Ny og sprek uke starter. . NÅ

God morgen, spreke lesere ♥

Håper dere har hatt en deilig og avslappende pinse, det har i hvert fall vi, og det er ingen tvil om at den toppet seg da storesøster kom hjem på søndag. Det var helt forferdelig å reise fra henne i går, og nå er det nesten så jeg savner henne mer enn jeg har gjort på lenge, fordi jeg vet at hun er så nær. Heldigvis er det ikke mange dagene til vi sees igjen, hun kommer hit neste uke, før vi reiser til Hellas. Når vi kommer hjem fra ferie, satser jeg på at vi får tatt igjen alt det tapte. 9 måneder. Mye å prate om. .

Jeg har hatt late dager siden fredag, det vil si 3 dager uten trening, så nå er jeg mer enn klar nok for å gi jernet de neste 8 dagene. Det blir mye trening og sunn kost før vi reiser til Hellas neste onsdag. Jeg startet for litt over en time siden, og har tilbakelagt 10 kilometer på mølla.

Nå blir det snart styrkeøkt på mage og rygg før arbeidsdagen starter, måtte bare innom og si god morgen til den fineste gjengen i verden først! Det beste med å ha alt av treningsutstyr tilgjengelig her hjemme, må være det at jeg kan dele opp treningen som jeg vil OG trene i akkurat hva jeg vil. Hepp!

Her har dere topp 5 på listen min:

I løpet av uken kommer både innlegg om årets bikinimote (som flere har ventet på) og Alexander sine tips til de mest effektive øvelsene for kroppen. Dette blir bra! Jeg er alltid så gira etter late dager, håper det er flere som føler det sånn som meg! Vi skrives snart 😀 Ha en sprek og fin start på den siste uken i mai!

163 kommentarer

 1. Åh, høres deilig ut! Jeg er eeegentlig supergira, men har blitt skikkelig syk så jeg orker ikke stort i disse dager. Ikke en gang å lese til eksamenen som er om 3 dager :/ Du får trene litt ekstra for meg og 😉

  1. Fotballfrue

   Å, nei! God bedring 🙂 Skal trene litt ekstra for deg 😀

   Klem!

 2. Helene :-)

  Du er så fantastisk vakker! Ha en fin uke!

  -H

 3. For en fantastisk flott og veltrent kropp du har!!! Så vakker magen din ble etter du har tatt ut piercingen. Blikkfang!

 4. Så flott du er!! Får virkelig treningsmotivasjon av å se på deg! Ha en fin dag <3

 5. you should show this photo every day .. maybe after i will start work out really hard:D you should make for us some trainig program:D:D pleaseee:D

 6. for en mage du har! du har all grunn til å være stolt! må også si at jeg beundrer ditt pågangsmot og din treningsvilje!!

 7. Du ser så utrolig bra ut!! Ikke misunnelig liksom..

 8. Åh du er heldig som skal til Hellas! Jeg har trent nå i flere dager og gleder meg til å slappe av litt. Du er så flink og så fin!
  Kunne ønske jeg var som deg, du er virkelig et stort forbilde for så mange unge der ute.

 9. Ha en god uke Caroline!! Du ser SÅ bra ut, gleder meg til tipsene fra Alexander! Jeg skal flytte denne uken så håper noen av tipsene til hans kan gjøres hjemme 🙂

 10. Kjenner jeg blir skikkelig glad av å lese bloggen din 🙂 Keep ut the good work, og ha en nydelig dag 🙂

 11. Supert med topp 5 liste, men skulle gjerne hatt flere 🙂 Begynner å gå litt lei av min egen liste, og den inneholdt allerede 3 av dine topp 5 :p Ha en flott og sprek uke 😀

 12. bare så du vet det, i sangen ai si eu te pego synger han om at han liker å ta jenter bakfra
  og slå de hardt.. 😛 hoho

  1. Fotballfrue

   Haha 🙂

   1. Haha! Nej, det gör han inte!!
    Det handlar om en tjej han träffar på ett disco… 😉

 13. Så flink du er, skulle ønske jeg hadde din motivasjoN! 😀

 14. flotte Caroline!

  Ha en fiiiin dag!
  Håper det kommer noen blogginnlegg mens du er i Hellas å. klarer meg ikke uten bloggen din. (avhengig).
  *klem*

 15. ååh gleder meg til innleggene!!

 16. Har du lyst til å lage en til liste med musikk du bruker til trening? 😀 Du er alltid en stor inspirasjon for meg! 🙂

 17. Ser ikke ut som om du har trent på tre dager. Så fin du er! Kan nesten stille i fitness-konkurranse med den magen der 😀 Har du noen tips til gode matpakker man kan ha på jobb som holder lenge? I løpet av en full arbeidsdag har jeg kun 30 min pause, og det er ofte jeg går sulten dessverre.

 18. Pena! 🙂 Så bra du ser ut på dette bildet! Naturlig og flott!

 19. Kristine

  Hvilke joggesko bruker du? Samme skoene om du springer ute eller inne?

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg bruker både adidas og nike (lunar glide) Til styrketreningen bruker jeg noen som ikke har den dempingen som løpeskoene har, for et mer stabilt underlag (viktig med kontakt med bakken)

   – C

 20. Marigona

  fine fine deg! 🙂

 21. Hei!
  Jeg er fast leser, men kommenterer aldri..
  Måtte bare i dag, rett og slett fordi jeg synes det var så kjekt å se det bildet av deg! Du er alltid pen, men du var utrolig pen og naturlig i dag.
  Deilig å se håret løst og casual, og ansiktet uten (?) sminke! Tenk om mitt «mårratryne» kunne vært halvparten så pent…. 😉

  Du er en nydelig jente. Ha en fin dag!

  1. Fotballfrue

   Så utrolig god du er, tusen takk for fine ord, skjønne deg!

 22. Hei! Kunne ikke du skrevet et innlegg om ditt skjønnhetsideal? Fyldig VS muskuløs, hvis du skjønner? 🙂 Tenker på at det har vært litt om i media at du sender ut feil signal ved å legge ut bikini-bilder av deg selv. Syntes selv du er nydelig altså!

 23. Du er så FANTASTISK *hyle og gråte*
  Har hatt late dager i solen selv, og du er så vanvittig inspirerende! JA jeg er gira for å komme meg på trening i dag!
  Akkurat som min egen lille hemmelige coach i hodet mitt 😀
  Ha en strålende dag, navnesøster <3

  1. Fotballfrue

   Hahha, søta :p Viktig med coach i hodet 😉

   Klem!

 24. Skulle gjerne hatt den magen der ja 😉

 25. Å så motiverede! Takk søte du :-))) Jeg trenger ALL den motivasjonen jeg kan finne i mitt store slankeprosjekt. Og bildet av deg er jo motivasjon i seg selv! Jeg blir kjempeglad om du titter innom bloggen min 😉

 26. Tenkte bare å slenge inn en kommentar her.. Leser bloggen din flere ganger om dagen, men kommenterer sjelden fordi jeg tenker du ikke ser det uansett 😉 Men, dro ut på langtur i dag, noe jeg aaaldri gjør.. 15km ble tilbakelagt og da tenkte jeg på deg og hvordan du gidder å gjøre det så ofte! Jeg ble dritt lei! hahaha 🙂 uansett, call me maybe er en fantastisk løpesang uansett hvor teit den er! du er så flott, caroline 🙂

 27. Mihihi, så søt du var med det litt trøtte blikket og håret litt opp! 😀
  ..og hurra for en sterk og markert mage 🙂

 28. Giira! Tre dager med hvile ga mye energi på trening idag 😀 Nå er det siste innspurt med eksamenslesing! Ha en fin dag, fine!

 29. Elisabeth

  Caroline!!! <3 Du har så fin trent mage! 🙂 si,er det håp i havet at man også får en sånn???
  Så skulle jeg fortelle en ting jeg hadde hørt angående lavkarbo,at man kan få håravfall og dårlig ånde…
  Har du hørt noe om det?
  Ha en fantastisk dag!

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂

   Nei, håravfall er nok ikke tilfellet, men dette med dårlig ånde kan forekomme dersom vedkommende er i ketose (dette har jeg aldri vært) 🙂

   – C

   1. Jo, håravfall kan forekomme. Min søster mistet veldig mye av håret, og først etter et par legebesøk ble hun fortalt at dette skyldtes at hun hadde vært innom ketosestadiet.

   2. Ernæringsfysiolog

    Kostindusert ketose kan absolutt ikke være direkte årsak til håravfall. Det som derimot kan være årsaken, er at søsteren din har fått i seg for lite næring over tid (slanking), og at kroppen derfor setter i gang en rekke prosesser. Håravfall kan være en av de 🙂

 30. har du bh under sports bhen? 😛

 31. Ååå magen din er perfekt! Drømmekroppen <3 Hardt arbeid lønner seg virkelig – du motiverer meg sååå til de grader! Ha en strålende dag 🙂

 32. Kan jeg få kjøpe et stk. kopi av kroppen din? 😉

  1. Fotballfrue

   Haha, søta! Ta for deg 🙂

   – C

 33. Ingeborg

  Trener du litt for meg å eller?
  Skal på Beitostølen på Fredag, skulle egentlig løpe fjellmaraton, men har et knee som ikke vil samarbeide, så jeg har ikke fått trent:(
  Rart ikke du og Lars-Kristian ikke er med og løper der, det er kjempe gøy! Tour the france stemning hele veien 😉 Så dere burde ta turen neste år, det er verdt det 🙂
  Kos deg på mølla forresten ;)<3

  1. Fotballfrue

   Det skal jeg gjøre 😉 Lasse har vel ikke tid pga. fotballen, men jeg skal sjekke det opp, har aldri hørt om det engang :O

   – C

 34. Marthe Cecilie

  Hei 🙂

  Apropos sunt kosthold, har du noen gang laget «spagetti» og kjøttdeig …. i lav karbo versjon, altså med rasped hode kål som spagetti ??

  Kan du evt lage ett innlegg om det :)??

  Hadde vært så gøy å se og høre om det faktisk funker 🙂

  Ha en flott dag

  1. Fotballfrue

   Oi, høres spennende ut! Det skal jeg teste 🙂

   Klem!

   1. Mange bruker squash også som spagetti. Skjærer den med ostehøvel!:)

   2. Test ut denne proteinrike pastaen 🙂

    1 egg
    1 eggehvite
    100 g mager kesam
    3 ts fiberhusk

    Pisk det hele egget og eggehviten lett sammen med en gaffel.
    Ha i kesam og fiberhusk.
    Rør til alt er godt blandet.
    La røren stå å svelle i fem minutter.
    Ta ut deigen og legg den på et bakepapir.
    Ta en nytt ark med bakepapir og smør med 1 ts olje. Legg dette bakepapiret over deigklumpen.
    Kvel deigen flat ved å kjevle oppå bakepapiret.
    Stek på 150 grader i 10 minutter.
    Skjær i lange strimler.

   3. Fotballfrue

    Tusen takk for tips 😀

    – C

   4. Marthe Cecilie

    må få høre hvordan det går:)

 35. Herlig! Dette ga meg god inspirasjon! =) Så flott du ser ut om morgenen! =)
  Har du noe tips på sikkelig bra treningsmusikk? Ha ei flott trening! =)

 36. Jeg blir heilt gira på en ny uke hver mandag (tirsdag) når dine positive innlegg kommer!
  Fantastiske start på uken med frokost og bloggen din 🙂

  Jeg skal bestille nye bikinier til sommeren, så gleder meg til det innlegget!

  Ha en fin dag videre 🙂 🙂

 37. elsker bildet av deg, like fin uten makeup!

  1. Helt enig!

 38. Nå har jeg bestilt boken din også!! =)

 39. Hei Caroline!

  Jeg blir så gira på en ny uke hver mandag ( tirsdag ) når jeg leser det positive innlegget ditt!
  En herlig start på uken med frokost og bloggen din 🙂

  Skal snart bestille nye bikinier, så gleder med til innlegget om bikinimoten 🙂

  Ha en fin dag videre 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, så gøy å høre 😀

   Klemmer 🙂

 40. Har du noen gang hatt brunt hår? Det hadde kledd deg utrolig godt! Det er jeg sikker på:-D Selv om du er veldig fin blond da!:D

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Jeg hadde det da jeg var yngre, ble mørkere med årene 🙂 Blir kanskje noen mørke striper mot høsten, men nå går jeg for blond 🙂

   Klem 🙂

   1. Marianne

    Jeg drømte at du farget håret brunt 😛 Du var veldig fin da også, men synes blond ser mer naturlig ut på deg=)

    Klem

 41. Frøydis Bjørnevaagen

  Awi, du er så bra motivasjon! Nå må jeg nesten bare komme meg ut å løpe en tur:))

 42. Josefine

  Jeg har fri fra skolen i dag, så nå holder jeg på å støvsuge før jeg skal lage middag 🙂 skal på treningssenteret med ei venninne i ettermiddag, det blir bra 😀

 43. for en fantastisk flott og ikke minst SUNN kropp du har!

 44. ItsGenious

  Du var supersøt på bildet!

  Og sprekt med en time på mølla sånn på morgenkvisten. 🙂

 45. Åh høres herlig ut med ferie! her i nord norge er det som vanlig elendig vær… men jobber også med formen siden det blir tur til Thailand i vinter:) Så i dag ble det en joggetur på en time før barnehagen stengte tidlig på grunn av streik, er veldig godt med litt ekstra energi takket være en løpetur!

  Og ikke minst takk til deg Caroline for daglig inspirasjon!

 46. Idag har jeg gått på en skikkelig smell… big time… lov å skrive om når ikke alt er så greit også!?
  Har holdt meg til lavkarbo i lang tid. men i dag når jeg skulle bake en kake for ei vennine ente jeg med å prøve smake og kaste i meg masse kakedeig … dvs : hvetemel og sukker : / følte meg så forferdelig etterpå.. 🙁 har du det også sånn noenganger caroline? og hva gjør du da evnt for å komme inn i rett spor igjen?
  jeg nærmer meg målet mitt vektmessig, og vil bare fortsette med riktig kost og trening, men noen dager er jeg så lei :/

  1. Fotballfrue

   Jeg har det sånn! Jeg er ikke nazi på kostholdet, det nytter ikke. Har spist is og kost meg masse i pinsedagene, kake har det også blitt 🙂 Så er jeg heller litt flinkere nå frem mot Hellas, for der blir det både is og drinker vet jeg 😉 Hold motet oppe, du er bare flink som koser deg innimellom 🙂 En eller to eller tre dager ødelegger ingenting, det er helheten som teller!

   Klemmer 🙂

   1. camilla

    Ja, tror det er viktig å belønne seg med noe søtt noen ganger. Man lever jo bare èn gang 🙂 Men det er viktig å ikke ha »lørdag hver dag» det er ikke sunt. Men tror neppe det skader å spise f.eks nutrilett, sjokolade eller et kakestykke en gang i uka. Det er jo helheten som teller 🙂

   2. Fotballfrue

    Så sant 🙂

    – C

 47. Det er deilig å trene men du verden så godt det er å ha en/flere dager med hvile også:)) Jeg har min fridag idag, men kjenner allerede at jeg er rastløs…hmmm….tolker det som et postivt signal jeg:))

  Fineste dagen videre til fineste bloggern i Norge:))
  Klem fra Boss Royal og meg!!

  1. Fotballfrue

   Viktig med fri også, fine deg 🙂

   Klemmer 🙂

 48. Ha en strålende og energisk dag!

 49. La en ny og herlig uke starte med deilige hårprodukter fra Wella!! 🙂 Idag er siste sjanse til å vinne 6 Wella-produkter fra den nye serien https://beautybloggeren.com/2012/05/21/vinn-6-harprodukter-fra-wella/ Lykke til og ha en fin dag i solen! 🙂

 50. Har hatt noen herlige fridager 🙂 Flott og friskt bilde av deg 🙂 Er du sminkefri her?? *vakkert uansett* Ha en strålende dag.

 51. Herremin, du er treningsforbilde- og motivasjon nr. 1 når jeg skal i form etter fødselen. Virkelig! Sprekeste og flotteste jenta jeg vet om 😀

  Ha en kjempefin dag videre, vakre. Masse klemmer <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Du kommer til å klare deg veldig fint, selv om det sikkert blir litt tyngre enn du er vant med i starten. Du er jo uansett så flink 🙂

   Klemmer 🙂

 52. wow! du ser skikkelig fit ut nå! 🙂 blir så imponert over deg,du er så flink!

 53. Christine

  Du har en helt syyk kropp, Caroline! 🙂 misunner deg til de tusen! Jobber for å komme ned i fettprosent og miste sidefleske selv, lang stund før jeg kan se ut som deg. men hjelper ikke å gi opp i hvert fall 😀 Ha en flott treningsdag!

  1. Fotballfrue

   Ikke gi opp, men husk å kose deg også 🙂

   Klemmer 🙂

 54. Yaya nova

  du ser kjempe fresh ut!

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

 55. Åh, utrolig bra mage 😀 Takk for musikktips 🙂

 56. Har begynt å trene hjemme jeg også, veldig praktisk og deilig 🙂

 57. Hei! Bruker du vanlig bh under sportsbhen når du trener? ser sånn ut på bildet 🙂 syns du ikke i såfall det er litt ukomfortabelt?

 58. Så kjekt at Alexander kommer med tips! 😀 Håper du får ein fin dag videre. Og Caroline, du ser veldig bra ut!

 59. Bergensfrue

  Skikkelig fin brunfarge du har fått 🙂 Men helt ærlig, holder du inn magen eller strammer du magemusklene på bildet Caroline 😉 😉

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Holder ikke inn magen, men jeg lener meg jo litt til siden, og da kommer vel sidemusklene mer frem, kanskje? Skal vise deg stramming en gang, jeg :p

   – C

   1. Vis nå?!:D For du har jo så mye muskler uten å stramme!:O Misunnelig!!

   2. Ja, det gir nok hvertfall motivasjon til tusen! Du ser super bra ut nå, men du kan godt brife litt i bikini fra Hellas 🙂

   3. Fotballfrue

    Takk for at du gjør meg glad 😀

 60. gleder meg sånn til årets bikinimote innlegget! 😀 jeg har faktisk null peiling på hva som er moten innen bikinier for sommeren, så dette blir bra 😀 har kjøpt 2 topper fra h&m allerede, som jeg synes er kjempefine!

 61. Ønsker deg en god uke!

 62. Bruker du vanlig bh under treningstoppene fra Pierre Robert? Har to selv, men synes de gir så dårlig støtte i forhold til en ordentlig treningsbh at jeg ikke orker å bruke de til kondistrening (da blir det jo ofte løping, hopping e.l). I min verden blir de bare brukt under ren stryketrening ihvertfall. Orker ikke at det hopper og spretter så mye foran :p

  1. Fotballfrue

   Synes den gir veldig bra støtte, jeg 🙂

   – C

  2. Jeg har strore bryster, og er veldig fornøyd med PR sports BH’n. Strammer passe inn på rette steder, og ikke ubehagelig å jogge med.

  3. Du har sikkert for stor størrelse: eg sportsBH skal jo sitte som en «tvangstrøye» nettopp for at ting ikke skal hoppe.. Har selv denne BHen i to ulike str, der den minste er veldig god! 🙂

 63. johanne n.

  jeg er gira på å trene!!! jeg, som aldri jogger og gjør styrke (danser 7 t/uka) jogget både på lørdag og i går i tillegg til styrke 😀 og du er min inspirasjon til det! holder meg jo i god form med å danse, men får jo ikke god kondis av den grunn. hvilke ryggøvelser gjør du? ha en super dag videre kjære caroline ♥ jeg digger deg.

  1. Fotballfrue

   Du er flink! Trenger jo ikke noen inspirasjon du! Du er jo virkelig din egen 🙂

   Klem!

 64. Gleder meg til innlegget fra Alexander!! Håper det er noen skikkelige effektive øvelser der:D

  1. Fotballfrue

   Det lover jeg at det er 🙂

   – C

 65. Michelle

  Du har faktisk fått store resultater fra treningen siden du starten med bloggen. Magen din har bare blitt mer markert med tiden 😉 Du er virkelig en inspirasjon Caroline 😀 Skal snart ned på trening selv, nettopp ferdig med 5 timers eksamen… Deilig, one less to go! Weee
  Ønsker deg en fantastisk dag fylt med glede <3

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 😀 Har jobbet en del med den det siste halve året 🙂

   Ønsker deg en strålende dag også, alltid like gode og blide Michelle <3

 66. du har så sykt fin mage <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk! Så utrolig hyggelig at du synes det 🙂

   – C

 67. Drømmekroppen!

  1. Fotballfrue

   <3

 68. Hei,

  Gleder meg til innlegg fra Aleksander. Jeg har selv akkurat begynt med PT – jeg elsker det! (Og hater det..hehe)
  Hvordan trener dere sammen? Og hvordan trives du med å ha PT?
  Kan vi få et bilde av Aleksander på bloggen 🙂

  1. Fotballfrue

   Mest styrke på hele kroppen, veldig varierende trening, kjempegøy 🙂

   Her er et bilde: https://fotballfrue.no/?p=13809

   Klem!

 69. Hei Caroline

  Et treningsspørsmål.

  Du er en inspirasjon for meg og mange andre når det gjelder treningsmengde.
  Du har fått meg til å øke mengde og antall km på mølla det siste året.
  Desverre har det også medført at jeg nå har pådratt meg runners knee.
  Jeg antyder på ingen måte at det er ditt ansvar, men siden du har hatt det samme problemet lurer jeg på om
  du kanskje kunne laget et innlegg med strekkeøvelser du bruker for å forebygge?
  Du er så flink til å få fram øvelser på en lettfattelig måte!

  1. Fotballfrue

   Uff, da! Så leit! Dessverre tror jeg dette er noe de fleste løpeglade vil oppleve før eller siden. Jeg skal se hva jeg får til 🙂

   – C

 70. De magemusklene!:O Jeg vil også ha!
  Veldig praktisk med alt av treningsutstyr hjemme ja!:D

 71. Du ser fantastisk ut! 🙂
  Har bursdag om en uke, og lurer på om jeg skal bestille boken din som en liten bursdagspresang til meg selv 😀 Er ganske nysgjerrig på lavkarbo, så hadde vert artig å prøvd å tilpasse det til mitt fattige studentliv 😀
  – Ha en fortsatt fin dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Det tror jeg du skal klare glatt 🙂 August-kapittelet handler om tips til studenter bla. 🙂

   – C

 72. Får alltid så bra inspirasjon og lyst til å trene når jeg leser bloggen din! Gleder meg til bikinimoten kommer 🙂

 73. Din kropp är grymt snygg!

 74. Treningsmotivasjon til tusen! Jeg er glad i å løpe, men sliter veldig med allergi for tiden som gjør meg helt utmattet etter bare et par kilometer, så nå blir det mer styrke og alternativ trening som zumba, sykling og gåturer. Bra med variasjon, men må innrømme at jeg savner å bare legge kilometrene bak meg og virkelig kjenne at jeg er i god form! Satser på å komme tilbake igjen i løpet av sommeren 🙂

  Det jeg egentlig ville frem til, er at du er fantastisk <3

 75. Takk for dagens treningsinspirasjon, nå blir det trening på meg! 😀 Ha en fin dag videre 🙂

 76. Hej! Här har du en ny svensk läsare:) Tips på bra träningslåtar är «Dry my soul» med Amanda Jenssen och «Don’t keep me waiting» med Britney Spears!

  1. Fotballfrue

   Velkommen 😀 Gøy med lesere fra nabolandet 🙂 Tusen takk for tips til musikk 😀

   Klem!

 77. Så tøff du er som legger ut bilde av deg selv uten sminke.

  Og du ser smashing ut!!:)

 78. sara maria

  Wow 🙂 du e bare en suuper inspirasjon til å leve sundt å trene regelmessig! Du ser bare so smashing ut !! Opp av sofaen og opp på fjellet NU på meg 😉

 79. Steike altså! Neste gang jeg trener jeg dra fram dette bildet fra mitt mentale minne. (Dette hørtes jo ikke creepy ut i det hele tatt…)

  1. Fotballfrue

   Hahaha, tar det som et digert kompliment! Tusen takk 😀

   – C

 80. Eg blir sååå inspirert og motivert av å se og lese om deg! Kjenne eg har plutselig såå mye meir motivasjon til å trene fram mot jente tur til Bergen og sommar ferie!
  Ha ei strålande dag vidare! <3

 81. «Kan Caroline, så kan jeg», er min nye motivasjon 😀 Jeg var til og med ute å løp av meg dagen-derpå-følelsen i går 😀 Hurra for alle oss sprekinger 😀

  1. Fotballfrue

   Herlig du er 😀

 82. Ofte når man er litt på farten eller på reisefot blir det gjerne til at man må kjøpe mat på bensinstasjoner eller kiosker. Kan du lage et innlegg om hvilke lavkarbo-alternativer man kan velge blant der? Og hva gjør du hvis du får lyst på potetgull? Finnes det noen lavkarbo/tilmærmede alternativer?

  1. Fotballfrue

   Har aldri vært fan av potetgull, men å lage osteflarn er et fantastisk alternativ 🙂 På besinstasjoner selger de jo små poser med nøtter, det er tommel opp 🙂

   – C

 83. Den..kroppen…
  Herreguud.. magen din er jo til å dø for!!

 84. Ine Marie Ravn

  Herremin! Du har så fantastisk fin kropp Caroline, jeg måper! Jeg er litt plaget med å få fjernet litt av magefettet, dvs jeg har plagdes lenge med å trene det bort. Der nytter ikke hva jeg putter i meg heller, for sunt kosthold det har jeg. Likevel plager det meg siden jeg trener en del, kan du hjelpe? Du har jo en fantastisk fin mage, jeg lurer på hva du gjør for å oppnå noe slikt!

  // Håper på svar 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg er egentlig født med tynn midje, om man kan si det sånn? Jeg har i hvert fall alltid hatt minimalt med magefett, så for meg har musklene bare kommet av seg selv når jeg startet å trene. Men jeg vil tro kondisjonstrening spiller en stor rolle for å oppnå resultater også på magen. Det er viktig med trening av hele kroppen 🙂

   – C

 85. Tharsika

  Hei Caroline,

  denne eksamensperioden har vært hard; fint vær ute, tunge realfag, tunge bøker, stress og sykdom. Lite trening og mange tomme -og ineffektive timer. Så er du bare ett par tastetrykk unna, og motivasjon, når kom du? Hehe, applaus for din planlegging av dagen og utføring av alt du setter foten i.

  Men jeg skulle kanskje ønske litt mer av en annen ting på bloggen din, om du har muligheten til det, selvfølgelig. Jeg er en vegetarianer som spiser sjømat. Har du noen mulighet til å skrive ett innlegg om vegetarkosthold, tips og eksempler på måltider osv? Og da i forhold til lavkarbo.

  Tusen takk på forhånd. Lykke til videre:)

  1. Fotballfrue

   Takk for fantastisk tilbakemelding 🙂 Jeg skal se hva jeg får til 🙂

   Klem!

 86. Sigrid Elise

  Hvor mye kostet det å fikse navlen din etter du tok ut piercingen? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har ikke gjort det, men jeg har lyst 🙂

   – C

 87. Heidi Kristine

  Så herlig Caroline! Du er flink! =)
  Du er hjertelig velkommen til oss på Elixia kråkerøy hvis du skulle være i de traktene fremover! 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for det 🙂

   Klem!

 88. Ragnhild

  Vakker uten sminke. 🙂

 89. Du er så fresh! Og en superinspirasjon 😀 Fin uke til deg Caroline!

 90. Jeg starta treningsuka før seinvakt i går. Har plutselig fått tilbake alt av treningsmotivasjon etter at den har vært borte en stund og det er så herlig!
  I dag er det treningsfri dog, nå går jeg bare rundt og sprader i min litt for sene bursdagsgave fra min kjære med et stort smil rundt munnen. Jeg har fått en sommerkjole fra Abercrombie & Fitch. 😀 Forelska meg i den da vi var i London, men siden butikken stengte ca 1 min etter vi kom inn så ble det med forelskelsen helt til i dag.

  Utrolig hva en fin kjole kan gjøre med humøret! ^^

  Gleder meg forsåvidt til treningstips fra Aleksander. 🙂

  1. Fotballfrue

   Kjenner til følelsen, så deilig!

   Håper dagen har vært god 🙂

   – C

 91. Elise Tonette

  Ok, DER fikk jeg opp motivasjonen til å trene mer mage.. Du ser virkelig smashing ut nå, Caroline! Mannen din må ha det vanskelig med å holde hendene unna deg! og DER hørtes jeg ut som en gærning, vel vel;)) hihi!

  1. Fotballfrue

   Hahah :p

 92. You look amazing! 🙂 How often do you exercise?

  1. Fotballfrue

   Thank you 😀 About 5 times a week 🙂

   Hugs!

 93. Karoline

  Åh, du vakre, herlige menneske!
  Det er helt utrolig at jeg sier dette her. Men det er egentlig ingenting i verden som får meg motivert til å trene.
  Tror jeg har stengt alt ute. Men når jeg så det bildet av deg nå, skrek alt inni meg: Skaff deg en tredemølle!
  Så da bestilte jeg meg det.
  Takk skal du ha, Caroline! Du er fantastisk 😀
  Sender deg en klem.

  1. Fotballfrue

   Så fantastisk 😀 Gratulerer, du kommer ikke til å angre 🙂

   Klem!

 94. Hei Caroline!
  Jeg titter stadig innom bloggen din, men har aldri lagt igjen en kommentar.
  Nå følte jeg rett og slett at jeg måtte. Etter å ha lest innlegget ditt for en time siden,
  kastet jeg på meg treningstøyet – og her ligger jeg utslått etter en hard styrkeøkt.
  Tusen takk for all motivasjon 🙂

  1. Fotballfrue

   Herlig, Ingrid! Flink du er 🙂

   Klem!

 95. Hei Caroline 🙂

  Har du ikke sminke på deg på dette bilde? fordi å såfall ser du veldig pen ut, naturlig og frisk uten den på. Burde virkelig gå uten oftere.

  Håper dere får en fin dag 🙂

  Klem fra en fast leser 🙂

 96. Gleder meg til å lese treningstipsene samt se bikini-moten! 🙂

 97. anneline

  hei! åssen str har du i victoria secret bikiniene? skal bestille derfra nå og lurer på hvordan de er i størrelsen!:) og hvor mye koster det i frakt, moms toll og sånn?

  1. Fotballfrue

   Det kan du enkelt regne ut selv, og frakt får du oppgitt ved utsjekk 🙂 Strl. er ganske normale, noen av underdelene er noe små etter min erfaring 🙂

   – C

 98. Det er herlig å starte veka sånn! Eg var meint å gjere det samme idag etter 2 dager fri pga oslo tur, men har blitt sjuk så det får nok vente… Du har virkelig ein nydelig kropp! 🙂

 99. Rikke Aadnesen Pedersen

  Hei kjære flotte Caroline!
  Du er min største inspirasjon når det kommer til trening, når jeg leser bloggen din får jeg et kick av å ville løpe! Men det jeg lurte på, som sikkert også hadde vært lettere for deg, var om du kunne lage en spotify treningsliste, slik at da kunne vi bare subscribe den:) håper du får en fantastisk flott dag videre!
  Klem Rikke:)

 100. Kunne ønske jeg hadde kroppen og utseende ditt, du er så pen!

 101. Gurimalla for en fin mage du har. Perfekt tonet. Strong and healthy is the new skinny. Du har en sterk og sunn kropp og det vises. Virkelig til inspirasjon.

 102. mage, lår

  Hei! jeg trenger hver dag, jeg går enten 1 mil eller så går jeg 2,5 km og jogger 7,5-10 km. Jeg har jogget 1 time i ett strekk de siste dagene og antar jeg bruker ca 55 min på 10 km. Hva er det beste for den som vil ha flat mage og tynne lår? jeg bruker str small og ekstra small i klær. Jeg er smal, men jeg får ikke flat mage eller muskuløst tynne lår. Jeg har lest at man skal løpe lenge og sakte for å få tynne lår. Andre steder står det at intervalltrening er best for å få flat mage. Videre skal man jogge hardt i oppoverbakker for å skape muskler. Hva vil du anbefale? jeg blar bare mer forvirret, jo mer treningstips jeg leser. Har lest dette i bladet «I form». Har magen din blitt enda flottere med noen nye mageøvelser fra Alexander? hvilke øvelser har han lært deg? magen din er jo så flott fra før 🙂

 103. Du ser fantastisk ut! Sunn (og positiv) sjel i et sunt legeme, dette er du definisjonen på! 🙂

 104. JEEZ er det deg på bildet?! Hvorfor i all verden bruker du sminke når du er så naturlig vakker! :O I LIKE.

  Første gang innom btw:p

  1. Fotballfrue

   Æ, så snill du er, takk!

 105. Hvordan i all verden klarer du å få en sånn mage og kropp? Jeg trener hver dag, spiser sunt, utfører mage øvelser, men fortsatt har jeg ikke flat mage og bra nok kropp. Jeg blir bare helt gal.

  1. Fotballfrue

   Du er bra nok!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *