Pink Pants & Lita Lace

Tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene de siste dagene, dere er gull verdt ♥

Når dere leser dette er jeg på vei mot Strømmen Storsenter (forhåndsblogger dette), der er jeg på plass fra klokken 18.00 for å signere bøker. Slik ser jeg ut i dag, kjører på med farger i regnet:

Bukse Zara Woman / Sko Jeffrey Campbell (annonselink) / Genser VILA / Ring Hasla – Treasures.no / Smykke Hasla – Treasures.no

Etter signeringen blir det hotell i Lillestrøm på meg, ettersom HELE Oslo er fullbooket. Er det i det hele tatt mulig? Håper å få tatt turen innom noen venner som skal feire bursdag i hovedstaden også. Ha en fin dag, så sees vi kanskje om noen timer?

219 kommentarer

 1. Jeanette

  elsker buksen! Herlig farge! Du ser helt nydelig ut som vanlig;)

 2. Elisabeth

  Åå så nydelig du er!

 3. It is perfect, you are very pretty. Can you tell me where can I find this sweater?

 4. Det er da flere ledige hoteller på hotels.com ?
  Håper du får en fin natt i Lillestrøm da! 😀

  1. Fotballfrue

   Vi har ringt direkte til hotellene, alt er fullbooket :p

   – C

   1. Der er vel noe ledig! Men kanskje de hotellene du bruker er fullstappet? Hehe 🙂

   2. Fotballfrue

    Det kan godt være de snakket kun for choice-kjeden, det var i hvert fall det hun sa, at hele Oslo er fullbooket ut helgen :/

    – C

   3. Elisabeth

    sikker pga holmenkollstafetten!

   4. Continental er ikke fult =)

   5. Fotballfrue

    Jeg fikk i hvert fall beskjed om at Oslo var fullbooket, da var det i så fall kun snakk om choice-kjeden 🙂 Det kan jo være. Vi bor alltid på choice, så nå bor jeg på Olavs Gård 🙂

    – C

   6. Cochs er ikke fullbooket 🙂

   7. smurfeline

    caroline 🙂 kan du poste buksen her, link til den? den var så fin 🙂 om ikke det er mer av den på zara, kan du da poste en tillsvarende? klem

 5. Elsker kombinskjonen din med bukse og sko. Du ser sommerlig og flott ut! Kos deg i Lillestrøm;-)

 6. Aah, sommerlig herlig! Kos deg på boksigneringen!!! Kanskje fullbookingen har noe med Holmenkollstafetten å gjøre? Ikke vet jeg 🙂

 7. Krystallina

  Love this outfit! Simply fantastic, and of course you look gorgeous as always.

 8. Nydelig antrekk:)

  Er genseren ny?

 9. Kjempe flotte bilder! Du har så rå bra stil! :)) klemmer!

 10. NYDELIG outfit! Alle antrekkene er så fantastisk inspirerende for tiden! Lykke til på boksignering 🙂 Hadde gjerne kommet hadde jeg bodd i Oslo området!

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig at du synes det 😀

 11. Herremin så lekkert, så dust og deilig liksom;)
  Du får helt enkle antrekk til å se ut som a million dollars!:D

  1. Haha, jeg leste «dust og deilig» som i… dust. Ikke duse farger, sånn jeg skjønte at du mente etterhvert. Syntes det var en veldig rart ting å si… :p

 12. Marianne

  Hei!
  Syns du ikke det er litt drøyt at Lars-Kristian kommenterer på andres blogger når de har nevt noe om deg der? Han ba jo blandt annet en annen blogger om å skrive en unnskyldning til deg eller trekke tilbake det som var skrevet fordi han mente det ikke stemte.. Du er vel oppegående nok til å kunne forsvare deg selv? Ikke det at den aktuelle kommentaren var et angrep på deg i det hele tatt, og det ble rett og slett litt for dumt at han blandet seg inn..

  1. Lars-Kristian Eriksen

   Hei Marianne.

   Jeg har da like mye rett til å kommentere på blogger som alle andre, har jeg ikke? Nå er det jo faktisk også sånn at jeg er daglig leder i selskapet som eier bloggen til Caroline, så jeg har jo faktisk en god del egeninteresse.

   På hvilken måte blander jeg meg inn? Hvis jeg blander meg inn, så blander jo alle andre som kommenterer seg inn, gjør de ikke? Eller er det en regel at ektefeller ikke kan kommentere på blogginnlegg som omhandler deres bedre halvdel? Merkelig teori i så fall…

   Den bloggeren du sikter til, trakk faktisk tilbake det hun skrev, noe som nesten bare skulle mangle.

   1. Poenget er vel at folk danner seg et inntrykk av bloggen de leser. En av grunnene til at enkelte blogger blir veldig populære, er vel nettopp på grunn av særpreg. Folk som leser denne bloggen, leser jo bloggen til fotballfruen, altså Caroline. Ikke Lars-Kristian Eriksen, noe som for min del gjør hele bloggopplevelsen litt fjern og business-aktig.

   2. Lars-Kristian Eriksen

    Det du snakker om nå, gjelder kommenteringen her på bloggen. Det Marianne siktet til, var kommentering på andre blogger.

    Men for å ta det du sikter til, så er det din personlige mening, og det kan jeg ikke argumentere mot. Men husk at det er 90 000 lesere hver dag, mange liker sikkert at jeg svarer på det jeg gjør. Uansett vanskelig å argumentere mot strategien jeg og Caroline har lagt, i den grad hun har nesten dobbelt så mange lesere som nestemann på listen. Det er heller ikke sånn at jeg svarer på kommentarer som er stilt direkte til Caroline, det gjør hun jo selv.

    Det tilhører uansett sjeldenheten at jeg kommenterer her i kommentarfeltet, ser ikke hvorfor det skulle være et problem.

   3. amiiee

    det virker som dere er så sårbare for alt som kan tolkes på en eller annen negativ måte.
    Det å stille spørsmål betyr ikke alltid at man er i mot dere…..
    Jeg synes dere svarer veldig skarpt tilbake enkelte ganger

   4. Lars-Kristian Eriksen

    Du må uansett ta hensyn til at Caroline får i snitt 250 kommentarer hver dag. Når den samme «driten» blir gjentatt for tiende gang, er lunten blitt litt kortere. Dere som leser bloggen, får ikke med dere alle kommentarer, og dere vet heller ikke hvordan det er å sitte på den andre siden. Det er en grunn til at de aller fleste toppbloggerne ikke svarer i kommentarfeltet, men bare lar det leve sitt eget liv. Vi har valgt å ha en dialog med leserne, og da treffer jo selvsagt de negative kommentarene mye hardere enn hvis du ikke leser kommentarfeltet i det hele tatt.

    Når det er sagt, så ønsker vi også å forbedre oss, og vi ønsker ikke å svare skarpt tilbake på kommentarer som ikke er ment negativt. Alt i alt så synes jeg vi svarer bra, selvfølgelig med noen unntak.

   5. cecilie

    Du virker utrolig kontrollerende LK når du hopper rundt omkring for å forsvare fruen hele tiden. MÅ du kommentere andre som sier noe om kona di? Hva med å se forbi det dem sier og drite i det?

   6. Lars-Kristian Eriksen

    Cecilie: Kontrollerende? Hva har det med saken å gjøre? Trodde et kommentarfelt var til for å brukes… Forsvare? Jeg tror ikke du helt vet hva som diskuteres her, Cecilie. Jeg har ikke forsvart Caroline, jeg bare påpekte at en blogger hadde glemt å ta med en vesentlig ting i innlegget sitt, en liten detalj som faktisk gjorde at blogginnlegget mistet hele sitt poeng.

    Hopper rundt? Ja, for dette har jeg gjort ofte du… to ganger, toppen tre.

    Du har heller ikke noe grunnlag for å uttale deg om hvordan man skal takle sånne situasjoner, i og med at du ikke kan forestille deg hvordan det er å være i de. Når noen lager et innlegg, og hopper elegant over et sentralt poeng, bare for å kunne ha noe å skrive om, da føler jeg for å si ifra. Mener du at jeg heller skal løpe til Caroline for å «klage»?

   7. Anette

    Cecilie: SÅ hvis noen hadde skrevet noe om dine nærmeste, så hadde ikke du sagt i fra? Hva er du? Feig eller egoistisk? Kanskje begge deler?

   8. Lars-Kristian Eriksen

    Godt poeng, Anette.. Ville ikke du stilt opp for dine nærmeste, Cecilie?

   9. Med all respekt; det er jo ingen her som skriver til DEG, Lars Kristian. Så det er veldig … merkelig at du kommenterer her inne. Synes jeg 🙂 Og når du først kommenterer, så er det ofte kvasse kommentarer. Og det legges merke til. For sånn som du sier, så vet jo ikke vi leserne alt som skjer. Men er det så interessant, egentlig? Er det ikke bare å se forbi drittslenging? Det må man vel nesten gjøre når man er en såpass offentlig person som Caroline. Det blir vel som en slags mestringsstrategi. Og dette med «vi» setter jeg litt spørsmålstegn bak. Når jeg skriver her inne, så er det jo til Caroline, ikke deg!? Skjønner ikke hvorfor du føler at det passer seg at du kommenterer. Hvordan dere gjør ting rent praktisk pengemessig driter vel leserne oppi. Men bloggen er jo Caroline sin.

   10. Elisabeth

    Lars-Kristian: Du tror ikke du gjør Caroline en bjørnetjeneste ved å snakke for henne og forsvare henne i kommentarfelt på blogger? (refererer til LilleMy sitt blogginnlegg) Jeg synes hun da framstilles en kvinne uten noe som helst ryggrad, som må ha mannen sin til å stille opp hver gang noen retter et kritisk blikk mot henne! Jeg er ganske sikker på at Caroline kan snakke for seg selv 🙂
    (Samtidig synes jeg du skal ha ros for å komme med gode innspill i kommentarfeltet når det f.eks. kommer til LCHF-debattene og svare godt på spørsmål om LCHF.)

    OG Caroline skal ha ros for at hun kommuniserer bra med leserne via kommentarfeltet, en av grunnene til at jeg leser bloggen!

   11. Lars-Kristian Eriksen

    Jeg synes Caroline viser nok ryggrad ved å svare på nesten alle kommentarer hun får her på bloggen, jeg. Hvis du mener hun fremstår som en kvinne uten ryggrad fordi jeg kommenterer en blogg, overser du jo glatt det.

   12. Maiken

    Lars-kristian må da få lov til å si ifra han, som alle andre. Spiller det noen rolle om det er Helga, Gyda, Lars-Kristian eller Caroline som sier i fra når noe åpenbart er feil? Eller mener enkelte at han skal løpe til Caroline som en liten klagerunge?

   13. Dwightinha

    Faktisk synes jeg kommentarene til Lars Kristian er gode og alltid straight to the point. Når det er sagt, er det åpenbart for enhver oppegående leser at denne bloggen er ekteparet Eriksens strategiske springbrett til et forretningsimperium som går ut på å smi mens jernet er varmt i alle mulige retninger. Men det har hverken motstridende interesser, ei heller ulovlig.
    De kommentarene jeg har lest fra Lars Kristian har kun vært vitaminpiller.

   14. Jeg syntes det er flott at Lars Kristian svarer i Carolines sitt kommentar felt og at han faktisk gidder å være en del av bloggen. Det gjør bloggen MYE bedre. Ikke slutt å svare på kommentarer, det er ikke merkelig i det hele tatt:) Og når det gjelder det å forsvare konen sin eller andre i familien – give it a breake folkens. Selvsagt gjør man det. Helt naturlig. har ikke lest innelegget det er snakk om, så det siste blir på generell basis:)

   15. Er helt enig med LK her, hvorfor i alle dager skulle ikke han som alle andre kunne kommentere hvor han vil , og når han vil …. Jeg hadde virkelig bare satt pris på om Kim (min samboer) hadde sagt ifra/kommentert om han kom over noe som omhandlet meg. Det er klart Caroline har egne meninger, og det er jo ingen tvil om at hun har ben i nesa og kan svare for seg selv , det har vi jo sett på bloggen hennes – men det er jo overhodet ikke de det handler om 🙂 GODT gjort LK – helt topp at du forsvarer din bedre halvdel. Akkurat sånn det skal være , syns vertfall jeg ! 🙂

   16. Lars-Kristian Eriksen

    Rebekka: Jeg er helt enig med deg. Den kommentaren Marianne siktet til, var egentlig ikke noe forsvar for Caroline. Jeg synes bare vedkommende som skrev innlegget hadde hoppet over en vesentlig del, som ga et helt feil inntrykk av innlegget hun refererte til.

   17. Det er uansett veldig godt gjort at du retter på den feilen 🙂 Fra min side kan jeg vertfall ikke skjønne at folk har et annet syn på Caroline enn den flotte, jordnære og tvers gjennom herlige jenta jeg har fått inntrykk av 🙂 Dere er et flott par !

   18. Lars-Kristian Eriksen

    Takk for det 🙂

   19. Seriøst?
    Drøyt at Lars-Kristian kommenterer og forsvarer kona si?
    Han ber vel ikke en annen blogger om å be Caroline om unnskyldning hvis ikke det var noe å unnskylde seg for..
    Herregud, skjønner ikke engang at du virkelig klarer å prestere å spør sånne spørsmål!
    Stå på Caroline og Lars-Kristian! :))

   20. Lars-Kristian Eriksen

    Takk for den, Chantal.

    Jeg visste ikke at jeg mistet stemmen min, bare fordi jeg er gift med Caroline….

   21. Forstår veldig godt LK her, jeg ville da så absolutt forsvart min kjære i en slik situasjon!
    Stå på du!

   22. Syns du virker veldig oppegående jeg LK. Hvem ville vel ikke forsvart sin kjære ?? De fleste ville gjort det. Stå på!

   23. Cecilie

    Helt enig! Det er så mye usaklig drittslenging noen kommer med i dette kommentarfeltet, at jeg skjønner godt at LK ønsker å forsvare kona si. Synes det er flott å se, vitner om ekte kjærlighet:) Man skal ikke godta alt selv om man er en offentlig person.

   24. Gud bedre så hårsåre og prippne folk skal være da! Jeg må noen ganger le av hvor mye meningsløst (!) som blir kommentert her av og til.. Jeg synes det er veldig bra det du skriver LK, og alle vet jo godt fra før at Caroline kan å si ifra selv! Det er jo bare å følge med i kommentarfeltet i ny og ne. Og hvorfor skal ikke du få kommentere på andre sin blogg? Ikke minst når det er SAKELIG! Og relevant, som mange andre ikke har innsikt i… Folk får jo seg til å skrive så utrolig mye dumt og stygt etter min mening, så hvorfor skal ikke du få lov i si din som alle andre? Man kan jo ikke ta seg nær av det når det er konstruktiv kritikk og sagt på en «fin» måte. Stå på videre herr og fru Eriksen :))

   25. Hvis vi snakker om samme blogg og innlegg, Lille My sitt innlegg om FF sin dessert, så har hun ikke trukket tilbake noen ting.

   26. Lars-Kristian Eriksen

    Selma: nei, ikke den vi snakker om 🙂

   27. okay 🙂

   28. Annette

    Mister man ryggrad fordi samboeren/ektefelle e.l forsvarer deg??
    Det viser vel bare hvor gått forholdet er 🙂
    Det er da det sammen ok det er LK eller en venninne av Caroline som forsvarer, ingen oppegående folk kan komme her å si at de ikke forsvarer sine nærmeste? Isåfall er jeg glad dette ikke er noen av mine venner 🙂

    Selv om dette ikke hadde noe med det kommentaren startet med, så føler jeg at alt ble for dumt!
    Jeg synes det er kjempe bra LK kommenterer også, er da det samme som hvis noen av oss ser en kommentar og svarer på den.. Den er da somregel alltid ment til Caroline, men mange andre svarer da også 🙂

    Synes LK virker som er fantastisk ektemann som er glad i konen sin 🙂

   29. Mariann

    Så du har lagt igjen lignende kommentarer på flere blogger de siste dagene, og ikke bare hos Lille My? Du må ha det travelt. For øvrig så var øverste kommentar i denne tråden stilet til Caroline, men likevel er det du som svarer…

   30. Lars-Kristian Eriksen

    Mariann: Nei, det har jeg ikke.

    Kommentaren du sikter til, omhandlet meg, og da mener du at jeg ikke kan svare for meg? Slutter aldri å bli overrasket over nivået på enkelte her inne…

    Ingen av kommentarene her i tråden er stilt til deg, men du kommenterer likevel…

   31. Tuller du eller, Mariann?? Av og til lurer jeg på om enkelte som leser denne bloggen er lettere tilbakestående. Du er et godt eksempel..

   32. Therese

    Hva er dette for en diskusjon, Lars-Kristian har da like mye rett til å kommentere som alle andre. Hvor gammel er du Mariann? 12?

   33. Elsker svarene til Lars-Kristian!!

   34. marianne

    Nå ser det ut som det er jeg som kaller med både Marianne, mariann og mary, men det er det altså ikke! Og det var kommentarene på bloggen Lille my jeg snakket om, for å få det på det rene.. Syns bare du virket veldig krass i kommentarene der du mente hun burde be om unnskyldning for noe som var hennes egne meninger. Men det var bare ment som et enkelt spørsmål, ikke meningen å lage noen stor diskusjon ut av dette, og ikke noe angrep på hverken deg eller henne : )

   35. Lars-Kristian

    Det er jo ikke meningene hennes jeg sikter til, hun kan mene akkurat hva hun vil. Men hun skriver jo bare halve sannheten, og vrir og vender på innlegget til Caroline. Dermed serverer hun en løgn til sine lesere. Jeg mener hun derfor bør beklage, eller omformulere innlegget.

   36. Emilie

    Det var da voldsomt til uhensiktsmessig kritikk! -Jeg vil gjerne minne om kardemommeloven, også lar vi janteloven dø ut. Selv i jantelovens opprinnelige land brukes den ikke like mye som i Norge, Lars-Kristian og Caroline, jeg synes dere begge gjør en utmerket jobb og jeg heier på dere langt inn i fremtiden! Jeg tør ikke en gang prøve å sette meg inn i all den negative ukonstruktive kritikken særlig Caroline får. Det krever det søren meg en god dose selvtillit og bein i nesa for å takle! Live high, live mighty, sier nå jeg! 🙂

   37. Fotballfrue

    <3 <3

 13. I love your pants!!

 14. Åå, så fin med rosa bukser! Elsker de skoene, har de selv, de er verdens beste! Lykke til med boksignering 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, de er så fine 😀 Tusen takk, søteste!

   Klem 🙂

 15. Anne Berit

  Du er så fiiiiiiin! :)) Lykke til med boksignering!

 16. Dine bukser er fantastiske! I love them 😀

 17. Kom over denne og tenkte på det: https://www.nordlys.no/nyheter/article6053120.ece. Sånn mååå du jo ha til bunaden din 😉

 18. Wow!,so beautifull;)*****

 19. KAN DUUUU poste linken til denne buksen ???=))) TAKK <3

  1. Fotballfrue

   Uæ, vet ikke om den finnes online? Den er fra Zara i hvert fall 🙂

   – C

 20. Herlig! Elsker det♥

 21. Så utrolig fint antrekk! Håper du får en kjempe fin tur!:)

 22. NYDELIG antrekk! Og håret ditt ser helt fantastisk ut!

 23. Det er det søteste antrekket du har hatt på lenge 🙂
  Super fin er du <3 ha en fin kveld !!

  Klem!

 24. Jeg har lest bloggen din ganske lenge nå, og vært en veldig trofast leser egentlig. Jeg må si at du har forandret deg veldig mye med tiden, på den POSITIVE måten. Hvertfall nå som du har kjøpt hus og greier fremstår du mye mer voksen og ansvarlig enn kanskje vi lesere har sett tidligere. Jeg syns det er veldig koselig og søtt å lese om at du gjør hagearbeid, vasker og ikke bare er ute på byen, shopper eller ligger på spa 🙂

  Fortsett sånn!

  XO anniken

  1. Fotballfrue

   Hehe, takk 🙂

   – C

 25. Herregud for ein tøff rosafarge! 😀

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

   Klem!

 26. Wow,desse fargene kledde du virkelig godt Caroline!!:)))

 27. Så utrolig kule sko!!! Jeg leste på linken du la ved angående skoene, men jeg lurer på hva blondene er laget av? Hvilket tekstil? Spør fordi jeg lurer på om de fort blir skitne eller om det går an å vaske av lorten? Du er rå! Klem =)

  1. Fotballfrue

   Blonder 😀 Stoff liksom 🙂 De er enda finere i virkeligheten! Ah 🙂

   Klem!

   1. Jeg er enig med Caroline, de er mye finere i virkeligheten, men har nå gått med mine en gang og blondene på tuppen, nederst er blitt ganske skadet.. Bor i Bergen da med brostein og det der… Men angrer ikke på kjøpet:)

 28. Caroline – du vet de Atkinsbarene? Hvor sunne er de egentlig? Har sett at de har begynt å selge de på Narvesen også. Jeg spiser slike hver dag (max to stk) som mellommåltid og etter lunsj. Er dette greit, eller hva mener du? Etter en lunsj med laks, så er jo den Atkins-baren som en god dessert. Men er den sunn? 🙂

  Du var utrolig søt i dag. Selv vil jeg bare gå i sort. Haha. Regn gjør meg deppa!

  1. Fotballfrue

   Den er sunnere enn vanlig sjokolade, men jeg ville ikke brukt det konsekent som et mellommåltid. Nå er det heller ikke meningen at du skal ha mellommåltid på LCHF, så kanskje du heller bør se på muligheten for å spise litt mer til hovedmåltidene?

 29. Nydelig outfit, Caroline!

 30. Søt vet ikke om jeg skal kjøpe skoa de var veldig fin 🙂

 31. Så søt du var i dette antrekket.

 32. Marthe Sveen-blogger.

  Hei Caroline! Vil bare fortelle Deg hvilken inspirasjon Du Er For Oss Alle! Du Beviser At Alt Er Mulig Uansett:-)
  Forresten Du Og L-K Er Nydlige!

 33. Kan du linke til Zara buksen? Den var nydelig!

 34. Boken du har skrevet er oppskrifter på lavkarbo ikkesant? Har ikke hengt heelt med, men vet du har utgitt bok iallefall. Gratulerer forresten. 🙂
  Det er veldig mange som sier at lav karbo ikke er bra og har negative virkninger. Hvordan opplever du det? Har veldig lyst til å starte på det selv, men er usikker på om det er bra for kroppen. Har du fasiten? 🙂 Håper på svar. :))

 35. Madeleine

  Hei, Caroline!
  Hadde tenkt å sende deg en mail, men du får jo så mange så det går raskere å få svar her!
  Jeg har tenkt å begynne å trene skikkelig, jeg er veldig tynn og har lav fettprosent, men det jeg vil oppnå med treningen er å bygge muskler. I og med at du tynn selv tenkte jeg at du kanskje hadde noen gode råd om hvordan man kan bygge muskler.. Du må gjerne lage et innlegg om det eller bare svare meg her! 🙂

 36. Hei! 😀 Har du lyst til å lage et innlegg om parfyme; hvilke parfymer du bruker/liker?
  Jeg er nemlig en sånn person som går og lukter på alle parfymene på parfymerier…haha:p
  DU ser smashing ut i rosa og hvitt! :O Liker håret ditt også (:

  Klem klem

 37. Det er på grunn av at det er russetreff i helgen, halve landet gjester oslo og tryvann i helgen!

 38. SÅ utrolig fresh den buksen var! 🙂 Jeg føler igrunn at kommentarene mine går litt igjen hos deg – men jeg syns liksom generelt at ordene «fin», «flott» og «fantastisk» beskriver deg ganske godt ganske ofte – hehe! =)

  Lykke til med signeringen! 🙂
  Bloggen din er fantastisk – jeg har sagt det før, men måtte si det igjen 🙂

  Klem Rebekka
  https://fyllings.blogg.no

  1. Fotballfrue

   Haha, tusen takk, snilleste deg <3

 39. Hele Oslo er da ikke fullbooket, tviler på at du har ringt til ALLE hotellene. Går man inn på nettsiden Expedia ser man at det er mye ledig, så det stemmer jo ikke det du sier. Det var vel forlaget ditt som ønket at du skulle bo litt billiger i utkanten av Oslo..

  1. Fotballfrue

   Hehe, søta! Jeg snakket med et hotell i Oslo som kunne fortelle meg dette. Ring choice hotell folketeateret, det var de som ga meg denne informasjonen. Slapp av, det er da ikke noe for meg å bare skrive dette for moroskyld 🙂

   1. Skjønner ikke hvorfor så mange faktisk går inn for å sjekke på diverse hotellsider? Ville aldri falt meg inn å gjøre det bare for å finne ut at du har feil, og for å påpeke det etterpå :p Mye som foregår i Oslo i helgen, så er nok derfor 🙂

    Ha en superduper kveld 😀

   2. Fotballfrue

    Folk sjekker de merkeligste ting. Jeg skrev en gang at jeg kom inn på journaliststudiet på universitetet i Bergen, men valgte NKF i Oslo fordi jeg ikke ønsket å flytte. Da var det noen som sjekket inntakskravene for det aktuelle året, for å se om jeg virkelig hadde kommet inn i Bergen :p

    – C

   3. Oh god. Jaja, har vel ikke annet å bedrive tiden sin med da :p

   4. haha ja sikkert en av de gale damene på kvinneguiden som har som hobby å klage på alt du gjør og skriver. Får meg en god latter av all idiotien som blir skrevet der inne på det forumet.

   5. Fotballfrue

    Jeg tror seriøst at flere av de som kommenterer der inne har en diagnose av ett eller annet slag…

   6. Kan jeg spørre hva slags diagnoser det eventuelt skulle være? :p svært usaklig å tillegge folk som er kritiske til deg og din bedrift en diagnose.

   7. Uintelligente mennesker diskuterer folk, middels intelligente mennesker diskuterer meninger, intelligente mennesker diskuterer ideer.

    De som sitter inne på KG havner i første gruppe… Diagnose: Uintelligente

   8. Cecilie

    Ikke bare uintelligente, men også rett og slett ondskapsfulle…..får helt vondt inni meg over hva enkelte kan spy ut:(

   9. Fotballfrue

    Det var ment som en spøk, Eline….

    Jeg sikter ikke til de som er uenige eller kritiske, men til de som hever seg over andre, og tror de er bedre.

 40. Josefine

  Alt er nok fullbooket siden det er bedriftsmaraton ;D bedrifter fra hele landet skal delta, blant annet moren min 🙂
  Så utrolig nydelig antrekk, skoene er fantastiske!

  1. Fotballfrue

   Aha! Kanskje det er grunnen 🙂

   – C

   1. Det er også russetreff, holmenkollstafetten osv.. Så kan nok stemme at det er rimelig fullbokket ja.. =)

 41. Birgitte

  For er VAKKERT antrekk! Det var sååå fint 😀

 42. Michelle

  oi, sykt at alt er booket da! Lykke til med det! Dette antrekket var utrolig fresht Caroline, super sommerlig 😀 Me like!

 43. åhhh…så fint!
  Yndlingsoutfiten min ♥.

 44. så sommerlig og fint antrekk 😀

  rundt 60 familier har tatt turen til Oslo for å høre obdusksjonsrapporten til ungdommene deres bli lest opp i rettsaken denne uka. utgjør vel ikke så mye, men kanskje en liten årsak til manko på hotellrom..

 45. Åå, så søt 😀

 46. Så sykt fin bukse! 😀

 47. Er nok pga Holmekollstafetten som er i helga! Fin bukse, skikkelig sommerlig!

 48. Hvilken størrelse bruker du i JC skoene? 🙂

  1. Fotballfrue

   39 🙂

   – C

 49. Kan du blogge om trenemøllen din snart? 😀 Venter i spenning <3

  Klem <3

  1. Fotballfrue

   Når den er på plass 🙂

   Klem tilbake!

   1. Okei! Gleder meg virkelig! Er så bra at du tar deg tid til å svare på kommentarer, du er såå flink, Caroline <3

 50. Elsker skoene! Ha en fin tur og kos deg i Lillestrøm

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

 51. Du har så utrolig fin stil! Leser bloggen din hver eneste dag 😀 men jeg lurer på en ting: kan dere få inn flere dreamcatcher-halskjeder på Treasures? Ønsker meg et 🙂 Ha en fin kveld<3

 52. Fantastisk nydelig antrekk, Caroline! Vakker som alltid <3 (haha, ble valker og ikke vakker først… Det stemmer jo hvertfall ikke, hihi! ;))

  Hvilken butikk har du kjøpt genseren? Vet den er Vila, men hvor…?

  Klemmer fra fast leser <3

 53. Er det skoene som gjør at det ser sånn ut, eller har du veldig store føtter i forhold til leggene dine?

  1. Fotballfrue

   Skoene er jo ganske klumpete, så :p

   – C

   1. Kødder du?!
    Herregud for et spørsmål!

 54. Så søøt bukse, den vil jeg å ha 🙂 Tror du at du kunne ha noen stiltips til våren for jenter på ungdomsskolen?

 55. «I skrivende stund»? Håper du ikke skrev og kjørte samtidig…

  1. Fotballfrue

   Ser du ikke jeg har skrevet at det er forhåndsskrevet? 🙂

   – C

   1. «I skrivende stund» betyr «akkurat nå mens jeg skriver dette». «Når dere leser dette» blir noe annet.

   2. Fotballfrue

    Sant det 🙂

    – C

 56. Si meg, Line, leser ikke du innlegget før du kommenterer? direkte etter hun skrev «i skrivende stund», står det i parantes «forhåndsblogger dette».
  Blir så irritert med sånne kommentarer når det er tydelig at du ikke har lest. no offense..
  btw; sykt fine sko. klem!

 57. Så fin du er 🙂 Så deg i Se & Hør i dag 🙂 terningkast 6 hos meg hehe 😉
  Klem Sabine 🙂

 58. Du er alltid så fin! <3
  Men håret ditt, er det køller eller bølger du har? 🙂
  Det var utrolig fint 🙂
  (som vanlig!)

 59. kjempenydelig antrekk! du gir så mye inspirasjon <3

 60. utrolig kult antrekk! Ha en fin tur 🙂

 61. For et herlig antrekk! Det var så utrolig vårlig og fint, og elsket skoene + ringen! <3

 62. Fiiiin bukse og fiiine sko 🙂 Hvordan gikk signeringen? mye folk? 🙂

 63. Amalie L

  Hei Caroline!
  Fullbokket i Oslo pga Holmenkollstaffeten! 16 000 løpere fra hele landet som skal ut å løpe og feste etterpå! Da er det kjekt med hotellrom etterpå! Lykke til på boksigneringen 🙂

 64. så pene neglene dine var nå! eller det er de sikkert alltid, men la merke til det:)

 65. Skjønner ikke hvordan du får det til, men du ser søren meg bra ut i alt du har på deg. Og de skoene…..de er såå fine! Fant de til 1000 lappen jeg da 🙂 De er så stilige! Håper boksingneringen gikk super bra! Håper du får en fin kveld 😀

  Klem

 66. Lovely look! love your shoes!

  Lili
  https://natcosmetics.blogspot.com/

 67. Hei !
  DU er så vakker ! Å jeg får så mye inspirasjon av deg, har nettopp svettet meg igjennom en tgreningsøkt, med tankte på den insprasjonen du bringer ! Ta det til deg, jeg mener det ! 🙂

  Men over til noe heeelt annet, jeg kom på en ting, for en gooood stund tilbake sa du at du og trine og et team skulle sykle i sommer ? En sånnen laang sykkeltur på flere mil i fjorten dager ? eller noe sånt, skal se om jeg finner innlegget, for jeg lurer skal dere det fortsatt ? 🙂 hehe, kansje lurt å snart begynne da ?

  Men uansett du er en helt fantastisk dame og det stråler av deg !

  Håper du svarer! Klem <3

  https://fotballfrue.no/?p=8701

  Det er jo en uke til jo ! 😛 hehe

 68. Lykketil med Boksigneringen søte goe Caroline 🙂

  Nydelig antrekk, har selv denne buksen, love it !

  Klem sendes deg <3

 69. Det antrekket der falt jeg skikkelig for;) og du kledde det kjempebra. Lykke til på boksigneringen. Og takk for inspirasjonen til 17 mai dessert. Jeg skal ha gjester selv på 17, så det passet veldig bra;)

 70. Elsker den buksen der, og dessverre syns jeg det er vanskelig å finne. Zara er heller ikke et alternativ fordi det er langt fra her jeg bor 🙁 Lurte derfor på om du tilfeldigvis ikke har fått øye på et par liknende i noen av kjedebutikkene? Du er nydelig forresten!

  1. Fotballfrue

   Bubbleroom har mange fine fargebukser, de er veldig deilige de også 🙂

   Klem!

  2. Cubus 🙂

 71. Ohmahgoshhhh, du er så skjønn! Skjønning 😀 <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søteste <3

 72. Jannicke

  Hei!

  Tusen takk for selvbruningsspray-tips! SunSpa er kjempebra og jeg får masse komplimenter.

  Har prøvd det meste – og nå har jeg ENDELIG fått en som ikke blir gul eller stinker – og ikke farger den noe særlig av heller 😉

  Så fortsett med gode tips. – det setter vi pris på 🙂

  Superfiiin kveld til deg 🙂

 73. Oslo er nok fullbooket pga. russetreffet Tryvann som er i helgen:)

  1. Fotballfrue

   Ja, er visst Holmenkollstafetten på lørdag også :/

   – C

 74. så fin färg de va på dessa byxor!

 75. Elisabeth

  Har også lyst på en rosa bukse ^^ Må bare finne en som er flatterende. De fra zara ser bra ut, er det myke og stretchy? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja 😀

   – C

 76. hvilken program bruker du før å redigere bildene slik ?

  1. Fotballfrue

   Photoshop 🙂

   – C

   1. Trodde ikke du redigerte bildene dine, som du har sagt tidligere?

   2. Fotballfrue

    Jeg har jo satt sammen en collage, det er jo redigering det. Har aldri nektet for at jeg redigerer lys etc.

    – C

   3. Andrinek

    Hahahahaha! Kommentarfeltene dine til tider asså..
    Lurer på om noen av leserne dine sitter med blokk og noterer seg ting du skriver, for senere å se om du kan «bustes» for å ha løyet om det. Sorry, skjønner at det sikkert ikke er like festlig for deg som hele tiden må forsvare og forklare, men jeg bare ser for meg disse menneskene som sitter foran PC’ene sine og tenker «ENDELIG! DER løy hun!», og finner det utrolig festlig (les: patetisk…).

    Ha en deilig dag!:)

 77. Super looook, som kledde deg utrolig Godt!
  Fine og friske farger… du ser så sommerlig og fresh ut.
  Syntes dette er en av de stilene som kler deg Best… =))

 78. Hei, så fin og sommerlig du var idag! Ville ikke akkurat kalle det fargerikt 😉 men det var en frisk pust var det iallefall!
  Er Holmenkollstafett i helgen, så derfor er det nok fullt på de fleste hoteller. Du skal ikke delta på Holmenkollstafetten, da? 😀

 79. Herregud, det var et nydelig antrekk!! Elsker farge kombinasjonene, og den fine rosa fargen… Du var strålende vakker idag:)

 80. Ufattelig flott antrekk i dag! Du er virkelig inspirerende. Ha en flott dag 🙂

 81. Du milde måne så lekkert! Ikke mange som får en så rosa bukse til å se så smashing ut 😀 God tur da

  – L

 82. Kjempeflott som alltid 🙂 Jeg kjøpte boken din i dag og jeg må bare si at den var veldig flott. Imponert over hva du har fått til! Både du og boken er akkurat min stil, siden jeg er en veldig jentejente selv. Masse inspirasjon. Ønsker deg lykke til videre med alle fremtidige prosjekter og – det blir sikkert en suksess 🙂 Jeg har lest bloggen din siden 2 mnd etter du startet. Like flott da som nå, men heldigvis har vi begge forandret oss litt stilmessig i takt. Haha! Men uansett, superbra jobbet. Så fra en mote-, perfeksjonist-, trenings- og livselsker til en annen ønsker jeg deg en herlig kveld videre!

  Lise Natalie

 83. Elisabeth

  Awww, du ser kjempe søt og nydelig ut med rosa pants 😀

 84. Gunnhild Hasla

  Nydeleg! 🙂 Ha ei riktig god helg, Caroline!

 85. Hei 🙂
  Kan du ikke skrive et innlegg hvor du «veileder» oss på hvordan du redigerer bildene dine? En liten «mal» 😉
  Hadde vært super kjekt! 🙂

 86. Ann Helen

  Du er toppers! Og de skoene var helt fantastiske!! 🙂

 87. Woho! I dag kom pakka mi fra Treasures! Kom perfekt, siden jeg skal på jentekveld i morgen:) Så nå er jeg 2 ringer, 4 smykker og 2 øredobber rikere:D Fantastisk fint Caroline. Men sikler fortsatt på den rosa ringen fra Hasla, må nok hjem til meg ila neste måned <3

  Gleder meg til signeringen i østfoldhallen:D

  Du ser fantastisk ut i dag, og likte buksa svært godt, kjempe fin farge, og sommerlig:)

  Fortsatt fin kveld til deg Caroline:)

  Klem

 88. Så utrulig fint antrekk 🙂 Vårlig og fresht!

 89. Hver gang jeg leser kommentarfeltet på en av postene dine, må jeg bare begynne og le. Du har virkelig lesere som er ivrige på å dobbelt-sjekke alt for deg da, det er jo kjekt! Må bare si at jeg er imponert over at du orker å svare på såpass mange kommentarer som du gjør. Til og med om du har unormalt store føtter i fht legger. Det er tålmodighetsprøven sin det!

  Og… disse skoene var helt nydelige! Takk for at du delte disse godsakene! Masse lykke til med boksignering og alle andre ting du skal gjøre i helgen!

 90. Kjenner jeg blir så matt når jeg leser alle de negative kommentarene til folk.. Du er jammen tøff som takler det slik du gjør! Men jeg håper du bare tar de postive til deg, for du fortjener dem alle sammen! TAKK for at du sprer litt ekstra solskinn og inspirasjon på nettet! Ønsker deg en nyydelig helg og boksignering! 🙂

 91. Leste et sted at du har uttalt at du syns 300 kcal er for mye til en frokost. Det er jo nærmest ingenting! Stemmer det at du har sagt det ?
  Blir jo vanskelig å få i seg 2000 kcal i løpet av en dag, dersom ikke MINST 300 av de er i en frokost :/

  Bare lurer…

  1. Fotballfrue

   Nei, det har jeg ikke sagt. Faktisk er 300 kcal. passe til en frokost etter min mening 🙂 Igjen så kommer dette an på hvor ofte og mye du spiser utover dagen, min frokost er nok på mer enn dette også, da jeg ofte ikke spiser mer enn 3 måltider om dagen 🙂

   – C

   1. stine says:
    September 27, 2010 at 15:17
    Det høres ut som om du synes 300kcal er kjempemye…Du forbrenner jo helt sikker over 1000 kcal på treningen…og 100 gr cottage cheese inneholder kun 94 kcal..Nei caroline du får ideg alt for lite næring. Synes også jeg har lest at du lager pizza uten bunn, og lasagne uten pastaplater, pgr av karbohydratene??? men du kan spise boller???? Du lever en farlig livsstil etter min mening.

    Reply
    Fotballfrue says:
    September 27, 2010 at 15:31
    Hehe,dersom du ikke synes at nesten 300 kcl i en frokost er mye,burde du virkelig revurdere kostholdet ditt..

    – C

   2. Fotballfrue

    Dette hadde jeg helt glemt. For det første må jeg si at det er ganske spesielt å lete 2 år tilbake i tid for å finne dette svaret, har du lagret det et sted, eller noe? Veldig skummelt.

    Når det er sagt, må du se på helhet og sammenheng for diskusjonen. Den gangen hadde jeg ikke et lavkarbokosthold, og spiste flere måltider om dagen. Den gangen var 300 kcal. i en frokost mer enn nok for meg, fordi jeg spiste nok resten av dagen til å komme opp på et passe kcal-nivå. 300 kcal. i en frokost er fortsatt nok om du spiser flere måltider om dagen, men nå kan jeg fint spise mye mer enn det til frokost, fordi jeg ikke spiser like ofte som tidligere.

    – C

   3. Andrinek

    Se der, ja! der kom det en som hadde notert seg vettu!;) Hahahahaha!

   4. MEGET SPESIELT

   5. Andrinek

    Indeed…

   6. Helt enig Caroline, det der var faktisk litt skummelt 😉 2 år tilbake i tid, stalker much eller ?

 92. Du skriver at du er i lillestrøm, men du signerer bok på strømmen og bor på hotell på skjetten så det blir egentlig ikke riktig 🙂 viktig for oss som bor her vettu! 🙂 kleem

  1. Fotballfrue

   Hehe, beklager 😉

   – C

 93. Hei <3 Jeg bare lurte på en ting, skal du på boksignering i Bergen? Isåfall når? 😀

  1. Fotballfrue

   Det tror jeg ikke :/

   Klem!

   1. smurfeline

    caroline, du er så opptatt , hehe, kan du være så snill å poste buksen / tilsvarene lik?? de er vel tomme på zara?

 94. Hei flott blogg du har:) Leser den hver dag:)

  Du har sikkert hørt spørsmåle 100 ganger før, men kossen får du de flotte krøllene i håret ditt? 🙂

  1. charlotte

   🙂 :?? 🙂

   1. Fotballfrue

    Det er bare å søke gorgeous curl wand i søkefeltet mitt. Har laget video. 🙂

    – C

   2. charlotte

    Tusen takk :))) ha en flott dag:)

 95. Ingrid Svendsen

  God morgen 🙂

  Håper signeringen gikk bra i går!! Helt sikkert 😉
  Fy F*** jeg blir både lattermild, provosert og matt på en gang av å lese kommentarfeltet ditt. Her skal det dobbeltsjekkes alt du skriver…..jeez !!! Håper du klarer å ikke la deg provosere, er så unødvendig å bruke energi på sånne mennesker 🙂 Synes forresten Lasse svarte helt glimrende på den noe lavmål diskusjonen lenger opp her…. Og jeg må si du kan være stolt over å ha en mann som forsvarer deg på en så flott og verdig måte. Han virker som han er gull!!!

  Antrekket ditt her er jo bare til å spise opp!! Superdelikat, og de skoene…..Åh, de skoene….WOW!!! Bøyer meg i støvet, som vanlig. «Ditta kænn du» 😛

  Ha en helt fortreffelig helg, skjønne skjønne deg <3

  1. Fotballfrue

   Fine Ingrid <3 Tusen takk 🙂 Jeg er kjempeglad for å ha en mann som backer meg 110 prosent, lite er viktigere enn det 🙂 Skal ærlig innrømme at jeg selv ikke hadde fått med meg innlegget det var snakk om, men det er egentlig like greit 🙂

   Tusen takk for fine ord, du er god <3

   Håper helgen blir fantastisk 🙂

   Klemmer 🙂

   1. Ingrid Svendsen

    Nei, vær glad du ikke har tid/gidder å bruke tid på å lese alt som blir skrevet om deg. Jeg snapper opp ting her og der når jeg er på nettet, og jeg blir bare så skuffet over menneskeheten når jeg ser hvordan enkelte kan komme på så mye stygt å tenke/mene om deg.

    Fakta er, at om alle mennesker i hele verden hadde tatt i bruk bare få prosent av din positivitet og blide vesen, hadde verden blitt et MYE bedre sted å leve. Jeg har sagt det før, men sier det gjerne igjen; TAKK, for at du er den du er 🙂

 96. Marita Ø

  FY SØREN! For et fint antrekk! Jeg har sååå lyst på de skoene der, de er så fantastisk fine 🙂 Du er så fin altså, dette var et inspirasjonsantrekk til tusen 😀 Fin fredag til deg, klem!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Veldig glad i disse skoene selv 😀 Så sommerlige <3

   Klemmer 🙂

 97. heei 🙂

  jeg lurte på noe, når det er 3 % elastan i en dongeribukse.. betyr det at det er mye stretch i den?

 98. Dit outfit er vildt fint! (:

 99. Caroline

  stemmer det at man ikke kan spise pasta eller ris i det hele tatt når man går på lavkarbo? :/ har lyst å prøve det kostholdet, men jeg er veeeldig glad i disse to tingene…..
  Klem 🙂

 100. Heei 🙂
  Dro til strømmen i går, fordi jeg så virkelig hadde lyst til å se deg .. men så var du ikke der lenger da .. : Menmen, satser på at du kommer en annen gang også! 🙂 Også er du utrolig pen & inspirerende! 🙂 <3
  Ha en super fredag, klem! <3

  1. Fotballfrue

   <3

 101. Wow, dette anntrekket DIGGET jeg! Var så sykt fint! Du kledde deg skikkelig godt 😀
  » alt kler en smukke » er det ikke det man sier? hehe!
  Elsker stilen din, herlig herlig!
  Ha en fin dag:-)

 102. Jeg lurer litt på disse buksene dine, sitter de som støpt hele dagen, eller vier de seg ut etter en stund? Jeg sliter fælt med å finne bukser som sitter godt selv siden jeg har veldig lange, tynne bein, og disse så jo bare nydelige ut! Om så, vet du om/eventuelt hvor de kan kjøpes online? 🙂

  1. Fotballfrue

   Har du sjekket Zara online? 🙂

   – C

 103. kjempe fint! du er så pen ♥ elsker skoene 🙂

 104. caroline

  Vet du hva fargen på veggen deres heter? er å fin =)

  1. Fotballfrue

   Caffe Latte 🙂

   – C

 105. Wow! Elsket kombinasjonen av klær og sko! Nydelig! <3

 106. I love your blog,
  I hope you’ll visit me and if you liked follow me 🙂

  https://modacontagiante.blogspot.pt

 107. Det var så fint! Elsker skoa 🙂

  Hvordan lager du egentlig de krøllene du har her? Hvilken krølltang bruker du?

  1. Fotballfrue

   Gorgeous curl wand, har laget video 🙂 Bare å bruke søkefeltet 🙂

   – C

 108. Nicoline

  så utrolig fin du var her!!!!

  og elsker skoene, skulle ønske du var min personal shopper;)

 109. ommgg do you know whaaatt??? you are sooo beautiifullll :(((( and rich i loooove you clothes and home and you omggg :*** i diee !!!!1

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *