Storesøster på besøk

Nå har storesøster akkurat kommet hit til Siljan på besøk, og her skal hun være med en venninne til vi kommer tilbake fra Hellas. Utrolig deilig, så har vi noen til å både vanne plantene og passe hundene mens vi er borte. Vi har akkurat tatt en runde på hva som skal vannes inne i huset, og jeg er glad jeg ikke er så altfor lenge borte av gangen når Lars-Kristian er hjemme alene, for å si det sånn. Det er først nå han fant ut at alle orkideene og grønnplantene her hjemme faktisk er levende. Haha 😀

Nå skal jeg lage middag, blir sent i dag, for etterpå må jeg pakke om. Har funnet ut at jeg MÅ prioritere, og ikke kan dra med meg over ti par sko *sukk* Så har selvfølgelig jeg og storesøster mye å prate om, og jeg gleder meg sånn til å se bilder fra turen hennes 😀

Ha en fin kveld ♥

58 kommentarer

 1. Kos Dere til langt på natt! Vet hva gjensyns Glede er 🙂 Søtinger<3

 2. Må bare si at dei aller vakraste bilda av deg er bilder som disse der du sitter med vått hår og ser heilt naturlig ut. Du treng ikkje all verdas sminke for å være vakker, du er naturlig vakker! Kos deg videre med søstera di! Klem

 3. Alexandra

  Så herlig! Ha en fin kveld <3

 4. Alexandra

  Så herlig! Ha en fin kveld! <3

 5. Så koselig ! 🙂 God tur til Hellas !

 6. Åh, søskenkjærlighet! Kjenner det skal bli tungt å forlate mine småsøsken til høsten. Ett år i England er veldig lenge. Får nyte det så lenge vi har de her 🙂

 7. Veronika

  Jeg savner noen blomster hjemme hos meg, men jeg er student, så jeg skal bo hos foreldrene min i sommer. Og jeg er dessverre ingen som kan vanne blomster i leiligheten min :/ Får kjøpe meg masse blomster til høsten, da 😀

  Dere får forresten kose dere masse 😀

  Jeg sier det igjen: Ha en kjempefin tur til Hellas! 🙂

  Klem!

 8. Så bra at du kan ha noen til å passe dyrene dine og vatne blomane for deg.
  Eg ville bare si at eg har lest bloggen din kjempe lenge siden oktober 2010 tror eg ☻☺
  Eg er bere 10 år og eg og vennane mine lese bloggen din ofte .
  Hilsen Ina

 9. Hei så bra at du har noen til å passe hundane og plantane dine.
  Eg ville bare si at eg er 10 år og ElSKER bloggen din .
  EG og vennene mine leser den ver dag .Bloggen din lyser opp den kjedelige skole hverdagen min takk for at du har den.Takk for at du er så fantastisk som du er ☺☻♥
  ps. har lest bloggen din siden 2010 oktober

 10. Hehe, 10 par på ei veke e litt masse ja.. Lykke til med ompakkinga! (Pakking e ett h…… :p)

 11. Har du prøvd møllerens lavkarbobrød? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, ikke så veldig tilhenger av det :/

   – C

 12. Michelle

  haha, gutter er søt når det kommer til det =P Skrev ikke du et innlegg for lang tid tilbake om at han overvannet en blomst eller noe sånt? mener å huke noe sånt. hahah!
  Kos deg med søsteren din i dag! klem

 13. Har du extensions nå?:D

 14. Camilla

  Så koselige bilder av dere!:D

 15. *sukk* Nei, 10 par sko blir litt i drøyeste laget her også… Har funnet frem tre par sko som jeg vil ha med meg. Nesten så jeg vurderer å reise i det ene paret, og pakke et par ullsokker i håndveska… Men 7 kjoler SKAL jeg ha med! 😀

 16. Helene G

  Herlig bilder, hvor lenge blir dere borte?

 17. hjelp til å redusere antall par sko;
  jeg tenker alltid hvilke pensko (1 el 2) som går til de fleste antrekk.
  så tenker jeg strand flipflops, og kanskje 1- 2 finere sandaler, avhengig av hvor man drar- men hvis de er litt fine så kan jo det være et av penskoene(pumpsene). og så et par joggesko,gode sko. et par ballerina,flate sko… thats it, og hvis du mangler noe så kan jo det kjøpes på veien… 7par sko max! burde gå an å redusere til 4-5 og hvis must.

  en annen ting; blir gal av ulike meninger still når det gjelder hvor tungt og antall reps som gir større muskler, og hva som bare strammer og gir slankere… uff… har du link til et sted jeg kan lese om det? jeg får høre av noen at det er tungt og få reps som gir slankere, mens av andre igjen så får jeg høre at 8-12reps x3 gir slankere… fordi bodybuildere tar jo max, tungt, og få reps…hmm… hva skal jeg tro på? har tenkt sistnevnte selv, men vil jo tro på den som mener førstnevnte.. og det var førstnevnte du sa du hadde fått vite av PT også?

  hvordan roer mannen din ned etter kamp, dersom man spiller på kveldstid og har vansker med å sovne… tips? siden man må opp tidlig for studier dagen etter så er det en ulempe å ikke få sove etter kamp..

  på forhånd tusen takk- og god tur!! hvor i hellas skal dere? vært der før? hva synes du om Kos?

  1. fysioterapistudent

   Hei, tenkte bare jeg skulle svare deg på det med styrketrening. Er du nybegynner kan det være lurt å begynne med såpass lette vekter at du klarer 10-12 repetisjoner på 3 sett. På denne måten får du inn riktig teknikk før du begynner å løfte tungt og unngår dermed skader. Etter hvert som du er stødig på teknikken kan du øke vektene og gå ned på 6-10 repetisjoner på 3-4 sett. Altså at du øker vektene så mye at du bare klarer å ta 6-10 reps. Det er bare en av mange måter å gjøre det på, men det er i hvert fall tung styrketrening som funker om du vil stramme opp og bli sterkere. Med noen intervalløkter og langkjøringer i tillegg har i hvert fall jeg erfart at det er en god oppskrift, så lenge jeg spiser nok og riktig også 🙂 Linker til noen artikler om emnet:
   http://www.kk.no/840356/super-ovelsene-jenter-dropper
   http://fitnessbloggen.no/6-tips-for-a-na-nye-hoyder-med-treningen-din/
   http://fitnessbloggen.no/lange-og-slanke-muskler/

   er målet derimot å være tynn og slank uten noe særlig synlige muskler kan du trene som disse:
   http://fitnessbloggen.no/victoria-secrets-magemuskler/#comment-36900

   God trening! 🙂

   1. Så flott svar 🙂 Bare fører til at det skal mye styrketrening til før du blir seende ut som en fitnessutøver. Tung styrke 2 ggr i uken får deg ikke dit, så ingen grunn til å bli redd selv om du løfter tungt (altså 6-10 reps på 3-4 set). Du blir ikke sterkere dersom vektene er lette. Og du blir ikke Arnold dersom vektene er tunge. Har du en kropp som reagerer godt på styrketrening og synes musklene blir for synlige for hva du liker, ja da kan du heller bare trene styrke 1 gang i uken, men for all del ikke dropp det helt – altfor mange jenter som gjør det og kan få muskel- og skjellettplager senere. Smaken er som baken, men personlig synes jeg veltrent er bedre enn sylslank som supermodellene 🙂

   2. Oi, herlig! Takk for at du skrev dette 😀

  2. Her er kanskje noen tips, eller de kan spørres.
   http://www.vigfau.blogg.no

 18. Heldig som skal ut å reise, det passer jo veldig bra til det dårlige været som er nå.. God tur 🙂

 19. Ragnhild

  Kos dere 🙂 Så fint bilde av dere forresten!

 20. Går søsteren din på lavkarbo?

  1. Fotballfrue

   Nei, men hun er vegeterianer 🙂

   – C

   1. Flott storesøster du har, som bidrar til dyrevelferd og et bedre miljø! ♥ Hurra! 😀

 21. Kos deg med storesøster ikveld! <3

  Du må si til søstern din at hun minner litt om Pippa, og at hun har et veldig fint hår – har sett et par bilder du har lagt ut der hun har løst hår 🙂

 22. Du kunne ikke forresten tenke deg å lage et innlegg om «stjel stilen til Pippa eller Kate»? 🙂

 23. Oj, satt og så på andre bildet, det var litt uskarpt, og tenkte det var mine glass hvitvin som spilte meg et puss. Men så skjønte jeg ikke hvorfor du hadde fire brød i en kurv ved siden av deg som så mere tydelige ut, så skjønte jeg at både blikket og bildet var uskarpt, bare ikke på måten jeg trodde… For regner med at du ikke har begynt å bake brød som ser ut som ved??he he. Det varte ikke så lenge, men det var gøy når jeg skjønte det etter noen sekunder, litt gøy å le med søsteren min av det. Vi har samme aldersforskjell som dere, og jeg elsker det, jeg er eldst, og føler så omsorg for henne, men føler det samme tilbake. Det er så fint. Så jeg gleder meg med deg at du har fått søsteren din tilbake,
  Ønsker deg en fantastisk tur til Hellas!

  1. Haha, fire brød 😛 Denne kommentaren lo jeg godt av!

 24. Det øverste bildet var ordentlig herlig:) Nydelig både du og søsteren din! Vet du hvor fantastisk du ser ut selv når du er syk? Du har en sånn naturlig skjønnhet og glød! Det lyser godhet av deg:) Håper dere får en fantastisk ferie i Hellas, det fortjener dere virkelig!

  Stor klem fra meg:)

  1. Fotballfrue

   Så god du er, tusen takk, søte <3

   Klemmer!

 25. Så herlig! God tur til Hellas!

  http://norwaynatural.blogspot.com/

 26. Thea ls

  Så koselig, dere har sikkert mye å prate om 🙂 Men trodde søsteren din skulle være med til Hellas, jeg… jeg misforstod sikkert litt da 🙂

  1. Fotballfrue

   Hun kom hjem tidligere enn planlagt, så hun skulle aldri være med til Hellas 🙂

   – C

 27. Så morsomt å se dere sammen, dere er så søte sammen, og likevel helt forskjellige, i stil og alt 🙂 Sikkert veldig praktisk å ha søster hjemme når dere reiser vekk, ikke minst for hundene 🙂
  Hvordan får du orkideene fine? Mine blomstrer liksom aldri mer etter at de har blomstret av.. 🙁 Planter du de om eller noe?

  1. gartner

   jeg har orkideer som står i blomst nesten hele tiden. blomstrer de av tar det ikke lang tid før de blomtrer igjen. det jeg gjør er: fyller potta helt full med vann 1 gang i uka, lar det renne av, så setter jeg de i vinduet igjen. Sørg for solfylt vindu, helst fra den kanten der sola står opp. da får de passe mengde sol men ikke for mye heller. Det pleier gjøre susen.
   men det er mange forskjellige måter å ta vare på orkideer på, men dette funker ihvertfall hos meg 🙂

 28. Så hyggelig! Det virker som om dere har et kjempefint forhold, ta vare på det!

  God tur! Håper at du klarer å slappe av og nyter ferien! Virker som om du har veldig mye på deg for tiden, så ferien vil nok gjøre deg godt:).

 29. Hvilket kamera har du? 🙂

 30. Elisabeth

  Hei fruen! Haha, jeg tok meg selv i å glede meg til du skal på ferie til Hellas, fordi jeg gleder meg til å lese bloggoppdateringene derifra! 😀

 31. Marita Ø

  Søstra de ser like herlig ut som deg! Håper dere koste dere masse sammen i går kveld, kvalitetstid med søsken er gull verdt! <3 Klem

 32. tusen takk! kjempesnilt! skal sjekke ut de linkene!
  (oppsummering; det er altså få reps som gjør deg sterkere- men også større eller?! jeg kan godt bli sterkere- problemet er at jeg har anlegg for å bygge mye muskler i skuldre- armepartiet- vil ikke ha utbulende (dvs har allerede- men vil forminske og stramme hvis mulig) og ønsker ikke å ha brede skuldre/armer…

  1. Forminske muskler med styrketrening er litt vanskelig å få til – forminske får du kun til ved å gå ned i vekt forutsatt at det er behov for det – altså at det er flere enn deg som synes at armene dine er for store (dvs at du har et realistisk bilde av dine egne armen og ikke bare TROR at de utbulende). Det du kan gjøre er å skape illusjon om at armene er mindre ved å trene mer bein og gjøre midtryggen bredere og magen mer synlig, slik at oppmerksomheten trekkes dit…så kan du trene armer og skuldre kun en gang i uken og resten to ganger i uken, evt ikke trene armer og skuldre med egne øvelser, men bare som «hjelpemuskler» i andre øvelser – for eks markløft, brystpress, roing, nedtrekk…

   1. jeg setter stor pris på så bra hjelp/kommentarer- tusen takk!
    de som er ærlige er enige med meg om at jeg har utbulende og brede skuldre i overarmene/skulderpartiet… og bred rygg. man får dessverre det av klatring. hjelper sikkert å slanke, spise mindre, gå ned i vekt… men da blir jeg kanskje svakere og? ja, drømmen er jo å kunne være sterk , «uten at det synes».. kan godt ha sånne balanserte armmuskler biceps og triceps.. men er jo veldig stygt at det bare buler ut på overarmen.. er så ille at jeg ikke lenger går i singlet (går heller med tskjorte), ermeløse kjoler uten å ha genser eller noe som dekker over.. :S

   2. Ja, klatring er jo mye styrketrening for overkroppen, så da skjønner jeg 🙂 Synes dog det er superfint, så jeg hadde nok bare vært fornøyd om jeg hadde hatt det selv! Håper du lærer å like kroppen din som den er…ikke kan se ut som Caroline dessverre rett og slett pga forskjellige gener – og trener du og tar være på helsen din, så trenger du heller ikke å slanke deg kun for å ha slanke armer…usj…vær stolt av at du klatrer og har en sunn kropp 🙂 Og ift slanking og muskelstyrke, så er det fult mulig å slanke seg uten å tape for mye muskler og styrke…krever riktig mat og bra styrketrening, men er fult mulig! Kanskje noen timer (2-4) med en egnet personlig trener kan hjelpe? Og bare hyggelig å kunne hjelpe – håper ikke Caroline synes jeg «stjeler» svarene hennes da…

 33. Så kjekt med dyre-, hus- og plantepasser 😀
  Kjenner igjen pakkeproblematikken din, hadde med meg 12 par sko til Syden en gang.. det ble en tung koffert! Riktig god tur!

 34. Hei! Jeg har nylig begynt på lavkarbo ifb med at jeg har en «sykdom». Vil ikke legge ut om den her, men iallefall så må jeg fungere som om jeg har diabetes. Jeg bare lurte på om du hadde noen tips til mellommåltid/lunsj? Jeg jobber i butikk på et senter uten matvarebutikk, og jeg bor langt unna jobb, så det er ikke ALLTID jeg får laget matpakke, men det er jo det jeg helst vil. Men tenkte på noe enkelt, ikke for mye jobb med. Setter pris på svar 🙂 Forresten så har jeg bestilt meg boka di, så regner med det er noen tips der også, men spør bare her også jeg 🙂

  1. Fotballfrue

   Litt vanskelig å gi noen tips, når jeg ikke helt vet hvilke matvarer du kan spise :/

   Et forslag kan være å lage ekstra mye middag dagen før, og så ta med rester. Eller du kan bake lavkarbobrød 🙂

   – C

   1. hvilket kamerea har du?: )

   2. Fotballfrue

    sony alpha 330 🙂

    – C

   3. Er ikke noe spesielt jeg ikke skal spise, har ikke diabetes, men skal fungere deretter på en måte. Men middagsrester er jo greit, takk for svar 🙂

   4. Fotballfrue

    Vi pleier å gjøre det sånn med lunsj 🙂

    – C

   5. Kanskje ikke så spennende men tunfisk på boks, kalkunskinke på boks, 1/2 griller kylling, laks på boks, makrell i tomat, peppermakrell i boks med cherrytomater, minigulrøtter, minimais, sukkererter, miniagurk, paprika – det jeg går for hvis dagene går i surr og jeg ikke har tid til å planlegge og tenke for mye! Tåler du melkeprodukter, kan du ha cottage cheese, skyr naturell eller kesam på jobben og ha opp i litt nøtter, frø, kokos og bær.

    Jeg har egentlig ikke behov for så mange mellommåltider på LCHF (utenom før eller etter trening)…kanskje du kan gjøre noe med frokosten din, slik at du kun trenger en større lunsj og ikke mellommåltider på jobb?

    Ellers så har jeg alltid noen proteinbar liggende – Atkins eller Quest (fra iHerb) sånn at hvis det er helt krise, kan jeg ta en av dem. Quest er bedre for blodsukkeret OG magen enn Atkins…prisen på iHerb er så og si lik…

   6. Tusen takk for tips 😀

 35. Arw – nogle skønne og hyggelige billeder!

  http://www.fielind.blogspot.com

 36. Johanne

  Hei!

  Jeg elsker stolen bak dere, hvor er den fra? evt, om du husker pris? 🙂
  Pusser opp et hus for øyeblikket og har sett etter en slik stol i evigheter!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *