Den store bikiniguiden 2012

Trendene innen badetøy og strandklær beveger seg i et litt annet mønster enn det vanlige motebildet, og det er kanskje ikke så rart ettersom det godt skal gjøres å finne opp bikini eller monokini på nytt. Vi vil altså alltid se noen likeheter når det kommer til trender innen badetøy, og det positive her er jo at du fint kan bruke fjorårets bikinitopp, alt du trenger er kanskje en ny underdel? Det er likevel alltid elementer fra catwalken som beveger seg over til strandmoten, i år er det disse stikkordene du skal huske dersom du ønsker å være en fashionista langs vannkanten:

Badedrakt H&M / Blå blomsterbikini Sunseeker / Etnisk bikini Maaji / Galaxybikini Google / Lyseblå bikini GetInspired / Neonrosa monokini Vitamin A / Bikini med høyt liv H&M / USA-bikini Nelly.com

Vintageinspirert badetøy er også hot, og du kan la deg inspirere av pin-ups som Marilyn Monroe og Jayne Mansfields. Du trenger ikke ta den helt ut, men invester for eksempel i en bikini med vintagetrykk eller en underdel med høy midje (som den med palmetrykk over) Moderne stil med vintagesnitt = midje like under navlen.

Mange kvinner ønsker å ta seg best mulig ut på stranden uansett kroppsfasong, og da kan det være greit å ha noen regler i bakhodet når du skal på bikinishopping. I bunn og grunn er jeg veldig for at du skal kunne kle deg med akkurat hva du vil, ettersom det er da du føler deg vel og stråler mest, men noen av dere ønsket likevel ha noen tips. Under er noen tips til hvordan du kan finne den perfekte bikinien til akkurat din kroppsfasong. De vanligste fasongene å gå ut fra er disse:

Eplefasong: Har ofte jevnt fordelt vekt over hele kroppen, noen med mest vekt på midten, og dette kan føre til lite kurver. Kurver og fasong kan du fint skape ved å bruke badetøy med rysjer, og også bikinier med knytting i siden slik at du kan flytte skjæringen etter behov. Skulle du ønske å dekke magen, er en tankini en veldig god løsning. En tankini er som en singlett.

Truse H&M / Bikini Hanne Bloch / Bikini Wonderland / Tankini GetInspired

Pærefasong: Har du pærefasong er du ofte tynn i overkroppen og har mer former over stumpen. Dra fokus mot bysten ved å velge en topp med skru eller en topp som har lav skjæring. Unngå bikinishorts og hotpants da dette drar fokus mot underkroppen din.

Høy og tynn: Er du høy og tynn og ønsker mer fokus på for eksempel overkroppen, bør du gå for en overdel med pushup.  I tillegg kan rysjer og annen pynt gi inntrykk av mer former, sammen med horisontale striper som forstørrer.

Bikini Nelly.com / Overdel H&M / Overdel H&M / Topp H&M / Bikini TopShop / Bikini TopShop 

Timeglass: Kan bruke de fleste bikinier, da fasongen er smal på midten med bredere hofter. Velg gjerne en halternecktopp for å dra fokus til bysten i stedet for underkroppen. Ofte kan det være en fordel å velge en bikini i to farger, men en fargesterk topp og en mørkere underdel fungerer også fint. En underdel med knyting i livet passer perfekt for timeglassfiguren, og en litt høy skjæring vil gi illusjonen av lengre ben.

Plus-size: Når det gjelder store størrelse gjelder det å finne badetøy som støtter og former. Farger som sort, blå og mørkebrun er veldig fint, mens vertikale striper virker slankende, asymmetriske mønstre kan ha en slankende effekt og masete mønster kan kamuflere mage og såkalte håndtak. Velg gjerne en badedrakt, det er like lekkert i år som i fjor!

Badedrakt Ellos / Badedrakt H&M / Topp TopShop / Badedrakt Nelly.com /

Petite: Er du veldig lav, og ønsker å forlenge beina dine, kan det være en fordel å velge badetøy med høy skjæring. Hold deg unna shorts og horisontale striper, dette kan faktisk få deg til å se kortere ut.

Er det ingen av kroppsfasongene over som passer akkurat deg, vil jeg råde deg til å ta elementer fra hver forklaring og sette disse sammen til nettopp din kroppsfasong.

Husk: Ikke gjem bort figuren din helt, fokuser på de formene du er mest stolt av!

// kilder: KK & MinMote 

Nellylenkene er annonselenker 

96 kommentarer

 1. Åh, så super du er som lager en sånn guide!;D den tok nok sikkert ikke kort tid å lage.
  SYnd jeg reiser til Kreta på lørdag som kommer – rekker ikke bestille meg noen ny før den tid! 🙂 Men det var mange lekkre.

  Ønsker deg en nydelig kveld videre.

  Klem Rebekka
  https://fyllings.blogg.no

  1. Fotballfrue

   Har brukt noen timer, foråsidetslik, men det er bare gøy å pusle med noe nå som jeg har syk og ikke har så veldig mye annet jeg kan gjøre :p

   Klemmer 🙂

   1. Nei , det syns! 🙂 Men jeg syns du bruker god tid å gjør deg flid med alt du gjør. Både bloggen, deg selv og huset! 🙂
    Alt ser så bra ut! 🙂

    klemmer!;D

 2. Hei. Du er så flink til å blogge Caroline. Jeg er 1.80 høy, lys hud og laaange ben. Jeg har ikke så mye hofter, eller former. Hva slags bikini ville ha passet til meg?

  1. Fotballfrue

   Lange bein er lekkert! Under kan du så og si bruke hva som helst, men dersom du ønsker illusjon om former, kan du fint gå for noe med rysjer på underdelen 🙂 Over kan du velge en pushup med horisontale striper for eks. 🙂

   – C

 3. Veldig, veldig bra skrevet! 🙂

 4. Ingrid B

  Det var jo ingen bikinier til timeglass? 😛

  1. Fotballfrue

   Det ble så mye likt, ingen til petite heller, men forklaringen er jo fortsatt der 🙂

   – C

 5. Hei Caroline!

  Så bra at du tok med Plus-size! Og tusen takk for en superblogg! JEg har ikke kommentert før, men har lest fast hver dag i over 1,5 år.
  Selvtilliten er ikke helt tilstede hele tiden da jeg har en del ekstra kg på kroppen, men når jeg leser bloggen din blir jeg så inspirert til å trene og til å lage sunn mat.

  Det skal legges til at jeg for snart 8 mndr siden fikk verdens skjønneste gutt og er gift med verdens fineste mann (jeg vet du tror du har det, men det har faktisk jeg) he he… 🙂

  Kiloene har sakte men sikkert begynt å renne av, så jeg er på rett vei.

  Igjen, Tusen takk for at du er deg og du har den beste bloggen! Fortsett sånn! 🙂

  1. Fotballfrue

   Så fantastisk å høre, gratulerer med å være på rett vei igjen, kjempebra 🙂 Hehe, jeg håper og tror de fleste mener de har verdens beste mann 😉

   Mange klemmer 🙂

 6. ÅÅåhhh…her var det mye stilig! Holder mange knapper på USA-bikinien…lekker!!! Og jeg er veldig glad i *galaxy*…nice:)) Stygt redd det blir en liten bestilling hos Nelly.com….*fordi jeg fortjener det*…:))

 7. Kristina

  Kjempe fint med en bikiniguiden 😀 Takk! Men gjerne komme med et lite tips for ang. de som har litt kraftigere figur/større bryster: knytting rundt halsen er virkelig ikke noe å anbefale! Fører til «Ringeren i Notredam holdning», smerte i rygg/nakke og gjerne hodepine/migreneanfall. Veldig individuelt, men svært mange med stor byste som syns de er pene, men greier ikke å gå med de desverre…

 8. Hei, caroline.

  jeg er en jente på 15. år som er ganske høyog tynn og har nesten ikke noen former, hvilke bikini ville du rådgi til meg, jeg har ikke peiling på sånt :p

  1. Fotballfrue

   Da kan du bare følge rådene under høy og tynn i guiden 🙂

   – C

   1. katrine

    okei, tusen takk 🙂

 9. Jeg synes det er dumt av deg som er toppblogger og såppass populær blogger med så mange lesere at du ikke vet forskjellen på eplefasong, pærefasong og en timeglassfigur. Dete synes jeg spesielt når du har skrevet om det her hvor du har vært ganske bestemt og tydelig. Eplefasong er når du har mest på magen, du vet sikkert hvordan et eple ser ut. Pærefasong er når du har ganske store hofter og rumpe der pæra er bredest nederst. En timeglassfigur blir i mange øynes sett på som det «perfekte» selv om den meningen ikke nødvendigvis er sann og man har lov til å ha sin egen oppfatning, uansett så er en med et timeglassfigur bred over skuldrene, smal rundt live i tillegg til at du har hofter. Jeg har hørt at når du har timeglassfigur så kan du bruke det meste av bikini hvis du tenker etter en form-guide som du har skrevet om ovenfor.

  1. Fotballfrue

   Det er jo det jeg har skrevet…

   – C

   1. Da er vi kanskje ikke helt enig der, men jeg mener at det var bare rett og rimelig at jeg sa i fra om det. Jeg har fulgt bloggen din i såppass mange år at jeg føler på en måte at jeg har rett til å «ytre» meg. Dette var alt aldri ment frekt mot deg eller som kritikk direkte mot DEG, jeg synes du er en fantastisk person som også har en fantastisk blogg med mye bra stoff.

   2. Fotballfrue

    Jeg mente bare at jeg har beskrevet de aktuelle fasongene på samme måte som du skriver i kommentaren 😉 Eple har mest på midten, og lite former, pære har mest over hoften, og timeglass er… ja, timeglass 🙂

    – C

   3. Så bra 🙂 Da er det sikkert bare en misforståelse 😉

   4. Har du i det hele tatt lest det hun har skrevet? Herregud. Ps: Det skrives såpass, ikke «såppass»

  2. Har du i det hele tatt lest det som står i innlegget? Haha..Et flott innlegg Caroline 🙂
   Jeg er selv mer mot timeglassfiguren, men har store bryster noe som gjør at jeg trenger ekstra god støtte. Syns derfor det er utrolig vanskelige å finne søte bikinier med god støtte 🙁

   1. Jeanett

    Hei Anita. Har du prøvd undertøys butikken Change? De har store str. Jeg har nettopp kjøpt bikini der i 75 G og 44 i truse. Bikinin er nesten som en bh gir god støtte. Ikke så veldig dyrt heller. betalte under 500,- De har badedrakter også. Vet ikke hvor du bor men gå inn på change.no . de som jobber der er utrolig flinke til å finne rett str. Lykke til 😉

  3. Som Caroline sa: Det er jo det hun har skrevet… Synes det er dumt av deg som kommenterer uten å lese hva du kommenterer.
   Takk for et flott innlegg og god bedring!:)

 10. Jeanette

  Jeg er en liten og nett jente på bare litt over 150 cm. Ofte plages jeg med å kle meg slik at jeg ser «lang» ut.
  Har du noen bikinier som du vil anbefale størrelser som meg?

 11. For et flott innlegg. Jeg bruker trikset med to-farget bikini. Mørk underdel og farget topp. Syntes det er fint og det skal visst være «slakende» fordi man ikke får et så helhetlig fokus på kroppen hvis jeg skal si det litt dårlig formulert. Mange tips å hente her. Flott innlegg:)

 12. Takk for at du tar deg tid til å lage slike innlegg som disse 🙂 Vet du pleier å få litt mindre respons, så ville bare gi litt ekstra «oppmerksomhet» nå : )
  Selv syns jeg det er fryktelig vanskelig å finne ut hvilken kroppsfasong jeg tilhører, føler på en måte at jeg passer alt, haha det er ikke lett dette her!

  God bedring til deg <3

 13. Jeg har en ganske atletisk kropp, og føler aldri noen av disse guidene passer meg! Kanskje du kunne hjulpet meg? 🙂
  Jeg har brede skuldre, veldig små pupper, flat/trent mage som er noe av det jeg er fornøyd med på kroppen og rompa mi er jeg også over middels fornøyd med. Beina mine er middels lange men ikke særlig slanke. Endel muskler og litt ekstra!
  Hvilke klær/bikini er det som kler meg da? ^^,
  er forresten 170cm høy og veier 65 kg. Det hadde vert supert om du hadde tatt deg tid til å svare meg
  digger deg du er forbildet mitt

 14. Wow, for et bra innlegg!! Jeg pleier aldri å kommentere på slike produktinnlegg, og ofte dropper jeg å lese de og, men dette var virkelig bra! Godt jobba 😀 Selv heller jeg mot timeglassfigur, og må ha god støtte i overdelen slik at ting ikke henger, haha 😉 har kjøpt den rosa overdelen du viser over her, og den er så fin på at jeg faktisk liker meg selv i bikini i år 😉

 15. Synes det var et litt rotete oppsett med bildene, og dumt at du ikke hadde bilder til alle typene..

 16. Veldig bra og nyttig innlegg! Tusen takk, du er flink 😀
  God bedring 🙂

 17. Utrolig fin guide! blir imponert hver gang du kommer med sånne guider til kjoler o.l, så mange bra tips!:D
  Stå på!

 18. Hei!

  Litt utenfor tema, men kan ikke du skrive et innlegg om håret ditt igjen! Sommerfrisyrer kanskje?!
  Hvilken krølltang du bruker (bruker du den samme til alle frisyrene dine?) og hvordan du får alle de ulike krøllene dine. Videoen for en stund tilbake var veldig bra, men det er bare en type krøller av alle de fine du har! Tips til hårprodukter, ulike frisyrer og krøller hadde vært veldig gøy å lese om før sommeren 🙂

  Takk for en fin blogg!

 19. Katarina

  Hvorfor skal det være at plus-size skal gjemme seg i slike stygge bestemor bikinier? Så guide på vg også, og der viser de også stygge bikinier til plus size.. hvorfor kan ikke de også ha fine og «sexy» badetøy??

  1. Helt enig! Her var det ikke mye spennende..

  2. Har du prøvd butikken change?? de har mye flott og store str. Badedrakter også

  3. Kristine :)

   Jeg synes badedraktene for «plus size» var fine jeg! Dagens badedrakter kan faktisk være meget sexy! 🙂 Og poenget med den typen badetøy til plus size er vell at de fleste med litt ekstra på kroppen ikke er komfortable med å gå på stranda i en «Itsy Bitsy Teenie Weenie Yellow Polka Dot Bikini» 😉 Folk flest ønsker jo å ta seg best mulig ut og fremheve det de er fornøyd med, enten man er tykk eller tynn 🙂 Men alle må jo selvsagt få gå i det de vil! Om en formfull kvinne med litt ekstra på kroppen vil smette inn i en sexy liten bikini så be my guest 😉 Er du stolt av deg selv og kroppen din så vil du stråle uansett hva du går i 🙂 <3

  4. Tommel opp! Tenkte på akkurat det samme.

  5. a, helt enig! Tenkte det samme! Jeg er hverken tynn eller tykk, men har litt å gå på. Men jeg kommer aldri i livet til å gjemme kroppen min bort i svære badedrakter når jeg reiser til varmen om noen uker.

  6. Ja, helt enig! Jeg er hverken tynn eller tykk, men har litt å gå på. Jeg kommer aldri til å gjemme kroppen min bort i slike store badedrakter når jeg reiser til varmen i sommer. Bare så det er sagt 🙂

  7. Den ene drakta her ligner jo på den Marilyn Monroe har på seg, på et av det berømte bildene av henne! Syns du virkelig at Monroe så ut som en bestemor i den?..https://www.palzoo.net/file/pic/gallery/429_view.jpg
   Enig med Kristine her, er nok mer pga komfort blant «pluss-size».

 20. Så flink du er! 🙂

 21. Tusen tusen takk! Disse tispene hjalp meg veldig! Kjempe bra innlegg! 😀

 22. Så flink du er! Kommenterer sjeldent, men dette fortjener ros! Det må nok ha tatt en stund å gjøre dette. 🙂

 23. Alexandra

  Super bikiguide, Caroline! Takk for fine tips! <3

 24. Tusen takk for mange gode tips,de skal jeg ta med meg:)

  Godt jobbet!!

  Nyt torsdagen og snart helg!

  God bedring!!Her er begge mine småtroll syke
  så blir en inne helg!!

  Klem

  Linda:)

 25. Fantastisk godt innlegg, Caroline! Det skinner tydelig gjennom at du har brukt lang tid på dette. Likte veldig godt den bikinien med «galakse»-trykk, vet du om noen steder man kan få tak i det?
  Klem

 26. Hei:)
  Jeg er lav(les: korte bein), veldig lite former. Hva ville du rådet til meg?
  Klem <3

 27. lille meg

  Hei 🙂
  Jeg er ganske lav (les: ganske korte bein), har ikke mye former og lurte på om du hadde råd til meg?
  Klem <3

 28. Hei. Jeg tenkte å prøve meg på lavkarbo. Eller, hvertfall redusere karboene jeg får i meg. Kan du gi meg noen tips ang grønnsaker?
  Hvilke grønnsaker er «ikke lov», hvilke er supre, og hvilke kan man ha med i moderasjon? Synes det er litt vanskelig å vite, og tidkrevende å søke på nett for hver eneste matvare jeg skal putte i middagen nå i begynnelsen. Etterhvert sitter det vel i fingerspissene.
  *håper tomater er ja-mat*

 29. Så flink du er Caroline! Jeg er nok mer den pærefasongen så det var utrolig hærlig å se at du hadde laget en bikiniguide til oss! Du er flink 🙂
  Forresten så lurte jeg på om du hadde hatt tid og var villig til å gå inn på bloggen min å hjelpe meg med hvilken ballkjole jeg skal ha på meg neste Torsdag? Du er så dyktig på sånn så det hadde vært utrolig hyggelig om du hjalp meg! <3

  Klem fra meg!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for god tilbakemelding, gjør meg veldig glad 🙂

   Jeg skal ta en titt 😀

   Klemmer 🙂

 30. Hei.

  Jeg har et lite spørsmål angående lavkarbo. Går det ann å gå på lavkarbo diet når man har melkeallergi/intoleranse?
  Er det mulig å bruke noe som erstatter meieriproduktene?

  Vennligst hilsen

  Maria

 31. Fint innlegg =) Riktig fasong og farge/mønster på badetøy kan gjøre underverker 😉

  https://pernillemhansen.blogspot.com/

 32. veldig bra og gjennomført innlegg 🙂 takk for det!

 33. Denne guiden var kjempebra! Flink du er 🙂

 34. Utrolig flott at du tar med pluss size på årets bikiniguide! Etter desperat leting i byen i dag etter bikini var det skikkelig deilig med med tips!
  Har bestilt badedrakten fra ellos nu, å gleder meg faktisk til å sprade rundt på stranda i år 😀

  Tusen takk, Caroline!

  Mvh Lene med litt ekstra på sidene 😉

 35. elsker årets bikinimote! 🙂 🙂 🙂

 36. Vil veldig gjerne se dine VS – bikinier ! 😀 Har selv kjøpt 5 stk i år , men tror ikke at jeg er helt ferdig enda … besatt ;p Du er en stor treningsmotivasjon hele året, vil bare si at jeg virkelig beundrer deg og at du ser veldig flott ut 🙂

 37. Bra jobba, Caroline!! Veldig fint innlegg med gode tips 🙂

 38. Tenkte bare å si at «galaxy» bikinien er fra we are handsome og har en hest på rumpa og er ikke akkurat en galaxy bikini.
  Liker bloggen din veldig godt : )

  1. Fotballfrue

   Haha, er det sant? Det ser ut som stjerner og galakser synes nå jeg :p

   – C

 39. Så bra innlegg. Jeg er gravid og trenger nye bikinitopper. Heldigvis passer alle underdelene, så kiloene har lagt seg på rett plass;) Jeg elsker de friske fargene som er i butikkene for tiden, og gleder meg enormt til en sommer i permisjon! God bedring, og god tur til Hellas!

 40. Hoho, jeg er en klassisk pæreformet sak, og jeg har faktisk kjøpt den turkise bikinien du har satt for oss pærer =) Bullseye for min del! Hehe. Kjempefint innlegg =) Ser du har brukt endel tid på det, og det ble veldig bra =)

  1. Fotballfrue

   Haha, så bra 😀

   – C

 41. Karen Marie

  Kjempebra guide! Du er flink 🙂

 42. Supert innlegg!!:) Men hva tenker du om å lage et lite must-have på taxfree/ear-shop innlegg?:) reiser snart på ferien, og kjekt å vite hva man BØR sikre seg på flyplassen;) god bedring<3

 43. Guri, har ikke tenkt så langt enda jeg – på bikini liksom! På sunnmøre er her jo bare survær uansett! 😛 Haha, men sikkert lurt å kapre seg en flott en før det blir kjempeutplukka!

 44. Takk for god hjelp av valg av bikinier.
  Klem

 45. Susanna R

  Heei!
  Kan du ikke legge med en guide for oss med timeglass fasong også? 😀 Hadde vært artig det å altså! 🙂

  1. Fotballfrue

   Det har jeg gjort, bare skriftlig og ikke med bilder 🙂

   – C

 46. Kristina

  Nå har jeg ikke lest gjennom alle kommentarene dine.
  Men jeg klarer ikke definere meg innenfor noen av de kategoriene?
  Kan man defineres som gitar form? Jeg har innsving, men jeg ville ikke kalt megselv helt timeglass heller
  ettersom jeg… hmm… jeg er litt gitar…
  Kan man kalle det timeglass?

  Takk for svar 🙂

  1. Fotballfrue

   Da er du nok ganske tilnærmet timeglass 🙂

   – C

 47. Hei 🙂
  Super-bra innlegg! Men jeg trenger litt hjelp! Jeg er 1.60 høy og har ikke så mye former, jeg er ganske rett ned.. ganske korte bein, men noe større pupper.. Vet ikke helt hvilken bikini jeg burde bruke.. Kan du hjelpe meg?? 😀

 48. Åååhhh….så mye lekkert! Likte spesielt godt USA bikinien og galaxy….vil ha vil ha:)) Blir nok en liten bestilling imorgen tenker jeg:))

 49. Hei 🙂
  Jeg er en håndball spiller med lite former, er ganske rett ned fra puppene og ned til lårene.. Siden jeg trener mange timer i uka, har jeg ganske store lår, legger og armer (har muskler som syntes..). Og derfor lurer jeg på om du kan hjelpe med å finne den rette bikinien da jeg ikke har peiling på sånt :/ Jeg er 1.60 høy og har ganske korte bein.. Heeelp…! D:

 50. Skulle precis bestælla brun utan sol från sunspa så jag googlade de litt. https://www.kriweb.no/2012/05/27/brun-uten-sol/#comments Hon skrev att det var det fitness som var den mørkaste? :S Vad har du før erfarenhet?

  1. Fotballfrue

   Hmmm. Jeg synes fitness og chocolate er ganske like i fargen, men fitness er sterkere / holder lenger, og det er fint for den aktive 🙂

   . C

 51. Wow! Fantastisk at du lager en sånn bikiniveileding:) Jeg har gått rundt lenge å lurt på hvordan bikini jeg vil ha, og hva som passer meg best. Dette hjalp meg kjempe mye, Tusen takk! 🙂

 52. hihi, har du noen tips eller tanker om hva som kunne passe for oss som vokser veeldig i front i sommer? 😉 Sliter nemlig VELDIG med å finne en bikini jeg kunne tenke meg å bruke i sommer, føler det bare ser veldig rart ut uansett med stooor gravidmage.. MEN, vil i hvertfall ikke gå med badedrakt det har jeg ikke gjort siden jeg var liten jente.. Og når det først er sol og sommer..

  1. Fotballfrue

   Du kan jo forsøke med en bikinihotpants for å få litt med fokus mot stumpen og ikke magen? Og god støtte oventil er selvsagt viktig 😉 EN halterneck med brede stropper er veldig fint 🙂 Det er helt fantastisk at du er gravid! Er så glad på deres vegne 🙂

   Klemmer 🙂

   1. Tusen takk! <3 Jaa, det ER fantastisk, jeg er så glad 🙂 🙂

    Må ta meg en ny runde og se litt om jeg finner noe som kan passe.. Må absolutt finne en overdel som støtter litt bedre enn tubetopper og trekantbikinier som jeg vanligvis bruker i hvertfall- hehe ikke bare magen som vokser litt ut av dimensjoner for tiden 😉

    Håper formen din er stigende. Good tur

 53. Jeg er den «lykkelige» eier av en kropp som det ikke går an å finne fine klær til. Har heldigvis arbeidsklær på jobb, ellers blir det treningstøy ala tights og t-shirt. Slipper å tenke på bikini og badetøy for det har jeg ikke hatt på år og dag. Short og singlet er «sommeroutfiten»
  Har prøvd å følge div råd i blader ang hvordan kle din fasong, men de har aldri min fasong som eksempel..
  Ser på div bli ny reportasjer, og folk blir så fine. Litt frustrerende når det er håpløst å finne noe som er ok. Er 170 cm og ca 79 kg, og vet at jeg trenger å gå ned endel kg, men har vært nede i 72 kg og fortsatt ingen klær som passet. Er noe med fasongen som ikke stemmer.
  Jaja, sånn er det bare. Sparer mye penger når man slipper å handle klær hele tia da :))
  Kan faktisk ikke huske sist jeg var inne i en klesbutikk.. Får en smule angst bare ved å tenke på å gå inn i en butikk for å prøve noe.:(
  Liker å lese bloggen din og ser med misunnelse ( ikke av den slemme typen altså) på alle de fine klærne dine.
  Dine hverdagsklær ville for meg vært bryllupsantrekk, hehe.
  God bedring og kos deg på soffan med vovvene dine ))

  1. Fotballfrue

   Du klarer jo veldig fint å se positivt på det likevel, og det er beundringsverdig 🙂 Jeg er sikker på at du er feiende flott som du er!

   Takk for gode ord <3

   Klemmer 🙂

 54. Sjeldent jeg kommenterer blogger, og sjeldent jeg ser en GOD bikini-guide .. Så tusen takk 😀 Da fant jeg ut hva jeg skal ha i år :))

 55. Såå fin bikiniguide! God bedring forresten <3

 56. for en utrolig fin bikino-guide – kjempe nyttig! 😀

 57. Utrolig fin og gjennomført bikiniguide! Kjempemange nyttige tips 😀

 58. Hei Caroline 🙂

  Har du noen tips til hvor man får kjøpt «bombshell» bikini-bh, i en litt rimeligere variant enn Victorias Secret? 🙂

 59. Köpte usa bikinin på dmretro.se så billigt och fri frakt 🙂

 60. Inga Maja Eira Hætta

  Hva betyr høy skjæring? ^^

 61. hei:) ser du har kjøpt bikini frå victorias sicret, korleis er størelsen?

 62. hei prøver igjen 🙂 korleis er strørelsene i victoria sicret bikiniene? stor eller små… er det lang leverings tid?

  1. Fotballfrue

   Den varierer og kommer an på hvilken modell du skal ha? 🙂

   – C

 63. tenkte eg sku gå for dei bikiniene med lit push up, men er det bh størelser eller går det i XS S M osv…? er det lang leverings tid? plan er å ha dei te ein syden tur om ca 3 vekes tid

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *