Gardermoen

God morgen, fineste!

Nå sitter vi i luften på god vei mot Hellas, men når jeg skriver dette er klokken bare halv seks, og vi er (selvfølgelig) på plass i Seafood bar på Gardermoen. Standardplassen vår. Her har vi sittet siden halv fem og ventet på at klokken skal bli seks, så vi kan ta et glass vin. Hadde en del ærender i hovedstaden i går, så vi var ikke på hotellet før ved midnatt, og da vi skulle prøve å sove en times tid, ble nesen min plutselig pottetett, så det var bare å stå opp igjen.

Godt gjort å sjekke inn og ut på 3 timer!

Var på Gardermoen kvart på fire hvor sikkerhetskontrollen var unnagjort på 1-2-3, så det har vært enormt mye dødtid. Satt litt på FoodMarket for å slå ihjel tid, spiste litt nattmat, og tok bilder av alle de fine fargene på godsakene der. .

Finest!

Nå sitter vi og er veldig preget av overtrøtthet (?) for den ene dårlige vitsen etter den andre triller ut på løpende bånd fra oss begge. Skal spare dere for detaljene. . Satser på å få tatt igjen litt tapt søvn enten på flyet eller at vi køyer tidlig i dag.

Slik ser reiseantrekket mitt ut, løse og ledige klær i deilige farger, og selvfølgelig cowboyhatten i hånden:

Overtrøtt!

Håper dere har en fantastisk onsdag til vi skrives igjen!

66 kommentarer

 1. Å du må glede deg veldig.Storesøstra di passar sikkert godt på hundane.
  Eg må bare sei at eg har lest bloggen din siden oktober 2010.Eg og vennene mine leser den ver dag.
  Når eg leser bloggen din blir eg sååååååå glad den lyser opp ein kjedelig skole hverdag.
  ELSKER bloggen din venneleg hilsen din trofaste leser ina ♥☻☺♥

 2. Å du må glede deg veldig.Storesøstra di passar sikkert godt på hundane.
  Eg må bare sei at eg har lest bloggen din siden oktober 2010.Eg og vennene mine leser den ver dag.
  Når eg leser bloggen din blir eg sååååååå glad den lyser opp ein kjedelig skole hverdag.
  ELSKER bloggen din venneleg hilsen din trofaste leser ina ♥☻☺♥
  ps.eg får ein fantastisk onsdag av å lese bloggen din

 3. Heei 🙂
  Kos dere masse i Hellas! Det fortjener dere!
  Lurte bare på hvor den cowboyhatten/stråhatten var fra? Den var rå kul 😀

  1. Fotballfrue

   Gina T 🙂

   Klem!

 4. Hei!

  Hvor er mannens genser kjøpt? Vet du det?:)

  Goood tur! 🙂

  1. Fotballfrue

   All saints spitalfields 🙂 🙂

   – C

 5. Mathilde

  Så utrolig fint reiseantrekk! Likte spessielt godt den lyserosa jakken. Hvor er den fra? Er det lenge siden du kjøpte den, eller tror du forsatt det er mulig å få tak i den? 🙂

 6. Heii!
  Jeg lurte på om du kunne stemme på oss i NRJ’s konkurranse om å vinne David Guetta billetter til hele klassen! Vi sendte inn et bilde av klassen vår og har kommet TIL FINALEN!!!
  Gå inn her: http://www.nrj.no/artikkel/stem-pa-det-beste-klassebildet/ og stem på nr.1, Hole Ungdomsskole, 9A!

  Tusen takk hvis du gidder! ;D

  Jeg liker selv ikke folk som maser om de kan gjør ditt og datt i kommentarfeltet mitt, men dette betyr veldig mye for klassen min! Så da var jeg nesten nødt.. 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *