Så kom solen

Lykke! Solen tittet frem likevel, akkurat i det vi var på vei hjem fra Skien. Antrekksbildene blir så mye finere når været spiller på lag.

Sandaler Zara / Shorts Ruth m. fl – Bubbleroom.no / Topp VILA (annonselink) / Veske Mulberry 

Ellers har jeg hatt tidenes kjedeligste dag, det er ikke noe å pynte på. Jeg har bare holdt på med kontorarbeid, vi ligger litt etter med diverse regnskap og sånne ting, så der er det en del som må på plass. Aner dere for eksempel hvor kjedelig det er å fylle ut kjøreregning 1 mnd. etter at jeg skulle ha gjort det? Sitter og blar gjennom alt som er av kvitteringer og blogginnlegg for å finne ut av rotet. Haha 😀 Så har faktisk jeg og Lars-Kristian hatt et møte vi to, som handler om nettbutikken. Her nytter det i hvert fall ikke å unngå å ta med seg jobben hjem, slik mange gjerne gjør etter endt arbeidsdag, men sånn er det. Jeg elsker jo alt jeg gjør. Gleder meg likevel til å bli ferdig for dagen, så vi kan få handlet inn mat for hele uken, og ta kvelden i sofaen til Amazing Race klokken åtte 😀

I morgen skal jeg til Larvik, faktisk! Dét gleder jeg meg til 😀

119 kommentarer

 1. Birgitte

  Fin som alltid! 😀 Elsker skoene, men de så dessverre ikke noe fine ut på meg :/

 2. Jeanette

  så fine bilder! elsker grønnfargen!

 3. Kjempefine bilder! Hvilket objektiv er brukt her? 🙂

  1. Fotballfrue

   50 mm. 🙂

   – C

 4. Larvik… Da må du ta turen innom Rått og Sanselig på torget! Fantastisk flott interiørbutikk. Har du tid br du sjekke ut Stavern<3

  1. Fotballfrue

   Takk for tips 🙂 Tror ikke jeg har tid, men det kan jo være 😀

   Klem!

 5. Elisabeth

  Tips til hvordan du slipper å sitte med kjøreregning 1 måned etter 🙂 https://www.kjørebok.no/

 6. Elsker skoene! 😀

  Love M

 7. DU er nydelig du 😀 Trenger ikke noe sol når du skinner som du gjør. *jaaaa*

  1. Fotballfrue

   *rødme*

 8. Veldig fine bilder 😀

 9. Åh, for noen fine sko! Antrekket ditt var også nydelig, elsker at det ser ut som om det ikke er noen stropp på skoen foran! Håper kvelden din blir ekstra fin siden dagen har vært kjedelig, det har min dag vært også;) Klem

 10. Utrolig fint antrekk! Elsker skoene og veska 🙂

 11. Hej. Jeg tænkte på om det var en idé at lave sine egne pindis? Du spiser jo mælk og hjemmelavet chokolade ikke? Man kan også fryse banan på en pind og overtrække med chokolade og kokos.. Eller blende nogle bær osv. Jeg kunne godt bruge nogle idéer:)

 12. Lisa-Marie

  kjempe fint antrekk!!

 13. Hvordan får du håret ditt slik? Kjempe fint! 🙂

 14. Så BRA at sola kom til deg òg i dag! Ha ein fin kveld :))

  1. Fotballfrue

   Jaaa 😀

   Klem!

 15. God tur i morgen!! Larvik er nydelig.

  Jeg har bare et lite spørsmål. Hvor lenge bør det gå før man jogger etter at man har spist? Har hørt man får lett hold hvis man jogger for tidlig.

  1. Fotballfrue

   Hmmm. . Jeg spiser gjerne 40-60 min. før 🙂

   – C

   1. Helene

    Jeg tror det er veldig personlig. Jeg må vente minst to timer før jeg trener etter at jeg har spist! :O

   2. Fotballfrue

    Uæ, ja. Det er sikkert individuelt 🙂

    – C

 16. Nydelig – as always Caroline!
  Jeg bare elsker skoene! Fantastisk fine!
  Finfin kveld til deg!

 17. Kunne du skrevet om hvordan man lager de krøllene der? Du er så nydelig 🙂

  1. Fotballfrue

   Har laget video 🙂 Bare bruk søkefeltet og søk på gorgeous curl wand 🙂

   – C

 18. Kjempestilig antrekk, og bildene var helt nydelig! Håper du begynner å flere sånne outfitbilder!

 19. åhh.. jeg skulle så gjerne ønske jeg hadde kroppen din, eller i det minste den kroppen jeg selv hadde før.. Etter et år med depresjon er jeg sikker på jeg har lagt på meg 10 kg.. Nå er jeg endelig på vei opp igjen, men vekten går fortsatt ikke ned. Jeg trener,trener og trener (1-2 timer for dag), er en del i aktivitet ellers i hverdagen også, og jeg spiser sunt og normalt. Men kiloene er der, fettet er der, jeg er så misfornøgd med meg selv, det er 25 grader og strålende sol her i dag, og jeg går rundt i lang tights og hettegenser.. Hvorfor? fordi jeg føler det tyter ut både her og der, og strekkmerkene gjør at kroppen min ser ut som ett verdenskart. Jeg er så flau over hvordan jeg ser ut, og jeg er så redd for hva folk tenker og sier når de ser meg.. Har du noen råd til hva jeg kan gjøre? er rett og slett desperat..

  Tusen takk for at du skriver en så fantastisk blogg og er en så fantastisk person forresten! Du lyser opp hverdagen min, og sikkert mange andre sin. Du gir så mye inspirasjon på alle områder, du er perfekt du! Håper virkelig du er stolt over eg selv og alt du får til, for du er så fantastisk flott og du lykkes virkelig i det du gjør!

  Ha en fantastisk kveld med Lars-Kristian 🙂

  1. Fotballfrue

   Kjære deg, så leit å høre! For meg høres det ut som du trener veldig mye, får du restituert nok? Og ikke minst, varierer du treningen? Hvordan er det med kostholdet? Nesten all vektnedgang ligger nettopp her.

   Når det er sagt: Du skal IKKE være flau over hvordan du ser ut! Om det er strekkmerkene som er det vanskeligste, kan jeg absolutt ikke sette meg inn i den samme situasjonen, men jeg kan likevel si at jeg har sett flere kvinner som bærer strekkmerkene sine med stolthet, og da fungerer det faktisk slik at vi rundt ikke enser merkene engang. Du er jo allerede aktiv, så mitt tips er å fortsette med dette, men kanskje en endring i kosten også vil være en løsning? Nå vet jeg heller ikke om du er fri fra depresjonen, det kan kanskje virke som den ikke helt har sluppet taket, for tankene du har om deg selv er veldig triste. Jeg er hundre prosent sikker på at du er en flott kvinne, du bare klarer ikke se det selv ennå.

   Jeg ønsker deg alt godt, og sender deg mange gode tanker <3

  2. Du burde få legen din til å sjekke om du har Cushing. Just saying.

 20. Så koselig at du skal til Larvik!

  Når og hvor skal du hit? 🙂

  1. Fotballfrue

   I morgen tiiiidlig 🙂

   – C

 21. Birgitte

  Veeeldig fint!!
  hvorfor skal du til larvik? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg skal på et møte 🙂

   – C

 22. elsker skoene uti skogen, haha morsomt 😀

 23. Nydelig! Herlige farger 🙂

 24. Hei:) Jeg vil bare skryte over bildene på bloggen din. de har blitt betraktelig finere siste tiden:)
  er det din kjære som blir bedre på fotografering, eller har du oppgradert utstyret 🙂 ??

  1. Fotballfrue

   Begge deler 😀 Hihi! Så er det jo så vakkert lys ute for tiden, og så fine farger!

   Klem!

 25. Hvordan redigerer du bildene dine slik at det blir en slags kollasj i et bilde? Og er det noe spesielt redigeringsprogram du kan anbefale?
  Veldig fine bilder <3

  1. Fotballfrue

   Har lastet ned thick panel til photoshop 🙂

   – C

 26. Hei:)

  Kan ikke du lage et innlegg der du forteller litt om hundene dine:) De er så skjønne!!

  1. Se under kategorien FAQ øverst under headeren;)

 27. skal ikke ta turen til Bergen en gang da ? Fantastisk vær i Bergen for tiden forresten, hehhe 😉

 28. Nydelige bilder, og for ein fantastisk outfit 🙂 Shortsen var så fresh!

 29. Hei! Liker bildene dine veldig godt!! 🙂 Hvor i Larvik skal du imorgen?

 30. Great shorts:D:D really:D

  1. Fotballfrue

   Thank you, sweetie 🙂

   Hug!

 31. Michelle

  vet du hva? den frisyren din kler deg så utrolig godt! Elsker slike bølger, ser så fint ut! Uff, kjedelig med slike arbeidsdager ja, men det må jo til. håper du får en koselig kveld foran tv`n 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønneste! DU er så god!

   Klemmer 🙂

 32. Nydelig antrekk. Elsker de skoene. Ha en fin mandagskveld.

  1. Fotballfrue

   Ha en deilig mandagskveld du også 🙂

   Klem!

 33. Elise K.

  Hei, jeg har vært fast leser av bloggen din i et år nå, og du er så utrolig positiv og inspirerende!
  Du kler deg så flott, og jeg liker spesielt hvor fin du er på fest, og vil gjerne ha et råd fra deg angående det 🙂

  Om noen uker skal jeg i en 20 års bursdag, og siden jeg elsker å pynte meg med kjole vil gjerne ha en ny en til bursdagen.
  Liker godt cut out-trenden og har funnet en kjole jeg synes er ganske kul, vil forresten ha den i rød. Det jeg lurer på er om du synes denne kjolen er for utfordrende, og ikke så pen, ettersom den er ganske kort og har mye cut out. Synes du er veldig flink til å holde det pent selv om det er mye hud, hehe, så hadde satt stor pris på om du ville tatt en titt 🙂

  https://www.asos.com/ASOS/ASOS-Bodycon-Cut-Out-Dress-in-Textured-Cloth/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2130714&SearchQuery=cut%20out%20dress&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=-1&clr=Red

  Ha en flott kveld videre 😀

 34. Kjempe fint antrekk som alltid, du er så utrolig pen! Ha en strålende kveld!! Klem <3 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne! Du gjør meg glad 🙂

   Klem!

 35. Kanskje et litt dumt spørsmål, men hvorfor må du fylle ut kjøreregning? Er det i forhold til regnskapet til bloggen? 🙂

  1. Fotballfrue

   Bloggen, nettbutikken og boka 🙂

   – C

 36. Marita Ø

  Ikke alle dager kan være like innholdsrike og spennende, dessverre 🙂 Godt hva en får unnagjort i alle fall! Herlig å se at godværet kom til deg også, jeg har akkurat hatt en deilig kvelds-joggetur ute i solen. Så utrolig fantastisk, håper sommeren er kommet for fullt! Nå er det tid for Amazing Race her også, med litt kveldsmat til 😀 God tur til Larvik 🙂

 37. Utrolig kule bilder med fin natur <3

 38. Gorgeous look! love it!!!

 39. fin som alltid:-)

 40. Kjempe pent antrekk. Har bare et spørsmål ang skoene. Er de ikke veldig tynne i sålen foran? Er de vonde å gå i eller har du noe tips til sånne tynne såler? Får så innmari vondt i de klumpene foran under foten.

  1. Fotballfrue

   Disse er faktisk utrolig gode å gå i 🙂 Fin høyde er det også 🙂

   – C

   1. Camilla

    Syns de er gode selv også, men jeg skulle tatt en str større:S

   2. Fotballfrue

    Jeg tok jo faktisk strl. 40 for det var det eneste de hadde igjen, og det var egentlig greit 😉

    – C

 41. Hadde vært spennende å sett handlelisten din, for hele uken 🙂

 42. Dette var bare helt utrolig nydelige bilder, vakker jente i vakker natur ! Du er så flott, Caroline <3

  1. Fotballfrue

   Så utrolig snill du er! Tusen takk, skjønne!

   Klem!

 43. Kjempefine bilder! 🙂 Elsker norsk natur altså.. 😀 Særlig på slike flotte dager som dette.

 44. hvis du får tid burde du ta turen innom stabbursbua på skinnmo gård…. LEKKERT LEKKERT… sjekk: stabbursbua.no 🙂 ha en super kveld 🙂

 45. Du stråler! 🙂

 46. godt det ikke er bare meg som har hatt en kjedelig dag.. må jobbe som gal, og ingen motivasjon. så gubben sitter over meg som en slavedriver » 2 sider til.kom igjen kom igjen».. sverger på at han ikke overlever lenge. haha

  1. Fotballfrue

   Haha :p Godt gjort 😉

   Klem!

 47. Fine Caroline <3

 48. Hei. Jeg har lenge hatt lyst til på begynne på lavkarbo, ettersom jeg har hørt mye bra om det. Problemet er at jeg ikke vet helt hva jeg skal spise da. Er vant til havregrøt eller knekkebrød til frokost, så hva kan jeg spise i stedet for det? Jeg er også altfor glad i taco, spaghetti, fisk og kjøtt, kan jeg fortsette å spise dette, eller lage det på en annen måte slik at det ikke inneholder så mye karbohydrater? Og kan du fortelle eller lage en dags-/ukesmeny eller liknende, så jeg (og kanskje flere) kan få en liten oversikt over hva vi kan spise og lage? Jeg bor alene, så er litt kjedelig å måtte bruke lang tid på en middag for én person, så helst noe lettvint, og helst ikke så dyrt. Føler det er ti ganger dyrere å leve på lavkarbo enn vanlig mat, og det er litt kjedelig egentlig…

  Veldig fan av bloggen din, forresten! Leser den hver dag 🙂

 49. Stikker innom for å forteller at jeg kjøpte boken din i dag!:D Gleder meg til å lese den på sengen i kveld og prøve oppskriftene dine!<3

  1. Fotballfrue

   Så herlig 😀 Håper du liker den 🙂

   Klem!

 50. Det er så fint å se noen med naturlig hudfarge 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Har sluttet med solarium for lenge siden, nå inntreffer det en veeeeldig sjelden gang 😉 Selvbruning i ansiktet i ny og ne er fint, da 🙂

   Klem!

 51. Du kler alt du!

 52. Veldig fint antrekk! Men hva skal du i Larvik?? 🙂 Jeg går på skole ikke så langt fra sentrum, hadde vært gøy om jeg hadde sett deg!

  1. Fotballfrue

   Jeg skal på møte 🙂

   – C

 53. Hei Caroline
  Først føler jeg nesten for å unnskylde meg. Har hørt om deg tidligere, og har vel egentlig bare tenkt at bloggere er selvsentrerte og navlebeskuende mennesker med kun interesse for «krig og fred og sånn….» 🙂 Nei, jeg vil si at du virker som ei jente med skikkelig bein i nesa og i tillegg har du en bra stil! Oss damer på bjerget er altfor lite kvinnelige i hverdagen. Mulig vårt kalde klima har litt av skylden, men jeg syns det er flott når vi jenter er litt damete og det fikser du helt supert 🙂

  Selv er jeg gift med en tidligere landslagsspiller i håndball og jeg vet hvor mye tid de bruker på «jobben» sin.
  Syns det er så søtt når du lager de skjønneste kamp-måltider til han. DET er kjærlighet det 🙂

  Grunnen til at jeg skriver er fordi du går på lchf dietten. Som sagt har jeg en mann som trente i bøtter og spann før, meg selvinkludert, men når han sluttet ble det bråstopp på treninga. Vekta økte og han kan godt gå ned noen kilo… Jeg har begynt å flørte litt med lavkarbodietten, men tør ikke å begynne før jeg kan nok om det.
  Har du noen tips på hvor jeg kan lære om dette på best måte? Har et inntrykk av at de nettsteder jeg har besøkt er nærmest blåkopier av hverandre, og da blir jeg litt usikker. Har du tips?

  M

 54. Ser du på Paradise Hotel? 😀 random, men morsomt å høre.
  Så fin du var i dag, forresten! Ønsker deg en fin kveld :*

  1. Fotballfrue

   Hehe, nei, det ser jeg ikke på 🙂

   Takk, søte!

   Klem!

 55. Lekkert antrekk! Gikk dere langt for å komme til det nydelige stedet der? 🙂

  Lizbethosnes.com – En ærlighetsblogg. Min hverdag med mine interesser, og lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

  1. Fotballfrue

   Det var på vei hjem fra Skien, så vi kjørte forbi 🙂

   – å, se! Der må vi ta antrekksbilder!

   hehe 🙂

   – C

 56. Nydelig antrekk; så enkelt og effektfullt! Falt kanskje ekstra for det fordi jeg elsker fargen på shortsen 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, snille du <3 Utrolig deilig med litt farger 🙂

   - C

 57. Hei, hei! Jeg spør rett ut, jeg! Hvordan ser du ut rett forfra egentlig? Har saumfart bildene dine 🙂
  -og på de fleste bildene ser jeg at hodet ditt er vendt mot din høyre side, i visse unntak mot din venstre side. Men hvordan ser du (ansiktet ditt) egentlig ut rett forfra? Jeg har fått for meg at du er litt lik kronprinsesse Victoria, har du hørt det før? Når hun smiler, i sær når hun smiler med tennene. Ansiktsformen (?) er også litt lik mener jeg, muligens nesen også. Noe likt er det i hvert fall, uten helt å klare å sette fingeren på hva.

   1. Syns du ligner litt på skuespilleren Jaime King 🙂
    Du har jo fortalt at du er perfeksjonist, og bryllupet og senest 17. mai er jo eksempler på at du planlegger ting til minste detalj, og kan se for meg at rollen hun spiller i Hart of Dixie kan minne om en slags ekstrem versjon av deg ^^, Bortsett fra all sjalusien og galskapen som de har lagt til i serien for at det skal bli mer interessant 😛

 58. Høres uansett morsommere enn mine dager nå. Har eksamen i bokmål på onsdag, og nynorsk på torsdag. Temaet er Løgn og sannhet. Har du noen innspill som er utdannet journalist? Elsker bloggen din! Nydelig antrekk btw

 59. Det er noe jeg lurer veldig på som jeg håper du kan svarer på. Hvordan takler du egentlig kjendistilværelsen? Er det ikke slitsomt å hele tiden bli gjenkjent på gaten og hvor du enn beveger deg? Føler du deg noen ganger utsatt i denne crazye verden? Hvis du er alene hjemme foreksempel og har skrevet det på bloggen? Det er jo så utrolig mange som kjenner til ditt privateliv ut og inn. Grunnen til at jeg spør er fordi jeg trur jeg selv aldri hadde taklet et slikt liv der alle viste alt om meg og at jeg ble gjenkjent overalt. At jeg aldri kunne få gå i fred noen plass uten blikk og prat. Hadde nok hatt angst langt oppetter ørene og gravd meg ned. Er bare nysgjerrig hvilke tanker du har gjort deg opp angående det og om bloggen har tatt noe av friheten fra deg. … 🙂 Håper på svar. Du har ihvertfall en veldig fin blogg og er en stor inspirasjon! 🙂

 60. Fresh as always – elsker skoene =)

  https://pernillemhansen.blogspot.com/

 61. mote dilla

  elsker veska og skoa er lekre.
  nydelig bakgrun

  ELSKER bloggen♥ ♣♦•◘☺☻•••○☻☺

 62. Hele deg er så utrolig vakker – fra topp til tå! Du er min motivasjon og inspirasjon innen både trening, mote og alt – så tusen takk <3
  Også lurer jeg på hvordan du fikser håret? Hvordan får du de krøllene? 🙂

 63. Jeg elsker bildene dine, stilen din, utseende ditt, alt <3 Kan sitte å se på deg og bloggen i timesvis

 64. Du er rett og slett helt herlig! Fantastisk fint outfit 🙂
  Kos deg i Larvik i morgen, det er så fint der!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte <3

   Klem!

 65. Hei

  Bruker du krøllstav for å få de bølgene? I såfall hvordan gjør du dette? 😉

  1. Fotballfrue

   Søk på gorgeous curl wand i bloggen, har laget video 🙂

   – C

 66. Ingrid Svendsen

  Helt eksepsjonelt flotte bilder!!! Virkelig en fryd for øyet!! Alt er perfekt; Du, antrekket, bakgrunnen, lys, farger…..ALT!!! Det er så vakkert og delikat at haka faller mot gulvet 😛 Sånne bildeserier som dette er dere to helt RÅ på!!!

  Ha en flott dag, skjønne deg <3

  1. Fotballfrue

   Skjønne du <3 Tusen takk 🙂

   Mange klemmer 🙂

 67. Du ser fantastisk ut !! for ett perfekt antrekk 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, så snill du er!

   Klem 🙂

 68. Disse bildene fra skogsveiene (i Siljan?) var utrolig fine!!! Det har vel aldri gått ei så flott en jålejente i de skogene før, tenker jeg!

  Velkommen til Larvik; der bor jeg! Farris Bad er et flott hotell. Jeg var heldig og tilbrakte en helg på en av suitene for 1,5 år siden. De nydelige spaproduktduftene kjenner du alerede før du går inn i hotellet! Kose deg med møte og behandling!

  1. Fotballfrue

   Hahha, søta :p Farris er helt nydelig, vi var faktisk på en av suitene med utsikt mot havet i fjor sommer, utrolig vakkert 🙂

   Klemmer 🙂

 69. Så fine bilder! 😉

 70. hvordan får du håret ditt slik? veldig fiint:)

 71. Var det de eneste joggeskoene du fant? Til skogturen?? hahah Lættis…

  1. Fotballfrue

   Hahaha!!! Det som er lættis er at du ikke klarer å lese. Herregud, så trist..

   – C

 72. Hahaha, dette var morsomt. 😀 Stopper du litt rundt og kring for å ta bilder? Du står på veien inn til huset mitt! Hehe, hvis du hadde kjørt videre, til enden av veien, hadde du kommet til gården jeg bor på. Synd jeg ikke kjørte forbi, da kunne jeg hilst på deg 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha, ja 🙂 På vei hjem fra Skien, var så fin vei her, blir bra dybde i bildene 🙂

   – C

 73. Hehe 🙂 ja, veldig fine bilder forresten! Du er nydelig 🙂

 74. Hei, har et spm. ang den lekre mulberry veska.
  Er dette den som heter alexa i overzize eller regular du har? er så vanskelig å se forskjell på str på nettet.

  Ha en strålende dag!

  1. Fotballfrue

   Oversize 🙂

   Klem!

 75. Er den shortsen stor eller liten i størrelsen ? : )

  1. Fotballfrue

   Stor, synes jeg.

   – C

 76. eLSKER VI å hate bloggen din? det er nok fordi du er så pen. Det er det samme som å si at du er perfekt det Caroline. Livet er mye enklere da skjønner du.

  1. Fotballfrue

   Det er jo litt humor, dette da 🙂 Synes t-skjorten er morsom, det er ikke nødvendigvis slik, ikke vet jeg.

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *