Langhelg i vente

Hei dere! Titter bare innom for å ønske alle en god helg ♥

Her har det gått i ett i dag, gjestene dro samtidig som jeg dro til byen, og nå tar jeg en pust i bakken med det nyeste Cosmpolitan Beauty. Fikk det plutselig i posten her om dagen, og kom på at jeg aldri har lest det før. Veldig ålreit tidsfordriv, mange gode tips for oss jentejenter.

Nå skal jeg snart brette opp ermene og få gjort litt i hagen. Vinduene trenger også en omgang. . igjen. Alltid litt å gjøre før jeg kan nyte det å slappe av, men det er sånne hyggelige ting, hvem vil vel ikke kose seg i rent hus hele helgen? I morgen skal vi ha en liten grillfest her hjemme etter elvebåtfestivalen, det blir så hyggelig! Håper dere har en like god helg i vente som meg ♥ Nyt den!

45 kommentarer

 1. Har hørt at hvis man vaske vinduene når det er solskinn så blir det stygge merker som ikke går bort :s

  1. Det er fordi da tørker vinduene fortere, og eventuelle såperester du ikke har rukket å vaske bort blir igjen 😉 Det gjelder bare å skynde seg! 🙂

 2. Hvorfor får du deg ikke hushjelp? Det har jeg og det er HELT fantastisk!

 3. Så koslig! 😀 Håper du får en fin helg også! Her går det i eksamenslesing, men blir litt finvær og grilling her også. Det er jo pinse og alt denne helgen, så tenkte det var lurt å minne folk på om at butikkene stenger tidlig imorgen. 😉

 4. Det var storfint besøk der jeg bor i dag! Kronprinsparet+prinsesse Ingrid Alexandra var på fylkesbesøk, og idag var de i kommunen min! Første gang det har vært kongelige her siden 1976!
  Jeg dro ned i sentrum og så når de kom og holdt tale og det var masse program! 😀
  Kjekk dag! Og helgen også blir veldig kjekk, jeg har bursdag på søndag og skal feire i morgen! 😀
  Kos deg videre i kveld 😀

 5. God helg, Caroline! Kos deg kjempe masse:) Klem

 6. øyenbryn

  Så vakker du er i solen =) kan du skrive et innlegg om øyenbryn og hvordan man får de tilbake? Jeg har ødelagt brynene mine med napping, elektrolyse etc og ser det finnes flust av øyenbrynsprodukter der ute. Da jeg har dårlig råd, har jeg ikke anledning til å bestille flere slike og ønsker helst tips fra leserne dine. Du kan jo lage et innlegg om øyenbryn- og øyenvippe, evnt hårforsterkende/forbedrende midler. =)

  1. sorry at jeg blander meg, men så bare ØYENBRYN så måttelese. men jeg ville anbefalt deg og prøve tatovering (permanent makeup). For hvis du har ødelagt roten i hårsekken skal det en del til for å FÅ det tilbake.. og ja, det kan være dyrt, men følg med på kampanjer og sånn, og spar litt. bedre å bruke noen kroner på dette som kan vare en del år, istedenfor å bruke masse penger på produkter som skal gi hårene tilbake som ikke fungerer!

   1. Jezebel

    Nei nei nei. IKKE tattover øyenbryn! Det er absolutt det styggeste ever!!! En hard strek… ikke fint.

   2. Carina

    Jeg har helt lyse brynshår og har nylig tatovert brynene mine. Jeg er superfornøyd med resultatet. Det er ikke stygt og slettes ikke en hard strek. Min brynstatovering ser veldig naturlig og fin ut og det er bare såå deilig å slippe å tegne opp selv hver dag.
    Jeg kan absolutt anbefale tatovering!

   3. øyenbryn

    Jeg har allerede tatovert øyenbryn, siden jeg hadde så lite, det gjorde jeg for mange år siden. Det er ikke pent, hehe. Det er derfor jeg vil prøve et øyenbrynsprodukt som skal stimulere til vekst. Vet noen hvordan neulash(brow) virker? jeg har hørt om librow, revitalash. Finnes det et slikt produkt hvor man ikke må belage seg på å fortsette å bruke produktet? Jeg ønsker meg et produkt som gir meg øyenbrynene tilbake og så kan jeg slutte å bruke det igjen. Alle kan selvsagt svare 🙂

 7. Høres ut som du har en fantastisk helg i møte 😀 selv skal jeg hovedsakelig lese til semesterets siste eksamen, men det blir tid til grilling, trening og sol også 😉

 8. så koselig dere ser ut til å ha det! 🙂
  Kjempe søtt med blomsterbåndet forresten! Jeg liker!
  God helg til deg, søte!

 9. Ha en strålende helg! 🙂

 10. Jeg har kjøpt den bombshel bikinien du hadde i fjor.Den med blå og hvite striper.Kjøpte den i minste str som var altså 32A Men den er jo kjempe stor! Du må jo ha veldig store pupper som klarer å fylle den ut.Blir jo det store gapet oppe.Fy søren for en nedtur:( Betalte i dyre dommer for den også.Har du gjort noe med den for å få den til å passe eller har du bare så store pupper?

  1. Man får kjøpt» bombshell» bikinier på bla Lindex også. eller I BH. Jeg har helt vanlige pupper (75B) men føler også at jeg får et lite «gap» helt øverst i bikiniene. bombshell er jo veldig polstret så jeg føler liksom den «ligger utenpå puppene» enn å følge formen på de. Er kanskje derfor du føler at den er stor.

 11. Ikke puter i sofaen på en sånn fin dag 😉

 12. charlotte

  Elsker bloggen din:))

 13. Marianne

  «Alltid litt å gjøre før jeg kan nyte det å slappe av» – Kjenner meg virkelig igjen :/ God helg til dere <3

 14. God helg til deg også Caroline! Du er så nydelig 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne! God helg tilbake <3

   Klem!

 15. Det er så rart å se på bildene dine og se at du sitter der i shorts!
  Kjennes ut som vi bor i to forskjellige land, jeg bruker enda skjerf, hansker og lue!

 16. Jeg skal på hyttetur med kjæresten som er hjemme på militærperm (endelig!)! Du kan tro jeg gleder meg til helga 😀

 17. Michelle

  Tror jeg er ganske lik deg når det kommer til det at huset MÅ være rent for at man skal kunne nyte en deilig helg. Det er liksom bare den riktige starten 🙂 Tusen takk, ha en superherlg du også 😀 Her blir det nok Grand Prix finale, er liksom bare blitt en tradisjon!
  Stor klem <3

 18. Kristine

  Hey 🙂 Fint bilde:) syns dere har ett nydelig hus og hage! Jeg er en jente på 23 år som har noen spørsmal til deg 🙂 Jeg har nett begynt på lavkarbo og lurer på hvordan du hadde det de første ukene? hva som motiverte deg? Jeg vil gjerne gå ned noen kilo til sommerferien og lurer på om jeg må spise mindre selv om jeg spiser mer fett istedetfor karbohydrater?:) Kan man trene hver dag selv om man går på lavkarbo? kan man spise mye jorbær med fløte som er min favoritt no for sommeren! og ikke minst vannmelon 😀 Har du noen bøker du kan anbefale meg og kjøpe for a holde motivasjonen oppe? og det siste jeg lurer på er om du noen gang koser deg med en sjokolade med sukker eller chips og annet snop?:)

 19. Hvor er shortsen din fra? 🙂 Den var fin!

 20. Hei Caroline. Det er en kjempefin blogg du har, herlig at du også nyter sommeren så mye 🙂
  Jeg har et spørsmål ang en oppskrift i boken din. På side 97 har du en oppskift på en «potetsalat», i inderiensene står det smør, men nedenfor der det står hvordan man skal lage salaten, står ikke smør nevnt… Så jeg lurer på hvor/hvordan du bruker smøret i denne salaten? Kjempefin bok forresten, glder meg til å prøve å lage noe fra den. Hilsen meg.

  1. Fotballfrue

   Det er dessverre en trykkfeil, du trenger ikke smør 🙂

   Klem!

 21. Misunner dere virkelig sommerværet! Her i nord fikk vi en forsmak på sommer et par dager, men i dag er det kaldt igjen:/ Er fersk leser av bloggen din og har aldri kommentert før, men vil bare si at du virker så snill og hyggelig, med en fin kommentar til det meste og de fleste;) etter å ha fulgt deg en kort stund har jeg forresten funnet ut at tredemølle virkelig står på ønskelista mi, slik at jeg kan bli i bedre form selv når været ikke frister til turgåing. Ha en strålende fin pinsehelg:)))

 22. Du er så utrolig pen! Håper du får en kjempe fin helg!:D

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte! Håper du får en fin helg også 🙂

   – C

 23. Har ingenting med innlegget å gjøre, men må bare fortelle deg en ting 😀 Vi holder på å lage collage i engelsken, der vi skal vise frem «oss». vi skal lime på bilder av ting vi liker, setter pris på osv. I min collage må jo du selvfølgelig være med, du er jo en stor inspirasjonskilde! Problemet er bare det at jeg ikke klarer å velge bilde, for alle er jo så fine…finnes det noe større luksusproblem? haha ;D

  1. Fotballfrue

   Så herlig du er! Tusen takk 🙂

 24. Maren :)

  For et hærlig vær dere har!! 😀
  Og hagemøblene ser så fine ut!! Gleder meg til å se resten! 🙂
  Blir godt med lang helg, håper på fint vær til alle!! Her går helga med til tur, grilling og familie!
  Så må jeg prøve å finne igjen stemmen min som bare plutselig har blitt borte.. !
  Ha en super fin helg, alle sammen!! 😀

 25. ville bare si at du har en urtolig inspirerende blogg, og at du er på denne siden: https://justgirlythings.tumblr.com/page/3 litt lenger ned <3

 26. hei. Hvorfor har du ikke puter i utesofaen? ser litt vondt ut for knærne det der? ha en fin kveld:)

  1. Fotballfrue

   Vi har dessverre ikke fått de ennå :/

   – C

 27. Når du bestilte bukser fra zara, hvor mye kom frakten på? Og slapp du tull med toll ol?:)

 28. God helg til deg, Caroline!

 29. Herlig bilde av deg! God helg 😀

 30. Hei! Jeg har et spørsmål om lavkarbo og synes det er vanskelig å få svar på akkurat det jeg lurer på.
  Jeg vil begynne å spise lavkarbo, men på en nøytral måte (ikke noe atkins for eksempel). Men:

  – Hvor lang tid tar det for kroppen før den har omstilt seg på det nye kostholdet?
  – Hvordan bør energifordelingen være med fett, karb og protein? skal unngå ketose.
  – Hvordan vet jeg at jeg ligger innenfor energifordelingen?
  – Hvis jeg spiser mest fett; vil kroppen bruke dette som energiforbruker?

 31. håper ikke du bryr deg om den «bloggkrigen» folk snakker om nå! du har like mye rett til å poste bikinibilder av deg selv som alle andre har, om man har noen kilo for lite eller for mye. Det er bare sånn at når tynne gjør det er det LOV og slenge dritt liksom… du ser superflott ut, så legg ut flere bilder du. Sunt forbilde er du, somskriver og trening, sunn mat, sunn livsttil og en sunn kropp!

 32. Jeg mener også at du skal være sunt forbilde, jeg er bare 12 år, men synes du er fin! Vi er tre søstre, og alle liker deg!

 33. Cosmopolitan Beauty virker som et fiiint blad ^^ Vurderer å dra det med meg til kassa neste gang jeg er på butikken…;)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *