Vår baby

God morgen!

Håper dere har sovet godt Jeg har sovet helt greit, utrolig hvor klamt det blir i denne varmen, våkner jo annen hver time for å snu dyna. Hehe 😀  Var veldig søtt å våkne til Lukas sin lyse stemme også:

– Mammaaaaaa! Jeg er ferdig å sove!!

Hihi, så nydelig!

Så nå har han spist frokost og griset til glassbordet mitt tyve ganger (utrolig hvor greit jeg faktisk synes det er, ingenting JIF Universal ikke kan fjerne), vi har spist frokost, og nå sitter vi bare og plaprer på terrassen. Jeg skal snart avgårde for å lage en liten treningsguide til dere, og senere i dag blir det nok bare jobbing i sommersolen.

Her er jeg og den ene babyen vår i går, klarte ikke motstå fristelsen til å bade vofsen:

Ha en strålende dag dere, fredag allerede ♥

37 kommentarer

 1. Bad av vovsen ble gjennomført her i går også 🙂
  Gleder meg til treningsguide 🙂

 2. Elisabeth

  wææ du er så nydelig! du STRÅLER virkelig 😀

 3. SarpeRaz

  Haha, så søt du er med barn i hus. Jeg kan forsikre deg om at når de griser til glassbordet ditt tyve ganger om dagen over 5 år er det på et tidspunkt ikke sjarmerende lenger og man går til anskaffelse av «fornuftige» møbler til apeperioden er over. 😉

  Ønsker deg en strålende fredag kjære deg!

 4. Jeg var veldig glad for at vi ikke hadde glassbord når sønnen var liten hehe. Tenker din lille «baby» synes det var godt med et bad. Angående iskaffen, bruker du «vannet» som er under den harde kokosmelken eller bare det harde?

  1. Kokosmelk skiller seg ofte i boksen, og det er derfor det er «hardt på toppen, og vann under» 😉 Rør/visp det sammen 🙂

 5. Michelle

  Nydelig hårpynt og flette du hadde der 🙂 kos deg i solen Caroline 🙂

 6. I wpuld like have the same body like you have… ehh:P i started really hard work out.. you gave me motivation…:)

 7. Gleder meg til treningsguide 😀 Har forsovet en fin mage allerede, men skader aldri å gjøre noe nytt! Målet er en synlig 4/6pack til sommeren 😉 Og du er nydelig som alltid…skal jammen meg kjøpe den fine hårbøylen til min bonusdatter på 16…hun har akkurat mistet hunden sin så må gjøre noe får å glede henne litt…

  Kos deg i varmen!

 8. Hehe, jeg skjønner akkurat hva du mener. Trodde det skulle være «verre» å ha småbarn på besøk, med tanke på småbarnshendernog hvite møbler, men det går helt fint. Som du sier, ingenting Jif ikke kan fikse 😉

  1. Fotballfrue

   Synes det gikk strålende jeg også, litt stress, men likevel ikke stress, fordi det er så hyggelig :p

   Klem 🙂

 9. Setter ting i perspektiv.Umulig å holde det ryddig hele tiden når man har barn,Men visst noen har noen tips tar jeg gjerne imot;)

 10. Hei! 😀

  Jeg lurte bare på hva raybands solbrillene dine heter? Det finnes jo så mange forskjellige type modeller!

  1. Fotballfrue

   RayBan Aviator 🙂

   – C

 11. Nyt dagen og kose dere masse 🙂

 12. Kjempe søt 😀

 13. Har ikke så mye med innlegget å gjøre, men vurderer å gå til innkjøp av litt sminke etter inspirasjon fra deg (har så lite kunnskap selv i en alder av 31)…hva er egentlig forskjellen mellom soft bronzer fra Everyday Minerals og solpudder fra Glo? Du har skrevet at du bruker begge, men er soft bronzer gjennomsiktig og solpudder mer farge? Er egentlig ganske brun, så føler ikke at jeg trenger solpudder, men noe lett dekkende ville vært fint…

 14. hei! hvor er shorsten på bildet fra? om du har kjøpt den på nett, hvikken str er det? SUPERfin!! Blir kjempeglad for svar! ha en god dag!

  1. Fotballfrue

   H&M Divided 🙂

   – C

 15. Du kommer til å bli en fantastisk mor! 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk, det håper jeg 🙂

   – C

 16. Så herlig! Gleder meg mye til treningsguiden kommer 😀

  Men jeg har et spørsmål; Har du og Lars-Kristian tenkt på barn? Og stifte familie? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det er klart vi skal det i fremtiden 🙂

   – C

   1. Sier ikke dette for å si noe imot deg, eller noen andre, men mener du det er selvsagt at man ønsker å stifte familie og få barn i fremtiden? Selv er jeg i et stabilt forhold, men ønsker ikke barn i nærmeste fremtid, og heller kanskje aldri. Blir veldig irritert når folk spør «når skal dere få barn?» eller sier «Når dere får barn, da kan…» osv. Er det selvsagt at folk skal få barn? Selv synes jeg egentlig det er et veldig personlig spørsmål å spørre om når noen skal få barn, som om at det er selvsagt. Alle kan vel ikke ha samme ønsker og drømmer? Uansett barn eller ikke – liker bloggen din veldig godt! 🙂

    Hanne

 17. Magnhild

  Gleder meg sinnsykt til treningsguiden kommer!! 😀
  Du sier du blogger om trening, men du skriver bare at du HAR trent og HVA du har trent men ingenting om hvordan 🙁 Så langt i 2012 kommer jeg bare på at du har skrivet om zumba :O
  Men ENDELIG kommer det et innlegg! Tjohei 😀

 18. Elsker bloggen din, Caroline!
  Har lest den i flere år nå, og du er så utrolig vakker og flink.
  ALDRI ta deg nær av negative kommentarer, de er bare misunnelige!
  Du trenger skryt for det du gjør, og jeg håper du tar til deg alt det positive og ikke det negative 🙂

  Klemklem

 19. For noen fine bilder- ser ut som dere koser dere i sola 😉
  Jeg har akkurat mottat boka di i postkassa og er stråålende fornøyd! Har allerede rukket å prøvd ut to av oppskriftene, og LIKER det!
  Stå på videre skjønne deg og koos dere! 😉

 20. Mathilde

  Hei Caroline:) Som fast leser av bloggen din nesten helt fra starten er det en ting jeg lenge har lurt på. Hvordan takler du egentlig alt det negative som blir kastet i din retning hele tiden? Man lærer seg kanskje å leve med å bli kritisert for hver minste lille filleting? Jeg vet ihvertfall at jeg ikke hadde klart en dag i dine sko, det tror jeg ikke jeg er sterk nok til! Håper det stemmer som du sier at du er fornøyd med og trygg på deg selv, men samtidig er det jo grenser for hva man skal tåle også. Kanskje det kan gå an å skrive et innlegg om det negative fokuset enkelte har på deg som mediepersonlighet? Synes det kunne være interessant å lese litt om hvordan du henter energi og styrke til å takle all dette oppstyret og hvorvidt du lar deg gå innpå deg eller ikke. Synes ihvertfall du er en fantastisk inspirasjon og ønsker deg alt godt:)

 21. Kathrine

  Herlig dag i det fine været :-). Her må man bare nyte.
  Hvor har du kjøpt det kule bassenget?

 22. Må bare få si at jeg beundrer deg virkelig for det du svarte mot Blondinbella! Elsker deg Caroline, du er og kommer alltid til å være mitt største forbilde! 🙂 <3

 23. Hehe, det er rart med det. Altså hvordan tolmodigheten strekkes når man har med barn å gjøre 😉

  Appropo barn, så vil jeg i den forbindelse tipse om «barnas dag» i Porsgrunn 2. juni. Årlig tradisjon, og et høydepunkt for mange. Det er jo som navnet tilsier barnas dag, men hyggelig også for oss som er litt eldre. I barnetoget kl. 14, går barn fra ulike barnehager i Porsgrunn utkledd etter et årlig tema. I år er det Torbjørn Egner som er tema, og jeg antar at de er kledd opp og etterligner ulike eventyr skrevet av ham. Ved rådhuset i Porsgrunn er det lotterier, fiskedam, kiosk, tivoli, etc. Kanskje mest for barn, men toget er jo litt koselig å få med seg om man ønsker å oppleve litt av «Porsgrunnsjelen». Alle inntekter som kommer inn i løpet av dagen går til barn og ungdom i Porsgrunn.

  Her kan du lese litt om arrangementet: https://www.barnasdagiporsgrunn.no/barnas-dag-i-porsgrunn-2012

 24. elisabeth

  Ja, dette blir ei fin helg ! Har akkurat kommet fra joggetur. Jeg blir alltid inspirert av deg Caroline. Takk for bloggen din !!Caroline = vakker, flink, ergjerrig,smart, snill, inspirerende, positiv, strålende, ustoppelig. Klem fra meg !

 25. Hej jag har foljt din blogg fran polen i flera ar och jag tycker du har en fantastisk blogg, och du sprider sa mycket god energi i din blogg och ser alltid glad ut, och sa ar du fantastiskt vacker!!!! kramar fran polen!! 🙂

 26. Du var veldig fin med blomster i håret! Husker da jeg var yngre og lagde sånne blomsterkranser <3

  Er det forresten deres basseng? 😀

  Og må slenge på et spørsmål til – hvorfor valgte du å ta hairextensions? Har sett bilder fra deg før du hadde dette i håret, og du var like fin som nå 🙂

 27. Åå, så herlig bilde 😀

 28. Herregud ! Det er det søteste bilde jeg noen gang har sett !

 29. Awww så sjønne dere er 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *