Bryllup på Skagerak Arena

Hei dere!

Nå er hele familien hjemme igjen etter uavgjort på Skagerak Arena. For en kamp. Jeg skal ikke uttale meg, men situasjonene som oppstod der hører ikke hjemme noe sted. .

Litt av dagens: Blomsterbukser H&M / Bluse Cameo / Belte og sko Nelly / Smykke og ring Halsa – Treasures.no

Uansett! I pausen i dag var det faktisk vielse av alle ting, ikke med én prest, men med to. Jeg blir jo så rørt av det minste, så jeg stod og sippet som en nær slektning.

Siljanlosjen ♥

Mamma, svigermor og jeg:

Vielse til venstre / pauseoppvarming til høyre. Sprøtt!

Her snakker vi supportere! Se så gjennomførte!

Nå skal jeg dekke bordet til morgendagen, før vi skal spise middag (!!!) også må jeg finne sengen. Jeg er SÅ fantastisk trøtt, men gleder meg sånn til å våkne i morgen, så det går helt fint. Skrives i morgen tidlig, fineste!

38 kommentarer

 1. Hehe! de var litt harry også!;) men søtt da, fotball er jo en lidenskap;)
  Så utrolig lik Lars Kristian er Moren sin:)

 2. nyskjerrigper

  Hva skjedde der?! :O

 3. Jeg ELSKER den buksen din. Den er perfekt til deg!
  Kjempe flott brudepar!
  Ønsker deg en fantastisk feiring i morgen!! 😀

 4. God middag!

 5. Heihei Caroline 🙂

  Jeg lurte på hvor du har kjøpt den utstillingsdukken. Jeg tror den står på ett av soverommene, om jeg ikke tar feil.

  1. Hvis du har kjlpt utstilligsdukke så har jeg utrolig lyst til å vite hvor du har kjøpt det eller hvor man kan få tak i en 🙂

   Ha en kjempe fin 17. Mai 🙂

 6. Woho, fire innlegg på en dag! 🙂
  Har du gjort det før? 🙂
  Kos deg på 17.mai!(idag..) 😀

 7. En ting er og heie på odd, men man gifter seg rett og slett ikke på fotballbanen, snakk om lite romantisk! Kommer min framtidige kjæreste til og fri til meg på en fotballbane, sier jeg nei! For det er bare flaut, og ikke romantiskt i det hele tatt.. Nei, så grusomt!!

  1. Haha, det sier vel litt om deg det da. Ikke det at jeg hadde villet gifte meg på en fotballbane. Men hvor jeg hadde blitt fridd til hadde ikke avgjort om jeg hadde sagt ja eller nei.

   1. Noen velger kirke, andre strand, noen tinghus, mens andre fotballbane. Heia friheten til å velge, jeg synes dette var knalltøft gjort=)

  2. Hva som er romantisk for deg trenger ikke være romantisk for andre:) Heldigvis er vi ulike:)

  3. Nå har jo folk ulike oppfatninger om hva som er romantisk. Kirke, stor fest, masse blomster og «prinsesse» for en dag vil være romantisk for noen, mens for andre vil det være kliss og så langt fra romantikk som mulig. Her er tydelig både mann og kvinne opptatt av fotball og ODD, så da må vel de få ha seremonien der hvor de føler seg hjemme. Regner med du er ganske ung siden du ikke kan se verdien i denne seremonien og kjærligheten dem imellom.

  4. Teit kommentar. Disse 2 er stormfullt forelsket i hverandre. Han falt pladask for henne på en bortekamp mot VIF. Han fridde til henne på internakmap mellom supporterklubben og apparatet til ODD og fikk ja. De elsker ODD grenland begge to og tilbringer mye tid i både supporterklubb og på stadion. Til de som vet hvem de er kom ikke dette som noen overaskelse i det hele tatt. De inviterte alle som var på kamp til fest etterpå. Å si at dette ikke var romantisk blir bare dumt!

 8. Litt trist å se at hele media-Norge tar Odd sin side. Ja, uten tvil var det «på grensen»-spill av noen spillere, men det er ingen behov for å henge ut en person som ett svin!! Det blir bare for lei og teit, syns personlig synd på Bo, han har spillet fotball i over 20 år og har aldri skadet noen med vilje. Blir en trist dag imorgen hvis det er alt som skal bli husket etter Tippeligaens 9.ende runde, kunne ønske det ble mer fokus på å hedre en fantastik spiller som desverre ikke er her lenger.

  1. man skal aldri ta side, men stakkars han som ble skadet, skjeven ut av ledd, hjerne rystelse og skadet hele ansikte. legen hadde sagt vis han hadde fått foten 2com lenger unnas så har han kommet til å død.. Bo er sikkert en kjempe bra spiller men foten skal aldri så lang ut i lufta.
   hva synes LK om denne sakken da??

 9. Ååååå, fine de var <3 Sikkert en spesiell stemning med vielse på en fotballkamp 🙂

  Fine klær, du er nydelig 🙂

 10. Hei 🙂

  var på kampen i dag, heia Oddrane 🙂 hadde håpa å få se deg etter å ha lest bloggen så lenge, men den gang ei.. kanskje neste gang 🙂 helt enig med deg, det som skjedde hører ikke hjemme noe sted og det var for å si det på godt skiensk, helt på trynet… Satt og heia litt ekstra på Lars Kristian, jeg er den som ikke roper mye, men måtte bare rope til LK 🙂 vet ikke helt hvor jeg ville med denna kommentaren, men ville bare si at jeg synes det er såååå hyggelig at dere har flytta ned hit 🙂 så håper jeg at jeg kan få et bilde med deg en gang 🙂

  Klemmer fra Lizzie, skiensjente ;o)

 11. Karoline

  Du sier du ikke skal uttale deg, men så gjør du det likevel.. Smart :p

  1. Hun har jo ikke akkurat uttalt seg? Alt hun sier er at det ikke hører hjemme på en fotballbane. Det som skjedde på Skagerak er ikke Fair Play i det hele tatt. Kanskje var det et uhell, men likevel, når man er spiller på så høyt nivå (sier ikke at det ikke er viktig uansett, for det er det) bør man være mer forsiktig. Det hadde vært noe annet om Caroline hadde skrevet et helt innlegg om saken, det har hun ikke gjort. Derfor syns jeg ikke hun har uttalt seg!

   1. Fotballfrue

    Er helt enig med deg 🙂

 12. haha, må jo bare være drømmebrylluppet da!

 13. Han ligner skikkelig på moren sin! Så morsomt å se 🙂

 14. Huff, selv er jeg Sandes ULF fan, men må selvfølgelig si meg enig at den slags oppførsel fra vår keeper er helt uakseptabel. Veldig leit, for jeg så veldig frem til denne kampen mellom ODD og ULF. :C

 15. Perfect look! love your floral pants!!!
  xoxo;) Lili
  https://natcosmetics.blogspot.com/

 16. Hei. Lurer på hvilken størrelse du har i bikiniene fra victoria’s secret?
  Varierer det fra model til model, eller har du samme størrelse i alle?
  Også lurte jeg på hvilken størrelse du har i denne bikinien –> https://www.victoriassecret.com/ss/Satellite?ProductID=1265803868488&c=Page&cid=1334717242124&pagename=vsdWrapper

  Er S det samme som 34A, eller det er mye større?
  Er ikke sikkert du hvet alt dette, men håper på noen svar:)
  Digger bloggen din, stå på videre!!

 17. Hah, så bra funnet på, å gifte seg på en stadion! 😉

  Ha en superfin dag i dag! 😀

 18. Vil bare ønske deg og Lars Kristian en fin 17.Mai feiring;-))

 19. Victoria

  Ah, godt hun ble gift… Men hun slutter vel ikke å være utro av den grunn. M….a kjærring.

 20. Dere er begge veldig like mammaene deres ,ser jeg! haha

 21. Her jeg bor er det regn og vind, så jeg går ikke i tog eller drar opp dit der det er grøt, pølse, kaker og diverse taler og program 😛
  Det blir en kjedelig 17-mai feiring for min del 🙁 . Men jeg skal ut til besteforeldrene mine senere idag og spise litt kaker og sånt da 🙂

 22. Oi, Lars Kristina ligner på moren sin 😮

 23. Marigona

  neei, noe så utrolig søtt! 😀 Det vart veldig spesielt, noe en sjeldent ser 🙂
  Du var kjempe fin Caroline! 😀

 24. Så nydelig brudepar altså! =)

  Lizbethosnes.com – En ærlighetsblogg. Hverdagen og mine interesser, og lidelsen Anoreksi. Lizbethosnes.com

 25. Ser det er mange andre som har komentert det at Lars Kristian var utrolig lik mamman sin, men det er sant!
  Elsker de blomstrete buksene dine!! 😀

 26. Haha, dette var morsomt! Søsteren min som bor i skien er lærling hos en systue, og det er hun som ble tilgitt oppgaven å sy på Odd-emblemet på kjolen, samt brodere inn «Odd for alltid uansett»!

 27. Elizabeth

  Hej Caroline!
  Var köpte du blusen? Googlat på Cameo men finner den inte… Tacksam för svar och tack för en fin blogg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *