Søndagsmorgen

Helt sprøtt å våkne til solskinn, fuglekvitter og null lyder fra biler som suser forbi. Noen ganger tenker jeg fortsatt at vi bor i travle Oslo, men på dager som denne går det opp for meg at hovedstadens pulserende byliv er over en time unna. Egentlig utrolig befriende. Jeg kan gjerne bli boende her på landet for alltid. .

På søndager lager jeg alltid en litt annerledes frokost, fordi hverdagsfrokosten blir så vanvittig kjedelig i lengden, og fordi den tross alt  hører hverdagen til. De fleste av dere vet jo at jeg lever for hotellfrokost, så i dag har jeg prøvd å lage min egen. Det ble litt rester fra 17.mai, blant annet blåmuggost, laks, rømme, diverse pålegg, blåbær, cherrytomater, knekkebrød, egg, majones og en ny favoritt: Kokosyoghurt! NAM! Endelig fant jeg en med mindre sukker enn de jeg har siklet på så altfor lenge. Skulle bare ønske fettinnholdet i denne var høyere. Det er jo nærmest ikke-eksisterende, så det får jeg få i meg fra andre ting. Dette er jo en fin dessert. Og smaken er jo . . bare . . ♥

På hotell er det gjerne aviser det går i, men hjemme er helt nye blader et must til søndagsfrokosten.

Snart står trening på planen, og i kveld er det kamp! Dagen er blank, så jeg har virkelig ingen anelse om hva jeg skal. Ser ut til at været blir helt fantastisk, så jeg lurer på en tur til byen.

Ha en deilig søndag ♥

108 kommentarer

 1. Michelle

  Love love love in the air <3 hihi, smukt bilde av dere turtelduer 😀 he en fantastisk søndag søting

 2. Alt for lenge siden jeg har kommentert nå. Eksamensperioden tar kaka, både på kroppen og på det sosiale livet! Må si Lars-Kristian har et grepa tak på rompa di! haha <3 ha en fin søndag!

  1. Fotballfrue

   Det skjønner jeg godt! Du har helt sikkert gjort en veldig god innsats 🙂

   Haha, sant 😉

   Klemmer!

 3. For noen herlige bilder! Det er deilig å ha noen fridager, hvor man kan «kjede» seg litt også. Du får kose deg på tur til byen, eller hva enn du velger å kose deg med denne fine søndagen. Siden det er bursdagen min fikk jeg frokost på sengen i dag av min kjære, så dagen min startet også fantastisk! 😀

 4. Deilig:)

  kan jeg spørre om hvor du har kjøpt det hvite fatet og de små bollene oppå?
  Ha en fin søndag. Håper ODD slår RBK idag:)

  1. Fotballfrue

   Riviera Maison 🙂

   Krysser fingrene for seier 🙂

   – C

   1. ODD slår nok ikke Rosenborg i dag!
    I dag vinner troillan 😀

    Ha en super søndag! 🙂

 5. jeanette

  hei. den kokosyoghurten inneholder den melk???

  1. Fotballfrue

   Ja 🙂

   – C

 6. Herlig! Kos dere idag 🙂

 7. Mmm så ut som en nydelig frokost! Lavkarbo er digg<3

 8. Elsker å lage stor frokost til meg selv i helgene:D
  Ser i hvert fall godt ut det du har laget;)

 9. Marita Ø

  Å, for et NYDELIG bilde av deg og Lars-Kristian <3 Jeg blir så glad av sånt, hihi! Her er frokosten akkurat kommet ned i magen, og trening og pakking til Kanariøyene står på planen her i dag 😀 Takk for at du er en så fantastisk fin, flink og god blogger – du er faktisk helt unik 🙂 Klem

  1. Fotballfrue

   Å, så deilig! God tur <3

   Klem 🙂

 10. Heihei! Jeg har et mattisps til deg! Dette er utrolig godt, og kan lages både til frokost, lunsj og kveldsmat. Det er også utrolig enkelt. Alt du gjør er å skjære opp anntall skiver du vil bruke, deretter skrerer du strimler fra en brieost og legger det oppå skiva. Så setter du det i ovnen til det blir litt varmt og «mykt». Når du tar det ut kan du ta på ruccula salat, paprika og pinnekjærner om du liker det! det er utrolig godt, og ikke minst for deg som er så glad i ulike type oster 😀

 11. Åå, dere er så søte sammen 😀 Herlige bilder ! Deilig søndag til deg å 😀

 12. Jeanette

  kokosyoghurt er sååå godt! bra du spiser mye bær,det er så godt nå som det er sesong for det.
  Jeg pleier å blande litt skogsbærblanding (fryste) sammen med vaniljekesam i blenderen.Blir så godt! Søter litt etter smak med nutreen siden jeg ikke synes det er godt å søte kalde ting med sukrin.Jeg har spist dette nesten hver dag denne uken,det er kjempegodt.Var helt hekta på sjokolade hver dag før,men nå er det denne isen som altså gjelder.

 13. så fine bilder:-)

 14. Det der så rett og slett deilig ut, nam!!! Ha deg en strålende søndag!!! <3

 15. Hei. Fast leser av bloggen, men tror dette er min første kommentar.
  Kokosyoghurt er utrolig godt, men jeg synes den blir best hvis man lager den sånn halv-veis selv.
  Kjøp hvilken som helst vanilje yoghurt(du vil vel helst ha en med fett) og bland i kokosen selv.
  Du burde lage den litt før den skal spises så kokosen ikke er så hard. Nam nam nam 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er jo bare tull 😉

   – C

   1. Alle vet jo at bloggen kommer til å hete bloggektemann, var jo det han sa i klippet du linket til for en tid tilbake 😉
    Dårlig sjekk av fakta ! 😛

  2. Hahaha, morsomt!

 16. Nam, dette så jo himmelsk ut 🙂 Kos deg i dag!

 17. oi oi! det så deilig ut! Jeg også elsker hotellfrokost! Dette her så jo ut som frokost-tapas!

  1. Fotballfrue

   Hehe, ja 😀

   – C

 18. Hva med gresk eller tyrkisk yoghurt tilsatt kokos?

  1. Fotballfrue

   Jeg får ikke frem den gode smaken som er i de ferdige kokosyoghurtene, har prøvd 🙁

   – C

   1. Kokosmelk

    Kanskje det går an å blande i kokosmelk også? Mulig det blir mye styr for lite når ferdigyoghurten er så god og i tillegg er akseptabel på karbohydratinnhold, men. Bare kom på det 🙂

   2. Den yoghurten er SÅ god! Nam 🙂 Hvis du vil lage den med tyrkisk yoghurt, så kan du kjøpe kokosessens på iherb! Det har jeg gjort. Koster ca. $5- $6 eller noe lignende og den holder i evigheter. Ha en fin dag!

   3. Med kokosmelk tror jeg fort youghurten kan bli veldig løs, og rennende. men ellers hadde det sikkert smakt himmelsk!

   4. Ingrid

    Mitt tips er bare å blande inn matyoghurt eller yog. naturell e.l. Jeg blander alltid sistnevnte inn i skyren og det synes jeg er supersmart med tanke på at jeg får samme smaken, men mer skyr! Man må bare ikke ta for mye, og i blandingene er det også godt med ekstra av smaken på skyren (blåbærsmak, tilsett blåbær osv), så kanskje du kan tilsette kokos, og evt. søtning.

    Uansett er den yoghurten veldig god, men metter ingenting, da 🙂

   5. Fotballfrue

    Takk for tips 😀

    Klem!

 19. Christina

  Åh, samboeren min er på jobb i femten timer i dag, og nå som jeg så kyssebildet deres, fikk jeg virkelig akutt savn.. Ha en fin søndag!:)

 20. Og forresten.. kan du ikke lage din egen kokosyoughurt? Bruk den tyrkiske youghurten som du finner i f eks store grønnsaksbutikker.

  1. Fotballfrue

   Jeg får ikke den samme deilige smaken :/ Vanskelig å få til. Denne funker jo fint da, er ikke altfor mange karber, så dessertmessig funker den ganske bra 🙂

   – C

 21. Mmm, det så ut som en deilig hjemmelaget hotellfrokost! Jeg elsker også hotellfrokoster, men har faktisk aldri tenkt på å lage det selv.. Takk for tips, det er jo superenkelt og genialt 😀

 22. Mm det så godt ut:) Ha en fin søndag du og<3

 23. Hva er det beste tipset ditt for raskt vekttap? Mister man noe vekt av lavkarbo?

  1. Fotballfrue

   Ja, veldig mange opplever raskt vekttap på lchf. Anbefaler deg å lese om det 🙂

   – C

 24. Dere er virkelig et nydelig par! 🙂 ha en fin søndag 🙂

 25. Kristine

  God søndag til dere! 🙂 Du er så flott, og sprer så mye glede. Hverdagsglede. Det er viktig det! I tillegg ville jeg si at bilde av Ronaldo i din forrige post, var helt nydelig. Jeg savner hunden min hver eneste dag, og når jeg ser dine to søte små, tenker jeg at jeg må hoppe i det, og skaffe meg en hund igjen. Men det blir jo aldri den samme som jeg hadde.. Men uansett! Ha en strålende søndag alle 4, håper den blir full av lykke:)

  1. Fotballfrue

   En hund er virkelig menneskets beste venn, så jeg synes absolutt du skal hoppe i det, finnes ikke noe deiligere enn myk hundepels og et blikk som forstår deg uansett hva <3

   Klemmer!

 26. Det så altfor godt ut! Røkt laks, spekemat og blåmuggost har jeg drømt om i over 7 mnd nå.. Gleder meg til å endelig kunne spise det igjen 😀

  Så skjønt bilde av dere forresten! Ha en nydelig søndag videre <3

  1. Fotballfrue

   Ah, det forstår jeg godt!

   Nydelig søndag tilbake, skjønne <3

 27. Mhm, så ut som en deilig frokost! Skal odd spille i dag?, ehe. da skal nok min pappa se på det, ja! HEIA, ODD! 🙂

 28. Ah,så deilig!! her er været nyyydelig! Så på oss blir d fjelltur om litt:)) Og JA! den kokkos yoghurten er SYKT god!!! Blandet den med skogsbær og litt skummet melk en dag…veldig god smoothie:)) Kos dere videre i dag!

 29. Kristine N

  For et herlig kjærlighetsbilde! Liker at Lars-Kristian har hånda godt plantet på rumpa;) Den kokosyoghurten er nydelig. Jeg elsker alle Yoplait-yoghurtene, da de er er sukkerfrie OG gode. Tips: Frys ned kokosyoghurten og du har en hærlig kokos-is. Perfekt på slike nydelige sommerdager. Ha en fin dag, begge to:D

 30. Det så ut som en god frokost! Men spiser du alt det alene? 🙂

  1. Fotballfrue

   Selvfølgelig 🙂

   – C

 31. Elsker å se dere sammen, Lars K er heldig som har deg som kone <3

  1. Fotballfrue

   <3

 32. Nydelig par! 🙂 Herlig og se ett kyssebilde, har faktisk ikke sett det siden L-K kom hjem fra treningsleir! Yes, I’m a superfan <3

 33. Dere må jo være verdens skjønneste par! Må også nevne at jeg liker bloggen din utrolig godt, det er alltid så koselig å kikke innom! Ønsker dere en utrolig fin dag i solskinnet 🙂 Og håper du snart skal legge ut oppskriften på den sjokoladekaken, den så suuuupergod ut! 😀

 34. Det der ser da ikke ut til en ille mrorgen.. Og den frokosten, lagde du, eller fikk du servert av Lars-Kristian? Og den sjokoladekaken: Du bør legge ut oppskriften snart! Forresten, småtrollene til deg og Lars-Kristian kommer til å bli kjempepene! Visst det kommer?

  1. Fotballfrue

   Var en veldig fin morgen 😉 Jeg laget frokosten selv i dag 🙂 Oppskrift kommer!

   Klem!

 35. Du er et fantastisk nydelig og jordnært menneske! Du gir meg motivasjon og inspirasjon hver eneste dag, virkelig. Håper jeg blilr som deg når jeg blir stor! hihi <3

 36. Så fint bilde av dere!:)

 37. En deilig, stor og god frokost:) Jeg er så usikker på hva slags skinke/kjøttpålegg man kan spise. Hva slags skinke (?) har du på tallerken, og har du tips til ulike kjøttpålegg som helt fint kan spises hver dag, på LCHF?

  Ha en deilig søndag:)

 38. Vet flere blander litt rømme eller noe i yoghurt når det er lite fett i de 😀 Skal visst ikke smake så altfor gale heller 🙂

  -Stine

 39. Eg elsker å lese bloggen din ! ha en deilig søndag 🙂

 40. Lurte på noe, har du «alltid» hatt den klesstilen du har nå? Gikk du med hæler på ungdomskolen/videregående, eller begynte du med det senere? Og har du alltid likt å pynte deg i hverdagen?:)

 41. Frokosten så bare nydelig ut! 😀
  Ha en fin søndag!

 42. du kan jo bruke sukkerfri vaniljejoghurt og bare tilsette kokosmasse :D? Sukkerfritt og supergodt!<3

  1. Fotballfrue

   Ja, det blir kjempegodt, men jeg savner likevel den. . smaken. Den går det bare ikke an å få til uten kokosyoghurten :O Jeg vet ikke hva hemmeligheten deres er 🙁

   – C

   1. Maja J.

    Er det ikke noe som heter kokosessens? Kanskje det går an å ha litt sånn i yoghurten i tillegg til kokosmasse?

   2. Camilla

    hmm… Hva om du kjøper kokos eller tar oppi litt kokosmelk inkludert kokosmasse? 🙂 Tror du det kan funke?

 43. Nydelig kjærestebilde:D Jeg ser for meg neste ukes overskrift i Se og Hør nå: Odd Spiller Lars-Kristian Eriksen tar grep om kona Caroline! 😛 Typisk Se og Hør.. hehe.

  Du, jeg lurte på om ikke du kunne skrive litt om hvilke planer dere har for hagen rundt det nye flotte huset deres? Jeg vil gjerne vite litt om hvilke blomster/trær dere har plantet, eller tenker å plante. Nå som du har fått grønne fingre hadde jo det vært flott med et slikt innlegg. 😀 Jeg og sambo skal snart flytte inn i et hus selv, og jeg trenger å plukke opp litt lærdom her, også i forhold til hvilke planter/ blomster som er værharde og tåler temperatursvigninger.

  Ha en flott søndag!

  Klem

 44. Christine H

  Hei! 🙂 Jeg ser at du har Nike sin løpeklokke!Bruker du den sammen med polar pulsbelte??Vet du om det er mulig i hele tatt?:)Vurderer å investere i klokken næmlig 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja! Har akkurat fått meg det, så jeg skal bruke det i morgen 😀

   Klem!

 45. For ein utrulig herlig frokost 🙂 Elska sånne morninga!

 46. Ååå, får et herligt bilde av dere! Elsker sånne »øyenblikksbilder» <3

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

   Klem!

 47. Den frokosten så ganske så fristende ut, nam!!
  Så herlig bilde av Lars-Kristian og deg 🙂

 48. Den kokosyoghurten er sykt god! Spiser den til lunsj ofte. Endelig noe med lite sukker i (og lite fett, for min del hehe :))
  Du er skikkelig flink! Får masse frokostinspirasjon her jeg 😀

 49. Hei, skjønne! Superfint bilde av et flott ektepar..
  Jeg lurte bare på om du kunne laget et innlegg/video av treningsøvelser til lår? Som man kan gjøre hjemme, altså. Hadde blitt kjempeglad!

 50. Fantastisk søtt bilde av dere! Dere kler hverandre så godt <3 Høres ut som søndagen din har vært fin så langt, håper den fortsetter slik resten av dagen også. Det fortjener du, så flink som du er 🙂

  Jeg prøver stadig å kommentere fra min iPhone, men det fungerer fremdeles ikke. Av den grunn blir det ikke like mange kommentarer som jeg ønsker å gi deg, fordi jeg som regel bruker iPhonen mye mer enn dataen. Håper virkelig det blir noe av den app'n du nevnte en gang, det hadde vært stas 😀

  1. Fotballfrue

   Appen kommer 😀

   Tusen takk for fine ord <3

   Klemmer!

 51. Toppemma14.blogg.no

  Var kjempe fint bilde av dere to, blir glad når jeg ser sånne bilder 😉 Du er en kjempe flink blogger, og oppdaterer hele tiden, noe som jeg digger!

  1. Fotballfrue

   Takk, søte!

   – C

 52. Ser du har fått masse forslag på kokosyoughurt allerede, men jeg kommer med et til..:) på lchf-bloggen sin bounty-oppskift setter man kokosmelken i kjøleskapet, venter et par timer til den har skilt seg, og så bruker man den tykke massen og ikke kokos»vannet». Kanskje man kan bruke den massen i f.eks. tyrkisk yoghurt? evt kokosfett? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, kanskje det? Jeg skal ta en titt! Kommer til å prøve meg frem på dette her, og den dagen jeg kommer frem til noe vellykket, deler jeg de asap 🙂

   – C

 53. tjolahopp

  Det er utrolig flott at du er så lykkelig Caroline! unner deg alt godt. Elsker å følge med på bloggen din, er avhengig 🙂
  Ha en strålende aften kjære vene. Du er fabelaktig altså, ærlig talt. adios <3 peace

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte du!

 54. Jeg blir bestandig i godt humør av å klikke meg inn på bloggen din, du er en ordentlig gledesspreder:) Jeg har slitt en del med negativ tankegang og har vært veldig nedstemt over en lengre periode, mens du får det til å virke så enkelt. Enkelt å ha det bra, å være fornøyd og å være glad:) Du gir meg masse motivasjon og inspirasjon, og får meg alltid til å smile! I tillegg må jeg kommentere bildet, som var HELT fantastisk, det er umulig å ikke drømme seg bort når man ser et slikt bilde.
  Ha en fin kveld:)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord! Veldig glad for at jeg kan bidra til noe positivt <3

   Klemmer 🙂

 55. Åh! Den frokosten ser deilig ut! Så søtt bilde av dere! Håper dere hadde en fin søndag! 😀

 56. hehe, veldig så han grabber rumpa di! Ikke at det er noe galt i det da 😉

  Hørte du forresten hva fotballkommentatorene sa om deg og Eriksen på tv2 Zebra for ca. en time siden?

  1. Fotballfrue

   Nei, det hørte jeg ikke. Slo på TV litt over åtte, har vært på tur 🙂

   – C

   1. Hehe ok, vell de viste et klipp av din mann som varmet opp før kampen, men så så det ut som han skulle av banen, og da kommenterte de litt spøkefullt at han kanskje ville hjem til fotballfruen sin i luksusvillaen på Siljan. Tror de der følger bloggen din, jeg 😉

 57. Birgitte

  Den frokosten ser bare helt utrolig god ut 😀

 58. Fine dere er! Må være herlig å bo slik at man kan klare å slappe helt av men samtidig ikke har lang vei til alt som skjer 🙂

 59. Syns du er en veldig bra blogger, Caroline. Blir motivert av alt du får til ila. dagens timer.

  Stå på videre, jeg unner deg alt godt 🙂

  Hilsen fast leseren, Christina.

 60. Malin Dversnes

  Kokosyoghurt er så fantastisk godt! Elsker det!:-)

 61. Jeg ELSKER den yoghurten, men savner kokos is. Har du en god oppskrift på det? 🙂

 62. Frida Marie

  Du er en helt fantastisk blogger Caroline! Du svarer på kommentarer, skriver dine meninger, oppdaterer ofte, ærlig – du gir en bit av deg selv.
  Bloggen din er dagens høydepunkt! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord <3

   Klemmer 🙂

 63. Du har en veldig inspirerende blogg , og det er artig og følge deg. Takk for det:)

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig at du synes det 🙂

   – C

 64. Fikk en veldig god følelse av å lese dette innlegget 🙂 For ikke å snakke om bildene 🙂 Ser så idyllisk ut. Vi har nemlig vunnet en konkurranse som gjør at vi får bo gratis ett år på landet (Nes i Akershus) mot at vi blogger om vår nye, landlige tilværelse! Vi gleder oss masse og flytter ut av leiligheten vår i byen allerede på fredag 🙂

  Det ser ut som om dere har det såå fint, og det gjør bare at vi gleder oss ekstra mye til å flytte i stort hus 🙂
  Ønsker deg en fin mandag:)

 65. høhø, det var en real ass grab! Sånt liker vi :p

  1. Fotballfrue

   Hah :p

 66. Takk for info om kokos-yoghurt!

  Jeg hadde gitt opp yoghurt siden det er så pass mye karber i dem, så har ikke sjekket utvalget på lenge lenge. Ante ikke at det fantes kokos-yoghurt en gang. Nå derimot er den et fint innslag i hverdagen, flott at du la ut forslaget :o)

 67. Heiii Caroline! 🙂

  Kor har du fått tak i den kokosyoghurten? 🙂 Eg har leita både på Meny, Rimi, Rema 1000, Kiwi og fleire.. Finn den ikkje noen plass 🙁

  Takk på forhånd!:)

  Mvh 😀

  1. Fotballfrue

   yoplait? kjøpte den på spar siljan :p

   Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *