Full av liv

Nå har besøket kommet, og vi storkoser oss i varmen. Lukas er bare verdens skjønneste lille gutt, selv om hundene er veeeeldig skeptiske til dette lille-store vesenet. Hehe 😀

I kveld er det jo tid for Melodi Grand Prix, dere! Noen som skal følge med? Jeg kan jo nevne at Stine her er ganske fan, og jeg blir bare dratt mot tv-skjermen når det er så mye. . . rar musikk på skjermen en og samme kveld, så vi må nok ta en titt. Ellers blir det grilling og skravling og bare kos.

Fineste ♥

Stor stas å spille fotball!

Nå skal jeg lage iskaffe til oss, må eksperimentere litt, så jeg gir dere oppskriften om den blir bra 😀

119 kommentarer

 1. Dere kommer til å bli de perfekte foreldre 😀

  1. Fotballfrue

   Haha, takk 🙂 Håper jo det 🙂

   – C

   1. Kristine

    Enig!

   2. Ingen er vel helt perfekt som forelder! Men man kan prøve så godt man kan og være det!.. 🙂 Men sikker på at dere blir noen flinke foreldre, det er ingen tvil! 🙂 … Fine bilder, btw..<3

   3. Helt enig her!!! På bildene ser det ut som om du hadde vært den perfekte mor<3

 2. Så herlige bilder! Kos dere masse i det deilige været:)

 3. For en herlig liten krabat. Bilde nummer 2 var jo helt herlig av dere to 😀 Barn er så skjønne.
  Iskaffen din i boken er kjempe god. Den har blitt drukket flere ganger alt 🙂

 4. Må bare si at du kommer til å gjøre en god mor, iallefall ser det slik ut. Blir gøy den dagen!
  Du er et stort forbilde:-)

 5. Natalie Pettersen

  Det første bildet av deg og Lukas var bare så nydelig!! Herregud, jeg smeltet helt. <3

 6. Såå heldig du er som har besøk av verdens beste Stine og Lukas <3 Ser ut som dere har det supert i finværet!

  Klem fra Lene

 7. vakker utsikt på bildet av siri! kribler det i eggstokkene nå som dere har barn på besøk? 🙂

 8. Julianne

  Du er jo så utrolig pen Caroline! 🙂 Nydelig liten gutt dere har fått på besøk. Ser ut som dere koser dere masse i sola. Det er jo så deilig! Ha en fin dag videre og nyt sommeren! 🙂

 9. Kjempe flotte bilder! Dette er ett innlegg som viser hvordan ett av fremtidens innlegg kan bli!;) Det tror hvertfall jeg!:) Ha en strålende dag videre!:)

 10. heeeerlige bilder 😀

 11. Du ser ut som en god «tante» : ) Kos dere masse og nyt tiden med besøket! 🙂

 12. Michelle

  For noen herlige solskinnsbilder av dere alle samen 😀 Er det finalen i dag eller? pleier å se finalen, men følger ellers lite med.. kos dere masse! 😀

 13. Jeanette

  åhh! Helige blider! Passer fint med barn der dere bor da,hinthint! kos dere masse videre,bildene er så herlige!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 Både hunder og barn koser seg her 🙂

   – C

 14. Så herlige bilder <3 Gleder meg til i kveld. Håper på at Norge og Sverige går videre.

 15. Så fine Bilder! Håper dere får en utrolig fin dag!:D

 16. Herregud, for noen herlige bilder.
  Du kler å være med små barn, Caroline 🙂 Det gjør Lars-Kristian også 😀

  1. Fotballfrue

   Takk, så hyggelig 🙂

   – C

 17. kjempe fine bilder,for en liten søt krabat.dere kommer til å bli noen gode foreldre når det blir deres tur,og du, den mannen din er ganske yammi;)

 18. Marianne

  For et søt unge, verpesyk nå? 😛 Det første bilde av deg og Lukas var nydelig, har ikke ord! Ser virkelig ut som om dere koser dere rundt barn:) Ha en forstatt fin kveld:)

  1. Fotballfrue

   Absolutt ikke verpesyk, vi har veldig god tid, i mine øyne kan jeg gjerne vente ti år til, så ingen hast 🙂 Men veldig hyggelig med unger på besøk 🙂

   – C

   1. Yvonne

    Kunne du virkelig tenke deg å vente i 10 år til, det vil si du blir mamma første gang i en alder av 35! Større sjanse for komplikasjoner både i svangerskapet, for deg og for babyen. Å få barn er noe av det mest fantastiske du noen gang vil oppleve, og de gir så utrolig mye mer mening og glede i livet, anbefaler virkelig av hele mitt hjerte å få de med en gang, hehe. 🙂 Du vil ikke angre, dere som har alt på stell og har så mye kjærlighet kommer nok til å bli noen fantastiske foreldre 🙂

   2. Fotballfrue

    Det er egentlig helt samme for meg, jeg mener bare at ingenting haster. Vi planlegger ingenting, men vil jo gjerne ha barn 🙂 Skjer det, så skjer det 🙂

    – C

   3. Thea ls

    Når man vil ha barn og føler seg klar for det er vel ganske individuelt, eller hur? 🙂 JEG mener hvertfall at man ikke skal kommentere andres ønsker om når DE ønsker å få barn, men folk kan mene forskjellig 🙂

    Ha en fin dag videre!

   4. Hvis dere ikke er så ivrige på å få barn ennå, synes jeg det er fornuftig å vente litt. Når man får barn, er det iallefall slutt på å dyrke seg selv. Nå har vi 2 barn – ei på 2,5 og en på 7 mndr. Det er siiiiiinsykt travelt, og vi har måttet legge alle egne interesser på hylla foreløpig. Var endel enklere da vi hadde bare èn, riktignok, men vi ville jo ha to tette som kan ha mye glede av hverandre. Uansett, når dere planlegger barn, så vær klare for det!:-)

   5. Man bør uansett være forsikitg på å mase på folk om man skal ha barn, når osv.
    Du vet aldri om de har opplevd 3 spontanaborter, er ufrivellig barnløs osv. Det kan være et sårt tema.

   6. Yvonne, kan bare fortelle, at moren min fikk meg i en alder av 35 år. Har alltid vært glad for å ha en klok og erfaren mamma. Som stor pike spurte flere av klassevenninnene, og vi ikke skulle «bytte mor». :D. Kan også fortelle, at jeg gikk på kurs med en, som fikk sine første barn i en alder av 40 og 42 år, sunne og velskapte. 🙂

   7. Marianne

    Ingenting som haster =)

   8. Andrea

    Mamma fikk meg da hun var 30, og lillebroren min da hun var 36. Det blir mer og mer vanlig å få barn når man har passert 30, og undersøkelser viser jo at barna i mange tilfeller får en bedre oppvekst med godt voksne foreldre også. Faren for komplikasjoner øker jo eldre man blir, men tror virkelig ikke det er noe man behøver å bekymre seg for med mindre man er i 50-årene. Folk sier jo at det aldri er et perfekt tidspunkt å få barn på, men jeg for min del vil virkelig være sikker på at jeg har fått reist mest mulig og levd livet før jeg får et barn jeg er nødt til å ha ansvar for og vie all min tid til i 18 år!

   9. Kristine :)

    Når man ønsker å få barn er jo individuelt for alle. Men skal man ha flere barn kan det jo være gunstig å begynne i 20 årene.. hvis ikke man vil få 2-3 på rappen da 😉 Når jeg skal få mitt neste og muligens siste barn vil det være 6 års forskjell mellom det barnet og storebror. Mange mener jo at så stor aldersforskjell ikke er bra fordi barna kanskje ikke leker så mye sammen når de er på så forskjellige stadier. Men jeg planlagte ikke å bli gravid første gangen og nå er jeg under utdannelse så da passer det ikke med et barn til for min del. Jeg nyter det å bare ha 1 barn for øyeblikket 🙂 Om ting går som planlagt (noe det sjelden gjør 😉 ) vil jeg være 44 år når det siste barnet mitt er fylt 18. Det er litt deilig å tenke på at jeg ikke vil være så gammel når barna mine er voksne også. Pluss at jeg er glad for at jeg kan bli en ung mormor som forhåpentlig vis har god helse og masse energi til å være sammen med barnebarna mine. Jeg var selv mye hos min mormor som barn, mens 2 av mine søskenbarn som er små nå ikke har samme mulighet siden mormor og morfar ikke har energi og helse til å være der like mye for dem.

    Noen har friheten til å leve livet og gjøre hva de vil som ung mens andre får den friheten som godt voksne 🙂 Det fins positive og negative sider ved alt 🙂

   10. Jeg synes at alt som omhandler om hvorvidt man ønsker å få barn og når man eventuelt ønsker å få barn er et personlig anliggende, og det er ikke noe man buser ut med i tide- og i utide. Om enkelte ikke ønsker å få barn, som Gundhild Melhus (kona til Petter Stordalen) så er det også noe man bør akseptere! Ja, for barn er faktisk ikke en selvfølge i år 2012. Og jeg mener at det legges litt for mye press på antall (- om mulige) barnefødsler i dagens samfunn.. Det er ikke en egoistisk handling om man faktisk velger å avstå fra det å å få barn, mange sliter med tanken på fødselsangst og på det å skulle vie all sin fulle tid til barnets behov, som igjen kan virke altoppslukende.

    Jeg mener at det er opp til hver enkelt å avgjøre hvorvidt man ønsker barn, og når man ønsker å få barn. Selv har jeg tatt høyere utdanning og ønsker å jobbe noen år før jeg får barn. I dagens samfunn er kvinner mer tilbøyelige til å ta høyere utdanning, og da blir man ofte litt «eldre» mødre. Min mor var 29 år da hun fikk meg, og hun har alltid vært ansett (av meg) som ei høy intellektuell mor, med bein i nesa og mye omsorg å vise (og jeg er innmari stolt over at hun har en solid utdanningsbakgrunn!). Ikke det at yngre mødre ikke kan vise omsorg, men forskning viser at de med høyere utdanning og litt fyldigere arbeidserfaring er mer tilgjengelige og sensitive ovenfor barnas behov, enn yngre mødre. Så jeg mener at det handler om å finne det som er riktig for – en selv – og ikke for samfunnet. Barnefødsler har jo ofte en smitteeffekt, man ser jo det at når ens nærmeste går gravide, så øker det sannsynligheten for at også du skal bli gravid. Jeg mener at det først og fremst handler om å leve litt, gjøre sitt «fornødende,» erverve kunnskaper og få litt innsikt i hva en graviditet går ut på, samt et ønske om at dette er noe man vil!

    Mange sier at de blir gravide, fordi det plutselig skjer, men om man husker å ta p-pillen hver morgen eller kveld, så er det ikke noe som bare «skjer,» i alle fall ikke hos de fleste.. Graviditet er et valg man tar… fordi man enten slurver eller lar vær (som sagt, i de fleste tilfleffer). Og det er individuel om/når man ønsker åf å barn.. 🙂 Med dette så sier jeg ikke at lavt-utdannede kvinner er dårligere mødre enn høyt-utdannende, men at man må erkjenne seg det faktum at karriere utgjør en viktig faktor for nå- og om man ønsker å bli gravid. Og samtidig: Ambisiøse kvinner som ikke ønsker å bli gravide, blir ofte diskriminert i dagens samfunn, akkurat på lik linje med slanke mennesker (som blir dømt for å være anorekstiske). Så her må vi bli flinkere til å se begge sider av saken…

 19. Awww, så søt! Dere hadde blitt fantastiske foreldre 😀

 20. Ida Marie

  Åååh, så utrolig fint det øverste bilde av dere var 😀 Herlig!! <3

 21. Åh, for noen herlige bilder:) Dette innlegget varmet litt i hjertet, i tillegg til å inspirere og glede meg som vanlig:)

  Ønsker dere allesammen en herlig dag!

 22. Monica M.

  Koselige bilder :o) Kjekt for Lars-Kristian å få hjelp da. Men vanskelig å se hvem som kosa seg mest. :o) Kjekt med slike små. Jobber selv i barnehage. Utforende, men koselig.

  1. Fotballfrue

   Det vil jeg tro 🙂

   – C

 23. Så koselige bilder! Klart man må følge med på Melodi Grand Prix 😀 Holdt på å dø av latter da Russland fremførte bidraget sitt, hvertfall.. Kos dere masse med grilling i finværet 🙂

  Stor klem til verdens flotteste Caroline <3

  1. Fotballfrue

   Haha! Jeg også! De var jo skjønne, men fy søren. Sangtalentet var kanskje ikke helt på plass :p

   Klemmer til den som snart blir en av Norges flotteste mammaer 🙂

 24. Skjønne bilder, spes. nr 2! ♥
  Nyt livet, Caroline, nyt suksessen, nyt Lars-Kristian, og ikke la deg presse av all babymasen. Ha en fortsatt fin solskinnsdag! 😀

  1. Fotballfrue

   Takk, gode deg!

   Klemmer!

 25. sommerfugl

  Gud det så utrolig digg ut. For et sted dere bor!! Ser dere nyter det også! Sitter inne med masteroppgaven som skal leveres om få dager og holder på å gå på veggen. På tide med en kaffepause på terrassen 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk, vi koser oss veldig her 🙂

   Så flink du er, master er viktig 🙂 Tenk så deilig det blir når du har levert inn 🙂 Lykke til med innspurten!

   Klemmer 🙂

 26. Kristina

  Så hærlig. Tror kanskje bilde nr 2 er det peneste jeg har sett av deg noen sinne. Så fin og naturlig 🙂 Det der kledde du Caroline! (Både looken og ungen 😉 )

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte deg!

   – C

 27. Så koselig! 😀

 28. Kan hende jeg tar så veldig feil nå, men er det Stine Larsen, som er kjæresten (eller kanskje gift) med Kevin Larsen?
  syns hun var veldig lik hun ene som også var med på programet «fotballfruer», på VGTV-

  1. Fotballfrue

   Det er Stina Larsen, ja 😀 De er forlovet <3

   - C

 29. Neimenn, fine Stine og lille Lukas jo 🙂 Ser ut som dåkker storkosa dåkker i varmen, her i Tromsø e det 7 grader og sidelengs regn! 🙁 Lura allti på koffer vi bor så langt nord på denna årstida… 😉

  1. Fotballfrue

   Huff :O Flytt hitover 🙂

   – C

 30. Du er så fin! Og en stor inspirasjonskilde. Nå venter jeg bare på at dere også skal få barn! Hehe. Tror du at du kommer til å forandre stil når du blir mamma? 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha :p Nei, absolutt ikke 🙂

   – C

 31. Gud så herlig! 🙂 Dere kommer til å bli fantastiske foreldre 🙂

 32. hehe.. bilde nr 2… » kan jeg også bare spise pålegget slik som henne?» 😉

  så mange fine bilder 🙂 kler kid, må jeg si 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha, han er skjønn! 🙂

   – C

 33. Herregud, så søte! Det øverste bilde av deg og han Lukas var utrolig fint :)) Dere kler virkelig å være med barn<3 Tok de med leker og badebasseng selv eller er det deres? 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 De tok med seg 🙂

   – C

 34. Åh så herlige og glade bilder. Ble i godt humør av dette jeg 🙂
  Må kose dere videre i sommerværet.

 35. kan være en god ide å venne hundene til barn gradvis! det kan bli et problem hvis dere skal ha barn noen gang!

 36. Såå fine bilder 🙂 Sommeren er virkelig årets høydepunkt i mine øyne!

  Jeg har bare en liten ting jeg vil skrive til deg, Caroline:

  Jeg har lest på både vg og på side2 om «blogg krangelen» mellom deg og den svenske bloggeren, Blondinbella, og jeg må bare si rett ut at det er noe av det mest latterlige jeg har lest noen gang. Jeg er fult og helt på din side, og jeg mener selv at man må få legge ut det man vil, uten å bli beskyldt for å være et dårlig forbilde og at man har spiseforstyrrelser. Blondinbella kommer med kommentarer og argumenter som rett og slett bare slår tilbake på seg selv, noe jeg synes er helt fantastisk latterlig. Du er en sunn, ung og flott kvinne! Om dine yngre lesere (selv er jeg 16 år) blir påvirket av ditt kosthold og din trening, på en måte som fører til at de blir psykisk syk, så er de desverre ikke gammel nok til å surfe fritt på internett. Du er et flott forbilde, og aldri gi opp med å forsvare deg selv! DU er FLOTT 🙂

  ha en fortsatt fin kveld!!
  Stooor klem!!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord, Marlene 🙂 Setter veldig stor pris på støtten <3

   Klemmer 🙂

   1. marlene

    <3

 37. dette kledde deg! og dere kommer til å få vakre barn.
  og gratulerer med ny gressklipper!
  ha en fin helg….
  klem…..

  1. Fotballfrue

   Haha, takk 😀 Denne er knallgod 😉 (…sier Lasse) 😀

   – C

 38. Aaah so cute!

 39. Hvor er shortsen din fra? Utrolig fin!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 Den er fra H&M Divided 🙂

   – C

 40. Fy fader så fint bilde nr 2 var! Du kler barn 😀 (hvis det går ann å si noe sånt) klem!

  1. Fotballfrue

   Hehe, takk 😀

   Klem tilbake!

 41. Så koselig innlegg 🙂

  Jeg lurer på en ting som er ganske off topic, men jeg vet ikke hvem andre jeg skal spør enn deg. Jeg vet jo at du ikke bruker produkter som tester på dyr (som er veldig bra), og det gjør ikke jeg heller. Men jeg sliter med å finne dussjåper og tannkrem som ikke tester på dyr. Hvilke bruker du?

 42. Å, så koselig!! Har selv en gutt som fyller 2 år i juli, og kunne nesten tenkt meg å ta han med på besøk til dere! Perfekt for barn ser det ut som!

  Kos dere og nyt livet, det haster ikke med barn. Jeg var 18 da jeg fikk sønnen min, og venter nr 2 nå om tre uker. Storkoser meg! Men hvorfor stresse når dere har det så bra? 🙂 Men dere vil uten tvil bli kjempe flotte foreldre!!

 43. Lyckliga Ingrid

  Herlige bilder!

 44. Hei høpp!!

  Ser ut som en koselig dag:9

  I dag kom boken din i postkassen her:)Kjempe fin
  bok,og gleder meg til å prøve oppskriftene…Håper
  på å bli inspirert til trening også:)

  Nyt varme sommer dager:)

  Klem Linda:)

 45. Ingenting er som en kjekk mann med barnetekke! Koselige bilder 🙂

 46. Deilig mann du har =)

 47. Hanne Marte

  Hei! 🙂
  Lurte på om du kunne lage et innlegg om bikiniene dine fra Victoria Secret? 😀
  Du er et fantastisk menneske, stå på! :))
  Klem!

 48. Jeg liker virkelig måten du har taklet all kritikken fra hun svenske dama som tror hun vet alt om deg. Latterlig at hun skal fortelle deg hva du skal gjøre. Jeg personlig har ikke annet å si enn at hun må være misunnelig. Det er egentlig utrolig trist at hun ikke har skjønt at du med bloggen din prøver å få folk til å akseptere hvordan de ser ut, og ikke motsatt. Du har iallefall hjulpet meg utrolig mye Caroline. Du er så nydelig. Virkelig et av de herligste menneskene jeg noen gang har møtt!

 49. Så utrolig fine bilder!!

 50. Morsomt å se deg i en slik setting 🙂

 51. Å gud for noen snuskelige bilder! Dere to kommer til å bli perfekte foreldre, håper det ikke er så altfor lenge til 😉
  Håper dere har hatt en fin dag, ser værtfall ut som det er èn som har hatt det supert. Ha en fin kveld 🙂

 52. Pernille

  søte bilder! lurte på om du har noe tips til å kjøle ned de søte små,vovsene?

 53. Christine

  hei Caroline:-)
  Nå er det lenge siden jeg ar vært innom å «hilst» på deg. Grunnen er at jeg har ligget syk i fem uker..
  Iskaffe har jeg lengtet lenge etter, og jeg satser på at du får det til for så å dele den ed oss trofaste lesere:-))
  Hilsen Christine

 54. Herlig!! For en utrolig skjønn gutt, og det siste bildet.. hihihi.. ingenting å si på den kommende fotballproffens engasjement iallefall!!!
  F.a.n.t.a.s.t.i.s.k !!
  Ellers må jeg bare si tusen takk for all den treningsinspirasjonen du sender via bloggen. Etter altfor mange måneder med
  «latmannstrening», har jeg endelig tatt tak og fått litt futt i treningen – takket være deg!
  Trente styrke på bein i går, og bega meg ut på joggetur i morgentimene i dag for å løse opp litt gangsperr!
  Når jeg kom hjem fra løpeturen var jeg så støl, at jeg måtte gå sidelengs opp trappene.. slikt er det bare en ting
  å si om: H E R L I G!

  Ha en knallfin kveld!
  Klem fra Ida

 55. Så fantastisk herlige dere ser ut! Spesielt på bilde nr 2, som andre også nevner. Dette kledde du virkelig! Og du er jo like nydelig som alltid, men jeg synes liksom du stråler litt ekstra for tiden! 🙂

 56. Karen Marie

  Utrolig fine bilder! Gleder meg til å se dere også få en snart 😉

 57. Dere hadde blitt sååå flotte foreldre! 🙂 Men hva slags kamera bruker du? Og evt. linse?

 58. Karoline

  Så koselige bilder, idyll! 😀

 59. Leste spalten din i Massiv i dag mens jeg ventet på legekontoret. Må si jeg lo godt av det du skrev! Var et eller annet med det som fikk meg i så godt humør at til og med det legen sa til meg ikke gjorde så mye likevel. Takk for at du gjorde dagen min! 🙂

 60. Bildet hvor dere sitter på trappa, idyll;)

 61. For noen herlige sommerlige bilder! Sitter og smiler. Det beste bildet er helt klart det siste, haha, sjekk han flyr i lufta. Ser ut som dere koser dere masse. Veldig naturlige og fine bilder av deg. Blir i godt humør av slike innlegg! 🙂

 62. Så skjønne bilder 🙂 både av vakre jenter og lille lukas 🙂
  Kos dere videre og nyt kvelden!!
  ps…
  Kunne du spurt søte stine hvor hun har kjøpt bassenget, så fint ut:)

 63. Så skjønne bilder! Med ditt og Lasse sitt utseende så kommer dere til å få verdens skjønneste barn:-D

 64. Herregud så nydelig, du kommer til å bli en helt fantatisk mor, Du er både nydelig og du ser helt fantastisk ut som *reserve *mor. Fikk nesten tårer i øya når jeg så det. Tror ditt barn kommer til å bli verdens nydligste, fordi den kommer hvertfall til å ha verdens peneste mor.

  selvom det er 1 , 5 eller 10 år så vil du bli den beste 🙂

  Å elsker antrekket ditt foresten, 🙂

  kos dere i kveld 🙂

 65. Hei!
  Vet du navn eller fargekode på beisen på terrassegulvet deres? Veldig fin 🙂

 66. Det er så gøy å lese bloggen dn om dagen, for du sprudler! Ha en fin helg 🙂

 67. Sykt koselig når du legger ut sånne litt mer hjemmekoselige bilder! 🙂

 68. Ine Cecilie

  Jeg gleder meg til å se bilder på bloggen din en dag, et bilde av deg og din datter traske rundt i butikker, du i dine Christian Louboutin’s og henne i små rosa pyntesko. Noe jeg også ser frem til er å se slike hagebilder av Lars-Kristian og deres handsome lille sønn som virkelig ser opp til faren sin, og ser på faren sin som en stor hero! Fotballspiller skal vel han og bli;)

  Jeg har drømmer om dere. Digger deg Caroline, ønsker deg alt vel! Barna deres blir nok perfekte, å jeg kan si jeg gleder meg til å se de allerede 😀

  Haha, eller hva?;)

 69. Heisann!

  Synes det bassenget så så festlig ut med det vannet som kom ut av løven…Vet du hvor det er kjøpt? 🙂

 70. Så herlige bilder! Ser ut som du fikk veldig god kontakt med Lukas ihvertfall ;D

  Kos dere masse i varmen!

 71. Bilde nummer to var så søtt! Du kler barn 🙂 så så naturlig ut! Hehe. Og herregud for et fint bilde av utsikten!

 72. Hei,

  Så flotte bilder og herlg stemning:-). Det er når jeg ser bilder som dette jeg ser at vi må komme oss ut av Oslo og flytte på landet:-). Og hvor har dere fått tak i det fantastiske bassenget, det hadde 2 åringen min elsket:-). Og ta dere good tid til å være kjærester og opplev og reis masse, barn er heelt fantastisk. Men det er jo så fantastisk å bare ha tid til å kose seg sammen også, dere er jo så unge og forelsket:-).

 73. Sååå nydelige 😉 Gleder meg veldig til du blir mammablogger en vakker dag, dere kommer til å få verdens nydeligste barn 😉 Vakre mennesker!!

 74. Elisabeth

  Så varmende å se på disse bildene:D dere blir sikkert kjempe gode foreldre!

 75. Marianne

  Så skjønn han er! Kunne sett ut som sønnen deres, liknet deg skikkelig på det ene bildet 😛

 76. så utrolig flott du er, Caroline! Ser ut som at dere har hatt en fin dag idag!

 77. Haha, du skal ikke ha deg en sånn liten tass da? 😉
  Det såg koselig ut!! 😀
  Takk for fine blogginnlegg, du er en stor inspirasjon! Takk skal du ha 🙂

  Og btw, leste artikkelen i vg om deg igår. Er så enig med deg i det du skrev. Virkelig bra skrevet.
  Hun motsier jo seg selv! size me er jo slik man er, tynn, tykk, mellom, lang eller høy!
  Jeg har også alltid fått pes på meg for å være tynn så jeg forstår deg så godt.

  Klem til deg!

 78. Dette så ut som en fantastisk dag! Hærlige bilder! Du og LK virker så utrolig gode og snille, og det ser ut til at dere har barnetekke 😉 Det var også en søt Lukas og en vakker Stine på besøk! 😀

  Uff, det er fælt at andre må mase på at du må få barn, bare fordi du har alt på stell. Skjønner godt du vil la ting skje som de skjer – bra livsfilosofi!

 79. Eurovision song contest heter det 😉 Melodi grand prix er i februar.

 80. Josefine

  Åhh, for noen heerlige bilder! Gurimalla, smeltet helt jeg 😀 heerlig gutt 😀

 81. Idyll! Ser ut som dere passer perfekt til barn, gleder meg til DET innlegget kommer, hehe! 🙂
  Og for en kropp på mannen din! Noe å være stolt over ja.. ja, det gjelder jo dere begge da! Skulle ønske jeg hadde viljestyrke til å jobbe så hardt.. bra jobba 😀

  Mange som kritiserer deg for å være tynn, men du er jo ikke tynn, du er slank og sterk! Fine muskler!

 82. May Lene

  Så herlige bilder! Selv om du alltid ser utrolig flott ut, Caroline, så må jeg bare få si at du virkelig er på ditt aller, aller vakreste når du er så naturlig og smiler så ekte som du gjør på disse bildene. Helt nydelig 🙂 Håper du får en flott pinsehelg! Klem <3

 83. Så herlig bilde nr to var 😀 Og ganske spesiell skytestil på det siste bildet, hehe! Crazy hvordan noen tror at de skal kontrollere livet ditt over her, må være utrolig slitsomt .. Stå på med ditt og ikke la deg knekke 😉

  – L

 84. Ser jo bare helt fantastisk ut, viktig å kose seg i varmen 🙂

  Lurte bare på hvor det fantastiske og herlige svømmebassenget er kjøpt jeg? Likte veldig godt den «spruten» ;)))

  Ha en strålende pinse lille søte familie <3

 85. Herreguuud, så deilig å se deg i vanlige (enkle klær) og «uordnet hår» Ahh… Du er så mye flottere når det ikke ser ut som om du skal opp den røde løperen!:))

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *