Definisjon av kjedelig

God morgen, skjønne lesere ♥

Sitter her og tripper, og har SÅ lyst til å starte dagen skikkelig, trene og gjennomføre alt jeg skal. Jeg skulle egentlig vært på vei til Oslo for både møter og frisørbesøk nå, men jeg så meg nødt til å avlyse alt sammen tidligere i dag, da jeg plutselig ble veldig syk i natt. Vi var på legevakten til over midnatt, og det viser seg at jeg har en eller annen form for infeksjon i kroppen. Jeg blir så stresset av slike ting, men jeg får bare krysse fingrene for at alt ordner seg, og at jeg er både frisk og rask igjen innen kort tid. Har altfor mye å gjøre frem til vi reiser på onsdag, så dette har jeg ikke tid til.

Var nettopp ute en luftetur med hundene, (som jeg forresten endelig fikk bestilt dyrlegetime til i går) og synes det var så vakkert på åkeren nå. Morgentåke ♥

Feberen er nede akkurat nå, og den var ganske høy i natt, så bare det tyder jo på at jeg er på vei i riktig retning allerede. Om formen holder seg her den er nå, skal jeg i hvert fall få gjort litt kontorarbeid og husarbeid. Også har jeg jo de beste pelsdottene i verden til å trøste meg:

Haha! SÅ trøtte!

Håper dagen deres blir bedre enn min!

157 kommentarer

 1. wow… de hundene deres har virkelig flott pels! God bedring. Du blir frisk til dere skal dra!

 2. Hei Caroline!

  Jeg er en fast leser av bloggen din – fordi den er en ekte feelgoodblogg proppfull av inspirasjon og glede!
  Jeg er utrolig imponert over alt du har fått til i ditt unge liv, ved å være deg selv og satse på det du brenner for! Du bør være stolt!
  Vel, det jeg egentlig lurte på er: hvilken rase er hundene dine? De er (i likhet med deg) utrolig søte! 🙂

  God bedring!

  Klem fra Mari

 3. Katrine

  Hei Caroline!
  Du har en utrolig fin blogg! Den eneste jeg følger fast. Det er fordi du er inspirerende: du har god arbeidsmoral og tåler og jobbe hardt og lenge, du får til det du vil, gjør det bra karrieremessig samtidig som du er flink sosialt, holde kontakt med venner og familie og inviterer på sammenkomster, sunn livsstil osv. I tillegg er det så deilig at du er så positiv og fornøyd og gir komplimenter til de rundt deg! Jeg vet nok at ditt liv, som alle andres, ikke er 100% perfekt til enhver tid, men det er deilig å komme til et sted hvor problemer hvertfall ikke er fokus, og isåfall ikke ses på som uløselige!

  Men; jeg tror nok at du lider litt av stress for tiden! vær så snill og senk skuldrene litt, for mer enn bare en time! Selv om du kanskje ikke føler deg stresset, så har du en underbevvisthet også vetu, som hele tiden går å kverner på det som ikke er gjort, og det som må gjøres. Dette tar uten tvil på, og man skal være forsiktig. Plutselig blir det for mye for kroppen, har selv opplevd det. det sier pang. Veldig ubehagelig, og ikke et pent «syn».

  Heldigvis skal du på ferie snart da! men jeg vil oppfordre deg til å senke litt på krav og gjøremål, kan være inspirerende for mange, det og! 😉
  God bedring! Klem fra Katrine!

 4. Årh, guri – ja det er definitivt definisjonen av kjedelig! Håper det går bedre med deg nå søte – og at formen er stigende igjen! Hørtes ikke særlig godt ut, så håper det går fort over!

  klem

 5. Kristine

  For første gang kommenterer jeg bloggen din Caroline! For du må få vite hvor stor inspirasjon du er for meg. I et år ca har jeg fulgt bloggen trofast, som eneste blogg jeg gidder å lese (Jeg er kanskje litt for gammel til sånt). Jeg skal innrømme at jeg klikket meg nysgjerrig inn første gang med en forforståelse om at du var en overfladisk barbie med ønske om å «tvinge» på folk dietter og treningspress, etter å ha lest mye rart i avisene. Den forforståelsen snudde du fort! Jeg tror det var innlegget du hadde om dødsfallet til en ung gutt som fikk meg til å felle en tåre og du fremstod som så menneskelig og empatisk og jeg tenkte at «her har man tatt så grundig feil» 🙂 Og derfra har det bare fortsatt med flotte tekster om veldig mye bra og inspirerende ting! Nå er jeg glad jeg har fulgt med, for du har inspirert meg til å trene, spise sunt og å være en bedre kjæreste. Hva mer kan man ønske seg? Så i dag følte jeg meg som en sekk sement da jeg kom hjem fra en tung dag på jobb, men da jeg så du var syk, spente jeg på meg løpeskoene, pulsklokken og antishake tightsene (selvfølgelig) og løp en rekordrunde til ære for deg! 🙂
  Jeg ønsker deg riktig så god bedring og håper virkelig at det ikke er noe alvorlig galt med deg 🙂

  <3 Kristine

  1. Fotballfrue

   <3

 6. i love your dogs:D:D they are so funny:D somtimes when i see their mimicry i think that started behave like human:D so nice:P

  1. Fotballfrue

   They are almost like humans :p Haha, so cute!

   Hugs!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *