Søndagsmorgen

Helt sprøtt å våkne til solskinn, fuglekvitter og null lyder fra biler som suser forbi. Noen ganger tenker jeg fortsatt at vi bor i travle Oslo, men på dager som denne går det opp for meg at hovedstadens pulserende byliv er over en time unna. Egentlig utrolig befriende. Jeg kan gjerne bli boende her på landet for alltid. .

På søndager lager jeg alltid en litt annerledes frokost, fordi hverdagsfrokosten blir så vanvittig kjedelig i lengden, og fordi den tross alt  hører hverdagen til. De fleste av dere vet jo at jeg lever for hotellfrokost, så i dag har jeg prøvd å lage min egen. Det ble litt rester fra 17.mai, blant annet blåmuggost, laks, rømme, diverse pålegg, blåbær, cherrytomater, knekkebrød, egg, majones og en ny favoritt: Kokosyoghurt! NAM! Endelig fant jeg en med mindre sukker enn de jeg har siklet på så altfor lenge. Skulle bare ønske fettinnholdet i denne var høyere. Det er jo nærmest ikke-eksisterende, så det får jeg få i meg fra andre ting. Dette er jo en fin dessert. Og smaken er jo . . bare . . ♥

På hotell er det gjerne aviser det går i, men hjemme er helt nye blader et must til søndagsfrokosten.

Snart står trening på planen, og i kveld er det kamp! Dagen er blank, så jeg har virkelig ingen anelse om hva jeg skal. Ser ut til at været blir helt fantastisk, så jeg lurer på en tur til byen.

Ha en deilig søndag ♥

108 kommentarer

 1. Hei, skjønne! Superfint bilde av et flott ektepar..
  Jeg lurte bare på om du kunne laget et innlegg/video av treningsøvelser til lår? Som man kan gjøre hjemme, altså. Hadde blitt kjempeglad!

 2. Fantastisk søtt bilde av dere! Dere kler hverandre så godt <3 Høres ut som søndagen din har vært fin så langt, håper den fortsetter slik resten av dagen også. Det fortjener du, så flink som du er 🙂

  Jeg prøver stadig å kommentere fra min iPhone, men det fungerer fremdeles ikke. Av den grunn blir det ikke like mange kommentarer som jeg ønsker å gi deg, fordi jeg som regel bruker iPhonen mye mer enn dataen. Håper virkelig det blir noe av den app'n du nevnte en gang, det hadde vært stas 😀

  1. Fotballfrue

   Appen kommer 😀

   Tusen takk for fine ord <3

   Klemmer!

 3. Toppemma14.blogg.no

  Var kjempe fint bilde av dere to, blir glad når jeg ser sånne bilder 😉 Du er en kjempe flink blogger, og oppdaterer hele tiden, noe som jeg digger!

  1. Fotballfrue

   Takk, søte!

   – C

 4. Ser du har fått masse forslag på kokosyoughurt allerede, men jeg kommer med et til..:) på lchf-bloggen sin bounty-oppskift setter man kokosmelken i kjøleskapet, venter et par timer til den har skilt seg, og så bruker man den tykke massen og ikke kokos»vannet». Kanskje man kan bruke den massen i f.eks. tyrkisk yoghurt? evt kokosfett? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, kanskje det? Jeg skal ta en titt! Kommer til å prøve meg frem på dette her, og den dagen jeg kommer frem til noe vellykket, deler jeg de asap 🙂

   – C

 5. tjolahopp

  Det er utrolig flott at du er så lykkelig Caroline! unner deg alt godt. Elsker å følge med på bloggen din, er avhengig 🙂
  Ha en strålende aften kjære vene. Du er fabelaktig altså, ærlig talt. adios <3 peace

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte du!

 6. Jeg blir bestandig i godt humør av å klikke meg inn på bloggen din, du er en ordentlig gledesspreder:) Jeg har slitt en del med negativ tankegang og har vært veldig nedstemt over en lengre periode, mens du får det til å virke så enkelt. Enkelt å ha det bra, å være fornøyd og å være glad:) Du gir meg masse motivasjon og inspirasjon, og får meg alltid til å smile! I tillegg må jeg kommentere bildet, som var HELT fantastisk, det er umulig å ikke drømme seg bort når man ser et slikt bilde.
  Ha en fin kveld:)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord! Veldig glad for at jeg kan bidra til noe positivt <3

   Klemmer 🙂

 7. Åh! Den frokosten ser deilig ut! Så søtt bilde av dere! Håper dere hadde en fin søndag! 😀

 8. hehe, veldig så han grabber rumpa di! Ikke at det er noe galt i det da 😉

  Hørte du forresten hva fotballkommentatorene sa om deg og Eriksen på tv2 Zebra for ca. en time siden?

  1. Fotballfrue

   Nei, det hørte jeg ikke. Slo på TV litt over åtte, har vært på tur 🙂

   – C

   1. Hehe ok, vell de viste et klipp av din mann som varmet opp før kampen, men så så det ut som han skulle av banen, og da kommenterte de litt spøkefullt at han kanskje ville hjem til fotballfruen sin i luksusvillaen på Siljan. Tror de der følger bloggen din, jeg 😉

 9. Birgitte

  Den frokosten ser bare helt utrolig god ut 😀

 10. Fine dere er! Må være herlig å bo slik at man kan klare å slappe helt av men samtidig ikke har lang vei til alt som skjer 🙂

 11. Syns du er en veldig bra blogger, Caroline. Blir motivert av alt du får til ila. dagens timer.

  Stå på videre, jeg unner deg alt godt 🙂

  Hilsen fast leseren, Christina.

 12. Malin Dversnes

  Kokosyoghurt er så fantastisk godt! Elsker det!:-)

 13. Jeg ELSKER den yoghurten, men savner kokos is. Har du en god oppskrift på det? 🙂

 14. Frida Marie

  Du er en helt fantastisk blogger Caroline! Du svarer på kommentarer, skriver dine meninger, oppdaterer ofte, ærlig – du gir en bit av deg selv.
  Bloggen din er dagens høydepunkt! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord <3

   Klemmer 🙂

 15. Du har en veldig inspirerende blogg , og det er artig og følge deg. Takk for det:)

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig at du synes det 🙂

   – C

 16. Fikk en veldig god følelse av å lese dette innlegget 🙂 For ikke å snakke om bildene 🙂 Ser så idyllisk ut. Vi har nemlig vunnet en konkurranse som gjør at vi får bo gratis ett år på landet (Nes i Akershus) mot at vi blogger om vår nye, landlige tilværelse! Vi gleder oss masse og flytter ut av leiligheten vår i byen allerede på fredag 🙂

  Det ser ut som om dere har det såå fint, og det gjør bare at vi gleder oss ekstra mye til å flytte i stort hus 🙂
  Ønsker deg en fin mandag:)

 17. høhø, det var en real ass grab! Sånt liker vi :p

  1. Fotballfrue

   Hah :p

 18. Takk for info om kokos-yoghurt!

  Jeg hadde gitt opp yoghurt siden det er så pass mye karber i dem, så har ikke sjekket utvalget på lenge lenge. Ante ikke at det fantes kokos-yoghurt en gang. Nå derimot er den et fint innslag i hverdagen, flott at du la ut forslaget :o)

 19. Heiii Caroline! 🙂

  Kor har du fått tak i den kokosyoghurten? 🙂 Eg har leita både på Meny, Rimi, Rema 1000, Kiwi og fleire.. Finn den ikkje noen plass 🙁

  Takk på forhånd!:)

  Mvh 😀

  1. Fotballfrue

   yoplait? kjøpte den på spar siljan :p

   Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *