Brevik

Hei dere!

Er det flere enn meg som blir litt tiltaksløse i dette været? Jeg får så lyst til å bare leve NÅ, ikke gjøre noe annet enn å spise reker og drikke vin hele dagen. Det ble i hvert fall litt halvveis sånn, for vi har skrelt og spist 1.5 liter reker, drukket noen glass vin (ikke sjåføren, selvfølgelig) spist is, og bare nytt solen fra klokken tre til nå.

Turen gikk til Brevik, det var utrolig koselig der. Kan tenke meg denne byen våkner til liv om sommeren, men er ganske øde på vinteren. Litt som Kragerø. Neste gang må vi dit!

Ser dere meg? 😀

Møtte til og med noen blogglesere ♥

Også spiste vi is på Diplomaten, som så mange av dere tipset om.

Fikk også sett oss litt rundt. Veldig mange vakre blomster! Jeg blir så lett påvirket, så jeg dro selvfølgelig rett til Mester Grønn for å kjøpe nye til hjemmet. .

Vi kom nesten nettopp hjem igjen, så må jeg få unna litt jobb som jeg utsatte tidligere, i tillegg til å gjøre klart gjestesoverommet og litt andre ting til besøket i morgen. Gleder meg 😀

Har dere hatt en fin dag? Det håper jeg ♥

115 kommentarer

 1. Flotte bilder du har lagt ut i det siste! Synes det er fint med bilder med litt liv i, ikke bare rett-opp-og-ned-posering 🙂

 2. Christine

  Når dere eventuelt skal til Kragerø, burde dere ta turen innom en kafe som ligger i Kil i Sannidal. Wesselgården! Åpnet i fjor, nydelig mat og flott beliggenhet! Forklarer mer enn gjerne veien dit om du ønsker det:P
  Tusen takk for en kjempe fin blogg:)

 3. Koselig 😀 Leste saken om deg og Blondinbella nå nettopp, herli fred for et styr.. Stå på, Caroline! Er virkelig selvmotsigende å fronte Size Me når du ikke skal kunne legge ut bilder av din kropp! Husker innlegget ditt der flere kunne sende inn bilder av seg selv for å lage en hyllest-montasje, det tror jeg hjalp mange, inkludert meg 🙂

  1. Fotballfrue

   Nesten så jeg håper hun er feilsitert :/ Er jo tragisk at det går an å være så dobbeltmoralsk.

   – C

 4. Leste Blondinbellas uttalelser om deg, syntes det var så håpløst.. Jeg har alltid vært syltynn, spesielt i tenårene. Det har ikke alltid vært lett, folk er jo helt ukritiske i forhold til hva de sier til jenter de synes er for tynne. Jeg har aldri hatt spiseforstyrrelser, det eneste problemet jeg hadde var at jeg hele tiden måtte stappe i meg meg mat når det var andre tilstede, ellers ble jeg automatisk stemplet som syk. Jentebladene jeg leste var full av artikler om at jenter med former er vakrest og mer kvinnelige, gutter ikke liker beinrangler osv.. Ikke spesielt oppløftende lesestoff for ei jente som ikke klarte å legge på seg uansett hva hun spiste og gjorde. Heldigvis så bestemte jeg meg for å ikke bry meg da jeg var i slutten av tenårene. Jeg har komplekser som alle andre, men har valgt å akseptere kroppen min og heller fokusere på de positive aspektene ved den:) Det er tross alt de andres problem at de ikke greier å akseptere min 100% friske kropp:) Hadde denne bloggen eksistert den gangen hadde jeg kanskje akseptert kroppen min enda tidligere. Synes det er synd at du stadig vekk på forsvare din egen kropp. Du er FIN, SUNN og FIT! Du har tilogmed minnet meg på noe jeg nesten hadde fortrengt; det er sunt å trene selv om man er tynn;-) Klem 🙂

 5. Det så kjempe deilig ut! Og jeg elsker kjolen din, kjempe søt! Håper du har hatt en utrolig fin dag:D

 6. caroline hop

  Kragerø er en perle om sommeren og nå frem i tid. Kommer fra Kragerø og anbefaler det på det sterkeste at du besøk på Wesselgaarden i Kil, som jeg ser nevnt over, og Tollboden. Fantastisk mat og god service! Aller helst burde du ut til øyene som Jomfruland og Skåtøy på kafè’ene der:)

 7. Ble provosert da jeg leste artikkelen om Sveriges bloggdronning «Blondinbella» på Vg nett.. Hvorfor skal ikke du, som alle andre, kunne få legge ut bilder av deg selv i bikini?!! Hvorfor fronter du et helsehemmende ideal med å posere i bikini, mens hun mener å fronte et helsefremmende ideal ved å gjøre akkurat det samme? Jeg skjønner ikke helt budskapet, for meg virker det temmelig selvmotsigende. Dere gjør jo ikke noe ulikt her, men allikevel så påpeker hun at DU- fordi du er tynn- ikke bør stå frem i media! Hun har virkelig misforstått ditt budskap om at alle og enhver bør være stolte over sin egen figur, uansett størrelse! Hun diskrimerer rett og slett slanke mennesker fordi de er slanke, og fordi at slankhet er assosiert med sykdom (som spiseforstyrrelser etc). Jeg gleder meg til den dagen da vi slanke også kan stå frem i media, som slanke og friske individer som de fleste av oss faktisk er. Ja, for selv om mange (dessverre) opplever å få spiseforstyrrelser i løpet av livet, så er det også sånn at mange overvektige får spiseforstyrrelser (simpelthen fordi at de spiser for mye!!). Men å kategorisere overspising som en spiseforstyrrelse er jo katastrofalt, men å kategorisere alle slanke mennesker som anorektikere… Ja, det er liksom greit det!! Stå på du Caroline, det eneste du gjør er å inspirere! Du motiverer alle, uavhengig av figur til å trene, og trening: Ja, det er helsefremmende uansett hvor mye man veier! Og genene; de kan man jo ikke gjøre noe med! Mamma er spiker, pappa er spiker og jeg er spiker. Og fordi jeg er spiker – er jeg anorektisk. Hvor mange ganger har jeg fått høre: Du trenger da ikke å trene du som er så tynn! Men jeg trener ikke for å forbli tynn, jeg trener for å leve sunt og for å leve lengst mulig, fordi foreliggende forskning viser at trening gir økt livskvalitet. Og alle vet at økt livskvalitet resulterer i økt levealder. Så hvorfor er det nesten så jeg gruer meg til å vise frem min tynne kropp på treningsstudioet, siden jeg tydeligvis ikke har noe «behov» for å trene… For trening handler kun om å bli slankere, visstnok!

  1. Fotballfrue

   Jeg må si at jeg ble mildt sagt overrasket da VG tok kontakt :/ For Blondinebellas skyld, så håper jeg at hun er feilsitert. Dobbeltmoralsk og selvmotsigende er passende beskrivelser.

   – C

   1. Helt enig! Men jeg syntes du svarte bra for deg i artikkelen. Det er lett å være etterpåklok, som jeg er her, fordi jeg har tid og mulighet til å vente med å poste en kommentar. Men for deg- som må ta det på «sparket» når media kommer med innsigelser eller «frekkheter» så er det sikkert ikke like enkelt bestandig. Men jeg synes du svarte bra for deg og du fikk virkelig frem poenget/ budskapet ditt! Blir sint på dine vegner kjenner jeg, nesten så jeg freser her jeg sitter.. fordi det blir så hinsides selvmotsigende! Takk for at du ikke bare stiller opp for deg selv, men for at du også forsvarer andre slanke mennesker som også liker å vise seg frem i bikini om sommer’n! 😉

   2. Fotballfrue

    Jeg blir bare så oppgitt over at de forskjellige kroppsfasongene hele tiden skal settes opp mot hverandre. Kan ikke vi bare akseptere at vi er forskjellige?

    Takk for at du alltid er så god, forresten 🙂

    – C

   3. Helt enig! Er så på din side i denne saken at jeg ikke kan få sagt det nok … selvmotsigende til 1000! Fra frk Sverige sin side, altså 🙂 Stå på!

   4. Jeg har alltid også blitt kalt tynn med noe jeg har følt en slags fiendtlig tone. Har ikke alltid vært gøy, litt mer gøy nå som voksen… MEN syns du at Adele er overvektig? Og at Kim Kardashian og Beoncey har «enorme» hofter/former?

   5. Fotballfrue

    Adele, Kardashian og Beyonce er alle vakre mennesker på hver sin måte. Så lenge de er fornøyd med seg selv, vil det stråle av de 🙂

    – C

 8. Fader rullan at jeg ikke så det i dag da. Jeg som var på jobb i dag og tuslet rundt etterpå. Merkelig. Håper på å se deg igjen her igjen løpet av sommeren. Hihi! 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha! Fader rullan 😀 nå fikk du meg til å le, lenge siden jeg har hørt det uttrykket :p

   Kanskje vi sees neste gang? Jeg er sikker på det blir flere turer 🙂

   – C

 9. Må bare legge inn en kommentar til poseringsbildene som omtales.Kan starte med å si dette er min første lesning noensinne på en blogg, at jeg er 38 år og mor til 2. Er selv slank, men ikke på en måte som kan oppfattes som sykelig, eller at noen kan tvile på at jeg er frisk. Det må jeg ærlig innrømme ikke er tilfelle når jeg så bildene av deg, du ER så tynn at jeg forstår de som reagerer. Om min datter hadde vært i den «rette» alder, hvor man er opptatt av utseende og kropp..da hadde jeg fortalt henne at bilder som dette ikke er sunne idealer. Men litt av grunnen til at jeg kan si det, er at du også skriver om diett, og da er det «nok» til at jeg danner meg bildet. Jeg har alltid vært slank, har aldri fokusert/brydd meg om slanking, men heller ikke noe behov for å vist meg fram i bikinibilder. Håper det kan tas imot fra en voksen og bekymret mor, råd om å tenke seg en ekstra gang om ..før man må legge ut slike bilder.

  1. Fotballfrue

   Jeg har aldri skrevet om noen som helst form for diett på bloggen. LCHF er et helt vanlig kosthold, på lik linje med hva staten anbefaler.

   Jeg registrerer at du er for diskriminering av tynne mennesker, noe som er synd, da det er svært mange av oss. Jeg håper at vi alle en dag kan være stolte av oss selv, uten å møte den type fordommer som du representerer.

   Kan legge til at jeg er normalvektig, selv om du åpenbart tror noe annet.

 10. Huff…får vondt av slike kommentarer. Caroline du er nydelig! Kanskje vi heller kan fortelle barna at de er nydelige akkurat som de er, at alle er forskjellige og at det IKKE er greit og mobbe andre for utseendet hverken på skolen eller på internett??? 🙂

  1. Fotballfrue

   Helt enig 🙂

   – C

 11. Det virker som om folk ikke er fornøyd før DU gir opp livsstilen din og blir lubben og usunn, derfor er det viktig at du fortsetter å stå på ditt! Jeg har selv vært skeptisk til hvilket forbilde du setter for unge jenter og har vel kommentert før om at du burde være forsiktig med tanke på det. Argumentet ditt om diskriminering av tynne er derimot veldig sant! Det er også noe jeg ser i svært mange kommentarfelt om tynne modeller osv. som blir postet i hytt og pine på VG eller Dagbladet. Kommentarene som kommer der er jo utrolig diskriminerende og like ille som om de skulle vært rettet mot overvektige. Man burde godta alle slags fasonger! Fortsett med den gode jobben du gjør og motiver folk til å være sunne OG fornøyde!

 12. Brevik er så fint og koselig om sommeren! Elsker det stedet, gir en så god følelse å være der:)

 13. Der var det idyllisk! 🙂 Ja jeg blir litt tiltaksløs i finværet… Det blir liksom så meningsløst å sitte inne på et kontor hele dagen nå det for en gangs skyld er så deilig vær.

 14. Du inspirer meg til å nyte livet mer og velge en sunnere livsstil. Har det tungt om dagene, men jeg klarer å holde meg borte fra de mørke tankene ved å lese din blogg blant annet. Ville bare at du skulle vite det 🙂

 15. Ida Sofie

  Jaa, ta turen til Kragerø neste gang!!:) Hihi, jeg bor her skjønner du. Kragerø er helt nydelig om sommeren! 🙂

 16. […] kan jeg avslutte med at jeg gikk glipp av Fotballfruen her om dagen. Vi var i Brevik et par timer etter at hun var der, til og med på samme sted. Sånn […]

 17. sykt. Bor på stathelle, rett ved siden av brevik! haha, vært på stedene dere tok bilder av. Wierd

 18. Elsker bloggen din:) Hva slags solbriller er det Lars-Kristian har? kule!

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 De er fra Local Firm 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *