Bokorm

God kveld ♥

Tusen takk for alle ønsker om god bedring, det varmer virkelig, selv om jeg allerede er forferdelig varm. Haha 😀 Har ikke hatt feber på over ett år, og er egentlig ganske glad for at jeg glemmer hvordan det er mellom hver gang. Har i det minste startet på antibiotika, og føler meg bittelitt bedre, men dere vet hvordan det er når kvelden kommer. Alt føles verre da. Min dag har altså vært mindre innholdsrik, som dere sikkert skjønner, jeg har for det meste bare sovet og drukket litervis med vann. Bodd på denne sofaen:

Krysser fingrene for bedre form i morgen, og skal utnytte «Caroline-kan-ikke-gjøre-noe-når-hun-er-syk» med å starte på en bok. Har fått tilsendt en del bøker over de siste månedene, her er et knippe:

Den i bunnen frister noe helt vanvittig, men jeg vet ikke hvor lurt det er av meg å lese den når jeg ikke kan løpe selv. Hvilken bør jeg velge?

60 kommentarer

 1. Josefine

  Krya på dig!
  Och vad fint ert hem är 🙂

 2. Michelle

  ja feber er kjedelig… du får ha masse god bedring, prøve å sove 🙂 har ikke lest noen av dem, en likte godt tittelen når du minst venter det. Du får lese alle sammen sånn at du kan anbefale oss 😀 hihi
  God natt søteste deg

 3. God bedring, lille venn 🙂

  1. Fotballfrue

   <3

 4. Jeanette

  Masse god bedring søte deg! 🙂 Kanskje det er lurt å lese den nederste? Så får du skikkelig motivasjon til å BLI FRISK 😀

 5. Go bedring!

  Start på boka «Når du minst venter det»! Passer bra for deg som ikke ventet å bli syk.. hehe:-)

  Natta

  1. Fotballfrue

   Haha :p

 6. Hei! 🙂
  Om jeg ikke husker helt feil, så liker du Jo Nesbø sine bøker om Harry Hole, selv har jeg lest alle og elsker de! 🙂
  Derfor vil jeg gjerne tipse om en ny serie du bør få med deg. Forfatteren heter Jussi Adler-Olsen, og bøkene er fantastiske. Selv har jeg lest kvinnen i buret, fasandreperne, flaskepost fra p, og har nettopp startet på den fjerde i serien. Er helt frelst!

  Go tur på ferie, håper det blir fantastisk!
  Klem

  1. Fotballfrue

   Elsker bøkene om Harry, er ferdig med de selv 🙂 Takk for tips, vet mamma og pappa er frelst i disse, så kanskje jeg skal kjøpe med meg til Hellas?

   Klem 🙂

   1. Agus/Anne

    God bedring, skjønneste!
    Slenger meg på denne oppfordringen. Adler-Olsens bøker er utrolig spennende, og litt morsom (hovedpersonene). Det svenske ekteparet som skriver under navnet Kepler, er også spennende. Nettopp lagt fra meg den siste boka deres, Ildvitnet, og vil at de skal skrive en bok til NÅÅÅÅ!! (I samme sjanger som Nesbø). God helg <3

   2. Fotballfrue

    Hurra, da blir det nok en tre-fire av de med til Hellas 😀

    Klem!

 7. Elin Ø H

  The Kite Runner og A Thousand Splendid Suns MÅ du lese om du ikke har lest de 🙂 De her helt fantastisk, tok med meg The Kite Runner ut i sola å fjor sommer og var ferdig på to dager! Anbefales på det varmeste 🙂
  Ellers får du ha god bedring fine du <3

  1. Fotballfrue

   Å, de har jeg lest <3 Vakre bøker!

   Klem!

 8. huset ditt er helt sinnsykt fint!! akkurat sånn jeg vil ha det når jeg blir eldre! GOD BEDRING <3
  btw hvor kan jeg kjøpe de sam edelman pumpsene du hadde på deg i et innlegg litt lenger nede??:)

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂

   Kjøpte de på katekuba.co.uk 🙂

   – C

 9. Les den nederste først, så får du sikkert litt «bli-frisk-motivasjon» 🙂 det er jo viktig å ha noe å glede seg til og over i hverdagen, spesielt når man er syk 🙂
  God bedring!

 10. Gå for den nederste! Har hørt utrolig mye bra om den, og har skikkelig lyst til å ta en kikk i den selv. Heller aldri feil med litt ekstra inspirasjon! Hva med en liten review hvis valget ditt faller på denne?

  God bedring 🙂

 11. Ja, jeg vet nøyaktig hva du mener, med at alt føles verre på kvelden. Da har også feberen lett for å stige litt, og det kjennes… God bedring… Sender en avkjølende bris din vei 😉

 12. Masse god bedring til deg søte.
  den sofaen så utrolig god å liggi i, hvor har du kjøpt den henn? 🙂
  Klemmer

 13. «Når du minst venter det» er en helt fantastisk film, og jeg har hørt at boken er enda bedre, så den anbefaler jeg på det sterkeste! Man blir virkelig fanget når man ser filmen, så regner jeg med at boken er likedan! Morsom, trist og rørende! Klem og god bedring! 🙂

 14. Jeg ville gått for den i bunnen… (har lest den selv og kan anbefales!!) dessuten så får du kanskje så lyst til å løpe av å lese den, at kroppen din kommer til å gjøre seg frisk fortere 🙂 (det er jo lov å håpe på noe sånt ihvertfall!)

  God bedring og god lesning!!

  Hilsen !m!

 15. Alexandra

  Uff, så kjedelig! Ta deg litt fri fra blogg og stress, og bli frisk igjen, du! God bedring <3

 16. haha, trodde du skulle begynne å SKRIVE bok…hva i all verden tenkte jeg !!
  Den nederste skal jeg også kjøpe meg, så den i påska og tenkte at det skulle være belønningen etter eksamensstresset! Gleder meg veldig til å lese den, den så veldig interessant ut, så ville absolutt gått for den :- ) Håper du blir frisk før dere skal reise!

  1. Fotballfrue

   Hehe, det tror jeg ikke at jeg hadde orket nå :p

   Klem!

 17. Har hørt Født til å Løpe skal være veldig bra!!

 18. God bedring, Caroline 🙂
  Lykke til i arbeidet ditt på boka!

  https://norwaynatural.blogspot.com/

 19. Haha den nederste boken har jeg. Den er kjempe bra, anbefaler på det høyeste til alle løpeentusiaster 🙂

 20. KarolineH

  Hadde begynt med den som ligger nest nederst, Når du minst venter det.
  Håper du får leseånden over deg, så dagene der du må være i ro går fortere:)
  God bedring, Caroline!:)

 21. Krya på dig sötnos! Inte roligt att vara sjuk!

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂

   Klemmer 🙂

 22. Les den i bunnen! Den er kjempefin, og kan leses selv om du ikke kan løpe nå. Du kommer til å få et utvidet syn på løping, og den har fått meg i gang til å finne min indre løpeindianer! Hurra! Jeg er blodfan. Deretter kan du google forfatteren og høre han på youtube og se litt hvordan han løper. God bedring! Og god lesing.

 23. Hei Caroline,
  Håper formen kommer seg fort for deg :o) Klarte ikke å unngå å se på veggfargen din, den har nok du også fått brukt litt tid på nå :o) Hvilken farge er den? Den ser kjempefin ut og vi må velge farge til huset vårt nå, kunne tenkt meg å herme litt her om jeg får lov. Kunne du gitt meg fargene på listverk og vegger? Please please ? :o)
  Fortsatt god bedring :o)
  Helene

  1. Fotballfrue

   Å, jeg er litt usikker, men lurer på om det er en eller annen variant av kaffe latte? Må sjekke i brosjyren til huset, kan be mannen gjøre det senere 🙂

   Hehe, og ja. . Har nok brukt noen timer på å stirre på den både i går og i dag 😉

   Klem!

   1. Tusen takk :o)

  2. Listverk ser ut som «Bomull» – det er i hvert fall ganske standard 🙂
   Hva med å gå til en forhandler og vise bilde fra bloggen?

   1. :o) hehe, har allerede forsøkt dette og fikk med en farge som ble lyserosa da jeg malte den på veggen, så det gikk ikke så bra :o)
    Vi har også bomull som listverksfarge (får i hvert fall når listene kommer :o) , men fordi det er litt gult i bomull sliter jeg med å finne en farge som ikke blir blå, rosa eller en annen nøyans ved sidenav bomull. (Prøvde også med hvit nøytral, men da så listverket gult ut, ble ikke så fint. Og Caroline har jo en kjempefin farge, så om det er bomull på listverket hermer jeg etter Caroline om jeg får lov :o) Gleder meg allerede til å prøve :o)

   2. Fotballfrue

    Det er klart det er lov 🙂

    Klikk deg innom etter fire om du har tid, og spør igjen, for da er mannen hjemme 🙂

    Klem!

 24. Marita Ø

  Fytti!! Å være på ferie og borte fra bloggen din i over en uke gjør at jeg har mye lesestoff 😀 Så mye koselig som har skjedd hos deg den siste uken, virkelig gøy å lese 🙂 Har savnet den faste tiden med »fotballfrue» altså! Hihi 🙂 Leit å lese at du er blitt syk da, ønsker deg god bedring 🙂 Klem fra meg!

  1. Fotballfrue

   Velkommen tilbake 😀 Håper ferien har vært fin 🙂

   Klem!

 25. Du kan fint lese den nederste selvom du ikke får løpt akkurat nå, er uansett kun for en liten periode på bare noen få dager:) Tenk på andre som har skader som ikke får løpt/trent bein på flere måneder, det er ganske mye verre enn å være syk noen få dager (da er du jo så slapp at tanken på å løpe er så fjern uansett), det kan jeg love deg..
  God bedring!

 26. Den siste boken! Kanskje du blir fristet til å løpe på forfoten 🙂 Dessuten er den godt skrevet og har en spennende historie.

 27. Åh, staaaakar 🙂 God bedring!

  Du skal ikke gjøre noe når du er syk, bare slappe av. La bare alle tanker om å gjøre tusen ting leve flyte rundt der oppe. This is a time for healing 🙂

 28. Ååå, så mange bøker som er kjekke å lese! Har nettopp fullført The Hunger Games -serien og anbefaler den sterkt 🙂 Lettlest og underholdande, karakterar som er fleirdimensjonale, mykje spenning og innhald, samt djupe trekk til samfunnkritikk. Leste dei på engelsk, og anbefalar å lese det på det språket. Ha ein fin dag!

 29. Hei! Jeg kommer fra Latvia, jeg har studert norsk i 3 år og nå synes jeg er det helt fint å lese bloggen din slik at jeg ikke glemmer det språket!

  1. Fotballfrue

   Så utrolig bra 😀

   Klem!

 30. Kristine

  Hei! 🙂 Håper du blir bedre snart, og kan begynne å trene igjen!

  Hvor har du kjøpt perle kleshengerne dine?

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 De er fra detaljer på sagene 🙂

   – C

   1. Kristine

    Okei, tusen takk! 😀

 31. Tonje Therese

  God bedring Caroline 🙂
  Har du forresten lest denne bloggen? https://terjeaa.blogg.no/ , kanskje den hjelper litt på humøret i alle fall 🙂

 32. «Når du minst venter det» er en utrolig rørende og vakker bok om sorg, vennskap og den store kjærligheten (passer bra for deg, med andre ord :-)).
  «Frihet og fangenskap» er en enorm kjærlighetshistorie om en kvinne som prøver å kapre sin Mr. Darcy (selv om han heter Seth i boken). Anbefaler begge på det sterkeste! De er helt umulig å legge fra seg.

 33. antibiotika for feber? aldri hørt om
  men god bedring da! 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har en infeksjon i kroppen, skrev det i går 🙂 https://fotballfrue.no/?p=16593

   – C

  2. Men feber pga infeksjon har du kanskje hørt om?
   God bedring Caroline! Nyt sofaen:)

 34. Jeg jobber i bokhandel og har nettopp lagt fra meg «Født til å løpe».
  Skal løpe tre halvmaraton i år, kjempebra bok for løpere, veldig motiverende til å fortsette 😀

 35. Hvor har dere kjøpt sofaen deres? Masse god bedring til deg, Caroline! Håper du blir i bedre form til dere reiser.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Den er fra Skeidar 🙂

   – C

 36. God bedring søta!

  Håper feberen har gitt seg nå.

  Stor klem<3

 37. Ikke de verste omgivelsene å være sjuk i da 😉 God bedring 🙂

 38. Jeg syns du skal lese den nederste, og skrive en kort anmeldelse av den når du er ferdig. Jeg har nemlig også veldig lyst til å lese den, og tror den vil få en ekstra dimensjon med din mening, du som er så glad i å løpe. Har hørt mye postitivt om den fra andre og, men din mening på temaet løping er verdt mye.

  God bedring! Håper det er raskt overstått!

 39. god bedring! håper du blir frisk raskt:) født til å løpe er en fantastisk bok, fantastisk. les den, LES DEN!!!!! jeg er ikke en bokperson, men denne boken gjorde meg lykkelig 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *