Amazing Race Finale

God kveld, fineste lesere ♥

I kveld har jeg gjort noe jeg ikke har gjort siden vi flyttet inn i desember: Brukt boblebadet. Lars-Kristian dyttet meg nedi da han kom hjem fra trening sammen med blader og isvann. Han synes vel jeg trengte det (forhåpentligvis ikke fordi jeg er skitten – høhø). Så nå sitter  jeg her, skinnende ren, benket foran tv-skjermen, pizza og pepsi max på bordet, verdens beste ved siden av meg: Det må jo bare bli tidenes tv-kveld når tv2 skal til bunns i  hvem som vinner amazing race!

Dette er faktisk det eneste programmet jeg har klart å følge med på hver eneste uke fra starten av, synes det er utrolig bra og veldig underholdene. Jeg vet ikke helt hvem jeg heier på, synes alle deltakerne som er igjen er skjønne og flinke på hver sin måte, men holder en knapp på Bodø-brødrene. Eller går vi for girl power? Eller for de som har vært så dyktige hele veien? Ah. Vanskelig!

Hvem heier du på?

68 kommentarer

 1. God morgen til deg:) Jeg prøver å spise sundt nå frem til sommerferien (altså ingen godterier osv) Sundt spiser jeg vel uten om egentlig så det er bare å kutte ned på sukker inntaket. Jeg har faktisk nesten hvert avhengig av pepsimax og ikke klart å la være å drikke det, men nå skal jeg prøve å slutte med det for en periode så jeg kan bare unne meg det av og til. MEN jeg viste ikke at du drakk Pepsi Max:) Det var noe nytt for meg.. Trodde du drakk bare vann og kaffe jeg:)

  Ha en fin dag! Du er flink du:)

 2. har lurt på dette lengeee..hvilken sminke bruker du?:-) du er SÅ FIN!

 3. Hei 🙂 Prøvde å lage pizzaen din for en stund siden, men den smakte litt rart. Når du lager den smaker den ganske likt som vanelig pizza? Det kan godt hende at jeg gjorde noe feil…. :/

  Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Så merkelig :/ Den blir alltid knallgod her hjemme og hos andre som har prøvd seg på den, synes du skal gi den et forsøk til 🙂

   Klem tilbake!

   1. Skal gjørde det når jeg kommer hjem 🙂 Takk!

 4. Har du oppskrift på pizzabunn? 🙂

 5. Jeg heiet på Kairm og Khabat, de har vært flinke hele veien (utenom puslespill) synd at de ikke vant, men når det er sagt så er Bodø brødrene verdige vinnere!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *