Never too sick for new shoes part II

Det er farlig å være syk, i mangel på noe bedre å gjøre har jeg nettshoppet meg fra sans og samling, og ikke bare klær, men ting som solbriller, vesker og mat i tillegg. Iherb har jo så mye snask, kom over noe som kalles marshmallowdipp mens jeg surfet rundt, og endte med å bestille både denne, sjokoladedipp og karamelldipp. Null karber. Jeg kan jo oppdatere dere på smaken, og om den er verdt å bestille, når den havner i postkassen min. Om dere vil? Så nå er det vel bare å glede seg ekstra mye til jeg blir frisk igjen. Ellers er det ikke akkurat så mye spennende på denne fronten, bortsett fra at jeg føler meg som en vandrende vannseng. Det eneste jeg har lyst på er utrolig nok kakao, så jeg har drukket typ 6 kopper siden jeg stod opp klokken 11 *skvulpskvulp* Og enda en ting! Dette hendte forrige gang jeg var syk med feber også, selv om det var i januar i fjor, er jeg sikker på at dette må være meant to be: Postbudet var akkurat her med to nye, lekre par sko fra Nelly White Label.

Ser ut som de røde er utsolgt, men de sorte finner du her (annonselink).

Nå lurer jeg bare på hvor i all verden de skal plasseres, men det har jeg tross alt nok av tid til å finne ut. Senere håper jeg å starte pakkingen til Hellas, har en hel haug med sommerklær å gå gjennom. .

Håper deres fredag er fin, skjønne ♥

93 kommentarer

 1. kjempe fine sko, god bedring 🙂

 2. Likte de røde best! God bedring Caroline! 🙂

 3. De satt utrolig pent på foten:) grattis! God bedring. Det positive med å være syk, er at man setter så utrolig pris på å være frisk 😀 kos deg på sofaen med guttene dine 🙂

  1. Fotballfrue

   Absolutt! Skulle gjort mye for det nå 🙁 . . og guttene mine er hos dyrlegen med pappa nå, så utrolig lei meg for at jeg ikke får være med 🙁

   Klem!

 4. Sykt fine sko, de røde passet deg godt!
  Hadde vært fint om du hadde oppdatert oss på smaken på disse dippene, fordi jeg skulle gjere hatt tips om noe godt å ete uten at man legger på seg..

  God bedring 🙂

  1. Fotballfrue

   Da skal jeg gjøre det 😀 Håper de kommer før vi reiser, men iherb er ikke så kjappe, så jeg tviler :/

   Klem!

 5. Ja, d hadde vært supert om du gidder å skrive om de dippene smaker godt, har tenkt på om jeg skulle bestille dem selv 😀

 6. Det heter «never too sick».

  1. Fotballfrue

   Haha, det vet jeg vel! Skylder på at jeg er i feberørska :O

 7. Hot. hot shoes!

  Jeg skjønner godt at du trenger litt trøst når du er syk og nettshopper litt;-)

  Håper du snart er frisk og rask!

 8. CAROLINE, NEEEEEEI!!!!! hvis du snakker om walden farms sin marshmallow dip så er den HELT grusom… aldri hørt om noen som liker den, og jeg kastet min rett i søplen selv!! karamell og sjokolade dippene er gode da 🙂

  1. Fotballfrue

   NOOOO 🙁 Tuller du?? Jeg bestilte nettopp kun marshmallow og karamell fordi det ble så tungt med alle tre. SØREN 🙁

   – C

   1. Enig med Kristin, dessverre! Den er grusom 🙁 Smaker syntetisk papp eller noe i den duren, haha. Men de andre dippene er gode. Sjokoladesirupen er derimot den aller beste og smaker best sjokolade 🙂 Perfekt i bakst og drikker! Du bør teste den. Forresten, du er nydelig og de skoene sitter som et skudd! Ha en fin dag og god bedring. <3

   2. Camilla

    Kan jo hende den faller i smak hos deg, hvis ikke får du fortelle oss om det!:)

  2. Unnskyld min uvitenhet, men hva bruker man disse dippene til? :o)

 9. Men i h****** da! Skoperfeksjon. MÅ HA!!

  1. Fotballfrue

   I knooooow 😀 Gode å gå med også, ettersom platået er såpass høyt )

   – C

 10. Er også syk dag! God bedring, og håper dagen din blir fin:D Kjempe fine sko forresten:)

 11. Du har «legs to die for» 🙂 Heldiggris! God bedring da, vakre!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne! Ekstra hyggelig å høre nå som jeg er syk og ikke får trent :p

   Klem!

 12. Iherb er mathimmel nr 1, for et utvalg 😀 Har selv prøvd karamell og sjokoladedip. Karamelldippen er utrolig fæl på smak, syntetisk og så ekkel. Men sjokoladen derimot, hel kanon! Du burde prøve walden farms sin barberque dressing, nydelig 😀
  God bedring til deg <3

  1. Synes pannekakesirupen er god til kokoslapper, vafler ol 🙂 Likte ikke de syltetøyvarientene noe særlig og heller ikke sjokoladesausen, men ser her at det kan brukes i bakst – det kan kanskje få bort noe av den litt rare ettersmaken…skal testes

 13. Helt rååe sko!! (og du har jo kjempe fine bein) 🙂 Har døds lyst på de, men funker dårlig siden jeg er 173, å føler det blir aalt for høyt.. :-/
  God bedring!

 14. Elisabeth

  ahhhh drømmesko!

 15. Elisabeth

  Håper du blir frisk innen dere skal dra, Hellas er så fint!!
  Som ansatt i bank vil jeg anbefale dere å ta med nok kontanter, i tilfelle det skulle skje noe og bankene der nede går tomme for euro 😉
  God bedring!

  1. Fotballfrue

   Å, jeg vet :O Lasse har faktisk vært og tatt ut nå 🙂 Bedre å være føre var 🙂

   – C

 16. Eline Bjørnevik

  Heisann =)

  Jeg har media eksamen i neste uke og i den forbindelse lurte jeg på om du kunne hjelpe meg litt i forberedlsene ved å svare meg på noen spørsmål. Med din utdannelse og med din blogg vil jeg tro du er meget godt egnet til dette 🙂
  Jeg lurer nemlig på hva dine tanker rundt en bloggplakat. Altså en plakat med lover og regler for bloggere på lik linje med vær varsom plakaten og redaktør plakaten. Tror du dette er noe som vil komme? Isåfall hva tror du den vil inneholde og hviken effekt tror du den vil ha på de mange bloggende som er på nettet?
  Tror du en mulig blogg plakat vil bli tilknyttet PFU? =)

  Dette var ikke så likt de andre kommentarene dine men jeg håper du kan ta deg tid til å svare.

 17. Hei. Håper formen din snart blir bedre.. Kjipt og være syk.
  Må bare spørre om en ting, det fine salongbordet du har, hvor er det kjøpt?? :o)

  1. Fotballfrue

   Takk, søte! Det er fra Bohus 🙂

   – C

 18. Hei. God bedring. Også vil jeg benytte anledningen til å skryte av boka di. Jeg har nettopp startet på en pillekur hvor sukker og gluten er strengt forbudt, og etter å ha kjøpt 4 andre kokebøker, lyste din opp i hylla med matretter som er akkurat sånn mat jeg liker. Fine oppskrifter, innbydende bilder og veldig positiv innstilling. Nå har jeg både bakt rundstykker og sjokokake og er mett for første gang på flere dager. Gleder meg til å spise meg gjennom boka. Takk! 🙂

  1. Fotballfrue

   Så utrolig gøy å høre, tusen takk 😀 Håper du fortsetter å bruke den 🙂

   Klem!

 19. jeg blir så oppgitt av alle skoene dine! du gjør jo ikke annet enn å kjøpe sko hele tiden.seriøst,dette blir for dumt.trenger ikke kjøpe,kjøpe hele tiden.du har jo et helt rom fullt av sko allerede!

  1. Caroline

   Nå må du huske at Caroline ofte ikke betaler hele summen av skoene hun kjøper da. Noen betaler hun helt sikkert ikke noe for heller 🙂 Pluss at hun tjener på det når hun legger ut annonselenker til for eksempel sko her på bloggen, hvis da en av oss lesere kjøper sko fra akkurat den linken tjener Caroline så og så mye av det kjøpet, vil jeg tro. Så hvis nok lesere bruker hennes link tjener hun inn de pengene ganske fort 🙂

 20. Nydelige! Skulle til å skrive at du har hotte bein selv når du er syk, så innså jeg at beina endrer seg oftest ikke når man er syk.. Men uansett, hotte bein! 😀

 21. WOW, sykt fine sko! Og beina dine……. skulle gjort mye for å ha like fine, de er jo perfekte! 😀 Godt å ha bloggen din som avbrekk i all denne eksamenslesingen. Nå er jeg ferdig med de to værste, heldigvis 😀 God bedring, søte <3

 22. god bedring! til baade deg og lommeboka di! 😉
  og ikke minst, god helg!

 23. fantastiske fine sko! de røde var finest <3 ikke minst fantastiske fine legger!

 24. Du har dødsfine bein!
  God bedring Caroline <3

 25. Wow! Du kledde de røde:D

 26. 15,5 cm? Min grense går ved 14 cm. Men fine var de 😉

 27. Hei! super fine sko:) beundrer deg som klarer å gå på så høye!

  Hvor i hellas skal dere?

 28. Hei Caroline!

  Jeg liker å lese bloggen din, og selv om vi har veldig ulike interesser så blir jeg veldig inspirert av deg når det kommer til å stå på, jobbe hardt og oppnå det man ønsker. Så takk for god motivasjon! 🙂

  Jeg har fulgt litt med på matoppskriftene dine, og produkttips og sånn, og skulle gjerne prøvd dem ut, men jeg opplever at mange av de lowcarb-barene (feks Atkins) og den slags rett og slett gjør meg syke. Dette er sannsynligvis fordi jeg ikke tåler sukkererstatningene de bruker. Jeg bare lurer på om du kunne sagt litt om det, fordi det er jo unektelig en utfordring for mange som vil prøve LCHF-kosthold. Vil jeg tro. Har du noen erfaringer?

  Hilsen Hanne.

  1. Mange kan få vondt i magen av sorbitol, xylitol og mannitol. Kroppen vår er dårlig på å fordøye dem og ta dem opp (derfor de brukes i sukkerfrie produkter) og dermed bryter bakteriene dem i tarmen pluss at de drar med seg vann pga osmotisk effekt og dermed blir det luft og løs mage. Ikke så mye å få gjort med det dessverre – ingen mennesker kan fordøye dem, men sukrin tåles ofte bedre og det samme gjør stevia, så kanskje du kan bruke det i stedet? Evt Splenda? Atkinsbarene er ille for mange, men du kan prøve quest bars fra Iherb i stedet – de er bedre for magen har jeg hørt https://www.iherb.com/Quest-Nutrition?at=0&rcode=EMO037

 29. Damene i Hollywood kunne sikkert drept for kroppen din, spesielt med de beina! Guri så fine! 😀

  1. Hvor er like knappen hen? Enig.

   1. Fotballfrue

    Dere er vel skjønne! Tusen takk <3

 30. åh, for noen lekre sko! Og god bedring til deg 🙂

 31. Kjempe fine sko!

 32. Wow! this red i really like:D:D:D

 33. Så fin sko, man får ALDRI nok sko;)

 34. Oj så läckra de röda var! Trevlig helg, fina du:D

 35. Walden Farm er genialt – men ikke alt er like godt… Men sjokolade-dippen er helt fantastisk!! Jeg har helt dilla på den sammen med Skyr vanilje og jordbær for tiden – superdigg!! Har også Marshmellow og Caramel, men de har jeg ikke smakt enda…. Har ellers prøvd Apple-Butter (æsj!) og Strawberry Fruit Spread (æsj) og «Majonesen» smaker skikkelig merkelig og kunstig – ikke god den heller. Men dressingene funker greit! God bedring! Og flotte sko 🙂

 36. Produktene fra walden farms er geniale 🙂 Jeg har selv bestilt sjokolade dip-en og den er helt OK. Det er litt jordbær smak i den, så å dyppe jordbærene i den er helt fantastisk 🙂 Karamel dip-en har jeg hørt mye forskjellig om, så den har jeg ikke turt å bestille enda.. Tittet på marsmellows dippen igår selv, men tenkte den måtte være ekkel..hehe..

  Men en ting du bare MÅÅÅ bestille er sjokolade sausen fra samme merke 🙂 Den er fantastisk f,eks på is, som smakstilsetning når en lager iskaffe o.l.. Men ikke kjøp alt, jeg vil også ha noen flasker..hehe..

  Lekre sko forresten!

 37. Marita Ø

  Oooookei! De røde var ganske hot! Å jeg som kjøpte meg nye sko senest i går…. Du frister alt for mye, Caroline :p Farlig for lommeboka, haha!

 38. har de samme i rød! LOVE THEM!

  hvilken extentions bruker du?:-)

 39. Jeg må bare spørre.. hehe Hvordan i alle dager klarer du å få med deg beina i så høye sko? Jeg ser ut som en klovn på fylla. Elsker sko med mega hel, men har måtte bite i det sure eple å innse at de kun er fine på meg om jeg står helt i ro eller sitter pent plassert på baken 😉

 40. De røde var knallstilige! Forstår det er vanskelig. Her er noen tips:
  De kan plasseres i peisen, på taket, i vinduet, henge de i en snor fra ett tre, skyve de under teppet, i mixmasteren, eventuelt i et skap – sikringsskapet helst. For all del unngå å plasser de på normale steder, som i gangen, eller i skohylla 🙂 😛

  1. Fotballfrue

   Haha, takk for tips :p

   – C

 41. Henriette

  God bedring frøken:) Lurer på når treningsopplegget til deg og Alex kommer? Så kan jeg prøve no nytt på trening i dag?:)

  1. Fotballfrue

   Venter på hans svar, men det tar sin tid :/

   – C

 42. NYDELIGE! 😀

 43. Sko får man vel aldri nok av nei =D hehe! Må bare få si at du er svært talentfull og jeg syns det er profesjonelt og utrolig bra av deg å svare leserne dine! Å engasjere seg i hvem som leser bloggen er kjempebra. Dessverre er det ikke så veldig mange som gjør det! Men du er flink 😉 God helg da Caroline =)

  1. Fotballfrue

   Kommunikasjon er kjempeviktig 🙂 Tusen takk for fine ord 🙂

   Klem!

 44. Hei!
  Knallstilige sko!! Er Nelly sine sko normale i størrelsen? Jeg er egentlig en mellomstørrelse 37,5. Så jeg er usikker på om jeg bør gå for 37 eller 38….
  Ellers ønsker jeg å takke for en inspirasjonsrik blogg.

  1. Fotballfrue

   Gå for 38 🙂

   – C

 45. Jeg vil sette pengene mine på at du har hatt et eller annet inngrep som du vil skjule bieffektene av 😉

  Hva med et lite forsøk, godkjenn ALLE kommentarer på et «typisk» fotballfrueinnlegg?

  Så kan vi lesere se hvor mange som er som oss; vi er bare her inne for å le av hvor latterlig hele bloggen er. (Med det sier naturligvis mer om hvor dumme folk er når dere kan skape økonomisk vinning av ingenting)

  1. Fotballfrue

   Dette du mener med inngrepet stemmer nok ikke, men du må gjerne tro det. Det at du i det hele tatt tror jeg er typen til å gjøre et inngrep jeg vil skjule, tyder bare på at du absolutt ikke kjenner meg. Egentlig like greit 🙂

   På de siste fem innleggene har jeg ikke slettet en eneste kommentar. Så der har du svar på forsøket ditt 🙂

   – C

   1. Ikke for å være pirkete, men du skjuler jo strengt tatt inngrep for oss når du nekter å svare på om du pumper opp leppene dine (restylane osv)…

    Jeg er dog ikke enig i kommentaren over her som hevder at du har fått utført et inngrep nå. Det er jo bare latterlig.

    Håper du blir frisk snart! Har de funnet ut av hva det er, sånn bortsett fra at du har en infeksjon i kroppen?

   2. Fotballfrue

    Nei, jeg skjuler det ikke om jeg ikke svarer på det. Det er ikke sånn at dere har krav på å vite alt om meg. For alt du vet, kan det være jeg ikke har tatt restylane etter 2010.

    Jeg har halsinfeksjon, og får antibiotika mot det :/

    – C

   3. Caroline, du må få deg liker-knapp så man kan like kommentarene! 🙂 Du skriver så mange morsomme 😉

   4. madeleine

    jaa 😀 seriøst du må få fikse det sånn at man kan like kommentarer, det er jo faktisk mulig, ser iaf at de som blogger på Werun har sånn liker knapp, kanskje det har noe med bloggplattformen å gjøre da. men likevell, burde jo være mulig 😛 hehe

  2. Fa….. Tone, gå langt ut i skogen og skrik mot trærne istedenfor… Hvis du er så misfornøyd og synes denne bloggen og C er så jæ… dårlig så skal jeg nå avsløre noe stort for deg!!!!!…. Oppe i et av hjørnene på den tingen du sitter meg på fanget så er det en rund knapp med en strek i.. Hvis du trykker på den så er dette bildet borte… HVA?? Er ikke det en fantastisk oppfinnelse?? Også kan du bruke live ditt på akkurat det du vil istedenfor å sitte å bli irritert og sur for ting som dette.. Tenk, hadde ikke det vært bedre for deg og de rundt deg?

  3. Tone, jeg er ofte inne her fordi jeg synes det er en flott blogg OG for å le av mennesker som deg! Jeg vil sette pengene MINE på at du er et sjalu lite menneske fullt av mindreverdighetskomplekser, som ikke unner andre i å lykkes i det de holder på med. Vel, get a life! Den eneste som framstår som latterlig her, er DU!!!

 46. en ide til mer skoplass i walk in’en deres: funnet på pinterest.com
  https://pinterest.com/pin/192951165255475929/

 47. Verdens vakreste bein, spørr du meg! I want them too <3

 48. Hei Caroline. Så flotte sko, og du har virkelig perfekte ben! 🙂

  Men jeg fikk ikke svar av deg når jeg spurte om bryllupet. Derfor ønsker jeg å spørre om hvor mye Herregården i Sverige koster? Det var jo så flott, og vi er virkelig desperate!

  Håper du svarer på dette.

  Marthe

  1. Jeg anbefaler deg å google det- kanskje det kommer opp en hjemmeside eller et telefonnummer du kan prøve? Google eksisterer;)

 49. Herregud skal du vakle rundt på de…tipper de kjempegode å gå i. (not) Stakkars de føttene dine når du blir 40.

 50. Fine og Interessante sko, men jeg mener at min type sko, som jeg har blogget om, er mer interessante 😉 https://meningsfyltliv.wordpress.com/

 51. Ingrid Anette

  Nydelige sko! Vil forresten bare fortelle deg at du bør tenke litt over hvilke sko du tar med deg til Karpathos. Mye brostein og på fortauet var det mye småhull og «bulker». Det var hvertfall sånn når jeg var der, men det kan jo hende at de har fikset det 🙂

 52. DER var skoa! Det har jeg faktisk lett etter, akkurat de fargene og den typen! Du er en knupp! 🙂 Håper du blir bedre snart, liker å lese bloggen din flere ganger om dagen 🙂 Utrolig mye fint på Nelly, måtte inn der med en gang!
  Ha en flott kveld!

 53. Å hærreguuud! Jeg ELSKER de! I ordets bokstavelige betydning. Du vekker virkelig opp skofetisjmen i meg og jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg vil ha de! Jeg håper på mange antrekk som inkluderer de i bloggen fremover. 🙂

  God bedring og riktig god tur, Jeg sprekker av misunnelse her nå, hehe 🙂

 54. Hei!

  Så du spurte om tips mot kvalme på Facebook!

  Ingefær er veldig bra mot kvalme. Moren min har vært syk i lengre tid (flått bitt) og har derfor vært mye kvalm. Hun har kjøpt ingefærtabletter på apoteket (tror de kan kjøpes på vanlig matbutikk?) og det har hjulpet henne VELDIG!

  Du burde prøve det 🙂 God bedring!

 55. De har jeg i rosa! er vel en av de høyeste skoene jeg eier tror jeg. men goode å gå i!

 56. De var døds råe!! Elsker spesielt de røde…:-D
  God bedring, håper du blir fort frisk <3

 57. Det må være de vakreste skoene jeg har sett på lenge! <3
  God bedring, og lykke til med pakkingen 🙂

 58. Kjempefine sko og god bedring! 🙂

 59. Dei røde var fantastiske!! VIL HA!

 60. Fine sko! Hvor skal du i Hellas og hva heter det der? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *