Pizza & Amazing Race

Ettersom jeg sendte Lars-Kristian på butikken for å handle inn til hele uken tidligere, og i tillegg sa at han stod fritt til å velge menyen i dag, var det vel egentlig gitt at det kom til å bli pizza. Så her har jeg stått og vært husmor i en liten halvtime, det er jo så fort gjort. Lars-Kristian har klippet plenen, det er så absolutt ikke min greie, har ikke klippet plenen siden den gangen pappa overtalte meg for en femtilapp. .

Rotet litt rundt i joggeklærskuffen min før jeg startet bakingen, og fant frem denne t-skjorten:

Haha! Den tror jeg kanskje at jeg kjøpte i 2009, husker dere den? Admit it. You ♥ to hate my blog.

Nå har vi tatt med oss joggeklær, pizza og masse kjærlighet opp i tv-stuen, og er veldig klare for Amazing Race på opptak. Takk og lov for den funksjonen!

Fornøyd kar 😀

Har dere forresten sett værmeldingene for resten av uken? Det er helt utrolig! Tror det er på tide å innvie piknikkurven. Snarest!

92 kommentarer

 1. Jannicke

  Hei

  Har du gode tips for cellulitter??

  Snart bikinitid…de haster :/

  Tusen takk for alle dine gode tips 🙂

  1. Fotballfrue

   Trening, sunn kost og vann 🙂 Det vil i hvert fall bli bedre 🙂 Men noen er genetisk anlagt for det, etter hva jeg har hørt. Du er uansett flott!

   – C

   1. Kan skrive under på dette! Sunt kosthold med mye fett og protein, frukt, grønt og bær, og lite eller ingen sukker og hvetemel, gjør underverker for huden.
    Vann gjør iallfall ingen skade 😉

    Men når får vi oppskriften på den deilige sjokoladekake du lagde for 2-3 dager siden? *vil ha kake* 😀

   2. Michelle

    body scrub 2 dager i uken. Kan lage de egen veldig enkelt med sukker og olje. olivenolje for eks.. Eller kan du bruke sukker og body lotion og røre det inn til en skrubb. Skrubbing hjelper til å holde blodsirkulasjonen igang og fjerner alle døde hudceller. Smøre kroppen inn med grapefrukt olje.. Decleor har en olje som inneholder masse sitrus, også grapefrukt ekstrakt. Det kan hjelpe på 🙂
    Spis grapefrukt, det er gjort mange tester på det og det er kommet fram til at grapefrukt har en påvirkning på akkurat det med cellulitter. Skader aldri å prøve 🙂

   3. For celluitter anbefaler jeg å prøve «body toning kit» – sjekk det ut på siden min http://www.myaloevera.no/ullachristine

   4. Helt sant som du sier Caroline 🙂 Det er ofte genetisk.
    Men det som også er et tips er å holde områdene varme.
    Ofte er det rumpe og lår som er utsatt for cellulite, og det er fordi vi har litt ekstra fett der, og vi blir nok ofte kalde på de områdene, så masser gjerne ekstra godt der når du smører deg med bodylotion, og masser gjerne litt om kvelden, for da øker du blodsirkulasjonen og du vil forhindre at det kommer mer cellulite. Du vil nok ikke bli helt kvitt de du har, spørs litt hvor dypt de sitter. Men det finnes mange hudpleie klinikker som har egne cellulite behandlinger.
    Håper det hjelper 🙂

    -Anita

   5. Jeg tar koppingbehandling på Artesia i Oslo, FANTASTISKE resultater kombinert med trening og detox 🙂 Lykke til!

 2. mhmm pizza! 🙂 Alltid digg! Kos dere.

 3. Heia fine Caroline! 🙂

  Liker bloggen din så innmari godt, og har fulgt den i over 2 år! Så det var jo klart at når RBK møtte Odd igår, så måtte jeg komme meg på kamp for å snike på mannen din… 😀 Men han spilte jo ikke? 😮

  Ellers må jeg si tusen takk for at nettopp du lyser opp dagene mine med fine innlegg som motiverer og inspirerer!

  Klem!

 4. Du er så nydelig Caroline! Har fulgt bloggen din i nermere 3 år, blir aldri lei 😀

 5. Dere to er så søte sammen! Blir så glad av dere 😀

 6. Dere får kose dere masse med pizza og tv! : ) Selv skal jeg se på I am Sam, Sean Penn er jo så god skuespiller =)

 7. victoria

  Hvem heier dere på?:P I amazing race

 8. Sikkert noen som elsker å hate bloggen din, men da er det ikke noen annen grunn enn misunnelse!
  Jeg elsker bloggen din, deg og det du skriver om! <3
  Du skriver utrolig bra og variert og folk burde ikke se på deg annet enn et forbilde 🙂
  Som sagt, negative kommentarer og folk som "hater" deg er bare misunnelige på deg og hva du har oppnådd med den FINE bloggen din! <3

 9. Ahh, den pizzaen så helt fantastisk ut, og den smaker sikkert enda bedre! 🙂
  Og, JAAA, værmeldingen for denne uken er helt super også her i Trondheim! Fantastisk! Blir så sprudlende og glad bare ved tanken. Gå ut døren iført shorts og en topp – for en herlig følelse 🙂

  Håper kvelden deres blir fin … deilig og bare slappe av en gang i blant også.
  Masse klemmer til deg, Caroline:)

 10. Tror ikke jeg fikk svar på forrige innlegg da jeg lurte på hva målet ditt med treningen er!? Det er jo en så kjempeviktig del 🙂 og hva syntes du forresten om de Confecta drikkene som du prøvde for en stund tilbake? 🙂 handler du fortsatt på Iherb, og fortsatt fornøyd? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg drikker de kjempeofte, veldig gode i kaffekoppen 🙂

   – C

 11. madeleine

  bare sånn før gramatikknaziene kommer, så skrev du litt feil på «You to ♥ hate my blog» hehe :p

  også bare lurte jeg på noe, for jeg gikk inn på FAQ siden din og skulle gå på linken på hvordan du trener rumpe/ lår, og via den linken så kommer man til Q’s & A’s: Peaks Hair, kanskje du vil rette opp i det 🙂 ?

  kos deg i finværet 😀

  1. Fotballfrue

   Er vel heller jeg som satt inn hjertet feil, men nå er det riktig 😉

   Klem!

 12. Haha, for en fantastisk t-skjorte! 😀 Det er sikkert mange haters der ute, eller gjenger hvor det er «kult» å mislike bloggen din, men i min vennegjeng er du en gjenganger i samtalene – men alltid positivt! Det er jo ikke så mye negativt å si akkurat <3
  Kos dere i kveld! (Vi prøvde å se en episode av amazing race en gang, men jeg holdt på å kjede meg ihjel…)

  1. Fotballfrue

   Gjorde du? Haha, ler meg ihjel av det programmet 🙂

   – C

 13. Kjempe fint bilde! Ha en flott kveld:)

  https://inamakeup.blogg.no

 14. Nede igjen fra FJELLET – utrolig deilig å trene!;D du er min inspirasjon til treningsglede – så jeg kan virkelig ikke slutte å lese bloggen din!;D hehe.. Så utrolig godt det så ut med pizza.. deilig =)

  Fine bilder av dere!;D
  KLem

  Rebekka
  https://fyllings.blogg.no

 15. Anne Berit

  Så skjønn du er! 🙂 Og awesome t-skjorte da, hahah!

  1. Fotballfrue

   Haha! Takk, søte 🙂

   – C

 16. Caroline, du er flott! takk for at du lyst opp pausene mine, mens jeg leser til eksamen. Kos deg masse i kveld <3

  1. Fotballfrue

   Masse lykke til <3

 17. Må bare dele denne linken. Morsom og med et utrolig godt poeng 🙂
  https://www.glasbergen.com/wp-content/gallery/miscmedical/med15.gif

 18. Elsker t-skjorta! Men tror det er en liten typo under bildet, meningen ble plutselig en helt annen!
  Jeg bare lurer hvor var Lars-Kristian under gårsdagens kamp? Speider alltid litt etter han hvis mannen sveiper forbi ODD kamp på TV, men igår var han ikke å se. Skadet? Isåfall ønsker jeg god bedring, og en fortsatt fin kveld, tilbake til jordmoreksamenforberedelser for min del!

 19. under opplæring

  Hvilken pizza bunn oppskrift bruker du? Synes liksom d tar litt tid og lage lavkarbo pizza jeg da…. bunn og pizza saus fra bunnen tar litt tid…har du muligens en enkel oppskrift? 🙂

 20. Karoline

  Hei flotte Caroline <3

  Dere har så aldeles nydelig hjem. Har kikket gjennom alle hjem og interiør-innleggene dine nå, og blitt skikkelig inspirert! Vi er så heldige å eie en nydelig tomt i Kvelde, og skal starte byggeprosessen i nærmeste fremtid. Har bestillt bøttevis av huskataloger, men ikke funnet drømmehuset enda. Men siden jeg ELSKER deres hus, lurer jeg på om du vet hvilken byggefirma som satt opp huset deres? og evt annen info om dette som kan være til hjelp?

  Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord, skjønne deg! Jeg vet dette huste ble tegnet og bygget etter ønske fra de som opprinnelig bodde her, men noe mer vet jeg dessverre ikke :/

   Lykke til 🙂

   Klem!

 21. Hei,
  hvordan lager du lch pizza, deigen?
  Jeg har funnet en oppskrift, men det er omelett typen.
  thanxs 🙂

 22. Har du oppskrift på en GOD pizzabunn?

  1. Fotballfrue

   Absolutt 🙂 bare søk på pizza i søkefeltet mitt 🙂

   – C

 23. Ååå hørtes koselig ut med pizza foran tven en mandag da!:)
  Og morsom T-shirt, haha;)
  Kos dere<3

 24. Du er så herlig og en sann inspirasjon Caroline! Jeg var oppe før hønsa i dag for å få fart på trening og husarbeid, og tok meg selv i å sjekke bloggen din kl 07 etter nye innlegg! Snakk om å være hekta:D haha! Jeg drømmer meg helt bort i de flotte innleggene dine, og du inspirerer meg til å være den beste versjonen av meg selv <3 ha dn herlig kveld dere to turtelduer!

 25. Marianne

  Hvor har du kjøpt den tørkerullholderen med hjerte på toppen?

  Kos dere, virker som dere er virkelig flinke på å ta vare på hverandre og forholdet!

  1. Fotballfrue

   Den er fra Sia 🙂

   – C

 26. haha kul tskjorte 🙂 !

 27. så koselig dere har det 🙂

 28. Eeelsker bloggen din! Er innom flere ganger for dagen!<3 får alltid inspirasjon fra deg

 29. Michelle

  Pizza? Lav-karbo????

 30. Turid-Helen

  du må lære mann din at mann tar av luen når mann kommer inn:) hihih! Hva står d på tatoveringen hans?betydning?

  1. Fotballfrue

   Hehe :p Er en stund siden jeg laget et innlegg på tatoveringene hans, men de ligger fortsatt på bloggen 🙂

   – C

 31. Hei Caroline! Du er ein inspirasjon utan like! Har fulgt bloggen din over lengre tid no, og kan ikkje anna enn å klikke meg innom kvar dag(: Du inspirerar så mykje med ditt forhold til trening og sjølve livet. Du er ein gledesspreiar med mykje mot og styrke, noko du aldri må gi slipp på sjølv om det finnest menneske som vil prøve å gjere sitt beste for å ”tråkke” på deg! Du er eit førebilete(:

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for så gode ord, Anne! De varmer så innmari!

   Klemmer <3

 32. Kan ikke du vær så snill å legge ut bilder av ballet ditt i 10.klasse og russeballet? 🙂 <3 Elsker bloggen din, du er så pen!

 33. Kristina Karlsen

  Den pizzaen må jeg prøve med på en dag 🙂 Den ser vanvittig god ut!

  Ha en fantastisk uke, Caroline! Og hvis du kunne tenkte deg at du ville trent litt Zumba til uken så har jeg vikartime i Skien klokken 1920 på onsdag! Hadde vært gøy å hatt deg med på timen 🙂

  Sov godt 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk for tips, skal se om ikke jeg rekker det 😉 . . og tør 😉

   – C

   1. Kristina Karlsen

    Du tør ! 🙂 Er nok jeg som hadde fått presentasjonsangst da! Hehe 🙂

   2. Fotballfrue

    Haha :p

 34. Michelle

  Pizzaen så veldig god ut bak der 🙂 Håper dere koste dere i går 🙂

 35. God morgen, Skjønne!
  Har lett etter pizza oppskriften din, men finner den ikke! Den ser så utrolig god ut : )
  Kunne du lagt den ut, tror du?

  Ha en fin dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er bare å søke på bloggen: pizza 🙂

   – C

   1. Mari :)

    Såklart! Tusen takk! Er nok lettere enn å bla i hele arkivet :p

    Gleder meg til å prøve :))

 36. ingrid b

  meg og ei veninne sitter og leser bloggen din nå, og haha vi elsker huset men vi må le litt da lars-kristian ikke er helt stil i stil med resten av den rosa-blomstrete innredningen deres! men er jo litt søtt 🙂 Ha en fin dag da!

  1. Fotballfrue

   Rosa-blomstrete? Vi har faktisk null med blomster på :p Det eneste er bordbrikkene, og de ligger ikke fremme hele tiden. Dette er huset vårt, og gjenspeiler vår stil og sans for interiør 🙂

   – C

 37. victoria

  Hvem heier dere på i Amazing race?

  1. Fotballfrue

   Jeg vet ikke, synes alle er herlige, jeg 😉

   – C

 38. Hva syntes du om at LK bruker lue inne? Er han 14 år eller? 😛

  1. Fotballfrue

   Hva synes du selv om at du i det hele tatt spør om det?

   1. Var ikke frekt ment, heller litt morsomt, men altså han er snart 30! Lurte bare på hva DU syntes om det!

   2. Fotballfrue

    Haha, 30 er ingen alder 😉 Da var det jeg som misforstod, beklager det!

    . . jeg synes forresten menn med lue kan være ganske hot 😉

    – C

  2. Kanskje han har en dårlig hår dag he he he.

  3. Stine Marthinsen

   Må skrive under på den, det er ikke så veldig pent etter min(og folkeskikkens) smak..

   1. Fotballfrue

    Hahaha, skal dette være en spøk? Jeg regner med det, og ler med dere 🙂 Vi er HJEMME folkens. .

    – C

   2. Carina

    Nei, nei gutt!
    Dette må bli slutt!
    Ikke løpe inn i stuen uten å ta av deg luen!

    🙂

   3. Fotballfrue

    :p

 39. So nice kitchen:)))) iam jealous of your body… ehh dream….

 40. Fotballfrue

  Vet du, i går jukset vi med peppes 😉 Men jeg bruker å lage av rømme, salt, pepper, hvitløk, chilipulver, paprikapulver, majones og gressløk. NAM 😀

  – C

  1. Det er lov å jukse kjære deg!!!!! Det skal jeg prøve. Jeg pleier bare å ta rømme, presset hvitløk, gressløk, salt og pepper:) Får prøve med det lille ekstra du har oppi! Kanskje det blir enda bedre:) Flink er du i allefall:)

 41. Hei!
  Jeg prøvde for en tid tilbake å starte på lavkarbo grunnet overvekt, men jeg ble skikkelig dårlig av det. Har hørt noen si at man må starte med det gradvis? Sliter fortsatt med overvekt etter svangerskapet og vil ned i normalvekten igjen. Har du noen tips og råd til hvordan jeg kan få til det med lavkarbo?

  1. Fotballfrue

   Hvordan dårlig ble du da?

   Det er vanlig å oppleve kvalme i starten, derfor kan du gjør det gradvis ved å øke fettinntaket samtidig som du går ned på karbohydrater. Kroppen kan også bruke ca 4 uker på å tilvenne seg fettforbrenning, og i mellomtiden kan du føle deg slapp og svimmel :/

   – C

   1. Jeg fikk utrolig hodepine og opplevde svimmelhet, kvalme og oppkast. Slapphet og som du nevner over her. Legen anbefaler meg Lavkarbo samt trening 3 ganger i uken, men jeg er litt «redd» med å starte igjen :/

  2. Kanskje du blir kvalm pga melkeprodukt? Det er nemlig ikke alle som tåler det. Jeg ble selv kvalm av melkeprodukt, så dette har jeg kuttet helt ut. Får heller i meg fett gjennom nøtter, frø, avokado, oljer, fisk osv ..

   Må også si at når man legger om kostholdet, og kutter ut alt det kroppen egentlig ikke tåler, så er det mange som opplever at man mye dårligere i en periode. Det er da man må holde ut til kroppen har fått renset seg.
   De som sliter med migrene, kvalme, hudproblem osv opplever forsterkede symptomer. Men når kroppen har kommet i balanse igjen, vil du føle deg mye bedre.

 42. Å, jeg elsker selvironien din Caroline! Den t-skjorta var bare herlig! =) Kos deg i Larvik.

 43. Ååå, jeg ser Amazing Race med mamsen og papsen hele tiden, ahah det er så gøy!! Og han ene mannen bare: «KAAARIIIIII!!! ikkje løp så fort da karriiiii!» haha 😀 og homsebrødrene <3

  1. Fotballfrue

   Hahaha, de er så søte 🙂

   – C

 44. Maddelen

  Kan ikke du lage et innlegg om den pizzan, så jo utrolig god ut!!!
  Har akkurat begynt på lav karbo selv, kan du og så skrive litt om hvordan du ikke sprekker ? 🙂
  Stå på viderer!

  1. Fotballfrue

   Bare søk på pizza i søkefeltet, så får du den opp 🙂

   – C

 45. Kan det stemme at den er kjøpt på Cubus? 🙂 Var i arbeidsuke der i 2009, og jeg mener de hadde den da! Kul t-skjorte, stemmer så absolutt siden det alltid er noe som bare må hate der ute… Får nesten litt lyst til å begynne og blogge selv! 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg bestilte min på Nelly, men mye mulig den fantes på Cubus også 🙂 Jaa, start en blogg! Det er kjempegøy 🙂

   Klem!

 46. Kan du legge ut oppskrift på pizzaen? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det har jeg gjort for en stund siden, bare bruk søkefeltet: Pizza 🙂

   – C

 47. Så koselig! 🙂 Fristet VELDIG med pizza nå!

 48. karoline

  kan du lage et innlegg om hvordan du lager en sånn hestehale, eller bare skrive om det kort i neste innlegg eler noe? var utrlig fint!!

  1. Fotballfrue

   Det er bare å samle håret i vanlig hestehale, surre litt hår rundt strikken og feste med hårnåler 🙂

   – C

 49. Hvor har du kjøpt tshorta di? 🙂

  1. Fotballfrue

   Nelly.com 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *