SØSTRA MI!

I går var vi på Gardermoen for å ta imot Anette da flyet fra Moskva landet klokken halv åtte! Det er 9 måneder siden sist vi så hverandre, og jeg har ikke hatt så store sommerfugler i magen siden vi giftet oss. Det er helt ubeskrivelig å ha henne hjemme igjen, å klemme henne og å prate med henne. Endelig!

Vi reiste rett ut på hytta for å skravle og spise reker. Var ganske utmattet alle sammen, så hodet traff puta i to-tiden.

Hugo og Ronaldo har også savnet tante. Veldig, veldig mye.

Det har hendt utrolig mye her hjemme på tiden hun har vært borte, blant annet har vi flyttet i hus og jeg har gitt ut bok. Hun har opplevd MYE, så her er det vanvittig masse å prate om. Denne dagen blir kjempefin, gruer meg allerede til å kjøre fra henne. Skulle selvfølgelig ønske solen var her, ettersom jeg bare har pakket med meg bikini, løs skjorte og shorts, men det får funke likevel.

Kos dere like mye som oss i dag 😀

72 kommentarer

 1. Åh, så gøøøy! Kan tenke meg at det var herlig å få henne hjem igjen 🙂 Kanskje du kan gjenfortelle noe av det hun har opplevd, hvis det er greit for henne? 🙂
  Ha en fin dag <3

 2. Så hyggelig!! Husker søsteren min var borte i flere måneder og det var fantastisk å se henne igjen.

  Kos deg du også!!!

 3. for en utsikt!

  1. Fotballfrue

   Ja, det er så deilig her 🙂

   – C

 4. Michelle

  Åeee, så koselig! jeg kjenner følelsen av hvordan det er å ikke ha sett en av de nærmeste på så lang tid. Var selv 1 år vekke uten å se foreldrene mine, brødre eller vennene her hjemme! Det var en helt ubeskrivelig følelse dagen de hentet meg på flyplassen, da vi kjørte hjem og da jeg kom inn i huset og skulle ligge meg i min egen seng for første gang på så lenge!
  Kos dere masse sammen, ønsker dere en perfekt dag <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte deg <3

   Klemmer 🙂

 5. Å, så koselig! Har hun holdt seg til India, eller har hun reist litt rundt? Må for øvrig legge til at søsteren din virker skikkelig kul 😀

  1. Fotballfrue

   Hun har vært rundt i hele Asia 🙂

   – C

 6. åå kjempefin kjole! 🙂

 7. GJENSYNSGLEDE <3 Ingenting er som det 🙂

 8. Åå, så gøy at søsteren din er tilbake 🙂 Tenker det er stor stas for familien! Har hun kjæreste? (han mannen med six pence) hihi 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei 😉

   – C

 9. jeg har og utrolig lyst til å ta et år eller noen måneder i india, kan du ikke høre med søsteren din om hun vil fortelle litt om reisen på bloggen?

 10. Åhh, kjenner jeg blir helt varm inni meg, trur ingenting er bedre enn søskenkjærlighet<3
  Mange klemmer

  1. Fotballfrue

   Jeg er helt enig! Det er så viktig 🙂

   Klem tilbake!

 11. Å, så koselig Caroline 😀
  Synes ikke det er lenge siden du skrev at hun skulle reise, også har det allerede gått 9 måneder!!
  Tiden flyr avgårde!!
  Håper dere får en strålende dag, og nyt tiden sammen 🙂
  Her er det siste innspurt før eksamen, en uke igjen til sommeren kan nytes fult ut! (Bare finværet kommer tilbake)
  Klem

  1. Fotballfrue

   Det er helt fantastisk 🙂 Masse lykke til med siste innspurt 🙂

   Klemmer 🙂

 12. Hei fotballfrue! DU er en høyt profilert som mange ser opp til! Har du lyst til å dele et innlegg om selvtillit jeg har skrevet i et innlegg her på bloggen din, og gjerne skrive litt om selvtillit selv- siden så mange ser opp til deg? Jeg ønsker nemlig å sette lys på akkurat disse tingene jeg skriver om slik at unge jenter (og gutter) lærer å stole på seg selv og får vite at de ikke er alene!

  1. Fotballfrue

   Det er veldig viktig, derfor har jeg satt søkelyset på dette veldig mange ganger i flere av mine innlegg 🙂 Flott at flere engasjerer seg 🙂

   – C

 13. Så koselig! Godt å se hverandre igjen når det er sååå lenge siden 🙂

 14. Så koselig! Ble nesten litt rørt når jeg leste innlegget <3 Ha en super pinsedag idag! ) mnd allerede, tiden flyyyr…

 15. Marianne

  Søsteren din er nydelig 🙂 Kan ikke hun ha et gjesteinnlegg her på bloggen hvor hun skriver om hvordan det var i asia? Kulturen, maten, folkene og intrykkende hun sitter igjen med 😀 Hadde vært sååå spennende:)

  Klem

  1. Josefine

   Dette hadde vært ekstremt spennende!! 😀

 16. Åh, jeg ble helt rørt av de gjensynsbildene.
  Søskenkjærlighet <3

 17. Karoline

  Så herlig! Hvor gammel er hun og hva gjorde hun i Asia? 🙂

  1. Fotballfrue

   Hun har bare reist. Hun er 30 om 1 mnd. 🙂

   – C

 18. Hei 🙂

  Skal gå til innkjøp av produkter fra Ole Henriksen, og lurer på en ting. Dersom jeg skal velge mellom «sugar glow face scrub» og «walnut complexion scrub», hvem ville du valgt? Spørr deg siden du har såpass mye erfaring med de produktene 🙂 Håper på svar selv om det ikke har noe med innlegget å gjøre 🙂

  Elsker forresten bloggen din, har lest den nesten helt siden du begynte! Du er rå 🙂

  1. Fotballfrue

   Walnut! Den er så god 😀 Takk for fine ord 🙂

   Klem!

 19. Så deilig:) Kos deg med søstra di og familien din. Jeg sitter på lesesalen med vondt i hjertet:( Ikke noe særlig, men er deilig med en virkelighetsflukt hos deg. Klem

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søteste <3 Sender deg gode tanker 🙂

   Klem!

   1. Takk<3

 20. Så koslig og rørende! <3

  Håper søstern din vil fotelle litt om turen sin – den hørtes spennende ut 🙂
  Dro hun rundt med kjæresten sin? (Er det han på det ene bildet?)

  1. Fotballfrue

   Hun reiste både sammen med noen og litt alene 🙂

   – C

   1. Ok 🙂
    Skjønner ikke at hun turte å dra rundt alene, vet om flere som har gjort det – det er iallfall tøft gjort! 😀

 21. Så koselig 😀

 22. haha, jeg fikk tårer i øynene her jeg sitter. Hurra for hormoner! Hehe..

  1. Fotballfrue

   Åw <3 😀

 23. Så koselig å få søster hjem 🙂 Håper dere får en fin dag sammen!
  Jeg har nettopp kjøpt meg Nike+ gps klokke, og har brukt den til løping ute frem til nå. Nå har jeg begynt å bruke den når jeg løper inne på tredemølle, men resultatene blir helt feil. Det ser ut til at jeg løper myyye raskere på mølla, nesten dobbelt så fort som ute 😉 Jeg har ikke kalibrert sko-sensoren, så det er vel kanskje her feilen ligger? Problemet er at jeg ikke finner ut hvordan jeg kaliberer den.. Kan du hjelpe meg med det, du som har god erfaring med klokken?

 24. Kristine

  Så fantastisk 🙂 Det hadde vaert kjekt med et reiseinnlegg eller noen ord fra reisen fra søsteren din!

 25. Jeanette

  åh,jeg hadde aldri klart meg så lenge uten søsteren min!

  1. Fotballfrue

   Nei, det har ikke vært noe særlig fint 🙁

   – C

 26. Å så koselig 😀
  Er han som står med all basasjen mannen til di søster?
  Elsker skoende dine btw 😉

  1. Fotballfrue

   Nei 🙂

   – C

 27. Er det kjæresten til søsteren din som også er der? 🙂

 28. Åh, så koslig! Håper jeg får en slik velkomst på flyplassen når jeg kommer hjem fra utvekslingsopphold på fredag :- D

 29. kjolen din var utrolig søt :)..hvor kommer den fra?

  -Nina 🙂

  1. Fotballfrue

   takk 🙂 Den er fra Zara 🙂

   – C

 30. Så koselig 🙂

 31. Aga Paulina

  Så koselig å se dere sammen 🙂
  Jeg har ikke sett bror min på snart 6 måneder, så vet åssen det føles.
  Kos dere masse! :)) Klem!

 32. SarpeRaz

  Åh jaaa, gjesteinnlegg fra søster Anette med hjerteslag fra Asia <3 Herlige bilder av gjenforeningen forresten!

 33. ahh skulle ønske jeg hadde vært deg! stor fan! <3

 34. ååååh så deilig! skikkelig gjensynsglede!! <3

 35. Alexandra

  Så koselig, kos dere! 🙂

 36. So nice this dress:D:D:) where did you buy??D:) if i can know:)

 37. Awww – hvor skønt altså!

 38. Hei! Jeg giftet meg på lørdag og takket være alle tipsene dine om internettsider og detaljer ble dagen helt perfekt. Fikk såå mange komplimenter for risposene osv. Tusen takk for at du deler så mye med oss lesere Caroline! 🙂

  1. Fotballfrue

   Ingen årsak 😀 Håper dere hadde en fantastisk dag 😀

   Klemmer!

 39. Kan du ikke lage ett intervju med henne på bloggen? Hadde vært så kult å lese om alt hun har sett og opplevd. Søsteren din virker så kul.

 40. Så hyggelig da 🙂 Håper dere får masse tid sammen fremover…

  Må også si at piknikkvaflene fra boken er knallgode – har akkurat kost oss med dem etter en flott sommerlunsj, hvor også focacciaen din ble prøvd ut – NAM!!! Herlig bok…

  1. Fotballfrue

   Så fint å høre, nå ble jeg glad 😀

   Klem!

 41. åååå, så koselig å få se igjen søsteren sin igjen etter så lang tid! Flotte er dere begge to 🙂 Og lille Hugo da! Håper dere har fått noen herlige pinsedager sammen alle sammen!

 42. Caroline <3 Herlig innlegg! Ble nesten litt rørt av bildet der dere klemmer, med Hugo som gjerne vil være med! Hihi 🙂

 43. https://stalkerbekjennelser.blogg.no/

  Har du sett denne Caroline? Er du redd for å bli offer for noe sånt, siden du er en så offentlig person?
  Jeg syns det er skikkelig, skikkelig skummelt!

 44. Åh, nei og nei, gjensynsglede! I disse bildene lå det mye kjærlighet, Caroline, ble helt rørt her jeg sitter 🙂 Ingenting er som storesøster..

 45. Min mamma har flyttat utomlands men nu ska hon flytta tillbaka till Sverige efter 1 år och jag längtar så efter henne!

  1. Fotballfrue

   Det forstår jeg godt <3

 46. Ååhh, så herlig! En slik gjensynsglede er det hver gang lillebror kommer hjem fra sjøen også, hihi 🙂

  Lizbethosnes.com – En ærlighetsblogg. Min hverdag med mine interesser, og lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 47. Hei!

  Jeg er fast leser av bloggen din! Jeg var på gardermoen samtidig som deg på søndag og kjøpte meg en frappuchino 🙂 så deg på parkeringsplassen! Vurderte å si hei men turte ikke hehe 🙂 Når du la ut bilder fra dere var i Brevik for ikke så lenge siden, så har du tatt bilde av båten til svigerfaren min, de bor på Sandøya rett utenfor Brevik.. Den lå til kai rett utenfor Twende 🙂 Det var morro å se!

  Hilsen Elise 🙂 🙂

  1. Fotballfrue

   Hadde bare blitt glad (og ganske sjenert) om du sa hei 🙂 Flott i Brevik, blir nok en tur tilbake 🙂

   Klem!

 48. Hei! Kjempe bra blogg, jeg og noen venner har blitt hekta nå nylig men elsker den!! <3
  Bare en liten ting vi savner… Og det er: Kunne du skrevet hvor du har kjøpt det du har på deg på hvert bilde av deg i de fremtidige inleggene? Både klær, sko, smykker osv.. Da hadde du vært helt fantastisk 🙂

  1. Fotballfrue

   Skriver som regel alltid hvor tingene jeg har på meg er fra 🙂

   – C

 49. Så utrolig koselig ! Må ha vært ubeskrivelig å se henne igjen!

  Er ikke så flink til å kommentere, men du er et utrolig flott forbilde! Og da spesielt som person. Du virker så omtenksom og sprudlende:)

  Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *