Blomsterjenta

Hei alle fine! Litt sen oppdatering på denne fronten, jeg har vært så travel i dag. Var oppe klokken 05.30, laget meg en minifrokost, drakk mine obligatoriske kaffekopper, svarte på litt mails og prøvde å våkne før jeg slang meg i bilen og kjørte til ELIXIA. Der varmet jeg opp før jeg trente styrke med Alexander i en hel time, og deretter løp jeg i cirka 40 minutter. Nevnte jeg at vi hadde tidenes løpeøkt sammen i går? Vi snakker intervaller i den sykeste oppoverbakken. Men det var bare gøy, altså, helt til jeg nesten ikke hadde følelser i beina. . Etter trening dro jeg på Plantasjen og brukte et ukjent antall tusenlapper på PLANTER av alle ting, så nå skal det bli SÅ pent i blomsterbedene her!

Stauder ♥

Har bestemt meg for å ta fri fra alt annet arbeid enn blogg i dag, for å få gjort det meste klart til 17.mai her hjemme. I morgen reiser jeg jo til Lillestrøm, boksignering på Strømmen Storsenter fra klokken 18.00. Kommer du?

Når jeg er ferdig der, drar jeg fra Lillestrøm til Oslo, og på fredag fra Oslo til Sarpsborg *puste* Lørdag er jeg på Østfoldhallen for boksignering, gleder meg! Så reiser jeg ikke hjem igjen før på søndag kveld. Derfor: Jeg trenger denne dagen til hus-og hjemarbeid.

Nå må jeg få i meg litt frokost / lunsj, før jeg skal leke gartner. Kan bli spennende å se om jeg får det til å se fint ut i bedene. Har egentlig mine tvil. .

Ha en deilig dag så lenge ♥

99 kommentarer

 1. Så flink og effektiv du er så tidlig på morgenen! Masse fine blomster du har handlet, jeg er sikker på at det blir fint:-)

 2. Michelle

  Oioioi, snakk opp produktivitet Caroline!! Du er virkelig flink må jeg si (sprek ikke minst…). Du får kose deg i hagen med de nye blomstene dine, så får du nok den perfekte hagen til 17 mai 😀 Lykke til med boksignering, kom til Bergen, så skal jeg møte opp med glede 🙂
  klem

  1. Fotballfrue

   Jaaa, kanskje vi skal ta turen til Bergen 🙂

   Klem!

   1. Da kommer jeg og 🙂

   2. Irene Thorsen

    Jaa, kom til Bergen!

 3. Kunne du visst huset ditt i bilder eller en video 😀 ?

 4. Ragnhild

  Det kommer til å bli nydelig 🙂 Gleder meg sånn til jeg får mitt eget hus med hage 🙂

  1. Fotballfrue

   Det skjønner jeg! Det er veldig gøy 🙂 . . men mye jobb 😉

   – C

 5. Hvor mye stigning hadde du da? 🙂 Hadde en makspulstest med 5-6 % stingning – synes var ganske ille etterhvert…men artig da!

  1. Fotballfrue

   Løp på 8 prosent hele veien :O

   1. AUCH 😀 Sprekt!

 6. Herlig med litt blomster i bedene 🙂 Ønsker meg hage! Ha en fin dag, Caroline 🙂

 7. Mener du at Strømmen Storsenter er i Lillestrøm? :O

  1. Fotballfrue

   Har fått beskjed om at det er i Lillestrøm, og at det er Strømmen storsenter. Jeg vet at det ligger i Strømmen, men det er sikkert for retningens skyld at jeg har fått beskjed om Lillestrøm. Ikke vær så pirkete, a! 😉

   – C

   1. Strømmen Storsenter ligger på Strømmen, rett utenfor Lillestrøm 🙂 Hvis du vet det kunne du like godt skrevet det, med tanke på lesere som vil gjerne dit og se deg, og som ikke er kjent.

   2. Fotballfrue

    Om du googler Strømmen storsenter kommer jo adressen opp, og den regner jeg med de trenger 🙂 Men jeg kan skrive det om igjen senere da, vet du 🙂

    – C

   3. Regner vel med at de som møter opp bor i området, og har vært på Strømmen storsenter før. Er vel en bagatell, som er unødvendig å henge seg opp i…
    *pirke pirke*

 8. Marita Ø

  Så flink du er! Intervaller er kjempegøy og effektivt, men likevel så UTROLIG tungt! :p Er ferdig med dagens treningsøkt selv, og nå er det tid for litt studielesing! Frister lite i det fine været som er her… Skulle heller vært ute å planta blomster og gjort alt annet, hihi 🙂 Kos deg i hagen, håper du har fint vær også 😀

  1. Fotballfrue

   Så flink du er! Det var fint, nå er jeg ferdig, og da kom regnet. Helt greit 😉

   Klem!

 9. Så flotte blomster. Fine farger som dette hjelper på humøret og får opp sommerfølelsen!

 10. Turid-Helen

  Flotte blomster,takk før tips om blomster for vi skal også ut å hamstre til utearealet idag eller imorgen. Elsket fargene på staudene du har kjøpt,så det spørs om jeg ikke må herme litt der..:)

  Å du..apropo boksigneringen din,jeg var jo så heldig å få boken din i 27årsgave(jeg jeg veiledet dem i telefonen for å sikre meg at de kjøpte noe jeg ville ha),men skal du kun signer i din kjøreregion? blir du ikke å reise i anledning boksignering?
  Sånn eks Stavanger,sandnes eller egersund området:)

  1. Fotballfrue

   Så gøy 😀 Vet ikke om jeg skal andre steder enn disse nå, men det blir jo sikkert turer andre steder om etterspørselen er der 🙂 Jeg vet ikke hvordan dette settes opp, egentlig :/

   Klem!

 11. pretty flowers

 12. Trener du intervaller ute med Alexander? 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, vi trener inne.

   – C

 13. Hei Caroline 😀 Jeg har lest denne bloggen i lang lang tid nå, og personlig synes jeg at du er den beste bloggeren! Jeg må bare si at du minner meg så veldig om meg selv…. På SÅ mange måter… I forhold til trening, vekt, kosthold osv. Jeg har en kropp veldig lik som deg, har alltid vært veldig slank, og jeg ELSKER å trene! Jeg får ofte kommentarer om at jeg er «for tynn», og at jeg ikke TRENGER å trene hver dag osv… Men tingen er at jeg ikke prøver å slanke meg i det hele tatt,men faktisk å LEGGE på meg. Jeg synest det er vanskelig å få nok mat i meg i forhold til hvor mye jeg trener, så hva er ditt råd? Jeg går ikke på lavkarbo og spiser egentlig akkurat hva jeg føler for hver eneste dag,men er tydeligvis ikke nok. Kjenner meg så veldig igjen da du skriver at når folk kommenterer hvor tynn du er er akkurat like sårende som å høre at du er tykk. Veldig viktig at du forteller dette, er så utrolig synd at ikke folk skjønner det. Jeg skjønner hvertfal veldig godt hva du mener!

  Jeg ønsker deg alt godt videre! Du er en stor inspirasjon for meg 😀

 14. Ntåå, så fine blomster! Nå blir hagen sikkert ennå finere 🙂 🙂

 15. Anita Ramse

  Kjære Caroline
  Jeg tenkte egentlig jeg skulle prøve å sende deg en mail, så det var større sjanse for at du leste dette, men jeg kunne ikke finne den. Jeg ville egentlig bare fortelle deg at du er helt unik! Jeg har fulgt bloggen din nesten siden du opprettet den på blogg.no, og jeg har aldri opplevd en så reflektert blogg. Du er virkelig et sunt, og et bra forbilde som alle burde ha. Og empatien din for andre mennesker er enorm! Jeg bladde litt tilbake til tiden rundt 22. juli, og der vises det ekstremt godt! Du er et godt menneske, tvers igjennom. Du gjennomfører ting du innstiller deg på, og du er en stor inspirasjon. Når jeg skriver dette så tror jeg at jeg snakker for mange fler enn meg selv. Du er utrolig, stå på!
  <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fantastiske ord, Anita! Jeg blir helt rørt. Tusen, tusen takk!

   Mange klemmer sendes din vei <3

  1. Fotballfrue

   Haha :p

 16. Kommer du til Trondheim på boksignering? 😀 Jeg står fremst i køen!

 17. Må være deilig å ha så mye fri på dagtid. 🙂

 18. Hei Caroline. Leste et eldre innlegg om dine tanker rundt barn, graviditet og fødsel. Først vil jeg bare si at jeg er helt enig med deg i alt du skrev og at jeg kjenner meg veldig igjen. Kan ikke du lage et nytt innlegg om dine tanker rundt barn. Vil du fortsatt ha ett barn? Gruer du deg like mye til fødselen og graviditeten? Det er jo 2 år siden du skrev dette innlegget sist, så jeg lurte på om noen av tankene dine har endret seg? Jeg vil iallfall anbefale deg å se på muligheten til keisersnitt dersom du fortsatt er redd for selve fødselen. Hvorfor må alle være like sterke og tøffe (særlig uttalt i det offentlige ordskiftet) når det gjelder å føde. JA det er vondt, og det sies at kvinnen er nærme døden enn under enn fødsel. Så når den tid kommer så vil jeg anbefale deg å oppsøke hjelp og få masse råd enten det gjelder naturlig fødsel eller keisersnitt. Jeg vil forresten kun ha et barn selv, og har blitt kritisert for dette. Hva er dine tanker rundt dette?

  Mye spørmål, ellers håper jeg du får en flott dag med hagearbeid.

  1. De som ønsker keisersnitt, hvet ikke hva de snakker om!!! Høres kanskje enkelt ut, men er mye verre etterpå, og fortere å få komplikasjoner i ettertid….bare litt info.

  2. Hei T
   Jeg har «bare» et barn selv og er blitt kritisert for det. «Stakkars barn som ikke har søsken», men hvem sier at søsken er gode venner når de vokser til?? Dessuten må man tenke på livssituasjonen man har. Jeg er mye dårlig og synes ikke jeg har overskudd til mer en et barn, hva er galt med det?? Det er en PRIVAT sak hvor mange barn man vil ha synes jeg. Ingen vet hvordan situasjonen er i hvert enkelt hjem. Ikke la det gå innpå deg hva andre sier!! Hvem sier at 2 barn er riktig antall, Må vi alle leve et A4 liv??

   1. Takk for hyggelig svar Jeanett. Folk spør hele tiden; «Når skal du ha barn?» «hvor mange barn vil du ha» osv.. Og da jeg svarer at jeg ikke ønsker mer en et barn, så rynkes det på nesen før det kommer MASSE mot argumenter, og fordeler med å ha søsken. Det er godt å høre at det finnes andre i samme situasjon (noe jeg ogå følte da jeg leste det Caroline hadde skrevet tidligere om antall ønskede barn), for så vidt jeg har erfart er det ikke mange som deler den oppfattelsen med at «kun» en barn er greit.

    Til de andre som sier at keisersnitt ikke er en lettvindt løsning, så er jeg klar over det. Men samtidig må man være åpen for at dette kanskje er den beste løsningen for noen kvinner som er VELDIG redd for fødselen. Det var bare ment som et råd til Caroline. Og jeg syntes ikke at ma skal bli angrepet dersom man velger keisersnitt selv om det ikke er medisink nødvendig.

   2. Fotballfrue

    Vet du. Mamma hadde ikke noe valg, og endte opp med keisersnitt på både meg og storesøster. Hun har kun positive ting å si om det, så jeg synes uansett det virker som en fin løsning 🙂

    Klem!

   3. Så bra! Men med alle disse bedreviterne så får man helst sikkert trykt inn at man da «ikke har født på ordentlig» og bla bla bla. Gleder meg til Eriksen jr melder sin ankomst med fotballbeina sine;)

   4. Fotballfrue

    Hihi 🙂

  3. Nå er ikke akkurat keisersnitt «a walk in the park» heller…. Så jeg vil strekt anbefale å tenke seg NØYE om…!

  4. Jeg ville så absolutt pratet med en jordmor/lege først. (og det må jo du også) Mange er livredde for å føde, men får det faktisk bedre etter samtaler med profesjonelle. Jeg har en del erfaring innenfor dette feltet og keisersnitt er virkelig ikke noe å satse på. Det er flere komplikasjoner og det tar lengre tid å komme seg på etterpå. Mange tror at det er en grei måte, men tro meg, klarer du å føde naturlig er det det beste. Både for deg OG barnet.

  5. Hei,

   Kan du linke til dette innlegget, jeg finner det ikke jeg uansett hva jeg søker på.. Jeg også er livredd fødsel og vurderer og forbli barnløs rett og slett pga dette og da hadde det vært interresant og lese dette innlegget.

  6. Keisersnitt er absolutt ikke noe man skal ta lett på. Jeg har født to barn og gjort begge deler. Man er helt klart raskere i form etterpå når man har født vaginalt og det er tross alt det som er naturlig. Hvis man sliter med fødselsangest så bør man heller forsøke og få ekstra timer med jordmor og lege for å bli tryggere. Kroppen er fantastisk laget og man får uante krefter underveis. Det tiltross for at jeg var maks uheldig og revnet så mye man kan revne, så ville jeg fortsatt valgt vaginalt igjen og heller ikke da hatt smertestillende.

 19. caroline

  Vet du hvor mange eksemplarer du har solgt av boken din ? 🙂

  1. Fotballfrue

   Vil tippe en del, ettersom jeg har lagt på bestselgerlisten noen ganger 🙂 Noe eksakt tall har jeg ikke, men jeg skal høre med sjefen i morgen 😉

   – C

   1. Camilla

    Ja, blir gøy å høre, tipper du har solgt mange ja!
    Hehe, vi kan jo ha tippekonk;)

 20. Noen ganger er det skikkelig kjipt å være voksen… Vi var på plantasjen på søndag og brukte også x antall kroner. For all del blomster er utrolig pent, men det er myyyye jeg synes det er morsommere å shoppe!

  Disse staudene var for øvrig veldig yndige og dekorative. Good choice!

  -Maria 🙂

  1. Fotballfrue

   Thank you 😀 Er jo et hav å velge i, vanskelig :O Enig i det der. Litt kjipe penger, men det blir jo så fint 😉

   – C

 21. Så utrolig flink du er! Skulle bare si at du ser fantastisk ut, på alle mulige måter. Jeg forstår godt hvordan det er at folk skal kritisere kroppen din hele tiden fordi jeg opplever selv det samme. «Du er så tynn», «du har jo ingen former» får jeg høre opptil flere ganger i uka. I mitt tilfelle har jeg aldri hatt spiseforstyrrelser, jeg er tynn fordi jeg trener, spiser riktig og fordi det ligger i genene mine. Sånn har det alltid vært. Jeg går ikke akkurat å kaller folk tykk… Det er like sårende som det å bli kalt tynn.

  Stå på videre, du er eksemplet på en perfekt kropp og jeg beundrer deg ufattelig mye for det <3 Følte bare for å få dette ut etter kommentarene jeg leste på forrige innlegg. Hilsen fast leser (20) som ikke er så flink til å kommentere <3

 22. Så herlig, da! Gleder meg SÅ til å kunne trene igjen, får ikke sagt det nok altså 🙂 Ellers er det jo bare deilig å jobbe litt i hagen, og ta vare på hus og hjem 🙂 Kos deg! =)

  Lizbethosnes.com – En ærlighetsblogg. Hverdagen og mine interesser, og lidelsen Anoreksi. Lizbethosnes.com

 23. Strømmen storsenter ligger i Strømmen, ikke i Lillestrøm 😉

  1. Fotballfrue

   Jeg har fått beskjed om Lillestrøm jeg, da 😉 Same same.

   – C

 24. Oi, som du jobber! 🙂

  1. Fotballfrue

   Spar deg 🙂 Du vet ingenting om min vanlige arbeidsdag, tydligvis. I dag har jeg fri, som jeg skriver. DIGG!!

  2. Eh……Hun jobber nok like mye om ikke mer enn deg, tenker jeg. Hva får deg til å komme med sånne kommentarer? Misunnelse?

 25. Søta.
  Kan du ikke komme til kristiansand?
  Elsker bloggen din<3

  1. Fotballfrue

   Å, det må du spørre forlagssjefen om 🙂

   Klem!

 26. Når, klokka er boklanseringen i Østforldhallen? 🙂

  1. Fotballfrue

   Klokken 13 🙂

   – C

   1. Evelynn

    Super:)

 27. NÅR kommer du til Tromsø da? Boksignering tenker jeg på 😉 ODD skal vel spille mot TIL en eller annen gang, så hvorfor ikke komme hit da?? 😀 Trur mange hadde stilt opp her, hverfall jeg 🙂
  Kos deg i hagen din søta <3
  Klem.

 28. Oi så fine de staudene var som du har kjøpt. Jeg var på hageland og håper de blir like fine når de blomstrer men tror jammen jeg må ha noen sånne som du har kjøpt også. Må få se må få se når du er ferdig i beddene… Mye man må lære seg når man får hus hehe… 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg vet! Men jeg tror det ble ganske bra, ser jeg kan ha flere da, men. Det får bli en annen uke :p

   – C

 29. Lisa Marie

  Om du har brukt «et ukjent antall tusenlapper» på de plantene du har bak i den lille bilen der så vil jeg bare gratulere den selgeren som sitter å gliser på Plantasjen.

  1. Fotballfrue

   Det ble 2083,- om du vil vite det 🙂 Kjøpte 18 stauder, et sett hageredskap, to kunstige, små busker og hansker. Ja, det koster med blomster.

   – C

   1. Elisabeth

    når du skriver «et ukjent antall tusenlapper» så ber du om slike spørsmål. synes uansett at det ikke var så verst pris med tanke på hva du fikk. det koster å ha hus og planter og blomster utenfor gjør seg! lykke til! 🙂

 30. Hvor lenge tror du du blir på boksigneringen på Strømmen? Jeg vil gjerne komme, men skal jobbe den kvelden, så rekker ikke være der før 20.30-ish.. 🙁

  1. Fotballfrue

   èn time 🙂

   – C

 31. Jeg fikk et veldig godt tips av en gartner første gang jeg kjøpte blomster til mine krukker på verandaen.
  Før du planter blomstene senker du en og en i en bøtte med vann og holder den under til den slutter å boble.
  Da får plantene godt med vann når du setter de ned i jorden. Mine blomster har alltid blitt veldig fine i pottene.

  Lykke til! 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk for tips 🙂

   – C

 32. Hvilken bil kjører du? Har dere mer enn en bil? 🙂

 33. Hei Caroline

  Lurer på hva dine mål med styrketreningen er? Er det for å bygge litt muskler, eller bli sterkere ?
  Jeg trener endel styrke selv, derfor lurer jeg.
  Ser også at du løper endel, 6 ganger i uka. Som er bra i seg selv, men i kombinasjon med styrketrening kan det jo spise opp musklene.
  Hva tenker du ?
  Klem

 34. IdaFan!:D

  Hei! Er bilen din? Jeg skal kjøpe meg ny bil, og syns den så UTROLIG stilig ut. Hvordan er det? Masse klemmer til deg<3 glemte å nevne blomstene- FINE! 😀

  1. Fotballfrue

   Ja, vi har to biler 🙂 En Ford Kuga og en Toyota Hybrid 🙂

   – C

 35. Hvor har du kjøpt den rosa treningsjakken du hadde på det bilde der du vasket vinduene? 🙂 prìs?

  1. Fotballfrue

   Den er fra 24 🙂 Husker ikke pris :/ Men den er veldig varm, og beregnet på utendørs løping 🙂

   – C

 36. Hej Caroline .. .)

  Jeg har ledt efter din mail her på bloggen, men jeg kan ikke finde den nogen steder. Er den helt umulig at opdrive? Jeg ved godt, at der under «Kontakt» står, at du heller sætter pris på spørgsmål i kommentarfeltet i øjeblikket.. Men mit spørgsmål er lidt for privat og personligt for mig.

  Ha’ en fin dag. 🙂

 37. Finnes det noe koseligere enn blomster?:) Vakre!:) Gleder meg til å se ferdig resultat:)

 38. Hei Caroline. Leser blogger din hver dag, og du er en person man fort blir insperert av. Jeg trener en del selv, og har mye fokus på styrke, spesielt armer og mage. Derfor lurte jeg på om du ville lage et innlegg om mageøvelser som du syns er veldig effektiv og liker å ta. Det hadde ihvertfall vært kjempe flott om du hadde hatt lyst til det! Mvh Tonje. Ha en mega stuper dag! :):):)

  1. Fotballfrue

   Det kan jeg gjerne gjøre 🙂 Har allerede en del liggende ute, en video også 😀 Bare å bruke søkefeltet 🙂

   Klemmer 🙂

 39. Å, kan du ikke fortelle om de intervallene? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jo, det kan jeg sikkert gjøre 🙂 Vi løp 4×4 i motbakke 🙂

   – C

   1. Leste lenger opp at du hadde 8 prosent stigning. Utrolig bra! Hvor fort løper du, da? 🙂

   2. Fotballfrue

    Jeg løp på 10 i 4×4. Dødsslitsomt :O

    – C

   3. Kanskje litt dumt spørsmål 😛
    Men har alltid lurt på hvordan man løper 4×4. Altså jeg har skjønt at det er 4 drag du gjør 4 ganger. Men hvordan er det ene draget lagt opp, altså i løpet av de 4 minuttene, når løper man med høy intensitet og når har man pause? Eller kanskje du kan lage et innlegg om det:D

    Foresten må si du ser smashing ut selv etter en hard treningsøkt og i treningstøy 🙂

   4. Fotballfrue

    Jeg løp 4 minutter på 10 km/t med 8 prosent helling, og hadde pause hvor jeg gikk rolig på ca. 2 min (mener jeg på det var) Hadde like høy puls ved slutten av hver intervall 🙂

    Takk 🙂

 40. Det blir sikkert kjempefint, er ikke noe som er koseligere enn å ha masse blomster utendørs om sommeren. Det er verdt hver eneste krone:-)

 41. Fine blomster <3 Ha det fint imorgen!: )

 42. Kven er det som bestemmer kor du skal reise på signering? Fins det nokon sjanse for at du kjem vestover, til Stavanger/Sandnes f.eks.?

  Elida

  1. Fotballfrue

   Forlaget 🙂 Alle henvendelser går via det 🙂

   – C

 43. Åå, så fine planter! Synd at jeg ikke er «hjemme» i sarp når du skal signere, ville så gjerne møte deg… Bor jo i trøndelag, men sarp er bare elsk ♥

 44. Du er så FLINK! Nok en gang tillater jeg meg å kalle deg superwoman 😀

 45. Frøydis

  Hvilke biler har dere? og er dere fornøyd med de? Hilsen ei som skal ha bil! 😀 PS nydelig blogg og bedene dine blir garantert nydelige !

  1. Fotballfrue

   Ford Kuga og Tpyota Prius. Ganske fornøyd med begge to 🙂

   – C

 46. Hei Caroline. Jeg har lest bloggen din i veldig lang tid nå, og jeg ville bare fortelle deg hvor mye du inspirerer meg. Bare det at du klarer å formidle så mye og gi et så godt inntrykk gjennom tekst og bilder sier noe, og jeg kan ikke forestille meg hvilket godt menneske du er utenfor bloggen. Jeg bladde tilbake til de innleggene du skrev rett etter 22. juli. Den omsorgen du viser, og det motet som kommer frem gjennom bloggen din – det er bare helt utrolig! Du er til stor inspirasjon for meg, og et utrolig flott og sunt forbilde. det burde være fler mennesker som deg her i verden. Du kan gjøre en forskjell, og du lyser opp dagen min med flotte innlegg. Stå på, du er flott!

 47. Du er så utrolig flink og inspirerende. Har akkurat startet å kokkelere gjennom kokeboken din, som jeg kjøpte her om dagen.
  Det er utrolig gode retter, som jeg planlegger å lage til min kjære samboer. Han kommer til å elske pizzaen, det er jeg sikker på 🙂
  Takk for at du er den du er, du er en stor inspirasjon for meg, og gir meg et ønske om å gjøre en større innsats i hverdagen! 🙂

 48. Hei!
  Tenkte bare å skyte inn at det er ett gartneri i Skien som heter Kittilsens gartneri i Fjelldalen. Det er helt magisk der, og det er jo 100% bedre enn Plantasjen. Det er passe nærme Siljan! Når du er mot Skien by fra Siljan ser du skiltet. Det burde du, for da, da blir du ordentlig blomsterjente!

  1. Henger meg på Thea, og anbefaler Kittilsens gartneri på det høyeste. Jeg bor på motsatt side av Grenland, men kjører mer enn gjerne de 40minuttene det tar for å komme opp dit. Vakre, kraftige og norske kvalitetsblomster.
   Du kjører av i «dumpa» mellom bakken som kommer fra Siljan og den som går opp til Skien (før kirken, skolen, Kiwi og Felleskjøpet).
   Har store planer om en tur opp imorgen eller tirsdag, for må ha Dronning Ingrid før 17.mai..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *