Sminketips: Leppesminke fra Artdeco

Jeg var så heldig å få tilsendt leppeprodukter fra Artdeco for noen uker siden, og har allerede funnet mine favoritter. Disse:

1. Hovedregelen innenfor make-up er at lyse farger forstørrer og fremhever, mørkere farger forminsker. Start derfor med å påføre en concealer på huden rundt leppekonturen, etter påføring av foundation.

2. Bruk lipliner! Min favoritt er Mineral Lip Styler 22. Med en lipliner får du mange muligheter til å både forstørre, forandre form og korrigere eventuelle skjevheter på leppene dine.  Påfører du lipliner på ytterkanten av din egen leppekontur får du din naturlige form, men i en størrelse større. Ønsker du kun å anvende lipgloss og ikke leppestift, kan du farge leppene med liplineren for å få litt skinn gjennom glossen. Bruk gjerne en leppepensel for å duse ut fargen.

3. Etter påføring av lipliner påfører du Artdeco Lifting Lip Base. Dette er en leppebase som fukter og nærer leppene dine, samtidig som ingredienskomplekset Maxi Lip gir leppene dine optimalt volum og fyller ut linjer. Leppebasen vil også gjøre at selve leppemakeupen din får lang varighet.

4. Nå skal du påføre leppestift. Ønsker du større lepper, lønner det seg å bruke en leppestift i lys og naturlig rosafarge, men du kan fint bruke andre farger også. Min favoritt fra Artdeco er High Performance Lipstick Berry Red. Den tilfører fukt og næring til leppene, og inneholder også Maxi Lip som forstørrer leppene.

5. Tilslutt er det lipgloss som skal på. Jeg foretrekker en helt blank gloss, som Glossy Lip Finish. I tillegg bruker jeg en gloss med litt glitter i på midten av leppene, Glamour Gloss 78, for å få en forstørrende effekt.

Artdeco har ikke egen nettbutikk, men kan kjøpes i butikker som Parfymelle, Kicks og andre parfymerier. Du får også mange gode sminketips på hjemmesidene deres her.

annonse 

58 kommentarer

 1. så fin!:D men du, hva jobber du som?^^

  1. Fotballfrue

   Journalist, blogger, innkjøpssjef og markedsansvarlig for treasures 🙂

   – C

   1. Hvor er du journalist? 🙂

   2. Fotballfrue

    Jeg har min egen spalte i bladet Massiv 🙂

    – C

   3. Ja, det vet jeg. Jeg lurte bare på hvor du var journalist, siden du skrev at du også var spaltist (og da tenkte jeg på spalten i Massiv). Men nå ser jeg at du har fjernet spaltist fra kommentaren din, så regner med det bare var en feil fra din side at du skrev både journalist og spaltist når det egentlig bare er en jobb 🙂

   4. Fotballfrue

    Det ble å oppsummere litt mye, synes jeg. Jeg er utdannet journalist, så det er jo noe jeg er hele tiden. Jeg får god bruk for min journalistiske bakgrunn hver dag, men også som spaltist hos Massiv.

    – C

 2. Hei Caroline 🙂 Har bestilt sunspa, men aner ikke hvordan jeg skal spraye det på. Prøvde litt på armen min, men det ble bare masse flekker, så vasket det av med en gang….Hvordan skal man gjøre det og hvor hardt skal på presse på «sprayknappen»? Takk for svar 🙂 !

  1. Fotballfrue

   Kan lage en video en gang, jeg. Men det er virkelig den letteste saken i verden, sprayer alltid ansikt og hals / bryst på meg selv 🙂 Vanlig trykk på flasken, akkurat som hårspray, og spray med sakte bevegelser fra side til side, med 20 cm. avstand 🙂

   Du ser ikke umiddelbare resultater, men lar det virke 6-8 timer før du dusjer / vasker av.

   – C

   1. Ja takk video.. Har du testet SunSpa lotion?? Kan du evt. vise den også? Elsker video tips…

    Kjempe bra blogg..

    Hilde

   2. Fotballfrue

    Den har jeg nettopp fått i posten, så tenker å teste den ila. uken 😀 Blir veldig spennende 🙂

    Klem!

   3. Juhu..Gleder meg…:-)

 3. Jeg bare ELSKER det bildet av deg! Fantastisk 🙂 takk for gode leppesminke tips!

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

   – C

 4. Jeg synes nesten ikke at det har noe for seg å skrive om et produkt uten at vi får se resultatet på nært hold :/

  1. Fotballfrue

   Jeg skriver ikke om et produkt, jeg gir generelle tips om leppesminke 🙂 Har tidligere skrevet noe lignende, og da kan du se før/etter-bilder her: https://fotballfrue.no/?p=13720

   – C

   1. Du kan jo ikke sitte og si at dette er «generelle tips om leppesminke» når det helt klart er en annonse.

   2. Fotballfrue

    Dette er jo generelle tips om leppesminke, jeg gjør det bare med produkter fra artdeco som jeg har fått tilsendt gratis. Har du lest innlegget? Det virker helt klart IKKE slik.

    – C

   3. GENERELLE… dette er jo noe som funker med denne sminken og ikke nødvendig hvis alle…

    Støtter deg som regel i sånne ting men her er jeg enig med Mona og Ida.

   4. Fotballfrue

    Dette er noe som funker med all slags sminke for leppene 🙂

    – C

   5. Så klart har jeg lest innlegget. Fikk du tilsendt flere produkter enn de som vistnok er «dine favoritter», eller fikk du bare disse? Slik som du fremstiller det fikk du jo en hau av produkter fra ArtDeco, for så å teste ut hvilke som igjen er dine favoritter.

   6. Fotballfrue

    Jeg fikk 10 liplinere, 5 leppestifter, 7 glosser og litt til 🙂

    – C

 5. Kanskje jeg skal prøve det merket, takk for tipset : )

  Og forresten, jeg leste på en annen produktanmeldelse at du aldri kjøper produkter testet på dyr. Det er bare helt utrolig bra! Verden trenger folk som deg, Caroline. Du er fantastisk! : )

  1. Fotballfrue

   Kunne aldri brukt produkter som jeg vet er testet på dyr!

   Klem!

   1. haha. må le litt. med tanke på all den fine lavkarbo maten du gomler i deg.

   2. Fotballfrue

    Hva mener du? For det første er det ikke noe mer kjøtt på lavkarbo enn ellers, og for det andre er det en vesentlig forskjell på dyreplageri, og det å spise et dyr. Sistnevnte er da faktisk en helt naturlig del av livet.

    – C

 6. Hei Caroline! 🙂

  Jeg lurte bare på hvilke modell raybands pilotbrillene dine er?(hva de heter) Er jo så mange forskjellige typer.

 7. Hvilke modell er raybands pilotbrillene dine? (navn) Er jo så mange forskjellige typer, og liker godt dine! 🙂

  1. Fotballfrue

   Aviator 🙂

   – C

   1. Maiken

    Takk 🙂
    Har du tilfeldigvis nr og farge og? Er moange forskjellige typer Aviator og!

 8. Hei caroline! Kan du hjelpe meg med å forklare hvordan man kalibrerer nike gps klokken når man bruker skosensoren? Jeg har ikke kalibrert den da jeg ikke vet hvordan man gjør det, og nå viser den helt feil når jeg løper :-/

 9. Hei hei. Dette har ingenting med innlegget å gjøre, men jeg lurt på om det går bra med Lars-Kristian og skaden han pådro seg? Ha en fin kveld 😉

  1. Fotballfrue

   Han er ute til over sommerferien :/ Krysser alt for at han er fin etter det :O

   Klem!

 10. Heii 🙂 Jeg digger bloggen din men lurte på om du kunne ha lagt ut en sminkevidei der du viser hvordan di sminker deg til hverdags?

 11. Hei Caroline! Jeg prøvde å se om jeg kunne kontakte deg på noen måte, f.eks på Mail, men jeg fant ingenting. Dette var synd, men jeg må spørre deg.

  Vi er et par som snart har vært sammen i 3 år, og kunne tenke oss å gifte oss om et par år. Derfor har vi begynt å se litt rundt og planlegge litt. Vi har kommet på god vei allerede, men det vi syntes er vanskeligst er faktisk invitasjon, bordkort, takkekort, festprogram og meny.. Vi har funnet en vi likte på Bryllupsinvitasjoner, men vi skjønner ikke helt prisen.. På luksus rosa står det at det koster 85 kroner for et kort, men er bordkort, takkekort, festprogram og menyer inkludert i denne prisen? Hvordan gjorde du dette?

  Og hvordan skal man bestille? Jeg trenger sårt hjelp fra deg! 🙂

  Med vennlig hilsen Marthe 🙂

 12. Josefine

  Hittade hit tack vare Blondinbellas idiotiska uttalande och det är jag VÄLDIGT glad över.

  Vilken otroligt fin blogg med ett härligt innehåll!

  Du är dessutom fantastiskt vacker!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Josefine! Så god du er 🙂

   Mange klemmer 🙂

 13. Hej!
  Jag blir ständigt imponerad av dig och hur lycklig och tillfreds du verkar i din tillvaro med kost och träningsvanor. Jag undrar om du alltid tränat och ätit rätt? Om du inte har det, hur förändrade du då allt och det blev vana? Jag har det senaste halvåret gått från att vara en riktig sockergris och latmask vad gäller träning till att träna flera dagar i veckan och äta sunt. Men nu under en period där mina vanliga rutiner inte är som de brukar och solen kommer så har jag hamnat i en svacka, jag «fuskar» allt för ofta och tränar mindre. Jag vet att jag mår som bäst när jag håller mig sund, men det är så svårt.. Jag undrade om du hade något du kunde inspirera med när det gäller sådant, om du varit i samma sits och hur du håller det uppe? Blir du aldrig galet sugen på färskpotatis på sommaren eller en stor påse plockgodis. Jag vore oerhört glad om du ville svara eller skriva ett blogginlägg om detta.

  Tack för en superbra blogg!

  1. Fotballfrue

   Hei Sofia 🙂 Takk for fine ord 🙂 Jeg har alltid vært opptatt av sunt kosthold, vokste opp med det, da både mamma og pappa trente regelmessig og spiste sunt 🙂 Selv startet jeg ikke med regelmessig trening før jeg var 16, men har alltid vært tynn / slank 🙂

   Jeg synes ikke du skal ha dårlig samvittighet for at du skeier ut / fusker en gang i mellom, det gjør vi alle, jeg også 🙂 Spesielt i finværet, har heller lyst til å spise is og slappe av i solen, enn å trene – så da gjør jeg det 🙂 Det er helheten som teller, ikke de du gjør en uke eller to på ferie, eller noen dager (for eks. i helgene)

   Jeg er ikke noe særlig glad i verken poteter eller ris og pasta, så det har jeg aldri lyst på, vil heller ha gode salater ved siden av maten, med masse dressing eller saus, og det er jo perfekt for mitt kosthold 😀 Smågodt har jeg alltid vært glad i, men har mistet søtsuget etter akkurat dette etter kostholdsendringen. Skulle jeg føle akutt behov for smågodt en dag, gir jeg etter 😉 Det er viktig å lytte til kroppen, og ikke være helt fanatisk 🙂

   Mange klemmer 🙂

 14. Ah, dette er tips jeg må ta til meg! Dette kan jeg ingenting om! Så takk! 🙂

 15. Har utrolig lyst på dem !

  Jeg begynte å lese bloggen din for ca en uke tilbake og har et spørsmål som jeg gjerne vil spørre deg om, men jeg velger å være anonym denne gangen. Jeg lurte på om du kunne skrive et innlegg om å ; Ikke gi opp.
  I det siste har jeg hatt det tøft og har hatt mer lyst til å sove hele dagen enn å møte verden , og føler ikke for å gjøre noen ting. Grunnen til at jeg spør akkurat deg er fordi jeg har lest noen av de andre innleggene dine om lykke , mat og kosthold og du virker som en person som vet hva man skal si for å motivere og gi andre håp..
  Jeg vet at dette ikke har noen ting med innlegget ditt å gjøre, men jeg håper du forstår.

  Klem fra din nye leser 🙂

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig med en ny leser 🙂

   Veldig lei for å høre at du er trist om dagen, jeg håper dette bare er noe forbigående. . Jeg skal se hva jeg får til i form av et innlegg. Ønsker deg alt godt <3

   Mange klemmer!

 16. Det virker som gode produkt, da! 🙂 Du er så nydelig!

  Lizbethosnes.com – En ærlighetsblogg. Min hverdag med mine interesser, og lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 17. Nååå mååå vi snart få se videoen fra turen deres til Maldivene! Jeg venter å venter å venter jeg, er så spent! 🙂
  Forresten utrolig rørende å se bildene av deg og søsteren din 🙂 Et bilde sier mer en tusen ord!!! Ha en fin uke Caroline 🙂

  klem.

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg er enig! Må nesten få den i gang snart :O Tusen takk 🙂 Var helt. . ubeskrivelig å se henne igjen!

   Klemmer 🙂

 18. Så utrolige kule briller! 🙂 Hvor har du kjøpt de? takk for svar!! 🙂

  1. Fotballfrue

   the cobra snake 🙂

   – C

 19. Har du jobbet i noen butikker da du var yngre? Hadde du sommerjobber da du var 16 f.eks? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det har jeg 🙂 Jobbet hos Lene V fra jeg var 16-17 ca., og deretter hadde jeg jobb hos Gina Tricot ved siden av studiene 🙂

   – C

   1. Camilla

    Hadde tenkt å spørre deg om du hadde hatt sommerjobb faktisk:P

 20. I like posts like this. Can you give us some tips about how you style your hair? I’m going to the wedding this Saturday and don’t have an idea what to do with my hair. I like how you do your waves and big curls. Can you show us some videos how to do it? Big thanks! I love your blog 🙂

 21. jeg bare lurer på hvordan du kan være så hensynsløs og gå på lavkarbo når halve kloden sulter. Du er jo klar over at hvis alle spiste like mye fett og kjøtt som deg så hadde det gått under her for lengst. Jeg støtter lavkarbo når det kommer til helsa, men med tanke på kvegdrift i underutviklede land får jeg magesår. Det er noe helt annet å være syk og derfor ha en slik livsstil. Men jeg bli rett og slett bare oppgitt over hvor masse ressurser vi bruker. Du trenger ikke bli sur nå, men jeg bare sier det. Tross alt er det et viktig budskap. Å bruke det man trenger, å ikke mer, er viktig. Du hadde levd helt fint som normale mennesker på et vanlig kosthold. jeg blir bare flau egentlig når du ber fler og fler prøve ut lavkarbo. Det er jo som å rope «HEI! LA MEG VISE DERE HVORDAN MAN FÅR HALVE KLODEN TIL Å SULTE!». sorryy. blir bare litt overvelda her.

  1. Fotballfrue

   Jeg tror nok den problemstillingen er litt mer komplisert enn du fremstiller den her. For det første inntas det ikke mer kjøtt/proteiner på lavkarbo enn i kostholdet anbefalt av staten, og for det andre er mengden mat som inntas på lavkarbo betydelig lavere enn i statens råd. I tillegg har du det økonomiske perspektivet, hvor mange millioner/milliarder koster ikke dårlig helse pga kosthold samfunnet hvert år?

   – C

   1. anonym

    Enig med Caroline . Det er flere saker og ting du må trekke inn og vurdere når det kommer til dette. Mange har også flere synspunkter 🙂

 22. har du fylt i leppene dine? kan neppe være sminke som forstørrer de så mye? før hadde du jo nesten ikke overleppe

  1. Fotballfrue

   Jeg har selvfølgelig alltid hatt overleppe 🙂 Men ja, sminke kan gjøre mye 🙂

   – C

 23. hei Har du ett tips om hvilken foundation jeg kan bruke? huden min er veldig tørr og jeg blir veldig fort rød jeg har prøvd to foundation men ingen av dem funker. kan du hjelpe meg ? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *