Bilder: Nasjonaldag i Siljan og Skien

Hadde en helt fantastisk feiring med familien i går! Dagen gikk så fort, og da jeg skulle legge meg hadde jeg en skikkelig julaften-følelse i kroppen. Jeg var så glad og mett og sliten og alt på en gang. Dagen startet allerede klokken halv syv for min del, så stod champagnefrokosten på bordet klokken ti, etter god hjelp fra svigermor og mamma:

Planen var egentlig å se barnetoget i Siljan, men champagnefrokosten smakte litt for godt, så vi ble sittende ved bordet til litt over tolv, før vi reiste inn til Skien. Der satt vi oss under varmelampene på bryggen hos Jacob & Gabriel og drakk rosévin, før vi gikk i borgertoget rundt klokken fem, med en god gjeng fra ODD:

Møtte mange fantastiske lesere i går. Her er en kjekk gjeng:

Skrev noen autografer på russebukser i går også, blant annet på hun til venstre. Døde nesten da jeg så hun hadde bilde av meg på rumpa. Haha 😀 Ser du?

Klokken syv var vi hjemme igjen, og da ble det 3-retters: Stekt chevré med dadler, fylt laks med kremost og hasselnøtter og panacotta. Mett!

Rett over midnatt var vi i seng. Nå har jeg loads å gjøre, men først må jeg sende gjestene avgårde. Skrives senere

107 kommentarer

 1. Hei Caroline. Så flott du hadde stelt istand til 17.mai feiring for familien din. Jeg beundrer din sans for detaljer og forstår at du må være en fantastisk vertinne. Gøy å se alt hva du får til. Må også berømme deg for alt arbeidet du legger i bloggen din. Jeg syntes det er så inspirerende at du fronter det å kunne få til det man vil. Det krever selvfølgelig stå på vilje og hard jobbing. For oss som har fulgt deg en stund, forstår vi hvor mye du jobber og bruker tid på de tingene foretar deg. Jeg lurer på noe angående ferievalget deres. Har du vært i pigadia før? Hvis du har det, kan du si litt om stedet og hva man kan forvente? Ha en strålende helg. Hilsen Hilde

 2. Hei hei. 🙂

  Tenkte det var på tide å legge igjen en kommentar. Ville bare si takk for all inspirasjon og glede. For ja, det er en bitteliten ekstra glede i hverdagen å gå inn på bloggen dinm og lese om hva det måtte være. Hverdagen, trening og litt mote. En liten pust i bakken, på en måte. Og så har du fått meg til å se gleden i å trene. Takk for det, hadde jeg bare visst hvor godt jeg likte å løpe for meg selv i skogen for mange år siden! Kroppen min elsker meg, på samme måte som jeg elsker den, endelig. 🙂

  KLEM

  1. Fotballfrue

   Fantastisk å høre, Marta! Håper du får en god helg 🙂

   Klem tilbake 🙂

 3. Gratulerer med dagen som var:) Ser ut som dere hadde en fantastisk feiring!
  Klem

 4. Korleis hunderaser er hundene dine??:)

  1. Fotballfrue

   Chihuahua (langhåret) og tibetansk spaniel 🙂

   – C

 5. den maten høres bare nydelig ut! Bilder?

 6. Så koselige bilder! Hva er det den ene hunden (tibetansk spaniel) har festet til halsbådet? Det ut som en hvit ledning. Er det båndet hans? Det er en hvit liten boks på halsbådet… hmm…

  1. Fotballfrue

   Det er bare et langt bånd fordi han som regel stikker av 😉 På halsbåndet er det festet en lampe som vi bruker når vi går tur i mørket 🙂

   – C

   1. Ok! Smart 🙂

 7. Hei Caroline, lurte på hvor du har kjøpt lyskronen, syns den var så fin:)

 8. Hei Caroline, hvor har du kjøpt lyskronen fra? Syns den var lekker:)))

  1. Fotballfrue

   Lisbeth Dahl / Lille My 🙂

   – C

 9. Hope someday visit your country <3

 10. Heisann!

  Lurte bare på hvor Lars Kristians jakke er i fra? Har lett etter noe liknende til samboeren min – utrolig lekker! 🙂

  Klem!

  1. Fotballfrue

   Den er fra Tiger, men er vel 3-år gammel nå :/ De kommer med ny kolleksjon to ganger i året tror jeg.

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *