Møte i Larvik

Gooood morgen, fineste lesere ♥

Det beste med at vi går mot sommeren, må jo være at det å stå opp går som en lek? Nå reiser jeg snart til Larvik og nydelige Farris Bad, må bare hoppe i klærne først. Der skal jeg ha frokostmøte med Coverbrands, også er jeg så heldig å få en behandling før møtet avsluttes. Jeg har valgt massasje for rygg og skulder. Ah, jeg gleder meg!

Tok antrekksbilder i går kveld for å spare litt tid i dag, men jeg regner med å gå for barocco shorts fra Cameo, endelig får jeg brukt den!

Shorts Cameo (annonselink) / Smykke Treasures.no / Veske Lulu’s / Pumps Aldo / Skjorte H&M Trend / Briller The Cobra Snake 

Senere i dag er det store sjanser for at det blir pikniktur, jeg blir så glad av dette været!

Ha en strålende dag, dere 😀

149 kommentarer

 1. Nydeleg antrekk! 🙂

 2. Michelle

  For et fantastisk fint antrekk Caroline! elsket det 😀 ahhh, høres herlig ut, nyt det for alt det er verdt <3 ha en super dag

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 ha en strålende dag du også 🙂

   Klem!

 3. Adorable outfit!!
  You look great 😉

  1. Fotballfrue

   Thank you, sweetie 🙂

   – C

 4. Det er deilig med sommer=) ha en fin dag=)

 5. Å herre jesus!! Er det greit om jeg copy paster det antrekket der? Så vakker du er 🙂

  1. Fotballfrue

   Jaaaa 😀 Tusen tall, gode deg!

   – C

 6. aaaaaaaaaaaaaaa i want this shorts:D:D so great:D

 7. God morgen 😉
  Bestiller du de solbrillene på nett? Eller kan man få tak i de i butikker også? Evt. en norsk nettside? 🙂
  Nydelig antrekk!

  1. Fotballfrue

   Jeg fant de ikke igjen, men bestilte på the cobra snake 🙂

   – C

 8. Cathrine

  Caroline – du har noen fantasiske ben!
  All grunn til å være stolt over de ihvertfall, finnes ikke noe finere enn et par veltrente faste dameben 🙂
  Ser jo smashing ut som alltid! Ha en fin fin dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, snille du! Gjør meg veldig glad 🙂

   – C

 9. Jeg vet at jeg har sagt at et av dine tidligere antrekk var det fineste, men dette må desidert være det stiligste til nå! : ) Shortsen sammen med den svarte tube-bh’n og solbrillene tok dette antrekket til andre dimensjoner 😀

  1. Fotballfrue

   Så snill du er! Tusen takk 🙂

   – C

 10. Jeg bare lurer.. Får du ikke vondt i føttene av å gå så mye med høyhelte sko? Leser jo stadig vekk om de som må operere føttene osv..
  Ellers; ha en fin dag;-)

  1. Fotballfrue

   Det er nok en vanesak 🙂

   – C

   1. Maggie

    Hender det aldri at du tråkker over når du går med så høye hæler på grus?o Jeg må ha prøvd 100 ganger, men tråkker over 90% av gangene x)

   2. Fotballfrue

    Faktisk ikke 🙂 *bankibordet*

    – C

 11. FANTASTISK antrekk!!!! Det fineste jeg hr sett på lenge 🙂 Well done 😉

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

   – C

 12. Jeg tenkte èn ting da jeg så disse bildene; vår versjonen av Sugarplum fairy fra Nøtteknekkeren!!
  Nyt spa behandlingen. Ingen ting er bedre enn det!
  Håper været holder seg, slik at det blir pikniktur på dere 🙂

 13. Herlig outfit ! Ha en strålende dag videre 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, du også 🙂

   – C

 14. Æsj, dette var ikke fint.. lite passende etter min mening…passer ikke som møteantrekk det der..

  1. Solveig. Har du noengang hørt utrykket:
   «If you don´t have anything nice to say, don´t say nothing at all» ?
   Det er utrolig mange som er inne og kommenterer som burde prøve å leve etter nettopp det. Vi er så heldige som bor i et land der vi får lov til å uttale oss fritt, men vi bør alle tenke over hva vi tillater oss å si til andre.

   Ha en fin dag Caroline! Du er fin idag.

   Hilsen Ida

   1. Fotballfrue

    <3

  2. magetrening

   Går du sånn i møter Caroline? er det passende å vise frem undertøyet under blusen? jeg ville følt meg billig og man kan lure på hva du ønsker å oppnå. Høye hæler og en kort shorts som viser frem og fremhever din sexy fantastiske kropp. Du ser fantastisk ut, men jeg forstår ikke at du ønsker å kle deg slik på møter. Jeg trener mye, men jeg sliter sånn med magen. Du har verdens fineste mage da, har du noen tips? det er viktig med en del ulike øvelser, gjerne med hantler, slik at man ikke går lei. Dette er ikke ment som kritikk, bare så du forstår det. Mer forundring. Du er jo en smart dame.

   1. Fotballfrue

    Det som forundrer meg, er at andre mennesker kan snakke slik til et voksent menneske. Jeg er voksen nok til å ta mine egne beslutninger, og vet godt hva som sømmer seg. Ang. kleskode og møter kommer dette virkelig an på hva slags forhold du har til den du skal møte. Siv Hege er en god venninne av meg, så dette var tross alt et arneidsmøte med en venninne, som jeg også samarbeider med. Jeg klarer fint å kle meg etter omstendighetene, så det skal du ikke bekymre deg for.

    Ang. mageøvelser er det viktig å trene hele kroppen for å få utbytte av eventuelle mageøvelser. Dvs. at fettprosenten må ned, så jeg anbefaler cardio og styrke.

    – C

   2. At du klarer å gi gode tips etter en sånn kommentar er imponerende : ) Man lærer mye om folk ved å se hva de skriver, så fort de kan være anonyme.

   3. Er det virkelig bare lov å skrive kommentarer a la: «Ååååh, du er så peeeeen og kjempetynn og jeg vil bli som deg» her altså? En konstruktiv tilbakemelding får ingen hjerter eller cupcakesmiley, kun indirekte beskjed om at «sånn snakker du ikke til meg». Hva i all verden var i veien med den kommentaren egentlig?? Alle fjortisene går jo sånn i forsvarsposisjon på dine vegne tvert.

    Fint at du, LH, ikke er anonym da!

   4. Fotballfrue

    Merkelig at du tror det er fjortiser som er hovedgruppen min, da jeg får mails og kommentarer fra godt voksne mennesker (over 40-50) hver eneste dag 🙂 Snittet på leserne mine er på min egen alder, og jeg er vel ingen fjortis? Du skulle vært på boksigneringene mine, der er det kun voksne mennesker, med unntak av noen få yngre, som jeg også setter utrolig stor pris på. Jeg tror du skal ta fordommene dine og putte de et annet sted 🙂 Hadde jeg satt på en smiley bak svaret mitt over her, ville det blitt tolket som sarkastisk. Og ja, jeg mener virkelig «sånn snakker du ikke til meg» Jeg mener faktisk at sånn snakker du ikke til noen, med mindre du er vokst opp uten å lære at du skal ha respekt for andre mennesker.

    Hjærthjærtesmilefjæs <3 <3 😀

   5. MLK, jeg kjenner jeg blir irritert. Kommentaren til «magetrening» er jo overhodet ikke konstruktiv, hun insinuerer spydig at antrekket får C til å virke billig og at hun viser frem den sexy kroppen sin osv. Og hvis du leser gjennom kommentarene som leserne skriver, finner du utallige tilbakemeldinger om at Caroline inspirerer, hun er kreativ, arbeidsom og kjempeflink! Det er kvaliteter som sitter dypere enn det å være pen og tynn, hvilket hun også såklart er:) så hvorfor skal man kommentere så spydig fordi man ikke liker noe?

    Hilsen fast leser på 25 år!!:D

   6. Du skal vite det at jeg er en 20 år gammel «kvinne» og kommentaren til magetrening var langt i fra konstruktiv. Caroline (tror jeg hvertfall) har tilgang til epost adressen som jeg etterlater i feltet ovenfor og vil se at «kallenavnet» mitt matcher den ganske perfekt. Jeg har etterlatt konstruktiv kritikk på denne bloggen før, uten at det har virket som noe stort problem for Caroline. Det er forskjell på å være slem og å være konstruktiv. Hva er så konstruktiv med å skrive «jeg ville følt meg billig og man kan lure på hva du ønsker å oppnå. Høye hæler og en kort shorts som viser frem og fremhever din sexy fantastiske kropp.». ? Fjortis har jeg ikke vært siden jeg var 13 år gammel, så vær så snill, ikke dum deg ut med å anta noe som helst om fotballfrue’s lesere.

   7. Haha jeg skjønner virkelig ikke at det er mulig å starte et innlegg på denne utrolig frekke måten for å skrive senere at det ikke er ment som kritikk!

   8. Fotballfrue

    :p

 15. Marianne

  Wow! Kuleste/søteste antrekket jeg har sett på lenge=) Du hadde sklidd rett inn på manhattan <3

  Ha en fin dag, klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne deg!

   – C

 16. Shit, DEN shortsen var kul!
  Lekkersmekker as always by the way!

 17. Nydelig antrekk=) <3
  Du har så fin midje, hvordan trener du den ?

 18. Fantastisk antrekk:)

 19. Du er nydelig! Stort forbilde for meg!

 20. Dette var et helt sinnsykt fint antrekk. Vanligvis syntes jeg du er fin, men litt for mye styla/planlagt. Dette så avslappende og tilfeldig-perfekt ut!

 21. Dette var fresht 🙂 Minimalist som jeg er ville jeg selvsagt luket ut smykket. Men jeg er glad du ikke gjør det, vi skal være tro mot vår egen stil og ikke kle oss for andre! Jeg får for øvrig følelsen av at du har tittet på Ulrikke som inspo. Fikk litt den Ulrikke-viben av antrekket. Og det er et kompliment, bare så det er sagt.

  Baaah, spa sier du… Jeg sitter med nesen i tomtefesteloven, mens solen ute skriker etter meg…

  Nyt dagen, håper møtet går godt.

  -Maria

 22. Pia Marie

  Fram til nå, så syntes jeg at dette er virkelig ditt beste antrekk! <3

 23. Ingrid Svendsen

  Sagt det en million ganger før…..men en god ting kan jo ikke sies for mye: Beina dine er perfeksjon!!!! Aldri, aldri, aldri har jeg sett så fine bein, på noen mennesker, noen steder, noen bilder…!!! Det er drømmebeina, og jeg kan glane på dem i en evighet 😛 Lykke til i møte <3 Du stråler i dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Du får meg alltid til å rødme!

   1. Fullstendig enig med Ingrid her! Kunne ikke ha fått sagt det bedre selv!

 24. Marita Ø

  Okei!! MÅ være den fineste shortsen jeg har sett på evigheter, og egentlig hele antrekket! :O Fy søren, så lekkert! Kan ikke få det bedre på en sommerdag som dette. Fina! 😀 Ha en fantastisk dag, massasje hørtes absolutt ikke feil ut, kos deg 🙂

 25. Den vesken har jeg også! Jeg kjøpte den hos Makestyle på tilbud: https://www.makestyle.no/epages/makestyle.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MyStyle/Products/P0040

 26. Du er utrolig flott, Caroline 🙂

 27. marigona

  For en nydelig antrekk! 🙂

 28. Hei hei 🙂
  Liker stilen din. Har et spørsmål:
  Skal i bryllup om et par uker og lurer på om du har tips om butikker i Oslo som selger fine festkjoler? Har lyst på en litt ordentlig kjole. Har ikke tid eller lyst til å kjøpe på nett denne gangen. Setter pris på svar 🙂

  1. Fotballfrue

   Coast har veldig mye lekkert 🙂

   – C

  2. Lychi som ligger rett ved Stortinget/prinsens gate (blir paralellgata til Karl Johan) har også kjempefine kjoler, og de kan sy den inn/ut hvis det er behov for det og så kjolen passer perfekt:)

 29. Beautiful outfit! Love your top

 30. Pernille

  Kan du vise hvordan du ordner håret sånn som det? fantastisk!

 31. Hej Caroline!
  Först: tack för att du gör ett fantastiskt jobb med din blogg. Du är en stor inspiration och du har med din sunda livsstil motiverat mig till att börja med LCHF nu. Iiiiik…! Jag hoppas att jag klarar det 🙂 Men, så undrar jag en sak: Jag har haft fokus på att äta bra mat en längre tid nu, men då med helt ”vanlig” kost med proteiner, karbohydrater och fett etc. Jag tränar också någorlunda regelbundet (ska skärpa mig där, dock..). Till min hjälp hade jag en app som heter ”ShapeUp”. I den kunde jag registrera allt jag åt och få exakta tal på hur mycket jag fick i mig av respektive matgrupp och vilket antal kalorier jag skulle äta totalt per dag. Jag kunde också registrera träning. En väldigt bra app som var väldgit motiverande! Men, nu som jag ska börja med LCHF undrar jag om det finns en motsvarande app, eller nettsida, där jag kan få hjälp med vad jag får i mig vs det jag ska äta per dag, samt registrera det jag tränar.. Känner du till någon? Väldigt tacksam för hjälp! För övrigt önskar jag dig en strålande dag, Caroline 🙂
  P.s. Älskar shortsen du har på dig idag!

  1. Fotballfrue

   Så utrolig flink du er, dette må du bare fortsette med 🙂

   Jeg vet dessverre ikke om noen app som har det du ønsker, har testet ut fitnesspal en gang, men det blir mye av det samme som du også har prøvd :/ Kanskje noen andre som ser dette vet?

   Takk for fine ord, Anna! Håper dagen din har vært god 🙂

   Klemmer 🙂

 32. Så utrolig VAKKERT antrekk!! Ha en fantastisk dag 😉

 33. Sjeldent jeg kommenterer.. Men idag var du fantastisk fin Caroline.
  Du kler virkelig å ha håret i strikk, får frem ansiktet ditt.
  Og du kledde denne pudder- rosa fargen.
  Kjeeeempe fint 🙂
  Ha en fiiiiin dag <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3 Du er god 🙂

   Klem!

 34. Carolina

  Du er så TYYYNN og fin 😀

 35. Herlig antrekk! Skikkelig sommerslig og fint! 😀 Ha en super dag i Larvik!

 36. Inspo til tusen! Herregud, fantastisk antrekk. Fineste Caroline! 🙂 <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønneste deg!

   Klemmer 🙂

 37. åååh skoene <3 Nydelig!
  Herlig sommerlig!

 38. Caroline

  hvortid kommer bikiniguiden? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ila. uken 🙂

   – C

 39. JEG ELSKET DET ANTREKKET DER!
  Kos deg supermasse på Farris! Jeg leser til eksamen ute i dag! For et vær. Livet er herlig, eller hva? Klem

  1. Fotballfrue

   Så utrolig snill du er! Tusen takk, søte 🙂 Kos deg i solen 🙂 JA! Livet er veldig, veldig fint 🙂

   Klem!

 40. Så utrolig fint antrekk!

 41. Hærli! <3
  Her i Kristiansand er det så varmt at jeg holder på å renne bort- men jeg klager ikke! Perfekt å sitte ute å lese til eksamen! 😀

  Ha en fin dag!
  Klem 😀

  1. Fotballfrue

   Flink du er! Masse lykke til!

   Klem 🙂

 42. Caroline

  kan du lage et innlegg med hvordan du får sånn hår, eller gjerne videoblogg! hva som helst, bare snarest! vil gjerne ha sånn hår i helgen 🙂 du er super fin!

  1. Fotballfrue

   Tenker du på krøllene eller hestehalen? Har laget videoguide til krøllene, bare søk på gorgeous curl wand 🙂

   – C

 43. hvor er du dog fin. Er meget inspireret af dig. 🙂

  Mange hilsner fra København!

  http://www.laerkemathilde.blogspot.com

  1. Fotballfrue

   Tusen takk! Nydelig navn du har 🙂 Lærke <3

   - C

 44. Du ser bare helt fantastisk ut!! Når jeg blir stor vil jeg se iút som deg, hihi!

  1. Fotballfrue

   Haha, søta :p

   – C

 45. This outfit is gorgeous! Love your pink blouse!
  xoxo

  http://www.secretsofmissdaisy.blogspot.com

 46. For et nydelig antrekk! 🙂

 47. jeanette

  Litt for mye rosa for min smak. Men absolutt fint allikevel 🙂

 48. Åh, det antrekket der var kult! Du ser alltid så bra ut du!
  Hvordan klarer du å få håret til å sitte rundt strikken? må jeg bare øve? haha

  1. Fotballfrue

   Bare bruk to hårnåler i kryss til å feste 🙂

   Klem!

 49. that outfit is just amazing. love it!

  xo

  1. Fotballfrue

   Thank you so much <3

 50. Dwightinha

  Du lovpriser sommeren samme hvilken temperatur vi har, men akkurat i dag er det jo et poeng her på Østlandet.
  Egentlig ikke en kjempetilhenger av shorts til annen bruk enn på stranden e.l., men med de rasebena der (som jeg skulle gitt min høyre hånd for å få…) ser det helt fantastisk ut. Men, men, selv om jeg ikke kan gjøre noe med lengden på bena mine, burde det være en motivasjon i seg selv å få slike faste, fine, lår og legger!
  Du ser smashing ut her.

  1. Fotballfrue

   Så snill du er! Tusen takk 🙂 Man må jo bare bruke de dagene som er litt varmere til å faktisk kunne gå i slike plagg, bukser og strømper har vi tross alt (nesten) 340 dager til å bruke :p

   Håper dagen din er fin 🙂

   – C

 51. kjempe fint antrekk.. For et fantastisk vær. Ønsker deg en fortsatt fin dag:)

 52. Hei Caroline!
  Tenkte jeg bare skulle tipse deg om en litt «annerledes» kaffe nå i varmen. For meg blir kaffe så varmt nå i solsteika, så iskaffe er en slager for meg om sommeren! Jeg tror den skal fungere på ditt kosthold også. Denne tar kun et min å lage også, og så er den så god. Kan hende du må gjøre noen små endringer, men min er ihvertfall sånn:
  ett glass på ca 3-4 dl
  1 kapsel espresso (strek 3 = ca en dl) med kaffekapsel fra Dolce Gusto (Pulverkaffe, svart kaffe og andre merker fungerer det også)
  4 isbiter
  melk opp til kanten av glasset (Jeg bruker helmelk, men tror det meste kan brukes)
  litt kaffesirup (kan sløyfes)
  Det eneste jeg gjør er å lage espressoen, deretter har jeg i isbiter og melk, og dermed er den ferdig! Kjempegodt og kjempeenkelt! 😀

  1. Fotballfrue

   NAM 😀 Takk for tips!

   Klem!

 53. Det var et utrolig fint antrekk! Håper du får en kjempe fin dag!:D

  1. Fotballfrue

   Takk, det samme 🙂

   – C

 54. Andrea Marie

  Hei Caroline! Får et nydelig antrekk, som alltid! Men er de noe du renser ansiktet med, for du har så utrolig reint hud! Kan du gi meg noen gode råd, til et fantastisk hud som du har? 🙂

  Håper på svar, klem! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte deg! Jeg har sverget til Ole Henriksen veldig lenge nå. Renser huden morgen og kveld, og peeler en gang i uken 🙂 Krem om natten og krem om dagen 🙂

   Klem!

 55. Helt gorgeous!

 56. Må si den massasjeavslutningen på møtet hørtes deilig ut. Håper du har kost deg masse, og at kroppen føles avslappet 🙂 Så må du ha en riktig fin ettermiddag og kveld videre!

 57. Helt uaktuelt antrekk å ha på seg på et jobbmøte der jeg jobber, men fint antrekk og godt å se deg i noe annet enn skinny jeans 😀

  1. Fotballfrue

   Jeg er jo min egen sjef, så det er ingen regler for hva jeg skal eller kan ha på meg, jeg går med det jeg vil 🙂 Jeg bruker forresten aldri skinny jeans :p

   Klem!

   1. Vel… hva kaller du de trange buksene du har på 80% av antrekkbildene dine da?…

   2. Fotballfrue

    Hehe, noen ganger ler jeg virkelig høyt. Som nå. Jeg har et par sorte jeans jeg er glad i, men 80 prosent? Hmmm. Det stemmer ikke. Her er oppsummering fra mars:

    https://fotballfrue.no/?p=15203

    Fra april: https://fotballfrue.no/?p=15768

    – C

    Jeg er egentlig mest glad i skjørt. Henger ikke helt med på utsagnet ditt, altså. All over hater jeg egentlig å gå med trange jeans. .

    – C

   3. Ok, da har jeg vel tatt feil og du har rett.

   4. Fotballfrue

    Ja, det har du nok. Bare å ta en titt på oppsummeringsinnleggene det 🙂

    – C

 58. For et fantastisk antrekk! Og solbrillene var jo bare prikken over i’en 😀

 59. For et nydelig antrekk! Her steker sola, og jeg skal på joggetur, undervurderte været:P Håper ikke jeg smelter helt bort…

  1. Fotballfrue

   Altfor varmt til å løpe ute, hehe :p Gærning 😉

   God tur 🙂

   – C

 60. Ååh, fineste beina jeg vet om i hvert fall! Jeg begynner og like mine egne pittelitt mer etter jeg begynte med styrketrening, er en lang vei til dine, men det hjelper seg 😉

  Ha en strålende kveld, du vakre skapning!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte deg! Så utrolig hyggelig å høre 🙂

   Håper dagen din blir fin 🙂

   – C

 61. Høres kanskje litt rart ut, men lyset var utrolig fint på disse bildene, passet så godt til antrekket;)
  Er det 50mm?

  1. Fotballfrue

   Ja, det er det 🙂 Tusen takk 😀

   Klem!

 62. Nydelig antrekk. Kos deg på tur!

 63. Kjempefint antrekk!

 64. For en grusom shorts

 65. Så fin du er!!!!! Nyt det fine været. Her i Polen er det 28 grader og sol i dag 🙂

 66. hey ! jeg leser bloggen din hver dag og jeg digger den ! men se her , det er deg (hvis du blar litt lengre ned på siden):
  https://justgirlythings.tumblr.com/

 67. For en fin shorts!:D Og du kledde den virkelig godt!

 68. du er sykt pen! hvem er det som tar outfitbildene av deg? 🙂 foresten, elsker bloggen din. har du noen tips til å få fast og fin sommermage, til en jente som trener hver dag og vil ha noe lette mageøvelser?

  1. Fotballfrue

   Takk, søte! Lars-Kristian 🙂

   – C

 69. Tina Mari

  Hei! Først vil jeg bare si at jeg elsker bloggen din! 🙂

  Men det jeg egentlig skulle si var at jeg så noen som hadde brukt et bilde av deg. Kan hende de har spurt deg, men legger ved linken uansett.

  https://justgirlythings.tumblr.com/ Bilde nummer 3 ( kan hende det er lengre ned når du sjekker) er et bilde av deg når du er på pc’n.

 70. Birgitte

  Du er så nydelig! Dette antrekket var utrolig fint 😀

 71. Veldig fint antrekk! Likte shortsen!
  Ha en fin dag i solen Caroline! stå på, du er en stor inspirasjon <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂

   Klemmer i fleng!

 72. Så koselig at du kommer en tur til Larvik da 😀 Det er her jeg holder til , og jeg bare elsker å bo her 🙂 Håper jeg ser deg !

 73. Hei Caroline!
  Visst du fortsatt tar deg tid til ukens leserspørsmål, har jeg et jeg synes er relevant for deg (og forsåvidt «alle» andre: bloggere, kjendiser og Ola Nordman generelt).

  I dagens samfunn her i Norge, har folk råd til å kjøpe mye av det de har lyst på. Klær, sko, smykker, leker, elektronikk, blader, bøker osv, osv, osv – alt ettersom hva som interesserer. Likevel er det kanskje lett å følge hjertet når man shopper, og et resultat av dette er at man kanskje bruker penger på noe som man ikke trenger eller aldri kommer til å bruke mer enn noen få ganger. Det er fort gjort at resultatet blir bruk og kast, i stedet for at man sliter ut noe. Du er opptatt av mote og shopper masse, og det jeg lurer på er hva føler du med tanke på miljø, når du kjøper og kjøper og kjøper? Vet at du bruker noe om igjen, mens andre ting blir vel liggende i skapet nesten ubrukt? Kort oppsummert lurer jeg på hva som er dine tanker rundt brukt-og-kast-samfunnet vårt, miljø og eget forbruk?

  Mvh. Vilde

 74. Pernille

  Elsker antrekket. Shortsen, solbrillene, clutchen.
  Bra fargekombinasjoner.

  Hilsen Pernille

 75. Kristinee

  Hvis du har startet med PT, ser jeg at du har hatt en skikkelig positiv forbedring på benmassen din 😀 Nå ser du mer trent ut, du er flink!

 76. Den shortsen var bare råkul på deg! =)

 77. Jeg er ny leser av bloggen din, men må si at inspirasjonen kommer løpende etter meg etter de nydelige outfit bildene dine:-) Klærne i skapet får enn ny renessanse, takk.

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig 😀

   Klemmer!

 78. du er så vakker, verdens beste forbilde! nyt livet ditt, nyt hver eneste lille ting. du er heldig.

 79. Hadde blitt så gla om du en gang har mulighet til å vise hvordan du fikser håret ditt. Ser jo så bra ut.

 80. Herlig antrekk Caroline! 🙂

 81. karoline

  mente å kommentere dette innlegget. kan du lage et innlegg om hvordan du lager en sånn hestehale, eller bare skrive om det kort i neste innlegg eler noe? var utrlig fint!!

 82. Karianne

  Du er HERLIG!
  Pleier ikke å kommentere, men dette antrekket var virkelig fabolous! I tillegg er jeg fast leser, så det er vel på sin plass å gi litt ros nå og da 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, veldig hyggelig av deg 🙂

   – C

 83. Utrolig nydelig og sommerlig antrekk! Likte spesielt solbrillene og shortsen, de var sykt stilige 😀
  Ha en super dag i solen!

 84. Annikken

  Å fint så antrekk Caroline! Passer perfekt til sommer og sol. Jeg fant veska du har på coverbrands også https://www.coverbrands.no/merker/lulu-s/oversized-clutch-nude/ de hadde mange andre fra Lulus der også.

  1. Fotballfrue

   Jeg så det! De har så mye fint 🙂

   – C

 85. Helene Cecilie Einlien

  Du er så nydelig Caroline:-) For et sunt og flott forbilde du er!

 86. Hvor får man kjøpt de solbrillene?:-D Utrolig stilig antrekk!!

 87. For et fantastisk nydelig antrekk! Måtte studere bildene opptil flere ganger – masse inntrykk og herlige sammensetninger i de vakreste rosatoner <3

 88. Hei Caroline!
  Lurer bare på hvordan denne shortsen er i størrelsen. Bruker normalt xs/s i klær, kanskje mest s i bukser/shortser..
  Åssen størrelse tror du da jeg må ha i denne?
  Håper du kan hjelpe meg 🙂
  Stoooor klem fra Celina

  1. Fotballfrue

   Gå for s 🙂

   Klem 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *