Nittedal, MASSIV og Löfbergs Lila

God morgen *strekkeseg*

Gjett hvem som forsov seg i dag? JEG! Hadde store planer om å være tilbake fra ELIXIA Lillestrsøm på dette tidspunktet, men så bare. . kom jeg meg ikke opp. Faktisk føles det helt greit, ettersom jeg bare utsetter treningen noen timer. Så blir det litt løping på treningsrommet i barndomshjemmet i stedet, like fint det. Nå ligger jeg i en DIGER seng på Olavsgaard Hotell. Sånn går det når du er Choicemedlem, får alltid så fint rom, selv når det bare er lille meg. Her har de også vært så generøse og lagt igjen 5 kaffekapsler til meg også, så selv om det ikke er Nespresso, men Löfbergs Lila, er jeg er godt nedi min tredje kaffekopp. Og snart blir det hotellfrokost. Jeg kan ikke klage.

Tilbake til forsovingen: Jeg var på besøk hos Kim og Christine i går, som har fått seg et fantastisk hyggelig hus i Nittedal. Ettersom det ble kaffe på Jan og meg etter boksigneringen (som forresten gikk kjempebra :D) var jeg ikke hos Holmen før i halv ti-tiden, og da ble det litt sent. Men det var så utrolig hyggelig! Kevin og Stine var også der, og Kevin hadde bursdag, så det ble kaker og fløte og bær og alt som smaker godt.

Enda senere ble det siden jeg bestemte meg for å skrive spalte da jeg kom tibake på rommet. Det endte egentlig med at hjernen ikke klarte å produsere et eneste ord, fordi jeg var så trøtt. Men nå er jeg klar som et egg, og skal skrible litt før jeg reiser mot Oslo. Der har jeg noen avtaler, før turen går videre til Sarpsborg.

Vi skrives underveis! Ha en fin fredag så lenge ♥

52 kommentarer

 1. God morgen Caroline:)) Det så ut som et veldig hyggelig selskap og den kaken med Walnuts…..jatakk:)) Vil bare få ønske deg en riktig god helg, ta godt vare på deg selv:)) Varmeste klemmer fra SjefsDivaen som iløpet av 7 uker har gått ned 6.1 kg…stolt stolt…:))

  1. Fotballfrue

   Herlighet, så flink du er! Gratulerer 🙂 Håper du koser deg i helgen, ikke vær for streng med deg selv, da 😉

   Klemmer fra C 🙂

 2. Det som er bra med Löfbers lila er jau at det meste av kaffien deira er Fairtrade-sertifisert, slik at kaffibøndane som faktisk har produsert kaffien får ei løn det går ann å leva av! I tillegg til ein haug andre bra «frynsegode» som at det er strenge krav til miljøomsyn, sporbarheit, menneskerettar og arbeidsforhold. Kankjskje det er akkuratt difor dei vel å ha denne kaffien? Det er lov å håpe! Helsing Fairtrade-fan =)

 3. Hei på deg!

  Her er boken din på plass i butikken min. Om du har noen lesere her i Spania så er det mulighet å kjøpe boken din hos meg. Og det søteste av alt er at man får en pakke med sukrin på kjøpet 🙂
  http://www.melissaspania.no/ny-bok-i-butikken/

  Ha en fin helg!
  Jeg skal lage pizzaen din i kveld.

  Klem fra melissa

  1. Fotballfrue

   Så stas 😀 Håper pizzaen smaker, den er SÅ god 😀

   Klemmer tilbake 🙂

   1. Ser god ut på bildene i allefall! Må bare kjøpe et brett med øko egg og godt kjøtt fra slakteren først.
    GOD HELG!

 4. Så fine venner du har 🙂

  1. Fotballfrue

   Jaaaa 😀

 5. Irene LP

  Kan jeg spørre om Stine er fra Sandefjord? Synes det fjeset så kjent ut 😉

  1. Fotballfrue

   Det er hun 🙂

   – C

 6. Hei! Et lite spm som er om noe helt annet enn innlegget… Da du var på foredraget Trine Grung holdt for kort tid siden, hadde Trine på seg en helt fantastisk klarblå topp med ‘krystallhodeskalle’ på… Vet du tilfeldigvis hvor hun har fått tak i den…? Takker for svar:-)

 7. God morgen Caroline (eller, det blir vel kanskje heller god dag, jeg har jo tross alt vært våken siden 07:30)

  Er det ikke litt deilig å sove litt lenger av og til ? Greit, nå har jeg en liten prinsesse som er glad i å stå opp tidlig. Men det er utrolig deilig de dagene jeg får en liten halvtime (er jo alt som skal til av og til) på øyet! 🙂 Det setter man pris på etter man har blitt mamma, de små gledene i hverdagen ? 🙂

  Høres deilig ut å vokne opp på hotell, jeg elsker hotellfrokoster – utrolig deilig. Kanskje det må bli en liten tur på meg og snart! 🙂

  Så koselige bilder, ser ut som dere har det topp! 🙂
  Ønsker deg en fin fredag! 🙂 Det er helg – igjen )

  Rebekka
  http://fyllings.blogg.no

 8. Spiste du kaken? :p

  1. Fotballfrue

   Det er klart 🙂

   – C

   1. Var det LCHF-kake da?

   2. Fotballfrue

    Nei. Alt jeg spiser trenger ikke å være lchf, jeg dør ikke av verken litt raske karber eller sukker en gang i mellom, det blir jo det samme som i alle kosthold. Ingen spiser sukker hver dag (håper jeg) :p

    – C

   3. Må bare le litt, er så komisk å se på hva folk legger merke til!;D

   4. Det var ikke fordi jeg «la merke til det». Lurte på fordi jeg selv nettopp har begynt på lavkarbo, og ble nysjerrig på om det går greit å spise karbohydrater en gang i blant. Ikke så komisk akkurat..

   5. Fotballfrue

    Det går veldig fint 🙂

    – C

   6. Lavkarbo eller vanlig kake? 🙂

   7. Fotballfrue

    Dette var vel en helt vanlig kake 🙂

    – C

 9. Et godt selskap) Vellykket helg!

 10. Riktig god helg! 🙂

 11. Frk. Rose :)

  Hei 🙂 Jeg leste i et gammelt innlegg at du bruker Smashbox Primer på føflekken i panna (Foto finish, tror jeg), også lurer jeg på; hvor er det du far kjøpt det? Kan jeg få tak i det i en butikk?

  Det er jo ikke sikkert du veit det, men. Tenkte jeg skulle høre med noen som kanskje visste det, og da måtte det bli deg 🙂

  Ha en fin dag =)

 12. hei! hvilken størrelse har du shortsen fra runwaydreamz? hvordan er de i størrelsene?

  1. Fotballfrue

   Synes de er normale, jeg har xs 🙂

   – C

 13. IngridCaroline

  Nittedal, fint sted! hehe, der bor jeg 🙂

  God helg <3

 14. 3 veldig pene damer og 2 kjekke menn! For en vennegjeng 🙂 Var et veldig fint bilde med dere jentene sammen ^^

  1. Fotballfrue

   Hihi, takk 😀 Mangler bare Lars-Kristian 😉

   – C

 15. Jeg bor i Nittedal! Her er det fint, men litt øde… hehe

 16. Caroline

  Til de som bor i det fine huset i Nittedal:-)
  Det vitrineskapet med sånn «vin-løsning» var jammen something…. kan jeg spørre om hvor det er fra?

 17. Hei.
  Legger merke til noe på bildene av deg i treningstøy. Du har ofte på deg singlet. På «mitt» treningssenter er det ikke lov med singlet. Det er tydeligvis ikke noe som blir praktisert overalt. Men i en trang spinningsal er det faktisk ganske greit å slippe at sidemannen svetter all over liksom.. Jeg har mer enn nok med min egen svette..
  Dette hadde ikke noe med hverken bilder eller innlegget å gjøre, bare noe jeg tenkte på i farta.

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker singlet hele tiden 🙂

   – C

 18. Jeg tenker at de som påstår du ikke har venner, kan ta seg en (lavkarbo)bolle nå! Så at noen hadde kommentert noe om det i tidligere innlegg, for en ting å legge seg opp i :/

  Så ut som dere hadde det kjempekoselig 🙂

  Ha en flott helg, Caroline<3

 19. Victoria

  Så fine bilder!
  Kan du lage et innlegg om hvilke antrekk som passer seg til konfirmasjon og dåp?
  Du er så flink til det og hadde vært til stor hjep i disse tider:D

 20. Therese

  Utrolig fin blogg! Jeg har lest den en stund nå og jeg må si at jeg virkelig liker den <3 Jeg har et lite spørsmål: Hvor høy er du? Ha en god dag videre!

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Jeg er 170 🙂

   – C

 21. Hei, takk for en utrolig inspirerende blogg:)
  Jeg lurer på hvilken type mørk sjokolade man kan bruke for å lage lavkarbo foundant og lignende, det er jo minst 25-50 g carb pr. 100g uansett hvor mørk eller sukkerfri den er…

  1. Fotballfrue

   I mørsk sjokolade er det mye fett i tillegg til antioksidanter, så det kan du helt fint bake med (eller kose deg med), så mørk som mulig 🙂

   – C

 22. Hei Caroline! 🙂 Jeg har lest bloggen din noen år, uten å kommentere. Ville bare si til deg at jeg synes du sprer utrolig mye glede gjennom det du skriver og deler av inspirasjonsbilder etc. Jeg som leser setter utrolig pris på deg som blogger, og håper inderlig at du ikke tar til deg all den usaklige kritikken man noen gang ser i kommentarfeltet her. Kan bli helt sjokkert over hvor pirkete noen er, de liksom leter etter feil bare for å ha noe å ta deg på. Synes du takler det utrolig bra utad ihvertfall, vet ikke hvordan det føles innad men. Jeg hadde nok blitt kjempelei meg for mye av det du «må» tåle. Men må tro at de aller fleste av oss som leser bloggen din ønsker deg alt vel, jeg gjør ihvertfall det. God helg fra en trofast leser 🙂 Linn

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for din første kommentar, setter utrolig stor pris på at du tar deg tid 🙂

   <3

 23. Så søte og pene dere var på det første bildet der – skulle tro dere var søstre! 🙂 og det var to kjekke gutter der også, så jeg 😉

 24. Hei fotballfrue.

  Hvorfor er det slik at hver gang noen har et spørsmål angående noe du gjør eller sier, eller bare kommer med kritikk på ett eller annet, så må kjæresten din alltid blande seg borti og svare for deg? Tærer det på å være i rampelyset slik? Føler du du bli brutt ned av kommentarene?

  1. Fotballfrue

   Hehe, hæ? Nå skjønner jeg ingenting? Lars-Kristian kommenterer og blander seg inn svært sjeldent. Han kommenterer som regel på kostholdsrelaterte spm. . Vet ikke hvor du har det fra at kommenterer noe særlig utover dette. Kan du komme med eksempler? Jeg svarer selv på over 100 kommentarer hver dag. At han gjør det av og til synes jeg bare er bra, han har jo like mye rett til å kommentere som for eksempel deg… Hva er det som gir for eksempel deg, rett til å kommentere, og ikke han?

   – C

 25. Hei Caroline! Så ut som en hyggelig kveld i godt selskap 😉

  Jeg leste tilfeldigvis SeogHør i dag! Du hadde fått terningkast av Jan Thomas – har du sett det selv? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det har jeg 🙂

   – C

   1. Du er jo alltid så vakker så du kan jo ikke ha fått noe annet enn en 6’er! 😀

 26. Så kult at du var i Nittedal, der bor jeg! 🙂
  Hva syntes du om den øde, lille dalen?

 27. Kristin

  åh, savner å ha de 3 guttene i Lyndrakt!

  1. Fotballfrue

   Det var tider :))

   – C

 28. God morgen!!:-) Det må du virkelig ha! Selv om det strengt talt ikke er morgen lengere!

 29. Kan du publisere av hvordan kjøleskapet ditt ser ut hverdagslig? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *