Definisjon av kjedelig

God morgen, skjønne lesere ♥

Sitter her og tripper, og har SÅ lyst til å starte dagen skikkelig, trene og gjennomføre alt jeg skal. Jeg skulle egentlig vært på vei til Oslo for både møter og frisørbesøk nå, men jeg så meg nødt til å avlyse alt sammen tidligere i dag, da jeg plutselig ble veldig syk i natt. Vi var på legevakten til over midnatt, og det viser seg at jeg har en eller annen form for infeksjon i kroppen. Jeg blir så stresset av slike ting, men jeg får bare krysse fingrene for at alt ordner seg, og at jeg er både frisk og rask igjen innen kort tid. Har altfor mye å gjøre frem til vi reiser på onsdag, så dette har jeg ikke tid til.

Var nettopp ute en luftetur med hundene, (som jeg forresten endelig fikk bestilt dyrlegetime til i går) og synes det var så vakkert på åkeren nå. Morgentåke ♥

Feberen er nede akkurat nå, og den var ganske høy i natt, så bare det tyder jo på at jeg er på vei i riktig retning allerede. Om formen holder seg her den er nå, skal jeg i hvert fall få gjort litt kontorarbeid og husarbeid. Også har jeg jo de beste pelsdottene i verden til å trøste meg:

Haha! SÅ trøtte!

Håper dagen deres blir bedre enn min!

157 kommentarer

 1. Huff, så kjedelig da!
  Ønsker deg god og rask bedring 🙂

 2. God bedring søte deg! Veldig kjedelig, men bare ta det helt med ro til du føler deg bedre, ikke noe å bli stresset av eller få dårlig samvittighet for, er man syk så er man syk 🙂

 3. Veronica

  God bedring, Caroline! Håper du føler deg frisk snart. Her har vi både snø og hagl, så du kan jo trøste deg med at du i det minste har været på din side.. Ha en fin dag videre :- )

 4. Huff da:/ Masse god bedring. Jeg hater å være syk, og er heldigvis syk veeeldig sjeldent. Men hold fokus på å bli frisk nå og ikke på alt du har å gjøre før onsdag. Noen ganger blir man syk sånn er det bare, og da kan det hende at noen av gjøremålene må vike. Uansett – god bedring!

 5. Uff det hørtes ikke bra ut, er det ikke typisk at man blir syk når man har tusen ting man skulle ha gjort? 🙁 Husk å ta det med ro i dag, og lytt til kroppen. Masse god bedring, fineste Caroline 🙂

 6. *Godbedringklem* <3

 7. God bedring Caroline!
  Ta det med ro i noen dager nå, så skal du se at du er fort på beina igjen. =)
  Det er så kjipt når slikt skjer, men hva kan man gjøre, slapp av og kos deg med noen ekstra dager fri!
  God bedringsklem sendt din vei.

 8. Neimenn uffda, masse god bedring tell dæ. Krysse fingran førr at det går fort over. Slapp av så godt d lar sæ gjøre og la kroppen hente sæ inn igjen 🙂 god bedring-klæm 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte du <3

 9. Hoff! God bedring!

 10. kristine

  God bedring , Caroline<3

 11. Huff.. Skjønner hva du mener. Men, det er viktig å lytte til kroppen sin. Holde deg i ro og la den bruke alle kreftene sine på infeksjonen.
  -God bedring!

  Klemm

 12. Kjære deg så trist å høre 🙁 noe lignende skjedde med meg for halvannet år siden, jeg ble veldig syk i en periode hvor dagene hadde høyt tempo.. jeg har alltid likt å ha masse innhold iløpet av dagen og mange baller i luften, men noen ganger trenger kroppen å bare roe helt ned.. 🙂 da er det jo perfekt timing med ferie rundt hjørnet hvertfall!! Håper du blir fort frisk vakre <3

  1. Fotballfrue

   Det er sant, håper bare jeg blir frisk i tide til at timingen stemmer <3

   Tusen takk for gode ord 🙂

   Mange klemmer din vei!

 13. Caroline 🙂
  Jeg tror du har et altfor stort tempo om dagen, og det har du hatt over laaaaaang tid nå. Kroppen din forsøker å si i fra. Du har perioder med sterk hodepine og noen mageproblemer, ikke sant?

  Jeg tror du har godt av å senke kravene til deg selv. Hva gjør det om du ikke rekker å trene 5-6 dager i uken?…….. Går verden under uten outfits-bilder hver dag?……… Man kan ikke rekke alt , hele tiden.

  Hadde vært fint å fått sett blogginnlegg som: «Jeg driter i husvasken og tar litt hvitvin på terrassen, mens fluene sjekker hva som finnes på kjøkkenbenken» 😉

  TA VARE PÅ DEG SELV!!!

  KLEM

  1. Enig! I motsetning til moderat trening som styrker immunforsvaret, vil rovdrift mot kroppen i form av alt for mange og tunge treningsøkter i uka, være med på å svekke immunforsvaret… Alt med måte. Men dette vet du sikkert Caroline! Sikkert ikke dumt å gire litt ned på aktivitetsnivået dersom du vil være på topp lenge;)

   1. Fotballfrue

    Nå har vel ikke jeg hatt feber, eller vært ordentlig syk på over ett år, så det er nok ikke det som er problemet 🙂 Lars-Kristian trener mye mer enn meg, og har bare vært syk en dag på 18 måneder.

    – C

 14. Huff 🙁 Du får slappe av og ta godt vare på deg selv i dag 🙂 God bedring!

 15. hm, syns du har vært en del syk/uvelle det siste halvåret. Flere ganger du har måttet avlyse planer og roe ned på grunn av drårlig form. Du må behandle deg selv og kroppen din pent, Caroline. Selvom du prøver det med trening, sunt kosthold osv, så er det åpenbart noooe den reagerer på. Kanskje på tide å ikke være såå stresset feks?
  God bedring i allefall =)

  1. Fotballfrue

   Jeg har vært litt uheldig i forhold til bilsyke flere ganger, og matforgiftning blant annet (hehe :p ) Men skikkelig syk med feber som nå har jeg faktisk ikke vært siden januar 2011, og godt er det. Dette er noe av det kjedeligste i verden :/

   Takk for god bedring-ønsker 🙂

   Klem!

 16. Hej! Kan man använda dina bilder till sin blogg om man länkar din sida och skriver att det är du? 🙂 Ska göra ett litet inspirationskollage och har dig som förebild när det kommer till träning.

  1. Fotballfrue

   Det går så fint 🙂

   Klem 🙂

 17. God bedring, Caroline 🙂

 18. Huffa. God bedring skjønne. Skynt deg å bli helt frisk til du skal reise 🙂 Dèt er det viktigste =) Resten av gjøremålene kan alltids vente :))

 19. Huff da! God bedring:)

 20. Åh 🙁 god bedring til deg!

 21. God bedring kjære dej!

  1. Fotballfrue

   Takk, søte!

   Klem 🙂

 22. God bedring kjære deg!
  Kryp opp i sofaen og slapp godt av med kaffe, sjokolade og en god film. Du blir nok frisk som en fisk før du vet ordet av det!:)

  1. Fotballfrue

   <3 <3

 23. Sitter med hjemmeeksamen i pedagogikk jeg nå. Skal skrive om Motivasjon, og hva som får barn som går fra barneskolen og over i ungdomsskolen til å miste motivasjonen for skolearbeid. Det er bare en 6 timers eksamen, men jeg tror dette går bra 🙂

  Ha en fin dag videre, og riktig god bedring! 😀

  1. Fotballfrue

   Så flink du er, høres ut som et veldig spennende tema.

   Tusen takk 🙂

   Klem!

 24. Definisjon av…. 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja! Absolutt, det er vel bedre 🙂

   – C

 25. Jeg vil gjerne ha informasjon om hva slags vidundermiddel du tar når du er syk. Synes alltid du går superraskt fra kjempesyk til å være fin i formen !? 🙂

  1. Fotballfrue

   Paracet? :p Nå har jeg fått antibiotika også, så satser på det gjør susen 🙂

   – C

 26. Hahaha, hørt om «mosetussene i morgentåkedalen?» Første jeg tenkte på da jeg så de to trøtt-trynene! 😀 Så skjønne da!

  1. Fotballfrue

   Hehe, nei :p Men kan likevel se det for meg 😉

   – C

 27. Hvor bor du henn (området), ser ut som om du bor på landet et sted? 🙂

 28. God bedring 😉 Reiser dere allerede på onsdag? oj, det har gått fort! Håper dere har det fantastisk der nede 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg vet det! Tiden flyr 😀

   – C

 29. Hei hei!

  Ville bare ønske deg god bedring, håper du blir fort frisk igjen!
  Bare lurer på om/når du legger ut oppskriften på den sjokoladekaken du laget her om dagen?

  Klem klem

 30. Fast leser

  Jeg måtte skrive til deg etter å ha lest dette innlegget…
  Du vet at du bor i et av de mest «flått-utsatte» områdene i Norge? Jeg har selv levd med borreliose i veldig mange år, fordi jeg ikke ble behandlet innen de første to ukene etter bittet. Jeg synes virkelig du skal få tatt en blodprøve for borreliose så fort som mulig! Om du har fått et flåttbitt, som stor prosentandel ikke merker eller har sett (ikke rød ring heller), får du nok en to uker antibiotika kur. Jeg merket ikke, eller så mitt bittsted, og har en kronisk infeksjon. På en helt annen måte enn deg, men reaksjon på et «nytt» bitt kan minne om det du skriver og du ferdes jo en del i naturen. Mener ikke å skremme på noen måte, men ønsker bare å hjelpe. Unner ingen mitt liv!!!!! Lykke til, stå på og fortsett å være positiv! Hilsen fast leser

 31. god bedring! <3

 32. Hei Caroline, bli frisk!
  elsker bloggen din 🙂
  Med vennlig hilsen Anna

 33. Birgitte

  Huff da! God bedring <3

 34. Uff stakkars :/ Sender masse varme tanker og bli frisk snart!

 35. Hei Caroline
  Nå må du passe på deg selv altså! Kanskje du skal ta det litt rolig i dag? Slappe av, sløve og ta vare på deg selv så du blir helt frisk til ferien.
  Jeg er helt sikker på at både kontorarbeid og husarbeid kan vente en dag eller to 🙂
  God bedring!

  1. Fotballfrue

   Hater å slappe av, men jeg skal prøve. Nå skal jeg bare svare på noen mails og støvsuge litt, så skal jeg slappe av med et blad eller en ny bok 🙂

   Klem!

 36. Rens boblebadet for sikkerthetsskyld siden du ble dårlig etter å ha badet i det! Kan være mye skummelt i boblebad.

  1. Fotballfrue

   Må alltid rense boblebadet etter bruk 🙂

   – C

 37. Ånei, så utrolig kjipt! Også så akutt, ingen advarsel… Hehe 🙂 krysser fingrene for at du blir fort bedre!
  Jeg vet, dessverre, akkurat hvordan du har det… Ble syk forrige helg, og sykdommen er still going strong. Og jeg har siste eksamen på bacheloren i morgen, så jeg lar ikke akkurat kroppen slappe av og heale seg selv… Men men, satser på å bli frisk i helgen, før vi reiser på ferie på mandag! 😀
  God bedring til oss 😉

  1. Fotballfrue

   Virkelig bare BAM! Utrolig kjedelig. Jeg har jo vært ganske kraftig forkjølet noen dager, så tipper det ligger der :/ Uff, leit å høre at du hangler ennå, men det gir seg nok innen mandag 🙂

   God bedring til oss, ja 😀 Klem!

 38. God bedring så håper jeg at du blir frisk igjen så fort som mulig:)
  Ha en fin dag videre og tenk positivt!

 39. Frøken Flyvertinne

  Føler med deg! Ble syk i helga på jobb, på vei til syden, og vi skulle fly hjem igjen med en gang :/ Huu – det var liksom ikke bare å gå hjem fra kontoret.
  Masse god bedring <3

  1. Fotballfrue

   Å, nei :O Så kjedelig! Håper du er frisk nå 🙂

   Klem!

 40. God bedring! <3

 41. Helene G

  for en kjedelig start på dagen. håper dagen og formen blir bedre 🙂
  nydelige hunder da!

 42. Masse god bedring Caroline!:D
  med din stå på vilje blir du nok frisk som en fisk fortere enn du vet!<3

 43. Å, så gossine de er! God bedring til deg, det fikser seg for sunne jenter, hehe.

  1. Fotballfrue

   Ja, det håper jeg virkelig 😉

   Klem!

 44. Michelle

  å nei, uff… Det er typisk før man skal reise, i hvert fall for meg! Prøv å stress ned og ta det med ro 🙂 Så blir du nok frisk! Er det Drikk te for å roe ned kroppen og spis blåbær, så får imunforsvaret det de trenger 😉
  Stor god bedring klem <3

  1. Fotballfrue

   Takk, skjønne! Det skal jeg gjøre 🙂

   Klem!

 45. Ikke noe moro å bli brått syk, men du skal se det ordner seg, kroppen har en egen måte å ordne opp på bare den får hvile og ro. Ta godt vare på deg selv, og unngå stress og mas, kos deg med noe du liker og gi deg selv litt skikkelig «pampering»!:):) Masse god bedring!:)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for gode ord, jeg skal nok bli bra ganske kjapt. Håper jeg 🙂

   Klem!

 46. …men heldigvis er nå godt at ikke alle dager er like 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja <3

 47. Goood bedring 🙂

 48. birgitte solvang

  God bedring! Håper du blir fort frisk 🙂 Vet du når du kommer til å publisere den treningsguiden? Gleder meg sånn! 😀

  1. Fotballfrue

   Venter på svar fra PT, så jeg håper den kommer ila. morgendagen 🙂

   – C

 49. søde Caroline – måske skal du ikke gjøre kontorarbejde eller husarbejde» men hvile litt! 🙂

  ta vare på deg selv! 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk for omtanken <3 Jeg blir så stressa av å hvile :O Men det er kanskje det jeg burde gjøre. . når jeg har støvsuget litt 🙂

   Klem!

   1. hehe… ja selvfølgelig 😉

   2. Nå mener du kanskje ikke alt så bokstavelig som man lett kan tolke det, men når du sier at du blir stressa av å hvile høres det ut som et dårlig tegn. Altså, alle er jo forskjellige og får energi av forskjellige ting – noen av å ligge på sofaen, noen av en joggetur – men alle må like fullt slappe av innemellom. Jeg er langt fra noen lege, men kanskje det er lurt om du «øver» litt på å slappe av? Gjør noe rolig og kjenn etter om du får pulsen helt ned og glemmer alle tanker om jobb og hus for en stund. For å klare en hektisk hverdag med mange jern i ilden, tror jeg det er viktig både med god fysikk og evnen til å koble helt av – selv om ikke huset er skinnende rent til enhver tid 🙂

    Jeg håper du lot støvsugeren stå denne gangen, og satte deg i godstolen med chai og en god bok istedet 🙂

 50. Uff, jeg har vært sånn i formen i halvannen uke nå.. Det er ikke noe særlig, spesielt ikke når det passer så dårlig! Håper du blir bedre fort 🙂 Og hundene er jo så skjønne, haha.

  1. Fotballfrue

   Æsj, så utrolig kjedelig! Også i dette været da 🙁

   Takk, det samme <3

 51. God bedring skjønne deg.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte <3

   - C

 52. Uff høres alt for kjent ut….så typisk at slikt skjer kort tid før ferie…:/ Man er stresset, har tett schedule og imunforsvaret takler jo ikke slike kombinasjoner i lengden.
  Feber på retur er jo det beste og da går det nok bare en vei søteste deg 🙂

  Har forresten fulgt bloggen din i ca et år og syns det er utrolig inspirerende på alle måter!
  Som alenemor for to herlige små jenter så er det ikke all verdens tid til å shopping og selvpleie, men ved å følge bloggen får jeg mye tips og inspirasjon, slik at shoppingturene blir mer effektive:)
  Får hele tiden spørsmål fra mine single, barneløse venninner om styling og klestips da de mener jeg hele tiden er så up to date (mye takket være deg Caroline <3)

  Gleder meg masse til hjemmetreningsprogrammet dere har satt sammen og snart publiserer! Ideelt for de som ikke har så mye tid til å stikke på treningsstudioet 🙂

  Keep up the good work, Caroline!!

  1. Fotballfrue

   Så fantastisk å høre 😀 Tusen takk for en utrolig god tilbakemelding, setter stor pris på det <3

   Nå blir det dessverre ikke øvelser en kun kan gjøre hjemme, men noen av disse blir det også 🙂

   Klem!

 53. God bedring, håper du blir bra før dere reiser!:D

 54. madeleine

  huff, å være syk er det kjedeligste som finns :/ god bedring! 🙂

 55. Du som ellers er så flink til å passe på kroppen din (trening og kosthold)… Du sier at du blir stresset av å slappe av, men her må du også gjøre det som er best for kroppen. Det overrasker meg egentlig at du har så vanskelig for å la kroppen hvile. Husk at det ikke er noen skam i å la støvsugeren hvile en dag, du kan også brette klær en annen dag (for eksempel 😉 )..
  Masse god bedring til deg! Håper du blir frisk igjen til ferien. Og husk: Lytt til kroppen og ta det med ro. Du vinner ingenting på å stresse deg opp 🙂

 56. God bedring <3

 57. Det er så viktig å lytte til kroppen! Så flink du er!

  Drikk masse vann, og se på reality på tv’en. Kos deg!

 58. Å Caroline caroline caroline.. Jeg har nesten lyst til å si vennen min (dette er ikke nedlatende for dere som eventuelt leser det slik)… Nå må du la kroppen hvile.. Jeg vet ALT om det å ikke greie å slappe av, men til syvende og sist så er det kroppen som «vinner». Jeg var selv som deg, skulle rekke alt og være supermann (eller superkvinne da, hehe) men det straffet seg til slutt.. Jeg tror jeg har skrevet noe lignende til deg tidligere, men jeg vet ikke om du husker det. Jeg sitter her på 3 året utbrent og det å lære seg til å slappe av er et helt «forferdelig» prosjekt, men det er det som er nødvendig.. det har vært mange mange tårer og like mange tunge tanker.. Når kroppen din sier ifra til deg nå så anbefaler jeg deg på det STERKESTE å høre på den for hvis du gjør den samme tabben som meg og ikke stopper opp så er veien så utrolig lang vei tilbake.. Sender mange tanker til deg og håper du setter litt pris på mitt kun velmenende råd. Stor klem til deg fra meg <3

  1. Fotballfrue

   Jeg husker det veldig godt, og jeg tenker ofte på kommentaren din. Jeg føler egentlig at jeg har blitt flinkere til å klare å slappe av i hverdagen, selv om jeg kanskje ikke slapper av på samme måte som andre. Samtidig kjenner jeg at jeg blir helt utmattet etter større happenings fordi jeg har gitt så altfor mye over en viss periode. Men jeg er et steg i riktig retning tror jeg 🙂 Er så lei meg for å høre at du fortsatt er utbrent. Håper og tror du er på bedringens vei!

   Mange klemmer 🙂

   1. Sender deg mange «god bedring» tanker og er helt enig med Ano. Jeg har vært der selv – skulle rekke over alt og hatet å være syk, men så ble jeg sykemeldt i ett helt år og det vil jeg aldri skal skje igjen. For noen år tilbake så ville det vært helt utenkelig for meg å la oppvasken stå til dagen etterpå, men nå går det helt fint i alle fall av og til hvis jeg er sliten og har lyst å gjøre andre ting 🙂 Jeg har oppdaget at oppvasken ikke vokser over natta, at ingen dør av matforgiftning av den grunn og at verden ikke går under om den står der urørt i 24 timer…godt at du tar kommentarer fra leserne dine på alvor – vi blir jo bekymret vettu…

    Tror mye kommer med at du blir eldre også…utrolig hvor rastløs jeg var for 5 år siden bare…så jeg håper du lærer å kose deg selv med (små) hybelkaniner på gulvet og (litt) oppvask på kjøkkenet og (noen) ubesvarte e-post – livet er der (også) for å nytes (nå synes jeg du er rimelig flink til det også, men ønsker bareikke at du drar strikken for langt – det er du for flott til)…

    Klemmer din vei

 59. Du får slappe av og kose deg ekstra med dine søte små, nå som du må være hjemme og slappe av.
  Riktig god bedring til deg 🙂

  Har du prøvd Tagatesse i stedet for sukrin? Jeg anbefaler dette søtstoffet. Tagatesse er strøsukker basert på tagatose, som en finner naturlig i bla epler og appelsiner. Jeg liker ikke den kalde smaken/følelsen som sukrin gir.Tagatesse er helt naturlig, smaker som sukker, men gir ikke den kalde smaken. Det er dobbelt så søtt som sukker, derfor trenger man bare halvparten av mengden. Den påvirker ikke blodsukkeret i noe særlig grad, og gir ikke karies.Fås kjøpt i de fleste helsekostforretninger.
  Lagde suksessterte med tagatesse til bursdagen min, og ingen kjente forskjell på smaken 🙂
  Du kan lese mer om dette på tagatose.no og tagatose.no/produkter/tagatesse-strosukker/#more-67

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

   Ja, det har jeg testet, men magen min reagerte ikke noe særlig bra på det :/

   Klem!

 60. Lurer på om noen av mine kommentarer forsvinner i blant? Men jeg ønsker deg uansett god bedring en gang til jeg:) Ta det med ro, så blir du fortere frisk. Du må virkelig ikke stresse sånn. Ingen tar skade av om støvsugingen blir utsatt noen dager ekstra, men stress derimot er skadelig i lengden. Senk skuldrene og ta ut en egenmelding for resten av dagen;)

  1. Fotballfrue

   Noen havner i spam, men har gått gjennom nå, og fant din i kommentarfeltet, hadde bare ikke godkjent ennå 🙂

   Tusen takk for gode og kloke ord <3

   1. Jeg er glad for at jeg blir som mannfolka når jeg er syk jeg;) Har vondt overalt og nekter å løfte en finger, jeg får det jo bare ikke til for feber er jo så VONDT 😉 Da slipper jeg stresset.

    Alt du gjør er beundringsverdig og jeg er glad for at jeg ser det gjennom bloggen din hver dag.
    Mistet akkurat en nær venn til det pyskiske monsteret og jeg hater han! Vi må vinne over stress og press.

 61. … og DER kom kommentaren plutselig, hehe! Beklager spam:P

  1. Fotballfrue

   Det går fint 🙂 Har bare ikke fått godkjent alle ennå 🙂

   – C

 62. Hei!
  Hm, syns du har vært en del syk/uvelle det siste halvåret. Flere ganger du har måttet avlyse planer og roe ned på grunn av drårlig form. Du må behandle deg selv og kroppen din pent, Caroline. Selvom du prøver det med trening, sunt kosthold osv, så er det åpenbart noooe den reagerer på. Kanskje på tide å ikke være såå stresset feks?
  God bedring i allefall =)

 63. Siv Tvedt

  God bedring verdens beste blogger!

  1. Fotballfrue

   Herlig du er! Tusen takk 🙂

 64. Hundene er så nydelige!

 65. Masse god bedring til deg! Håper du blir frisk å rask fort som bare det 🙂

 66. Masse god bedring, Caroline! Ta det helt med ro, legg deg under dyna, se en film og la hundene og mannen ta ekstra godt vare på deg, så er jeg helt sikkert på at du føler deg bedre allerede om et par dager, kanskje allerede i morgen!:-) sender masse omsorg fra meg til deg 🙂

 67. God bedring!! 😀

 68. Et tips når man er syk er å ha sesonger med tv-program liggende, da går tiden mye fortere i hvert fall, hjelper kanskje ikke på feberen da, menmen…;)

  1. Fotballfrue

   Hehe, tviler :p Men tusen takk for tips 🙂

   Klem!

 69. Så kjedelig å bli syk… God bedring! :))

 70. God bedring,kjedelig å bli syk.

  Håper du blir fort frisk:-)

 71. Huff da:-( Ønsker deg masse god bedring, og krysser fingrene for at du raskt er på bena igjen;) De pelsdottene dine altså, sååå nydelige <3 Jeg sitter med hjemmeeksamen og har en ny en på mnadag, så livet er kjedelig om dagen;/ Men om en uke er det ferie, og det skal bli så godt!! Ha en fin torsdag tross omstendighetene vare deg;)

 72. Masse god bedring! <3 Krysser fingrene for at du blir fort frisk, så du kan nyte fantastiske Hellas! Håper nesten det er en bakteriell infeksjon du har, så du har fått litt antibiotika, virusinfeksjoner er jo litt verre å behandle :/

 73. Huff, så kjedelig :/ Krysser fingre og tær for at det går fort over, og sender deg en stooor godbedringklem <3

 74. Maren :)

  Jeg skjønner deg så aaalt for godt, Caroline!!!
  Jeg måtte være hjemme fra jobb i dag jeg også.. Har gått over en uke nå nesten uten stemme, og det fungerer ikke når man jobber i en barnehage.. Til og med barna selv kunne fortelle meg at jeg ikke måtte snakke så mye, for da mistet jeg jo bare stemmen! 😉
  Men til det jeg egentlig tenkte å si, så har jeg det på samme måte når jeg er syk.. Greier rett og slett ikke å sitte på rompa hele dagen uten å gjøre noe fornuftig..!! Selv om man er syk, er det godt å føle at man får gjort litt, uansett hva det er! 🙂

  Men jeg er selvfølgelig enig i at man må lytte til kroppen, og det tror jeg du også gjør! 🙂
  God bedring!! 🙂

 75. Huff da! Masse god bedring 🙂

 76. Urtepensil er et fantastisk produkt, hvis du er litt til naturmedisin. Bruker det selv (tar aldri pennicilin) med veldig god effekt! Kjøper du herfra, trekkes momsen fra prisen. https://www.helsekosten.dk/urte_pensil_340_mg-p-17971.html
  God bedring! 😉

  1. Fotballfrue

   Takk for tips 😀

   Klemmer!

 77. God bedring!! Du får bare ta det med ro fram til du føler deg bedre. 🙂

 78. Fine hunder 🙂

  1. Fotballfrue

   Thank you, sweetie 🙂

   Hugs!

 79. Riktig god bedring, skjønne <3

 80. Elisabeth

  Jeg fikk nettop et KRIK-blad i posten, og så et bilde av Lars-Kristian i det 😀 er han med i KRIK? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja 🙂

   – C

 81. Huff…høres ikke bra ut! God bedring Caroline, håper du blir fort bra igjen. Heldigvis har du en utrolig mann som helt sikkert pleier deg i de vonde stunder, så det ordner seg vel..hehe…Vi får krysse fingrene <3

 82. Caroline

  Huff, kjipt! Sitter på Kreta nå, er så varmt og deilig her. Men har blitt solbrent på øyet (!) i dag, føles i allefall slik. Er vondt å åpne det og tårene bare renner og renner. Kanskje ikke så rart siden jeg har ligget i solen i 7-8 timer hver dag uten solbriller («vil ikke ha skille!»). Vel, leksen er lært. Husk solbeskyttelse når dere er på ferie 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, send solen hit!! 😀 Gleder meg til å reise! Ser den med solbriller, er litt der selv :p

   Klem!

 83. Hei Caroline!

  Ønsker deg god bedring, håper det går over raskt.
  Bare lurte på om/når du tenker å legge ut oppskrift på sjokoladekaken du laget her om dagen?:)

  1. Fotballfrue

   Kommer så fort jeg får tid 😀 Den som venter på noe godt. . . 😀

   Klem!

 84. Karoline 17år

  Hei! God bedring 🙂
  Jeg lurte på om du kunne ha laget et innlegg der du forteller hvordan du var som ungdom; hvordan du gjorde det på skolen, hvilken linje, venner, familie, festing(alkohol), trening osv

  har lurt på dette lenge! 🙂 håperhåperhåper du kan svar meg!

  Hilsen uerfaren, nysgjerrg ungdom på 17 år.

 85. Bergliot

  God bedring Caroline!
  Leste forresten akkurat en artikkel på side2 der «den svenske bloggdronninga» hetser deg for å legge ut bikinibilder og fokusere på kosthold og trening. Ble helt fasinert, og faktisk ganske stum, av hennes utsagn. Fatter ikke hvordan enkelte ikke legger merke til hvor selvmotsigende de er. DU er helt fantastisk!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønneste! Jeg er så skuffet over henne nå, trodde ikke hun var sånn :/

   Klem 🙂

 86. God bedring !! 😉 Mange klemmer

 87. God bedring! 🙂 Ser det skal bli streik på Gardermoen på mandag! https://www.vg.no/reise/artikkel.php?artid=10053993
  Hva gjør dere hvis det er streik på onsdag når dere skal reise? :O

  1. Fotballfrue

   Den tid, den sorg :p

   – C

   1. Krysser fingrene, hehe! 🙂

 88. Morgendis er vakkert ja! Det var også et herlig bilde av de to pelsdottene. De er så søte.
  Håper du føler deg bedre snart. God bedring 🙂

 89. Masse god bedring fra meg til deg! Håper du blir bedre snart 😀

  Stor klem!

 90. uff så uflaks du har hatt med sykdom og matforgiftning og sånn nå! :/ 🙁

 91. Synes du er veldig mye syk jeg?

  1. Fotballfrue

   Har ikke hatt feber siden januar 2011, så det er jeg ikke 🙂 Er kanskje mye fyllesyk og bilsyk, men det er jo noe ganske annet :p

   – C

 92. God bedring!
  Viktig å passe på seg selv så man ikke blir helt utkjørt..Man har ikke godt av å være flink pike bestandig <3

 93. Jeanette

  typisk at man skal bli syk når det absolutt ikke passer.God bedring flotte du!

 94. God bedring 🙂

  Hva syntes du om den «Bieber-Fever»en som har vært i Oslo de siste dagene? Er du glad for at du ikke hadde noen møter eller noe lignende i de områdene i den perioden?

  1. Fotballfrue

   Jeg hadde jo faktisk det i dag, men han har vel kommet seg avgårde? Jeg tenkte faktisk det kom til å bli ganske hysterisk, ettersom jeg har merket meg Bieberfeberen i Norge for lenge siden, litt som Miley Cyrus :p

   – C

 95. Huffamei, sykdom og forskjølelse er noe dritt! Sånt har vi ikke tid til. Håper du kommer deg fort 😉
  Dette skjedde også med meg for 2 mnd siden, jeg og gubben skulle på sydentur til Mallorca og dagen før var jeg helt kjørt, med både høy feber og ordentlig forkjølelse. Ble heldigvis fort frisk så turen ble en drøm 😉
  Sender god-bedring-klemmer til deg, du skjønne 🙂

  1. Fotballfrue

   Så godt å høre, krysser fingrene for at dette ikke henger lenge i, selv om det ser mørkt ut når feberen herjer 🙁

   Klem 🙂

 96. Huffda! Ønsker deg masse god bedring 🙂

  Lizbethosnes.com – En ærlighetsblogg. Min hverdag med mine interesser, og lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 97. Goood bedring Caroline:)) jeg går og er så redd for denne streiken. Vi drar også på ferie neste uke:(( Satser på at flyet går så vi kommer oss avgårde!!

  1. Fotballfrue

   Å, herregud :O Ikke snakk om det engang, jeg VIL på ferie 🙁

   Klem!

   1. Uæææ…..me 2!:( Får bare møte opp tiiiiiiiiiiidlig.I beste fall satse på at de får høyere lønn asap:p

 98. Uff,håper at du blir fort frisk igjen..
  God bedring! <3

 99. wow… de hundene deres har virkelig flott pels! God bedring. Du blir frisk til dere skal dra!

 100. Hei Caroline!

  Jeg er en fast leser av bloggen din – fordi den er en ekte feelgoodblogg proppfull av inspirasjon og glede!
  Jeg er utrolig imponert over alt du har fått til i ditt unge liv, ved å være deg selv og satse på det du brenner for! Du bør være stolt!
  Vel, det jeg egentlig lurte på er: hvilken rase er hundene dine? De er (i likhet med deg) utrolig søte! 🙂

  God bedring!

  Klem fra Mari

 101. Hei Caroline!
  Du har en utrolig fin blogg! Den eneste jeg følger fast. Det er fordi du er inspirerende: du har god arbeidsmoral og tåler og jobbe hardt og lenge, du får til det du vil, gjør det bra karrieremessig samtidig som du er flink sosialt, holde kontakt med venner og familie og inviterer på sammenkomster, sunn livsstil osv. I tillegg er det så deilig at du er så positiv og fornøyd og gir komplimenter til de rundt deg! Jeg vet nok at ditt liv, som alle andres, ikke er 100% perfekt til enhver tid, men det er deilig å komme til et sted hvor problemer hvertfall ikke er fokus, og isåfall ikke ses på som uløselige!

  Men; jeg tror nok at du lider litt av stress for tiden! vær så snill og senk skuldrene litt, for mer enn bare en time! Selv om du kanskje ikke føler deg stresset, så har du en underbevvisthet også vetu, som hele tiden går å kverner på det som ikke er gjort, og det som må gjøres. Dette tar uten tvil på, og man skal være forsiktig. Plutselig blir det for mye for kroppen, har selv opplevd det. det sier pang. Veldig ubehagelig, og ikke et pent «syn».

  Heldigvis skal du på ferie snart da! men jeg vil oppfordre deg til å senke litt på krav og gjøremål, kan være inspirerende for mange, det og! 😉
  God bedring! Klem fra Katrine!

 102. Årh, guri – ja det er definitivt definisjonen av kjedelig! Håper det går bedre med deg nå søte – og at formen er stigende igjen! Hørtes ikke særlig godt ut, så håper det går fort over!

  klem

 103. Kristine

  For første gang kommenterer jeg bloggen din Caroline! For du må få vite hvor stor inspirasjon du er for meg. I et år ca har jeg fulgt bloggen trofast, som eneste blogg jeg gidder å lese (Jeg er kanskje litt for gammel til sånt). Jeg skal innrømme at jeg klikket meg nysgjerrig inn første gang med en forforståelse om at du var en overfladisk barbie med ønske om å «tvinge» på folk dietter og treningspress, etter å ha lest mye rart i avisene. Den forforståelsen snudde du fort! Jeg tror det var innlegget du hadde om dødsfallet til en ung gutt som fikk meg til å felle en tåre og du fremstod som så menneskelig og empatisk og jeg tenkte at «her har man tatt så grundig feil» 🙂 Og derfra har det bare fortsatt med flotte tekster om veldig mye bra og inspirerende ting! Nå er jeg glad jeg har fulgt med, for du har inspirert meg til å trene, spise sunt og å være en bedre kjæreste. Hva mer kan man ønske seg? Så i dag følte jeg meg som en sekk sement da jeg kom hjem fra en tung dag på jobb, men da jeg så du var syk, spente jeg på meg løpeskoene, pulsklokken og antishake tightsene (selvfølgelig) og løp en rekordrunde til ære for deg! 🙂
  Jeg ønsker deg riktig så god bedring og håper virkelig at det ikke er noe alvorlig galt med deg 🙂

  <3 Kristine

  1. Fotballfrue

   <3

 104. i love your dogs:D:D they are so funny:D somtimes when i see their mimicry i think that started behave like human:D so nice:P

  1. Fotballfrue

   They are almost like humans :p Haha, so cute!

   Hugs!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *