Ny og sprek uke starter. . NÅ

God morgen, spreke lesere ♥

Håper dere har hatt en deilig og avslappende pinse, det har i hvert fall vi, og det er ingen tvil om at den toppet seg da storesøster kom hjem på søndag. Det var helt forferdelig å reise fra henne i går, og nå er det nesten så jeg savner henne mer enn jeg har gjort på lenge, fordi jeg vet at hun er så nær. Heldigvis er det ikke mange dagene til vi sees igjen, hun kommer hit neste uke, før vi reiser til Hellas. Når vi kommer hjem fra ferie, satser jeg på at vi får tatt igjen alt det tapte. 9 måneder. Mye å prate om. .

Jeg har hatt late dager siden fredag, det vil si 3 dager uten trening, så nå er jeg mer enn klar nok for å gi jernet de neste 8 dagene. Det blir mye trening og sunn kost før vi reiser til Hellas neste onsdag. Jeg startet for litt over en time siden, og har tilbakelagt 10 kilometer på mølla.

Nå blir det snart styrkeøkt på mage og rygg før arbeidsdagen starter, måtte bare innom og si god morgen til den fineste gjengen i verden først! Det beste med å ha alt av treningsutstyr tilgjengelig her hjemme, må være det at jeg kan dele opp treningen som jeg vil OG trene i akkurat hva jeg vil. Hepp!

Her har dere topp 5 på listen min:

I løpet av uken kommer både innlegg om årets bikinimote (som flere har ventet på) og Alexander sine tips til de mest effektive øvelsene for kroppen. Dette blir bra! Jeg er alltid så gira etter late dager, håper det er flere som føler det sånn som meg! Vi skrives snart 😀 Ha en sprek og fin start på den siste uken i mai!

163 kommentarer

 1. Gurimalla for en fin mage du har. Perfekt tonet. Strong and healthy is the new skinny. Du har en sterk og sunn kropp og det vises. Virkelig til inspirasjon.

 2. mage, lår

  Hei! jeg trenger hver dag, jeg går enten 1 mil eller så går jeg 2,5 km og jogger 7,5-10 km. Jeg har jogget 1 time i ett strekk de siste dagene og antar jeg bruker ca 55 min på 10 km. Hva er det beste for den som vil ha flat mage og tynne lår? jeg bruker str small og ekstra small i klær. Jeg er smal, men jeg får ikke flat mage eller muskuløst tynne lår. Jeg har lest at man skal løpe lenge og sakte for å få tynne lår. Andre steder står det at intervalltrening er best for å få flat mage. Videre skal man jogge hardt i oppoverbakker for å skape muskler. Hva vil du anbefale? jeg blar bare mer forvirret, jo mer treningstips jeg leser. Har lest dette i bladet «I form». Har magen din blitt enda flottere med noen nye mageøvelser fra Alexander? hvilke øvelser har han lært deg? magen din er jo så flott fra før 🙂

 3. Kristin

  Du ser fantastisk ut! Sunn (og positiv) sjel i et sunt legeme, dette er du definisjonen på! 🙂

 4. JEEZ er det deg på bildet?! Hvorfor i all verden bruker du sminke når du er så naturlig vakker! :O I LIKE.

  Første gang innom btw:p

  1. Fotballfrue

   Æ, så snill du er, takk!

 5. Hvordan i all verden klarer du å få en sånn mage og kropp? Jeg trener hver dag, spiser sunt, utfører mage øvelser, men fortsatt har jeg ikke flat mage og bra nok kropp. Jeg blir bare helt gal.

  1. Fotballfrue

   Du er bra nok!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *