Pizza & Amazing Race

Ettersom jeg sendte Lars-Kristian på butikken for å handle inn til hele uken tidligere, og i tillegg sa at han stod fritt til å velge menyen i dag, var det vel egentlig gitt at det kom til å bli pizza. Så her har jeg stått og vært husmor i en liten halvtime, det er jo så fort gjort. Lars-Kristian har klippet plenen, det er så absolutt ikke min greie, har ikke klippet plenen siden den gangen pappa overtalte meg for en femtilapp. .

Rotet litt rundt i joggeklærskuffen min før jeg startet bakingen, og fant frem denne t-skjorten:

Haha! Den tror jeg kanskje at jeg kjøpte i 2009, husker dere den? Admit it. You ♥ to hate my blog.

Nå har vi tatt med oss joggeklær, pizza og masse kjærlighet opp i tv-stuen, og er veldig klare for Amazing Race på opptak. Takk og lov for den funksjonen!

Fornøyd kar 😀

Har dere forresten sett værmeldingene for resten av uken? Det er helt utrolig! Tror det er på tide å innvie piknikkurven. Snarest!

92 kommentarer

  1. Hvor har du kjøpt tshorta di? 🙂

    1. Fotballfrue

      Nelly.com 🙂

      – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *