Vakre kjoler i Cannes: Bli inspirert

Den årlige filmfestivalen i Cannes er i gang, og som alltid florerer det av nydelige kjoler på den røde løperen. Jeg blir så utrolig inspirert av å se på alle de vakre antrekkene, så jeg har funnet frem noen av mine absolutte favoritter, og tips til hvordan du kan la deg inspirere:

Kjoler fra Lili London / Ichi / Jones & Jones 

Kjoler fra Rare Fashion / Rare Fashion / Nelly Eve

Kjoler fra Rare Fashion / House of Dereon / Paprika

Kjoler fra Jeane Blush / Ax Paris/ Paprika 

Har du en favoritt fra den røde løperen?

Nellylenkene er annonselenker

32 kommentarer

 1. Åj, her var det mykje flott! Likte spesielt kjolen i grønn/mint.

  Sit forresten og et meg meir enn mett på lchf-brødet ditt. Herleg når det er lunka, med halvsmelta smør og ost! God helg 🙂

 2. Hei fotballfrue! Jeg har akkurat avsluttet russetiden og føler meg som en fet, liten klump full av sukker, alkohol og dritt. Jeg skal begynne treningen igjen for fult på mandag, men trenger litt treningstips av deg! Hvordan løping liker du best? Hvor henter du all motivasjon fra? Vet du hvor jeg kan få et styrketreningsprogram jeg kan kjøre? Er student som ikke har råd til noen PT, dessverre! Vil også si at du er en kjempestor motivasjon i hverdagen min. Elsker bloggen din og flotte deg!!:) Stor klem fra fast leser!

 3. viktoriahelene

  Mint er alltid like fint, og det er en nydelig vårfarge. Samtidig passer også hvitt til solbrune ben. Gleder meg til sommeren ! 😉

 4. Marie Ivanda

  Hei 🙂 Kunne du ha laget et innlegg om hvilke «sladresider» du leser. Du får med deg så mye om kjendiser som jeg ikke får med meg 😀 Hadde vært kjempe fint om du tok det tid til det, eller i det minste bare nevne det i et innlegg 😀

  Mvh Marie Ivanda

 5. Jeg likte best den blå kjolen! Den er så fin..hihi 🙂

 6. Jeg likte kanskje Pink Seguin 🙂

 7. Mange nydelige! Blonder og mint slår hvert fall an hos meg 🙂

 8. ingrid h

  herlig innlegg! God helg, C! 🙂

 9. Jeg synes det er så spennende å lese denne typen innlegg fra deg! Kanskje min favoritt-type, ved siden av innlegg av typen «min treningsuke» 🙂

 10. Her var det mykje fint! Du er så flink til å laga gjenomførte blogginnlegg både bilde- og layoutmessig 🙂 Det er ein fryd å lesa boggen din!

 11. Ånei, den turkise var HELT perfekt som forloverkjole til bryllupet mitt- tro meg, jeg har trålet MANGE nettsider uten hell etter den perfekte kjolen til bestevenninna mi! Ble så glad for at du hadde linket den, men den var utsolgt allerede:(
  Haha, tingene du linker blir så populære at det ikke er råd med å få kjøpt dem dagen etter;)

  Ønsker deg en herlig lørdag, solstråle! Her i Fredrikstad skinner sola, så her blir det løping i marka etterhvert:)

 12. Michelle

  den mint-grønne hun har på seg på det bilde var jo bare stunning nydelig <3

 13. eg har nettopp fått den rosa paljettkjolen fra Rare Fashion (nr.2) hjem i posten, heilt fantastisk kjole… <3 gir meg ein deilig sommerfølelse…

 14. https://nelly.com/no/klær-til-kvinner/klær/festkjoler/jones-jones-597/dominique-dress-597034-13/

  Denne kjolen fra nelly (som du har med i innlegget her) hadde jo faktisk kledd deg kjempegodt! Med det fine håret ditt og greier! Hihi! 🙂

 15. Ah, så utrolig mye fint! 😀 Er veldig glad i blå for tiden jeg ^^
  Har forresten laget noen headere til deg, bare sånn for moroskyld. Blir kjempeglad hvis du vil ta en titt på dem.
  Det kan du gjøre her: https://grafiskarbeid.blogg.no/1337418224_headere_til_caroline_.html
  Ha en fantastisk fin dag 🙂

 16. Hei Caroline :-)) jeg lager de energi barene dine og syns de er suuuper gode! men har du noe tips til at man lettere kan lage fine former på dem? de sprekker lett opp :-/ og om dette kan spises mye av uten at det gjør noe? :-))

  -S

  1. «om dette kan spises mye av uten at det gjør noe?» –> eh hallo, det finnes nærmest ingenting du kan spise mye av «uten at det gjør noe»… Dessuten heter disse ENERGIbarer dvs de er kaloririke, det er jo meninga med sånne barer… De er helt klart et bedre alternativ enn kaker, men det er ikke sånn at du kan stappe i deg et helt brett og tro at det ikke «gjør noe» nei…

   1. hehe var ikke akkurat et brett jeg mente men ;-))

 17. Diane Krüger og Kate Bosworth er alltid favoritter!

 18. Siden bryllups sesongen nærmer seg, kan du lage et innlegg med hva man kan ha på seg osv 🙂

 19. Her var det mange flotte kjoler gitt. Jeg elsket den hvite med lange armer!
  Du hadde forresten lagt ut fantastiske bilder fra 17. mai. Bildet av hele familien var så koselig!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   Håper du får en fantastisk helg 🙂

   Klem!

 20. Hei caroline 🙂 lurte på om du kunne lage et innlegg om alle skoene dine :p jeg er akkurat som deg, elsker sko, kunne kjøpt sko hver dag men pengene strekker desverre ikke til 🙂 hadde vært utrolig gøy å få se alle skoene dine 🙂 hilsen fast leser 🙂

 21. Mange fine kjoler! Likte den fra Jones and Jones 🙂
  Kommer ikke inn på linken..

  1. Fotballfrue

   Kanskje den er utsolgt? Så ut som det var få igjen i går :/

   – C

 22. Eva Longoria har vært en favoritt gjennom hele filmfestivalen så langt! Kjolene hun bærer er bare helt fantastiske! Alt kler den smukke:)

  1. Fotballfrue

   Hun er helt nydelig 🙂

   – C

 23. Å! Likte den nederste best 🙂 Skrev et innlegg om kjoler fra Cannes i dag selv! Er så mye flott!

 24. Oddhild Louise

  Eg likte aller best Eva Longoria sin «Electric Look» i Cannes! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *