Russ på besøk

Treasures.no har sponset en russebil fra Siljan, og nå har de akkurat vært en tur innom så vi fikk hilst på hele gjengen. Fine jenter ♥

Plutselig følte jeg meg så lav!

Typisk at de fikk problemer med bilen da de skulle kjøre igjen. Haha 😀 Frem med startkablene!

Får så altfor klare flashbacks til 2006 da jeg var russ. En utrolig fin tid. Håper alle andre russ for året har hatt en fantastisk feiring til nå, jeg husker selv hvor fort tiden gikk, så nyt den siste dagen, men fest med måte!

Ellers er besøket vårt innlosjert på gjesterommene nå, og vi er mer enn kampklare hele gjengen. Det krysser jeg fingrene for at mannen er også, han dro avgårde nå nettopp.

Viser dere dagens antrekk litt senere! Heia ODD!

En oppdatering: Noen av dere har spurt om sykkelturen Norge på langs i regi av Stine Sofies Stiftelse, og status på det per i dag, er dessverre at det ikke blir noe av. Det var i mars i fjor at Trine ringte meg for å høre om jeg ville være med på den 4-ukers lange turen, og den gangen sa jeg med en gang ja, uten å tenke meg om. Ettersom tiden gikk skjedde det veldig mye på både min front og Trines front, og etter hvert innså vi at det å gjennomføre hele turen ikke ville la seg gjøre. Vi kom frem til at vi skulle sykle de første etappene sammen, men tidligere denne uken hendte det noe for Trine sin del som gjør det umulig for henne å bli med når startskuddet går til helgen, og da faller dessverre jeg fra også. Dette er et valg jeg har tatt fordi denne turen var noe jeg skulle være med på å gjennomføre sammen med Trine. Jeg er utrolig lei meg for at det har blitt som det har blitt, jeg hadde virkelig lys til dette, men noen ganger kan man rett og slett ikke se ett år frem i tid. Både jeg og Lars-Kristian har lyst til å prøve å få til en etappe sammen, så vi ser litt på mulighetene for å gjennomføre det. Jeg kommer likevel til å oppdatere dere på sykelturen underveis. Husk at alle har muligheten til å delta, og den fantastiske sykkelgjengen med Ada i spissen, kommer også til å oppdatere dere. Les alt om Norge på langs på deres hjemmeside, her.

43 kommentarer

 1. Hei Caroline! Hadde Treasures vært interessert i å sponse en russebil neste år også? Vi er syv jenter fra Skien som virkelig trenger litt støtte! 🙂

 2. hoho så koselig! 😀 Føler meg også lav uten høye sko, eller når jeg står ved noen som er høyere, selv om jeg er høøøy fra før av. Fin jentegjeng! <3

 3. Så flott av dere å sponse russen!! Snille dere er 😀

 4. Hvor høy er du?

 5. Hvor høy er du?

 6. Frøken Flyvertinne

  Så artig innlegg! Hihi 😀
  Tanken var god med sykkelturen! Kan tenke meg at du har nok å gjøre 🙂 Uansett har jo Stine Sofies Stiftelse allerede fått masse oppmerksomhet via bloggen din. Håper ikke du får dårlig samvittighet, ikke la noen gi deg det iallefall, så et par kommentarer på forrige innlegg…hmmm. Du er FLINK 😀

 7. wow, så bra gjort av deg/dere, og stille opp for russen i lokalmijløet!

 8. Marita Ø

  Så søt du var der da! Mangler bare russebuksa du også nå 😉 Hehe! Selv var jeg russ i fjor, uforglemmelig tid! Så mye sprell og moro med venner som jeg aldri kommer til å glemme 🙂 Kos dere i kveld, og lykke til med kampen 😀

 9. Bilproblemer tror jeg de fleste russ er vant med, bilen vår kokte når vi kom på Lillehammer og pakningen holdt på ryke, når vi skulle dra oppdaget vi alskens lekasjer… Men morro er det lell 😀 Kos deg med kampen, jeg skal på fest! 😉

 10. Så artig at dere sponset russebil! Husker godt ustabile russebiler fra egen russetid….tror litt motortrøbbel er obligatorisk:-)

 11. Hei Caroline!
  Ville bare si tusen takk for mange fantastiske oppskrifter:-) Tror det kommer til å bli en strålende 17 Mai frokost. I love it<3
  Har også boka di, og må si jeg digger den:-)
  Ha en strålende 17Mai.
  Klems Hege

 12. Leste akkurat innlegget på bloggen til Trine der hun skriver om at hun må trekke seg fra sykkelturen. Hun skriver om det som om at hun er oppriktig lei seg for at hun ikke får gjennomført, og at hun ønsker Stine Sofies Stiftelse alt vel og masse oppmerksomhet. Men kjære vene for noen kommentarer folk kan finne på å legge igjen. Av og til går ikke ting helt som planlagt, og grunnen er ikke nødvendigvis noe man ønsker å dele med hele verden. Håper virkelig ikke du får samme type kommentarer Caroline. Stå på! Du er et forbilde 🙂

  PS: Likte boka di! Og ha en riktig fin dag i morgen!

 13. Så gøy 😀 Jeg er russ, men jeg har IKKE hatt det morsomt, hhaha!

  – L

 14. Poster samme kommentar her som i Trines blogg:
  Nå har ikke jeg noe særlig innsikt i bakgrunnen til Trine og Carolines engasjement i dette sykkelarrangementet, men folk må da få lov til å trekke seg/ombestemme seg/ikke ville likevel selv om de er offentlige personer? Jeg skjønner veldig godt at Caroline ikke har lyst til å sykle, hvis hun hadde planlagt å gjøre det sammen med en venninne som nå ikke kan. Hvorfor Trine ikke kan, er som hun sa av personlige grunner, og ingen har rett til å stille spørsmålstegn ved det. Selv om de blogger om seg selv, betyr ikke det at vi som leser har rett til å vite alt de tenker og foretar seg…

 15. Michelle

  visste ikke at dere hadde sponset russen! Så generøst da 🙂 Ja, russetiden var en fin tid, men er veldig glad jeg er ferdig med den tiden også. Kos deg med besøk hjemme og ha en fantastisk 17 mai feiring i morgen 😀 Håper det blir sol i hele landet 😀

 16. Så fint at dere sponser jentene. kos dere i kveld 🙂

 17. SÅ utrolig bra at du støtter russen i nærmiljøet ditt !:)

  Jeg måtte le litt når jeg så at de hadde problemer med russebilen, det var samme bilen som vi hadde da vi var russ i 06 – men godt du har en handyman som hjalp til! 🙂

  Ha en supernydelig kveld 🙂
  KLem

  Rebekka
  https://fyllings.blogg.no

 18. Så kjekt då 🙂 Nei, det er absolutt ikkje lett å planlegget eit heilt år fram i tid. Håpe dåkke får gjennomført det ein annen gang 🙂

 19. Ser ut som en herlig gjeng 🙂 Kos deg i kveld, Caroline!

 20. Men du er jo lav da 😀

  1. Fotballfrue

   Jeg er 170 🙂

   – C

   1. 170 er vel ikke lavt i det hele tatt! Jeg er 166 og føler meg ikken spesielt lav en gang, kanskje jeg burde Hehe

  2. Det er vel svært få som ser på 170 cm på jenter som lavt?

 21. SÅ gøy!

 22. Kan ikke du lage ett innlegg om russetiden din? haha, det hadde faktisk vært kjempeartig!

 23. Haha, har dere satt gjestene i gang på mølla eller? 😉

  Ha en FIN kveld!! 😀

 24. Jeg har lurt på en ting når det gjelder lavkarbo… Jeg synes det er veldig vanskelig å holde seg til ¨dietten¨ dersom en skal være sosial og komme på middag hos andre. Hva gjør du når du blir invitert bort og de ikke serverer lavkarbo? Spiser du det da?

 25. Uvant å se deg i flip-flops. Uansett er du utrolig pen, så jeg følte jeg måtte legge igjen en kommentar. Kunne du laget en sommerguide om antrekk i syden eller lignende. Liker at du sponser russebusser. Er russ om 3 år selv, men vennegjengen min vil heller bruke penger på å reise et fantastisk sted sammen, men fortsatt være med på russefeiringene uten buss/bil 🙂

 26. Christine

  Nå ble jeg veldig glad! Jeg synes det er kjempekult at dere har sponset en russebil fra lokalstedet! Det viser at man bryr seg om lokalmiljøet og ønsker å bidra til et godt miljø og god inkludering av alle. Dette burde flere bli inspirert av:)
  Klem

 27. Hei jeg er en jente på 16 som går på Tindlund U.skole, pleier ofte å stoppe opp i lærergangen og se på klassebildet ditt. Du er så pen! Og 170 er jo høyt! Jeg er bare 155 og blir ofte mobbet for det, jaja søtt å være lav også hehe <3 Elsker bloggen din

 28. Så søt du er (du ser jo fantastisk ut i både høye hæler og lave flip flops!!)

  Vil bare si at jeg har kjøpt boka di og lager mange av oppskriftene dine! Er det beste jeg har smakt!!!!!!:) tusen takk!:)

 29. Hvorfor tok du ikke på deg høye hæler? Da ville du vært høyest 😀

 30. Så utrolig hyggelig gjort av dere! Du og mannen virker som noen flotte mennesker som tar godt vare på de rundt dere 🙂

 31. Hva står det på tatoveringen til Lars-Kristian?

 32. Wow hvis du er 1.70 må jo de være kjemper! haha lurer på hvordan jeg hadde sett ut ved siden av dem da, jeg som er knapt 1.60 🙂

 33. Jeg elsker bloggen din og deg! Jeg går på tindlund ungdomskole, 10.klasse og helt siden 8.klasse har jeg ofte sett på klassebildet ditt fra 10.klasse som henger i lærergangen.Så pen du var da, og så pen du er nå! Missunnelig

 34. Hadde du heldress eller snekker da du var russ? :))

 35. Du kan ikke legge ut noen bilder fra du var russ da? :-p

 36. Hvor høy er du? jeg bare føler at du alltid har vært så høy:D

 37. Så hyggelig da! Hvordan fungerer det egentlig å sponse en russebil? =)

  Lizbethosnes.com – En ærlighetsblogg. Hverdagen og mine interesser, og lidelsen Anoreksi. Lizbethosnes.com

 38. Kan du ikke legge ut bilder fra du var russ? 😀 alltid gøy å se på gamle bilder! Jeg var russ i fjor selv, herregud. Blir så misunnelig da jeg har sett folk spradle rundt i de rød buksene i en måned nå!

 39. Brynhild

  Kan du ikke lage et innlegg med bilder og der du forteller russetiden din da? Hadde vært gøy å se hvordan du var når du var russ 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *