5 must før og under ferieturen

Vi kvinner er både opptatt av å føle oss vel og å få mest mulig ut av ferien vår, derfor tenkte jeg å dele mine 5 absolutte must når jeg skal ut og reise:

1. Body Scrub: Jeg starter alltid å forberede kroppen for sol og varmere vær i god tid før avreise, så allerede en uke før vi skulle reise begynner jeg med en mild kroppspeeling for å fjerner døde hudceller. Dette gjør at brunfargen vil holde lenger. Skrubben fra xen-tan er veldig mild, og derfor kjempefin til akkurat dette formålet, siden den kan brukes hver dag i både ansiktet og på hele kroppen. Lukter helt fantastisk av frisk mint!

2. BabyFoot: Denne hadde jeg planer om å bruke rett før vi skulle reise, men jeg skulle selvfølgelig ha lest bruksanvisningen først, da den er litt mer avansert enn jeg var klar over. Jeg har hørt så utrolig mye positivt om dette produktet, så jeg gleder meg til å teste når jeg kommer hjem. BabyFoot skal gjøre føttene myke som en babyfot på en veldig enkel måte, uten fil eller kniv. Pakken består av to sokker som du skal ha på deg i 2 timer, før du skal vaske det av. Etter 5 -7 dager begynner de overflødige døde hudcellene å peele av ved hjelp av friksjonen som inntreffer når vi beveger oss hver dag. I denne perioden skal du helst ikke bruke høye hæler. Etter 14 dager skal føttene være silkeglatte.

3. PFB vanish: Supert produkt som er utviklet for å unngå inngrodde hår, hevelser, rødhet og hudirritasjon etter barbering eller voksing. Kan brukes av både menn og kvinner. Denne er alltid med meg på ferie, både den normale i reisestørrelse, samt PFB Vanish + Chromabright i tilfelle en av oss skulle bli utsatt for hyperpigmentering. For 20 prosent rabatt, kan du bruke denne koden: hh7av. 

4. Smilelab: Et must! Det blir alltid mye rødvin, pepsi max og iste på ferie, så jeg trenger helt sikkert en touch up i løpet av ferien. Null problem når det bare tar 20-30 minutter, så disse er med! Les tidligere anmeldelse av produktet her og her. Produktet finnes her, og du får 20 prosent rabatt ved hjelp av denne koden: hh7av. 

5. Ole Henriksen reisekit: Det er klart verdens beste hudpleier må med på ferie! Jeg er helfrelst av African Red Tea-serien, og bruker alle produktene i full size hjemme, derfor synes jeg det er kjekt med alle i ministørrelse også, slik at jeg heller kan pakke med meg noen ekstra skopar. . Har dere ikke prøvd rensen i denne serien, MÅ dere prøve! Den er helt fantastisk. Dufter nydelig og kommer ut av flaske i fløyelsmykt skum. African Red Tea-serien passer alle hudtyper, og er anti-aging.

annonse 

35 kommentarer

 1. Hei! Ble overrasket med Portugal tur til sommeren idag! Har aldri vært i utlandet i hele mitt liv;o Uansett, lurte på om du hadde noen tips ift bikini.. Du skjønner, har vært gjennom en graviditet som har satt sine spor, la på meg 25kg(Er gått ned til normalvekt nå) men har jo disse tigerstripene øverst på lårene og føler at det ikke er særlig flatterende og føler meg kanskje ikke helt vel med å skulle gå rundt i bikinitruse blant en masse folk. Har du tips til noen underdeler som ikke ser ut som en mamelukk;p Har tenkt på vanlig shorts, men vil jo liksom bli mest mulig brun når jeg for en gangs skyld kommer meg på ordentlig ferie^^

  Ønsker dere good tur til Hellas! 😀

 2. nora emilie

  eni:-D muuust have

 3. Oda-Kristin

  Tusen takk for gode ferietips!

  Du er virkelig mitt store forbilde, og jeg ser opp til deg og vil bli som deg! Du virker som en fantastisk person 🙂 Jeg lurte bare på en ting; kan du legge ut en liste over hva og hvor lenge du trener i uka! Lage en liste liksom; mandag: styrke og 30 min på tredemølla f.eks.. Også en liste ver hva du spiser, hvor mye og når (hvor mange måltider liksom) 😀 Eller så kan du jo bare kommentere her, eller sende meg en mail på; oda_kristin96@hotmail.com.. ELSKER bloggen din – og DEG!! Kos deg på tur, det blir nok topp (misunner deg ikke assa, haha..)

  Nå har jeg purt om dette såå mange ganger og blir KJEMPEGLAD for svar!

 4. Oda-Kristin

  Tusen takk for gode ferietips, Caroline!

  Først og fremst vil jeg bare si tusen takk for at du blogger! Du er virkelig en motivasjonsfaktor for meg, og det er et «must» å stikke innom loggen din HVER dag. Jeg ser opp til deg, og du er en av mine forbilder – VIRKELIG!! Derfor hadde jeg satt kjempestor pris på tips angående matveien (når du spiser, hvor mye og hva + litt lavkarbotips) og på treningsfronten (når og hvor mye). Satte stor pris på det forrige innlegget om tips, det hjalp kjempemasse 🙂

  Håper på et positivt svar! 🙂

 5. Må advare litt når det gjelder «Baby Foot» Jeg kjenner 3 tillfeller av alvorlig reakjon på dette produktet. Reakjoner i form av blemmer, hovenet og sår…
  Leser man hva produktet inneholder, så har det flere syrer som anses som medisinske.

  1. Jeg leste en artikkel, tror det var på dagbladet.no for en stund siden, der hudspesialister uttalte seg om innholdet i disse. Dersom man følger instruksjonene nøye skal det ikke være skadelig. Dvs. at man ikke har de på for lenge eller bruker dem for ofte.
   Selv har jeg prøvd dem èn gang og min opplevelse av produktet er at føttene ble myke og fine, men at de etter en stund fikk mer hard hud enn de hadde hatt før jeg tok behandlingen. Hvis man ikke har spesielt tørre føtter og/eller mye hard hud ville jeg heller ha filt og skrubbet som vanlig.
   GOOOD tur til utlandet. Jeg er dødsmisunnelig. 🙂

  2. Min venninne hadde en veldig dårlig opplevelse med baby foot. Enda hun fulgte bruksansvisningen. Hun hadde t.o.m prøvd litt i forkant for å sjekke om hun fikk noen reaksjoner. Hun fikk rett og slett blå ! tær, klarte nesten ikke gå, blemmer og etseskader…….. Så jeg tør ikke prøve

   God ferie!

  3. Veronica

   Jeg jobber i parfymeri og har solgt babyfoot til masse kunder og aldri fått noen klager påden.
   Så da tenkte jeg at jeg skulle teste den ut selv. Det skulle jeg ikke gjort for å si det sånn, fikk kløende blemmer på begge føttene som gikk helt opp til ankelen. De gikk ikke bort så lett heller, måtte til slutt til legen å få en sterk salve.
   Så et lite tips, test innholde på et lite område dagen i forveien.
   Begynner du å klø eller få utslett så ikke bruk den!

   1. Karianne

    Jeg har prøvd Babyfeet to ganger med flott resultat. Andre gang i selskap av to venninner. Vi hadde en skikkelig spa kveld på loftet uten barn, med kake… 🙂 Anbefales!

 6. Tusen takk for tips! har tenkt å prøve den babyfeet!

 7. Marielle

  Nå har jeg bestilt både Body Scrub, Smilelab, og Ole Henriksen produkter for første gang! håper på gode resultater! Titter innom bloggen din flere ganger om dagen og håper på nye innlegg, elsker den og digger deg!
  Klem fra meg 🙂

 8. Hvor lenge varer rabattkodene?:)

 9. Ingen av disse sakene er noe MUST for meg når jeg er på ferie, akkurat..

 10. Du bruker smilelab fast, uten å få skade på tennene? Er så usikker på om jeg tørr å bruke det i tilfelle det kan komme skader etterhvert.. Snakka med tannlegen min om det, og hun annbefalte det virkelig ikke. Den eneste tannblekingen hun annbefalte var den hos tannlegen..

  1. Såklart gjorde hun det, de som får penga… jeg har prøvd SmileLab og må si den virkelig er BEST! Sykt bra resultater :O

  2. Det er fordi tannlegen helst ønsker at du skal bleke tennene hos dem slik at de tjener på det. Jeg har brukt SmileLab lenge og ikke har noe skader i det hele tatt! Ikke noe farlig så lenge du følger anvisningen som følger med! 😀

  3. Hei Camilla
   Smilelab er et at de tryggeste og mest effektive produktene innen hjemmebleking, men har forståelse for at du er en smule skeptisk til å bleke tenner hjemme.
   Kan berolige deg med at produktet er profesjonelt utviklet av tannleger, er meget skånsomt mot emaljen, samtidig som de er effektive. Vi har forhandlet Smilelab i snart et år og har aldri hatt en eneste negativ tilbakemelding fra kunder som har kjøpt produktet. Les gjerne gjennom informasjonen på denne siden også: https://www.smilelab.no/smilelab_QA.html

   Mvh Siv i Cover Brands

 11. Baby Foot må prøves ut! Nå som sommeren kommer og sokkene droppes, er det så viktig med pene føtter 🙂

 12. Jeg ble ganske skuffet over babyfoot 🙁 Har også hørt så mye bra om den. Beina ble riktignok mykere, men langt ifra så bra som jeg hadde håpet, og til den prisen. Kanskje jeg får prøve igjen 🙂 Med 40% rabatt så gjør det liksom ikke så mye å teste den flere ganger 🙂

  1. du syntes 219 kr for Babyfoot var dyrt? Jeg trodde det var enda høyere pris jeg, og ble positivt overasket da jeg gikk inn på siden 🙂

   1. Nei det var ikke så gale:) Jeg betalte mye mer da jeg kjøpte, men det er ganske lenge siden da, så mulig det er blitt billigere!

 13. TAKK for tilbud på smilelab :):):):)

 14. WoOw..

 15. Pernille

  Jeg synes Baby Foot var helt fantastisk! Ingen negative reaksjoner her, bare helt vilt myke føtter!
  Jeg synes heller ikke at føttene ble verre etterpå, sånn som noen hevder, jeg tenker at det sikkert blir slik det var tidligere, men at det føles litt verre siden du har rukket å vende deg til babyføtter!

 16. Kristine

  Hvordan bruker man PFB vanish? Skal man vaske den av etter en stund, eller skal den være på hele tiden? 🙂

 17. Så bra ferietips! 🙂 Håper dere får en kjempefinfin ferie i Hellas 😀

 18. Bruker du smilelab hver uke – en gang i uka? Hele året? 🙂 Hvor mange ganger i året kan man evt bruke en hel pakke (altså 14 dager på rad)?
  Og har du testet noen annen form for tannbleking? God tur til syden, hadde lett sagt ja til en slik ferie nå!

 19. Har lest bloggen lenge, og er ganske sikker på at du er en kjempe koselig jente! Men, jeg skal komme med litt konstruktiv kritikk nå; Jeg syntes det blir litt dumt(?) når man reklamerer(sponset eller ikke) om slike produkter som tannbleking osv, fordi det gir ett inntrykk på unge jenter. Jeg sier ikke at det kun er deg som gjør dette, for all del, men siden du har såpass mange lesere, mener jeg at du har veldig stor innvirkning i mange jenters liv. Jeg vil tro, som ikke er så veldig gammel selv, at livet som jente idag i 2012 er tøft. Man skal hele tiden se perfekt ut, både sminke, tenner, hår, klær og kropp. Gjennom bloggen din «viser du» på en (snill) måte at man burde være perfekt. Jeg forstår at dette er sikkert ikke er signaler du mener å sende. Allikevel kan det fort bli oppfattet slik når du både reklamerer for at man MÅ ha slike produkter før sommeren, og ved at du ser feilfri ut til en hver tid. I stede kan du jo oppmuntre folk til å feste ett smil om munnen, da blir man mye vakrere 🙂

  Det kan nok hende jeg har blitt litt revet med, og ikke sett helt poenget, men håper du vil se på dette som en liten tankevekker! Kos deg masse i Hellas og nyt ferien!

 20. Jeg har prøvd Babyfoot og er veldig fornøyd! Litt ekkelt under de 14 dagene, siden død hud detter av, men når det er ferdig er det veldig verdt det! Reagerte heller ikke, og føttene blir ikke verre når du slutter, er bare at man er vandt til å så myke som mulig!

 21. Heia. Hvilken selvbruningen er best av xen tan og sunspa? Vil bestille men vet ikke hvilken som er best og hva som varer lengst.

  1. Fotballfrue

   sunspa! 🙂 xen-tan er en god nummer 2 🙂

   – C

 22. Jeg må også meddele at en venninne av meg fikk en skikkelig allergisk reaksjon av Babyfoot, masse røde prikker/blemmer overalt på føttene. Hun måtte kontakte lege og fikk en sterk kortisonsalve for å bli kvitt det….

 23. anti-aging, hyperpigm

  Er ikke du for ung til å bruke anti-aging? =) hvordan kan man få hyperpigmentering?? jeg har et brunt område på kroppen som kom av en kombinasjon av piller og sol (tror jeg), for mange år siden. Det har ikke gått bort. Det er ikke lett å gjøre noe med det. Har du noen geniale tips?

  1. Fotballfrue

   Det er nettopp det dette produktet er til 🙂 Prøv! Anti-age kan du starte med i en alder av 25 🙂

   – C

 24. Hei! Ført og fremst må jeg si at jeg liker bloggen din utrolig godt! Du skriver om forskjellige temaer som jeg interesserer meg veldig for, og det liker jeg:)
  Er litt usikker på hvilken hud-type jeg har. Er ei jente på 18 år, som sliter med litt tørre lepper og hake av og til, samt at jeg får noen kviser ved øvre del av t-sonen. (kvisene kommer og går). I tillegg har jeg noen røde områder i ansiktet og arr. Har veldig lyst til å prøve ut Ole Henriksen merket, men er litt usikker på hvilken jeg burde prøve. Har du noen tips til meg? 🙂

  Håper du nyter ferien i Hellas!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *