Sportsmaster

God morgen! Da er dagens økt unnagjort, og det uten at jeg har vært på ELIXIA. Dit skal jeg ikke igjen før i morgen. Fy søren, for en fantastisk investering det er å ha en tredemølle i huset, kanskje et av de smarteste innkjøpene jeg har gjort. Blir fantastisk når vinteren kommer, og uteløping er totalt utelukket. Jeg er glad!

Denne har fått plass på gjesterommet oppe, så det spørs om ikke både stepmaskin, rockering og treningsball finner veien hit også. Kombinert treningsrom-og gjesterom. Helt fantastisk! Ikke noe press på de som overnatter, altså. .

Møllen bestilte jeg hos sportsmaster.no. Endte opp med modellen T70 som blant annet har flere forskjellige dempinger, og det er gunstig for knærne mine som har vært i hardt vær tidligere. Vifte har den også, viktig 😀

Vel. Nå må jeg styre videre, har hundre ting å få unna i dag. Håper dagen deres blir fin! Vi skrives senere!

126 kommentarer

 1. Jeg og en venninne har også hatt en treningsøkt;) Kan tenke meg at det er en god investering ja! 😉 Hadde vi ordnet plass her skulle jeg også gjort det. Men heldigvis bare en 500-600 meter til treningsstudioet så klarer meg nok.

 2. Christine

  Du er helt rå, Caroline. Virkelig ikke mange som klarer å få alle ballene som du har i lufta til å gå feilfritt rundt. 🙂 Du er en stor inspirasjon!!

 3. Hvordan ble du frisk i knærne igjen? Jeg er redd jeg greide å overbelaste mitt høyre da jeg trente styrke for noen uker siden, og nå dør jeg etter å komme igang med cardio-trening igjen!

 4. Herlig! Investering i helse kan aldri måles i kroner og øre:)) Ha en fortsatt super dag C…Klem fra Boss Royal og meg:))

 5. Åh, må være fantastisk å ha mølle hjemme! Det er jo noen ganger man gjerne vil trene, men ikke rekker å dra til treningsstudioet;) Du er superflink! Ha en deilig tirsdag;)

 6. Deilig å bare kunne trene hjemme 😀 Men… klarer du å løpe leeenge uten å ha TV eller noe å se på? 😮 da hadde jeg dødd av kjedsomhet, haha.

 7. Gratulerer! Tenker det gjør hverdagen din enklere og mer effektiv nå 🙂 Lurer på en ting: hvordan syns du det er å løpe på mølla hjemme med utsikt ut av vinduet/rett inn i veggen? Ser for meg at jeg hadde syntes det hadde vært ganske kjedelig å løpe der alene til så lite å se på, hvis du skjønner. Ikke kritikk, men bare lurer siden jeg noen ganger har vært inne på tanken å kjøpe egen mølle hjemme.
  Ha en fin dag! 🙂

  1. Fotballfrue

   Synes det fungerer fint hittil, men det er jo først i dag jeg prøver den 😉 Hører på musikk, så det går så det suser 🙂 Fint å titte ut i skogen 🙂

   – C

   1. Agus/Anne

    Gratulerer med en super helse-investering, vakre! Vi har hatt mølle hjemme i snart 4 år, og jeg blir aldri lei den. Har montert ei hylle foran den hvor jeg har mac-en min. Laster ned eller har i DVD-er når jeg løper, som regel TV-serier som jeg ikke rekker å se på TV. Når jeg har rolige økter, har jeg ikke musikk på ørene, men lyd på TV-serien. Når jeg løper harde økter, har jeg musikk på ørene og lydløs på Mac-en – leser teksten. Utrolig hvor fort løpetida går og innimellom lengter jeg etter en episode eller to på mølla. Men digger også å løpe ute, hele året.

    Lykke til med 17. mai forberedelsene, superwoman!

   2. Fotballfrue

    Tusen takk 😀 Så på tv da jeg løp i dag, funket veldig bra å ha ipaden foran der, også har vi tv2sumo, så det ble nyheter og beverly hills vekselvis 😀 Haha 🙂

    Takk, det samme <3

    Klemmer!

   3. Du får montere en liten tv rett foran møllen, så skal du se at tiden plutselig flyr 😉 Finnes jo små modeller som ikke er så dominerende i et rom 🙂

  2. ..det er vel ikke så mye utsikt på et treningssenter heller…samma utsikten hver gang dær også…

   1. På mitt treningssenter er det til tider så bra utsikt at det er vanskelig å konsentrere seg. Hahah!

   2. Fotballfrue

    Haha 😀

  3. Noen skal jo bare snu alt til noe negativt da. Kan vel ikke være noe verre å ha en tredemølle på et treningsstudio enn hjemme vel, men samma det…
   Jeg vil også ha en sånn, men har dessverre ikke plass, men en gang – en gang! =) Gratulerer med en super investering, Caroline! Fint å se at du ikke har kjøpt av de dyreste, en eller annen luring sa jeg burde velge de over 20 tusen, så det la en demper på hele greia;)

   1. Fotballfrue

    Takk 😀 Jeg snakket med kundeservice der, og de hjalp meg til å finne en som de mente var bra for meg 🙂 Det var altså denne 🙂 Greit at den ikke koster skjorta, selv om det egentlig er ganske dyrt. Som sagt er det jo uansett en investering 🙂

    Klem!

 8. Så utrolig herlig å ha dette hjemme! Når jeg en gang får ett mer permanent hjem enn hva studietiden tilbyr kommer nok dette til å være noe av det jeg ønsker meg mest. Kjempe fin plassering av tredemøllen også -fint å se ut når man løper 🙂

 9. Hvorfor løper du så mye? Det er jo ganske usunt for både skjelett og muskler. Burde heller fokusere på styrketrening og halvere løpinga…

  1. Fotballfrue

   Usunt å løpe? Haha, nå har jeg hørt det også! Kroppen er skapt for bevegelse 🙂 Jeg trener masse styrke også. Kjekt å gjøre begge deler 😉

   – C

  2. Ja, huff, kjempe usunt å løpe! Mye bedre å sitte i sofaen med en stor og god skål chips! 😉
   Løping er vel noe av det beste man kan gjøre med kroppen sin 😀

   1. For noen kan det være belastende å løpe veldig mye, det er ikke enten eller Mari;) men det virker som om Caroline ikke har noen problemer med dette så da kan det vel ikke akkurat kalles usunnt. Og dessuten trener hun jo faktisk en del styrke slik jeg har skjønt det, så jeg tipper hun har en fin kombinasjon. Det viktigste for motivasjonen er jo å finne noe man trives med og som føles bra for en selv. Alle har inviduelle behov og ønsker 🙂 Heier på alle som gjør sitt beste!
    PS: Du ser alltid så sporty ut Caroline, blir glad 😀

  3. Haha, det er jo helt motsatt! Løping er en av de beste treningsformene du kan drive med for skjelettet. All vektbærende trening er svært bra for bentettheten, noe vi jenter bør tenke på når vi blir eldre. Det forebygger osteoporose i stor grad. Styrketrening er også forebyggende, men det beste er å kombinere det med vektbærende kondisjonstrening som løping 🙂

 10. vet du om det tar mye strøm med en tredemølle? 🙂
  har hørt at man ikke merker det, men på treningsstudioet sa de at det tok mye strøm..:/
  håper du kan svare meg:)
  klemklem!

  1. Fotballfrue

   Det har jeg ikke tenkt på :/ Vil ikke tro det. Er jo bare å trekke ut støpselet om kvelden 🙂

   Klem!

   1. Karoline

    Vi har 3D-mølle selv, men den står nede på vakserommet. Det trekker en del strøm ja – men det går fint så lenge vi ikke kjører vanskemaskinen samtidig 🙂

  2. Agus/Anne

   Hei Gunvor,
   Vi merket ikke noe økning på strømforbruket da vi kjøpte mølla. Den er jo bare på mens du løper, ellers slår du den helt av. På treningsentrene brukes de jo nesten uten stans fra morgen til kveld, de de merker nok litt til strømforbruket.

  3. De på treningsstudioet vil jo du skal komme dit så klart de sier mølla sluker strøm …. :)))))

 11. høres deilig ut! jeg har verken penger eller lyst til å gå på treningssenter, så eneste formen for trening jeg har er gåturer og sykkelturer. klarte ny rekord igår *Stolt*. riktignok bare 1mil og 4km men hadde ikke tid til mer for jeg fant ut at «wops. semesteroppgave har frist 29mai» så ja, har rimelig tidspress merker jeg. haha. godt jeg jobber best under press, men må få tid til litt trening fordi om. jeg har blitt avhengi

  1. Fotballfrue

   Jobber best under press selv, jeg 😉 Masse lykke til!

   Klem!

 12. Så kjekt med eget treningsrom hjemme! Det er min fremtidige drøm også.. 😉
  Bestilte forresten boka di i dag og gleder meg enormt mye til få den i postkassen! Stå på! :):)

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig å høre 🙂 Håper du liker den!

   – C

 13. å herregud så deilig det så ut! jeg drømmer selv om en tredemølle! Tenk så deilig å høre på musikk og ha vinduet åpent og løpe! Nå kan du jo også løpe i kun treningsbh også! dersom du skulle hatt lyst til det!!

  1. Fotballfrue

   Haha, det er sant 😀 Skal jeg jammen gjøre neste gang 😉

   – C

 14. Älskar din blogg! Ha en fin dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søteste!

   Klem!

 15. Du ser bare fint! Ha en fin dag 🙂

  1. Fotballfrue

   <3

 16. Ooh, håper jeg også får meg treningsrom når jeg ‘blir stor’ 😀

  – L

  1. Fotballfrue

   Haha :p

 17. Benedicte

  Takk for at du la ut nettsiden hvor du har bestilt tredemølla! kommer til å shoppe treningsutstyr når anledningen byr seg 😀

  1. Fotballfrue

   De har så stort og bra utvalg 🙂

   – C

 18. Jeg har så lyst på nye treningssko og de du har der er så fine! Kan du bare svare meg her på kommentarfeltet hvor du har kjøpt de? ♥ Klem

  1. Fotballfrue

   Bestilte de på nike side hjemmesider, laget de selv 🙂

   – C

   1. oi men sender nike.com til norge nå? for husker vi prøvde for ett år eller to siden og da kom det til slutt opp at de ikke kunne sende til norge..?!?

   2. Fotballfrue

    Det er vel akkurat ett år siden jeg bestilte de, så det var rart :O

    – C

 19. Marita Ø

  Herlig! Forstår deg godt når du har så lang vei til ELIXIA 🙂 Ha en flott dag, Caroline 🙂

 20. Se, der var beistet på plass 😀 Tredemølla altså, ikke deg, haha! Kan tenke meg det blir deilig å slippe å kaste bort masse tid i bil på landevei att og fram til ELIXIA på travle dager 🙂
  Lykke til med alle dagens gjøremål, du er så strukturert og flink, Carolinemor!

 21. Jeg har nå begynt å gå på lavkarbo, men noen ganger bryter jeg det.
  Vil dette gjøre noe?

  1. Fotballfrue

   Nei, det er vanlig å skeie ut innimellom, det gjorde du sikkert før også 😉

   – C

 22. Elizabeth

  Hei! Du sier du har slitt med knærne tidligere. Det har jeg fått smerterlig oppleve også nå. Hva gjorde du for å bli kvitt det?
  Veldig fin blogg du har 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg hadde slimposebetennelse og løperkne, gikk til behandlig hos fysio 1-2 ganger i uken i 2-3 mnd. 😉

   – C

   1. Jeg lurer litt på om disse kneproblemene du fikk kom helt akutt, eller om det var noe du kjente tendenser til en periode og likevel trosset slik at det gradvis ble verre? Jeg kjenner av og til vondt i kneet, av og til i benhinnen (tror jeg? foran på leggen) etter at jeg jogger, da tar jeg det rolig noen dager og venter til det går over. Redd for at det skal bli kronisk eller mer alvorlig! Men tror du jeg kan pådra meg noe sånt likevel, helt plutselig?
    Hvordan artet det seg for deg?

    Forresten er det nok du som i stor grad har fått meg opp fra sofaen og ut på veien! Inspirerende 🙂

   2. Fotballfrue

    Det ble gradvis verre, og jeg bare gasset på. Ikke bra. Ta det rolig noen dager, eller så vil det kanskje bli verre. Oppsøk gjerne en fysio 🙂

    Klem!

   3. Andrea Sørlie

    Mitt tips er å gå til legen/fysio med en gang! Jeg startet å merke smerter i knærne for 4 år siden men sjekket ikke ut noe før i høst og da fikk jeg vite at jeg har kronisk senebetennelse i begge knærne 🙁 Veldig kjipt!

 23. Drømmer om mølle hjemme selv, må være så fint! 🙂

 24. Visste ikke at tredemøller kunne ha demping og vifte, men kanskje de fleste har det (eks på Elixia) bare jeg som ikke har skjønt det 😉
  Sikkert en god investering for deg som er så treningsglad!

 25. too bad I can’t understand a single word , but I am in love with your blog and your pics .. You are beautiful !! best regards from Poland , Katie

  1. Fotballfrue

   <3 <3

 26. Så deilig da 🙂 jeg tror jeg hadde hatt vanskeligere for å komme meg på møllen hvis den hadde stått hjemme, men noen har jo bedre viljestyrke enn meg, haha 😉

 27. Haha, du er søt <3 Er ikke lenge siden du aldri skulle ha noen tredemølle i hus iallfall, fordi det var mye bedre å løpe utendørs 😀

  1. Fotballfrue

   Hahaha, er ikke så glad i å løpe i skogen alene, og asfalt er i hvert fall ikke bra :O

   – C

 28. Ihh, hvor ser den god ud! Jeg kan godt forstå at du/I investere i noget så godt, når det også bliver brugt meget. Jeg ville ønske vi kunne have en hjemme i lejligheden, men mine naboer og underboer vil nok ikke være så glade for det :O)

  Håber du får meget glæde af den. Dejlig dag

  <3
  Pia Sabine

 29. Nå sparer du i hvert fall masse tid på å komme deg til mølla fremfor å kjøre til Skien:D

 30. Litt misunnlig på den mølla. den fikk min til å se ut som den var fra 18-pilogbue. nå fikk jeg lyst på ny. men uansett deilig med mølle hjemme. jeg bor laaangt ut på landet, og som småbarnsmor i tillegg, blir det vanskelig å komme seg til treningssenter. så mølle hjemme er perfekt.
  ha en fortsatt strålende dag vakre solstråle, og god 17 mai.
  klem

 31. vera kralsen

  hei caroline. så heldige som har fått tredemølle hjemme! det vil jeg også ha…
  jeg har fulgt bloggen din en stund og har et spørsmål. du går ofte i skjørt… hvordan holder du bena dine hårfrie?? hehe… jeg har dessverre kraftig hårvekst og må barbere legger og lår annenhver dag hvis jeg skal vise frem bena mine… hvordan holder du deg hårfri og hvor ofte?

  1. Fotballfrue

   Jeg barberer leggene noen ganger i uken, kan like gjerne gjøre det hver gang du dusjer, så holder de seg glatte og fine 🙂

   Klem!

 32. Michelle

  ingen dum invistering nei! vil gjette at den kommer til å bli godt brukt 🙂 Dere har nesten et eget lille treningsstudio i huset dere nå! Heldige 😀

 33. Marie Johnsen

  Hei! Først og fremst vil jeg bare si at jeg digger deg Caroline, og jeg har absolutt ingen ting vondt å si om deg. Jeg synes du virker som et fantastisk menneske og forbilde. Jeg håper virkelig ikke at du tar til deg spørsmålet mitt med noe negativt, for det er virkelig ikke ment slik. Kommentaren min trenger ikke godtas engang.. Men, jeg har alla samme kroppstype som deg, og lenge har jeg slitt med puppeområdet. Jeg har lest på bloggen din og jeg vet at før fikk du mye kritikk/spørsmål. Jeg bare lurer på om du har fått silikon lagt inn? Eller har du et magisk tips til en jente i nød?

  1. Fotballfrue

   Det gjør ingenting at du spør 🙂 Jeg har ikke implantater, tenker at det eventuelt får komme når jeg har fått barn, om det da skulle vise seg at jeg trenger det. Magisk tips. . Hmmm 🙂 Bruk en god BH, og vær fornøyd med de du har 🙂 De passer helt sikkert perfekt til kroppen din 🙂

   Klemmer 🙂

 34. Hei.

  Jeg lurte på om du hadde mulighet til å skrive et innlegg (eller bare svare her) om hvordan du får tid til alt du gjør om dagene. Hvor henter du motivasjon til å få gjort alt. Det er så mye jeg selv skulle gjort og som jeg vet jeg har tid til, det er bare at alt annet frister i stedenfor. Hadde vært super takknemlig for tips.

  😀

 35. Åååh jeg også har så lyst på tredemølle! Elsker å løpe på det, men klarer ikke når jeg er på treningssenter når jeg føler alle stirrer! Har dessverre verken penger eller plass å ha den (fattig student!) enda, men en sikker investering for fremtiden 😉

 36. Så fin! Håper du får en kjempe fin dag!:)

 37. Vi har det også, men jeg blir bare dårlig og svimmel av å løpe på den, desverre :/

 38. hei. Bare et lite spørsmål: Hvordan ville du ha stylet et hvitt skjørt, det er kort og smalt og går litt ut ved knørene.og jeg skal ha høye hæler som er i fargen nude. er litt i tivil om overdel.

  1. Fotballfrue

   Mintfarget overdel <3

 39. Kan virkelig tenke meg at denne var midt i blinken for deg altså! =)

  Lizbethosnes.com – En ærlighetsblogg. Hverdagen og mine interesser, og lidelsen Anoreksi. Lizbethosnes.com

 40. Hei Caroline,
  Jeg har lett litt og beklager om jeg spør om noe som allerede er svart på 100 ganger, men klarer ikke å finne noe informasjon om hvem eller hvordan du får tatt bildene av deg selv? Synes bildene du har er veldig fine og er derfor nysgjerrig. Setter veldig pris på svar :o) + at jeg synes du er en kjempeinspirasjon :o)

  1. Fotballfrue

   Lars-Kristian er hobbyfotograf, så han tar de 🙂

   – C

 41. Caroline

  Siden du trener så mye utholdenhet som du gjør, hvorfor varier du ikke mellom løping, spinning, ellipsemaskin, etc? 🙂 ELIXIA har jo ofte flere spinningtimer om dagen 🙂

  Ha en fin dag, klem :):)

 42. Den mølla så fin ut. Kan du legge ut litt mer om den når du får testa den litt mer? Hva du er fornøyd med og hva som kunne vært bedre osv. Ønsker meg tredemølle!

 43. Hvor ble det av den salgsbloggen? Lagt ned? og hvorfor? <333

  1. Fotballfrue

   Det er jo ages ago 😉 Det ble så mye styr :/

   – C

 44. Heisann 🙂

  LCHF kostholdet, – hva er det egentlig det går ut på i korte trekk?
  Jeg er i gang med en livsstilsendring, og selv om det egentlig bare er en del små justeringer jeg skal i gang med, så er jeg meget nysgjerrig på denne typen kosthold som jeg hører en del om. Så jeg hadde satt stor pris på om du ville skrive et par ord, hvordan du personlig oppelver at ditt liv har blitt etter at du endret kostholdet, og eventuellt om du vil legge ut noen gode linker til sider der det står om dette kostholdet/livsstilen.

  🙂 Takknemmelig for svar 🙂
  – Nina 🙂

 45. You look smashing!:)

 46. åååh, det har jeg også lyst på! Når jeg får eget hus skal jeg også kjøpe meg tredemølle og ha treningsrom hjemme. Man sparer jo penger på det i det lange løp når man ikke er medlem på noe treningssenter.

 47. Skulle gjerne hatt ein sånn, ja 🙂
  Håpe du hadde ein super dag!

 48. Hadde vært fint om vi hadde hatt en tredemølle på skolen, som funker! Sjønner bare ikke greia med å ha den der når ikke den funker……

 49. Det så ut som en digg mølle 😉 Liker når man kan trykke på sånne fartsknapper så man slipper å holde inne en knapp i evigheter for å endre hastighet!! I hvertfall når det er snakk om intervaller 🙂

 50. Jannicke

  Hei 🙂

  Jeg har et spørsmål som jeg håper du kan hjelpe meg med.
  Jeg jobber med en oppgave der jeg tar for meg lavkarbo-saker i VG. For en stund tilbake skriver du i kommentarfeltet på innlegget «Tilbakeslag» at VG har 4 kilder som er imot lavkarbo, og kun 2 som er for. Jeg lurer på om du har noen konkrete navn på disse mest sentrale kildene brukt av VG?

  Jeg tar særlig for meg VGs negative fremstilling av lavkarbo (og deres mulig skjulte agenda mtp vektklubben), så det hadde vært til stor hjelp om jeg hadde hatt disse sentrale kildene som et utgangspunkt for videre analyser av artikler osv.

  På forhånd, takk 🙂

  1. Fotballfrue

   Hei!

   Jeg siktet til en spesifikk sak, husker ikke hvilken det var eller hvem som var for/imot :/

   – C

 51. Vet du selv hvor strøken du er? Vanvittig flott,og en stor inspirasjon.Bloggen din skiller seg ut fra alt annet ved å ose kvalitet,både i innhold(dine skriveferdigheter) og vakre bilder.

  1. Fotballfrue

   Vet du selv hvor god du er? Dette varmet virkelig på en dag hvor tiden ikke har strukket til <3 Tusen, tusen takk!!

   Mange klemmer <3

 52. Alexandra

  Det er det jeg kaller hverdagsluksus – tredemølle hjemme! Flinke deg 🙂 <3

  1. Fotballfrue

   Å, jeg elsker den 😀

   Klem!

 53. Hei, Caroline! Vet du hvordan man kopierer over et bildet fra Google og inn til Open Office på Mac? Hadde blitt så glad for svar <3

  Nydelige deg, forressten 🙂

  1. Fotballfrue

   Er det ikke bare å markere, klikke kopier og deretter cmd+v?

   Klem!

  2. cmd på mac (evt eplemerke) brukes på samme måte som ctrl på andre pcer. Altså copy = cmd + c og paste = cmd + v

 54. hei karoline!

  jeg må bare si at du er en veldig stor inspirasjon og gir meg motivasjon. jeg er inni en veldig god treningsperiode nå men i dag sa kroppen nei, og heller ja til noe godt. så jeg gikk på butikken å handlet mørk sjokolade som jeg «koser» meg med mens jeg leser til prøve i morgen. merker jeg har litt dårlig samvittighet, men man lever jo bare en gang. det er derfor jeg liker deg og din blogg så godt, du har ikke det hysteriske presset på å dra deg på trening når kroppen sier nei, og å motstå sjokolade selv om det bare er tirsdag uten dårlig samvittighet.

  digger deg! 🙂

  1. Fotballfrue

   Herregud, kos deg med god samvittighet 🙂 Elsk på mørk sjokolade <3

   Klem!

 55. Sykt lyst på!!!!

 56. Lurt, lurt, lurt. Dette må jeg vurdere å kjøpe selv, vi har idag spinning sykkel og den bruker jeg hver dag. Men jeg føler
  jeg blir så stiv i ryggen av det, det er på en måte bare bena som går rundt. Men med tredemølle får du nok mer fart på kroppen ja,
  dette må jeg se å skaffe meg, godt tips!

 57. De burde lage en tredemølle som kunne kobles opp på strømnettet, slik at man «lagde» sin egen elektrisitet! Så mye som du løper Caroline, så hadde sikkert strømregningen gått i minus og dere kunne ha solgt strøm!

 58. Ann Helen

  Det er vel fint å ha både vinter og vår? 😀 Du pleier jo ikke løpe så mye ute.. ?
  Ser fantastisk ut!! Du er heldig 🙂

 59. jeg har ett litt teit spørsmål, men øker mannen din inntaket av karbohydrater rett før en kamp eller lignende? bare lurer for jeg så ett program med basketballspillere som snakket om å spise karbohydrater før kamp, og de kuttet ned på det ellers. 🙂

  1. Lars-Kristian Eriksen

   Jeg spiser 250-350 gram karbohydrater dagen før jeg har kamp. Alle andre dager spiser jeg lite karbo 🙂

   1. hehe okey takk. 🙂 bare lurte, de viser så mange interessante program på E! :p

 60. Århh, skulle ønske jeg hadde tid til å trene så mye som du gjør :(( Sitter med nesen godt plantet i studiebøkene mine, og gruer meg til de to kommende eksamenene. Dessverre må nok det komme foran treningen :/ Vanligvis pleier jeg å trene 5 ganger i uken, men nå blir det forkortet til 2-3 ganger i uken :((

  Jaja, back on track når eksamenene er ferdig 😀 Værtfall så ser du nyyyyyyyydeliiiiig ut, og har fineste stilen i verden <3 (men kan til tider være litt for damete for min stil, haha) Men du er bare helskjønn!

  Klem

 61. Kan du fortelle litt om treningen din, hvordan du legger opp intervallene og pausene osv, med tanke på tid og lengde på de ?
  og gjerne noen gooode styrkeøvelser (lår, rumpe, mage) 🙂

 62. Dwightinha

  Åååå, så fiiiin!
  Må ha. Må ha. Du har fått meg til å løpe igjen skjønner du, og jeg begynner å kjenne igjen meg selv.

 63. Vi har investert i en mølle selv, faktisk på gjesterommet! Utrolig nyttig 🙂

 64. Eg har samma tredemølla! Eg er kjempe nøgd, hatt den i ca 1,5 år no 🙂 Godt brukt for å sei det sånn!

 65. Hei! Hvordan liker du tredemøllen din nå som du har brukt den en stund? Jeg vurderer å kjøpe og vil gjerne høre dine erfaringer. Får man treningsgleden din på kjøpet? 😛 På forhånd takk:)

 66. Hei,
  Nå har du jo hatt tredemølla i hus en stund, så må bare spørre.. Hvordan synes du den påvirker strømforbruket? Klarte ikke å finne noe informasjon også tenkte jeg kanskje du kunne hjelpe 🙂 Har innmari lyst til å kjøpe en selv..

  1. Fotballfrue

   Har vi ikke merket noe til 🙂

 67. Hei,
  Sjekk denne frekkasen. Nå er mølla de til salgs på finn.

  https://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=44321321

  1. Fotballfrue

   Haha :p Er ikke samme mølle engang, dårlig 😉

 68. Hei spreke du!
  Fortsatt fornøyd med denne? Vi er på jakt etter tredemølle, jeg for jogging og mannen for trening til 4dagersmarsj.
  Hjertelig hilsen
  Ida

 69. Siri Nilsen

  Hei Caroline,

  jeg kikker på tredemølle (sportsmaster), er du fremdeles fornøyd med kjøpet? Eventuelt noe du savner på tredemøllen du har?

  Siri 🙂

  1. JA 😀 Ingenting å utsette på den 🙂

 70. Kan man ha denne på forskjellige incline? 🙂

  1. Caroline

   Ja 🙂

 71. Hei,

  Ser at du har den i andre etasje. Funker det greit å ha tredemøllen i 2. etasje i et vanlig hus? Hva er maksinens vekt?

  Mvh
  RJ

  1. Caroline

   Det gikk helt fint hos oss 🙂 Har satt den ned i 1.etasje nå da. Jeg husker ikke helt, men den veier godt over 100kg.

 72. Har virkelig lyst til å kjøpe meg en 3D mølle, men vurderer å ha den på rommet mitt i andre etasje. Var det ingen problemer å ha den der for deg? Og bråker den du har veldig mye? <3

  1. Caroline

   Den er ganske tung, men om du får den opp så er det ikke npe problem. Den bråker en del, men ikke sånn at det er plagsomt 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *