Annerledes frokost

God morgen, vakreste lesere ♥

I dag har jeg de beste morgentimene siden tirsdag, jeg har null feber og kjenner virkelig at formen er på rett vei. Er jeg heldig orker jeg en liten treningsøkt i morgen, da er det en hel uke siden forrige økt. Fy søren, jeg savner å svette av noe annet enn antibiotika og Paracet!! Sitter og leser litt sladder sammen med det som har blitt obligatorisk de siste dagene: Biola. Også har jeg planer om å spise minst fire av disse muffinsene jeg laget i går, de ble så gode! Det beste av alt er at de er like ferske i dag.

Mikset de sammen av en pakke med nøytral kakemiks jeg fikk tilsendt av Proteinfabrikken for noen dager siden. Funket som bare det å bruke deigen i muffinsformer, ble 10 stykk. Disse har bare 5.6 gram net karbs per 100 gram, det vil si at det kun er 5.6 gram karbohydrater som påvirker blodsukkeret. Perfekt lavkarbo!

Nå skal jeg så smått starte dagen, Lars-Kristian har endelig ferie, så han skal få lov til å pleie meg hundre prosent frisk 😀 Mihihi. I morgen går turen til Oslo, endelig er det snart sommerferie. Jeg kan nesten ikke tro det 😀

Ha en fin dag til vi skrives igjen!

107 kommentarer

 1. lavkarbokaking

  Hei! Hva het det sukkeret som er ekte og dyrt, ikke kunstog fremstilt, du nevnte det en gang her for lenge siden. Men det kostet 100-200 kr kiloen eller noe. Hva er ellers dine anbefalte sider å lese ang gode produkter som erstatning for sukker, mel og melis og andre kakebakstprodukter? =)

  1. Fotballfrue

   sukrin 🙂

   – C

 2. Yasmine

  Hei Caroline!

  Jeg har en oppskrift på en indisk te, som jeg tror du kanskje vil like! Jeg har dfen i hodet mitt, så det er litt vanskelig å gi deg en web adresse til den..:P Men hvis du vil ha den, hvilken mail skal jeg sende den til? 🙂

  1. Fotballfrue

   Kan bare legge den som kommentar her 🙂

   – C

 3. Herlige muffins! Vet du hvor formene er ifra:-)?

 4. Eg måtte jo berre prøve desse og ta deg på ditt ord. Og eg har ete mykje rare lavkarbo mixar men denne var virkelig GOD!!! ♥
  Takk for at du deler 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *