X-life: Stort utvalg av treningstøy

Det er ikke ofte jeg mangler treningsmotivasjon, men de dagene jeg gjør det, er det ingenting som får motivasjonen mer på plass enn nytt treningstøy, og her vet jeg at flere er enige med meg. Var så heldig å hente en ganske stor pakke med nettopp motivasjon fra x-life i går. Blant alt det nye, er dette mitt absolutte favorittsett, fargen Rose Red er helt nydelig!

Tights her / Jakke her / Topp her  

Fikk også tilsendt en kjempefin treningsshorts fra Röhnisch og en tynn løpejakke fra Craft. En veldig god grunn til en aktiv ferie i Hellas, så dette blir med på tur!

Den nye jakken fra Röhnisch fikk meg tidligere en tur ut i skogen, så det ble 7 kilometer i forfriskende luft i dag. Utrolig deilig en gang i blant det også.

Nå må jeg starte dagen, dere! Vi skrives snart igjen ♥

annonse / sponset tøy 

57 kommentarer

 1. Hva heter de skoene du bruker her? Vet du om de passer for overpronasjon? 🙂

  1. Fotballfrue

   Disse er egentlig best egnet styrketrening, synes jeg. Jeg må ha løpesko med bedre demping, men disse bruker jeg ofte når jeg trener styrke 🙂 adidas adizero heter de 🙂

   – C

 2. Hei! Hvilken størrelse har du i jakken?
  Hadde vært greit for å finne ut hvilken størrelse man skal velge selv 🙂
  (Har ikke målebånd, så får ikke sjekket målene til det som står på nettsiden)

  1. Fotballfrue

   Jeg har xs, sitter som et skudd 🙂

   – C

 3. De hadde veldig mye fint, jeg har aldri hørt om nettbutikken engang. Ser de har masse kosttilskudd også, helt supert! Er det noe fra de som du kan anbefale? Proteinpulver?

  Klem fra Hanne

 4. Helene G

  herre,, du er så flott!! jeg har lest bloggen litt over 2 år nå og jeg blir inspirert hver dag!! Syns foressten fargen på de nye treningsklærne er kjempe fine! 😀

  klem

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne!

   Håper dagen er fin 🙂

   Mange klemmer tilbake 🙂

 5. Hadde jeg bare hatt råd til å kjøpe nye treningsklær hver gang jeg manglet motivasjon så 🙂 Men kjempefint var det 🙂

 6. Utrolig lekre treningsklær! Helt enig i at det hjelper på treningsmotivasjonen med freshe klær og joggesko. Jeg er overbevist om at jeg løper mye fortere i nye joggesko;-)

  Synd at særlig joggesko er så dyre i Norge, her i USA er sko fra f.eks. Nike som oftest bare litt over 1/3 av prisen. Det betyr at jeg kan kjøpe 3 par sko når jeg slår til, ikke sant? 🙂

 7. så utrolig heldig du er! Hvor er sports BH’n fra?:)

 8. Michelle

  fresh farge Caroline, den gledde deg! wooho, bare det å hente pakke i posten er jo en ren glede i seg selv, kom nettopp hjem med 4 pakker fra iherb <3 ;D hehe
  Sant det er deilig å trene når man er på ferie?! Forstår ikke de som greier å legge vekk all trening hele ferien. Jeg elsker å trene før frokost når jeg er på ferie, spesielt siden jeg vet at det er en deilig hotel frokost som venter 😀
  Kos deg i dag!

 9. hei!
  Jeg har et lite problem, for jeg har kloret en olaskjorte, noe som ble veldig kult. men jeg aner ikke hva slags bukse/shorts jeg kunne brukt sammen med skjorta! tenkte litt på en grønn baggie bukse, men finner ingen som er fine.. Du ville ikke laget et innlegg om dette? skjorta er kloret ved at jeg jeg pakket den sammen som en ball og festet den med strikk, så det ble et mønster på en måte! 🙂
  takk på forhånd!

  1. Hvit bukse passer bra til skjorten 🙂

 10. Det var lekkert! 😉

 11. Tenkte akkurat at jeg skulle se etter litt treningstøy på nett, så åpner jeg bloggen og ser at du skriver om en treningside!:O
  Sammentreff?!;)

  1. Fotballfrue

   Haha, jeg leser tankene dine 😉

   – C

 12. Åå, så fint det var! 😀 Fresh farge!!

 13. Jeg skjønner ikke hvorfor noen skulle mene at du er for tynn? Du er overhodet ikke undervektig! Du ser sunn, slank og frisk ut! Greit, du har ikke overflødig fett noe sted, og det er kanskje det folk reagerer på? Skjønner ikke hva som er så galt med å ta vare på seg selv… Kroppen din er stram og fin, og du har en veldig fin sprettrumpe!

  1. Enig! Folk blir jo helt gal om de ser noen med lav fettprosent og i tillegg er godt trent og er muskuløs og stram! Nei da må de kommentere stygge ting med en gang. Caroline ser fantastisk ut 🙂

   1. Fotballfrue

    Tusen takk, søte! Du gjør meg glad 🙂

    – C

  2. Fotballfrue

   <3 *rødme*

   1. At folk har lyst til å kaste bort livet sitt på å si stygge ting om andre er ganske merkelig – skulle tro det var levebrødet til noen av dem…og om du noen gang tviler, så er du helt nydelig Caroline 🙂

   2. Fotballfrue

    <3

   3. Så enig! Det er ganske oppfriskende å lese bloggen din og faktisk se en sunn og frisk person som mer enn gjerne gir tips og råd til leserne sine.

 14. Herlig herlig herlig! 🙂
  Du er knallstilig og flott som vanlig.

  Når reiser du til Hellas ? Jeg skal selv til Kreta på lørdag 🙂

  klem
  Rebekka
  http://fyllings.blogg.no

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne du! Vi reiser neste uke, tirsdag til Oslo og tiiidlig onsdag til Hellas 😀 VRÆL!

   Klemmer 🙂

 15. Satt du opp håret til bryllupet selv, eller gjorde noen andre det? Var så fint!:)

  1. Fotballfrue

   Det var søskebarnet til Lasse som gjorde det, det er venninnen min og hun er også frisør 🙂

   – C

 16. Så fresht det var!

  Lizbethosnes.com – En ærlighetsblogg. Min hverdag med mine interesser, og lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

  1. Fotballfrue

   Takk, søte du!

   – C

 17. Hei.
  Elsker virkelig bloggen din! Får max inspirasjon her. Bruker å slappe av med en kopp kaffe i sofaen og kose meg mens jeg leser her inne.
  Jeg har ei nespresso kaffe maskin, ser at dere også har det. Kunne du laget et innlegg om ulike kaffeoppskrifter? 🙂 Begynner å bli llitt lei av de samme variantene jeg gang på gang lager.

  1. Fotballfrue

   Herlig å lese, Maria 😀

   Det kan jeg sikkert få til, har noen liggende allerede, laget iskaffe forrige uke: https://fotballfrue.no/?p=16446 NAM 😀

   Klem!

 18. Det er så rart at jeg føler at jeg kjenner deg;) Ønsker deg en super dag uten stress<3 Det er så viktig å slappe av. Klem

 19. Madeleine

  Åå, så flott du er 🙂
  Så fine de nye treningsklærne dine var. Helt enig – motivasjonen blir ti ganger større når man får på seg et par nye joggesko, eller nytt treningstøy i en fin farge!

  Ha en fin dag fortsatt 🙂

  Klem fra meg!

 20. bombe at det var annonse 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er jo det når jeg får det i posten og velger å vise det frem 🙂

   – C

 21. Å, heldige deg som får gratis treningstøy!

 22. Så fresht treningstøy!

  Jeg liker veldig godt å trene i knall rosa eller lilla. Det får opp humøret og motivasjonen 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Ja, farger er så fresht, gjør noe med humøret 🙂

   Klem!

 23. Hei.
  Hva spiser du til frokost? Ønker å slanke meg, men sliter med å finne alternativ til brød. Ja, jeg kan bake lavkarbobrød, men ønsker noe annet.. tips? håper på svar:)

  1. Fotballfrue

   Jeg pleier å bli god og mett på 2 egg med MYE majones, mange skiver jarlsberg, påleggskiver, paprikaringer og tomater, noen ganger har jeg også litt laks til 🙂 Ellers er müsli veldig godt med tyrkisk yoghurt (gjerne sammen med cottage cheese også) 🙂

   – C

   1. Tusen takk for svar:) Hvordan er det med kesam vanilje? Hører at mange snakker om det… Får man kjøpt tyrkisk yoghurt overalt? Vanskelig når det er produkter jeg aldri har hørt om:) Får kjøpe kokeboken din tror jeg:) Stor fan, og leser bloggen din hver dag:)

   2. Fotballfrue

    Det er veldig godt, men har litt mye sukker. Tyrkisk yoghurt er bedre, men du kan selvsagt bruke kesam vanilje også 🙂

    – C

   3. Du kan jo bruke Dobbel null vanilje også? Evt kan du blande litt cottage cheese eller skyr naturell med den. Vaniljekesam kan fort bli litt mye sukker hvis man spiser det hver dag og mye kcal. Har fått litt oppheng i sjokoladeproteinpulver (Chocrite) og jogurt/cottage cheese/skyr sammen med musli – himmelsk godt. Bruker proteinpulver uten tilsatt sukker…men med mannitol, så smaker veldig godt…kanskje litt vel godt 🙂 Men jeg holder meg god og mett i 4 timer uten problem…

 24. Hvor er kjolen du har på i headingen din fra? Den med åpen rygg.
  Syns den er så utrolig vakker, selv om jeg ser for meg at den kanskje ikke er så lett å få tak i lenger?

  1. Fotballfrue

   Jones&Jones 🙂

   – C

 25. Har du blitt kortere på håret? Du er så pen! 🙂

  1. Fotballfrue

   Det har klippet seg av seg selv 🙁

   – C

   1. Hjelp! Hvordan da?

   2. I og med at Caroline krøller håret sitt endel, slites håret veldig, og da er det naturlig at det blir kortere…

   3. hvordan det? er det bare extensionsene som blir så lett slitt eller er det pga styling av håret? har tenkt over at håret ditt ser ganske slitt og pistrete ut nederst, kanksje det hadde hatt gått av å klippe seg 10 cm eller noe for slitte tupper spiser seg oppover, vet du.

   4. Fotballfrue

    Jeg er hos frisøren hver 4 uke, så det ser alltid friskt og sunt ut etter min og frisøren min sin mening, men denne gangen har det nok vært en feil med extensionen jeg fikk påsatt forrige gang, for de siste 3 ukene har det bare blitt kortere og kortere :/ Bytter så snart jeg blir frisk 🙂

    – C

 26. Utrolig fresh rosafarge 😀 og sportsbhen var også superfin. Jeg kjøpte faktisk nye, neonrosa joggesko med neongule detaljer i dag, så nåå er motivasjonen på topp 😀 ingenting er bedre for motivasjonen enn fresht treningstøy spør du meg!

 27. oj,så herlige og fine treningsklær. er helt klart enig med deg at har man treningsutstyret i orden er det en motivasjon i seg selv. man føler seg freshere og vil faktisk trene pga klærne! rart men sant 🙂

 28. Super fresht! Det er ikke noe bedre enn en løpetur i syden tidlig på morgen eller sent på kvelden før soloppgang. Gleder meg som en unge til fire hele uker i sommer…skal stå opp tidlig så ofte jeg kan og nyte den friske sommerluften…aaaah…tror det blir en sånn shorts på meg også 😀

 29. X-life har så mye fint! Hentet hjem en pakke i forrige uke, alltid like gøy med nytt, fresht treningstøy 😀 Vil forresten bare tipse deg at om du skal bestille proteinpulver derfra (om du ikke allerede har gjort det) så er sjokoladeproteinet Troponin heeelt fantastisk! Gjerne blandet sammen med sukrin for ekstra sødme. Blander det gjerne sammen med bittelitt vann og spiser det som flytende sjokolade med skje etter trening, himmelsk 😀
  Du ser like flott ut som alltid, Caroline, den fargen kledde deg også utrolig godt 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk for tips 😀 Det skal jeg teste ut 🙂

   Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *