Mine beste kjøp . .

. . må være alle skoene mine. Jeg elsker hvert eneste par, og ville aldri vært foruten. Noen samler på frimerker, jeg samler på sko. Høye sko.

Har du som meg, gjort et skokjøp eller andre kjøp med Visa-kort etter 26. mars i år kan du delta og vinne billetter til OL i London denne sommeren. Hver uke blir det gitt bort OL-pakker til avslutningssermonien, og ikke nok med det: Daglig blir det gitt bort forhåndsbetalte Visa-kort til en verdi av 2500 kroner.

//foto: Benny Ottosson

Du kan delta opp til fem ganger per dag, konkurransen finner du her. Om du har vunnet eller ikke, får du vite med en gang. Dersom du ikke har et Visa-kort, eller ikke har gjort noen kjøp på ditt kort etter 26.mars, kan du likevel delta. Les mer her.

Dersom du huker av for å motta nyhetsbrev fra Visa, vil du også ha muligheten til å vinne en Samsung Galaxy Note. Nyhetsbrevene vil inneholde nye muligheter til å delta i konkurranser, samt gode tilbud på produkter, reiser og opplevelser. 

annonse

45 kommentarer

 1. Utrolig mange og fine sko, Caroline!!
  -Hvor er det du kjøper alle de fine skoene??
  Trenger noen flere sko som jeg kan velge mellom 😀

 2. -Får du aldri vondt i føttene av høyhælte sko? 🙂 Er føttene dine «vant med» det?

 3. hva har visa kort og sko å gjøre med hverandre? o.O

  1. Fotballfrue

   Kjøpe sko med visa? :O

 4. Yaya nova

  men hvor kan man delta opp til 5 ganger per dag? er det ingen nettside? eller skjer dette automatisk pga man bruker visa..? syns jeg savnet en link 🙂
  btw. jeg får gnagsår og blemmer når jeg går med høye sko uten strømpe, også ser jeg at du går uten strømpe også noen ganger..har du noen tips? får du såre føtter av å gå med høye sko hver dag? er uansett veldig glad i høye sko og tenker å spare til noen jeffrey campell lita sko 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er link til konkurransen i innlegget, kan godt gjøre den mer synlig 🙂

   JC-skoene er fantastiske på foten, så de får jeg ikke vondt av 🙂

   – C

   1. Yaya nova

    å ? jeg har dratt musen over hele innlegget men merker ingen link..så rart 🙁 ja hadde vært fint om du gjorde den mer synlig:) kan du eventuelt skrive linken til meg her ?:)

    så bra gleder meg til å få et par JC 🙂

  2. Hei Yaya nova. Du burde kjøpe gnagsår plaster fra compeed, fås på apotek. Ta de på før sko og hvis du har fått gnagsår så ta de på. De lindrer med en gang. LOVER!! Brukt de selv.Men har du gnagsår og setter på plasteret IKKE ta det av før det detter av selv. Jeg gjorde det en gang og såret fulgte med. VELDIG vondt. Hvis du får vondt på forfoten finnes det mange geleputer på markedet. Lindrer de å. Håper dette kan hjelpe deg.

   1. Yaya nova

    Takk for tipset:)

 5. Liker deg!

 6. Kunne veldig gjerne drømt meg bort noen timer i «skoskapet» ditt 🙂 Mye mye lekkert! 🙂

  Birte

 7. Hva er det med oss damer og sko? Jeg er også ivrig skosamler, og ikke minst veskesamler;-) Jeg skal svare at jeg er en seriøs samler neste gang noen synes jeg har vel mye sko og vesker, he he…

 8. Hei – wow, du har mange sko. Har du brukt alle skoene?

  Mange fine sko, men tror ikke vi har helt lik smak når det kommer til sko ;/

 9. Flott samling!

 10. Great collection!!!

 11. Likte kommentaren «noen samler på frimerker, jeg samler på sko» – AKKURAT det samme jeg sier når det dukker opp et nytt par i samlingen 😀
  Ha en super dag og 17. mai 🙂

 12. Kristopine

  Hehe mange sko ja! Ønsker meg… 🙂
  Men bortsett fra joggesko, har du noen flate?

  Ha en strålende dag!

  K

 13. Jeg ville slå ihjel for at eje alle dine sko – de er så lækre!
  // http://www.fielind.blogspot.com

 14. Sååå mange fine sko! Helt utrolig å ha så mange! *Misunnelig* Og du er kjempefin med rett hår forresten 🙂

 15. Hei!

  Hvor har du kjøpt skoene du har på deg på det øverste bildet i dette innlegget?
  Utrolig fine! Trenger nye sko til et bryllup i sommer 😉

  Ha en fin dag!

 16. De rosa C.Louboutin skoene dine er min absolutte favoritt!!!

 17. du som er så flink til å trene;
  lurer på din oppfatning og for å ha litt retningslinjer som jente- hva tar du i
  -benkpress (hva er et bra utgangspunkt/naturlig styrke når man ikke har trent, og når man har trent)
  -hangpups
  -pushups

 18. Hvor mange kvadrat er det rommet der?:)

  1. Fotballfrue

   16? Litt usikker :/

   – C

   1. Cecilie

    Okei, nei men det går bra det! da veit eg meir sånn ca. Vi skal bygge sjøl og det er litt vanskelig å vite hvilken størelse man trenger på dei forskjellige rommene. men takk for svaret, det hjalp!:)

 19. Hei, må si at jeg digger bloggen din og har et spørsmål:
  Hvor lagrer du alle klærne, skoene osv hen? du har jo så mye og trenger sikkert en hel garderobe!!

  Hadde vært utrolig morsomt om du hadde svart på det <3

  1. Fotballfrue

   Vi har et walk-in skap 🙂 Det kommer om du søker på bloggen 🙂

   – C

 20. Du har utrolig mange fine sko! Og det å gå på høye heler er vel bare en vane sak. Et spørsmål, har du egentlig noen flate sko? Sånn utenom treningssko.

  1. Fotballfrue

   Jada, men jeg er mest glad i mine høye 🙂

   – C

 21. Den skosamlingen din altså! Hvor mange par har du? Jeg samler også på sko, og pleier å dra frem at det er bedre å samle på sko, som man faktisk kan bruke, enn å samle bare på frimerker eller noe som bare ligger der, når mamma klager på skoene mine 🙂
  Tror jeg må skaffe meg noen sånne hyller jeg også, så jeg kan sette skoene mine fint frem sånn som deg 🙂

 22. Synes jeg så de nydeliiige bryllupskoene dine innimellom alt der? 🙂 Bruker du dem noen gang, eller er de bare til «pynt» ? 🙂 ♥

  1. Fotballfrue

   Pyyynt 😀

   – C

 23. Du er gal. Men fytti katta så mange fine sko!
  Så et par her om dagen med nagler på.. og da tenkte jeg på deg.

  🙂

 24. elsker at du vinkler dette innlegget opp mot skoene dine! det gir så mye bedre kvalitet, og blir et unntak fra de vanlige konkurranse-innleggene på andre blogger 🙂 sier veldig mye om hvor mye mer jobb du legger i bloggen din enn mange andre bloggere!! forresten, når jeg får mitt eget hus, skal jeg også ha et så stort klesskap (med forhåpentligvis like mange klær og sko) 😀

 25. Hei!

  Jeg elsker samlingen din! Jeg kan heller aldri få for mange sko, elsker dem! 😀

  Jeg må innrømme at jeg ikke går så veldig mye med pene sko, ettersom jeg har hest og andre aktiviteter med mer praktiske sko haha 😛 Så lurte jeg egentlig på hvordan du klarer å holde føttene smertefrie og fine i de lekre skoene?

  1. Fotballfrue

   Jeg sitter mye i jobben, så da er det ikke noe problem 🙂 De dagene jeg er mye på farten bruker jeg ofte wedges 🙂 Kjøper ofte en halv – en strl. for store, eller gode såler 🙂

   – C

 26. Utrolig samling,rett og slett til å dø for. Christian Louboutin (daffodil) er min absolutte favoritt, men du poserer ikke så ofte i de såvidt jeg kan se?

  1. Fotballfrue

   Daffodil har jeg ikke :/

   – C

 27. Ja jeg mente Louboutins generelt, men at daffodil er den absolutte favoritt. Jeg har vært stormforelsket i de helt siden jeg så de for første gang da beyonce satt med de på og så på en basketballkamp sammen med Jay-Z. Love at first sight 🙂

  1. Fotballfrue

   Ah, de er dødslekre! Helt enig 🙂

   – C

 28. Hei! Dette er en kjempe flott side og jeg er en relativt fast leser som har et spørsmål.
  Jeg vurderer å kjøpe sko fra USA, og lurer på hva jeg må betale av toll og gebyrer? Legger til at dette er Jeffrey Campbell sko som selvfølgelig kommer på over 200 kr. og over tollgrensa.
  Jeg følte at det var bedre å spørre deg om dette i og med at du har en god del sko og jeg regner med at ikke alle er fra norske butikker.. 🙂

  Hilsen fan fra Skien ! 🙂

  1. Det var jo et godt spørsmål. Jeg tror enkelte butikker lar deg bestille varer og få det tilsendt som gaver og dermed unngår du å betale fortolling sist jeg sjekket. Men Fotballfrua vet sikkert best 😉

 29. Hvor har du kjøpt skoene du har på deg på det øverste bildet i dette innlegget?
  Utrolig fine!

  1. Fotballfrue

   De er fra Sam Edelman 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *