Happy ladybug

Hei fineste ♥

Solbriller The Cobra Snake 

Har hatt en kreativ søndag, fått unna mye og ikke minst, fått ordnet litt i hagen igjen. Ugresset popper jo opp med en gang jeg har fjernet det! Har også rukket en liten time på den fineste tredemøllen i verden, mens jeg så på høydepunkter fra Senkveld (jeg var jo plutselig der! *lykke*), også har jeg gjort en kreativ vri med kransene vi har på inngangsdøren vår. Skal prøve å få vist dere senere, en liten DIY.

Nå skal jeg straks avgårde for å møte søteste Siri for en gåtur i Siljanskogene. Håper dere har en finfin søndag!

87 kommentarer

  1. Hvorfor sleppes det ikke gjennom konstruktiv tilbakemelding (les kritikk)? All denne «tilbedelsen» blir veeeldig kjedelig i lengden 🙂

    1. Fotballfrue

      Senest i går var det flere som kommenterte at de ikke like kransen jeg hadde laget, og i dag har et par klaget på et og annet. Følg med før du skal komme med slike kommentarer som dette. Jeg godkjenner 99 prosent av alle kommentarer, de som ikke kommer gjennom er kommentarer som går direkte på å såre enten meg eller andre. Er det så overraskende for deg at de fleste leserne mine faktisk har noe hyggelig å si? Tydeligvis. Det er vel en grunn til at du spør. Jeg ønsker deg alt godt, Petra. Noe feil må det vel være et sted.

      – C

  2. Så kule briller 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *