Amazing Race Finale

God kveld, fineste lesere ♥

I kveld har jeg gjort noe jeg ikke har gjort siden vi flyttet inn i desember: Brukt boblebadet. Lars-Kristian dyttet meg nedi da han kom hjem fra trening sammen med blader og isvann. Han synes vel jeg trengte det (forhåpentligvis ikke fordi jeg er skitten – høhø). Så nå sitter  jeg her, skinnende ren, benket foran tv-skjermen, pizza og pepsi max på bordet, verdens beste ved siden av meg: Det må jo bare bli tidenes tv-kveld når tv2 skal til bunns i  hvem som vinner amazing race!

Dette er faktisk det eneste programmet jeg har klart å følge med på hver eneste uke fra starten av, synes det er utrolig bra og veldig underholdene. Jeg vet ikke helt hvem jeg heier på, synes alle deltakerne som er igjen er skjønne og flinke på hver sin måte, men holder en knapp på Bodø-brødrene. Eller går vi for girl power? Eller for de som har vært så dyktige hele veien? Ah. Vanskelig!

Hvem heier du på?

68 kommentarer

 1. Nina Therese

  Hei Caroline, må bare innom å kommentere litt, tusen takk for herlige oppskrifter, blir inspirert 🙂 Også oppdaget jeg Cameo takket være bloggen din og i dag gikk første bestilling inn 🙂 Det er herlig med boblebadekar, her e det mest barna som bruker det, men tror sannelig mor skal ordne seg en skikkelig spa kveld snart 🙂
  Fortsatt god kveld 🙂

  Med vennlig hilsen Nina Therese

 2. Karoline

  Jeg heier på Bodø Brødrene siden jeg bor i Bodø for tiden 🙂 så jeg håper dem vinner 🙂

 3. Åse Kristin

  Bodø-brødrene, helt klart! 😀

 4. Christine Sofie

  BODØØØØØØ
  TRULSOGMORTEN!!!!!

 5. Hei!
  JEg lurer på om du vasker håret ditt hver gang du trener? Hvis ikke, har du noen tips for hårfrisyrer som gjør at håret ikke blir skittent/svett under trening? 🙂

  1. Det lurer jeg også på…

  2. Jeg vet selvfølgelig ikke hva Caroline gjør, men som frisør vet jeg at det ikke er lurt å vaske håret hver eneste dag.
   Sett håret opp i hestehale el.l under trening, istedenfor å ha det løst, og invister i en tørr-shampo som kan sprayes ved hårrøttene
   dersom håret virker skittent i bunn 😉 Vask håret på ordentligvis hver 2 dag istedenfor, og bruk gjerne en renseshampo innimellom.
   (extensions tåler neppe renseshampo i festene da)

   1. Sommer

    Takk for tipset! 🙂

 6. Jeg har også fulgt med på omtrent alle episodene fra starten av. Synes det er veldig underholdende, og håper nordlendingene vinner 🙂
  Har du forresten noen tips til ei som vurderer å begynne med lavkarbo?

 7. Nei men se…. der snek det seg en liten hund med på bildet, Hugo, tror jeg?? Litt vanskelig å skrive for jeg har en liten krabat på fanget. hehe. Ingen linselus, men datalus hehe. skal sitte på fanget hver gang jeg er på dataen. Men det er jo bare kos. Ha en fin kveld!:)

 8. Jeanette

  Når legger du ut sjokoladekaken du bakte i forrige uke???
  ha en fin kveld:)

 9. Miriam T.

  Bodøguttan!! =D
  Dem e så rå og nordlendinga e bæst å hør på tv… =D

 10. Hehe, jeg ser hundene under bordet der har skjønt at det er god pizza dere skal spise i kveld…

 11. Heier på Bodø-brødrene! Så fantastisk morsomt å høre at du også gjør det! 😀 Er helt enig om at det har vært et fantastisk program, vil ikke at det skal slutte! :-))

 12. Heia Bodø;)
  Er så spent, nyhetene har aldri vært lengre!

  Ha en fin kveld:)
  Cecilie

 13. Heier på Bodø-brødrene jeg da 😛

 14. Aaah, heier på Bodø-brodrene, og det er så forferdelig spennende når man har sine favoritter. Har opp til flere ganger vurdert å bare skru av, og heller lese hvem som vant senere. Trur ikke mitt hjerte er laget for slik spenning 😛 haha..
  Kos dere masse i kveld 😀

 15. Margrethe

  Drikker du mye Pepsi Max? er det bra i forhold til trening liksom? jeg trener 5-6 dager i uken, og er fryktelig glad i pepsi max, men er redd for at det ikke er så veldig bra. hører stadig om dette…men, er det så ille, tror du?

  Elsker bloggen din:)

 16. Bodøøø 😀 Her kommer jeg fra!
  ha en fin kveld, søte ♥

 17. Selvsagt BODØ brødrene 🙂
  er jo selv fra Bodø så («,) de sitter på en uteplass her, så tipper det er for å feire:)

 18. Jeg har ikke fått sett på fra starten av, men har kommet mer og mer inn de siste ukene. Favorittene er Karim og Khabat 🙂

 19. Christell

  Heia Bodø-brødrene!!! 😉

 20. Jøss, har LK fått klippet seg i dag eller har han bare vått hår.
  Synes han har vært litt for langhåra nå serru 😉
  Ha en fin kveld!

 21. Bodø-brødrene! 😀

 22. Bodø, så klart :O)

 23. Kristine

  JAAAAAAAAAAA Bodø-guttene mååå vinne:-D

 24. Heier aller mest på Cathrine og Michelle, synes de virker så hyggelige og snille, og ikke minst flinke! Heiet også littegrann på Frank og Ivar før de gikk ut, hehe, fordi de var så underholdende 🙂 Men nå er det Cathrine og Michelle «for alle penga», men synes igrunn alle som er igjen i finalen fortjener å vinne 🙂

  Ha en flott kveld!

 25. Må si jeg heier på begge guttelagene. De har vært på toppen gjennom nesten hele serien og vært veldig selvstendige. Jentene har vært for heldige noen ganger, mye fordi de samarbeidet med for eksempel tvillingene, og det syns jeg ikke noe spesielt om.. :-/ Alle tre lagene er verdige vinnere, men de fire guttene fortjener det mest syns jeg, så jeg heier på de 😀

 26. åh, så deilig med boblebad!

 27. Karoline

  Kan du ta bilde av boblebadet og vise på bloggen? 🙂

 28. Så utrolig deilig med et bad da ? Jeg skulle virkelig ønske at jeg hadde muligheten til det, det er liksom ikke det samme å ta seg en dusj. Man blir så avslappet når man bader, sant ? 🙂

  Jeg er helt enig med deg. Programmet er veldid underholdende å spennende. Jeg holder en knapp på jentene, de er så søte! 🙂 Syns det var litt morsomt når de snakket om at de skulle kjøpe hus sammen å etablere hver sin lille familie vegg-i-vegg.. hehe!!;D Da snakker vi uadskillelige ! 🙂

  Så fine dere er.
  Kos dere med tv`tittingen. Jeg har vært på shopping i flere timer i dag. Er helt overrasket over at min mann og Vilde holdt ut hele tiden! 🙂

  Klem Rebekka
  https://fyllings.blogg.no

 29. Bodø <3 hehe 🙂

 30. Frank og Ivar skulle ha vunnet! de er så utroolig søte, morsomme og rare haha! umulig og ikke le av de to! så synd de tapte

 31. Michelle

  søte der dere sitter sammen 😀 hihi
  Har faktisk ikke sett på det en eneste gang. Eneste jeg har blitt slave av er Revenge, har du sett det? Det er så utrolig fengende! Elsker det =D
  Kos dere i kveld, klemmer

 32. Hei, har du oppskriften på dn pizzaen? sett du har laget den flere ganger, den ser så god ut:)

 33. Hei!
  Hørtes godt ut!
  Jeg holdt en knapp på Bodø-brødrene! Glad de vant 🙂
  Ha en fin uke videre!

  Ingrid 🙂

 34. Jeg heiet også på Bodø-brødrene og er veldig glad for at de vant! Så søtt at han ene skulle legge pengene i leilighet til han selv og dattera 🙂 Håper dere koste dere med episoden <3

 35. Har «din verdens beste» laget middag igjen? 🙂 Rart hvordan det ofte blir pizza når gutta bestemmer – sikkert derfor han foreslo badekaret – hihi…godgutt da…så snilt gjort…håper du klarte å slappe av i boblebadet – det fortjente du!

 36. Karoline

  Hey, ville bare takke deg for at du er en så stor motivasjon og inspirasjon for mange når det gjelder trening og kosthold. Jeg har nemlig endelig funnet gleden i treningen å har satt meg egne mål som jeg er overbevist om at jeg SKAL klare i løpet av de neste ukene og månedene. Takk <3

 37. chuchichaschtli

  Hei C….jer er en jente fra Serbia som har nettopp flyttet fra Oslo til Bergen ( bølgeeeer :)) og da trenger vi en ny tv benk 😀 synes den du har er ganske fin og enkel, så jeg lurte på hvor kan man finne en sånn? btw elsker bloggen din 🙂

 38. Så koselig altså! 🙂 Jeg har så utrolig lyst på boblebad selv =)

  Lizbethosnes.com – En ærlighetsblogg. Min hverdag med mine interesser, og lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 39. Linn Merete

  Yeej! Bøde-Brødrene vant! Såå fortjent 🙂 Selv om det hadde vært super artig om Frank og Ivar hadde gått av med seieren 😉

 40. Har sansen for at dere holdt en knapp på gutta fra Bodø! Har dessverre ikke fått med meg alle programmene,
  men har fulgt litt med gjennom lokalavisa. Artig!
  Hilsen Marit fra Bodø :-))

  1. Fotballfrue

   Makan!

   Forskjell på å lyve, og det å bomme på en måned.

   – C

   1. Omg! Slutter å lese bloggen nå ass- jeg forventer at du husker at du tok et boblebad i januar liksom…dagens

   2. Haha!!! Dauda av slike kommentara:) Enkelte ganga er det nesten morsommere å lese kommentarene du får enn sjølve bloggen(ikkje missforstå) 🙂

  2. Herrefred da! Jeg måtte finne ut av hva du NÅ liksom løy om, og da jeg fant ut at det var når du sist hoppet i BOBLEBADET måtte jeg jammen le! Jeg beundrer deg Stort (med stor s) for at du ikke klikker på de merkeligste ting folk kommer med. Stå på Caroline, jeg digger deg!

  3. Seriøst: du gadd å henge deg opp det, for så å finne blogginnlegget? haha er det mulig!?

  4. hahaha! virkelig? dette tror jeg topper listen over uviktige ting å henge seg opp i… all cred til deg caroline, som må svare for deg for bokstaveligtalt alt. bøyer meg i støvet!!

  5. Haha, tuller du? Søkte du faktisk opp innlegget for å ta Caroline «på fersken»? Du burde virkelig få deg en hobby.

 41. Hei på Bodø-brødrene, jeg bor i Bodø jeg og:)

 42. Heia Bodø!

  Bodøguttan vant, syns det va fortjænt også på alle mulige måta! Så nu kan alle søringa faktisk fatt KOR Bodø ligg og at det finnes større bya nord før Trondheim ;)))))

 43. ny leser

  herlig med boblebad- hverdagsluksus 🙂 Ps: hva heter serviset (tallerkenene) dere bruker her? Lekkert 😀

 44. Hei!
  Vasker du håret hver gang du trener? Lurer på om du har noen tips for hvordan unngå at håret blir skittent/svett under trening? 🙂

 45. Hei! det så godt ut! har LK vært utredet for aspergers?

 46. Siden jeg har fra Bodø selv, er jeg utrolig stolt og glad for at Bodø brødrene Morten og Truls vant! 😀
  Utrolig gøy!

 47. Så fin Lars-Kristian var på håret! (Har ikke helt sansen for rufse-stilen). Kos dere masse, det skal iallefall jeg som starter sommerferien min i dag :- D

 48. Heiet på blondinene og tvillingene hele veien! 😀

 49. Jeg heiet på guttene fra hjembyen min! Bodø-brødrene 😀 Flinke som vant!

 50. God morgen til deg:) Jeg prøver å spise sundt nå frem til sommerferien (altså ingen godterier osv) Sundt spiser jeg vel uten om egentlig så det er bare å kutte ned på sukker inntaket. Jeg har faktisk nesten hvert avhengig av pepsimax og ikke klart å la være å drikke det, men nå skal jeg prøve å slutte med det for en periode så jeg kan bare unne meg det av og til. MEN jeg viste ikke at du drakk Pepsi Max:) Det var noe nytt for meg.. Trodde du drakk bare vann og kaffe jeg:)

  Ha en fin dag! Du er flink du:)

 51. har lurt på dette lengeee..hvilken sminke bruker du?:-) du er SÅ FIN!

 52. Hei 🙂 Prøvde å lage pizzaen din for en stund siden, men den smakte litt rart. Når du lager den smaker den ganske likt som vanelig pizza? Det kan godt hende at jeg gjorde noe feil…. :/

  Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Så merkelig :/ Den blir alltid knallgod her hjemme og hos andre som har prøvd seg på den, synes du skal gi den et forsøk til 🙂

   Klem tilbake!

   1. Skal gjørde det når jeg kommer hjem 🙂 Takk!

 53. Har du oppskrift på pizzabunn? 🙂

 54. Jeg heiet på Kairm og Khabat, de har vært flinke hele veien (utenom puslespill) synd at de ikke vant, men når det er sagt så er Bodø brødrene verdige vinnere!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *