Morning glory

God morgen!

Er det flere early birds der ute? Her hjemme er det bare Hugo og jeg som er oppe, så vi sitter på kjøkkenet og spiser frokost. Tyrkisk yoghurt med müsli og bringebær-og limesaus. Hugo får ikke så mye av akkurat det, men. Lukter fortsatt nystekte rundstykker og brød fra i går kveld, ikke en vond lukt å våkne til.

Jeg er så trøtt som jeg ser ut. Var i seng rundt ett i natt. Zzzzz. .

Nå skal jeg snart avgårde på ELIXIA, klokken åtte går startskuddet der. Senere i dag kommer Cecilie hit med bildet vårt som er ferdig, gleder meg til å vise dere!

Fikk også klokken vår opp på veggen i går kveld, den gjør seg så fint akkurat der!

Ha en fin dag så lenge ♥

85 kommentarer

 1. God morgen, Caroline! Ha en kjempefin dag 🙂

 2. Jeg er også early bird 🙂
  Hehe<3

 3. God morgen, Caroline! Ha en super 16. Mai 🙂

 4. Du ser jo så fresh ut selv på morran!

 5. EliseRoalstad

  Du er så fin! og så søt hund 😀

 6. Eatly bird<3 Du må fortelle mer om bringebær- og limesausen din! Den hørtes fantastisk ut:)

  1. Fotballfrue

   Det er bare resten av toppingen etter 17.mai-desserten 🙂 Oppskrift lenger ned på siden 😀

   Klem!

   1. Early bird* 🙂
    Men tusen takk, den må jeg prøve 😀

 7. Marianne

  God morgen fotballfrue 🙂 Ønsker deg en fin dag, er spent på å lese om 17.mai feiringen deres:)

 8. God morgen! Var på spinning fra halv syv til halv åtte og så på skolen fra åtte for å jobbe med masteroppgaven, satser på at jeg også kan regne meg som morgenfugl da 😉 Ha en fin dag og bra trening Caroline! Alltid like gøy å lese bloggen din 🙂

  1. Fotballfrue

   Flinka! Lykke til med masteroppgaven 🙂

   Klem!

 9. Siw Irene

  Er morgenfugl jeg 🙂 Det første jeg gjør når jeg står opp er å se om du har skrevet noe innlegg siden jeg la meg kvelden før, og det siste jeg sjekker før jeg legger meg…. Går det an å si at man er «avhengig» av feelgood skrivingen din.

  Ha en fin dag!!! og god 17. mai i morgen

  1. Fotballfrue

   Liker lesere som følger med 😀 Håper dagen blir fin 🙂

   Klem!

 10. Ha en din dag, Caroline 🙂

 11. Ønsker deg en flott formiddag, Caroline 🙂 Masse lykke til på morgentrening!
  Er kjempe spent på å se maleriet 😀

 12. ha en fin fin dag caroline, gleder meg til å se bilde! 😀

 13. God morgen;) Vet sannelig ikke hvem av dere 2 som er søtest?? Men tror det må være Hugo, sorry hehhe. Det er foresten ikke bare du som liker skoene dine, synes du har mange nydelige. Ha en fantastisk flott dag!!

  1. Fotballfrue

   Hehe, enig 😉 Tusen takk <3

   - C

 14. Morning glory indeed! Det er helt fantastisk å stå opp tidlig, og ha hele dagen foran seg! 😀
  Ha en strålende dag!

 15. Jeg synes du så flott ut. Hugo så nesten trøttere ut :p
  Klokken passet perfekt inn der!!

 16. Hei du! Jeg syns at det er veldig hyggelig at du legger ut så mange gode ideer både på innredning, shopping, trening og mat. Jeg leser av og til – men tar da en skikkelig bolk så jeg får med meg masse. På mandag fikk jeg levert en Lulu sminkepung i posten etter å ha lest blogginnlegget ditt- hehe. Stå på – du er rå!

 17. Flinke deg!
  Oppe tidlig selv i disse dager. Eksamenslesing.. Må få mest mulig ut av hvert minutt 😉
  Ha en kjempe god dag! 😀

 18. Skal du ikke sykle for Stine-Sofie stiftelsen likevel? Har lurt litt på det siden du ikke har skrevet om noen forberedelser i forkant, og ser at Trine Grung sier du ikke skal fordi hun ikke skal?

  1. Fotballfrue

   For ett år siden skulle vi være med på hele, deretter hendte det veldig mye for begge parter som gjorde at vi ble nødt til å si oss enige i at vi kun rakk å være med på de første etappene. Nå har det hendt noe for Trine sin del som gjør at hun ikke kan delta, og da faller dessverre jeg fra også, fordi dette var noe vi skulle gjøre sammen. Det var Trine som henvendte seg til meg i april i fjor, og jeg ønsket å være med fordi vi skulle gjøre dette sammen. Jeg er utrolig lei meg for at det ikke blir noe av, og har veldig lyst til å henge meg på en etappe underveis, kanskje sammen med Lars-Kristian. Vi jobber med saken, og skal prøve på det 🙂

   1. Klarer du ingen ting alene?
    Selvstendig du er…. Så dette var kun en «jentetur» for deg, eller?

   2. Fotballfrue

    Du burde ikke uttale deg om ting du ikke har peiling på. Respekter andre mennesker.

   3. Synes det er synd fordi det er en fantastisk fin stiftelse som kjemper for det viktigste i hele verden; barn.

   4. Fotballfrue

    Det er jeg helt enig i, men hovedbudskapet er fortsatt her, og det er å spre ordet. Det kommer jeg ikke til å slutte med selv om jeg ikke skal sykle. Det er åpent for alle andre å sykle noen etapper også, så du kan også være med 🙂

    – C

   5. Cecilie

    Synes det er utrolig smakløst av deg å faktisk si at sykkelturen var «noe du og Trine Grung skulle gjøre sammen», som en eller annen jentetur…. Det handler jo om å skape blest og sponsorer til stiftelsen…. Når du i tillegg profilerer deg selv med at du støtter stiftelsen og skal delta på turen, og så ikke nevner med et ord at du ikke skal delta likevel, så synes jeg du mister troverdigheten din…

   6. Fotballfrue

    Jeg har ikke skrevet noe om turen siden august, Cecilie, nettopp på grunn av usikkerheten. Så spar deg for kvalme oppgulp, for det du sier henger ikke på grep. Jeg støtter stiftelsen og kommer fortsatt til å skrive om dette og om turen uavhengig om jeg sitter på sykkelsetet i 4 uker eller ikke. Når det er sagt har jeg allerede sagt at jeg skal prøve å være med en etappe, og da håper jeg virkelig at du også er der.

    – C

 19. God morgen 😀 herlig start på morgenen, spesielt med nytt innlegg her, hurra!
  Klokken passet utrolig fint der, kjempefin 🙂

 20. ville bare si at jeg syntes 17 mai temaèt i boka di var så fint, det er heldige gjester som kommer til dekket bord hos deg i morgen:)

  Har du tatovering i øyenbrynene dine? syntes de så så fine å jevne ut når du ikke har sminke på, vurderer å gjøre det selv.

  Ønsker deg en fin 17 mai imorgen:)

 21. Den klokka var skikkelig stilig 🙂 Bakte knekkebrødene dine i går så nå sitter jeg å spiser de med egg på 🙂 De er så gode! Ha en fin dag 🙂

 22. Fredsdatter

  Hihi, Hugo ser like trøtt ut som deg! Søte begge to 🙂 Ha en superfin 16. mai!

 23. Magnhild

  Haha! Jeg drømte om deg i natt!!
  Drømte at du hadde invitert et kneppe med folk hjem til middag.. Husker du kom inn døren i treningklær og ville begynne å vise meg rundt i huset og plutselig klarte jeg å sette sammen huset ut ifra bildene fra bloggen (bortsett fra at det ikke lignet i det hele tatt…:p) stuen var lys men kjøkkenet var bitte lite og ganske mørkt.. Lars-Kristian sto å laget middag og skulle absolutt ha STORE mengder fiskepudding i maten.. Haha, fikk meg en latter da jeg våknet, ja 😀

 24. Michelle

  ahh, deilig lukt å våke til ja 😀 Uff, jeg har faktisk ikke sovet en skikkelig god søvn på 3 dager.. sikkert bare eksamensnerver.. Gleder meg til ferien nå 😀 Det gjør vel du også? Er jo ikke så lenge til dere reiser til varmere strøk, heldige 😀
  Ha en super dag Caroline 🙂

 25. Du er så fin! 🙂
  Ha en fin dag, og kos deg med besøk senere 🙂

 26. Jeanette

  Hei Caroline, når har jeg prøvd å kommentere på de 2 siste innleggene uten hell, så jeg prøver igjen 🙂
  Jeg skal i bryllup i slutten av mai, og har funnet meg en kjole som har en korall lignende farge, men så er jeg så usikker på hvordan farge jeg kan ha til sko og evt veske? Hadde blitt veldig glad for svar 🙂

 27. Marita Ø

  Oioi, her er akkurat frokosten kommet ned i magen, mens du er vel ferdig på trening alt, hehe 🙂 Følte for å ta igjen litt søvn i dag, ikke skole før klokken to. Jippi! Så blir det en god joggetur senere i dag på meg 😀 Ha en fin dag, dette var et koooselig innlegg å starte dagen med, klem!

 28. Jeg våkna klokka 5!! Men det var av kynnere da… får håpe lillejenta vil ut snart, hehe:D

 29. Hei
  Hvor har du kjøpt det oliventreet du har i hjørne på bildet? Veldig fint, så ut som et ekte tre. Alle de jeg har funnet ser veldig uekte ut.

 30. Elsker klokken!!!
  Ha en kjempefin dag 🙂

 31. Så fint med klokken der! Lukten av nystekte rundstykker kan ikke måle seg med noe, mmm 🙂 Håper du har en fin morgen.

  1. Var vel igrunn en ganske lik kommentar jeg tenkte å komme med, så skriver under på den 😀

   – L

 32. Line Henriksen

  Hei solstråle.

  Hørtes veldig god ut den frokosten din. Kanskje du har lyst til å legge ut oppskriften etterhvert. Men var i grunn ikke derfor jeg ville skrive til denne denne gangen. Jeg skal i en rekke bryllup denne sommeren, og må gå til innkjøp av noen nye kjoler. Har sett at du har kjøpt fine bryllupskjoler på nettet tidligere, kanskje du ville si litt disse sidene?

 33. Dette er litt utenfor innlegget, men.. Hvor får man kjøpt sånn chip til å ha i skoen, altså den som tilhører Nike+ appen? Har letet litt rundt. Mener å huske at du hadde dette for en stund siden 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg kjøpte hos vanlig sportsbutikk 🙂

   – C

   1. Ingunn

    Okei! Tusen takk for hjelpa 🙂 Sportsbutikk next!

 34. Hvilke str har du, i den hvite skinnjakken? Jeg er litt høyere enn deg, men ellers er vi samme size.
  Er den kort i armene?
  Håper på svar, slik at jeg kan bestille den 🙂
  Ha en fin dag, søteste Caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   Var akkurat passe på armene mine 🙂 Ville kanskje gått for s om du er litt høyere enn meg? 🙂

   – C

 35. SÅ fantastiske bilder !;D
  Jeg er så misunnelig på det lille idylliske huset deres – jeg kunne mer enn gjerne tenkt meg å bodd så landlig og romantisk som dere gjør 🙂

  Ønsker deg en god onsdag søte deg 🙂

  Klem
  Rebekka
  https://fyllings.blogg.no

 36. ragnhild:)

  klokken passet utrolig bra der!! Perfekt plassering.

 37. Jeg lurte på om du kunne forklare litt rundt hvorfor du dropper Norge på langs på sykkel med Stine Sofie-stiftelsen? Du var jo så gira i høst, og nå lurer jeg på hvorfor du ikke engang nevner på bloggen at du ikke skal gjennomføre? Synes det er ganske dårlig av deg å være superentusiastisk og skryte deg selv og dine framtidige prestasjoner og «snillhet» overfor stiftelsen opp i skyene, få masse creds for det, og så bare la det koke vekk i kålen og håpe at ingen skal etterspørre det igjen. At Trine Grung ikke skal dra, bør vel ikke hindre deg i å dra? Mange andre kvinner skal jo delta på det. At det ikke passer, bør heller ikke være en hindring, siden du har visst om dette kjempelenge og kunne prioritert. Ikke for å være slem mot deg, jeg bare synes at dette er en såpass viktig sak, og liker ikke at du ikke nevner det en gang…

 38. Cute morning!

 39. hei! jeg er kjempefan og jeg skal være i siljan og se på toget. også leste jeg et sted at du også skulle det! Derfor lurte jeg på hvor du skulle stå, for da kunne jeg kommet bort og sagt hei!!! det hadde vært koselig <3

  1. Fotballfrue

   Hei! Du, det vet jeg ikke ennå 🙂 Men Siljan er jo ikke så stort, så vi sees sikkert 🙂

   Klem!

 40. Lyckliga Ingrid

  Ønsker deg også en strålende dag, Caroline! I helgen prøvde jeg ut knekkebrød-og burgerbrød oppskriftene dine og de var ikke annet enn suksess! I dag har jeg spist «protein/rømme/cottage cheese» etter trening og det var SÅ godt! I morgen skal jeg bake lunsjbrød til 17. mai brunch. Gleder meg!
  Jeg spiser ikke direkte lavkarbo, men jeg prøver å kutte helt ut hvetemel. Tusen takk for fantastiske oppskrifter! Du inspirerer virkelig alle til å gå for en sunnere og mer sporty livsstil.:)

  1. Fotballfrue

   Ja, ikke sant det er godt? 😀 Bare hyggelig, søteste!

   Klem 🙂

 41. Hei, det bilde du har på den andre bilde litt bakerst i bilde? Er det et brudebilde? Kan du vise et litt større bilde av det?

  Klem! 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, det er to engler 🙂

   – C

   1. Haha, obs… 🙂

    Ha en fin dag!

 42. Den klokken er bare helelsk!<3

  1. Fotballfrue

   Den gjør veldig mye 😀

   – C

 43. Josefine

  Står opp klokken kvart over 6 hver dag, siden jeg må på skolen 🙂 heldigvis trives jeg så godt at det er lett å stå opp til verdens beste venner 😀

  1. Fotballfrue

   Enig 🙂

   – C

 44. Til og med hunden ser trøtt ut! 😀

  1. Fotballfrue

   Hihi 😀

 45. Haha, ja, jeg ser at både du og Hugo er trøtte, men du ser veldig smasing ut likevel 😉
  Er du sminkeløs her?

  1. Fotballfrue

   Jeg har sminket øyenbrynene også har jeg litt mineralpudder og lypsyl, ellers ingenting. Trener som oftest sånn 🙂

   – C

 46. Off,du så trøtt ut(men da også nydelig som alltid),du må jo unne deg litt sovn siden du venter gjester og stresser med ett selskap for 17mai. Duften av nybakte rundstykker er en skikkelig koselig hjemmefølelse,for ikke å snakke om den nytraktete kaffeduften! Uansatt:Ha en nyyydelig 17mai,måtte den bli perfekt som alt annet du tar deg til:) God klem!

 47. Hei søte Caroline! Jeg elsker bloggen din, og synes den er sååå inspirerende! Har du noen tips til oss som skal holde 17. mai-frokst/lunsj i morgen? Jeg er like detaljefrik som du er, og hadde satt pris på noen råd. Klem

  1. Fotballfrue

   Har en del tips i boken min, men har også blogget om det 🙂 Søk på 17.mai og tips til detaljfrikene i søkefeltet mitt, så kommer det en del opp 🙂

   – C

 48. åååå Carolinee <3 Du er så vakker!
  Request til neste gang: Kan du lage et innleg om yrket ditt? Hva du driver med osv? Hadde vært utrolig bra! Litt sånn motiverende da! 🙂
  xoxo

 49. Heisann! I forhold til et lavkarbokosthold er det mulighet for å spise f.eks havregryn?

  1. Fotballfrue

   Egentlig ikke 😉

   – C

   1. Elisabeth

    Havregryn er jo veldig sunt med blant annet mye fiber som holder fordøyelsen i sjakk og vesentlige vitaminer og mineraler som jern, sink, E-vitamin og tiamin/B1 (noe som kan være vanskelig å få seg på andre måter). Er jo også kjent for å senke kolesterolet.
    Synes ikke at Ane skal kutte ut dette i kosten sin, men det er nå min mening 🙂

   2. Fotballfrue

    Havregryn inneholder ingen næringsstoffer som du ikke kan få fra andre, bedre proukter med lavere innhold av karbohydrater. Når det er sagt, om Ane ikke har noe problemer med helsen, kan hun font spise litt havregryn.

   3. Elisabeth

    Kan du være så snill å komme med forslag om hvilke varer man kan spise for å få seg jern og sink? Sliter litt med å få i meg nok av dette gjennom kosten, og da synes jeg havregryn er perfekt. Men synes ikke smaken er all verden, så kan det være greit med noen alternativer til dette.

   4. Fotballfrue

    Gode kilder til jern er kjøtt og grønne grønnsaker 🙂

    – C

  2. https://www.matvareguiden.no/Havregroet-med-melk

   Denne virker kurant… :o)

   Uansett, om du spiser en porsjon havregrøt for dag, lavkarbokosthold eller ikke, så er det sunt og godt for kroppen. Jeg spiser det selv pga næringen, for jeg trenger ekstra med jern og zink bl.a. og det går så fint så. En kan ha blåbær og kanel over for å sette mer smak på grøten.

   Forøvrig har jeg sett enkelte oppskrifter på lavkarbobrød som inneholder litt havregryn, men jeg har ikke oppskrift å linke til så jeg kan ikke si noe mer konkret om det..

   1. Fotballfrue

    Moderate mengder med havregryn, for en person ikke har noen helseproblemer (diabetes, fedme, etc), er problemfritt 🙂

    – C

 50. Söt bild på dig & fin blogg 🙂

 51. Dere ser fantastiske ut på morgenkvisten begge to, men Hugo ser en smule trøttere ut enn deg her! 😉 Har du alltid vært et a-menneske? Jeg er det stikk motsatte av deg, og elsker å sove leeenge! Man får ofte dårlig samvittighet for å være et sovedyr når man ser hva alle dere andre a-mennesker har fått utrettet på den tiden hvor vi andre bare sover. Men så tenker jeg som så at man får jo gjort like mye, det er jo bare at dagen begynner litt senere, og varer litt lengre;)

 52. Berit Kristine

  Så koselig bilde av deg og Hugo! Er så morro du har hundene dine med i bloggen din. Håper ikke de blir skremt av alle lydene på 17.mai. Er mange hunder som blir det, dessverre. Ha en fin dag!

 53. Hei. Hvor har du fått tak i klokka? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *