Hagepiknik

Dere er helt utrolige! Tusen takk for så fine tilbakemeldinger på forrige post, dere gjør dagen min! Håper dere koser dere like mye som oss i solen, jeg har nesten akkurat kommet hjem fra et veldig hyggelig møte i Larvik med skjønneste Siv Hege som jobber i Coverbrands. Lunsjbuffeten anbefales på det sterkeste, så mye god mat!

Vi møttes klokken ti, og var ferdig med prat og mat klokken ett, og da ble det samme behandling på begge to: Rygg-og skuldermassasje.  Veldig etterlengtet. Jeg har ikke vært på Farris Bad på snart ett år, kjenner jeg har lyst til å reise tilbake. Vakkert hotell.

Nå skal vi snart ha hagepiknik på gresset, før jeg har planer om  å ligge her og jobbe til solen går ned. Tror vi snakker treningsfri i dag. I morgen har faktisk Lars-Kristian fri, ettersom han plutselig har blitt skadet. Uff. Håper virkelig ikke det er noe varig. . Det eneste positive er at vi kan bruke dagen til å utforske både Brevik og Langesund og andre vakre steder mens været enda er på topp. Torsdag kommer Stine og Lukas på besøk, det blir koselig.

Nyt været! Skrives snart igjen ♥

91 kommentarer

 1. Du er min quilty pleasure! Fantastisk dyktig du er. Vi er rake motsettninger på de fleste områder, men det er bare fint. Jeg er ifra Brevik. Sommerkos der. 🙂

 2. Ser herlig ut! 🙂

  Jeg lurte på om du vil lage et innlegg eller gi oss noen tips til hva vi kan ha i piknik kurven? 🙂 Vi alle får vel lyst til å sitte ute i spise i dette nydelige været! :))

  1. Fotballfrue

   Har faktisk et helt kapittel i boken min som handler om det 😀 Men ja, skal se hva jeg får til 🙂

   – C

 3. Det såg fantastisk ut!!

 4. jeg bor i larvik!! FARRIS BAD ER BEST <3

 5. Velkommen tilbake kan man jo gjerne si…
  Herlige bilder i sommervarmen og lunsjen er vi enig med deg i – uslåelig!

  Ønsker en fin sommervarm dag og vi nyter nå utsikten over havet og hører bølgene bruse inn over stranden.
  «Just another average day at Farris Bad.»

  mvh Claas Mäder
  e-Commerce Manager ved Farris bad
  claas.mader@farrisbad.no

 6. Matilde

  Hvor er kurven fra??

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *