Brevik

Hei dere!

Er det flere enn meg som blir litt tiltaksløse i dette været? Jeg får så lyst til å bare leve NÅ, ikke gjøre noe annet enn å spise reker og drikke vin hele dagen. Det ble i hvert fall litt halvveis sånn, for vi har skrelt og spist 1.5 liter reker, drukket noen glass vin (ikke sjåføren, selvfølgelig) spist is, og bare nytt solen fra klokken tre til nå.

Turen gikk til Brevik, det var utrolig koselig der. Kan tenke meg denne byen våkner til liv om sommeren, men er ganske øde på vinteren. Litt som Kragerø. Neste gang må vi dit!

Ser dere meg? 😀

Møtte til og med noen blogglesere ♥

Også spiste vi is på Diplomaten, som så mange av dere tipset om.

Fikk også sett oss litt rundt. Veldig mange vakre blomster! Jeg blir så lett påvirket, så jeg dro selvfølgelig rett til Mester Grønn for å kjøpe nye til hjemmet. .

Vi kom nesten nettopp hjem igjen, så må jeg få unna litt jobb som jeg utsatte tidligere, i tillegg til å gjøre klart gjestesoverommet og litt andre ting til besøket i morgen. Gleder meg 😀

Har dere hatt en fin dag? Det håper jeg ♥

115 kommentarer

 1. Herlig! 😀 Du eller Lars-Kristian burde virkelig å bli fotograf, flinke! 😉

  1. Fotballfrue

   Hehe, takk 😀

   – C

 2. Marthe K. Halvorsen

  jeg er i fra Brevik, men flyttet til Bergen på grunn av kjæreste og jobb. Og Brevik er det masse folk i både på vinteren og på sommeren. Men Brevik kryr det av mer folk på sommeren fordi det er mange turister som kommer dit på sommeren 🙂 så vet du det. Er ikke veldig øde på vinteren 🙂

  MEN, jeg må fortelle deg hvor fint du har det hjjemme hos deg! Gud som du inspirerer med alle de kreative detaljene og de flotte og lyse fargene! 🙂 virkelig, jeg elsker stilen din 🙂

  1. Fotballfrue

   Har lest en bok hvor handlingen foregår i Kragerø skjønner du, og der klager hovedpersonen på at det er så øde om vinteren :p Sikkert som Siljan, høhø 😉 Tenkte kanskje Brevik var på samme måte.

   Tusen takk for så fine ord om hjemmet vårt, jeg blir så glad 😀

   – C

   1. Katrine

    Jeg bor i Kragerø, og er ganske øde her om vinteren, men om sommeren er det så koselig! Elsker å bo her fra Mai til August! Alt våkner til liv etter en dvale sånn som i Mumidalen 🙂

 3. Alexandra

  Aah, så nydelig! Bor selv i varme Spania, men tror ikke det finnes noe så deilig som ekte, norsk sommer med reker og is på brygga <3

  1. Fotballfrue

   Å, enig 🙂 Selv om jeg gleder meg veeldig til å reise om under 2 uker 😀

   – C

   1. Alexandra

    Det har du grunn til, skal ikke klage på basseng utenfor døra, og strand et steinkast unna, med nærmere 30 grader i vannet! <3

 4. Åå, så deilig!! Det antrekket var kjempefint 😀 Søtt og sommerlig.
  Er Brevik langt unna dere? Hva med Kragerø?
  Ha en fin sommerkveld <3

  1. Fotballfrue

   Ca. 45 min. brukte vi 🙂 Kragerø er litt lenger 🙂

   Fin kveld tilbake <3

 5. Du e så fin, Caroline, og nydelig kjole:-) sitter med boken din i hånden og la fort merke til de vakre hjerte-sjokoladene dine jeg bare må prøve meg på! Tenkte å lage de til 2’års jubileumet til meg og kjæresten min som er i tidlig sommer;) Tips til noe annet jeg kan gi han som er en spesiell gave? Han får hvertfall disse sjokoladene. Ha en super dag videre og lykke til med jobbingen utover kvelden!

  Klem:)

  1. Fotballfrue

   For en fin idé, de smaker veldig, veldig godt 🙂 Hva med en god bok nå som været er så fint? Eller en litt spesiell type øl? Eller billetter til kamp, alltid fint å få det 😉

   Klem 🙂

 6. Masse fine bilder! Ser ut som dere har koset dere skikkelig 🙂 Breivik er nydelig, en skikkelig sommerby!
  Bor i Siljan selv, det er så morro og vite at du bor her, i Siljan liksom 😀 Elsker også bloggen din! Du er så nydelig 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha, så gøy 🙂 Tusen takk for fine ord!

   Klem 🙂

 7. Hei jeg er en jente som begynte å trene ordentlig for ca 1 år siden, før trente jeg bare håndall, dans og teater, men nå trener jeg heller på treningssenter 5-6 ganger i uken. Helt siden mandag har jeg ikke fått trent noe særlig, fordi jeg føler at jeg ikke får puste nok siden det er så varmt.. Du er jo så flink med trening, kosthold og sånn, så lurte på om du vet om det kan være noen forbindelse med at det er 25 grader her, og jeg ikke greier å trene like bra? formulerer meg veldig rart, men veldig vanskelig å forklare hehe. Kos deg, elsker bloggen <3

  hilsen sarpsborg jente

  1. Fotballfrue

   Det kan godt være at kroppen din ikke er vant til den temperaturforandringen som har vært? Det kommer seg, kroppen må bli vant til alt 🙂 Uansett synes jeg du skal nyte det deilige været, så kan treningen komme tilbake for fullt når temperaturen synker igjen, for det vil nok skje ganske kjapt :/

   – C

   1. Andrea

    Det du opplever er nok heelt normalt, sliter selv med å trene på treningssenter om sommeren, da jeg føler jeg ikke får puste. Nå skal det sies at jeg får pollenallergi om sommeren også da, og nese og hals tettes helt. Men ta deg heller en rolig joggetur/gåtur ute når det er så varmt, og tren yoga og andre rolige gruppeaktiviteter i avkjølte treningssaler med god ventilasjon!

 8. Jeg elsker rett og slett hele deg Caroline, og bloggen<3

  1. Fotballfrue

   Så god du er! Tusen takk 😀

   – C

 9. https://weheartit.com/entry/24747820
  Så etter insperasjon av å trene på weheart it, du er en stor insperasjon!
  Hearted by 358 : D

 10. Jeg elsker rett og slett hele deg Caroline, og bloggen din<3

 11. Morsomt å se deg på et sted jeg kjenner til! Ikke langt fra hytta mi, har også spist is der. :p

  1. Fotballfrue

   Å, tipper du har det helt topp der om sommeren 🙂

   – C

 12. Hei!

  Hvis ikke jeg tar helt feil, så spiller mannen din mot kjæresten min i kveld. Haha, litt morsomt synes jeg da!

  1. Fotballfrue

   Lars-Kristian er skadet 🙁

   1. Martine

    stemmer 🙁 Får håpe han kommer fort tilbake! 🙂

 13. Ååååh så koselig ut! flotte bilder 😀

 14. Victoria

  Vi har skrelt og spist 1.5 liter reker… Burde det ikke stå kg? 🙂

  Hehe, blir helt i koma av denne varmen jeg også… Kos dere masssse med hvitvin og reker! 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, det var oppgitt i liter 😉 Til én person var det en halv liter (ble servert i halvliterglass) og vi bestilte 3 ganger 😉

   – C

   1. Victoria

    I alle dager. Ja, da får jeg bare si beklager! Som jeg nevnte, helt i koma her i dag ; )

   2. Fotballfrue

    Hehe :p Det er varmen!

    – C

 15. Jeg vil også bare spise reker og drikke vin dagen lang, sommer gjør meg veldig inspirert til å LEVE. 🙂 Herlig!

 16. May Liss

  Det så deilig ut! Jeg har kost meg i sola nå i ettermiddag, plantet tomatplanter og nytt terasselivet 🙂 Fy søren så utrolig deilig med sommervarme!

 17. Sommer jo 😀 Ser ut som dere koser dere, fine ekteparet 🙂

 18. Hei hei ! Det er så gøy at du har flyttet hit til Telemark. For du skriver om våre flotte steder eller kan jeg kalle det perler. Jeg er ihvertfall en Grenlandspatriot, siden jeg bor her og er oppvokst her. Derfor er det veldig moro at Norges flotteste og største blogger skriver om disse små plassene 🙂

 19. det blir vel blogging fra dit du skal på ferie? 😉 <3

 20. Det virker som om det er så koselig å være gjester hos dere, Caroline! At man virkelig blir tatt vare på, og dullet litt med! 🙂 Du/Dere steller jo alltid så fin i stand for gjestene, både på gjesterommet og varter opp med deilig mat og aktiviteter! Veldig inspirerende! Du kan jo vurdere om dere skal starte et bed&breakfast?? Hehe.. Ha en fin uke videre – nyt solen!

  1. Fotballfrue

   Haha, da hadde jeg blitt gærn :p

   – C

 21. Sikker på det ikke ble litt mye vin? Reker veies i kg, ikke liter.

  1. Fotballfrue

   På menyen stod det 1/2 liter reker, med majones og sitron 😉

   – C

  2. Er helt vanlig å selge det i litervis også!
   På butikken kjøper jeg det i kg, frå båten på kaia- i liter! 🙂

   1. Reker måles i liter!!

 22. Så fin du er idag Caroline!!

  Ser ut som at dere har hatt en herlig dag!! :):)

 23. Fantastisk! Ser dere har hatt en fin dag:-) Håper dette sommerværet varer lenge! Det er lov å kose seg litt ekstra nå!

 24. Jeanette

  så utrolig koselig! Bra at dere koser dere,det man skal i dette flotte været

 25. Josefine

  Så herlig! Ja, jeg blir livsnyter når det er så fint! 😀 Her er det 30 grader i sola, heldigvis vind, 25 i skyggen. Jeg sykler til skolen halv 8 uten jakke, kun t-skjorte 😀 *lykke* På skolen badet jeg med ei venninne og kjæresten og spiste 8 vannis, nam!

  Etter skolen syklet jeg rett til byen og møtte ei venninne før vi gikk å spiste på kaien! Så gikk vi å kjøpte soft is, før vi gikk og «parket» på rådhusplassen 😀 elsker slike dager, når det er så fint gidder jeg ikke være hjemme, finner på ting hele tiden! 😀

 26. Åh, så fint det såg ut der 🙂 Må vere toppers om sommeren!

 27. Koselige bilder! Veldig idyllisk lite sted, vært der mange ganger selv på sommeren. Lurte bare på èn ting. Når L-K er borte og slikt, hva pleier du å gjøre for å ikke savne han så altfor mye? Er i et avstandsforhold nå, og jeg holder på å bli gærn :/
  Takk på forhånd <3

 28. Michelle

  Så koselige bilder fra dagen deres 🙂 Ser virkelig ut som dere har kost dere! Deilig 😀 Her går det kun i eksamen dessverre.. håper været holder noen uker etter eksamen også 🙂 hehe
  klem

  1. Fotballfrue

   Det får vi håpe 🙂 Sikker på du kommer til å gjøre det kjempebra på eksamen! Lykke til <3

   Klemmer 🙂

 29. Kaja Brevik

  Visste ikke at etternavnet mitt også var en by! Eller tettsted, haha.
  Men uansett så liker jeg alt med deg, Caroline! Du er så inspirerende, både stilmessig og ang. helse og trening.
  Jeg får energi til å trene bare ved å titte innom bloggen din.
  Klem

  1. Fotballfrue

   Der kan du se 😉 Tusen takk, skjønne du!

   Klemmer tilbake 🙂

 30. Ah, brevik! <3 Bor like ved, så er der endel om sommeren.. Ganske koselig by, og enda finnere når solen titter frem!.. 🙂 Langesund, er også ett fint sted om sommeren..<3

 31. Så fint og idyllisk det så ut der! Jeg elsker sånne steder om sommeren 🙂

 32. Brillefin

  Hei, lurer på hvor solbrillene til Lars-Kristian er fra? 🙂

  1. Fotballfrue

   Local Firm 🙂

   – C

 33. Hei, har du noen gang prøvd sukkererstatningen Canderel? Jeg kjøpte den ved en feiltakelse i stedet for sukrin, og det er jo dumt å la en hel uåpnet boks gå til spille. Så kan man bruke det til f.eks. oppskriftene i boka di?

  1. Fotballfrue

   Nei, men det skal visst være godkjent av Diabetikerforbundet 🙂 Hvordan det blir i oppskrifter er jeg usikker på, vet ikke hvor søt den er i forhold til Sukrin :/

   – C

 34. Ser og høres ut som dere har kost dere mye, det unner jeg dere begge to. Håper vi får like fin vær i hele sommer, jeg bor på Stord å vi hadde visst Norges varmeste tempratur i går, herlig! 😀

  Forresten, du stråler! Har sett det på de siste bildene, blir så glad av å se alle bilde å lese hva du skriver !

  Ha en kjempe fin kveld videre !

 35. Minnet litt om drøbak,og jeg vet ikke hvor brevik er men det så deeeilig ut.

 36. Åh,så gøy at du har vært der! Stefaren min bor der, så er der ofte. Liker meg best der om sommeren, da det skjer litt. Håper vi kanskje møtes der i sommer da!:))
  Elsker bloggen din!<3

 37. Hei Caroline!
  Skal til London til sommeren og skal spandere på meg en litt ordentlig veske, er jo så utrolig mange fine der ute, men jeg er ganske sikker på at jeg ender opp med en Oversized Alexa! Jeg begynner å studere neste år, og vil da ha en veske som kan romme pc og bøker også, så da bare lurte jeg på om det er plass til pc og evt. bøker i Alexa? 🙂
  Må bare si at jeg nesten er blitt helt forelsket i deg, haha! Du virker så go’ tvers igjennom og er en veldig stor inspirasjonskilde på alle måter 🙂

  1. Fotballfrue

   Den er så fin 🙂 Veldig glad i min! Den rommer fint en pc, men ikke noe særlig mer enn en bok utover det 🙂

   Klem!

 38. JA jeg så deg, måtte lete litt da 😉 Det var mange fine blomster der, men jeg tror den fineste hadde på seg en kjole?? Stemmer det?? he he he Ha en flott kveld. Vi koser oss på veranda med hvitvin. NÅ er det SOMMER!!

  1. Fotballfrue

   Nå rødmer jeg :p

   – C

 39. Jeg er svært lite i Brevik, men jeg bor selv i Kragerø og regner med at boken du nevner over her er «Min mangel på stolthet og fordom i jakten på mr. Darcy.»

  Kragerø dør virkelig ut etter september og våkner til liv igjen i april/mai. Nå kan vi ENDELIG se båter i skjæra, folk i gatene og åpene kaféer. Jeg liker ikke selv å bo i Kragerø om vinteren, men INGEN ting er bedre om sommeren.

  I dag har vi koset oss med 28 grader, iskrem og bading. 16 grader i vannet er ikke ille 😉

  1. Fotballfrue

   Ja, det er den 😀 Fiine boken 🙂

 40. Å nå savner jeg hytta mi som ligger på Sandøya rett utenfor Brevik. Heldige deg som var der i dag 🙂 Må sjekke bloggen din minst en gang om dagen, og det er alltid noe spennende å lese ,-) Ha en god kveld!

 41. Nå Ble Jeg Skuffet Trodde Dere Bodde Nerme Meg Nordre Land Komune Også Bor Dere Tett Ved Kragerø Som Er 7 Timer HerFra.!

 42. Vi gleder oss MASSE til å komme i morgen <3 😀

 43. Ser du har reklamen fra Toro lavkarbo øverst… Kan du skrive litt om de to nye rettene de er kommet ut med? 🙂

  1. Fotballfrue

   Så fort jeg vet mer om det 🙂

   – C

 44. Oda Amalie

  Fin du var! <3 🙂
  Jeg syntes du har en kjempefin stil, og lurte på om du kan hjelpe meg med en liten kleskrise?
  På fredag skal jeg nemlig bort, og har planlagt og ha på meg en ny creme-farget blondeshorts fra ZARA. Jeg er litt usikker på hva jeg bør gå for som overdel. Har du noen tips?
  Klem!

 45. Kristine

  Hei Caroline!
  Min første kommentar her inne, synes du har så mange koselige og intressange innlegg!:)
  Du har sikkert fått dette spørsmålet før, men jeg lurer bare på hvordan du får de fine, store bølgene i håret ditt? Er de naturlige eller har du noe spesiellt redskap du bruker? Ha en fin kvell videre!

 46. Henriette

  Vil bare tipse deg om en side med masse fine sunne kakeoppskrifter.. 😀
  https://www.kriweb.no/category/kaker/

 47. Monica M.

  Ser at jeg må til Brevik ganske snart… Har ei venninne i Porsgrunn som jeg har lyst å besøke. Pluss at farsiden kommer fra Brevik; halve slekta der nede. MÅ avgårde, sist var i ’96….. :o( Ha en fortsatt fin kveld og kos deg i mitt andre hjemfylke. Ps. Trebåtfestivalen i Kragerø senere i sommer skal visst være verdt å få med seg.

 48. For noen gufne og lange tær du har, skjønner godt at du pleier å gå i sko med liten åpning foran 🙂

  1. Fotballfrue

   For å være ærlig, så vil jeg heller ha lange tær, enn mangel på oppdragelse 😉

   – C

   1. hahahaha! nå fikk jeg meg seriøst en god latter.. hahaha!
    stakkars, stakkars deg, «Daniel». Du har nok litt for mye tid til overs.. god bedring:)

    Caroline: leste nettopp artikkelen om den «ordkrigen» mellom deg og blondinbella. Helt enig med deg. utrolig dobbeltmoralsk og selvmotsigende. Heia deg!!:) du er fantastisk! KLEM

   2. Fotballfrue

    <3

  2. «gufne og lange tær» hæææ?! where?! «Daniel» du burde sett tærne mine, de er korte, skjeive og pølseaktige. Burde kanskje poste et bilde så du kan kommentere det ? 😉

   1. Hahahaha, hvordan kan noen virkelig se hvor lange/ korte tærne dine er på så lang avstand!?!!!! Fikk meg en god latter nå..:D Flott at du poster slike teite kommentarer Caroline, for da får jeg virkelig den latteren som forlenger livet. Fortsett med det! 😉

   2. Fotballfrue

    Aner ikke, haha :p

 49. Åå! Så ut som en kjempedeilig dag 🙂 Dere er et så søtt ektepar!

  Har et spørsmål til deg: Hva ville du svart hvis du ble spurt om å være med på «Skal vi danse» eller «71 grader nord kjendis»? Hadde vært sååå gøy å se deg i et av de programmene! 🙂

 50. Kristine :)

  Sett at du er på en veldig søt tumblrblogg? https://justgirlythings.tumblr.com/post/23506279447

  1. Fotballfrue

   Ja :p

   – C

 51. Flotte bilder du har lagt ut i det siste! Synes det er fint med bilder med litt liv i, ikke bare rett-opp-og-ned-posering 🙂

 52. Christine

  Når dere eventuelt skal til Kragerø, burde dere ta turen innom en kafe som ligger i Kil i Sannidal. Wesselgården! Åpnet i fjor, nydelig mat og flott beliggenhet! Forklarer mer enn gjerne veien dit om du ønsker det:P
  Tusen takk for en kjempe fin blogg:)

 53. Koselig 😀 Leste saken om deg og Blondinbella nå nettopp, herli fred for et styr.. Stå på, Caroline! Er virkelig selvmotsigende å fronte Size Me når du ikke skal kunne legge ut bilder av din kropp! Husker innlegget ditt der flere kunne sende inn bilder av seg selv for å lage en hyllest-montasje, det tror jeg hjalp mange, inkludert meg 🙂

  1. Fotballfrue

   Nesten så jeg håper hun er feilsitert :/ Er jo tragisk at det går an å være så dobbeltmoralsk.

   – C

 54. Leste Blondinbellas uttalelser om deg, syntes det var så håpløst.. Jeg har alltid vært syltynn, spesielt i tenårene. Det har ikke alltid vært lett, folk er jo helt ukritiske i forhold til hva de sier til jenter de synes er for tynne. Jeg har aldri hatt spiseforstyrrelser, det eneste problemet jeg hadde var at jeg hele tiden måtte stappe i meg meg mat når det var andre tilstede, ellers ble jeg automatisk stemplet som syk. Jentebladene jeg leste var full av artikler om at jenter med former er vakrest og mer kvinnelige, gutter ikke liker beinrangler osv.. Ikke spesielt oppløftende lesestoff for ei jente som ikke klarte å legge på seg uansett hva hun spiste og gjorde. Heldigvis så bestemte jeg meg for å ikke bry meg da jeg var i slutten av tenårene. Jeg har komplekser som alle andre, men har valgt å akseptere kroppen min og heller fokusere på de positive aspektene ved den:) Det er tross alt de andres problem at de ikke greier å akseptere min 100% friske kropp:) Hadde denne bloggen eksistert den gangen hadde jeg kanskje akseptert kroppen min enda tidligere. Synes det er synd at du stadig vekk på forsvare din egen kropp. Du er FIN, SUNN og FIT! Du har tilogmed minnet meg på noe jeg nesten hadde fortrengt; det er sunt å trene selv om man er tynn;-) Klem 🙂

 55. Det så kjempe deilig ut! Og jeg elsker kjolen din, kjempe søt! Håper du har hatt en utrolig fin dag:D

 56. caroline hop

  Kragerø er en perle om sommeren og nå frem i tid. Kommer fra Kragerø og anbefaler det på det sterkeste at du besøk på Wesselgaarden i Kil, som jeg ser nevnt over, og Tollboden. Fantastisk mat og god service! Aller helst burde du ut til øyene som Jomfruland og Skåtøy på kafè’ene der:)

 57. Ble provosert da jeg leste artikkelen om Sveriges bloggdronning «Blondinbella» på Vg nett.. Hvorfor skal ikke du, som alle andre, kunne få legge ut bilder av deg selv i bikini?!! Hvorfor fronter du et helsehemmende ideal med å posere i bikini, mens hun mener å fronte et helsefremmende ideal ved å gjøre akkurat det samme? Jeg skjønner ikke helt budskapet, for meg virker det temmelig selvmotsigende. Dere gjør jo ikke noe ulikt her, men allikevel så påpeker hun at DU- fordi du er tynn- ikke bør stå frem i media! Hun har virkelig misforstått ditt budskap om at alle og enhver bør være stolte over sin egen figur, uansett størrelse! Hun diskrimerer rett og slett slanke mennesker fordi de er slanke, og fordi at slankhet er assosiert med sykdom (som spiseforstyrrelser etc). Jeg gleder meg til den dagen da vi slanke også kan stå frem i media, som slanke og friske individer som de fleste av oss faktisk er. Ja, for selv om mange (dessverre) opplever å få spiseforstyrrelser i løpet av livet, så er det også sånn at mange overvektige får spiseforstyrrelser (simpelthen fordi at de spiser for mye!!). Men å kategorisere overspising som en spiseforstyrrelse er jo katastrofalt, men å kategorisere alle slanke mennesker som anorektikere… Ja, det er liksom greit det!! Stå på du Caroline, det eneste du gjør er å inspirere! Du motiverer alle, uavhengig av figur til å trene, og trening: Ja, det er helsefremmende uansett hvor mye man veier! Og genene; de kan man jo ikke gjøre noe med! Mamma er spiker, pappa er spiker og jeg er spiker. Og fordi jeg er spiker – er jeg anorektisk. Hvor mange ganger har jeg fått høre: Du trenger da ikke å trene du som er så tynn! Men jeg trener ikke for å forbli tynn, jeg trener for å leve sunt og for å leve lengst mulig, fordi foreliggende forskning viser at trening gir økt livskvalitet. Og alle vet at økt livskvalitet resulterer i økt levealder. Så hvorfor er det nesten så jeg gruer meg til å vise frem min tynne kropp på treningsstudioet, siden jeg tydeligvis ikke har noe «behov» for å trene… For trening handler kun om å bli slankere, visstnok!

  1. Fotballfrue

   Jeg må si at jeg ble mildt sagt overrasket da VG tok kontakt :/ For Blondinebellas skyld, så håper jeg at hun er feilsitert. Dobbeltmoralsk og selvmotsigende er passende beskrivelser.

   – C

   1. Helt enig! Men jeg syntes du svarte bra for deg i artikkelen. Det er lett å være etterpåklok, som jeg er her, fordi jeg har tid og mulighet til å vente med å poste en kommentar. Men for deg- som må ta det på «sparket» når media kommer med innsigelser eller «frekkheter» så er det sikkert ikke like enkelt bestandig. Men jeg synes du svarte bra for deg og du fikk virkelig frem poenget/ budskapet ditt! Blir sint på dine vegner kjenner jeg, nesten så jeg freser her jeg sitter.. fordi det blir så hinsides selvmotsigende! Takk for at du ikke bare stiller opp for deg selv, men for at du også forsvarer andre slanke mennesker som også liker å vise seg frem i bikini om sommer’n! 😉

   2. Fotballfrue

    Jeg blir bare så oppgitt over at de forskjellige kroppsfasongene hele tiden skal settes opp mot hverandre. Kan ikke vi bare akseptere at vi er forskjellige?

    Takk for at du alltid er så god, forresten 🙂

    – C

   3. Helt enig! Er så på din side i denne saken at jeg ikke kan få sagt det nok … selvmotsigende til 1000! Fra frk Sverige sin side, altså 🙂 Stå på!

   4. Jeg har alltid også blitt kalt tynn med noe jeg har følt en slags fiendtlig tone. Har ikke alltid vært gøy, litt mer gøy nå som voksen… MEN syns du at Adele er overvektig? Og at Kim Kardashian og Beoncey har «enorme» hofter/former?

   5. Fotballfrue

    Adele, Kardashian og Beyonce er alle vakre mennesker på hver sin måte. Så lenge de er fornøyd med seg selv, vil det stråle av de 🙂

    – C

 58. Fader rullan at jeg ikke så det i dag da. Jeg som var på jobb i dag og tuslet rundt etterpå. Merkelig. Håper på å se deg igjen her igjen løpet av sommeren. Hihi! 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha! Fader rullan 😀 nå fikk du meg til å le, lenge siden jeg har hørt det uttrykket :p

   Kanskje vi sees neste gang? Jeg er sikker på det blir flere turer 🙂

   – C

 59. Må bare legge inn en kommentar til poseringsbildene som omtales.Kan starte med å si dette er min første lesning noensinne på en blogg, at jeg er 38 år og mor til 2. Er selv slank, men ikke på en måte som kan oppfattes som sykelig, eller at noen kan tvile på at jeg er frisk. Det må jeg ærlig innrømme ikke er tilfelle når jeg så bildene av deg, du ER så tynn at jeg forstår de som reagerer. Om min datter hadde vært i den «rette» alder, hvor man er opptatt av utseende og kropp..da hadde jeg fortalt henne at bilder som dette ikke er sunne idealer. Men litt av grunnen til at jeg kan si det, er at du også skriver om diett, og da er det «nok» til at jeg danner meg bildet. Jeg har alltid vært slank, har aldri fokusert/brydd meg om slanking, men heller ikke noe behov for å vist meg fram i bikinibilder. Håper det kan tas imot fra en voksen og bekymret mor, råd om å tenke seg en ekstra gang om ..før man må legge ut slike bilder.

  1. Fotballfrue

   Jeg har aldri skrevet om noen som helst form for diett på bloggen. LCHF er et helt vanlig kosthold, på lik linje med hva staten anbefaler.

   Jeg registrerer at du er for diskriminering av tynne mennesker, noe som er synd, da det er svært mange av oss. Jeg håper at vi alle en dag kan være stolte av oss selv, uten å møte den type fordommer som du representerer.

   Kan legge til at jeg er normalvektig, selv om du åpenbart tror noe annet.

 60. Huff…får vondt av slike kommentarer. Caroline du er nydelig! Kanskje vi heller kan fortelle barna at de er nydelige akkurat som de er, at alle er forskjellige og at det IKKE er greit og mobbe andre for utseendet hverken på skolen eller på internett??? 🙂

  1. Fotballfrue

   Helt enig 🙂

   – C

 61. Det virker som om folk ikke er fornøyd før DU gir opp livsstilen din og blir lubben og usunn, derfor er det viktig at du fortsetter å stå på ditt! Jeg har selv vært skeptisk til hvilket forbilde du setter for unge jenter og har vel kommentert før om at du burde være forsiktig med tanke på det. Argumentet ditt om diskriminering av tynne er derimot veldig sant! Det er også noe jeg ser i svært mange kommentarfelt om tynne modeller osv. som blir postet i hytt og pine på VG eller Dagbladet. Kommentarene som kommer der er jo utrolig diskriminerende og like ille som om de skulle vært rettet mot overvektige. Man burde godta alle slags fasonger! Fortsett med den gode jobben du gjør og motiver folk til å være sunne OG fornøyde!

 62. Brevik er så fint og koselig om sommeren! Elsker det stedet, gir en så god følelse å være der:)

 63. Der var det idyllisk! 🙂 Ja jeg blir litt tiltaksløs i finværet… Det blir liksom så meningsløst å sitte inne på et kontor hele dagen nå det for en gangs skyld er så deilig vær.

 64. Du inspirer meg til å nyte livet mer og velge en sunnere livsstil. Har det tungt om dagene, men jeg klarer å holde meg borte fra de mørke tankene ved å lese din blogg blant annet. Ville bare at du skulle vite det 🙂

 65. Ida Sofie

  Jaa, ta turen til Kragerø neste gang!!:) Hihi, jeg bor her skjønner du. Kragerø er helt nydelig om sommeren! 🙂

 66. […] kan jeg avslutte med at jeg gikk glipp av Fotballfruen her om dagen. Vi var i Brevik et par timer etter at hun var der, til og med på samme sted. Sånn […]

 67. sykt. Bor på stathelle, rett ved siden av brevik! haha, vært på stedene dere tok bilder av. Wierd

 68. Elsker bloggen din:) Hva slags solbriller er det Lars-Kristian har? kule!

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 De er fra Local Firm 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *