Hagepiknik

Dere er helt utrolige! Tusen takk for så fine tilbakemeldinger på forrige post, dere gjør dagen min! Håper dere koser dere like mye som oss i solen, jeg har nesten akkurat kommet hjem fra et veldig hyggelig møte i Larvik med skjønneste Siv Hege som jobber i Coverbrands. Lunsjbuffeten anbefales på det sterkeste, så mye god mat!

Vi møttes klokken ti, og var ferdig med prat og mat klokken ett, og da ble det samme behandling på begge to: Rygg-og skuldermassasje.  Veldig etterlengtet. Jeg har ikke vært på Farris Bad på snart ett år, kjenner jeg har lyst til å reise tilbake. Vakkert hotell.

Nå skal vi snart ha hagepiknik på gresset, før jeg har planer om  å ligge her og jobbe til solen går ned. Tror vi snakker treningsfri i dag. I morgen har faktisk Lars-Kristian fri, ettersom han plutselig har blitt skadet. Uff. Håper virkelig ikke det er noe varig. . Det eneste positive er at vi kan bruke dagen til å utforske både Brevik og Langesund og andre vakre steder mens været enda er på topp. Torsdag kommer Stine og Lukas på besøk, det blir koselig.

Nyt været! Skrives snart igjen ♥

91 kommentarer

 1. Det så herlig ut:) Deilig at sola og varmen endelig kom.

  Hvor er shortsen din fra?

  1. Fotballfrue

   Kjøpte den i Køben i fjor, husker ikke :/

   – C

 2. Dere MÅ jo kjøpe is fra Diplomaten, i Brevik 🙂 Kjempeflott der om sommeren!

 3. Åh du er så peeen 🙂

 4. You’re G-O-R-G-E-O-U-S!!!

 5. Åh, kos dere masse! Nå skal jeg ut og spille volleyball 😀

 6. Dere burde ta dere en tur til Kragerø! Kjempe koselig by, med mange fine nisjebutikker, klær og interiør:)

  1. Fotballfrue

   JA! Jeg elsker Kragerø 🙂 Var der mye da jeg var liten <3

   - C

 7. Så koselig! Elsker virkelig håret ditt! Hvilke produkter bruker du for å få det så fint? 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 Jeg bruker produkter fra S factor og Moroccan oil 🙂

   – C

   1. hvordan bruker du maroccan Oil? Søk om å vaske håret?

   2. Fotballfrue

    I både vått og tørt hår 🙂

    – C

 8. Den sjokoladen!! Åååhh…

 9. Alexandra

  Så vakker du er, Caroline <3 Kos deg masse i vårvarmen!
  Klem <3

  1. Fotballfrue

   Søte du! Tusen takk 🙂

   <3

 10. Høres ut som en aldeles herlig dag 🙂 har hatt piknik kombinert med eksamenslesing ved vannet i dag, sååå deilig! 🙂

  1. Fotballfrue

   Høres fantastisk ut 🙂 Kan ikke klage på dette været 🙂

   Klem!

 11. Du er utrolig vakker!! hvordan holder du deg så pen og slank?

  1. Fotballfrue

   Så snill du er! Tusen takk 🙂 Jeg har alltid vært slank, og det opprettholder jeg ved sunt kosthold og regelmessig trening 🙂

   – C

 12. Så flott det er på Farris Bad! Dere burde virkelig utforske Kragerø i sommer, en fantastisk by, bare litt over en time fra dere. Litt «partial» siden jeg er fra Kragerø selv;-)

 13. Tonje Therese

  Har et spørsmål i forhold til Lars-Kristian og klær. Her i huset er det nemlig jeg som må til pers, om det skal komme noe nytt inn i klesskapet til kjæresten, og jeg kan ikke huske sist han selv kjøpte et nytt klesplagg. Og i tillegg bruker han noen av klærne på jobb (han jobber som sveiser), og de ender opp med masse små hull i! Hvor ivrig er Lars-Kristian på nye klær, og tar han godt vare på de?

  1. Fotballfrue

   Jeg kan svare, jeg! Han er superivrif på å bruke nye klær med en eneste gang han har kjøpt de! Haha, kjempesøt 🙂 Han tar godt vare på klærne sine, ja 🙂 Flink til å både vaske og brette tøyet sitt 😉

   Klem!

 14. Elsker været nå for tiden 🙂 Til og med i Trondheim er været super akkurat nå, og det ser ikke ut til å bli så ille de neste dagene heller – Sol, sol, sol 🙂 Så virkelige koselig ut å sitte på gresset med piknikkurven og bare nyyyyte solen og tanken på at det går mot sommertid! Elsker sommeren jeg! Håper resten av dagen din blir fin, Caroline, og si god bedring fra meg til Lars Kristian! 😀

 15. Caroline

  Så utrolig hærlig det så ut. I hagen min er det fortsatt snø. På denne tiden av året skulle jeg gjerne bodd litt lengre sør, men nå har faktisk solen tittet frem her nord så skal ikke klage. Ønsker deg en super ettermiddag og takk så mye for at du sprer glede og masse inspirasjon i en kjedelig eksamenstid 🙂

  1. Fotballfrue

   Uff, snøøø 🙁 Men den forsvinner nok fort nå 🙂

   Klem!

 16. first time when i saw this trunk i knew that i have to have this:D:D and i have really close:D:D its really comfortable on picnic:D:D:D thank you for idea:D:D

  1. Fotballfrue

   I love it 😀

 17. Jeanette

  du har visst hatt en herlig dag;) kos deg videre i finværet.

 18. Har hytte i Brevik, og det er bare verdens koseligste, lille sted! Spesielt om sommeren. Husk å kjøpe is på Diplomaten, større utvalg og bedre is finnes ikke 🙂

 19. Du får kose deg i sola 🙂 Så herlig ut!2

 20. Åhh, Ingenting er som Norsk sommervær! Dette så nydelig ut =)

  https://pernillemhansen.blogspot.com

 21. Kjære Caroline! <3 du er så flink! Er en fast leser, og stor beundrer av deg:-) Eg berre lurte på om du kanskje kunne laget eit innlegg, om korleis det er med ein personleg trenar? Fordelar, eventuelle ulemper osv?? Vurderer å prøve ein time med PT, så hadde vært gøy om du hadde eit slikt innlegg med tips å råd 🙂 klem!

  1. Fotballfrue

   Det kan jeg prøve på 🙂 Finner egentlig ingen ulemper, altså 😉 Synes du skal hoppe i det!

   Klem!

   1. Prisen… 😉

   2. Fotballfrue

    Hehe :p

 22. Nå er det på tide å fylle opp adjektivbanken, altså. ALT kan da ikke være «utrolig»? Greit at alle du møter er verdens skjønneste og fineste og vakreste, men vi som lesere skal jo også ha litt stimuli. Takk for rask tilbakemelding! Klem fra Nina

  1. Fotballfrue

   Hahaha! Takk for at du sa ifra, skal rette på det asap 😉 Må nok starte å lese gjennom tekstene mine før de publiseres heretter :p

   – C

 23. Så koselig! Her er det 28 grader! Skjønner ingenting jeg, var ikke lenge siden snøen lå!

  1. Fotballfrue

   Jeg vet, det er helt merkelig! Men så deilig! Er bare redd for at dette er sommeren vi får :/

   Klem!

 24. Så fine Bilder, kjempe søt piknik koffert! Håper du har hatt en utrolig fin dag:D

 25. Nydelige bilder! Ser helt fantastisk ut.

  https://inamakeup.blogg.no

 26. Nam, det lille fatet med dessert så veldig fristende ut! : ) Jeg føler nesten at jeg burde takke deg jeg, du er så hardtarbeidende og gir oss lesere en ordentlig kvalitetsblogg med masse inspirasjon og oppmuntrende tekster. : )

  1. Fotballfrue

   Så skjønn du er! Tusen takk <3

 27. Så kjempekoslig ut!

  Så du var på tumblr.com. Sjekk det ut her: https://justgirlythings.tumblr.com/
  Du sitter i sofaen din med macbooken og så står det «spending all day on the computer» (selvom du gjør ikke det da) 🙂

  1. Fotballfrue

   Hehe, jeg har sett det 🙂 Ikke hele dagen, men det er søren ikke langt unna 😉

   Klem!

 28. For det første så elsker jeg virkelig bloggen din! Jeg har begynt på lavkarbo på grunn av deg, og jeg elsker det!
  For det andre så sjokoladen helt fantastisk god ut! Har du lagt ut oppskrift noe sted eller er det kjøpt? 😀

  1. Fotballfrue

   Det var noe de hadde på Farris 🙂

   Klem!

 29. Hei, du er så nydelig 🙂 Hvem er det som tar alle bildene av deg? 🙂

  1. Fotballfrue

   Lars-Kristian tar de fleste av meg 🙂

   – C

 30. Hei, jeg vil bare si TAKK for en inspirerende blogg!!! Jeg har lagt merke til hvordan du har bluser/ t-skjorter litt nedi buksa forand. DET har jeg kopiert og det funker som bare det!! Har ikke gått ned ett gram men det SER slik ut. TUSEN TAKK !! Føler meg finere ute blandt folk og bare det løfter jo hele meg.

  1. Fotballfrue

   Så bra å høre, nå ble jeg glad 🙂 Ante ikke at det kunne virke slankende 🙂

   Klemmer!

   1. Jeanett

    Det funker selvfølgelig ikke på alt, men på mye.Leste nettopp vgnett, håper det går bra med lagkammeraten til Lars-Kristian!

 31. Hei i finværet! 🙂
  Jeg har et lite spørsmål angående noe helt annet enn dette 😛 I noen av oppskriftene dine på godsaker bruker du karamell essens, hvor kjøper du det hen? 🙂 Er LCHF`er selv og jeg bruker oppskriftene dine stadig vekk, og jeg vil tro det ikke blir helt det samme uten den essensen 🙂 Tenker også det vil bli supergodt med litt sånn i lavkarbo snickers 😀

  Ha en super kveld vakre du, og kos deg i varmen! 🙂

  1. Fotballfrue

   Essens har jeg ikke brukt, men jeg har smeltet sukkerfrie karameller 🙂

   Klemmer 🙂

 32. Du har brukt krølltang på håret ditt der, ikke sant? 🙂

  1. Fotballfrue

   Krøllstav 🙂

   – C

 33. Cathrine

  Hei Caroline! Utrolig spennende og interessant blogg du har! Er jo innom flere ganger om dagen 😛 hehe! MEN, jeg hadde en spørsmål angående boken din.. Vurderer å kjøpe den, har glutenallergi ser du, og jeg tror jeg har sett at du bruker både mandelmel og litt forskjellig som ikke inneholder hvete eller gluten? Hvordan er oppskriftene i boken på dette? 🙂

  KLEM 😀

  1. Fotballfrue

   Oppskriftene mine er stort sett glutenfrie, med unntak av et par som har kruskakli som ingrediens:) Men dette finnes vel også uten gluten?

   Klemmer tilbake 🙂

 34. Virker som de fleste rundt om i landet(bloggerne jeg følger) har vært heldige med været idag:D
  Fikk lyst til å dra på piknik etter å ha sett de bildene av deg med kurv og teppe;)

  1. Fotballfrue

   Håper du fikk gjort det 😀

   Klem!

 35. Christina

  Herlig, herlig, herlig :D! Larvik er nydelig, vil dra på hotellet selv! 😀 Gled dere til Brevik og Langesund og sjekk ut Catwalk interiør i Langesund !
  Har endelig bestemt meg for å prøve noen av oppskriftene dine og lunsjbrødet står først på planen. gleder meg 😀 Hvor får du tak i gojibærene foresten? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det skal vi prøve å få tid til 🙂

   Du finner goji påhelsekosten 🙂

   – C

 36. Herlige bilder 🙂

 37. Åh, piknik!! Det vil jeg også gjøre snart, det er jo så koselig 🙂

 38. Michelle

  Maten så herlig ut! Deilig med hotell mat, spesielt frokost/ lunsj <3 Så kreativt og koselig at dere har piknik i hagen deres, må jo nyte den fine hagen dere har investert i 🙂 Sender gode tanker til LK og håper han ikke har fått noe langvarig skade, det er det verste!
  klemmer <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 Håper ikke det er noe varig jeg heller, uff :/

   Klemmer tilbake 🙂

 39. Kan jeg spørre hva du hadde i piknikkurven?? Den så tom ut!

  1. Fotballfrue

   Godt gjort å se inni kurven uten at du faktisk ser inni den? Haha :p Uansett. Den var tom, vi er jo rett utenfor huset :p Brukte bare bestikket, glassene og tallerkenene 🙂

   – C

 40. Hej:)
  jeg er fra Danmark af og læser din blog hverdag. Håber du kan læse det jeg skriver.
  Jeg sys din hår er så flot, kan du ikke lave et indlæg, om hvordan du sætter dit hår. F.eks hvordan du krøller det.
  Tak for en dejlig blog:)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord 🙂 Jeg har laget en video her: https://fotballfrue.no/?p=13553

   Klemmer 🙂

 41. Det låter som du haft en härlig dag 🙂 Skulle gärna besökt Farris bad någon gång. Får man tillträde til bad- og spa avdelningen när man tar behandlingar där?

  Tack för en inspirerande blogg. Den gör mig glad <3 Det är otroligt vad du får till!
  Tänkt köpa din bok förresten. Hoppas det blev en lyckad picnic 😉

  Kram

  1. Fotballfrue

   Det får du absolutt 🙂 Du må dra dit, det er helt nydelig der 🙂

   Tusen takk for fine ord, søte deg <3 Kjempehyggelig med svenske lesere 😀

   Klemmer 🙂

 42. Jeg har vokst opp i Brevik.Nydelig liten sommer»by»
  Jeg annbefaler dere sterkt å ta turen til Valle i Bamble. kjempefint om sommeren,ligger rett ved vannet og har fine restauranter!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for tips 🙂

   – C

 43. Ååhhhh, så koselig 😀

  Lizbethosnes.com – En ærlighetsblogg. Min hverdag med mine interesser, og lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 44. Hei, Caroline! Om du skal innom Langesund idag, eller i løpet av de nærmeste dagene, må du stikke innom Havna møbelglede! En flott butikk for om-trekking av møbler, og noe smått av utsalg.. Et flott sted for å hente inspirasjon!

 45. wæææ, kommer du til brevik ????? da måå du innom diplomaten !! nå ble jeg starstruck

 46. Så deilig med sola! 🙂
  Er Stine og Lukas et vennepar av dere? Jeg lurte på en ting; er du ikke så mye sammen med Elise, hun som var forloveren din? Er vel ikke så enkelt da dere ikke bor like i nærheten av hverandre?
  Ha en nydelig dag i sola! 🙂

  1. Fotballfrue

   Stine og Kevin er et vennepar av oss, og Lukas er sønnen 🙂

   Nei, dessverre. Elise er student og bor i Oslo, så det blir vanskelig :/ Vi prøver å få samlet hele venninnegjengen ila. sommeren 🙂

   – C

 47. Så kooos 🙂

 48. Så koselig!!! <3 Jeg bare elsker Farris Bad, enig med deg at buffeten der er helt herlig 😀 Ble sulten av å se på bildene nå hehe 😉 Gled dere til å utforske de stedene, vi hadde leilighet i Brevik før, for et elskbart og fint lite sted, Twende brygge var fast stamsted før for hvitvin og sjømat på en lat sommerdag.. 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er helt nydelig der, vil tilbake 🙂

   Takk for tips til sted 🙂

   Klemmer!

 49. Åh, når jeg ser disse bildene savner jeg hjembyen min, Larvik! Sommer er best i Larvik, og Farris Bad er et så flott sted!

  Maten så også nydelig ut 🙂

 50. Du er min quilty pleasure! Fantastisk dyktig du er. Vi er rake motsettninger på de fleste områder, men det er bare fint. Jeg er ifra Brevik. Sommerkos der. 🙂

 51. Ser herlig ut! 🙂

  Jeg lurte på om du vil lage et innlegg eller gi oss noen tips til hva vi kan ha i piknik kurven? 🙂 Vi alle får vel lyst til å sitte ute i spise i dette nydelige været! :))

  1. Fotballfrue

   Har faktisk et helt kapittel i boken min som handler om det 😀 Men ja, skal se hva jeg får til 🙂

   – C

 52. Det såg fantastisk ut!!

 53. jeg bor i larvik!! FARRIS BAD ER BEST <3

 54. Velkommen tilbake kan man jo gjerne si…
  Herlige bilder i sommervarmen og lunsjen er vi enig med deg i – uslåelig!

  Ønsker en fin sommervarm dag og vi nyter nå utsikten over havet og hører bølgene bruse inn over stranden.
  «Just another average day at Farris Bad.»

  mvh Claas Mäder
  e-Commerce Manager ved Farris bad
  claas.mader@farrisbad.no

 55. Hvor er kurven fra??

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *