A girl’s right to. .

. . drink rosé wine and eat olives on a Friday. .

// fineste olivenkrukken fra Riviera Maison

Dette er livet! Jeg elsker de nye hagemøblene våre fra room21. Nå venter vi bare på putene som kommer på tirsdag, viser dere begge gruppene våre når alt er på plass.

Her skinner i hvert fall solen, og jeg har akkurat kommet meg ut på terrassen etter kun innejobbing i hele dag. Har rukket en dusj etter en kort, men intensiv, joggetur på møllen vår (which I LOVE) og nå sitter vi og slapper av mens vi blar i airshoppen. Det betyr at vi reiser snart, weeee 😀

Nå kan helgen bare starte! Håper dere får en deilig en ♥

74 kommentarer

 1. Det hørtes deilig ut! Ha en herlig helg vakre du 🙂 … Trodde først det stod A womans right to shoes.. Haha, huff har visst sett litt for mye på Sex&singelliv..

  Klemmer fra Svelvik

  1. Fotballfrue

   Hahaha 😀 Kunne egentlig stått det også, for jeg fikk 2 nye par i dag 😀

   Klemmer tilbake 😀

   1. Å så enig! alle jenter har sinn rett til Sko 😉 hihi <3 Nyt helga vakre Caroline,og det så absolutt ikke feil ut med rosevin 😉 Jeg nyter litt rødvin og lader opp til ny arbeidsdag i mårra 🙂 Klemmer til deg!

 2. Fantastisk 🙂
  Kan jeg spørre hvordan du får den fine brunfargen din ? Noe selvbrunere å anbefale f.eks?

  1. Fotballfrue

   Absolutt 🙂 https://fotballfrue.no/?p=15316

   – C

 3. Marita Ø

  Aaah, herlig! Skulle virkelig ønske solen kunne skinne her også, MEN det gjør ikke så mye ettersom vi reiser til Kanariøyene om 5 dager! 😀 Så vi sitter jammen å titter i samme blad, hihi 🙂 Har i alle fall funnet noooen herligheter jeg skal plukke med meg fra tax-free 😀 Kos dere, og god helg 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, så herlig 🙂

   God tur <3

 4. Åå, det så deilig ut! Kos deg og god helg 😀

  1. Fotballfrue

   Goood helg <3

 5. Så herlige bilder, er sikker på at du fortjener det så flink som du er;) Åh, teller ned til å reise til hellas selv, det skal bli fantastisk! Gleder meg til å se putene til utemøblene, prikken over ien;)

 6. Anne Line

  Knallfine utemøbler 🙂 Du ser fantastisk ut! Ha en riktig god helg, Caroline 🙂

 7. Åh, så deilig det så ut! 🙂
  Det er absolutt lov å kose seg litt ekstra på fredagskvelden, spør du meg 😉
  Have fun!

 8. Herlige bilder 🙂 elsker at det begynner å bli behagelig å sitte ute, hadde lunsjen på terrassen i dag <3 ha en nydelig helg!

 9. Ha en fin helg <3

 10. Ingeborg

  Du er vakker 🙂 Nyt helgen!

 11. Så fint! 😀 Du er rett og slett herlig, Caroline! Og uansett hva du har på deg ser du nydelig ut 😀 Kos dere!

 12. Genetivs s markeres med apostrof på engelsk. I tillegg skriver man ukedagene med stor bokstav. A girl’s right to … on a Friday.

  1. Fotballfrue

   Wops, det vet jeg jo. Fint du følger med!

   – C

   1. mariann

    Jeg blir helt «svett» av bla. slike som Helene, som skal kommentere skive «feil». Dette er da ingen Bok, Avis ol…!!

    Du er en utmerket blogger Caroline, og alle som en har vi noen skrive » feil » når det går fort i svingene 🙂

   2. Fotballfrue

    <3

  2. Takk for at du sa i fra, Helene, så slapp jeg:D

 13. Hei! Har du noen gode tips til tapas steder i Oslo?

  1. Fotballfrue

   Absolutt, vi elsker San Leandro på Majorstua 🙂

   – C

   1. Escalon ytterst på tjuvholmen:)

  2. Delicatessen nederst på Grunerløkka 😀 Nam!

 14. Så utrolig fortjent!
  Føler jeg lever ut mine reisedrømmer gjennom deg :p
  Er samboer med en gårdbruker, så ferie er et ukjent fenomen her i gården!
  Får bare nyte bildene du legger ut, det ser heeeeerlig ut!

  Og jeg er ikke noen stor fan av oliven, jobber hardt med tilvenning.. MEN jeg ser hva jeg har gjort feil!
  Jeg har ikke pakket de i et pent glass som får dem til å se uimotståelige ut 😉

  1. Fotballfrue

   Haha, prøv på det neste gang 😉

   – C

 15. Hvor er den nydelige blusen fra?? =) Noe man får tak i nå?

  1. Fotballfrue

   Den er noen mnd. dessverre :/ Fra H&M Trend 🙂

   – C

 16. Har blitt hekta på oliven selv, anbefaler å spise de sammen med en god skinke, Siliana fra Gilde eller Vestfalerskinke, SÅ GODT!:D

  1. Fotballfrue

   Jaaa! Det er så godt 🙂

   – C

 17. Hei, bare et lite tips til deg som er så glad i å kose deg med god vin og mat, prøv pæresirup fra epleblomsten.no. Helt vidunderlig til ost som jeg forstår at du elsker. Og nydelig til skinke, kjøtt og desserter. Trenger bare noen dråper.Jeg kjøper den på Hotel Havana i Oslo, men fins sikkert i ditt nærområde, det er jo et telemarksprodukt. Tror ikke du vil angre!! Nam nam.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for tips 🙂

   Klem!

 18. May-Britt

  Hei,hei. Må bare si jeg DIGGER bloggen din 😀 Vi reiser også til Hellas snart. Om 3 uker faktisk. Vi skal til Skiathos! Øya der Mamma Mi ble spilt inn. Gleder meg til se resultatet av hage møblene. Her skinner sola også. Klem

  1. Fotballfrue

   Har hørt det er en vakker øy 🙂 God tur 🙂

   Klem tilbake!

 19. Såg deilig ut 🙂
  Ha en fin helg søte du:)

 20. Frøken Flyvertinne

  Hei! Du reiser med mitt flyselskap jooo! 🙂 Den katalogen du har er ny fra 16.mai!! Enjoy 😀

 21. Hvor er solbrillene fra? Ha en super fin helg og kos deg masse 😀

  1. Fotballfrue

   Cobrasnake 🙂

   – C

 22. Michelle

  Så utrolig deilig! Airshoppen gir en fantastisk følelese! Spesielt når man snart skal på reise med nye opplevelser og alt! Herlig, skulle ønske jeg kunne gjort det samme nå. Kos deg masse i helgen Caroline 🙂

 23. Ahh summerfeeling!

 24. Elisabeth

  Hei caroline. Du har en utsøkt smak. liker godt interiør stilen din,, jeg lurer på hvor du har kjøpt den flotte blomster potten
  du har på ute glassbordet. jeg er en voksen kvinne, men jeg leser bloggen din hver dag. den veldig delikat, jeg
  tror nok mange av dine unge lesere ville ha hvert i dine sko. Ha en fin fin veekend.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 Den fikk jeg av svigermor til 17.mai 😀 <3 Mener hun sa den er fra Riviera?

   Fin helg tilbake 🙂

   - C

 25. Henriette

  Hvor har du kjøpt den toppen din?:) Den var veldig fin! 🙂
  Klem

  1. Fotballfrue

   H&M Trend 🙂

   – C

 26. hei lurr på hvordan du klarer å se så flott ut altid?
  trener du hver dag?

  1. Fotballfrue

   Nei, ikke hver dag 🙂 5-6 ganger i uken 🙂

   – C

 27. Hei!
  Du har bare en så fantastisk flott blogg som sprer glede! Du er alltid positiv og skriver utrolig bra 🙂
  Lurte bare på om du kunne skrive om sommerens bikini moter? Har tenkt til å bestille fra Victoria Secret og nå har de litt salg.
  Hadde vært veldig fint! 🙂

  Fortsett sånn som du gjør, og ikke slit deg altfor mye ut!
  Ha en fortsatt fin helg fantastisk deg! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 Innlegg om bikinier kommer ila. neste uke 🙂

   Klemmer 🙂

 28. Å, det ser herlig ut! Du er så pen!
  Hvor er solbrillene fra forresten? 🙂 De var utrolig fine!

  Klem <3

  1. Fotballfrue

   Takk, søte! De bestilte jeg på nett, cobrasnake 🙂

   – C

 29. Oda Amalie

  Så vakker bluse! Ønsker deg en strålende helg, Caroline! <3 😀

 30. Det så herlig ut:)

  Hvor er shortsen fra?

 31. Så heldige dere er med været! Her har det for det meste vært grått, hehe 🙂

  Lizbethosnes.com – En ærlighetsblogg. Min hverdag med mine interesser, og lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 32. marianne r

  Jeg har bursdag på tirsdag og igår fikk jeg den beste bursdagaven noensinne! har ønsket meg boken din helt siden jeg fikk vite at den ble til – og nå har jeg endelig fått den!! jeg ble så glad at jeg løp rundt med den i flere minutter….. 😀 har ikke begynt å lese den ordentlig enda, men blar i den annenhver time, vil liksom ikke begynnte for da blir jeg ferdig så fort:(
  fotballfrue er best! gleder meg til å lese 😀 takker!!!

  GOD FREDAGSKLEM! 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha, så søt du er 😀 Håper du liker den når du har kommet gjennom hele <3

   Gratulerer med dagen på etterskudd!

   Mange klemmer 🙂

 33. Leste på en artikkel på VG at du hadde gått med sko på 16 cm, og at det va forferdelig. Hvilke sko var det?

  1. Fotballfrue

   Mine blå fra Nelly 🙂 Burde hatt en strl. større, da hadde det gått bra 🙂

   – C

 34. Kjempe flotte hage møbler og nydelige bilder av deg 🙂

  Har selv pyntet på terassen min, har hvit møblemang og mye fint tilbehør 🙂 Man får liksom et ekstra rom man kan ta i bruk når det er sommer, og da er det så koselig å pynte opp med fine møbler, blomster, puter og pledd!

  Ha en super fin og koselig helg søte fine du 🙂

  Klem <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, snille!

   Klemmer tilbake <3

 35. Herlig, rose og oliven nydelig kombinasjon!

 36. Hei Caroline, tenke legge igjen en liten hilsen til deg. Jeg har tittet innom bloggen din i lengre tid, og selv om jeg er noe eldre enn deg og livssituasjonen min er ganske annerledes (og kanskje nettopp derfor) vil jeg takke for den inspirasjonen du gir! Ved å lese bloggen din minnes jeg på hvor viktig det er i en travel hverdag å nyte livet, ta vare på seg selv og å nyte det vi kan! Gode oppskrifter blir og satt pris på her i hjemmet!
  I en travel hverdag med unger og full pakke, glemmer en ofte å ta til seg av det gode livet faktisk omgir oss med og det er godt å bli minnet på det! Ikke alltid det er så mye som skal til:) Så tusen takk!

 37. Ååååå, det så bare helt fantastiskt ut!! 😀 Go helg!!

 38. Det så idyllisk ut! Noen lignende møbler har vi også, syns de er så fine 😀

 39. Sabine Skarshaug

  Så koselig 🙂 Godt å se at du har det så bra 🙂 I dag fikk jeg endelig kjøpt boken din..LYKKE 🙂
  Klem Sabine 🙂

 40. Så flott det er:). Du var akkurat på TV2 i høydepunkter fra Senkveld nå;). Jeg lurer også på krukken på bordet ditt, søkte på Riveria men finner den ikke i sortimentet;(. Herlig blogg – stå på fortsatt.

 41. Gjett hvem som ikke trenger å leve seg ekstra inn i reiseinnleggene dine likevel! : ) Blir mest sannsynlig en tur på meg også, takk og lov.
  Gleder meg så klart til vakre bilder fra et nydelig land, er alltid ekstra spennende på bloggen din når du er ute og reiser.

 42. Jeanette H

  Hei. Hvilken rosevin anbefaler du?? Ha en god helg 🙂

 43. Rakel Rips

  Heisan og takk for en fin blogg.
  Jeg bare lurer på en ting.
  Huset deres er veldig flott og alt, men hva synes egentlig mannen din om at det er så utrolig hvitt og feminint overalt.
  Godtar han dette?
  Blir han litt «ertet» av lagkamerater (kamerater generelt), eller er også han med på innredning og enig i hvordan det skal være?

  Ha en ellers riktig så fin helg 🙂

  1. Fotballfrue

   Hehe, han blir nok ikke ertet fordi vi har lys innredning :p Han har selv vært med på å bestemme farger og stil 🙂

   – C

   1. Ha ha, har faktisk også tenkt samme tanke som Rakel. Jeg synes du har mange lekre ting (som olivenskålen og de beige kosestolene feks). Men vet at samboeren min aldri i verden ville orket å leve med så mye stasj, blonder og «fluff» rundt seg 😉 Men Lars Kristian er tydeligvis såpass sikker i sin maskulinitet at han synes det er greit å leve sånn 🙂

   2. Yaya nova

    det går jo ikke på om mannen er sikker på sin maskulinitet eller ikke, det går på om de liker stilen eller ikke. Min samboer har veldig lyst til å være en del av innredningen og at vår leilighet skal representere begges smak. Og som det går frem av det Caroline forteller så liker Lars-Kristian denne stilen og det representerer deres smak 🙂

 44. Hei. Hvor har du kjøpt den vakker rosa skjorten?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *