Au Naturel: Gå for en naturlig look i tiden fremover

Nå som vi endelig går mot sommeren, er det på tide å gjøre litt endringer i sminkepungen. På vinterstid er jeg selv mest fan av brune nyanser når det kommer til øyenskygge, samt en ganske dekkende foundation, men for den kommende årstiden har jeg investert i en lettere foundation og noen utrolig lekre skygger i ulike rosa-og gullnyanser. Looken som er veldig riktig fremover kan med fordel kalles au naturel. Her er less more: Huden skal være tilsynelatende (og ikke nødvendigvis) usminket for et friskt og sofistikert uttrykk. Dette er den perfekte hverdagslooken, som enkelt kan styles til fest med knalle lepper i korall, rød eller rosa.

For å få en naturlig look, har jeg benyttet meg av disse produktene:

Slik gjør du:

♥ Bruk en farget fuktighetskrem eller foundation med lett dekkevne. Dekk eventuelle ujevnheter med en concealer. Jeg bruker sheer tint base fra GloMinerals i fargen golden medium. Som concealer har jeg lenge (som dere ser) sverget til både under eye concealer og camouflage concealer i fargen natural.

♥ Legg et hint av solpudder i hele ansiktet og eventuelt ekstra på ansiktspartier du ønsker ekstra glød. Bruk gjerne en rouge i en naturlig rosa nyanse. Jeg benytter meg kun av solpudder i disse dager, og er veldig glad i dette fra GloMinerals.

♥ Øyemakeupen domineres av lyse baseskygger og kan eventuelt forsterkes med litt mørkere nyanser i globallinjen og under øyet. Nå har jeg investert i både Ballerina og Sandstone. Jeg legger base fra skrinet til høyre (sandstone) over hele øyelokket og opp til brynbeinet. På øyelokket legger jeg den duse rosafargen fra ballerina, mens jeg blander den grå og mørkerosa fra samme skrin i globallinjen.

♥ Du kan gjerne bruke en highlighter på kinnbeinet, men sheer tint base gir veldig mye glød i seg selv, så egentlig trenger du ikke særlig mer.

♥ Avslutt med en enkel gloss, min favoritt til denne looken er en korallfarget en fra GloMinerals, navnet på den er blushing.

Nå får du 25 prosent på alt av Glo-produkter hos Coverbrands. Dette er et av mine absolutte favorittmerker. Sjekk hele utvalget her.

 annonse  

112 kommentarer

 1. Hei Caroline. Hvordan klarer du å sette opp bilder 4 og 4 slik du har gjort her? Prøver desperat å finne ut av det, men lykkes ikke.

  Ønsker deg en fin dag videre 🙂

  1. Fotballfrue

   Har lastet ned tick (?) panel til cs5 🙂

   – C

 2. Hej. Har fulgt bloggen din en stund, og har aldri kommentert på noe. MEN, nå må det bare sies, at du er en av verdens desidert vakreste vesen. Du har et helt unikt utseende, og ser helt strøken ut. Du er som den aller beste sjokoladen i konfekteska, som det finnes bare 1 av i hver eske, som man bare hiver seg over og kaprer med engang. Haha, jeg er 24 år, og heterofil, så du behøver ikke å henge på ekstra lås på døra di, men du er bare helt FAAAANTASTISK. Det skal være sikkert og visst. Du er en såkallt «dream come true» Fordi du lever et liv, jeg drømmer om å leve. Og du ser ut som jeg drømmer om å se ut. Så, takk for at du er et vandrende bevis på at drømmer KAN gå i oppfyllelse. Ikke bli skremt om du går forbi et menneske som ser prikk lik ut som deg selv, om noen år. Det er sikkert bare meg. Stå på, aldri slutt å blogge. Du er crazy beautiful. GOD SOMMER, C. 🙂

  1. Fotballfrue

   Uæ! Dette ble bare overveldende! Så utrolig skjønn du er, tusen takk! Ikke glem deg selv da, du er nok et utrolig vakkert menneske <3

   Mange klemmer 🙂

   1. Du burde seriøst vurdere å holde foredrag om hvordan like seg selv og ikke bry seg om hva alle andre mener og hvordan ta vare på seg selv inkludert leve sunt uten at det blir destruktivt 🙂 Men på en måte så gjør du jo det ettersom du har nærmere 100 000 tusen lesere 🙂

 3. Alexandra

  Dette må være de desidert vakreste bildene jeg har sett av deg, snakk om at skjønnheten stråler innenfra og ut! <3

 4. Det er litt ironisk da.. «Gå for en naturlig look i sommer – med disse syv produktene får du det til!» Naturlig for meg er minst mulig sminke :p Men for all del, jeg skjønner greia 🙂

 5. Tips! Til alle som får utslett og reagerer på sminke. Det er jo fantastisk at det er in med naturlig look. Det mest naturlige er – shocking – å bruke INGENTING 🙂 Blir ikke vakrere enn det.
  Ærlig talt: Skjønner ikke at dere tør lesse på med så mye dritt på huden. Den «reneste» sminken? I følge hvem? Hva gjør den mer ren enn andre? Reklametriks…. Det å fylle porer i huden med pudder og mineraler, hormoner og dritt tør i hvert fall ikke jeg…..

 6. Hei:) Jo mindre sminke du har,jo vakrere er du,og det er ett kompliment det;))

 7. Hei hei:)
  Jeg lurte bare på om når du bestiller derfra, om det er uekte/kopi/etterligning av den originale glöminerals som man kan kjøpe hos hudpleier? Har du testet den selv, eller er det bare for å vise til hva du bruker? håper du kan svare:)

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker alle disse produktene selv, og har handlet fra coverbrands i flere år. De kjøper sine produkter direkte fra glo i Norge, så det er ingen fare 🙂

   – C

 8. Karoline

  Hei Camilla

  Takk for fint innlegg. Passet meg veldig bra siden jeg trengte ny sminke. Jeg har nå endel av de samme produktene og lurte på hva slags koster / påføringmetode du bruker.

  F.eks så synes jeg det ble mye overflødig løst solpudder når jeg brukte en stor kost fra H&M. Og Foundation synes jeg fungerte best om jeg brukte fingertuppene. Jeg pleier å bruke svamp, men føler at mye av foundation trakk seg inn i svampen.

  Har du også noen tips til koster for øyeskygge og roug?

  Takk om du svarer 🙂

  1. Karoline

   Beklager, Caroline, og vi som har likt navn…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *