Annerledes frokost

God morgen, vakreste lesere ♥

I dag har jeg de beste morgentimene siden tirsdag, jeg har null feber og kjenner virkelig at formen er på rett vei. Er jeg heldig orker jeg en liten treningsøkt i morgen, da er det en hel uke siden forrige økt. Fy søren, jeg savner å svette av noe annet enn antibiotika og Paracet!! Sitter og leser litt sladder sammen med det som har blitt obligatorisk de siste dagene: Biola. Også har jeg planer om å spise minst fire av disse muffinsene jeg laget i går, de ble så gode! Det beste av alt er at de er like ferske i dag.

Mikset de sammen av en pakke med nøytral kakemiks jeg fikk tilsendt av Proteinfabrikken for noen dager siden. Funket som bare det å bruke deigen i muffinsformer, ble 10 stykk. Disse har bare 5.6 gram net karbs per 100 gram, det vil si at det kun er 5.6 gram karbohydrater som påvirker blodsukkeret. Perfekt lavkarbo!

Nå skal jeg så smått starte dagen, Lars-Kristian har endelig ferie, så han skal få lov til å pleie meg hundre prosent frisk 😀 Mihihi. I morgen går turen til Oslo, endelig er det snart sommerferie. Jeg kan nesten ikke tro det 😀

Ha en fin dag til vi skrives igjen!

107 kommentarer

 1. Ha en fin dag Caroline! Kos deg og bli frisk 😀

 2. Så bra at du føler deg bedre, Caroline!! Jeg vil ønske dere begge en fantastisk tur til Hellas! Dere fortjener det noe vanvittig. Blir nok en fantastisk tur som jeg gleder meg til å følge via bloggen din. 🙂 God tur <3

 3. Marita Ø

  Hørtes ut som en deilig start på dagen ja 🙂 Så bra at du begynner å kjenne deg frisk igjen! Godt at du har mannen hjemme da, alltid like godt å bli vartet opp av gode mennesker når en ikke er 100% frisk selv 🙂 Ønsker deg en fin dag 🙂

 4. Klart han skal pleie deg frisk…hva har man ellers menn til…hihihii:)) Så fint å høre at du er mye mye bedre, og at du lengter etter å trene er jo bare et sunnhetstegn:)) Ha en finfin dag videre C, masse klemmer fra dyret og meg:))

  1. Fotballfrue

   Hehe, tusen takk skjønne!

   Klemmer tilbake 🙂

 5. Så bra det er at du føler deg nesten på topp igjen!:D

 6. Det så og hørtes utrolig koselig ut! 🙂 Ha en fin dag videre!

 7. Jeg fikk tilsendt en pakke med easy living-produkter, deriblant en pakke pannekake-pulver. Det var ikke spiselig! Smakte kunstig og rart. Heller ikke måltidserstatter-drikkene var gode. Har du prøvd flere produkter fa easy living?

  1. Fotballfrue

   Jeg har testet ut en del lavkarboprodukter, pannekakene du har testet er lavkalori, og IKKE noe for meg. Det er heller ikke lavkarbo, da de inneholder en del sukker / karbohydrater. Dette er produtene jeg har testet https://www.proteinfabrikken.no/Easy-Living/Lavkarbo.aspx, og de er kjempegode 🙂

   1. Merete

    Godt å høre at du er stadig bedre! Har noen kostholdsspørsmål du kanskje kan svare på.
    En i familien min lever lavkarbo, og hun sjekker at hun er i ketose med ketosestix. Hvordan holder du/dere oversikt over karboinntaket, bruker dere slike stix eller regner dere på karbohydratene, og er dere i ketose konstant, og hvordan fungerer det hvis dere får lyst til å skeie ut med karbohydrater når dere lever lavkarbo, blir det veldig tøft for kroppen? Har også fått med meg at Lars Kristian spiser masse ekstra karbohydrater før kamp, er dette noe han er pålagt av klubben? Og hva er i såfall bakgrunnen for at han går vekk fra kostholdet deres i forbindelse med kamp?

    Ha en fortsatt fin dag, håper det blir trening på deg igjen i morgen 🙂

   2. Fotballfrue

    Vi regner aldri ut totalen av det vi spiser, men vet sånn ca. hvor mage gram karbohydrater det er per 100 gram i de matvarene vi spiser, noen videre oversikt har vi ikke. Vi bruker stort sett grønnsaker og meieriprodukter som kilder til karbohydrater, og da skal du spise rimelig mye for å komme over 70 gram 🙂 For oss er det ikke et mål å være i ketose, ingen av oss vet om vi noensinne har vært det. Vi skeier ut når vi føler for det, og lever ikke strengt lavkarbo, men har det som en helt vanlig og sunn livsstil 🙂

    Lars-Kristian er ikke pålagt noe av klubben, selv om det blir lagt opp til LCHF / lavkarbo, så for hans del er jo det veldig bra 🙂 Han karber seg opp dagen før kamp, for å fylle opp glykogenlagrene. På kampdag spiser han strikt lavkarbo 🙂 Dette er ikke nødvendig med mindre du driver med en eller annen form for idrett.

    – C

 8. Lenge siden siste ansiktsbilde nå, Caro! Hva skjer? Blåflekker under øynene? 😉

  1. Fotballfrue

   Lenge siden? Siden lørdag? Hva feiler det deg? https://fotballfrue.no/?p=16635 Jeg er syk! Jeg går på Dalacin og har hatt en alvorlig infeksjon i kroppen.

   1. Charlotte

    Hva slags infeksjon har du hatt? =( Håper du blir helt frisk snart =D Ønsker deg en kjempefin dag <3

   2. Men, i alle dager da!! Av og til lurer jeg på hvilken oppdragelse noen av leserne dine har. Riktig god bedring Caroline og kos dere masse på ferie, det har dere fortjent:)

  2. Synes du burde vurdere å ta deg en tur til legen, deretter psykolog. For det må være noe alvorlig galt med en person
   som kan komme med en slik kommentar.
   Jeg håper du Caroline klarer å riste av deg slike idiotiske bemerkninger, og stå på videre.

 9. Så fint at formen er bedre 🙂

 10. høres deilig ut =) jeg skal gå meg vill i en jungel av klær. fant ut at klesskapet trenger en opprydding, og jeg gruer meg til å åpne dørene og se det falle ned og overmanne meg bokstavelig talt. haha

 11. hvor får du 5,6 g fra? Gikk inn på linken og der sto det 15,9g karbohydrater… Er det ikke » alt» under karbo som teller som karbo?
  Har ikke helt satt meg inn i disse lavkarbogreiene, men jeg syntes det er spennende, og ikke minst god mat!
  Har du smakt lavkarbo-brødet man kan lage selv fra butikken? Det er supergodt!

  1. Fotballfrue

   Fordi de karbohydratene består hovedsaklig av erytritol (sukrin), som går rett gjennom kroppen uten å bli tatt opp 🙂

   Jeg er ikke så veldig tilhenger av det lavkarbobrødet, det er heller ikke alle som går på lavkarbo som finner det så veldig lavkarbovennlig :/ Men det kommer jo litt an på hvor strikt lavkarbo du spiser 🙂

   – C

   1. Er det bare stivelse og sukkerarter som ikke taes opp i kroppen? Og sukkeralkoholer taes opp? Har jeg sjønt det rett nå..?

   2. Fotballfrue

    Nei, omvendt 😉

    – C

   3. Haha, var omvendt jeg mente :p

 12. Hei! Jeg elsker å bake cupcakes, og de formene var bare super søte og fine. Hvor får man kjøpt de? 🙂
  Elsker bloggen din!

  1. Fotballfrue

   Takk, de er fra green gate 🙂

   Klem!

   1. Cecilia

    Anine, du burde ta en tur på Åhléns. Der har de masse fine og billige muffinsformer 🙂
    Jeg vet også at både Traktøren og Tilbords har godt utvalg av cupcakeutstyr.

   2. Kaketoppen.no har masse bra kakeutstyr som du finner hos Traktøren og andre, men er mye billigere.. Rask frakt er det og! Kjempefornøyd 🙂

 13. Kan du legge ut oppskriften på muffinsene? 🙂

  1. Fotballfrue

   Står i innlegget 😉

   – C

 14. Michelle

  så kjekt at du føler deg bedre Caroline! ja, du får slavedrive han litt i dag med god samvittighet 😛 hihi
  Kos deg med deilige småkakene og den heller den mer påtvungede biloaen 🙂
  klemmer

  1. Fotballfrue

   Hehe, takk, søte :p

   Klem 🙂

 15. Så herlig å lese at du er på bedringens vei for fullt (hvis jeg kan si det slik) 😀

 16. Madeleine

  Du vet vell ikke hvor venninnen din har kjøpt muffins formene? De var så søte! Å går det ann å bruke de flerne ganger, eller er det en gangs?
  De så nydelige gode ut! <3

  Håper du blir fort i topp form å ha en nydelig ferie til Hellas! Det fortjener du! <3

 17. «disse miffinsene», så legger du bare ut bilde av kakemiksen og formene .. for noen muffins!!! Haha 😀 God bedring, skjønne<3
  Forresten, ett spørsmål; Jeg reiser til tyrkia den 14. juni (altså 10 dager). Vil det være mer kaos på flyplassene da?? Har hjertet heeelt i halsen, klarer likosm ikke å glede meg til noe jeg har ventet på i 1 helt år.. :-/

  Ha en fin dag<3 klem!

  1. Fotballfrue

   Den skjønte jeg ikke, bilde nummer 1 er jo av muffinsene? :p Og muffinsene får du ved å blande 4 egg med olje, vann og bakemiksen 🙂

   Jeg er sikker på at kaoset legger seg innen du skal reise, ta det helt med ro 🙂

   Klemmer 🙂

 18. Hva med å lese en avis til frokost? Ikke bare moteblader?
  Og du bruker jo kakemix/muffinsmix. Hvorfor kaller du det oppskrifter?

  1. Fotballfrue

   Jeg leser kun avis på nett, det gjør jeg hver eneste morgen. Har VG+ på Ipaden 🙂 Jeg bruker svært sjelden kakemiks, det er en grunn til at jeg har gitt ut kokebok, jeg elsker å lage mat fra bunnen av, men noen ganger er det greit med lettvinte løsninger som er kostholdsvennlige, det vet jeg flere er enige med meg i 🙂

   Og du, lenge leve positiviteten 😀

   – C

   1. Haha! Kommentarfeltet ditt ER en fest, Caroline :p Alltid noen som finner noe å pirke på, utrolig nok.

    Godt å høre at formen er bedre, fine du! Ha en fin dag videre <3

   2. Charlotte

    Hva heter denne kokeboken? Kunne vært interessant å sjekke ut 🙂 Er relativt ny leser av bloggen din!

 19. Fant en oppskrift på kokosis og tenkte det kanskje kunne være noe for deg! 🙂
  https://stellamagasinet.no/stories/140-oppskrift-6-sunne-kaker/canvases/868-

  1. Fotballfrue

   😀 takk!

 20. Hei du!
  Jeg vet dette ikke har så mye med innlegget å gjøre, men jeg trenger noen nye joggesko/løpesko og tenkte at du er den rette personen å spørre.
  Har du noen gode tips og flere alternativer til løpesko som du vil anbefale meg? Jeg trenger noen med god stabilitet og demping. Og gjerne hvor jeg kan få kjøpt de billig osv 🙂

  Håper du kan hjelpe meg!

 21. farmasøyten

  Bra å høre at du er på bedringens vei! Håper du tar det rolig på trening i morgen slik at ikke infeksjonen blusser opp igjen:( God bedring!

 22. Så fint at du føler deg bedre, Caroline!
  Ha en fin dag videre og bli frisk 😀

  https://norwaynatural.blogspot.com/

 23. Hei 🙂 så fint at du er på bedringens vei. Får håpe du får en fantastisk ferie!!

  Lurer på når det innlegget fra PT`en kommer? 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Venter på tekst fra han 🙂

   – C

 24. Når kakemiksen er nøytral? Hvordan smaker det da? Kan man evt tilsette smaker?

  1. Fotballfrue

   Som vaniljemuffins synes jeg 🙂

   – C

 25. Mums så gott det såg ut! Och SÅ SÅ SÅ fint porslin 😀

  Kramis

 26. Krysser fingrene for at du er helt frisk innen du reiser!! 😀

  Jeg har egentlig fått en uventet ferie denne uken siden skolen har streika :p

  Men du må ha en fiiin dag og masse god bedring til deg!

 27. Anniken Henriksen

  Ha en kjempefin dag videre! Godt å høre at du er på bedringens vei :):)

 28. Isabella

  Uff, heldig du er som SAVNER å trene.. Hjelpe litt, så jeg får treningsmotivasjon? 🙂 Tips og sånne ting, og kanskje morsomme økter?

 29. Hei:) ville bare si at bildet ditt lå som cover photo her https://www.facebook.com/fashionn4you ganske kult, kom tilfeldig inn der og så var det deg 🙂

 30. Ragnhild

  «Problemet» med lavkarbo-mat, lavkarbo-barer og sånne erstatnings-poser er at det rett og slett ikke smaker noe godt! Og jo, jeg har prøvd, med åpent sinn!

  1. Fotballfrue

   Jeg liker absolutt alle atkinsproduktene, jeg da :p Problemet med mange av de produktene, er at det faktisk inneholder flere ingredienser som påvirker blodsukkeret til tross for å hevde at det ikke gjør det, og da er poenget med livsstilen borte. Disse produktene fra proteinfabrikken derimot, inneholder kun fine produkter, ingen som påvirker blodsukkeret utover de grammene som er oppgitt foran på pakken, så jeg synes disse produktene er veldig bra 🙂 OG de smaker godt. . mener jeg 🙂

   – C

   1. Bare uvitende her, men kunne du si noe om hvilke produkter fra Atkins som påvirker blodsukkeret selv om det hevdes at de ikke gjør det? Jeg spiser kun Atkins-barer i og med at jeg ikke liker shakene eller frokostblandingene etc.. og lurer på om jeg burde være restriktiv i kjøp av barene?

   2. Fotballfrue

    Husker ikke helt hvilke, men de som inneholder kunstig søtning som sorbitol, mannitol, xylitol, laktitol og maltitol påvirker blosukkeret :/

    – C

 31. Hei, du kan bli ukens blogg. Jeg sjekker blogger så ligger i kommentar feltet, så ser vi hva som skjer på slutten av uken (Fredag,Lørdag).
  Plis sjekk den!

 32. Så fint å høre at du er i bedre form:-)

  De muffinsene så gode ut.

  1. Fotballfrue

   De er kjempegode 🙂

   – C

 33. Ilakktionova

  Awesome pics!

  ilaktionova.blogspot.com

 34. Å heeeerreminhatt som du syter over denne feberen! Skulle tro du var dødsens…

  1. Fotballfrue

   Uæ, hyyyl, jeg veeeet! Jeg døøøør :O :O :O

   1. Camilla

    Liker knappen er hvor 😛

  2. Ja, hun skriver et innlegg om muffins, da syter hun fælt over at hun har en infeksjon i kroppen altså.

   Forklar. Logikk. Nå.

 35. Charlotte

  Liker at du skriver så variert 🙂 Skal begynne å lese bloggen din fast, du virker så takknemmelig for hva du har! Liker godt at du skriver om sunn og god mat, ettersom jeg selv ikke tåler sukker (av noe slag) eller gluten.. Det er jo ganske likt som LCHF 🙂

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig, tusen takk 🙂

   Klem!

 36. Hei! Mulig jeg er treg, men når du bestiller fra Asos, må du betale toll/moms da? Husker jeg bestilte derfra en gang, og det endte jo opp myyye dyrere enn planlagt:S

  1. Fotballfrue

   Det kan du enkelt regne ut på forhånd 🙂 Regn med at du må betale 10,7 prosent av kjøpesummen for tolling av varen. I tillegg må du betale mva, som er 25 prosent av kjøpesummen og tollingen.

   – C

 37. Jeanette

  funker sikkert å ta i litt vanlijekesam i røren om man vil ha mer smak:) kjempebra med disse lavkarbokakemiksene.Dette kan jo de som ikke går på lavkarbo spise også,de fleste har godt av å få i seg mindre sukker:)

 38. Når du likevel er syk og kanskje kjeder deg litt, kan du ikke krysse fingrene for pent vær til lørdagen, da skal jeg nemlig gifte meg. Nå har jeg bedt alle jeg har snakket med i dag om å gjøre det samme, og nå spør jeg deg. 🙂 *kryssekrysse*

  1. Fotballfrue

   *krysse* 😀 Masse lykke til på den store dagen 🙂

 39. Hei Caroline!

  Jeg prøvde meg på lavkarbo i høst, og det fungerte egentlig ikke så bra. Jeg trivdes med kostholdet, men jeg fikk så fet hud og hår at jeg taklet det rett og slett ikke. Hvordan kan man unngå det når man går på lavkarbo?

  Ooog.. Jeg er overvektig. Men jeg er også kun 16 år. Så er det mulig for meg å gå lavkarbo for å gå ned i vekt isteden for å gå på lav kalori? Jeg er egentlig livredd fett, for jeg vil virkelig ikke gå mer opp i vekt. Jeg begynner på nytt igjen på Elitelag i cheerleading etter sommeren, og vil veldig gjerne ha godt ned og fått et sunt kosthold før den tid.

  Jeg veit liksom ikke helt hvem andre jeg skal spørre enn deg. Beklager hvis det blir litt mye. Digger deg, Caroline!

  1. Fotballfrue

   Fet hud og hår er ingen normal reaksjon på lavkarbo :/ Jeg vil trygt anbefale lavkarbo som et alternativ til lavkalori.

   Hvor lenge forsøkte du deg på lavkarbo?

   – C

   1. Ninetta Bagarelli

    Må bare føye til en kommentar her.
    ca. en måned ut i min kostholdsendring (til lchf), fikk jeg fetere hår og fetere hud. Dette har vedvart.
    Håret må jeg vaske hver bidige dag, så det er plagsomt. Men jeg bruker så og si aldri fuktighetskrem i ansiktet lenger, og det er positivt, syns jeg;-)
    Mulig det har noe å si at jeg bruker Udos Choice.
    Men jeg har lest om flere som har fått fetere hud og hår, så inntrykket mitt er at det ikke er en uvanlig effekt av lchf ?

   2. Fotballfrue

    Det er en ganske normal reaksjon i starten, men etter hvert går det over 🙂

    Hva er kildene dine til karbohydrater, og hvor mye spiser du?

    Har du opplevd vektnedgang av LCHF, og følger du kostholdet for å gå ned i vekt?

    – C

   3. Ninetta Bagarelli

    Hm, ja – i løpet av en dag – 3-4 skiver av lunsjbrødet ditt, eller kliknekkebrød, litt nøtter hver dag, tomat, paprika.Ofte kesam m litt bær. Alltid fløte i kaffien, ofte rømmedressing på salaten/grønnsakene.

    I følge diett ligger jeg på rundt 30 g karbo på en dag med mye mat og mye nøtter. På dager med mindre mat og ingen nøtter blir det rundt 15 g, grovt oppsummert. Daglig kaloriinntak varierer veldig, fra 700 – 1700.
    På dager med mye mat, får jeg i meg minst 140 g fett, ser jeg forresten – avsindig mye ???.

    Hadde vært fint om det stabiliserte seg, for håret er så fett at det knapt holder seg pent til dagen er over :/

    Veldig god ferie til Hellas! 🙂

   4. Fotballfrue

    Spørsmålet mitt var kanskje litt utydelig :/ Jeg trengte bare å vite hvor mye karbo iløpet av dagen 😉

    Men du svarte jo på det også, i tillegg til alt det andre :p

    Usikker på om du svarte på de siste spørsmålene :/

    1. Følger du kostholdet for å gå ned i vekt?
    2. Har du gått ned i vekt? Mye/lite?
    3. Går du fortsatt ned i vekt?

    Slanker du deg, reagerer kroppen på mange måter. Håravfall, fet hud, fett hår etc, er normale reaksjoner. Det er ikke kostholdets skyld, men bare normale reaksjoner når du går ned i vekt.

    Skjønner at det er slitsomt :/

    – C

   5. Ninetta Bagarelli

    Får i meg ca 30 g på en dag med mye mat, ca. halvparten på en dag med mindre mat. Karboene kommer fra nøtter, paprika, bær, kesam, grønnsaker, rømme (??).
    Kaloriinntaket mitt varierer forøvrig mellom 700 og 1800 pr. dag….
    På dager med masse mat får jeg forresten i meg så mye som 140g fett eller mer – groteske mengder ???

    Jeg endret kost fordi jeg ble dårlig av sukker. Jeg var avhengig, og hadde konstant dårlig energi. Jeg ble alltid sliten etter brødmåltider, og var oftere trøtt enn opplagt.
    Jeg var normalvektig/slank med et javnt glasurlag over det hele, og litt valker på magen.

    Etter omlegging i februar har jeg mistet 6 kilo uten å ville det, og er veldig fornøyd med det. Jeg sover godt, har masse og jevn energi, og har ikke menssmerter lenger. det var dagens «pro lchf» tale 😉

   6. Fotballfrue

    Svarte på den forrige kommentaren før du postet den «nye» :/

    140 g tilsvarer 70% hvis totalinntaket er på 1800, så det er kanskje litt mye.

    DU kan jo prøve deg frem, kutt ned på fettinntaket, og øk inntaket av karbohydrater. Vi er jo alle forskjellige, og kanskje et litt lavere inntak av fett passer deg 🙂

    Er du normalvektig, er det ikke noe i veien for å erstatte litt av fettet med grove kornprodukter 🙂

    – C

   7. Ninetta Bagarelli

    Sorry, er litt flau, vet jeg skrev altfor mye;-) Skulle prøve å gjøre flere ting på en gang, i tidsnød, så rablet ned en hel haug…

    Uansett, ser du skriver at vektnedgang kan gi fet hud/hår. Mulig det er årsaken, for vekten fortsetter å gå ned. Jeg har litt panikk for karber nå, for kroppen fungerer så utrolig godt på lchf. Men en god grovskive er jo nydelig, da:-)
    Spiser du noe som helst av brødmat nå ?
    Tusen takk for veiledning, du er god:-)
    Klem

   8. Fotballfrue

    Eneste jeg spiser av brødmat er lavkarbobrødet i boken min 🙂

    Kosthold er ikke enkelt, og har du spesielle behov, kan det være lurt i å prøve seg litt frem 🙂

    – C

 40. Så bra att du har blitt bedre ^^, Ha en koselig kveld !!!
  Og forresten de muffinsene så kjempe gode ut 😀
  God tur til Oslo i morgen 🙂 Klem

 41. Har du testet ut noe som heter Snjo?

  1. Madeleine

   Hvis det er den yoghurten som ligner litt på skyr, så er den helt grusom :-O dro den med meg sånn i farta! ohåi – det var en skje og rett i søplakassa!! Var uggen i mange timer :-O

 42. Så fint att du har blitt bedre ^^, Håper dere får en koselig kveld og god tur til Olso i morgen =D
  Forresten de muffinsene så kjempe gode :))

 43. Hei!
  Må bare si det igjen, du er bare KUUUUUL!!! HEHE; digger svarene dine og jobben du gjør!! FANTASTISK!!

  Men du? Nå føler jeg meg nesten litt dum her…. Er det bare meg som IKKE finner oppskriften på muffinsene??
  Du skriver at de står i innlegget, og jeg har lest og lest, men finner ikke oppskriften jeg….
  Trykker på linken til bakemixen fra Protein fabrikken, men da kommer jeg jo til PF sin nettside..

  Tenkte jeg skulle lage disse muffinsene her ikveld til søstern kommer fra jobb… men finner ikke….. :((

  HJEEEEEEEEEEEEELP meg, kjære Bakefrue!

  1. Fotballfrue

   Jeg brukte bakemixen til muffins 😉

   – C

 44. Håper du tar det rolig på trening i morgen, slik at infeksjonen ikke blusser opp igjen. Men jeg vet hvor vanskelig det er å holde seg unna 🙂

 45. Ser gjerne en oppskrift på denne ja 🙂

 46. Birgitte

  så godt ut! godt å høre at du nesten er frisk 🙂 For min del har jeg nettopp blitt syk, men håper på å bli frisk så fort som mulig til prøveinnspurt og eksamen. kos deg! 🙂

 47. Jeg blir litt forferdet når jeg ser at du linker til nettbutikker som selger slankeprodukter og at DU i tillegg bruker de. Du sier at du har vært tynn hele livet, men likevel bruker du slankeprodukter???? Du burde jo absolutt ikke ha behov for det når du trener så mye og tydligvis ikke har anlegg for å legge på deg. Jeg har lest bloggen din en stund og har ikke reagert så mye på kroppsfikseringen (for det er jo det det er snakk om her) før nå i dag. Jeg skjønner at produktene er lavkarbo, men vær så snill å ikke link til slike sider når du selv er så slank. Du trenger ikke å dele alt med omverden. Enten du vil eller ikke så er du et forbilde for mange og det mener jeg forplikter. Beklager, men nå måtte jeg bare si min mening.

  1. Fotballfrue

   Så fordi nettbutikken har et en avdeling som tar for seg slanking, skal jeg ikke kunne linke til noen andre produkter de fører? Spar meg..

   Det er mange butikker som fører både slankeprodukter, og normale produkter. Proteinfabrikken selger produkter til mennesker som både ønsker vektoppgang, vektnedgang, generelt bedre helse, bedre utbytte av trening osv. Hvis jeg ikke skal kunne linke til nettbutikker som har slankeprodukter som en del av sortimentet sitt, kan jeg ikke linke til noen nettbutikker med fokus på helse.

   Og hvor har du det i fra at jeg bruker det? Jeg skriver om lavkarboproduktene deres, og ikke om lavkalori/slankeproduktene.

   Tenk deg om før du kommenterer.

   – C

   1. Undervektige er nå en ting, syklig undervektige og anoreksia er noe annet. Det er ofte ikke så mye som skal til før man havner på gale veier. Snakker om egen erfaring og jeg har alltid vær syltynn. Jeg synes at du bør være deg selv så bevist at du ikke linker til slankeproduker når du selv er så slank. Det gir rett og slett feil signaler. Når det gjelder overvekt så er det også et problem som kan løses med normal aktivitet og reduksjon av sukker og fett for de aller fleste, uten å måtte gå ekstreme veier. Det går ikke ann å sammenligne det å skrive om sjokolade og linke til slankeproduker. Du blir ikke fet over natta, men du kan få spiseforstyrrelser over natta for sette det litt på spissen. Med fedme kan du leve et normalt liv med anoreksia kan du ikke det.

    I dette innlegget linket du direkten på siden for slankeproduker. Det eneste jeg ber deg om er å være mer bevist og det er flere enn meg som har bedt deg om det samme så hvorfor ikke ta det til etterretning? Det er jo ikke slik at det fordringer bloggen din, heller det motsatte.

   2. Fotballfrue

    Jeg synes at du bør være deg selv så bevist at du ikke linker til slankeproduker når du selv er så slank.

    Jeg har ikke linket til slankeprodukter, men til en lavkarbokakemix, som er helt i tråd med det kostholdet jeg og Lars-Kristian trives best med.

    I dette innlegget linket du direkten på siden for slankeproduker.

    Nei, jeg linker til en lavkarbokakemix.

    Fokuset mitt på lavkarbo, er at det er en sunn livsstil, ikke slanking. Så lenge det er fokuset jeg har, spiller det ingen rolle hva som står på hjemmesiden til nettbutikken. Innholdet i denne kakemixen, er ganske likt de ingrediensene jeg selv bruker når jeg baker.

    Det eneste som skiller innholdet denne kakemiksen fra alskens kakemikser du får kjøpt i dagligvareforretniger, er at denne ikke inneholder sukker, i tillegg til et generelt lavt innhold av karbohydrater.

    – C

   3. Jeg er veldig glad for at du la ut link til denne:)

 48. Hei beste deg! Hvordan klarer du å holde deg så godt? Hva er hemmeligheten? Du er så mye penere enn meg!!!

 49. Maren :)

  Åhh, må si den frokosten så mye mer fristende ut enn min havregrynsfrokost..!! 🙂
  Mener jeg leste en plass på bloggen din at du hadde laget en egen müsli?? Har du en sunn og god oppskrift på det? 🙂
  Må også si at jeg har forelsket meg helt i koppene dine fra green gate!!! Men jeg greier ikke å bestemme meg for hvilket mønster jeg liker best.. Hvilke kopper/fat kombinerer du?! 🙂

  Fortsatt god bedring, og riktig god tur til varmere strøk!! 🙂

 50. lavkarbokaking

  Hei! Hva het det sukkeret som er ekte og dyrt, ikke kunstog fremstilt, du nevnte det en gang her for lenge siden. Men det kostet 100-200 kr kiloen eller noe. Hva er ellers dine anbefalte sider å lese ang gode produkter som erstatning for sukker, mel og melis og andre kakebakstprodukter? =)

  1. Fotballfrue

   sukrin 🙂

   – C

 51. Hei Caroline!

  Jeg har en oppskrift på en indisk te, som jeg tror du kanskje vil like! Jeg har dfen i hodet mitt, så det er litt vanskelig å gi deg en web adresse til den..:P Men hvis du vil ha den, hvilken mail skal jeg sende den til? 🙂

  1. Fotballfrue

   Kan bare legge den som kommentar her 🙂

   – C

 52. Herlige muffins! Vet du hvor formene er ifra:-)?

 53. Eg måtte jo berre prøve desse og ta deg på ditt ord. Og eg har ete mykje rare lavkarbo mixar men denne var virkelig GOD!!! ♥
  Takk for at du deler 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *