Happiness is a form of courage

Dette har vært en typisk lørdag, litt jobb og mest kos. Lars-Kristian lader opp til kampen i morgen, og jeg har bakt en utrolig god sjokoladekake på bokstavelig talt 30 minutter. Da var den fiks ferdig blandet og stekt, og etter deigen å dømme kommer den til å forsvinne fortere enn vi kan blunke. Forteller dere hemmeligheten senere, må jo smake på den først!

Titter egentlig bare innom for å ønske dere en fin helg, og for å si tusen takk til alle gode mennesker som klikker seg inn til meg hver dag. Det er så mange av dere, og jeg setter så stor pris på dere ♥

107 kommentarer

 1. Fineste hunden <3
  Ha en kjempeflott helg! Kos deg masse =)

 2. Flotteste Caroline. Jeg ønsker bare å fortelle deg at jeg setter sånn pris på bloggingen din. det har blitt litt sånn, «dagen er ikke den samme uten». Du inspirerer, motiverer kommer med gode tips! At du tar deg tid til å dele noe av hverdagen din med oss, med meg på den fanastiske måten du gjør… Takk! Du er et smil i hverdagen 🙂 Håper du og kjærestemannen samt de to små hårballene får en fortsatt fin fin helg. KLEM <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord, gjør meg utrolig glad 🙂 <3

   Klemmer!

 3. Jeanette H

  Hei:)
  liker bloggen din og er innom hver dag:) Jeg vet du har skrevet det før, men hva heter det serviset du har bilde av i dette innlegget?

  Mvh
  Jeanette

  1. Fotballfrue

   Det er fra green gate 🙂

   – C

 4. Hvordan går det forresten med knebøyene du tar med PTen din? Husker jeg ble sååå inspirert da du hadde maxet på 62,5 kg! Jeg klarte ikke mer enn 50 kg på det tidspunktet. Siden den gang har jeg kjørt knebøy 2 ganger i uken, og trener nå 6 reps på 65 kg og maxer på 75 kg! Er kjempefornøyd! Takk for at du inspirerte meg 🙂

  1. Fotballfrue

   Vi har sluttet med den type knebøy nå, gikk litt utover den svaie ryggen min :/

   Gratulerer forresten, helt fantastisk 🙂

   – C

   1. Har du prøvd frontbøy? Utmerket for de med ryggproblemer som ikke kan utføre vanlige knebøy!

 5. Camilla

  Godhelg, søte deg <3

 6. Så du har egen designet nike sko fra nike.com. Fikk du toll på de og hvor mye var det i shipping?

  1. Fotballfrue

   Husker ikke, men det regner jeg med at jeg fikk 🙂 Er over ett år siden jeg bestilte nå :/

   – C

 7. takk for at du gir oss en grunn til å stikke innom å lese hver dag!

 8. Hei du vakre….og her sitter jeg og gleder meg til du legger ut oppskrift på sjokoladekaken……du hadde gjordt den så lekker…og det er noe du gjør med alt du driver med!
  Det ser så innbydende og delikat ut! Alt fra mat…interiør…klær og deg selv!!!))
  Det er en glede å lese bloggen din!
  Og jeg tenker…åssen får hun tid til alt? Du er flink Caroline!!!
  Også har jo jeg et spørsmål også da….hvilket kamera tar du bilder med når du ikke bruker mobilen?
  Du har delikate…lekre …klare bilder…..veldig bra!!!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord <3 Jeg bruker et sony alpha 330 🙂 Har litt forskjellige linser, men standardlinsen er også veldig bra 🙂

   Klem C 🙂

 9. Henriette

  Ronaldo er jo bare til å spise opp=)hehehe.For en nydelig hund.
  Kaken så utrolig god ut,gleder meg til oppskriften=)
  Ha en fin Søndag, skjønneste Caroline=)=)=)

 10. WOW! Den så kjempe god ut.
  Håper du vil dele oppskriften om den smaker like godt som den ser ut 😉

 11. Caroline!

  Er veldig dårlig på å kommentere bloggen din for jeg har det for meg at siden du får så mange kommentarer kommer du sikkert ikke til å svare på min, MEN jeg lurte på en sak angående LCHF. Sliter noe grenseløst med mat på den måten at jeg blir så siiinnsykt fort mett (spiser IKKE lchf), og magen står ut som en ballong. Spiser heller ikke nok kalorier, men det har også sammenheng med at jeg ikke orker å stappe i meg så mye volum av mat.. så det hele blir en ond sirkel. Okei, dette ble sikkert rotete, men jeg kunne ikke unngå å tenke at kanskje LCHF kunne være noe fordi da er det relativt mye kalorier og lite volum..? Eller stemmer ikke det?

 12. The Kitchn Queen

  Kaken så veldig lekker og fristende ut. Spent på oppskrift:)

 13. Ser veeldig fristende ut! Ha en fortsatt nydelig søndag Caroline

 14. Hvilken rase er Ronaldo? Han er så nydelig!!

  1. Fotballfrue

   Tibetansk spaniel 🙂

   – C

 15. Det er vi som burde takke deg! Du er så positiv, og innleggene dine er alltid kjempebra gjennomførte 😀 Du fortjener alle leserne du kan få!

  1. Fotballfrue

   <3 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *