Sportsmaster

God morgen! Da er dagens økt unnagjort, og det uten at jeg har vært på ELIXIA. Dit skal jeg ikke igjen før i morgen. Fy søren, for en fantastisk investering det er å ha en tredemølle i huset, kanskje et av de smarteste innkjøpene jeg har gjort. Blir fantastisk når vinteren kommer, og uteløping er totalt utelukket. Jeg er glad!

Denne har fått plass på gjesterommet oppe, så det spørs om ikke både stepmaskin, rockering og treningsball finner veien hit også. Kombinert treningsrom-og gjesterom. Helt fantastisk! Ikke noe press på de som overnatter, altså. .

Møllen bestilte jeg hos sportsmaster.no. Endte opp med modellen T70 som blant annet har flere forskjellige dempinger, og det er gunstig for knærne mine som har vært i hardt vær tidligere. Vifte har den også, viktig 😀

Vel. Nå må jeg styre videre, har hundre ting å få unna i dag. Håper dagen deres blir fin! Vi skrives senere!

126 kommentarer

 1. Jannicke

  Hei 🙂

  Jeg har et spørsmål som jeg håper du kan hjelpe meg med.
  Jeg jobber med en oppgave der jeg tar for meg lavkarbo-saker i VG. For en stund tilbake skriver du i kommentarfeltet på innlegget «Tilbakeslag» at VG har 4 kilder som er imot lavkarbo, og kun 2 som er for. Jeg lurer på om du har noen konkrete navn på disse mest sentrale kildene brukt av VG?

  Jeg tar særlig for meg VGs negative fremstilling av lavkarbo (og deres mulig skjulte agenda mtp vektklubben), så det hadde vært til stor hjelp om jeg hadde hatt disse sentrale kildene som et utgangspunkt for videre analyser av artikler osv.

  På forhånd, takk 🙂

  1. Fotballfrue

   Hei!

   Jeg siktet til en spesifikk sak, husker ikke hvilken det var eller hvem som var for/imot :/

   – C

 2. Vet du selv hvor strøken du er? Vanvittig flott,og en stor inspirasjon.Bloggen din skiller seg ut fra alt annet ved å ose kvalitet,både i innhold(dine skriveferdigheter) og vakre bilder.

  1. Fotballfrue

   Vet du selv hvor god du er? Dette varmet virkelig på en dag hvor tiden ikke har strukket til <3 Tusen, tusen takk!!

   Mange klemmer <3

 3. Alexandra

  Det er det jeg kaller hverdagsluksus – tredemølle hjemme! Flinke deg 🙂 <3

  1. Fotballfrue

   Å, jeg elsker den 😀

   Klem!

 4. Hei, Caroline! Vet du hvordan man kopierer over et bildet fra Google og inn til Open Office på Mac? Hadde blitt så glad for svar <3

  Nydelige deg, forressten 🙂

  1. Fotballfrue

   Er det ikke bare å markere, klikke kopier og deretter cmd+v?

   Klem!

  2. cmd på mac (evt eplemerke) brukes på samme måte som ctrl på andre pcer. Altså copy = cmd + c og paste = cmd + v

 5. hei karoline!

  jeg må bare si at du er en veldig stor inspirasjon og gir meg motivasjon. jeg er inni en veldig god treningsperiode nå men i dag sa kroppen nei, og heller ja til noe godt. så jeg gikk på butikken å handlet mørk sjokolade som jeg «koser» meg med mens jeg leser til prøve i morgen. merker jeg har litt dårlig samvittighet, men man lever jo bare en gang. det er derfor jeg liker deg og din blogg så godt, du har ikke det hysteriske presset på å dra deg på trening når kroppen sier nei, og å motstå sjokolade selv om det bare er tirsdag uten dårlig samvittighet.

  digger deg! 🙂

  1. Fotballfrue

   Herregud, kos deg med god samvittighet 🙂 Elsk på mørk sjokolade <3

   Klem!

 6. Sykt lyst på!!!!

 7. Lurt, lurt, lurt. Dette må jeg vurdere å kjøpe selv, vi har idag spinning sykkel og den bruker jeg hver dag. Men jeg føler
  jeg blir så stiv i ryggen av det, det er på en måte bare bena som går rundt. Men med tredemølle får du nok mer fart på kroppen ja,
  dette må jeg se å skaffe meg, godt tips!

 8. De burde lage en tredemølle som kunne kobles opp på strømnettet, slik at man «lagde» sin egen elektrisitet! Så mye som du løper Caroline, så hadde sikkert strømregningen gått i minus og dere kunne ha solgt strøm!

 9. Ann Helen

  Det er vel fint å ha både vinter og vår? 😀 Du pleier jo ikke løpe så mye ute.. ?
  Ser fantastisk ut!! Du er heldig 🙂

 10. jeg har ett litt teit spørsmål, men øker mannen din inntaket av karbohydrater rett før en kamp eller lignende? bare lurer for jeg så ett program med basketballspillere som snakket om å spise karbohydrater før kamp, og de kuttet ned på det ellers. 🙂

  1. Lars-Kristian Eriksen

   Jeg spiser 250-350 gram karbohydrater dagen før jeg har kamp. Alle andre dager spiser jeg lite karbo 🙂

   1. hehe okey takk. 🙂 bare lurte, de viser så mange interessante program på E! :p

 11. Århh, skulle ønske jeg hadde tid til å trene så mye som du gjør :(( Sitter med nesen godt plantet i studiebøkene mine, og gruer meg til de to kommende eksamenene. Dessverre må nok det komme foran treningen :/ Vanligvis pleier jeg å trene 5 ganger i uken, men nå blir det forkortet til 2-3 ganger i uken :((

  Jaja, back on track når eksamenene er ferdig 😀 Værtfall så ser du nyyyyyyyydeliiiiig ut, og har fineste stilen i verden <3 (men kan til tider være litt for damete for min stil, haha) Men du er bare helskjønn!

  Klem

 12. Kan du fortelle litt om treningen din, hvordan du legger opp intervallene og pausene osv, med tanke på tid og lengde på de ?
  og gjerne noen gooode styrkeøvelser (lår, rumpe, mage) 🙂

 13. Dwightinha

  Åååå, så fiiiin!
  Må ha. Må ha. Du har fått meg til å løpe igjen skjønner du, og jeg begynner å kjenne igjen meg selv.

 14. Vi har investert i en mølle selv, faktisk på gjesterommet! Utrolig nyttig 🙂

 15. Eg har samma tredemølla! Eg er kjempe nøgd, hatt den i ca 1,5 år no 🙂 Godt brukt for å sei det sånn!

 16. Kjersti

  Hei! Hvordan liker du tredemøllen din nå som du har brukt den en stund? Jeg vurderer å kjøpe og vil gjerne høre dine erfaringer. Får man treningsgleden din på kjøpet? 😛 På forhånd takk:)

 17. Hei,
  Nå har du jo hatt tredemølla i hus en stund, så må bare spørre.. Hvordan synes du den påvirker strømforbruket? Klarte ikke å finne noe informasjon også tenkte jeg kanskje du kunne hjelpe 🙂 Har innmari lyst til å kjøpe en selv..

  1. Fotballfrue

   Har vi ikke merket noe til 🙂

 18. Hei,
  Sjekk denne frekkasen. Nå er mølla de til salgs på finn.

  http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=44321321

  1. Fotballfrue

   Haha :p Er ikke samme mølle engang, dårlig 😉

 19. Hei spreke du!
  Fortsatt fornøyd med denne? Vi er på jakt etter tredemølle, jeg for jogging og mannen for trening til 4dagersmarsj.
  Hjertelig hilsen
  Ida

 20. Siri Nilsen

  Hei Caroline,

  jeg kikker på tredemølle (sportsmaster), er du fremdeles fornøyd med kjøpet? Eventuelt noe du savner på tredemøllen du har?

  Siri 🙂

  1. JA 😀 Ingenting å utsette på den 🙂

 21. Kan man ha denne på forskjellige incline? 🙂

  1. Caroline

   Ja 🙂

 22. Hei,

  Ser at du har den i andre etasje. Funker det greit å ha tredemøllen i 2. etasje i et vanlig hus? Hva er maksinens vekt?

  Mvh
  RJ

  1. Caroline

   Det gikk helt fint hos oss 🙂 Har satt den ned i 1.etasje nå da. Jeg husker ikke helt, men den veier godt over 100kg.

 23. Har virkelig lyst til å kjøpe meg en 3D mølle, men vurderer å ha den på rommet mitt i andre etasje. Var det ingen problemer å ha den der for deg? Og bråker den du har veldig mye? <3

  1. Caroline

   Den er ganske tung, men om du får den opp så er det ikke npe problem. Den bråker en del, men ikke sånn at det er plagsomt 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *