En ny dag: Sol, sol, sol og besøk

Gooood morgen, solstråler! Håper dere har hatt en fin start på dagen, det har i hvert fall jeg. Har vært en tur i Skien på ELIXIA for å trene styrke med Alexander (gang nummer 2 denne uken) og i morgen skal jeg tilbake, for da skal vi jobbe med en liten treningsguide til dere! Jeg tenker topp 5 effektive øvelser på blant annet mage som du selv kan utføre hjemme. Dette blir gøy!

Ellers har jeg nettopp dusjet og er klar for å jobbe litt, før besøket kommer. Tenk at jeg har kjent Stine i fem år, men har ennå ikke fått hilst på Lukas som snart blir tre. Dette har selvfølgelig å gjøre med at hun og Kevin bodde i Tromsø da Stine ble gravid, og der var de noen år. Hver gang vi har møttes, har det vært uten barn. Men nå har de flyttet til Hønefoss, som tross alt ikke  er altfor langt unna, så da tar lille Lukas og Stine veien hit fra i dag til i morgen. Å, jeg gleder meg 😀

Slik ser jeg ut enn så lenge, tipper jeg skifter til shorts og bikini i løpet av dagen:

Skjørt Zara / Topp BikBok / Belte Nelly.com (annonselink) / Sko All Saint Spitalfields / Briller RayBan 

Håper ikke dere går lei av antrekksbilder, jeg blir bare så innmari inspirert av været!

Ha en, bokstavelig talt, strålende dag alle sammen ♥ Husk å følge med på Norge på langs, her.

77 kommentarer

 1. Har du det veldig bra for tiden? Du sprudler jo på bildene dine! 🙂 Antrekksbildene dine er ikke like «stive» som før. Får skikkelig sommerstemning og inspirasjon av å se bildene dine!

  1. Fotballfrue

   JAAA 😀 Det er jo sol 😀

   Takk, skjønne!

 2. Hei! Kunne du kanskje lage en guide til hvordan man styler opp blondeshorts? synes det er så vanskelig! Miriam:)

  1. Enig med Miriam!!

 3. Frøydis Bjørnevaagen

  Åh, det er så deilig å se at det endelig er sol og sommer! Gleder meg i hvertfall veldig til å lese om de 5 mageøvelsene! 😀

 4. Your skirt is so beautiful! Perfect summer outfit!
  xoxo

  http://www.secretsofmissdaisy.blogspot.com

 5. Du er så utrolig fin 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte!

   – C

 6. Jeg går ikke lei antrekksbilder! Elsker det, og jo flere desto bedre. Nesten det eneste jeg ser på, på blogger 🙂

 7. Du… det er bare noe spesielt med bloggen din. Jeg pleier ikke å kommentere blogger, men her var jeg bare nødt. Det er så utroolig inspirerende å se de flotte antrekksbildene dine! Du er et forbildet og jeg bare diigger deg. Stå på!!

 8. stomach

  så bra med treningstips for magen =) må man trene rygg også for å få flat mage?, mener jeg hørte at det var en kombinasjon her. Man har jo en «bakside» av magen også =)

 9. Caroline

  Hei:)

  For 7 månedar sidan fann eg ein sommarkjole igjen, men uheldigvis passa den ikkje:(
  På grunn av dei supre treningstipsa dine passa eg i den no:)
  Aldri slutt å blogg eller gje treningstips

  – Caroline

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *