Glass

God kveld, fineste!

Møtet med Trine var hyggelig som alltid, og vi endte opp med å plapre i noen timer, spise litt og plapre enda litt til.

NAM 😀 Salat med masse godt, blant annet tunfisk. .

Nå er vi hjemme, og veldig klare for å vrenge av oss skjørt, olabukser, sokker og sko, og heller krype inn i joggebuksene og opp i sofaen. Vi rakk aldri å se Amazing Race i går, så vi har oversett alt som har med gårsdagens episode å gjøre på både nett og TV og gleder oss stort til å se episoden nå. Skal fikse noe godt til kvelds, og har kjøpt inn ingredienser for å prøve meg på kokosyoghurt. Håper det blir bra!

72 kommentarer

 1. For en grusom måte du holder bestikket ditt på!

  1. Synes ikke det er grusomt jeg, holder den akkurat sånn selv *ler* Det viktigste er at man får i seg maten, og den smaker heeelt likt uavhengig av hvordan man holder bestikket (i tilfelle du lurte;)
   Pirkekommentarer.no

  2. Det var veldig viktig å poengtere da.. 🙂 nydelige bilder Karoline, du har så nydelig hår!

  3. Du verden! Ikke ofte jeg blir stum, men denne kommentaren tror jeg tar kaka!! Caroline – jeg leeeeeeeeeeeeeer :-))))))))

  4. Hahahahaha, at det går an

  5. Hva i all verden er problemet ditt? Du må da ha det alvorlig dårlig med deg selv for å kunne komme med en slik kommentar.
   Det er greit nok at man har lov til å ha meninger om litt av hvert, men det går da an å ha litt selvinnsikt og spare både C og oss andre for slike tåpeligheter!

   1. La gå: jeg tenkte over det samme selv, er nemlig oppvokst med sykelig fokus på bordmanerer og etikette. Men det kunne aldri falt meg inn å kommentere det. Bortsett fra at jeg nå gjør det likevel. Men det var mest for å si at det vel egentlig er litt uhøflig å påpeke hvordan andre holder bestikket sitt. Det er jo ikke snakk om grand galla på slottet heller………! Det verste er de som veiver med bestikket når de snakker, fysj og føy. Selv om det ikke er min business det, heller.

 2. Fine dere er! Glass er også kjempefint 😀 neste gang dere er i Drammen burde dere prøve Pigen, de har tidenes beste kyllingburger (kanskje ikke så ideelt på lavkarbo, men) og supergod blomkålsuppe. Yummy:)

  1. Fotballfrue

   Takker for tips 🙂

   – C

 3. Kokosyoghurt hørtes ordentlig godt ut!

  Tidligere laget du en sjokoladekake som du skulle legge ut oppskriften til, kan du legge den ut snart? Den så, såååå god ut:D

  1. Fotballfrue

   Kommer snaaart 😀

   – C

 4. Du er nydelig, Caroline. Elsker stilen din!
  Lykke til med kokosyoghurten:)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønneste!

   Klem 🙂

 5. Kjære Søte deg 🙂 Så utrolig fint antrekket ditt var.. ahh!! jeg fikk så lyst på det hele, kan jeg spør deg hvor kjolen din er fra ? 🙂

  Dere er et så fint par 🙂
  Ha en nydelig tirsdag videre.

  klem Rebekka
  https://fyllings.blogg.no

 6. OFF… beklager, jeg har vært bortreist hele uken, vært i Ålesund. Da har jeg ikke rukket innom bloggen din, jeg så ikke at du skrev hvor antrekket var ifra !:S Så det var ikke meningen å spør deg;D hehe..

  1. Fotballfrue

   Hehe, ikke noe å beklage, søte du 🙂

   Klem!

 7. Drammenser i Bergen

  DRAMMEN!!!!
  Jeg studerer folkehelse i Bergen, men kommer fra Drammen, savner hjembyen min når jeg ser disse bildene!
  🙂

 8. Drammenser i Bergen

  DRAMMEN!!!
  Jeg studerer i Bergen, men kommer fra Drammen, savner hjembyen min når jeg ser på disse bildene!:)

  1. Fotballfrue

   Veldig fin by synes jeg 🙂

   – C

 9. Så mange fine bilder av dere, selv om jeg ble litt nervøs på dine vegne da jeg så bilde av deg rett ved bryggekanten – tenk hvis du hadde falt uti!! Haha, huff, tenker alltid sånn selv når jeg går langs kanter :p Ellers mååå jeg bare kommentere dette: ser du hun i bakgrunnen på det siste bildet, dere har nesten like antrekk! Haha, alt man legger merke til 😉 ha en strålende flott kveld <3

  1. Fotballfrue

   Det var faktisk liiiike før på et punkt :O Haha, hadde blitt kaldt 😉

   Hehe, alltid noe å legge merke til 😉 Søta!

   Klem!

 10. Høres gøyt ut ! Kokosyoghurt høres godt ut da:) Kos dere masse videre kvelden!
  Dere skal vel ikke på Justin Bieber konsert, sant?

  1. Fotballfrue

   Hehe, nei :p

   – C

 11. Åh så hyggelig 🙂 Dere er jo så skjønne =)

  Lizbethosnes.com – En ærlighetsblogg. Min hverdag med mine interesser, og lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 12. Synes du er så fint sminket om dagen! Ikke at du ikke er det til vanlig, men det ser så naturlig og sommerlig ut nå 🙂 Ellers må jeg bare si at maten så nydelig ut, tufisk er undervurdert!

 13. For et nydelig skjørt! Bestile et lignende fra Asos i går, gleder meg kjempemasse til å få det i posten! 🙂

 14. Hei på deg skjønne. ;o)

  Mhmmmm ser deilig ut, tunfisk er jo bare sååå godt. Men er real biff er heller ikke å forakte. :p
  Nydelig kledd du er i dag, eller som vanlig får jeg si. hihi

  Bare lurte på en ting igjen jeg veit du, har nå for første gang bestilt klær fra utlandet, altså ASOS. Der var det gratis frakt å greier, men det jeg lurer på er om du vet det der med at om man handler for over 200 Kr så man man kanskje betale moms eller hva det nå er om pakken blir sjekket på tollen? Har dette skjedd deg før? Vet mange får de til å skrive at det er sendt som gave men. Må bare spørre deg siden du vet litt om dette vil jeg tro. hehe Handlet på Cameo her om dagen da, det gikk egentlig veldig fint, bare at pakken ble liggende på tollen i en uke da. hehe Men super fornøyd med varene! :o)

  Ha en riktig så god natt.

  Klem Simone :o)))

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   Du må nok regne med både moms og toll på klærne fra Asos, men det er det verdt 🙂 Så bra at du er fornøyd med varene fra Cameo, det er alltid jeg også 🙂 De har så mye lekkert!

   Klem fra C 🙂

 15. hei 🙂 digger bloggen din og er innom flere ganger om dagen. en ting jeg har merket du brenner for er trening. jeg vet at du ikke er en treningsekspert, men jeg lurer på hva du tenker om at man ikke bør trene styrketrening etter kondisjonstrening? selv løper jeg gjerne 40-60 min og trener styrke 15-30 min hvis jeg orker etterpå. i denne artikkelen: https://www.kk.no/893016/tren-styrke-for-du-trener-kondisjon står det at man bør gjøre det motsatte… vet at du har pleid å løpe en time først og så styrke. hva mener du er mest riktig? jeg vil trene for å opprettholde fasongen og samtidig bedre kondisen og få litt større overarmer. er det feil å løpe en time først da? wooow mange spørsmål her, blir veldig glad om du tar deg tid til å svare 🙂 ha en flott kveld videre 😀

 16. Jag blir glad av att se på dig! Du har en sån härlig utstrålning <3

  Kram

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte 🙂

   Klem tilbake 🙂

 17. Hihi, ser ut som om det går en dame bak der med helt likt antrekk som deg! Kjempe fint 🙂

 18. Anneline

  hei! skal bestille bikini fra vc, bare lurte på åssen de er i str? og hvor mye det blir i toll, frakt og sånn?:)

  1. Catharina

   Lene Orvik har et helt innlegg om dette. Sikkert bare å søke på google: «Lene Orvik Victoria’s secret» 🙂

 19. Du er vakker som alltid, Caroline 🙂 Kommer fra Drammen selv, men bor i en annen by nå. Savner hjembyen litt ekstra når jeg ser disse bildene. Elsker Glass, og Pigen som noen nevnte over. Z har den beste Club Sandwichen, så da har du flere grunner til å komme tilbake 😉

 20. Åh så rart i se dere i Drammen, er jo der jeg er fra haha 😛 Skikkelig, skikkelig rart, det må jeg si 😛

 21. Skjønner ikke hvordan du klarer å holde motivasjonen oppe til å trene og spise sunt, når du ser så bra ut som du gjør! Tror mange, som meg selv, sliter med treningsmotivasjon når man er ung og kroppen er naturlig slank, for det ser på overflaten kanskje ikke ut som at man «trenger det».

  Har du noen tanker i forhold til dette, hadde det vært utrolig interessant å lese.

 22. Michelle

  For noen herlige bilde av dere! ser ut som dere koste dere ja 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 Fin dag 🙂

   Klem!

 23. I loved the look again, the places chosen are incredible as always. Always follow the blog, though not always able to read, translate it on google 🙂

  Kisses from Brazil

  1. Fotballfrue

   Thank you so much, sweetie 🙂

   Hugs <3

 24. Hva er det store, brune terningene i salaten din?

  1. Fotballfrue

   Tunfisk 🙂

   – C

 25. Veldig fint antrekk, og du er veldig pen 🙂

 26. Hei Caroline! 🙂

  Jeg har en liten ting jeg ville sende deg og lurte på hvilken adresse jeg kan sende til?
  Ha en herlig dag!!

  Klemmm 🙂

 27. Liker at LK tok seg en saftig biff 😀

 28. Hei Caroline! Eg er ein fast lesar av bloggen din og er innom her fleire gonger dagleg. Eg kom plutseleg til å tenke på kor mange som faktisk er innom, og lurte på om du kunne gjort meg ei fantastisk teneste? Eg går nemleg på musikklina på Voss gymnas, ein tettstad nord for Bergen. Men fylkeskomunen har lagt ut eit forslag om å legge ned musikklina vår! Og den er ein av tre musikkliner i heile fylket. Me syns sjølvsagt at dette er utruleg dumt, og gjer alt me kan for å stoppe det. Me fekk til og med beskjed i timen om å gå på nett og drive kampanje! Me har også starta ei underskriftskampanje her: https://www.underskrift.no/underskrifter.asp?Kampanje=4021 der kven som helst kan skrive under og hjelpe oss med å halde musikklina åpen. Det hadde vore utruleg hjelpsomt for oss om du kunne ha nemnt dette på bloggen din? Berre å legge ut linken i bunnen av eit innlegg hadde vore utruleg snilt av deg! Håpar du vil hjelpe oss, for musikklina vil me ikkje miste!

 29. hei! 😀

  Hva er nr og farge på ray-band aviator brillene dine? 🙂 har lyst på de samme!

 30. kamilla ødegaard

  Hei! Jeg lurer litt på den detoxkuren du skrev som i 2011. BioDrain. Hvordan gikk det med den? Jeg har nettopp begynt på en detoxkur selv, og er derfor ganske nyskjerrig.. Tenkte kanskje det hadde vært fint å rense opp i kroppen, men lurer på hvordan erfaringer du fikk ? 🙂

  1. Fotballfrue

   Den gjennomførte jeg aldri :p

   – C

  2. Slike detoxkurer er bare bullshit. Sats på å spis sunt og balansert og mosjoner i stedet. Jeg ble selv lurt på en sånn detoxkur en gang, og eneste resultat var at helga ble ødelagt:(

   1. Fotballfrue

    Tror jeg er ganske enig der 🙂

    – C

 31. fantastisk antrekk! synes du er så utrolig flink å komponere og sette sammen forskjellige klær! creds

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

   – C

 32. Så fint antrekk! 😀

  Arh, jeg så på amazing race og var sååå spent på hvem som kom i finalen – men så kom vist det i neste episode -.-

  Ha en fin dag!

  1. Fotballfrue

   Jeg VET! Gleder meg til i kveld 😀

   – C

 33. Salladen såg härlig ut (fast det gjorde också köttet med bearnaise-sås på;)

  Jag har ett bra recept på kvällsfika eller frukost: Vispa 0,5dl grädde med valfritt sötningsmedel i. Vispa ganska hårt. Blanda sedan grädden med 1dl keso och toppa med frukt eller bär. Gott, lite lyxigt krämigt, och inom riktlinjerna för «lavkarbo»!

 34. bilde nr 8 av Lars-Kristian. ahhhhh! skjønn:)

  1. Fotballfrue

   Haha 😀 Verdens søteste 🙂

   – C

 35. Jeg trodde, helt virkelig, at dere spiste salat med brownies i! Hahaha! Dere er så vakre sammen.. Og jeg er superfan av Lars Kristian på twitter :’)
  Stå på!

 36. Skule vært artig å dytte deg utenfor kanten. Først brekker skoene dine også detter du med hode først og alt av det perfekte håret som du sikkert har brukt god tid på bare henger og slenger i vannet. Sminken renner og du kan ikke svømme.

  1. Veronica

   I alle dager, det var da voldsomt….

   1. Så mange lesere som Caroline har, er det vel ikke annet å vente enn at noen av dem er psykisk syke. Sånn er verden skrudd sammen, dessverre

  2. Oisann! Jeg er glad jeg ikke har norges største blogg :S

  3. stille og rolig

  4. Denne kommentaren egner seg vel ærlig talt for politiet. Og psykiatrien…

 37. Jeg var der samtidig som deg :DD Someone jelly?? Hehe. Sinnsykt god mat og omgivelse der. 🙂

 38. Så fint bilde av Lars Kristian 🙂 Og bildene av deg da, selvfølgelig!

 39. Veldig fint antrekk! Hvor har du kjøpt skinnremmen som du bruker rundt skjørtet?

 40. Herregud så flott du er! Og heldig, som fortsatt har fint vêr 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søta 🙂

   – C

 41. Du er MYE finere med skjørt som strutter litt , og ellers kler som gir deg litt former. Nydelig antrekk:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *