En ny dag: Sol, sol, sol og besøk

Gooood morgen, solstråler! Håper dere har hatt en fin start på dagen, det har i hvert fall jeg. Har vært en tur i Skien på ELIXIA for å trene styrke med Alexander (gang nummer 2 denne uken) og i morgen skal jeg tilbake, for da skal vi jobbe med en liten treningsguide til dere! Jeg tenker topp 5 effektive øvelser på blant annet mage som du selv kan utføre hjemme. Dette blir gøy!

Ellers har jeg nettopp dusjet og er klar for å jobbe litt, før besøket kommer. Tenk at jeg har kjent Stine i fem år, men har ennå ikke fått hilst på Lukas som snart blir tre. Dette har selvfølgelig å gjøre med at hun og Kevin bodde i Tromsø da Stine ble gravid, og der var de noen år. Hver gang vi har møttes, har det vært uten barn. Men nå har de flyttet til Hønefoss, som tross alt ikke  er altfor langt unna, så da tar lille Lukas og Stine veien hit fra i dag til i morgen. Å, jeg gleder meg 😀

Slik ser jeg ut enn så lenge, tipper jeg skifter til shorts og bikini i løpet av dagen:

Skjørt Zara / Topp BikBok / Belte Nelly.com (annonselink) / Sko All Saint Spitalfields / Briller RayBan 

Håper ikke dere går lei av antrekksbilder, jeg blir bare så innmari inspirert av været!

Ha en, bokstavelig talt, strålende dag alle sammen ♥ Husk å følge med på Norge på langs, her.

77 kommentarer

 1. elsker hi-low skjørtet! <3 du har nydelig hår fine du!!

 2. Her er det regn og 8 grader, men det kan man alltids utnytte til innearbeid:) Blir uansett glad og oppmuntret av å lese de herlige positive innleggene dine, du er en solstråle! 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Katrine! God du er 🙂

   Klem!

 3. Du er så flott !

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne!

   – C

 4. Er for mange bilder med godt vær – for her hvor jeg bor høljer det ned regn :o/
  Blir bare littegrann misunnelig på alle godværsbildene :o)

  1. Fotballfrue

   Nei, gjør det? Uff :/ Men det kommer nok til deg også, sommeren er ung 😉

   – C

   1. Takker!

    Joda, sommer og sol kommer hit også, om noen få uker :o)
    (Må bare smøre meg med litt tålmodighet)

 5. Heisan Caroline.

  Eg må berre meddele deg ein ting. Då eg oppdaga bloggen din var det med blanda følelsar eg var innom. Som sjuk av spiseforstyrrelsar i over 13 år, og med ein bakgrunn som toppidrettsutøvar i løping var det lett å samanlikna seg med flotte kroppar på nettet.

  Då eg endeleg tok meg sjølv i nakken og fekk hjelp har eg i løpet det siste 1,5 året blitt den sunne og glade jenta att. Og eg diggar faktisk bloggen din. Du har inspirert meg til å finne den jenta som elska å kle seg opp, og ikkje minst elska høge sko. Du har ein super klessmak og eg har fått brukt mange av dei tipsa du har formidla. Det ser du nok i innlegga mine:)
  Tusen takk.

 6. Brit-Mari

  Jeg gikk akkurat igjennom kommentarene på en del av dine foregående innlegg som jeg har kommentert på, for å sjekke om du hadde svart *det-er-så-stas*, men jeg kunne ikke finne kommentarene mine noen plass 🙁 tror det er den dumme mobilen min som tuller, det er fra den jeg har postet de fleste kommentarene! Surt.. Men de går stort sett ut på det samme, du er supersmashing altså! Blir så inspirert av deg og personen du er 🙂

 7. Nydelig og fin du er! Jeg sitter inne å øver til eksamen, men med vinduene på gløtt og skinnende sol, er det ikke så ille allikevel;) Gleder meg til treningsguide, ta gjerne med noen effektive øvelser for rumpe og lår også, som er de områdene jeg virkelig trenger noen gode øvelser for;-p Ha en deilig dag!

 8. Fine! Du er så glad og positiv for tiden, deilig å lese! (OK, du er som regel alltid glad og positiv, da… Men nå skinner det virkelig gjennom!)

  Vil bare si at jeg støtter deg i Blondinbella-«krigen». Hvordan kan hun si at man skal være stolt av sin kropp og fasong – uansett, men rakke ned på deg?!? Snakk om dobbeltmoral… Kan ikke skjønne hvordan du holder ut med å få så mye dritt slengt rundt det. Helt latterlig. Hva har du gjort galt?!

  Jeg syns det er FANTASTISK at du skriver så mye om trening som du gjør. Jeg er uenig med lavkarbo, men det at du faktisk har lagt vekt på et sunt og variert kosthold og god trening på bloggen er fantastisk. Du har enorm påvirkning på ungdommer. Ungdommer som i dag sitter mer stille en dagens pensjonister!!! De fleste av ungdommene er ikke i bevegelse lenger, og vi står over et enormt overvekt/livsstils-problem, også får du kjeft ved å fronte en sunn livsstil?! Det er faktisk bare helt latterlig.

  Stå på Caroline. Det du gjør er helt riktig.

 9. Caroline

  Åå, det er herlig vær ute! Skikkelig deilig.
  Har du noen tips for øvelser til innsiden av låret imens du er igang? Helt supert at du lager treningsguide!

 10. KristinL

  Flotte bilder av en flott dame som er til stor inspirasjon:) Du stråler like masse som det supre været.
  Er nå hjemme etter en time hos PT (hihi din «skyld», og min glede, at jeg startet med det…) og er snart klar for et lettere antrekk.
  Ønsker deg en strålende dag på alle måter og kos deg med sommer og besøk:)

 11. Benedikte

  Du er så fin!! 😀
  Gleder meg masse til treningsguide, veldig nyttig nå som sommeren kommer og motivasjonen øker!

 12. Å så herlig antrekk! Det er insp for kveldens feireateksamenerover glass med vin:-) hurra!

 13. Bruker du alltid å pynte deg når du bare skal være hjemme? Selv setter jeg bare på meg noe enkelt og går helst uten sminke, så befriende! Du ser uansett smashing ut da!

  1. Fotballfrue

   Elsker å pynte meg, men noen ganger liker jeg å slenge på meg en joggebukse også 🙂

   – C

 14. Blir i så godt humør av bloggen din og det du skriver og ikke minst de flotte bildene!! 🙂 Hatt en veldig dårlig start på dagen i dag, men nå bestemmer jeg meg for at resten av dagen skal bli strålende:D Takk for at du har evnen til å formidle så godt som du gjør, og klarer å snu dagen min bare ved å skrive et innlegg her<3

  Ha en fiiiin dag, skjønne deg!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂

   Ha en herlig dag du også 😀

   – C

 15. Hei!

  Hadde vært fantastisk med noen øvelser for lår også ! 🙂

 16. Blir aldri lei dine antrekksbilder 😉 Har nettopp bestilt meg to sånne belter, men fra ebay. Venter spent. Ha en fin torsdag!

 17. Elisabeth

  Hei !

  Lurte på noe angående å bestille fra Asos. Er det like dyrt å bestille der fra med tanke på frakt og toll som fra USA? Si en kjøper noe for 300 kr, må man regne med mer enn 300 kr i tillegg for frakt og toll? Tusen takk for svar på forhånd 😀

  Må med det samme si at jeg elsker bloggen din, og er innom den sikkert 10 ganger til dagen, hehe.. Fantastisk inspirerende blogg! 🙂

 18. Michelle

  Gleder meg til øvelsene kommer, alltid kjekt med nye øvelser eller andre gode tips 😀 gikk på trening kl 06.00 i dag og har nettopp laget smoothie og juice til senere. Så dagene er strålende så langt 😀
  Fint antrekk Caroline, du motiverer virkelig til å ta på fin klær også i hverdagen, det liker jeg 🙂 Nyt dagen videre <3

 19. Så utrolig fint! 🙂

 20. digger antrekksbilder! ikke slutt 😀

 21. Du er nydelig som alltid. 🙂 Skjønner ikke at noen kan si du er et dårlig forbilde, du er tynn, ja, men du ser sunn og frisk ut – stråler rett og slett! Kan ikke skjønne annet enn at alle negative kommentarer er pga misunnelse? Det er ingen blogger jeg får mer inspirasjon og glede av å lese, det til tross for at jeg sikkert ikke er helt i «målgruppen» som tobarnsmor på landet. I steden for å bli misunnelig, så gleder jeg meg over å se hvor fint du har det, de fine bildene, det fine interiøret, de inspirerende treningstipsene, den gode maten, de nydelige antrekkene og ikke minst, alle de fine skoene. <3

  Å ha deg som forbilde er vel ikke det verste man kan ha.. når man ser alt du har oppnådd i ung alder. All ære til deg som lager denne fine bloggen til oss. Måtte du aldri slutte. 🙂

 22. Åh, du har så utrolig nydelig stil! Elsker antrekksbilder, hehe. 😀

 23. Elsker antrekksbilder, du har utrolig nydelig stil! Går aldri lei. 😀

 24. yaya nova

  Jeg er glad for at du står for det du gjør, Det å ikke gjemme seg pga din kropp! du har lært mange å akseptere seg selv og sine former (inkludert meg) Tusen takk forresten! Alle er ikke like men alle er fine ! du fremmer å ha et sunt kosthold og trene og det er noe som alle burde gjøre 🙂
  Det folk må skjønne er at de tenåringsjentene som følger bloggen din får jo med seg ditt budskap og at ikke all påvirkning kommer kun fra deg, men resten av samfunnet.
  Din påvirkning er positiv! hver gang noen kritiserer deg så forsvarer jeg deg med akkuratt dette, og sier at du er kjempe flink til å kommentere tilbake på jenter som sier at de vil se ut som deg, med å si at de ikke trenger det fordi de sikkert er kjempe fine selv!

  anyway 🙂 kos deg masse idag 🙂 jeg har nettopp bestilt et par cobra snake briller, gleder mg til de kommer i posten 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk for fine ord 🙂

   – C

 25. Christina

  Nydelige bilder:) Har nettopp fått sunspa lotion i postkassen. Den skal gi farge med en gang den påføres, så får du deretter en gradvis brunere farge. Har du testet ut denne? Ønsker deg en fin dag videre i sola! Her i Tromsø er det regn og kaldt :/

 26. Caroline

  Hei :)) nydelig antrekk du har for tiden!! Været og DU inspirerer meg, hehe 🙂
  jeg har bare et spørsmål ang ditt forhold til godteri. Hvor ofte unner du deg en sjokoladebit eller litt potetgull og dipp? 🙂 Drikker du brus eller bare vann og te, evnt hvilken brus drikker du? :))

  Ha en fin dag i sola 😀 klem fra porsgrunn 🙂

 27. AAAAAAAAAAAAAA shoes <3 this belt is really nice but Nelly dont send order to my country:/ this is bad side this shop:( Becouse a lot of things are nice:D

 28. Nydelig, som alltid! Du stråler om dagen 🙂

 29. Jeg synes du bommer med dette antrekket. Blir for mange ulike stilarter og de grove skoene gir et «tungt» på det hele. Men det er nå MIN mening 🙂

  1. Og når du ikke har noe positivt og si, så er det lov å holde det inn i seg! Det er noe som heter folkeskikk! Du er vakker, Caroline! Jeg beundrer deg! 🙂

 30. Beautifull, love your top&skirt!

 31. Josefine

  Her er det over 25 grader i skyggen 😀 elsker det, mye bedre å være hjemme enn i syden når været er sånn som dette! Ha en strålende dag, herlig å få besøk av venninne og en liten unge, de er så skjønne i den alderen! Jeg skal selv sitte barnevakt fra klokken 4 til 9 i kveld, så jeg får min dose barn 😀

 32. Heisann !
  oppdaget bloggen din nylig og er helt avhengig .. du er så positiv og glad 🙂
  Lurte på hvem Alexander er , for jeg ser at du nevner ham i noen av innleggene dine ? 🙂

  1. Fotballfrue

   Så herlig å høre, liker at nye mennesker oppdager bloggen, og får et positivt utbytte av den 🙂

   Alexander er min personlige trener fra Elixia i Skien.

   – C

 33. Så fint antrekk! Elsker stilen din!:D Håper resten av dagen din blir like fin:)

 34. Gleder meg til trenings-guide! 🙂

 35. får ikke kommentert bloggen din når jeg er på telefonen min (iphone 4)… men uansett, vi blir ikke lei 🙂 du er nydelig!

 36. Christine

  Du er den eneste litt modne «toppbloggern» som er der ute, ikke slutt med det!
  Fantastisk at du alltid gjør deg flid med å skrive hvor det du går med er fra! Tipptopptommelopp!
  Ha en superfin solskinnsdag fru Eriksen! 🙂

 37. mote dilla

  Du har såååååååååååååååååå fint hår ,belte passer perfekt til antrekket.
  Gleder meg til trenings guid bekinien passer ikkje heilt så kan bli nyttig.
  ELSKER bloggen din♥♥♥♥♥♥♥♥☻☺
  Håper du ,lukas og Stine får det fint ☻☺

  ps kan bli skrive feil med dinna dataen

 38. Du er kjempe pen! Elsker moten din. <3

 39. Tips for effektiv trening av lår/rumpe hadde vært absolutt toppen:-D

 40. Veldig fint skjørt til deg! 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

   – C

 41. Må bare få si at det er så utrolig koselig å lese bloggen din!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂

   – C

 42. For et år siden kjøpte jeg en sommerkjole uten å prøve den, og fant ut da jeg kom hjem at jeg ikke hadde sjans til å få den på meg. Lot likevel vær å bytte den i håp om at den en dag skulle passe. I dag hentet jeg den frem fra langt baki skapet og tror du ikke den satt som et skudd! Lignende lykkefølelse har jeg ikke kjent på lang tid. Så tusen takk for at du er et slikt fantastisk forbilde: uten deg hadde kjolen til slutt endt opp i en sekk til Fretex!

  Og herregud, så flott du er! 😀

  1. Fotballfrue

   Så utrolig flott å høre at du er fornøyd, finnes ikke noe viktigere enn det 🙂

   Tusen takk for fine ord 😀 Håper du får mange fine sommerdager i kjolen din 🙂

   Klemmer!

 43. Pent skjørt! Du er så flott Caroline: )

 44. Hei Caroline!

  Jeg er fast leser av bloggen din, og beundrer deg veldig for den du er og det du gjør 🙂 Jeg er fra Siljan, men bor nå i Skien. Har trava mye rundt i skogene i nærheten av der du bor både via løping og langrenn. Det er helt fantastisk flott der oppe! Tipper dere nyter stillheten og den flotte naturen.
  Jeg har begynt å interessere meg for mote og skjønnhet de siste åra, og henter masse tips fra deg. Takk skal du ha! Det er regn skjær lykke å være i form og pleie kroppen riktig. Selv trener jeg 4 dager i uka ved siden av full jobb.

  Stå på og fortsett å blogge som du gjør, Caroline! Du gir meg mye glede i hverdagen.

  Klem

 45. Jeg bare lurer på en ting, har du ikke noen jobb? Siden du driver med så mye rart dagen lang..

  1. Fotballfrue

   Jeg har absolutt jobb 🙂 Jeg er utdannet journalist, og er gründer. Driver firma med mannen min og jobber dagen lang, men kan legge opp arbeidsdagen som jeg vil 🙂

   – C

   1. Haha, gründer! Nå har jeg hørt det også.

   2. Fotballfrue

    Åh, den må du utdype. Hvorfor mener du at jeg ikke er en gründer?

    – C

 46. Elskbare sko! Kan jeg få stjele dem?

 47. «gang nr.2 denne uken»…åh gad.

  gleder meg til treningstipsene da!

 48. Så fint antrekk, blir inspirert av været jeg også, så innmari mye lettere å kle seg i solskinn og sommer enn vinter og kulde…
  Stilige sko, syns jeg har sett de ganske langt bak i arkivet, stemmer det?

 49. Aud Anne

  Du er så nydelig! Gledes masse til treningstips 😀

 50. Har du det veldig bra for tiden? Du sprudler jo på bildene dine! 🙂 Antrekksbildene dine er ikke like «stive» som før. Får skikkelig sommerstemning og inspirasjon av å se bildene dine!

  1. Fotballfrue

   JAAA 😀 Det er jo sol 😀

   Takk, skjønne!

 51. Hei! Kunne du kanskje lage en guide til hvordan man styler opp blondeshorts? synes det er så vanskelig! Miriam:)

  1. Enig med Miriam!!

 52. Frøydis Bjørnevaagen

  Åh, det er så deilig å se at det endelig er sol og sommer! Gleder meg i hvertfall veldig til å lese om de 5 mageøvelsene! 😀

 53. Your skirt is so beautiful! Perfect summer outfit!
  xoxo

  http://www.secretsofmissdaisy.blogspot.com

 54. Du er så utrolig fin 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte!

   – C

 55. Jeg går ikke lei antrekksbilder! Elsker det, og jo flere desto bedre. Nesten det eneste jeg ser på, på blogger 🙂

 56. Du… det er bare noe spesielt med bloggen din. Jeg pleier ikke å kommentere blogger, men her var jeg bare nødt. Det er så utroolig inspirerende å se de flotte antrekksbildene dine! Du er et forbildet og jeg bare diigger deg. Stå på!!

 57. så bra med treningstips for magen =) må man trene rygg også for å få flat mage?, mener jeg hørte at det var en kombinasjon her. Man har jo en «bakside» av magen også =)

 58. Caroline

  Hei:)

  For 7 månedar sidan fann eg ein sommarkjole igjen, men uheldigvis passa den ikkje:(
  På grunn av dei supre treningstipsa dine passa eg i den no:)
  Aldri slutt å blogg eller gje treningstips

  – Caroline

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *