Stjel Stilen: Rachel Bilson

Helt siden den gang jeg var hektet på The O.C, har jeg vært fascinert av Rachel Bilson sin evne til å kle seg casual, men samtidig få alt til å se så utrolig bra ut, til enhver anledning. Kom over disse bildene av henne i helgen, og har funnet frem forslag til hvordan du kan stjele hennes stil, både med liten og stor lommebok:

Budsjett: Bukse H&M / Topp M by M (annonselink) / Sko ShoeMint

Luksus: Bukse The Row / Topp 3.1 Philip Lim / Sko Karen Millen

Her synes jeg lett budsjett er det fineste antrekket! Enig?

56 kommentarer

 1. Tycker det billigaste är snyggast,bara inta dom byxor tyvärr,där tycker jag dom dyra är så himla fina.
  Linne och dom snygga gula sko,är bara så fina på dom billiga:)

 2. Ville hatt den dyreste buksa til skoene og toppen på budsjett;)
  Likte det første antrekket hennes best!:D

  1. Ida Karine

   Helt enig! 😀

 3. Likte veldig godt budsjett antrekket! Du er så flink til å lage slike collager 😀

 4. åå du må se Hart of Dixie. Hun spiller hovedrollen. Kjempe søt serie:)

  1. Fotballfrue

   Ja! Den har jeg veldig lyst til å se 🙂

   – C

   1. Jaaaa, den må du se 😀 Fantastisk serie, hjelper godt på sorgen over ingen mer one tree hill.

 5. Henriette

  Veldig fint. Som nevnt her, du må absolutt se Hart of Dixie! Utrolig fin serie 🙂

  1. Fotballfrue

   Må jo bare prøve å få tid til å se den etter hvert, når flere anbefaler den 🙂

   – C

   1. Liselotte

    Ja, skulle til å anbefale den. Kjempefin serie, masse fine klær på Rachel Bilson 🙂

 6. https://static.zara.net/photos//2012/V/0/1/p/3666/053/712/3666053712_1_1_3.jpg?timestamp=1335982715781
  Hvordan ville du stylet denne toppen? Likte ikke antrekket på bildet.. Elsker bloggen din og deg! Du gir meg så mye inspirasjon!

  1. Mente at jeg ikke likte antrekket som var på bildet av toppen jeg sendte*

 7. Ikke vondt ment i det hele tatt, men synes når du først skulle finne et antrekk av henne, kunne du kanskje ha tatt et annet ett, som var litt mer… Spennende? Vet ikke helt jeg, men likte ikke antrekket hennes så veldig godt. Men for all del, du er kjempeflink til å sette sammen slike collager ellers! 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg likte antrekket jeg, i tillegg er det litt lettere å finne disse klærne i og med at farger er å finne i flere butikker nå 🙂

   – C

 8. Kunne du gjort en av Demi Lovato også? Hun har så kul stil!

  1. Fotballfrue

   Enig!

   – C

 9. Heilt enig! Også enig i at det der virkelig er ei fin dame! 🙂

 10. Elsker stilen hennes. På piperlime.com, en nettbutikk eid av Gap.inc har hun, sammen med bl.a. Rachel Zoe og Olivia Palermo sine «pick» der de anbefaler sko, vekser og klær. Kan sikle i timesvis…

  1. Fotballfrue

   Å, takk for tips 😀 Sikler med deg!

   – C

 11. Enig! Den blåfargen er så fin og fresh 🙂 jeg har også vært fan av henne helt siden The O.C!

 12. Ja, du må absolutt se Heart of Dixie! Har blitt mitt favorittprogram, med de fine klærne og den sørlige sjarmen. 🙂

 13. Karoline

  Blir så glad og inspirert av å lese bloggen din. Om det er lov å ønske seg noe, hadde det vært utrolig gøy om du lagde et lignende inspirasjonsinnlegg om antrekk til festivaler 🙂

  <3

  1. Fotballfrue

   Det kan jeg alltid få til 🙂

   Klem!

 14. Synes klærne hennes minnet litt om treningstøy jeg :p ..

 15. Hei Caroline! 🙂

  Jeg har fulgt bloggen din en veldig lang stund nå. Jeg liker stilen din veldig godt, og antrekkene faller nesten alltid i min smak. Jeg har en lignende klesstil, bare ikke fullt så eksklusiv og litt mer casual. Jeg skal til Oslo nå i helgen for å handle litt, og jeg er litt lei av de butikkene jeg alltid går i, så har du noen forslag til klesbutikker jeg kan gå i? Som selger flotte klær til rimelige priser?

  Du er så flink til å blogge hver dag! Og jeg elsker virkelig disse innleggene. Hvordan klarer du å finne slikt? Åh, du er virkelig et forbilde. Så deg forresten i VG for litt siden (ganske sikker på at det var der). Det var noe med en annen blogger og bikinibilder. Jeg synes du forholdte deg helt fantastisk i den situasjonen, og holdt deg rolig og snakket som et virkelig forbilde! Stå på! Ble veldig glad da jeg leste det, og det fikk meg bare til å elske deg enda mer. 🙂 Du er virkelig en inspirasjon på såååå mange områder. Du burde være veldig stolt over deg selv og hva du har oppnådd! 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord, søteste! Nå vet jeg ikke hvilke butikker du vanligvis går i, ettersom du ikke skriver noe om det :/ Har du vært på Zara? De har jo fantastisk mye lekkert som også er rimelig, i tillegg har Lindex overrasket meg positivt den siste tiden. Jeg er ikke SÅ fan av Monki, men du kan absolutt finne noen skatter der også 🙂 Kommer ikke på mer i farten, men det er sikkert andre enn meg her som har peiling?

   Klem til deg 🙂

   1. Er vanligvis en storshopper i England, så er ikke fullt så kjent med alle butikker her i Norge. Jeg bruker likevel alltid å gå innom kjedebutikker som Gina Tricot, H&M, Zara og lignende, men jeg er litt lei, selv om Zara er en kjempeflott butikk. Den skal jeg hvertfall gå innom til helgen. Det som er så dumt med slike kjedebutikker som Gina og Hennes, er at nesten ALLE har det. Det er det som er litt kjipt. Derfor foretrekker jeg helst å shoppe i andre storbyer i andre land. Men uansett, tusen takk! Har faktisk ikke vært innom Monki før, så det kan hende jeg tar en titt. Er ikke såååå fan av Lindex, men har ikke vært der på evigheter, så det kan hende jeg stikker innom der også. 🙂

   2. Weekdays! Masse fresht!

 16. Karoline

  Hei Caroline!

  Du vet vel ikke hvor jeg kan få tak i slike sko som på det første bilde? Har leter sååå lenge etter, men finner ikke 🙁 Trenger såklart ikke være like eller samme farge, bare den fasongen:)

 17. Hei! Du er så flink til å lage sånne innlegg!
  Hadde du kunnet lage en lignende til Demi Lovato, Heather Morris eller Dianna Agron også? Mine tre forbilder! 😀 Da hadde jeg blitt kjempeglad!

  1. Fotballfrue

   Noterer det ned 🙂

   Klem!

 18. Hei Caroline!
  vil først og fremst si at du her helt utrolig nydelig! jeg har følgt bloggen din en stund, og du har inspirert meg gang på gang 😀 jeg er innom bloggen din iallefall to ganger for dagen, for bloggen din og innleggene er noe jeg absolutt MÅ lese hver dag, det er noe jeg ikke kan gå glipp av 🙂 hehe! jeg vil også si at jeg ELSKER det du skriver om, du skriver også så utrolig bra. innleggene dine om klær, matlaging, trening, osv.. og så elsker jeg klesstilen din og håret ditt.

  men jeg lurte på om, hvis du får tid en gang, om du kan vise hvordan du steller håret ditt? 😀 håret ditt er absolutt nydelig, og jeg har veldig lyst på noen tips :))

  Klem <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord, vakre <3

   Skal se om jeg kan få til et innlegg om det 🙂

   Klem!

 19. veldig fine begge to!

 20. kommer du til å legge ut film fra bryllupet DENNE gangen dere har jubileum da???:):):) 😉

  1. Fotballfrue

   Hehe, jeg trooor ikke det blir noe av 😛

   – C

 21. Var helt sikker på at det billigste antrekket var det dyreste! Det var helt klart det fineste i hvert fall 🙂

 22. Rache Bilson er så avslappet og laidback, likevel har hun så kul stil 🙂 Hun prøver liksom ikke hardt å være en fashionista, men hun det likevel 🙂

 23. Har du extension nå?:-)

 24. Hei vakre:)

  Nå kommer jeg med et spørsmål som overhode ikke angår dette innlegget, men jeg prøver meg uansett;)
  Lurer bare på hvordan du stiller deg i forhold til frukt & grønt!!?? Klemmer fra fast leser<3

  1. Fotballfrue

   Spiser MASSE grønnsaker, men ikke så mye frukt 🙂

   – C

 25. Jeg så deg komme ut av H&M på Herkules i dag 🙂 Må innrømme jeg ble litt starstruck 😛

  1. Fotballfrue

   Uæ, så flaut :O Skal jeg si takk? Du er skjønn 🙂

   Klem!

 26. Vet ikke helt om prisen 1300 kommer inn under budsjett da men..

  1. Fotballfrue

   For alt sammen? Vi snakker topp, bukse og sko. Det er i hvert fall ganske rimelig 🙂

   – C

 27. Michelle

  ja, veldig enig med deg. Rachel er rå i stilen! likte buksen til luksus og de andre to delene til budsjett her 🙂
  hva syns du om Miranda Kerr sin stil da? Jeg elsker stilen hennes. Hun er bare verdens flotteste!!

  1. Fotballfrue

   Elsker egentlig alt ved Miranda Kerr <3

   - C

 28. Ser komentaren min ikke ble med denne gangen:) men skriv gjerne et lite innlegg om det,hadde vært gøy å visst, ang frukt og grønt assa: klemmer)

 29. Jeg virkelig elsker stilen til Rachel Bilson og i serien Hart of Dixie har hun så utrolig mange flotte og inspirerende antrekk 🙂

 30. Uææhh savner OC!»We’ve been on the run, Driving in the sun, Looking out for number one, California here we come, Right back where we started from» Goode minner!Jeg dro like godt frem hele samlingen fra loftet. Takk for god inspo! God bedring og god ferie:)

 31. Catharina

  Hei!! Shoemint sender jo ikke til Norge da!! 🙁 Så man får jo ikke tak i de! Men de var kule da.. 😀

 32. Monica M.

  Eeeeeeeehhhhhhhhhh………… Jeg syntes ikke toppen til 1300,- var så særlig billig heller, jeg da…. Selv om den jo er billigere enn den til 5100,-.

  Men det er meg og hva jeg syntes og mener.

  1. D er for både sko, bukse og topp:)

 33. Jeg likte også det billigste best! 😀

 34. Sånne sko som på det første bildet, der hun har lys kjole og rød blazer.. Er de skoene «in» nå? Jeg har nemlig et par sånne som jeg digger, men jeg klarer ikke å finne ut hva jeg skal ha på til de.

  Et innlegg med hvordan man kombinerer blazer hadde vært fint også. Og selv om du ikke bruker flate sko, så kanskje du kunne hatt et inspirasjonsinnlegg med flate sko? Det er ihvertfall det jeg bruker mest, skulle gjerne sett hvordan du ville stylet et antrekk med flats. 🙂 Du er en stoooor inspirasjonskilde! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *