Monday: Relaxed

Hadde en knallhard økt med Alexander tidligere, jeg som hadde store planer om å prøve den nye tredemøllen her hjemme, kunne i hvert fall bare glemme det. Jeg er helt gåen. Trente styrke, og avsluttet med intervaller på mølla og spensthopp i «pausene» Fytti. .

Tenkte å vise dere dagens antrekk før jeg går tilbake til arbeidet:

Jeans Zara / Wedges Zara / Genser VILA / Smykke i sølv Spjot Hasla – Treasures.no / Smykke oksidert Spjot Hasla – Treasures.no

Straks etter fire blir det inn til byen igjen, neglene må bli fine til nasjonaldagen i tillegg til at jeg skal raide Meny-butikken og helsekosten.

Alle har nok fått med seg nyheten om at Tor-Marius nå er funnet. Hvil i fred.

130 kommentarer

 1. Fete bukser!<3

 2. Hei!

  Jeg er på vei til ukas første treningsøkt på ELIXIA nå, liker gruppetimer best jeg da. Må ha litt variasjon, tredemølla blir
  litt kjedelig hver dag. Har bare et spm om pulsklokken din fra Nike. Må man teste makspuls for at den skal funke «ordentlig»?
  Vurderer å ønske meg den til bursdagen, men har ikke så lyst til å teste makspulsen min..

  Kjempe fin blogg, har fulgt deg siden starten 🙂

  Klem fra Mari

  1. Fysioterapeuten:)

   Alle bør måle makspuls for å få best mulig utbytte av pulsklokke 🙂 selv om man til nøds kan bruke 220 minus alder, er det hos svært få av oss at dette faktisk stemmer. Måling av makspuls gjør du med pulsklokken og er ikke farlig i det hele tatt:) tar deg knappe 15 minutter og vil gi deg en herlig kontroll over tningen din:) Lykke til!!:D

   1. Jeg vil si at 220minus alder egentlig er en god regning, jeg. Kanskje den bommer med 1-2 over/under makspuls. Så ganske nøyaktig. Dette er fra tidligere erfaringer gjort på en klasse.

   2. Lars-Kristian Eriksen

    Absolutt ikke noe du bør stole på, men en grei pekepinne. Jeg hadde makspuls på 180 når jeg var 20, så for meg hadde det ikke stemt :/

   3. Svanhild

    Hehe, det kan godt være det stemmer på en klasse, men når du ser på enkeltindivider rundt om kan det også bli veldig feil! Jeg, en jente på 24 år, har nå makspuls på 220. Hadde jeg stilt inn makspuls på under 200 – ja da ville ikke treningen min blitt særlig effektiv 😉 Finn en bratt bakke, varm godt opp (jogg bakken opp og ned et par ganger), for så å gå/springe/spurte alt hva du klarer helt til du ikke kommer lenger. DA har du DIN makspuls 😉

   4. Jeg kviet meg veldig til å teste makspulsen min… Men gjorde det heldigvis til slutt, og det er jeg sinnsykt glad for nå! Jeg er 21, så ut ifra den regningen ville den vært 199. Men min makspuls er 218!! Så du må teste 🙂 Er ikke så ille som alle skal ha det til… også går det fort over 😉

   5. Fysioterapeuten:)

    220 minus alder er kun ment for å ta for seg store grupper mennesker, så hvis man vil ha best mulig effekt av treningen må man måle 🙂 Ha i minne at makspuls ikke er særlig trenbart, så den vil ikke si noe om hvor godt eller dårlig trent man er:) så det er ingen grunn til å grue seg! Som Svanhild skriver, finn en lang bakke eller ha mye helning på tredemølle og løp (eller gå raskt om du ikke orker å løpe mer) det du greier i 3 minutter. Gjør dette 3 ganger med pause og du finner makspulsen som er høyeste puls i midterste intervall:) du vil også kjenne at syra er på vei når du når makspuls 😀

 3. Så herlig! Elsker harde treningsøkter! Ha en fin dag videre 🙂

 4. Så fine sko, Caroline:) Skulle bare ønske de dekket til helen..

  -Emilie

 5. Hei Caroline!
  Du, altså, jeg lurte litt på noe. Du har jo bestilt atkinsbarer, og spiser disse, og jeg vet at de passer inn i et lavkarbokosthold. Men er de spesielt sunne for oss som ikke har et slikt kosthold? Vet jo at man spiser mye fet mat, og lite karbohydrater, og den fete maten er jo ikke bra med mindre man faktisk går for lavkarbo.

  1. Fotballfrue

   Fett er bra, uansett om du går på lavkarbo eller ei 😉 Bare pass på det totale kaloriinntaket. Normal sjokolade inneholder masse fett også, så det er ikke noe forskjell. Atkins-barene vil uansett være bedre enn vanlig sjokolade, da de ikke inneholder sukker.

   – C

 6. Josefine

  Hvor er solbrillene dine fra? Utrolig fine!

  Ha en fortsatt fin dag!

  1. Fotballfrue

   De er fra rayban 🙂

   – C

 7. Bruker du noensinne lave sko, bortsett fra når du trener ? 🙂

  1. cathrine

   Det lurer jeg også på. Jeg kan bare ikke fatte at noen orker å gå rundt i høye heler bestandig. Det kan jo være like pent med lave sko, også så mye bedre for helsa.

 8. Syns virkelig ikke du kler de buksene jeg. Men det er no min smak 🙂 Du har så mye annet som kler deg mye bedre syns jeg 🙂

 9. Skal dere være i Siljan på 17.mai, og se på toget her? Eller skal dere til Oslo? 🙂

 10. Superfin var du idag! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂

 11. Synes dessverre ikke du var så heldig med dette antrekket… skoene passet ikke til buksen, og jeg synes vel i grunnen at slike bukser ikke kler deg heller… Men det er jo bare min smak da 🙂 Ellers synes jeg du kler deg veldig pent 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg elsker det, er jo så effortless 🙂

   1. Helt enig med Cecilie! Forferdelige bukser, sitter bedre på en med litt mer markerte former! Du pleier å se dødsbra ut, men dessverre ikke denne gangen! No hate, elsker boggen din!

   2. Thea ls

    Slapp nå litt av her da, folkens… Har ikke foreldrene deres lært dere hva man faktisk bør holde inni seg? Det har hvertfall jeg lært av mine… Man kan simpelthen ikke være like heldig med absolutt alle antrekk, det tror jeg ikke alltid dere er heller 😉 Men når det er sagt, synes jeg dette som casual-outfit var kjempefint, joggebuksa mi ser hvertfall ikke noe bedre ut! 🙂

    Ha en flott dag videre! 🙂

   3. hmm.Må si meg enig her. Ble litt formløst på deg 🙁
    Men for all del, du får i hvertfall «terningkast 6» av meg på så å si nesten alle dine tidligere anntrekk 😀
    Ha en fin dag <3

  2. Med converse eller lignende hadde det blitt en kul look. Disse skoene ødela bare hele greia!

   1. Fotballfrue

    Da hadde det blitt trashy mener jeg :/ Du burde google boyfriend jeans for inspo 🙂

    – C

   2. Frøken Flyvertinne

    TRASHY? :O Eller kuuuult 🙂

   3. Fotballfrue

    Ikke med converse. Converse er kult til noe tight. Alle moteblader og catwalktrender sier høye hæler til boyfriend jeans 🙂

    – C

   4. Stine Marthinsen

    Så om det ikke er eksakt hva som står i et moteblad, så er det ikke kult? 🙂 Hadde alle skulle fulgt dette, og ikke turt å gå utenfor A4-arket, hadde vi jo stått på stedet hvil.

   5. Fotballfrue

    Det er ikke det jeg sier, jeg sier det er det som blir sett på som mest riktig. Og det er faktisk det jeg synes er kulest også, og nå er det tross alt jeg som kler på meg selv 🙂 Jeg kunne aldri blandet baggy jeans med converse, da er hele poenget med looken og fashiondelen borte :/

    – C

   6. Pandora

    Jeg er mest overrasket over hvor frekke folk er….

    Jeg er helt enig med Fotballfruen, jeg syns også det passer best med høye hæler til sånne bukser. Faktisk så syns jeg aldri jeg har sett deg kulere, de skoene passa jo som bare det.

    Baggy jeans og converse ligner veldig mye på 80tallet… :)))) og det vet jeg mye om for der var jeg i min store Ball dongerijakke som jeg fremdeles bruker, vide dongeri selebukser og hvite converselignende sko.

   7. dwightinha

    Njaaa, skjønner hva hun mener forsåvidt. Du har uansett så lange ben at det ville sett bra ut.

   8. Frøken Flyvertinne

    Jeg blir også litt glad inni meg når det bladene synes er riktig, er motsatt av hva jeg syns. Mange følger trendene, ergo – jeg kan gå i det jeg synes er kult – og ikke møte på samme outfit på neste gatehjørne 🙂
    Boyfriens jeans + converse, og en feminin tettsittende topp/genser, spør du meg. Litt rufsete morgenfrisyre, en kul veske, sunnies, og søt, feminin sminke – 🙂 God vår <3
    🙂

   9. Fotballfrue

    Ikke bladene, designerne. . Bladene rapporterer fra catwalken, og det er der trendene settes 🙂 Men mest av alt handler mote om hva du synes er kult. Og dette synes jeg er kult. Egentlig uavhengig av hva designerne sier.

    – C

   10. Frøken Flyvertinne

    Med bladene mener jeg selvsalgt også designerne, som de henter inspirasjonen fra. Bladene rapporterer fra catwalken, der trendene settes. Riktig.
    Det jeg syns er leit er når jeg har funnet en look jeg liker, eller noe spennende, og alle går i det samme et halvt år etterpå… Ta fjærlooken foreksempel. Lagde meg en sånn egen fjærpynt for ett par tre år siden, i fjor var det fjær for alle pengene. Da er det ikke like gøy å gå i det. Jeg holder meg unna hva som er in. Så jeg blir glad når det som er in, er ting jeg ikke liker.
    Hurra 😀

   11. Støvletter er tøft til boyfriend-jeans. OG jeg syns buksene er best uten oppbrett, men det er jo en smakssak.. :o)

   12. Fotballfrue

    Absolutt en smakssak 🙂

    – C

   13. Caroline, jeg ELSKER boyfriend fit!! Et hint, prøv å brett opp kanten en gang til, da får du den mer inntilsittende (kanskje) og tror det vil se fantastisk ut på deg 🙂

    You go girl 😉

   14. Fotballfrue

    Brettet den to ganger forrige gang, men da var det noen som mente jeg burde brette den én :p Selv synes jeg begge deler funker 🙂

    Tusen takk 😀

    – C

   15. Trashy?? Virkelig??

   16. Fotballfrue

    Det er jo bare min mening 🙂 Akkurat som noen synes jeg ikke kler disse buksene. Jeg sier bare at jeg ikke synes det er en kul kombo, det må være lov 🙂
    – C

   17. Du har det jo såpass feminint oventil med tanke på smykker og hår, at converse hadde absolutt ikke blitt trashy!!

  3. Karoline

   Jeg syntes dette var et fint og avslappende antrekk. Liker at det er litt røft innimellom blonder og silke 🙂 Caroline, du kler jo alt!

  4. Synes det var veldig fint. Nice å se noe annet enn de der boring skinny jeans. ALLE går i skinny jeans HELE TIDEN. Er så grundig lei den looken! Thumbs up for boyfriend jeansen!

   1. Caroline

    Boyfriend jeans hadde nok blitt litt for casual med converse! Poenget med dette anntrekket er jo å blande det litt guttete og røffe, med de feminine skoene 🙂 tror ihvertfall det er det Caroline og alle andre moteblader og tips tenker på da de sier at man skal ha høye sko til slike bukser 🙂

   2. Cecilie

    Synes antrekket var råtøft:) Hadde blitt litt kjedelig med lave sko synes jeg da!

   3. Kanskje guttete, men trashy?? Det er et ord jeg først og fremst forbinder med illusion.no…

   4. Fotballfrue

    Hehe, poenget mitt er i hvert fall at jeg IKKE synes det er fint.

    – C

 12. Huff, Caroline. Disse buksene er virkelig ikke fine på den fantastiske kroppen din! Du kan kle deg så mye mer classy enn dette.

  1. Fotballfrue

   Trenger ikke være classyclassy hver dag 🙂 Casual kan også være classy 😉

   – C

   1. merete

    Så enig! Hvorfor forventer dere at C skal kle seg som om hun skal på fest hver eneste dag? Dette er da et veldig fint og helt normalt hverdagsantrekk? Det finnes sikkert ting C ser enda bedre ut i, men gjør det noe? Jeg kler meg ikke i min fineste skrud hver dag, og håper da ikke at dere andre som leser her gjør det heller. Så hvorfor skal vi forvente noe annet av C??

 13. Elsker de skoene! Blir nesten like sjalu hver gang du har de på deg, haha 😉

 14. Du ser litt trist ut idag, så ville bare sende deg en klem <3. Ellers ser du veldig fin ut, bortsett fra buksene, da … :p

 15. Bare en bitteliten kommentar, har du skrevet noe om Alexander Dale Oens bortgang, no offence altså, bare lurte på om du hadde skrevet noe om det, sånn hvil i fred eller en sån liten kommentar? Godt mulig det bare har gått meg hus forbi

  1. Fotballfrue

   Nei, jeg har ikke skrevet noe om det. Det jeg skrev nå om Tor-Marius Gromstad ble veldig naturlig, i og med at jeg postet innlegget om at han var savnet.

   – C

  2. Jeg synes det er bra at fotballfrue ikke skrev noe om Dale Oens bortgang. Dette er en blogg, jeg regner med at Caroline ikke vil at vi skal bli triste av å lese den? For de som vil pirke, så er det så klart annerledes når noen C kjenner går bort.
   Det er ellers nok død og fordervelse over alt, så det er godt med et «fristed». At hun skrev om Gromstad er naturlig, da han hadde status som savnet, og ikke minst fordi mannen hennes er fotballspiller.

 16. Åh du er fantastisk! <3 Elsker at du blander både dyrt og billig, slik at vi ikke bare trenger å sikle etter klærna dine men at vi også kan kjøpe like!! 😀

 17. Knallkule pilotbriller! Har så lyst på selv, men det er jo kjempevanskelig å finne ett par som passer mitt ansikt! Hvor kjøpte du dine?

 18. Åh for et fint outfit!

 19. Very nice shoes 😉

 20. Syns du var nydelig som alltid 🙂 Liker skoene dine veldig godt, minner litt om gode, gammel dagse Mary Jane’s.

 21. Alltid fin som vanlig!

 22. KristinL

  Jeg personlig syns dette antrekke var flott, slik som de fleste andre antrekkene du viser:)
  Liker disse buksene og kunne faktisk tenkt meg slike selv…synd jeg bor langt unna Zara……
  Supert at du bruker de!!

  Ønsker deg en flott uke og lykke til med 17.mai forberedelsene:)

 23. hei hei
  hvilken størrelse har du på ray ban brillene 🙂 perfekt størrelse !!

  1. Fotballfrue

   Vet ikke? Kjøpte bare de «vanlige» i butikken 🙂

   – C

  2. Meget trolig str M 🙂 Jeg har M selv og de ser ut til å være samme str.

 24. Elsker måten du kombinerer det veldig feminine med noe skikkelig boyish! Utrolig kult!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søteste Oda!

   Klem!

 25. Digger buksene Caroline! Skikkelig relaxed og stilig!
  Ha en superfin mandag!

  <3 astudentway.femelle.no

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   Klem!

 26. Hei! Har du noen erfaring med Groupon? 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, bare at jeg ikke får meldt meg av det irriterende nyhetsbrevet deres :O

   – C

   1. Ah, samme her! Mailboksen fyller seg jo opp i løpet av et par dager bare på grunn av de irriterende mailene fra Groupon! :S
    Liker btw denne «casual» (om man kan si det) stilen på deg veldig godt! Kledelig =)

   2. Fotballfrue

    Finnes ikke noe verre :O

    Takk 🙂

    – C

  2. Ville bare si at jeg og en del jeg kjenner ikke syns noe om det i det hele tatt. Bestilte blant annet spa, men det viste seg at de hverken svarte på tlf, sms eller mail når vi skulle booke tid. Flere tilfeller av dette andre steder også.

 27. Digger den kule looken !! Ha en fin dag i byen
  🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂

   – C

 28. Veronica

  Hei søte du 😉

  Jeg må bare være dønn ærlig med deg denne gangen, og si at du absolutt ikke kler de buksene!!! Du som ALLTID er så UTROLIG flott, hvorfor i all verden skal du dra på deg de fæle buksene som får deg til å se ut som en potetsekk!
  Anbefaler deg å brenne de….

  Ta heller på deg bukser som får frem Caroline 😉

  Ha en fortsatt nydelig kveld nydelige du…..

  PS: Ærlighet varer lengst, og denne gangen bare MÅTTE jeg !

  1. Fotballfrue

   Haha, er vel å ta litt hardt i å si jeg skal brenne dem? 😉 Folk har tydeligvis forskjellig oppfatning, ble stoppet i byen i dag av noen som lurte på hvor de var fra 🙂 Jeg elsker å bruke noe litt annet enn bare tighte bukser, synes det er spennende 🙂 Men takk for ærligheten!

   – C

 29. Syns du er fin som alltid jeg Caroline:) Liker buksene! jeg hadde sett ut som en tjukk liten dverg:P

  1. Fotballfrue

   Det tviler jeg på, søte!

 30. You are amazing 🙂 I’ m your Fan. ;D I Like You and your style.
  Jesteś niesamowita jestem Twoja Fanką z Polski 🙂
  I ‘m from Poland. I invite You to Poland 🙂

  1. Fotballfrue

   Thank you so much <3

 31. Liker du one direction? Bandet?

 32. Du er så pen og slank! Herregud.. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre av meg når jeg ser slike perfekte figurer… Nå får jeg bare lyst til å ikke spise resten av livet mitt… 🙁

  1. Fotballfrue

   Slutt opp, søteste du! Ikke snakk sånn om deg selv, det er helt forferdelig :/ Du er vakker! Spis og lev!

   <3

 33. Så nydelig du er som alltid:)

  Er det lenge siden du kjøpte genseren?

  1. Fotballfrue

   Takk, søte! Ja, det begynner å bli en stund siden :/

   – C

 34. Charlotte

  Fin som alltid:) veldig kul miks av boyfriend og feminine skor og smykker! Jeg lurer på hvor lange og mange intervaller du kjører samt hvor lange pauser du har mellom? Tusen takk ha en fortsatt fantastisk dag!

  1. Fotballfrue

   Bruker å kjøre 45 – 15 🙂 45 min spurt, 15 sek. av 🙂

   Klem!

   1. 45 minutter spurt? Det hørtes litt slitsomt ut, spør du meg. Kanskje du er super woman after all 😉

   2. Fotballfrue

    WHAT? Det skal stå sekunder! Haha 🙂 45 sekunder!

    – C

 35. Bergenseren!

  Hei!

  Ville bare si at jeg syns boyfriend jeans er utrulig kult! Og du kler jo virkelig alt, inkludert denne buksen! Kanskje noen bare syns det er litt uvant å se deg i en litt mer avslappet stil, selv om sko, genser og tilbehør ikke er så avslappet! :p

  Variasjon er bra! Tommel opp fra Bergen hvertfall!

  Ha en strålende 17.mai feiring, håper godværet kommer denne vei og! 😉

  Klem!

  1. Fotballfrue

   Woho, liker bergensere 😉 Takk, søte!

   Klem 🙂

 36. Herlige jeans. var hvertfall fin på deg! :))

 37. Hei! Jeg har lest at du har en lekkasje på en hjerteklaff. Påvirker det deg mye i hverdagen? Har legen sagt noe om hvordan du bør tilrettelegge treningen?

  1. Fotballfrue

   Det har ingen betydning fra eller til 🙂 Akkurat som å leve uten 🙂

   – C

 38. Ida Marie

  Synes du er fiiin uansett hva du har på deg jeg! 😀

  1. Fotballfrue

   <3

 39. Anne Marie

  Hei Caroline! Du har kjempefin stil, og jeg bare elsker den. Er veldig fan av bloggen din!
  Du har kjmpepen hud, så kan du skrive et innlegg på hva du renser huden din med. Fordi du er forbildet mitt i alt! Elsker deg! <3

 40. kan du legge ut et bilde av neglene etterpå? og hva slags metoder de bruker på neglene dine? neglene dine er så fine!!

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Ja, det kan jeg sikkert gjøre 🙂

   – C

 41. Denne kombinasjonen likte jeg! Også er du jo så fin med oppsatt hår, ansiktet ditt kommer så fint frem 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk, søta 🙂

   – C

 42. Kristina

  Hva defineres som arbeid for deg?

  1. Fotballfrue

   Noe som skaper verdi 🙂

   – C

 43. Likte antrekket, veldig, veldig kult! 😀

 44. Avslappende og coolt antrekk i dag schnuppa 🙂

 45. Så fin du var!:)

 46. Fantastisk stilig bukse! Veldig moro å se deg i noe litt mer casual 😉 to tomler opp fra meg 😉

 47. Folk blir virkelig aldri fornøyde! Jeg derimot, har ønsket å se deg i noe mer avslappet i lang tid, og du ser kjempefin ut i de buksene! 🙂 Man MÅ ikke gå med tighte klær bare fordi man er slank, jeg synes selv at baggy klær kan være svært flatterende på slanke mennesker. Jeg lever selv etter regelen «tight på bena, løst oppe» eller vise versa. Ser at noen mener du burde gått med converse, da hadde man jo fjernet hele Caroline fra antrekket. Du er fin!

  Camilla

 48. ragnhild

  så søt du er! Kjempefint outfit 🙂 synes du alltid ser best ut når du ikke er så «stivpyntet» 😀

 49. Syns det antrekket faktisk var det kuleste jeg har sett på lenge!! Likte det veldig godt:)

 50. Nydelig som alltid 🙂 Du er virkelig definisjonen på «alt kler den smukke.» 🙂

 51. Pernille

  Jeg synes absolutt man burde style boyfriend jeans med høye heler!! Jeg liker antrekket =)

  https://pernillemhansen.blogspot.com/

 52. Frida Zalissa

  Hei du! Liker at du har en kombinert blogg med alt fra mat til trening. Lurte av den grunn på on du kunne ha smelt sammen et treningsopplegg slik at vi som har kost oss litt ekstra med godis i eksamensperioden kanskje kan få en mulighet til å hoppe inn i en bikini til sommeren? Hadde du hatt tid og mullighet hadde det vært helt topp! 🙂

 53. Leste nettopp at han var funnet død.. Så utrolig trist =/

  Kjempefint antrekk i alle fall. Var jo så usikker på de buksene, men du får til det aller meste! =)

  Lizbethosnes.com – En ærlighetsblogg. Hverdagen og mine interesser, og lidelsen Anoreksi. Lizbethosnes.com

 54. Michelle

  Den buksen er skikkelig kul! Digger den, ser liksom så behagelig ut også 😀

 55. i really, really love your style. keep it up 🙂

  1. Fotballfrue

   Thank you so mutch <3

 56. Du er bare SÅ flott i de buksene! Ble helt sånn, wow! Caroline, du er wowfaktor! Ønsker deg den aller fineste dagen! Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søteste <3

 57. Syns det der var veldig nice, Caroline! 🙂

 58. Neineinei ikke de buksene der 🙂 Så mye annet fint du går i! =)

 59. Jeg må si det var veldig godt å se at ikke du kler alt!! Man må ha litt lår og rumpe (vet du mener du har rompe) for å kunne gå med en baggy jeans, syntes jeg. Skoene var veldig kule! 🙂

 60. hehe:D Jeg synes det ofte er kontraster med deg og bakgrunnen:) Det ser ut som det er mye jorder..og bønder? Stinker det kumøkk der hele tiden? Virker som et rolig og fredfullt sted, og det er jo bra:)

  1. Fotballfrue

   Ja, vi bor jo på landet :p Men det lukter ikke kumøkk her, kun de få dagene de gjødsler.

   – C

 61. Hei! 🙂 Dette antrekket er med i kåringen av ukens flotteste antrekk på https://motebloggerne.no!

  Vinneren kåres neste lørdag.

  Masse lykke til! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *