Flower Girl

Klokken er litt over ti på en onsdag kveld, og her sitter jeg med naken hud på armer og bein, ute på verandaen. Jeg tror ikke det finnes en bedre følelse enn den jeg har i kroppen om dagen, absolutt alt blir så mye bedre om våren og sommeren: Å smile, å være fornøyd, å sette pris på dagene, å finne noe å ha på seg, å lage mat, å leve. Alt. Er du ikke enig?

Disse hårkransene fant endelig veien til postkassen min i dag, kjedelig at de ikke kom før, passer jo perfekt til denne kjolen! Bestilte både denne og denne fra Asos for et par uker siden, rett etterpå ble de satt ned i pris. Typisk! De har kjempemange fine blomsterkranser der nå, sjekk alle her (annonselink)

Gleder meg til jeg kan lage en av ekte blomster, det har jeg ikke gjort siden jeg var veldig liten jente.

Nå blir det snart god natt her i huset, blir helt utslitt av denne (deilige) solen. Håper dere har hatt en fin dag ♥

76 kommentarer

 1. kristine

  Så søte 😀 Men blir kanskje to much til den søte og mønstrete kjolen! 🙂

 2. EliseRoalstad

  Du er så pen og inspirerende!:-))

 3. Jeanette

  så skjønn hugo er som skal ligge heeelt oppi deg! 😉 utrolig herlig vær for tiden!

 4. Det er helt fantastisk om dagen, alle en møter ute er så mye gladere, og en får bare lyst til å smile hele tiden med sånn vær:) jeg må bare si at jeg er helt enig med deg ang kritikken mot deg fra blondinebella, og syns du svarte utrolig bra for deg i artikkelen på vg:) ha en fin kveld videre, søte deg:)

 5. kjempefin blogg, fast leser!
  jeg lurte bare på om du betaler frakt når det du kjøper er under 200 kr fra asos.com?

 6. kjempefin blogg, fast leser!
  jeg lurte bare på om du betaler frakt fra asos.com når det du kjøper koster under 200 kr?

 7. Trist at du hele tiden må forsvare den fantastiske kroppen din,men det er vel en del av å være så kjent som du er.Haters gonna hate…

 8. Blomsterkranser er så fint! Jeg gleder meg også til å lage mange fine av ekte blomster i sommer 🙂

 9. Mariam A.

  Hei Caroline !
  Jeg pleier egentlig ikke å kommentere på blogger o.l, men i dag bare må jeg ! Jeg er en fast leser , og er innom bloggen din flere ganger om dagen ! Jeg føler meg ikke i nærheten av like pen og stilig som deg, og trene gjør jeg heller aldri. Men forsatt digger jeg bloggen din, fordi den er motiverende og gir meg masse inspirasjon. Du virker veldig jordnær, og dytter ikke deg selv i godt lys som Isabella ! Har mistet all respekt for henne etter det hun har sagt om deg, og jeg er helt enig: hun er dobbelmoralsk ! Jeg håper ikke det haters som henne sier, får deg til å føle deg som et dårlig forbilde! Selv er jeg over 20, men anbefaler bloggen din til unge jenter, nettopp fordi de bare har godt av å se og lære hvordan man kan leve sunt og holde seg i form. Du har ingen grunn til å føle deg som et dårlig forbilde, tvert imot : vi lærer bare godt av deg. Nå som jeg først har kommentert, vil jeg også si at du og Lars-Kristian er supersøte sammen ! Elsket bryllupet ditt og har masse gode ønsker til deg !

  Husk formålet bak kommentaren min; ikke la hatere svekke deg. Som noen har nevnt her, haterz gonna hate! Det er en grunn til at du er Norges største blogger. Du er fantastisk, og fortsett med det du gjør !

  Masse gode ønsker fra meg !
  -M

 10. Skjønner ikke helt greien med å kritisere deg og kroppen din.. Alle må få lov til å være som de vil. Du svarte veldig bra for deg 🙂

 11. Hei, leser bloggen din hver dag, og du er virkelig en gled i hverdagen (og i eksamenstida 😉 ). Stå på Caroline!
  Leste artikkelen om deg og blondinbella, og må si du virklelig fikk frem gode svar! vi som leser bloggen din fast vet jo du fronter sunnhet og aktivitet.

  Klem

 12. Cathrine

  Hei:) Jeg har akkurat lest artikelen om deg vs. denne svenske bloggeren, og jeg ville bare si at hun virkelig tar feil når det gjelder deg. Du er en tøff dame, og jeg har aldri opplevd noe av det du har skrevet som upassende for noen som helst alder. Klart at den flotte kroppen din vekker oppmerksomhet, men det er som du sier, det handler ikke om tynn/normal/tykk, men å trives i egen kropp. Det viktigste av alt er jo å være sunn og frisk! Jeg håper ikke denne «striden» er noe du tenker på når du legger deg om kvelden, så lang jeg kan se utifra bloggen din er du en flott kvinne, med en god moral og fine holdninger. For min del er du som kommer best ut av denne «striden»:)

 13. Hei!
  Vet du hav, jeg måtte bare innom bloggen din og si at du taklet kritikken på en fin måte fra Blondinbella. Nå er vi mange som faktisk er slanke fra naturens side og vi er så drittlei av å høre slike ting som at man ikke skal «fronte slike og slike idealer» Hva faen lurer jeg på vi da skal fronte? Å være feit og lubben og slikt? Ikke misforstå meg, jeg har ingenting imot de som gjør det, men det ene skal ikke gå på bekostning av det andre. Jeg synes det begynner å bli, eller har for lengst blitt så allment akseptabelt å rakke ned på de tynne, selvom vi stadig får nye bekymringsmeldinger fra helsemyndigheter om at folk blir feitere og feitere.
  Caroline; fortsett av å være stolt av hvordan du ser ut, du jobber til og med hardt for å holde deg i form. Du svarte veldig fint på den kritikken, og jeg er såååå enig med deg i at hun tar fra deg den samme retten som hun selv påberoper deg. Det er ingen forskjell på at hverken hun eller du legger ut bikinibilder. Hvorfor skal noen ha mer rett til det enn andre, skal du «sensureres» fordi du er som du er?? Bullcrap!
  Hun har ikke skjønt hva hun selv driver med, og jeg håper du står sterkt imot slik dobbeltmoralskhet!

 14. Jeg maa si meg helt enig i det flere har skrevet ovenfor! Jeg var tidligere positiv til Size Me kampanjen, men naa synes jeg virkelig det Blondinbella (visstnok) har sagt er fullstendig i strid med det kampanjen staar for. Skulle ikke hun heller ha vaert positiv til at du toer aa vise fram den du er? Mistet mye respekt for Blondinbella etter aa ha lest artikkelen paa VG Nett. Hun har ikke mer eller mindre rett til aa vise seg frem enn det du har. Ut ifra maaten du svarte paa i forhold til henne hadde det vaert mer logisk om du frontet den kampanjen, Caroline 🙂 Vi er noedt til aa komme over den terskelen med at vi konstant skal kommentere andres kropper og utseende og vaere negative! Naar vi er gamle og graa tviler jeg sterkt paa at vi kommer til aa tenke at disse tingene er de viktigste i livet. God helse derimot (bl.a.) – som du fronter meget godt – DET er noe man heller boer fokusere paa 🙂

 15. Så utrolig fin og sommerlig du var idag! Elsker den kjolen din, og sandalene dine. Veldig mange vakre bilder, som vanlig 😉 Likte veldig godt blomsterkransen din – du så ut som en skognymfe <3

  Bruker du forresten solkrem til kropp og ansikt? Hvilken, isåfall?

 16. Så utrolig nydelig du var i den kjolen, får smmerfølelse bare av å se bildene! Fint hårbånd også! Mangler bare et bilde av deg mitt i en blomstereng 🙂
  Er så enig i at alt blir lettere når været er sånn som nå! Eneste som er litt kjipt er at det er masse og gjøre med eksamenslesing og bacheloroppgaveskriving, så får ikke gledet meg så mye over solen som jeg skulle ønske. Håper det er litt fint vær når jeg er ferdig om noen uker også! Håper resten av uken din blir super og at du får kost deg masse i det fine været! 🙂

 17. Elsket måten du svarte på kritikken fra Blondinbella. Utrolig teite uttalelser hun kom med. Før hadde jeg faktisk respekt for henne, men nå innser jeg jo at hun har veldig lite mellom ørene. Stå på, Caroline! <3

 18. Inget vondt om Blondinbella, men i Egoboost Magazine oppfordret hun leserne til å spise 200 gram sjokolade hver dag. Begrunnelsen var at det er viktig å kose seg, og å unne seg det man har lyst på. Den er jeg helt for, men det er en vesentlig forskjell på hverdagskos og fråtsing. Ellers, gode svar fra deg i artikkelen.

  Link har jeg ikke, men uttalelsene er diskutert all over the web.

 19. Ikke ta deg nær av det blondinbella sier. På en måte skjønner jeg begge sider. Du Caroline er naturlig tynn, og jeg tror ikke at du på noen som helst måte lever en usunn livsstil, slanker deg, eller har noen form for forstyrrelser. Du er bygd slik du er bygd. Samtidig forstår jeg at blondinbella reagerer, fordi du er faktisk et forbilde for mange. Og det er mange jenter der ute som ikke er i nærheten av like tynn som deg, men det eneste de ser er bilde, og tenker at; ah, slik vil jeg se ut! Og tyr kanskje til drastiske midler. Vi er alle forskjellige, man må virkelig bare finne sin egen vei. Dessverre når du er en så offentlig person så følger det med en god dose dritt.

  1. Fotballfrue

   Om det er bra å legge ut bikinibilder, er en evigvarende diskusjon, men det er ikke det som er poenget.

   Hvorfor mener Blondinebella at det er greit at hun stiller opp på bikinibilder, men ikke jeg?

   1. Katrine

    Jeg regner med det er fordi de fleste ser ut som henne, mens bare et knippe jenter klarer å se ut som deg selv om de trener masse og spiser veldig sunt. Og kanskje derfor vil det resultere i at de prøver andre midler!

    Du er jo ekstremt smal, ekstremt flott, men jeg for eksempel ville aldri klart å blitt så tynn. Som er det det handler om for mange fordi det finnes så mange retusjerte jenter, og noen av de normale menneskene som viser seg fram, som ser perfekte ut som deg. Jeg ser på hvordan magemusklene ikke vises på meg for eksempel, uten at jeg spiste mye, men trener(og ja på en riktig måte, jeg kan dette her) men som aldri ville fått magemusklene til å synes uten at jeg fikk et usunt forhold til kroppen min igjen, på grunn av sin mor og sine gener.

    Den store forskjellen, og som jeg holder med Blondinbella i, tror jeg er at med når hun legger ut bilder av seg selv så får det jenter rundt om til å bli MER komfortable med seg selv, og gi litt mer faen, mens når du gjør det og ser ut som vi alle helst ville/bør (media etc) så tror jeg egentlig gir den gjengse og egentlig SUNNE ungpike enda mer komplekser for sin naturlig kropp. Er jente/gutten ung og ekstremt opptatt av dette, så bør jo alle se hvor dette går.

    Jeg må bare si at jeg elsker personligheten din som du viser fram på bloggen og at jeg syns du er en super motivator på andre områder. Jeg blir glad av å lese bloggen din! Men når jeg ser din ekstremt tynne mage, som du jo må innrømme at du er(!), så blir jeg litt mindre fornøyd med min normalt slanke, men veldig veltrente kropp som jeg har fått fra naturen. Håper du klarer å se forskjellen på dette, og ikke tar det som kritikk av ditt kosthold, din kropp og din mentalitet! Jeg tror du hjelper mange unge lesere på andre måter! Men pass på, det er så lett for jenter som er usikre på seg selv å klikke seg inn på din blogg, se din avkledde kropp, og gråte inni seg! Jeg vet du prøver å hjelpe for et godt kroppssyn, men det er ikke oss som allerede er enig med deg om at man må akseptere sin egen kropp og være glad i den, som blir påvirket av dette. Det er jo nettopp de som ikke forstår, og jeg tror det er mange av de.

   2. Fotballfrue

    Jeg ser poenget ditt, men den type «diskriminering» er noe jeg vil til livs. Jeg ønsker at alle skal kunne vise frem kroppen sin, uansett utseendet og størrelse. Det kan ikke være sånn at kun de som representerer «gjennomsnittet» skal få lov til å vise frem kroppen sin.

    – C

   3. Flott svar, og jeg er heeeel enig! hvorfor skal noen betemme hvem som har riktig kroppsfasong?? det går jo imot hel prinsippet igjen. De diskriminerer på samme måte som de ikke vil bli utsatt for selv. Flott at du står imot!

 20. Hei Caroline!

  Skal du på noen festivaler i sommer? Isåfall hvilken?

  Kleeem

 21. Elise Tonette

  For et bra svar du kom med til blondinbella!! Dobbeltmoralsk ja, det skal være visst… Bra du klarer å svare for deg, Caroline. Du fikk meg faktisk til å stå opp halv seks (!!!!!) i dag for å komme meg på tredemølla og løpe før jobb! Helt jævli, men gud så deilig det føles etterpå:) Stå på, Caroline! Jeg kunne godt tenkt meg å se et bikinibildet av deg snart så jeg får enda mer motivasjon til å fortsette med denne morgentreningen;) Ikke la dette stoppe deg for å vise hvor vakker du er:)

  1. Fotballfrue

   Utrolig flink er du! Godt jobba! Vi reiser til Hellas om litt over en uke, så pass opp for bikinibilder 😉 Haha 😀

   Klemmer 🙂

 22. You Go Girl!! Stå på Caroline! Det er det jeg tenkte da jeg så overskriftene på vg.no idag.
  Helt enig i at den svenske bloggeren er dobbelt-moralsk.
  Det kommer tydelig frem gjennom bloggen din at du har et sunt forhold til mat, trening og kropp
  og du kommer med budskap til både kvinner og menn at man skal kunne få lov til å være fornøyd
  med sin egen kropp, uansett om man er liten eller stor!
  Vi er alle forskjellige – akkurat som i en Twist-pose, og oppi den er det noe for alle og enhver 🙂

  Hilsen Lise

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Lise 🙂

   Glad for å ha lesere som deg!

   – C

 23. Du er virkelig nydelig! 🙂

 24. Synes ikke du skal trenge å forsvare den sunne kroppen din! Du er ren insperasjon og et fantastisk forbilde! Stå på!! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂

   – C

 25. Charlene

  Hei. Jeg har fulgt bloggen din en stund nå. Jeg har ikke hatt noen interesse av å lese dette innlegget til Isabelle, men jeg ville bare nevne at jeg bare opplever bloggen din som postiv og inspirerende:)))

 26. Josefine

  Hei Caroline!
  I og med at du nå har bosatt deg i siljan vil jeg anbefale deg på det sterkeste å ta en tur innom langesund i løpet av sommeren. Vil anbefale deg å ta turen innom Wrightegaarden for å få med deg en av mange konserter som holdes der i sommer. Legger ved en link til nettadressen hvor du kan se oversikt over hvilke artister som kommer.

  https://web.me.com/wrightegaarden/wrightegaarden/Spilleplan_2012.html

  1. Fotballfrue

   Takk for flott tips 🙂 Vi vurderte Langesund i går, men tok Brevik siden det var nærmest.

   – C

   1. Lorang

    Holder de oppe i sommer? Eierne er jo tiltalt for massiv skatteunndragelse, det var sak på Dagsrevyen om det.

   2. Josefine

    Ja, de holder åpent hele sommeren 🙂 Mange bra artister i år!

 27. Hei Caroline:-) leser bloggen hver dag, helst flere ganger til dagen:-) du er en fantastisk jente, med en fantastisk kropp og fasong! Du motiverer rmeg:-) når ble det bestemt at blondiebella bestemmer hvem som får legge ut bikinibilder og ikke? Ikke bry deg, du rocker, forsett med og fronte den du er, nemlig et sunt og flott forbilde:-) ønsker deg en fin dag:-)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord 🙂

   – C

 28. Jeg har alltid vært stor fan av Blondinbella, også fordi hun tør å vise seg selv som hun er. Hun har alltid stått på sitt og sagt at man skal være stolt over seg selv uansett! Men i da jeg leste artikkelen på vg/nettavisen i dag, mistet jeg så og si all respekt. Det hun sier gjør jo at hun er totalt dobbeltmoralsk.
  Stå på Caroline! I denne saken er jeg på din side (og det er det nok mange flere som er også!) 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har også likt henne, og de verdiene hun «står for». Jeg ble vært overrasket over uttalelsene hennes, og håper at hun har blitt feilsitert.

   – C

  2. Helt enig med deg Cathrine! Syns det er en forferdelig dobbeltmoral i det hun sier. Hvordan kan hun mene at det er greit å fremme et kroppsideale som kalles for «size me», og likevel kritisere noen for deres kropp? Blir helt kvalm av hvor hyklersk det virker, og håper virkelig hun har blitt feilsitert eller omtalt seg på en dum og uforstående måte..

 29. Ååå, den kjolen var utrolig fin! Og hårbåndene var kjempesøte. Har bestilt noen nå til datteren min. Vi skal ha Hawaiian Luau party for henne på 11-årsdagen, så jeg fant noen fine orkidè klips og passende hårbånd! Takk for tips!

 30. Hei:)
  Så fin du er Caroline! Utrolig vakker!

  Elsker boken din- nettopp kjøpt en til både meg en venninne av meg!
  (men jeg savner litt ved oppskriftene og det er at det hadde vært supert om det sto hvor mye karboinnholdet var)

  Også lurte jeg på om du har oppskrift på et brød som så og si er uten karbo, men som er godt? 🙂

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å høre, Stine 🙂 Gjør meg kjemeglad 🙂 Takk for innspill, skal se hva vi kan få til på akkurat det.

   Oppskriften i boken er det nærmeste jeg har kommet et godt brød med minst mulig karber 🙂

   – C

 31. Kristine

  Hei Caroline!

  Elsker å lese bloggen din! Blir så glad av det:) Lurer på en ting, hvordan får du de utrulige fine store bølgene i håret ditt? Er de naturlige eller bruker du noen for for stylingredskap?

  – Kristine

  1. Fotballfrue

   Takk, søte 🙂 Jeg bruker gorgeous curl wand, har laget videoblogg, bare søk på det i søkefeltet mitt øverst til høyre 🙂

   – C

   1. Kristine

    Tusen takk for svar:)

 32. Hei! Jeg ville bare henge meg på de andre som støtter deg etter uttalelsene fra Blondinbella. Slik som jeg har tolket kampanjen hennes burde alle være like stolte, uansett hva slags livsstil eller kropp de har. Jeg synes du er et godt forbilde med masse fokus på trening og et sunt kosthold! Det er også dobbeltmoralsk av henne å kritisere deg når hun er så opptatt av at jenter skal stå sammen og ikke rakke ned på hverandre. Du svarte veldig bra på kommetarene hennes, bra jobba! 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg er enig med deg, jeg ble så utrolig skuffet da jeg ble konfrontert med disse uttalelsene. Jeg har alltid beundret henne, men nå er jeg bare helt satt ut. Uff.

   – C

 33. Hei 🙂
  Jeg er enig i ditt poeng, om hun kan posere i bikini så kan du. Det er greit nok å være uenig i bikini bilder eller ikke, men jeg forstår heller
  ikke hvilken rett hun har til å bestemme at du ikke skal. Tenk om noen hadde sagt til henne at hun ikke kan legge ut slike bilder
  fordi hun er litt for stor så da kan andre føle seg litt tykke? Jeg blir litt irritert på sånt jeg, legg ut de bildene du vil av deg selv å ikke føl at
  hun skal kunne si noe på det.
  Ta vare på den gode følelsen du beskriver at du har i kroppen med glede osv.
  Ha en super dag:)

 34. Jeg vil bare si at jeg mener bloggeren blondinebella har et poeng. Det var jo en grunn til at det ble media oppstyr etter at du la ut bikini bilder av deg selv på bloggen din. Årsaken er jo at du for mange ser veldig underernært ut. Man kan jo diskutere om det å være underernært et synonymt med sunn.. jeg mener, du har et veldig sunt kostholdet. Likevel ser du veldig tynn ut, og dette kan gi feile signaler til unge jenter som leser bloggen din daglig. Du er et forbilde for mange lesere, og du må derfor tenke ekstra nøye på hvordan du selv velger å fokusere på kropp. Jeg tror at alle skal være fornøyd med den kroppen som de har fått. Punktum. Det er likevel viktig å tenke nøye gjennom hva en sunn kropp er. Og for meg og mitt øye, synes jeg ikke din kropp ser sunn ut på alle bildene.

  1. Fotballfrue

   Det du sier er bare sårende. Jeg trener regelmessig og har et sunt kosthold. Et aktivt liv betyr veldig mye form meg, fordi jeg bryr meg om helsen min. Jeg skjønner ikke hvorfor vi ikke kan godta kvinner som de er? Hvorfor skal vi sette hverandre i bås? Vi er flotte uansett! Og for min del har jeg alltid vært tynn, det er slik Gud skapte meg. Det du sier blir derfor ikke annet enn feil. Mener du at jeg heller skal gjemme meg, fordi jeg kanskje er slankere enn snittet? Nei, vet du hva. Det gjør jeg aldri. Virkelig aldri. Jeg velger heller å fremme en aktiv og sunn livsstil, og holdningen om at alle skal elske seg selv. DET er det eneste riktige i mine øyne.

   – C

   1. Det handler ikke om at du skal gjemme deg, og det gjør du jo ikke heller. Men ser du ikke at dine lesere, mange av dem er antagelig unge jenter på 12-13 år, vil kunne bli i overkant opptatt av å følge dine trenings- og spisevaner? Hvis de bare løper 6-7 dager i uka og spiser akkurat som deg, så kommer de til å bli like tynn. Det er det mange tenker og tror vil skje. Fordi du er et forbilde for dem. Det er like dårlig av deg å ikke kunne sette deg inn i andres situasjon; de mange mødrene som har disse unge jentene som forguder deg eller andre kvinner som ikke har like slank kropp som deg. Hvis du ikke klarer å se det ørlitt grann at det finnes farer ved å fremstå sånn, er ikke du noe bedre enn «alle de andre». Du hadde hatt en bedre hverdag som blogger om du var litt mer ydmyk om dette. Håper du ikke tar dette som ondsinnet kritikk og svarer spydig som du gjør med de fleste andre som kommer med kritikk her. For dette er ikke vondt ment.

   2. Fotballfrue

    Mener du at jenter med kroppsfasong som Blondinebella kan la seg avbilde på blogg i bikini, men tynne jenter, som meg, ikke kan det?

    – C

   3. Bettina

    Hele problemet her er jo din mangel på ydmykhet og evnen til å takle kritikk, som i mange anledninger er svært konstruktiv.
    Hvorfor må du på død og liv legge ut bilde av deg selv i bikini? Hvorfor må du oppgi alle treningene dine og alle måltidene? Nå vet jeg at du vil svare at du ikke gjør det, at du ikke skriver alt du gjør og at vi ikke får se din private side, bare en del av bildet…bla bla bla. Men hele poenget med denne kommentaren er jo bare å fortelle deg at folk ser på deg som et forbilde og kan få feil oppfatninger omkring egen kropp pga det du holder på med. Det handler ikke om hvor tynn man er, hvor sunn man er, eller hvordan man er skap fra starten av å gjøre. (for din kroppsfasong har jeg virkelig ingenting i mot) men hvilken besettelse man har på å fronte egen halvnaken kropp på Internett. Jeg mener ikke at noen har mer rett enn deg (eller noen andre) til å legge ut bikinibilde av seg selv, men at de som kanskje kan se syke ut (som ikke er det, bare er født svært svært tynne) bør tenke seg om en gang ekstra. Og da må jeg bare beklage at det gjelder deg, Caroline. Jeg mener også det gjelder andre som kan gi feil inntrykk til sine fjortissaktige lesere, være seg overspisere og selvskadere.
    Du behøver ikke bekymre deg for å ha meg som leser, det forholdet er allerede avsluttet – i tilfelle du skulle være fristet til å si at jeg ikke trenger å lese bloggen din om jeg ikke liker det du skriver 😉 (har fulgt deg en stund, serru)

   4. Fotballfrue

    Så du mener at jeg ser syk ut? Takk, det var jo hyggelig. Kan informere deg om at jeg er helt normalvektig, og at dine vrangforestillinger om hva som er sykt og ikke, baseres på at «gjennomsnittsstørrelsen» har økt betraktelig de siste årene.

    Heldigvis er dette bare din personlige mening, og som du ser av kommentarfeltet, så er de færreste enig med deg. Kanskje du burde ta til etterretning at din oppfattelse kanskje ikke gjenspeiler alle andre sin?

    Når det gjelder det å legge ut bikinibilder, så skjønner jeg at det er en diskusjon som aldri vil ta slutt. Noen mener det er greit, andre mener det ikke er greit. Jeg er blant de som mener at hvem som helst bør få lov til å legge ut de bildene de selv ønsker.

    Jeg skjønner poenget ditt, men jeg forsøker bare å stille deg et veldig enkelt ja/nei spørsmål: Mener du det er greit at Blondinebella legger ut bikinibilder, men at jeg ikke bør gjøre det?

   5. Ja, Caroline er et forbilde for mange, meg selv inkludert. Men når ble det bare lov for de «større» å oppføre seg som forbilder? Caroline inspirerer med tanke på bl.a. trening og kosthold, men selv om jeg er lett påvirkelig får jeg ikke vrangforestillinger om min egen kropp etter å ha sett henne i bikini, da bare tenker jeg at hun er et nydelig menneske. ALLE er nydelige, og det burde ikke være noen uskreven lov om at kun de over 60 kg kan legge ut bilder av seg selv..

   6. Så folk på 60 kilo er «store», over «gjennomsnittsstørrelsen», lubne og feite?

   7. Fotballfrue

    Ingen som har sagt det, Siri. Hun mener bare at personer på over 60 kilo er en del større enn meg, og spør om de har noe mer rett til vise seg i bikini enn folk på min størrelse.

    – C

   8. Hvorfor kan du ikke svare meg på mitt spørsmål, i stedet for å slenge et tilbake i et forsøk på å få meg til å svare det du mener ditt poeng er? Hvorfor må din regel å være at så lenge andre gjør det, så kan jeg det også? Jeg kan ikke gå i butikken og stjele bare fordi noen andre gjør det. Det handler om å fremstå som et forbilde. Mener du virkelig at dine 12 år gamle lesere ikke påvirkes av det du skriver?

   9. Fotballfrue

    Det må være den dårligste sammenligningen jeg noensinne :p

    Det er jo ikke greit at noen stjeler, derfor er det heller ikke greit at jeg stjeler. Det samme gjelder i denne saken, mener du at det er greit at Blondinebella legger ut bikinibilder? Hvis du mener det er greit, hvorfor er det i så fall ikke greit for meg? Og hvis du mener det ikke er greit at hun legger ut bikinibilder av seg selv, da skal jeg respektere dine meninger, selv om jeg er uenig. Det handler bare om likhet for lover, og at vi alle skal være stolte av oss selv 🙂

    Kan du svare nå? Mener du det er greit at Blondinebella legger ut bikinibilder av seg selv?

    Jeg mener for øvrig at det er helt topp at Blondinebella poster bikinibilder av seg selv,

    Det er 12-åringer som ser reklame for alt mulig rart på TV, er det greit?

    – C

   10. Isabelle

    «Hvis de bare løper 6-7 dager i uka og spiser akkurat som deg, så kommer de til å bli like tynn. »
    Jeg vil bare kommentere en ting til dette sitatet her: Det å løpe hver dag, det er ikke skadelig, det er ikke overtrening og det betyr heller ikke at man slanker seg. Man kan løpe forskjellige lengder, intervaller og med forskjellig intensitet – men uansett, det holder ikke til å få denne «veldig tynne kroppen» som er omdiskutert her. Et annet VIKTIG poeng tilbake til sitatet, er «spiser akkurat som deg» – virkelig, hvis unge jenter hadde spist AKKURAT likt som Caroline, så tenker jeg at de kanskje ikke ville gått ned så mye (nettopp fordi at Caroline IKKE sparer på maten, og hun koser seg når det passer henne, ergo; et sunt kosthold!) Hun spiser pizza, burgere, smør, og lager ofte lekre desserter! Slik jeg har oppfattet det, så var ihvertfall omleggingen til LCHF pga helsefordelene, ikke for å slanke seg.

    Så, jeg syns mye av kritikken her (selv om den er konstruktiv og skrevet på en ordentlig måte) er uriktig. Det virker som om folk kun oppfatter det de vil oppfatte. Jeg er også helt enig med mange andre; det er ganske så dobbeltmoralsk å si «du kan ikke legge ut bikinibilder, men det kan jeg.»
    PS: Håper ikke du Caroline oppfatter det feil når jeg sier at det ser ut som du ikke sparer på maten, men det er bare positivt ment, og sagt på bakgrunn av de nydelige matrettene du legger ut.

   11. google

    jeg synes det er så idiotisk at folk mener at lubne/feite (eller som de kaller seg selv – «normale») mennesker skal få gjøre som de vil, samtidig som de fratar andre den samme retten, DET er DOBBELTMORALSKT!! Hvem skal bestemme hva som er normalt?

  2. Blondinbella hadde ikke et poeng i det hele tatt, hun motsa seg selv og var dobbeltmoralsk. Jeg måtte lese avsnitte flere ganger for å tro hva jeg så.
   Det ble mediaoppstyr over bikinibildene fordi pressen sugde til seg et par negative kommentarer og blåste det stort opp, og da hadde plutselig gud og hvermann noe å mene om saken.
   Caroline kan umulig vinne uansett. Mange vil se bikiniene hennes, og da helst på henne. Har hun dem på er det galt, har hun dem ikke på er det galt.
   Hvor er hun underernært? Leser du bloggen? Ser du hva hun spiser? Hva med alle jentene, kvinnene og damene hun faktisk inspirerer. Med matlaging, ulike hjemmelagede desserter osv. OG trening.

  3. Hahaha, nå lo jeg. NÅR gikk det an å diskutere om det å være underernært er synonymt med sunn?

 35. «Alle kropper er flotte! Du skal vise frem kroppen din og være stolt av den! Med mindre du ser ut på en måte som kan gjøre andre misunnelige, så klart… Da har du ingen rett til å være stolt. Da skal du ikke engang antyde at du er fornøyd med deg selv. Alle andre bør være komfortabel med sin egen kropp, men du får ikke lov. Du bør skjemmes og gjemme deg bort.»

  Hvis ikke dette er dobbeltmoral, så vet ikke jeg hva som er.

  Fortsett å gjør som du vil, Caroline, og ikke la deg eller noen andre fortelle deg at du ikke er bra nok 🙂

 36. Hei Caroline 🙂
  Jeg vil bare si at jeg støtter deg 100% i denne konflikten med Blondinbella. Hun kunne ikke tatt mer feil.
  Ved å lese bloggen din daglig, har du hjulpet meg til å elske kroppen min slik den er. Jeg er sunn og naturlig slank, men selvfølgelig har jeg noen problemområder som jeg jobber med. Men nå er det bare en bonus når jeg ser at det forbedrer seg 😀
  Du har gitt meg trenings – og mat gleden tilbake! 😀 For første gang gleder jeg meg til å gå i bikini i sommer! Du er absolutt mitt forbilde, og kunne ikke gjort en bedre jobb 🙂

  Ha en strålende dag i solen <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, jeg forstår ikke helt hvor hun tar påstandene sine fra jeg heller :/

   Blir glad når du forteller at jeg inspirerer deg positivt 🙂

   – C

 37. Anne Berit

  ««Blondinbella» må gjerne forsøke å være et godt forbilde ved å sitte på gjerdet, jeg foretrekker bevisste valg og handlinger, sier hun.»

  Haha, fantatsisk svar! ;)) Keep up the good work!

 38. Karoline

  Hei.
  Det er en ting jeg ikke klarer å forstå; at du med din positive og flotte utstråling skal få kritikk for at du viser deg i bikini på bloggen din. Det som gjorde bloggen din tiltrekkende for min del, da jeg oppdaget den, var rett og slett utsrålingen din. For meg er du en inspirasjon med din positivitet og ditt alltid blide og glade ansikt.
  Min egen livsstil er ikke mye å skryte av, jeg trener ikke regelmessig, jeg tenker ikke så mye på hva jeg spiser, og det kan man se på kroppen min, selv om jeg overhode ikke er tykk. Men jeg trives med meg selv, og det er det viktigste. Jeg blir selvfølgelig misunnelig, som mange andre når jeg ser hvor flott du eller andre ser ut i bikini, men herregud… At noen kan føle at det er greit å si negative ting om en tynn person viser seg i bikini, eller er lettkledd? Jeg fatter det ikke! Det som Katrine (over) skriver, kan jeg forstå , men uansett. Bikini er for alle, uansett str. Skal jeg slenge rundt meg med spydige, sårende og negative kommentarer hver gang jeg går forbi på gaten, eller ser et bilde av en jente med en tynn kropp burde jeg holde meg hjemme i sofaen med tv`n av. Det gar ikke ann å leve slik! At folk blir syke, og velger drastiske midler for å bli tynne fortest mulig, kan hverken du eller andre tynne jenter lastes for. Det er jo helt sykt i seg selv at noen mener dette!
  Beklager så mye at du må gjennomgå så mye dritt for at du har en sunn livsstil og en flott kropp. Det fortjener ingen.. Du overrasker meg virkelig med måten du takler dette hysteriet. Det sier litt om hvilken person du er.

  Ønsker deg alt godt 🙂

 39. Elisabeth

  Synes Blondinbella bommer kraftig her. Har ikke sett deg i bikini på bloggen på mange måneder jo. Er ikke akkurat sånn at du legger ut bikinibilder støtt og tadig, men heller i naturlige sitajoner slik som ferieturen til Maldivene. Skal du ha på deg joggeklær i 30 grader, kun fordi noen kan bli påvirket? Hvis unge jenter er så lettpåvirkelige bør de kanskje holde seg unna internett (og stranda!!).
  Alle har en kropp, noen tykke, andre er smale. Man skal ikke bli kritisert uansett hvordan man ser ut…
  Er ikke alltid enig i alt du sier og gjør, men her har din min fulle støtte!

  1. Fotballfrue

   Synes alle kan få legge ut bikinibilder av seg selv, uansett størrelse 🙂

   Bra vi ikke alltid er enige, det hadde vært kjedelig i lengden :p

   – C

 40. Det er så mye 12-13 åringer kan bli påvirket av og alt dette kan ikke være et menneskes ansvar. Samtidig synes jeg ungdommer heller burde lese og bli påvirket av din blogg som fronter et positivt og sunt ideal, istedetfor alt det andre mote/skjønnhetshysteriet på TV/reklamer/tv-serier nå i disse dager. Du er opptatt av trening og natur og lager jo maten din helt sjøl!! jeg mener hva er gæærnt med at unge blir påvirket av det da? Her er det noen som har bomma helt på skiven!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *