Nummer 8 og 9

God morgen fine lesere, herlige mandag og nye start!  Håper dere har sovet godt. Jeg har sovet bedre enn på lenge, var helt fantastisk å sovne inntil Lars-Kristian igjen. Altfor lenge siden sist! Nå står jeg klar for å bile til ELIXIA i Skien om kort tid, for å gjennomføre ukens første treningsøkt med Alexander. Det blir styrke i dag, også varmer jeg opp selv. Må forresten hate dette regneværet, jeg vil bare reise herfra og til Hellas med en gang, spesielt fordi disse lå på skapet og ventet på meg da jeg kom hjem i går:

Nummer 8 og 9 i min samlingen av fantastiske bikinier. Speaking of: Jobber med en bikiniguide for sommeren 2012 til dere, den kommer i løpet av uken. Senere blir det bare arbeid og tidenes handletur til vi får gjester på onsdag 😀

Håper denne dagen blir den fineste på lenge ♥

112 kommentarer

 1. Så flotte bekinier!!

 2. Alexandra

  Fiine! 😀

 3. Jeanette

  kjempefine! Selv skal jeg også handle masse i dag,blir masse digg på meg:) Håper du får en fin start på uken:)

 4. Hei!

  For noen flotte bikinier 😉 nå må vi snart få litt sommer og sol til Norge! Jeg har ikke turt å bestille bikinier fra VS fordi jeg er så usikker på størrelsen… bruker xs og str 70C i BH, vet du ca hvilken størrelse det er i VS?

  takk for en superduper blogg som lar meg ta en pause i eksamenslesing…gruuuu!!!

  1. Magnhild

   Viss du ser på str. på en BH du har fra før står det ofte to forskjellige str. på den, for eksempel EUR 75B er US 34B 🙂
   70C blir da 32C, ikke noe hokkus pokkus å søke det opp på google 😉

   1. Pernille

    Nei, dette stemmer ikke! EUR 75 B er ikke US 34 B i VC sine størrelser! EUR 75B er US 34 A! Her er det veldig viktig å skille mellom at EUR størrelser og f eks UK størrelser som regel er det samme (bortsett fra at vi sier f.eks 75B, mens de sier 34 B), men US og UK størrelser er ikke det samme – vi kan altså ikke bare anta at en 70 C i EUR størrelse er som i UK 32 C – da 70 C EUR er det samme som en 70 B i VS!Men dette finner man virkelig fort ut dersom man sjekker size chartet til VS! https://www.victoriassecret.com/CustomerService/ShoppingOurSite/SizeChart

 5. Åå så fine bikiner, smelt<33
  men jeg lurte på det belte du bruker hele tiden ifra nelly. har veldig lyst på det men litt usikker på hva jeg kan bruke det til, kan man bruke det til olabukser??:)

  Ha en fin treningsøkt. jeg sitter på jobb nå. så det blir en løperunde etterpå.

 6. Marianne

  Hei. Fantastisk flott blogg du har, er innom flere ganger pr dag og leser alle dine innlegg. Men lurer på om du vil skrive litt mere om tredemøllen du har kjøpt, da jeg ønsker å kjøpe meg en selv og er intr i å høre mere om din!? Hadde også vært gøy med litt sminketips for amatører,hvordan finne riktig sminke/farge og ikke minst hvordan sminke seg 🙂 Setter også pris på tips om hvordan bygge seg opp en basis garderobe! Marianne 🙂

 7. Kjempefine bikiner! Forresten: Leste nettet at startskuddet for «Nordkapp på langs» med Stine Sofie-Stiftelsen går nå til helga. Du skal også sykle, skal du ikke? Syntes å huske at du skrev om det i fjor eller noe. Så utrolig spennende, det blir jo en kongetur!

  1. Fotballfrue

   Du tenker nok på Norge på langs 🙂 Startskuddet går til helgen, og jeg skal sykle de to første etappene 🙂

   – C

   1. Nordkapp på langs, haha. Er det mulig….. Men jeg trodde du skulle sykle hele Norge, jeg. Eller har jeg gått glipp av noe? 🙂

 8. Søte bikinier! 🙂 Skjønner at du gleder deg til å ta de i bruk!

 9. Herlig! Nå gleder jeg meg enda mer til sommeren 🙂 De var superfine!

 10. Silje Merete

  Hvordan er str hos Victoria’s Secrets?

 11. Christina

  Åh,de var kjempe flotte! Lurte på om du kunne tatt med brede skuldre og kort mage i bikiniguiden din?-.-

 12. Nydelige bikinier! Den hvite var utrolig søt.
  Jeg har vurdert å bestille fra VS, tar det lang tid før pakken kommer, og hvor mye betaler du utenom det selve bikinien koster (feks 60 $)?

  Håper du får en strålende fin dag, elsker bloggen din 🙂

  Klem

 13. Så fine bikinier! 🙂
  Gleder meg til bikiniguiden også.
  Ha en strålende dag søte deg<3

 14. TIPS:

  Jeg har et godt tips til deg! 😀 På allergimat.no har de en lavkarbokampanje, med masse lavkarbomat på tilbud.
  Sukrin, sukrinmelis, fiberhusk, mandelmel og alt annet du trenger for å bake 🙂
  Bestiller du for 700 kr blir det ingen ekstra kostnader overhodet. Jeg bestilte akkurat, og har en god stund.

  Ha en fin dag^^ klem<3

 15. Virkelig fine – især nummer 8 🙂

 16. Michelle

  Det var to søte bikinier, spesielt den hvite! Kommer nok godt med i samlingen vil jeg tro 🙂 God trening Caroline, sitter meg kaffekoppen og prøver å samle opp litt energi før jeg selv tar turen for uken lengste styrkeøkt på bein.. ahhh, men deilig når den økten er ferdig 😀
  ha en super dag <<3

 17. Så fine 🙂 selv har jeg aldri bestilt bikinier fra VS, holder meg til h&m eller kjøper på destinasjonen 😉

 18. Så flotte bikinier! 🙂 Gleder meg til å gå til innkjøp av årets bikinier selv, hihi 🙂 Men har ikke funnet overdeler som er som en vanlig BH ennå, noe jeg føler at jeg må ha =/ Vet du om noen?

  Lizbethosnes.com – En ærlighetsblogg. Hverdagen og mine interesser, og lidelsen Anoreksi. Lizbethosnes.com

  1. VS har mange med vanlig bh-overdel (både med og uten mye padding). Changebutikkene her hjemme i Norge pleier også å få inn mange fine bikinier nærmere sommeren 🙂 vet de har begynt å få inn noen i butikkene nå

 19. hei,

  hvilken størrelse bruker du fra victoria’s secret? har villet klikke hjem noen bikinier lenge nå, men er så usikker på str.
  noe tips? ha en super dag!

  1. Magnhild

   VS sine bikinier er normale i størrelsen, bare at størrelsene er skrivet i US i stede for EUR som vi bruker i her i Norge 🙂
   70 er det samme som 32
   75 er det samme som 34
   80 er det samme som 36
   85 er det samme som 38
   90 er det samme som 40

   Også bare føyer du til den cupen du har, enten den er A, B, C, DD osv., cupen er den samme 🙂

   1. Hvis du ser på size charten så er ikke cup-str de samme! EUR 75 D blir til US 75 DD.
    her er direkte kopiert fra VS

    US UK FR AUS INTERNATIONAL
    34B 34C 90C 12B 75C
    34C 34D 90D 12C 75D

    Her er 34 B = 75 C så dere må gå ned en cup size, hvertfall på de bhene uten padding 🙂

   2. Fotballfrue

    Har de endret det? Jeg har alltid gått etter at 32 = 70 34 = 75, også er cupene de samme. Det funker for meg 🙂

    – C

   3. camilla

    flotte greier !! – takk for hjelpen søte deg.. glad mandag!

   4. Pernille

    Wait-band er det samme, så det er helt riktig at 32=70 og 34=75, men cupene er ikke det samme! Derfor er det veldig lurt å sjekke ut size charten de har («,) Noe jeg savner fra VS er et bredere størrelsesutvalg på bikiniene, jeg veksler mellom 64E og 70DD i EUR størrelser, men det er ikke noe utvalg for dette hos VS! Må velge en bikini med nærmeste «søsterstørrelse», men blir aldri helt det samme! Føler man burde forvente et bedre størrelsesutvalg enn det de har nå, de er jo tross alt et av verdens største selskaper når det gjelder undertøy og bikini!

   5. Vet ikke om det alltid har vært sånn eller om det er endret jeg. Men jeg har opplevd at når jeg bestilte 75 D (som egentlig da er DD) så var den for liten, så det varierer nok veldig mtp hva slags bh/bikinitopp man bestiller. Og det er jo veldig mye innlegg i bikiniene også så da føles den kanskje mindre enn den er. Fine er de uansett 😀

   6. Vibeke

    Det er DETTE som stemmer. Har selv vært på VS i USA, i tillegg til å ha bestilt en del hjem nylig. Så feks 75B = 34B! 🙂

   7. Magnhild

    Samme her.. Alle BHene mine fra VS har jeg bestillt i 34B og i Norge bruker jeg 75B, passer perfekt..:)

   8. camilla

    tuuusen takk for hjelpen 🙂

   9. Pernille

    Jeg skjønner ikke hvordan du får EUR 75D til å bli US 75DD? Det står jo på VS sine sider at 75 D er tilsvarende 34C (sjekk ut linken) Men vi er enig med at man må som regel gå ned en cupsize fra EUR til US!

    https://www.victoriassecret.com/CustomerService/ShoppingOurSite/SizeChart

   10. Pernille:jeg mente at jeg bestilte i 34D,som jeg trodde var 75 D,men som egentlig er 75 DD. Og da var det rart at den var liten… Hvis du skjønner 🙂

 20. Caroline!
  Her er det krise! Og siden du er mitt moteforbilde over alle moteforbilder, spør jeg deg om råd.
  Saken er at jeg har gått ned nesten 40 kilo, så nå føler jeg meg endelig vel nok til å gå i bikini. Bortsett fra at magen er full av store, skjemmende strekkmerker. Så dermed vil jeg ikke gå i bikini. Spørsmålet er da; kan jeg gå i badedrakt eller vil det se veldig prippent/rart/merkelig ut? Og hva tenker du om monokiniene. Er jo noen fine som dekker magen, men som er åpen på sidene og rygg.
  Er litt stresset, for jeg skal på stranda hvor blant annet drømmeprinsen vil være, så jeg har jo ikke lyst til å skille meg ut med verken strekkmerker eller badedrak. Så jeg vet i grunnen ikke hva jeg skal gjøre ;(
  Jeg er for øvrig 20 år og har vært ovektvektig hele livet, men nå har jeg endelig kommet med ned til normal størrelse.

  Håper du har noen tips å komme med!

  Klem

  1. Fotballfrue

   Vet du, badedrakt er kjempehot, så det kan du helt fint bruke 🙂 Det viktigste er at du føler deg vel 🙂

   God sommer med god selvtillit 🙂

   Klemmer 🙂

  2. At du ikke kjøper deg en Tankini? Det er en bikinioverdel som ser ut som en singlet. Mange lekre varianter. Disse får du kjøpt stort sett overalt. Lindex, Kappahl, Cubus. 🙂

  3. Hanne Kristin

   Jeg har enda strekkmerker etter graviditeten og jeg kjøpte akkurat en fantastisk badedrakt fra ellos i litt pinup style, fikk den hjem i dag og den ser smashing ut på! Den har skikkelig pushup og godt holdin over magen!

   https://www.ellos.no/d/Undertoy-bad-Badtoy-Badedrakter/_/N-1z141puZ1z141y6Z1z1418c?Nr=323425

   1. Fotballfrue

    Den var lekker! 🙂

    – C

 21. Elska bikiniane frå VS, så fantastisk gode!

 22. Å, så fine! VS har de beste bikiniene 🙂

 23. Haha. Godt det ikke bare er jeg som har mange bikinier å velge mellom! 😀 Må jo ha noe som passer til humøret og hvis det er noen på vask/til tørk. Å ta på seg vått badetøy er ekkelt!

 24. supert!! 😉 jeg er litt usikker på hvilken størrelse jeg burde bestille.. kan du si litt om størrelser hos victoriassecret?

  1. Fotballfrue

   Jeg har alltid fulgt strl. guiden på siden deres, finn frem målebåndet 😉

   – C

 25. Hei på deg, nydelige Caroline 🙂

  Har et spørsmål jeg håper du kan hjelpe meg med; mener du har tipset oss om dette før, men sånn «klistermerker» man kan bruke istedenfor BH, hvilken butikk kan jeg få kjøpt dette? Mener å huske at du nevnte Oslo City… Jeg skal bruke en kjole med åpen rygg på 17. mai skjønner du:)

  Ha en fin dag videre!

  1. Fotballfrue

   Cubus 🙂

   – C

 26. Stine Marthinsen

  Håper du tar med noen bikinier som ikke er så dyre, og som ikke må bestilles 🙂 Litt lettere for oss unge studenter!

 27. så fine! 🙂

 28. Wow, de var helt nydelige begge to! Likte spesielt den blomstrete, gleder meg til vi får se de på 🙂 Ha en fin dag, Caroline <3

 29. omg I love it! so pretty
  especially flower one

 30. Marita Ø

  God mandag! Elsker ny uke og ny start 😀 Herlige bikinier, likte spesielt godt den lyse!

  1. Fotballfrue

   Me tooo <3 🙂

 31. Så utroliig fiine! Spesielt den med blomstene på:-) Vil haa!

  1. Fotballfrue

   Gleder meg til å bruke disse om få uker 😀

   – C

 32. Yaya nova

  Hey:) så fine de er 🙂 tenkte å kjøpe noen der etter hvert 🙂 jeg lurte på en ting (det er ikke frekt ment), men bruker du ikke de du kjøpte for maldivene de 2 gangene du har vært der:)? de er jo så fine alle du kjøper!

  1. Yaya nova

   sorry leste litt for fort gjennom innlegget:P btw kan du også inkludere noen monokinier du syns er fine i den guiden du skal lage 🙂

 33. Yaya nova

  oopps beklager misforstå helt!

 34. Elisabeth

  takk for at du la ut om at tor-marius gromstad var savnet. dessverre ble han funnet død i dag morges. hvil i fred…

 35. Utrolig fine bikinier! 🙂

 36. Veronika

  hvor mye betalte du i toll? 🙂

 37. Hei!! håper virkelig du kan svare på dette, lurer veldig på det. Hvor lang tid tok det før du fikk bikiniene? jeg drar til marbella om 3 uker og vet ikke om jeg rekker å få de før den tid??
  Klem:)

  1. Fotballfrue

   Tok ekspresslevering, du kan velge selv ved utsjekk, da får du oppgitt leveringsdato 🙂

   – C

 38. Karoline

  Hvor mye måtte du betale? sånn ca. tenkte jeg skulle bestille meg en bikini fra vs, men lønner seg kanskje å bestille to i samme slengen? 🙂

 39. Hei 🙂 Jeg har et spørsmål som ikke er relevant til innlegget, men som jeg likevel vil stille for jeg vet du vet mye om det, det gjelder nespresso! Jeg har fått en maskin i hus og masse kapsler. Laget meg kaffe i morges, og det smakte deilig:) MEN, så leste jeg at en kopp inneholder 4-5g karbo, og at det er tilsetningsstoffer i nespresso kapslene? Jeg leste en annen plass at det var 100% ren kaffe, og at en kopp inneholder bare rundt 0,09g karbo noe som altså ikke har noe å si, åå blir så forvirret. Det står ikke noe ingredienser på kapslene, i heftene eller på hjemmesiden som jeg finner. Iallfell så vurderer jeg å sende mail om ikke du vet svaret:) I tilegg så står det jo på f.eks en av de: Smak av korn, nyristet toast og lønnesirup? Hehe, håper ikke noe av dette et tilsatt i kaffen , men at det bare er en måte å brenne eller tørke bønnene eller lignende.? Litt mye mas om nesspresso nå, men for meg har det faktisk noe å si så jeg bare lurer 🙂

  Klem Katrine

  1. Fotballfrue

   Har selv vært i kontakt med nespresso, og dette er helt naturlig kaffe som ikke er tilsatt noe som tilsier at det skal inneholde karbohydrater 🙂 Annerledes med kapslene som inneholder melk, der er det jo karber 😉

   Klem tilbake 🙂

 40. Ragnhild

  heei Caroline 🙂 hadde satt veldig stor pris på om du fortalte hvor mye det kostet å bestille disse to bikiniene etter toll og shipping! har hatt lyst til å bestille lenge men har vært usikker på pris.

  elsker bloggen din!

  klem <3

  1. madeleine

   dette kan du enkelt regne ut selv her: https://www.toll.no/templates_TAD/ImportCalc.aspx?id=153564 🙂 🙂

 41. Karoline

  Jaa, en bikiniguide hadde vært super, føler aldri at jeg finner en bikini som passe skikkelig til meg

 42. Hei søte deg!
  Hvor mye betalte du i toll og frakt? Ville satt stor pris på svar 🙂

 43. Gleder meg til bikiniguide-innlegg!:)

 44. stolt av at det er VS skjønner jeg, haha! Men de er awesome da

  1. Fotballfrue

   Å, hvordan da? Ja, fine er de 🙂

   1. Syntes jeg aner misunnelse her…, helt utrolig!!!

  2. Syntes jeg aner misunnelse her, er det mulig…?

 45. Hei! jeg har lenge sett på bikinier derfra! men den med blomste-mønster som er hvit, er det mye push-up i den? Er 16 år og vil ikke ha så veeldig mye push akkuratt! 😀

  1. Fotballfrue

   Nei, denne er ikke noe særlig push up, helt vanlig 🙂

   – C

   1. Den andre da? 🙂

   2. Fotballfrue

    Ikke den heller 🙂

    – C

 46. gleder meg til bikini guide! hvordan gjør du det med toll og bestilling av bikinier?

  1. Fotballfrue

   Betaler det som kommer :p Får regning i posten av enten ups eller dhl i ettertid av leveringen 🙂

   – C

 47. Så søte de var! Skal til USA neste måned, og jeg gleder meg som et barn til å sjekke ut VS! Blir nok EN DEL bikinier derfra. 😀 Liker spesielt godt den rød-rosa du brukte på bryllupsreisen deres, håper jeg finner en som ligner 🙂

  1. Fotballfrue

   De har den ennå tror jeg 🙂

   Klem!

 48. Hvor mye betalte du i toll og frakt? Ville satt stor pris på svar 🙂

  1. Fotballfrue

   Får regning på det i ettertid 🙂 Fra får du oppgitt ved utsjekk, det kommer an på hva du har bestilt 🙂

   – C

 49. Ingvild S.

  Så fine! 🙂 Nå kan du ihvertfall ikke annet enn å glede deg til ferieturen! Ha en finfin kveld <3

 50. Pass på å ikke vis de PÅ denne gangen da:P Det ville vært helt forferdelig! Da er det forsiden av alle tabloidavisene:P Nydelige bikiner, VS<3

  1. Fotballfrue

   Bahaha 😀 Viser de på i Hellas, jeg 😉

   – C

 51. Litt for sukkersøtt for min litt godt voksne kropp og smak, men kommer nok til å se smashing ut på deg 🙂

 52. Kan du fortelle litt om hvordan du legger opp treningen din (eget inlegg) ?
  Om hvordan du springer (tid) og hvor mange intervaller og repetisjoner du har, inkl hvor lenge de varer og hvor lenge pausene er 🙂
  Kan du fortelle litt om styrkeøvelser som er bra og som du bruker? Spesielt mage, lår og rumpe 🙂
  Sliter med motivasjonen, men VIL TRENE!

 53. så fine! jeg har veldig lyst til å bestille bikini fra Victoria Secret, men er veldig usikker på str ol. Kan du lage et eget innlegg om hvordan størrelsene er der i forhold til vanlige bh-størrelser? <3

 54. Jeg vil også til syden nå! Dere kommer til å kose dere stort! 🙂 Jeg og kjæresten skal til Canada og USA i sommer da, i tre uker, så vi gleder oss til det! Lurer på en ting… Hvilke er dine favoritter blandt Nespresso sine kapsler?
  Klem

 55. gleder meg! jeg lagde også bikini guide forrige uke 😀

 56. Caroline Tjelta

  Åh, herlige! Gleder meg til bikiniguide 🙂
  Men, jeg lurer litt på hvordan vs er i størrelse? Tørr ikke å bestille når jeg er usikker på det 😛

 57. når jeg ser at du faktisk tar deg tid til å svare meg så blir jeg utrolih glad! tusen takk !!

 58. Hei, jeg bare lurte på hvor mye du betalte for toll og frakt fra vs? 🙂

 59. Hei !
  de er kjempe fine elsker vs! men et kjapt spørsmål den hvite med rosa blomster på: hvordan er innlegget på denne? Jeg bestilte en bikini derfra nå nettopp og endte opp med en med kjempe push up effekt ( 4 puter med innlegg) måtte retturnere den! Ville ha litt push ut effekt men ikke på den måten. Så må bestille en ny en. Jeg lurte på om denne du har er sån eller om den er helt vanlig ( type hm bh vanlig push up) Dette fordi jeg syntes den vatr veldig fin og har lyst til å bestille den selv, hvis ikke den er sån som jeg fikk da jeg bestilte 🙂

  1. Fotballfrue

   Den er ikke som den forrige du bestilte, jeg har noen slike også, men denne er helt vanlig 🙂

   – C

 60. Altså, jeg må bare spørre.. Hva i alle dager er VITSEN med å ha 9 bikinier?!

  1. Fotballfrue

   Vet ikke, det er riktignok «oppsamling» over 2 år, da 🙂 Kjøper ikke du nye hvert år? I do. Men de fra VS kan brukes igjen og igjen 🙂

   – C

   1. Jeg kjøper ikke ny bikini hvert år nei. Jeg kjøper ny bikini når den blir slitt og stygg. Jeg har to bikiner som jeg bruker, greit å ha en «back-up»-bikini når man bader osv. De har jeg vel hatt i… 3 år nå? Like fine 😉

 61. Komisk at jeg også nettopp skrev et innlegg om at jeg snart får nummer 8 og 9 i Victorias Secret bikinisamlingen min. hihi, de er så fine! 🙂

 62. Hei 🙂

  Jeg har tenkt å bestille med noen bikinier fra VS, men når jeg finner den jeg vil ha, så har de plutselig ikke underdel i samme farge. som f.eks her; https://www.victoriassecret.com/ss/Satellite?ProductID=1265803172067&c=Page&cid=1334717297185&pagename=vsdWrapper
  der går det ikke å få trusen i striper, vet du hvorfor? er de utsolgt? :s har sett på den lenge, å har aldri hatt underdelen i samme farge som overdelen som på dette bilde, veldig kjipt igrunn siden jeg veldig gjerne vil ha akkurat denne bikinien! Jeg har også sett på den blomstrete hvite og rosa du har i dette innlegget, men der heller var ikke underdel i samme farge.. Hmmmm, irriterende :/

  1. Kine bestillte meg den samme bikinien nettopp! (den hvite og svarte stripete) Du må først velge ´´side ruched low-rise Bikini´´så finner du stripe vis du går litt lenger ned 🙂

 63. Var det virkelig så lite som skulle til? herlighet.. hahah! tusen takk 😀 nå ble jeg glad!

 64. Camilla Lykke

  I have bought a bikini from Victoria’s secret, but I would like to return it for another. There are some who can explain in a simple way, how I do? 😀

 65. Hei! Jeg er kanskje litt sent ute med å kommentere dette innlegget, men håper du vil svare likevel:) Jeg planlegger å gå til innkjøp av en ny bikini fra VS og trenger en med en god del push up…heh! Det står mellom miraculous og en bandeau-modell (slik som den røde du hadde på bryllupsreisen). Hvilken vil du i så fall anbefale? Vil ha en som først og fremst gir fin kløft, selve brystet trenger ikke bli så mye større i volum. PÅ forhånd takk! Må også legge til at jeg elsker bloggen din, og synes du er en fantastisk inspirasjonskilde:D

 66. Hei! Jeg lurer litt på hvordan du vet hvilken str du skal ha når du bestiller bikini? Jeg er litt inne på Victorias Secret og har funnet noen jeg liker, men jeg vet ikke hvilken str som er hva for jeg er ikke vant til når det står 32A osv. På forhånd takk! 🙂

 67. legg ut link til bikiniene? altså victoria secret?:) 😀 fine bikinier 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *