Detaljer

Nevnte jeg at jeg fikk sjokolade på hotelldøren sammen med avisen til morgen i dag? To plater mørk sjokolade, den ene med bringbær og nøtter. Den forsvant i rushtrafikken på vei til Sarpsborg, for å si det slik. . Jeg er vel ikke den eneste som MÅ ha kjøregodteri (som jeg liker å kalle det)? Ellers er jeg endelig hjemme på Yven, og her blir jeg til søndag.

Var innom vakreste Charlottemin på Detaljer Sagene før jeg dro fra Oslo i dag, denne butikken er SÅ fin!

Weeeee 😀 Boka mi 😀

Fiineste butikksjefen i verden!

Hmmm. . Er det her jeg har bestilt 200 kleshengere fra tro? 😀

Var også en tur innom Hendrix Hair på Majorstuen i dag. Flinkeste Carina stripet håret mitt fint til 17.mai, så nå må jeg bare stryke bunadskjorta mi før ting er klart 😀

Håper dere får en fin fredagskveld, her venter 45 minutter på mølla før mat og vin. Kanskje vi sees på Østfoldhallen i morgen klokken 13.00? ♥

85 kommentarer

 1. butikksjef

  Hva tjener man som en slik type butikksjef? noen som har peiling?

 2. Caroline

  Hvor lang tid bruker på 12 km og hvilket tempo løper du på tredemølla? Bruker å løpe på 12 og da tar det jo en evighet å løpe 12 km… 🙂

  1. Fotballfrue

   Hæ? Løper du på 12 hele veien bruker du 1 time, jo 😉 Jeg bruker litt over 1 time om jeg løper på 10 hele veien.

   – C

 3. FOR en fasong på den rødblusede blondinen i butikken, hun så virkelig smashing ut!

  1. Fotballfrue

   Charlotte <3

  2. victoria

   Oi hun har former jeg ville dødd for å ha hatt! Utrolig fin bluse hadde hun også:)

 4. Her var det kjempe mye fint!!!

 5. wow,så flott butikk :))

 6. Hvor er skinnshortsen fra? Ser at den passer perfekt til de svarte jeffreysene! Elskerelskerelsker bloggen din Caroline, jeg er syk og hjemme fra skolen i dag og da sitter jeg og blar meg tilbake i arkivene dine og leser og ser på bilder. Så inspirerende <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *