Møte i Drammen

Hei dere!

Da er halve arbeidsdagen gått, og nå er jeg på vei til Drammen for dagens siste møte der. Jeg og Lars-Kristian reiser sammen, utrolig greit med tanke på bilkjøringen, begynner å bli en SMULE lei nå. Vi skal møte Trine, det gleder jeg meg alltid til! Spent på å se hva vi får ut av disse timene sammen, bortsett fra skravling og latter. Solen dukket opp i Siljan igjen i dag, takk og lov, så jeg tok på meg et skjørt fra H&M som jeg kjøpte i en størrelse for stor fordi jeg bare MÅTTE ha det. Løste det greit ved å knytte en skinnreim rundt livet:

Jakke H&M Trend / Topp Cameo / Pumps Aldo / Ring Treasures.no (NY!) / Solbriller RayBan Aviator 

Satser på at dagens middag blir spist i Drammen nå som vi er der så sent. Deilig å slippe unna middagslagingen en gang i blant, elsker å spise ute 😀

Håper  resten av dagen deres blir fin 😀

73 kommentarer

 1. Så fint antrekk! Synes det ble kjempefint med den belte-løsningen, hihi. 🙂

 2. Marie Elisabeth

  Utrolig nydelig antrekk! Jeg elskeet det 😀 Du er bare så vakker, Caroline! Forrestten, hvor er den skinnreimen fra? Jeg har et antrekk som den skinnremien virkelig kunne gjøre susen! Så jeg hadde virkelig satt pris på om du ville svare på det 😀 Hehe, ha en helt super dag videre! Elsker bloggen din <3

  1. Fotballfrue

   Den hørte med en shorts fra Gina 🙂

   – C

 3. Har også det skjørtet, digger det <3
  Tusen takk for tips med skinnreimen rundt livet, kommer til å bruke det til 😉 Elsker stilen din <3

 4. Är kjolen från H&M? Jag har en likadan men har haft lite svårt att styla, så tack för ett sjukt snyggt tips, snor det direkt 😉

  1. Fotballfrue

   Ja, skjørtet er fra H&M 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *