Happiness is a form of courage

Dette har vært en typisk lørdag, litt jobb og mest kos. Lars-Kristian lader opp til kampen i morgen, og jeg har bakt en utrolig god sjokoladekake på bokstavelig talt 30 minutter. Da var den fiks ferdig blandet og stekt, og etter deigen å dømme kommer den til å forsvinne fortere enn vi kan blunke. Forteller dere hemmeligheten senere, må jo smake på den først!

Titter egentlig bare innom for å ønske dere en fin helg, og for å si tusen takk til alle gode mennesker som klikker seg inn til meg hver dag. Det er så mange av dere, og jeg setter så stor pris på dere ♥

107 kommentarer

 1. kristine

  God helg Caroline;-)
  Jeg skal bruke helgen til eksamenslesing, hurraaa

 2. Hei jeg vet du har fått mange spørsmål om dette, men jeg må bare mase litt om det 🙂 Vet du når problemet med annonsen på venstresiden som kommer i veien for innlegg blir fikset? det gjør det ganske ekkelt å lese bloggen din :/

  1. Fotballfrue

   Når erfarer du problemene? Mobil eller mac / pc? Og hvilken nettleser bruker du? Jeg spør bare fordi det er relevant info som jeg må videreformidle til Nettavisen 🙂

   – C

   1. jeg hadde også sidde problemene når jeg brukte pc. Prøvde alt av nettlesere untatt explorer, og hadde problemet hver gang. Nå har jeg ikke pc lengre, men bruker Mac, og problemet er borte, selv med samme nettleser som jeg brukte på pc.. 🙂 Problemet oppstod aldri når jeg brukte mobil eller ipad. Kun på pc. Skjer med andre bloggere som blogger via Nettavisen også.

    Hilsen Elisabeth 🙂

   2. Marielle

    Jeg opplever dette når jeg bruker mobilen, og skal zoome inn.. 🙂

   3. Fotballfrue

    Så merkelig, jeg opplever ikke dette selv lenger, de har utviklet mobilside for bloggen min nå, så når jeg klikker meg inn via iphone kommer det opp m.fotballfrue.no 🙂 Det skal gjøre det hos alle :/

    – C

   4. Har aldri hatt disse problemene, og jeg får også opp m.fotballfrue.no når jeg går inn via IPhone 🙂 Virker som det varierer veldig!

   5. Andrea

    Jeg har samme problemet med at annonsen dekker nesten hele bloggen din.. Kommer når jeg leser fra mobilen. Har iphone.

   6. Camilla

    Jeg hadde dette problemet før, men nå fungerer det på iPad, iPhone og vanlig pc for min del 🙂

   7. Når jeg bruker pc, jeg har internet explorer 🙂 Problemet kommer når jeg blar nedover siden din for å lese teksten. Da «hopper» annonsen inn i veien. Takk for svar, god helg 😀

   8. Blander meg litt inn, for jeg opplever ofte det sammen. Jeg bruker ofte forksjellige pcer og får det ihvertfall på denne… en pc med mozilla firefox, google chrome OG explorer, og alle tre leserne får samme (irriterende) reklame i veien. Man må liksom scrolle frem og tilbake om man skal lese… 🙁

   9. Cecilie

    Det samme problemet har jeg, både med mobil og vanlig pc, frustrerende =/

   10. Rita;)

    ingen problemer her??? – pc, chrome….
    Nyter bloggen din;))

   11. Hei, jeg mener ikke å klage eller noe, for jeg vet at dette ikke er din feil. Jeg blir også til tider litt små-gal av både bloggen din og cathinthecity.com. Min PC er en 10« og jeg bruker firefox. Det kommer opp når man blar litt nedover siden (ca halveis i et blogg innlegg). Jeg tenkte kanskje du ville høre dette fra andre også.
    Ønsker deg en fantastisk kveld med kake og vin 🙂 Jeg vil også si tusen takk til deg som skriver slike flotte og varierte innlegg hver dag! 🙂

   12. Jeg opplever dette problemet på en eldre PC-skjerm i Firefox. Opplever aldri problemet på nyere Dell-maskin i firefox eller IE. Opplever heller aldri problemet på mac eller iphone, uansett nettleser. Tenkte det var greit å gi tilbakemelding. Kanskje du skulle foreslått for Nettavisen at de foretar en undersøkelse om dette på alle blogger de er innvolvert med? : ) På samme måte som de nå sjekker alder osv. Opplever nemlig det samme hos feks Ida Wulff, som også er i samarbeid med Nettavisen.

  2. du kan prøve å gå inn på «vindu» på verktøylinjen på nettleseren din og forminske. funker sånn midlertidig i hvert fall 🙂

   ps. Jeg opplever det på iPad…

  3. Julie Kristine

   Jeg hadde også disse problemene på iPhone før, men det er ikke slik lengre nå:)

 3. Den kaken så veldig snadder ut, håper den smaker bedre en den kaken jeg baket i dag!! Du er rett og slett bare herlig du Caroline <3 Gir masse inspirasjon og glede til meg ihvertfall 🙂 Nå skal jeg kose meg med et par rødvinsglass <3 Ønsker deg en strålende lørdagskveld =)

  1. Fotballfrue

   Ah, rødvin <3 Det blir det her også! Det er jo så godt til sjokolade 😀

   Klem!

 4. Ronaldoooo<3

  1. Fotballfrue

   <3

 5. Caroline

  Føler meg litt nerd som spør om dette, men jeg går på Medier og Kommunikasjon og har i oppgave å lage en bryllupsinvitasjon. Kjempespennende! Derfor lurte jeg bare på hvilken font du har brukt på bilde ovenfor? 🙂

 6. Elisabeth S

  Den så himmelsk ut!;-) Her er pizzaen i ovnen, smågodt i skåla(!!) & DetNye venter på meg. Godt med en rolig kveld! Kos deg og ha en flott kveld flinke Caroline! 🙂

 7. Kaken ser herlig ut:) God helg til deg også! Blir veldig inspirert av å lese bloggen din, både når det gjelder kosthold og trening. Og i dag kom boka di i posten, gleder meg til å prøve ut oppskrifter og lese mer:)

 8. Det er en fryd og en ære og klikke seg inn på bloggen din hver dag, så jeg vil heller rette takken til deg for den fantastiske jobben du gjør! 😀 Jeg er ganske kresen når det gjelder blogger, så må innrømme at dette er den eneste bloggen jeg leser. Synes den skiller seg markant fra de andre topplistebloggene, både når det gjelder kvalitet og kvantitet. Du skriver om ting som motiverer, engasjerer og inspirerer, og det du formidler gir virkelig mersmak. Det handler f.eks ikke bare om hverdagslivet ditt men også om mat, interiør, mote, sminke og trening. Tips som alle kan ha utbytte av! Bildene dine er dessuten estetisk vakre og innleggene dine er meningsfulle (og med få skrivefeil, noe som skiller deg fra resten av blogg-Norge). 😉 Jeg ser at du legger mye arbeid i bloggingen din, og det gir uttelling! Samtidig tar du deg tid til å kommentere og respondere på innlegg fra leserne dine, noe som jeg tror at folk setter umåtelig stor pris på.. Det gir en følelse av toveiskommunikasjon, og derfor blir du et interaktivt medium, og ikke bare et statisk.

  Ønsker deg, Lasse, Hugo og Ronaldo en vakker lørdagskveld, også håper jeg at kaka er minst like god som den ser ut for å være! Stor solskinnsklem:)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for utrolig fin og saklig tilbakemelding, Silje! Du aner ikke hvor mye det betyr for meg 🙂

   Ønsker deg en deilig avslutning på helgen <3

   Klemmer fra C 🙂

 9. nam, det saa godt ut! gleder meg til aa faa oppskriften 🙂

 10. Så flink du er til å dandere bildene dine! Det er godteri for øynene mine med blonder og blomstertrykk <3
  Jeg hadde forresten ny rekord på mølla i dag, takket være at du er så flink til å motivere!! Takk for det 🙂
  Ha en fantastisk helg, fine deg!

 11. God helg! 😀

 12. Å, så god kaken så ut! Håper det kommer oppskrift! 😀

 13. Nå er jeg litt usikker på om det forrige innlegget mitt ble sendt, for ipaden min tuller mye i dag :p så prøver å skrive på nytt 🙂

  Den kaken ser god ut 🙂 gleder meg til å høre hemmeligheten!!:)

  Jeg begynte på lavkarbo på mandag og det er en herlig følelse å føle deg ordentlig mett lenge!! Hvor mange gram karbohydrater spiser du daglig? Jeg er så usikker på hvor mye jeg kan spise, for jeg ønsker å gå ned noen kilo i vekt..

  I forhold til trening, hva spiser du før trening for å få energi? Jeg har denne uka vært mye svimmel på trening, men det kan jo hende fordi kroppen ikke er vant med lavkarbo også eller andre grunner.. Det er bare så ubehagelig, og du trener jo masse, så tenkte kanskje du hadde noen tips 🙂

  Nå skal vi lage lavkarbo pizzaen deres til kvelds, for den er så god!! Og massen til bounty bitene står i kjøleskapet 🙂 håper ikke det skildres opp når jeg skal dyppe i sjokolade:/ så noen hadde opplevd det i kommentarfeltet her på bloggen din. Noen triks til meg?:) Og digger den boka di, masse spennende oppskrifter i den!! Får lyst til å lage alt 🙂

  Takk for inspirasjon!! Ønsker dere en fin kveld:)

  1. Fotballfrue

   Jeg vet ikke hvor mye karbo jeg spiser, men holder meg mest til grønnsaker og meieriprodukter. Tipper jeg ligger rundt 50 gram om dagen 🙂

   Spiser ikke noe spesielt før trening, bare vanlig lavkarbo. Pass på at du får i deg nok fett, bør vel ligge på ca 50 – 65 e%

   Det er normalt at kroppen bruker 4-8 uker på å tilvenne seg lavkarbo, i mellomtiden vil du nok føle deg litt svimmel og slapp, spesielt i forbindelse med trening. Du kan jo forsøke å ta det gradvis, innta mindre og mindre karbohydrater til du er på det nivået du ønsker.

 14. Mmm, den kaken så veldig god ut! Setter stor pris på oppskrift;)
  Ha en fortsatt fin helg!

 15. Tenkte litt på deg i dag, når jeg dro på trening for først gang på leeeenge! Var faktisk utrolig deilig og motivasjonen er på topp nå! 😀 Er som deg naturlig tynn, men vil trene for helsas skyld 🙂
  Håper dere koser dere masse! Det fortjener dere 😀

 16. Jeg tipper det er lavkarbo sjokoladekaken fra funksjonell mat, prøvde den selv (men som muffins) – GOD! Kos dere i kveld 🙂

 17. Michelle

  Masse god helg videre til deg også søte, håper dere nyter helgen 🙂 Kaken så kjempe god ut!

 18. Gud så god Ronaldo var på det bilde 😀 <3

 19. Kos dere!!Den kaken så fantastisk ut, gleder meg til du legger ut oppskriften :))

 20. Den ser jo aldeles fantastisk ut! 😀

 21. Ble mest opptatt av blondebåndet rundt kaka. 😉 Hvor kommer det fra? Ellers takk for en utrolig inspirerende blogg. Har kommet godt i gang med trening etter at jeg begynte å lese bloggen din. Flere av oppskriftene dine er også testet ut, og jeg kommer til å gi meg selv boka di til fødselsdagen min om ikke lenge. :o). Testet forresten ut Gabriel & Jacob i ettermiddag, ettersom vi er på besøk i Skien. Hadde aldri kommet på å gå dit uten din 17.mai-bloggpost.

  Klem fra ei som kunne vært mora di, men som allikevel er trofast leser. Alder er kun et tall 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er fra Kremmerhuset 🙂 De har mange ruller med kjempefine bånd der 🙂

   Så hyggelig at du var på Jacob & Gabriel, veldig hyggelig sted 🙂 Håper du koste deg 🙂

   Klemmer tilbake fra en som er enig 😉

 22. Ha, så utrolig god den så ut! Sjokolade! <3
  Den husmorpoengboka di begynner å bli ganske heftig nå! 😉

  Ha en super helg vakre!
  stor klem fra meg

  1. Fotballfrue

   Hihi, søta 🙂 Håper helgen din er nydelig 🙂

   Klemmer 🙂

 23. Hvilket bilderedigeringsprogram bruker du?

  1. Fotballfrue

   Her har jeg brukt et på mobilen 🙂 Framemaker?

   – C

 24. Hei!

  Vil bare takke deg for en fin blogg. Finner mye inspo her på bloggen din 🙂 Jeg sitter og ser gjennom oppskrifter du har lagt ut, og har allerede menyen klar for neste uke. Ble bare litt nysgjerrig etter at jeg fant en oppskrift med makaroni. Kan man spise makaroni på lavkarbo?

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂

   Makaroni er proppet av karbohydrater 🙂

   – C

 25. Ha en kjempe fin helg, Caroline! 🙂 Lurte på en ting, kan du lage et eget innlegg en dag om hvilket produkter du bruker på håret ditt?

  Kleeem

 26. Tusen takk til deg også, som lager slike flotte og inspirerende innlegg ღ
  En fryd å titte innom deg, masse flotte tips og fine bilder 🙂 – fristende
  kake og skjønne vofsen ღ Ønsker deg en fiiiiiiiiiiiin helg, klem fra Mette

  1. Fotballfrue

   Godeste Mette! Tusen takk <3

   Klemmer 🙂

 27. God helg til dere også 😀 Gleder meg til å høre om sjokoladekaken, den så himmelsk ut!

 28. vi lesere setter nok enda mer pris på deg 🙂 du legger mye arbeid i bloggen din, og det syntes. virker som det ligger mye planlegging bak hvert eneste innlegg. flotte bilder av antrekk, mat, hunder, natur … tips til mote og skjønnhet … er alltid spennende å klikke seg inn på bloggen din, caroline 🙂 stå på 🙂 og ha en kjempefin lørdagskveld 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fantastiske ord <3

 29. God helg, Caroline! Helgen skal brukes godt til å slappe av og bruke mye tid på familien som ellers ikke får så mye oppmerksomhet i hverdagen!

 30. Kan du legge ut oppskrift? har vært på let etter en god lavkarbo-sjokoladekake leeenge!

 31. Og vi setter stor pris på deg. :)) Ha en fin lørdagskveld 🙂

 32. Så fine bilder. Og den kaken var kjempe søt. Smaker sikkert kjempe godt:)

 33. Den så helt himmelsk ut! Nydelige bilder også 🙂 God helg.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂

   God helg tilbake 🙂

 34. Linda Rui

  Den so god ut =) Jeg har Bakt Devil’s food cake i dag, det er min favoritt den burde du bare prøve. Jeg kjøpte boka di i dag og jeg liker den veldig godt + Bloggen din leser jeg vær eneste dag, er veldig inspirert av det du gjør og som du er som person =) Ha en fin kveld videre ^^,

 35. Og vi setter stor pris på deg <3

 36. Hei Caroline 🙂

  Jeg er ei jente som har diabetes og lurte på om du hadde en oppskrift på en sjokoladekake uten sukker?
  Hadde blitt veldig glad om du kunne dele det med meg 🙂 Ønsker deg en fin lørdags kveld.

  1. Fotballfrue

   Denne er sukkerfri, jeg baker kun uten sukker og har flere oppskrifter på bakst i boken min, bla. cake pops. Mmm 😀

   – C

   1. Du er virkelig en inspirasjon for de som vil leve sunt og det er en fryd å lese bloggen din 🙂
    Jeg skal kjøpe boken din på mandag og gleder meg til å få sukkerfrie oppskrifter på bakst 🙂

 37. Ååå, du er så herlig og fin! Digger deg og bloggen din, huset ditt, personligheten din, smaken din og de skjønne hundene dine. Stå på videre, du er BEST!! Blir så utrolig inspirert av slike mennesker som deg :))))

  1. Fotballfrue

   Så god du er, tusen takk søte <3

 38. det kom en spøreundersøkelse opp da man gikk in på siden din, er den farlig (virus) ?? :s

  1. Fotballfrue

   Nei, den gjennomføres av nettavisen 🙂

   – C

 39. Gleder meg til den oppskriften kommer, sjokoladekake er noe av det beste jeg vet om, og hvis den i tillegg kan være «sunn» er det jo helt perfekt! 😀

  Jeg har et lite spørsmål til deg. Hvordan type negler har du? Har så lyst til å prøve å sette på negler jeg også, og synes dine er så fine! Merker du at dine egne negler blir ødelagte i og med at du har gjort det over lengre tid? 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 Jeg har akryl, hun bruker en ganske annerledes støpeform, husker ikke hva det kalles :/ Jeg har brukt negler siden jeg var 18, og har ikke merket noe til det 🙂

   – C

 40. En riktig god helg ønskes deg også!! Masse flott inspirasjon du har på nettsiden din. Jeg kom hit ved en tilfeldighet når jeg googlet «rosablogg» etter å ha lest en kritisk innlegg om emnet. Men jeg så jo fort at dette er så mye mer enn en rosablogg. Mange flotte tips om trening, lavkarbo, mote +++. Tusen takk for kjempegod lesestoff med flotte bilder. En av favorittene mine er spillelistene dine. Tror jammen jeg må snope meg den boka di også jeg! 🙂

  Jeg lurer på om du vil skrive et innlegg om treningsklær i all slags vær. Jeg bor på våte og forblåste vestlander, og lurer på om du kan tipse oss om hvordan man kler seg fornuftig når vinden blåser som verst og regnet høljer. Man kan vel ikke holde seg innendørs da vel, eller? 😉

  En forblåst hilsen fra Elin

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord <3

   Nei, innendørs skal du ikke holde deg 😉 Skal se hva jeg får til 🙂

   Klem C

 41. nam nam, det ser utrolig godt ut 😀
  Vi setter stor pris på det du gjør også <3

 42. Jeg har følt bloggen din lenge, men har aldri «turt» å kommentere. Kaka så utrolig god ut og du er en utrolig dyktig baker 🙂 Nydelig hund(hunder) du har!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3 Blir alltid glad for noen ord 🙂

   - C

 43. Du tar helt fantastiske bilder:))

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   – C

 44. Dette har ikke noe med dette innlegget å gjøre. Men, kan du forklare sånn ordentlig hvordan du og Lars-Kristian ble kjent? 😀 Hadde vært gøy å høre! Vet at du møtte han i en park når dere gikk tur, men spurte han bare: vil du finne på noe ikveld? Eller hva sa dere? Haha, sorry for kleint spørsmål..

 45. Hei Caroline! Leste en artikkel om deg i SA (tror det var der) for ganske lenge siden og har kikket innom bloggen din i ny og ne. På senere tid har jeg tatt meg i å besøke den bare oftere og oftere :). Ikke nok med det, men her om dagen dumpet boka di ned i postkassa mi! Har visst blitt litt påvirka av deg til å bestille treningstøy fra Get Inspired og plutselig lå boka i handlekurven også;) Du har sikkert hørt det mange ganger før, men jeg regner med at du tåler å høre det igjen: Kjempeflott bok! Hver side en fryd for øyet og så mange fristende oppskrifter! Kjempeflink er du!

 46. God helg 🙂
  Du inspirerer meg il å lese bloggen din <3
  Du er fantastisk

 47. Nå skal jeg jammen meg få kjøpt denne boken din,har
  tenkt på det en stund nå;)

  Hadde ikke hatt vondt av lavkarbo i dette huset…Jogging
  og Elexia er et fremmed ord:)

  Mange flotte oppskrifter du har lagt ut her inne også.
  Tidligere la du ut bilder av hamburgerbrødene de
  så bare jammi ut…Men oppskriften finner jeg vel i boken din
  kanskje?Skal inn på bokklubben min å bestille den nå:)

  Nyt søndagen og snart ny uke!!

  Klem Linda:)

 48. Fineste hunden <3
  Ha en kjempeflott helg! Kos deg masse =)

 49. Flotteste Caroline. Jeg ønsker bare å fortelle deg at jeg setter sånn pris på bloggingen din. det har blitt litt sånn, «dagen er ikke den samme uten». Du inspirerer, motiverer kommer med gode tips! At du tar deg tid til å dele noe av hverdagen din med oss, med meg på den fanastiske måten du gjør… Takk! Du er et smil i hverdagen 🙂 Håper du og kjærestemannen samt de to små hårballene får en fortsatt fin fin helg. KLEM <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord, gjør meg utrolig glad 🙂 <3

   Klemmer!

 50. Jeanette H

  Hei:)
  liker bloggen din og er innom hver dag:) Jeg vet du har skrevet det før, men hva heter det serviset du har bilde av i dette innlegget?

  Mvh
  Jeanette

  1. Fotballfrue

   Det er fra green gate 🙂

   – C

 51. Hvordan går det forresten med knebøyene du tar med PTen din? Husker jeg ble sååå inspirert da du hadde maxet på 62,5 kg! Jeg klarte ikke mer enn 50 kg på det tidspunktet. Siden den gang har jeg kjørt knebøy 2 ganger i uken, og trener nå 6 reps på 65 kg og maxer på 75 kg! Er kjempefornøyd! Takk for at du inspirerte meg 🙂

  1. Fotballfrue

   Vi har sluttet med den type knebøy nå, gikk litt utover den svaie ryggen min :/

   Gratulerer forresten, helt fantastisk 🙂

   – C

   1. Har du prøvd frontbøy? Utmerket for de med ryggproblemer som ikke kan utføre vanlige knebøy!

 52. Godhelg, søte deg <3

 53. Så du har egen designet nike sko fra nike.com. Fikk du toll på de og hvor mye var det i shipping?

  1. Fotballfrue

   Husker ikke, men det regner jeg med at jeg fikk 🙂 Er over ett år siden jeg bestilte nå :/

   – C

 54. takk for at du gir oss en grunn til å stikke innom å lese hver dag!

 55. Hei du vakre….og her sitter jeg og gleder meg til du legger ut oppskrift på sjokoladekaken……du hadde gjordt den så lekker…og det er noe du gjør med alt du driver med!
  Det ser så innbydende og delikat ut! Alt fra mat…interiør…klær og deg selv!!!))
  Det er en glede å lese bloggen din!
  Og jeg tenker…åssen får hun tid til alt? Du er flink Caroline!!!
  Også har jo jeg et spørsmål også da….hvilket kamera tar du bilder med når du ikke bruker mobilen?
  Du har delikate…lekre …klare bilder…..veldig bra!!!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord <3 Jeg bruker et sony alpha 330 🙂 Har litt forskjellige linser, men standardlinsen er også veldig bra 🙂

   Klem C 🙂

 56. Henriette

  Ronaldo er jo bare til å spise opp=)hehehe.For en nydelig hund.
  Kaken så utrolig god ut,gleder meg til oppskriften=)
  Ha en fin Søndag, skjønneste Caroline=)=)=)

 57. WOW! Den så kjempe god ut.
  Håper du vil dele oppskriften om den smaker like godt som den ser ut 😉

 58. Caroline!

  Er veldig dårlig på å kommentere bloggen din for jeg har det for meg at siden du får så mange kommentarer kommer du sikkert ikke til å svare på min, MEN jeg lurte på en sak angående LCHF. Sliter noe grenseløst med mat på den måten at jeg blir så siiinnsykt fort mett (spiser IKKE lchf), og magen står ut som en ballong. Spiser heller ikke nok kalorier, men det har også sammenheng med at jeg ikke orker å stappe i meg så mye volum av mat.. så det hele blir en ond sirkel. Okei, dette ble sikkert rotete, men jeg kunne ikke unngå å tenke at kanskje LCHF kunne være noe fordi da er det relativt mye kalorier og lite volum..? Eller stemmer ikke det?

 59. The Kitchn Queen

  Kaken så veldig lekker og fristende ut. Spent på oppskrift:)

 60. Ser veeldig fristende ut! Ha en fortsatt nydelig søndag Caroline

 61. Hvilken rase er Ronaldo? Han er så nydelig!!

  1. Fotballfrue

   Tibetansk spaniel 🙂

   – C

 62. Det er vi som burde takke deg! Du er så positiv, og innleggene dine er alltid kjempebra gjennomførte 😀 Du fortjener alle leserne du kan få!

  1. Fotballfrue

   <3 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *