Full av liv

Nå har besøket kommet, og vi storkoser oss i varmen. Lukas er bare verdens skjønneste lille gutt, selv om hundene er veeeeldig skeptiske til dette lille-store vesenet. Hehe 😀

I kveld er det jo tid for Melodi Grand Prix, dere! Noen som skal følge med? Jeg kan jo nevne at Stine her er ganske fan, og jeg blir bare dratt mot tv-skjermen når det er så mye. . . rar musikk på skjermen en og samme kveld, så vi må nok ta en titt. Ellers blir det grilling og skravling og bare kos.

Fineste ♥

Stor stas å spille fotball!

Nå skal jeg lage iskaffe til oss, må eksperimentere litt, så jeg gir dere oppskriften om den blir bra 😀

119 kommentarer

 1. Morsomt å se deg i en slik setting 🙂

 2. Å gud for noen snuskelige bilder! Dere to kommer til å bli perfekte foreldre, håper det ikke er så altfor lenge til 😉
  Håper dere har hatt en fin dag, ser værtfall ut som det er èn som har hatt det supert. Ha en fin kveld 🙂

 3. Pernille

  søte bilder! lurte på om du har noe tips til å kjøle ned de søte små,vovsene?

 4. Christine

  hei Caroline:-)
  Nå er det lenge siden jeg ar vært innom å «hilst» på deg. Grunnen er at jeg har ligget syk i fem uker..
  Iskaffe har jeg lengtet lenge etter, og jeg satser på at du får det til for så å dele den ed oss trofaste lesere:-))
  Hilsen Christine

 5. Herlig!! For en utrolig skjønn gutt, og det siste bildet.. hihihi.. ingenting å si på den kommende fotballproffens engasjement iallefall!!!
  F.a.n.t.a.s.t.i.s.k !!
  Ellers må jeg bare si tusen takk for all den treningsinspirasjonen du sender via bloggen. Etter altfor mange måneder med
  «latmannstrening», har jeg endelig tatt tak og fått litt futt i treningen – takket være deg!
  Trente styrke på bein i går, og bega meg ut på joggetur i morgentimene i dag for å løse opp litt gangsperr!
  Når jeg kom hjem fra løpeturen var jeg så støl, at jeg måtte gå sidelengs opp trappene.. slikt er det bare en ting
  å si om: H E R L I G!

  Ha en knallfin kveld!
  Klem fra Ida

 6. Så fantastisk herlige dere ser ut! Spesielt på bilde nr 2, som andre også nevner. Dette kledde du virkelig! Og du er jo like nydelig som alltid, men jeg synes liksom du stråler litt ekstra for tiden! 🙂

 7. Karen Marie

  Utrolig fine bilder! Gleder meg til å se dere også få en snart 😉

 8. Dere hadde blitt sååå flotte foreldre! 🙂 Men hva slags kamera bruker du? Og evt. linse?

 9. Karoline

  Så koselige bilder, idyll! 😀

 10. Leste spalten din i Massiv i dag mens jeg ventet på legekontoret. Må si jeg lo godt av det du skrev! Var et eller annet med det som fikk meg i så godt humør at til og med det legen sa til meg ikke gjorde så mye likevel. Takk for at du gjorde dagen min! 🙂

 11. Camilla

  Bildet hvor dere sitter på trappa, idyll;)

 12. For noen herlige sommerlige bilder! Sitter og smiler. Det beste bildet er helt klart det siste, haha, sjekk han flyr i lufta. Ser ut som dere koser dere masse. Veldig naturlige og fine bilder av deg. Blir i godt humør av slike innlegg! 🙂

 13. Så skjønne bilder 🙂 både av vakre jenter og lille lukas 🙂
  Kos dere videre og nyt kvelden!!
  ps…
  Kunne du spurt søte stine hvor hun har kjøpt bassenget, så fint ut:)

 14. Så skjønne bilder! Med ditt og Lasse sitt utseende så kommer dere til å få verdens skjønneste barn:-D

 15. Herregud så nydelig, du kommer til å bli en helt fantatisk mor, Du er både nydelig og du ser helt fantastisk ut som *reserve *mor. Fikk nesten tårer i øya når jeg så det. Tror ditt barn kommer til å bli verdens nydligste, fordi den kommer hvertfall til å ha verdens peneste mor.

  selvom det er 1 , 5 eller 10 år så vil du bli den beste 🙂

  Å elsker antrekket ditt foresten, 🙂

  kos dere i kveld 🙂

 16. Hei!
  Vet du navn eller fargekode på beisen på terrassegulvet deres? Veldig fin 🙂

 17. Det er så gøy å lese bloggen dn om dagen, for du sprudler! Ha en fin helg 🙂

 18. Sykt koselig når du legger ut sånne litt mer hjemmekoselige bilder! 🙂

 19. Ine Cecilie

  Jeg gleder meg til å se bilder på bloggen din en dag, et bilde av deg og din datter traske rundt i butikker, du i dine Christian Louboutin’s og henne i små rosa pyntesko. Noe jeg også ser frem til er å se slike hagebilder av Lars-Kristian og deres handsome lille sønn som virkelig ser opp til faren sin, og ser på faren sin som en stor hero! Fotballspiller skal vel han og bli;)

  Jeg har drømmer om dere. Digger deg Caroline, ønsker deg alt vel! Barna deres blir nok perfekte, å jeg kan si jeg gleder meg til å se de allerede 😀

  Haha, eller hva?;)

 20. Heisann!

  Synes det bassenget så så festlig ut med det vannet som kom ut av løven…Vet du hvor det er kjøpt? 🙂

 21. Så herlige bilder! Ser ut som du fikk veldig god kontakt med Lukas ihvertfall ;D

  Kos dere masse i varmen!

 22. Bilde nummer to var så søtt! Du kler barn 🙂 så så naturlig ut! Hehe. Og herregud for et fint bilde av utsikten!

 23. Hei,

  Så flotte bilder og herlg stemning:-). Det er når jeg ser bilder som dette jeg ser at vi må komme oss ut av Oslo og flytte på landet:-). Og hvor har dere fått tak i det fantastiske bassenget, det hadde 2 åringen min elsket:-). Og ta dere good tid til å være kjærester og opplev og reis masse, barn er heelt fantastisk. Men det er jo så fantastisk å bare ha tid til å kose seg sammen også, dere er jo så unge og forelsket:-).

 24. Sååå nydelige 😉 Gleder meg veldig til du blir mammablogger en vakker dag, dere kommer til å få verdens nydeligste barn 😉 Vakre mennesker!!

 25. Elisabeth

  Så varmende å se på disse bildene:D dere blir sikkert kjempe gode foreldre!

 26. Marianne

  Så skjønn han er! Kunne sett ut som sønnen deres, liknet deg skikkelig på det ene bildet 😛

 27. Kristin

  så utrolig flott du er, Caroline! Ser ut som at dere har hatt en fin dag idag!

 28. Haha, du skal ikke ha deg en sånn liten tass da? 😉
  Det såg koselig ut!! 😀
  Takk for fine blogginnlegg, du er en stor inspirasjon! Takk skal du ha 🙂

  Og btw, leste artikkelen i vg om deg igår. Er så enig med deg i det du skrev. Virkelig bra skrevet.
  Hun motsier jo seg selv! size me er jo slik man er, tynn, tykk, mellom, lang eller høy!
  Jeg har også alltid fått pes på meg for å være tynn så jeg forstår deg så godt.

  Klem til deg!

 29. Dette så ut som en fantastisk dag! Hærlige bilder! Du og LK virker så utrolig gode og snille, og det ser ut til at dere har barnetekke 😉 Det var også en søt Lukas og en vakker Stine på besøk! 😀

  Uff, det er fælt at andre må mase på at du må få barn, bare fordi du har alt på stell. Skjønner godt du vil la ting skje som de skjer – bra livsfilosofi!

 30. Eurovision song contest heter det 😉 Melodi grand prix er i februar.

 31. Josefine

  Åhh, for noen heerlige bilder! Gurimalla, smeltet helt jeg 😀 heerlig gutt 😀

 32. Idyll! Ser ut som dere passer perfekt til barn, gleder meg til DET innlegget kommer, hehe! 🙂
  Og for en kropp på mannen din! Noe å være stolt over ja.. ja, det gjelder jo dere begge da! Skulle ønske jeg hadde viljestyrke til å jobbe så hardt.. bra jobba 😀

  Mange som kritiserer deg for å være tynn, men du er jo ikke tynn, du er slank og sterk! Fine muskler!

 33. May Lene

  Så herlige bilder! Selv om du alltid ser utrolig flott ut, Caroline, så må jeg bare få si at du virkelig er på ditt aller, aller vakreste når du er så naturlig og smiler så ekte som du gjør på disse bildene. Helt nydelig 🙂 Håper du får en flott pinsehelg! Klem <3

 34. Så herlig bilde nr to var 😀 Og ganske spesiell skytestil på det siste bildet, hehe! Crazy hvordan noen tror at de skal kontrollere livet ditt over her, må være utrolig slitsomt .. Stå på med ditt og ikke la deg knekke 😉

  – L

 35. Ser jo bare helt fantastisk ut, viktig å kose seg i varmen 🙂

  Lurte bare på hvor det fantastiske og herlige svømmebassenget er kjøpt jeg? Likte veldig godt den «spruten» ;)))

  Ha en strålende pinse lille søte familie <3

 36. Herreguuud, så deilig å se deg i vanlige (enkle klær) og «uordnet hår» Ahh… Du er så mye flottere når det ikke ser ut som om du skal opp den røde løperen!:))

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *