Fuglebad

Nå er alle vinduene i første etasje rene, og jeg kjenner at FriskeCaroline kommer snikende tilbake. Derfor tenkte jeg å utfordre meg selv med å gjennomføre en kondisjonstime med Alexander akkurat NÅ. Det skal bli så godt med trening igjen, har faktisk ikke leet så mye som en muskel siden fredag. Hjælp!  Vet dere forresten hva som nettopp kom på døren min? TREDEMØLLE! That’s right. Jeg har bestilt og nå har den kommet. Tollpost lempet den bare ute på gårdsplassen, så jeg håper ikke det begynner å regne. Den veier tross alt 113 kilo, og jeg har ikke akkurat styrke nok til å bære den under tak alene. Enda mer hjælp! Håper det løser seg og at jeg kan vise dere vidunderet senere.

Har også hengt opp et nydelig fuglebad på verandaen i dag, jeg synes jo at frie fugler er det vakreste i verden etter Hugo og Ronaldo. Håper alle fuglene i Siljan finner veien hit!

/ fuglebadet er fra multitrend.no

Skrives snart ♥

64 kommentarer

 1. Så fint fuglebad! Enig… Fugler er så vakre <3

 2. Veronica A.

  Du kan jo legge en pressening rundt den i mens 🙂

  1. Fotballfrue

   Hadde jeg bare hatt en 😉

   – C

   1. Hvis du har noen svarte bossposer eller noe lignende så kan du bare ta og klippe de opp(mer åpne) og så blir det som en slags pressening 😉 Hvis du skjønner,dårlig forklaring :p
    Eller så får du banke på hos noen naboer og smile ditt beste smil 😉

   2. Fotballfrue

    Aha! Det kan jeg gjøre 😀 Ser utrygt ut for regn nå nemlig :O

    Klem!

 3. Så utrolig fint det var! 🙂

 4. For et utrolig søtt fuglebad! God du er i bedre form, men jeg synes Tollpost kunne ha tatt i et tak og fått mølla di under tak… Skal krysse fingrene for at det ikke blir regn;-)

 5. Michelle

  Genialt med egen trenemølle hjemme da!!! Er perfekt om man kun har kondisjon på planen, så slipper man dra på studioet..
  Elsket den lilla jakken du har på deg her, er den fra Nike?
  God trening spreke deg 😀 Jeg er nettopp ferdig, deilig!

 6. Oi, nå ble jeg både nysgjerrig og misunnelig på en gang! Vil se bilde når du har fått den på plass! 😀

 7. Marita Ø

  Hihi, du er tvers igjennom søt og snill! Men jeg er enig, fuglene er så herlige når de kvitrer og koser seg 😀 Kos deg på trening!

 8. Så søtt <3 ville fugler er så fine, spesielt de små, forvirra spurveungene om våren! Hehe, de er så nusselige 😉

  1. Fotballfrue

   Aw, jeg veeet 😀 Søteste!!

   – C

 9. Kjempefint fuglebad! Herlig å se på fugler som bader seg 🙂

  Jeg har et lite spørsmål. Har du noen tips til øyekremer som tilfører mye fuktighet, men som ikke er antirynkekremer? Er 21 år, og har brukt Obagi sin Elastiderm en stund. Etter jeg begynte å bruke den har jeg faktisk fått noen linjer under øynene, og det er jo ikke så rart i og med at antirynkeprodukter har motsatt effekt for oss med ung hud. Tenkte kanskje du hadde noen tips? 🙂

  Klem

 10. Henriette

  Hei, jeg er veldig stor fan av bloggen din.
  Jeg bare lurte på om du hadde sjekket ut https://www.chocol​atesandras​pberries.c​om også fordi den har mye bra mote, tips og inspo!
  Bør definitivt sjekke den ut!
  Ha en flott tirsdag! Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk for tips 🙂

   Klem 🙂

 11. Så fint det var! =) Godt å høre at du begynner å bli bedre!

  Lizbethosnes.com – En ærlighetsblogg. Hverdagen og mine interesser, og lidelsen Anoreksi. Lizbethosnes.com

 12. Hei Caroline:)

  Ikke så alt for lenge siden jeg oppdaget bloggen din, men må nå si at jeg er innom hver eneste dag:) Jeg synes mange av oppskriftene dine ser kjempe herlige og lettvinte ut:) Spørsmålet er: Jeg som ikke leve et LCHF liv, hvordan vil det bli dersom jeg f.eks begynner å lage frokostvaflene dine til frokost? Går det greit å spise litt av dine LCHF oppskrifter for meg, eller blir dette helt feil??

  Ha en fortsatt fin dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Det går veldig fint, det 🙂

   Klem C 🙂

 13. Thea Johanna

  Søtt fulgebad! Det samme skjedde da vi fikk spisebord levert hjemme, og det var i vinter. Jeg bare gapte da sjåføren snudde på hælen og satte igjen bordplaten som veide 118 kg utenfor huset. Men med en god del papp, tepper og jakker, slit og strev, fikk jeg det i hus- alene! Bare å «jokke» det inn på et vis 🙂 pass på ryggen!

  1. Fotballfrue

   Hva er greia med det? Det er jo ingen som er serviceinnstilt lenger 🙁 Fikk du det inn? Scheisse, ikke dårlig. Vet ikke om jeg gidder å prøve en gang :p

   Klem!

   1. Thea Johanna

    Jepp 🙂 ikke rent lite stolt da mannen kom hjem. Det var visst noe man måtte bestille når man kjøpte i butikken, og det kosta 400 kr ekstra! :-O klem tilbake!

   2. Rødhette

    Det har ingenting med at sjåførene ikke er serviceinnstilt. Varene skal leveres nærmest mulig døren i forhold til hvordan det er å komme frem med den bilen som blir brukt (som regel en lastebil når det er den størrelsen på pakken), og skal det bæres inn, skal det avtales på forhånd fordi man da eventuelt må ha med seg en ekstra person (det er langt ifra alle mottakere som er istand til å hjelpe til med bæring). Dette er fordi det er så altfor mange kunder som har fått hjelp til å bære inn, for så å ringe og klage til transportfirmaet over at sjåføren f.eks. laget en ripe i gulvet da han gikk inn på sko, eller de påstår at sjåføren dunket borti dørkarmen og laget merke i den.
    Dette vet jeg godt siden jeg jobber i et transportfirma, og får høre om slike klager nesten hver eneste dag. Synd, men slik er verden blitt.

   3. Fotballfrue

    Kjekt å vite 🙂 Skulle likevel ønske de kunne hjelpe meg når pakken veier 113 kilo, men :/ Ja, ja 🙂

    – C

   4. Rødhette

    Var forresten ikke meningen å virke krass forresten, godt du ikke tok det ille opp 🙂

   5. Fotballfrue

    Nei, er du gal 🙂 Jeg vet jo at jeg ikke har krav på at han skal hjelpe meg med den inn, men den er jo så tung :/ Lars-Kristian kom heldigvis hjem nå, så nå er den under tak 🙂 Men veldig våt :/

    – C

 14. Så koselig fuglebad:) Hjemmet ditt blir bare vakrere og vakrere!

  Krysser fingrene for at det ikke kommer regn din vei 😉

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søteste <3

 15. Så utrolig søtt fuglebad! Sånt vil jeg også ha 🙂 Veldig dårlig at du ikke fikk hjelp til å bære inn tredemøllen, syns jeg..

  1. Fotballfrue

   Jeg vet :O Håper det ikke begynner å regne :/ Han mannen som leverer fra Tollpost er alltid så sur, det er faktisk første gang han kjører hit med varene og ikke leverer de på bensinstasjonen. Forrige gang det kom en ganske stor levering hit, satt han det bare der. Herregud, bensinstasjonen skjønte jo ingenting :p Han er jo bud, og det er faktisk meningen han skal få tingene levert og gjerne på plass, vil jeg tro. Men. Ja,ja 🙂

   1. Er skikkelig irriterende når ting ikke bæres inn men er faktisk veldig vanlig og de fleste leverer bare til døren (står som regel på hjemmsideme deres eller siden de man handler hos) Enkelte bærer inn men det må avtales på forhånd og koster ekstra kr… Å leverere på bensinstasjonen var ganske så drøyt da!!
    Håper regnet holder seg unna og at dere får den inn 🙂

    K 🙂

   2. What? det er det sykeste jeg har hørt! :O Trodde hele poenget med levering var at man skulle få det på plass.
    Men det var et utrolig søtt fuglebad. Mamman min er helt fugle-gal, spesielt på hytta. Hun kan sitte i evigheter og titte på fugler. Så dette var den perfekte gaven for henne 😀

   3. Satte de det på bensinstasjonen? Så dårlig! Håper dere eller bensinstasjonen leverte klage :/

   4. Fotballfrue

    Ja, vi ringte og sa ifra den gangen. Så prøvde han seg igjen neste gang, da ville han sette det på Spar :p Men da sa jeg ifra, og i dag kom han jo hit, men nå står mølla ute og jeg får angst fordi det REGNER og Lars-Kristian er ikke hjemme 🙁

 16. Bra at du blir bedre! Veldig fint fuglebad, de er så søte. Herlig å våkne opp med fuglekvitring på morgenen.

 17. Kathrine

  Hei!
  Bare lurte på om du kunne fikset instagramen din slik at unfollow knappen kommer opp. Jeg har prøvd å se etter den både på min egen bruker og et par venninner sin. Men overalt står det bare «Loading..» der den knappen skal komme opp!
  Hilsen Kathrine 🙂

  1. Fotballfrue

   Vil du ikke følge meg lenger? 🙁 Jeg vet ikke hva som kan være galt, jeg :/

   1. Den funker fint hos meg, men jeg har ikke tenkt å trykke 🙂

 18. ÅH, sånt har jeg også lyst å kjøpe! 🙂 Man må tenke på de små søte også! 🙂
  Kjempe fint bilde av deg 🙂

  Rebekka
  http://fyllings.blogg.no

 19. Nikoline

  Hei Caroline,
  Først og fremst må jeg si at jeg er en stoor tilhenger av bloggen din, og både trening og mat tipsene dine blir godt mottatt! Selv har jeg cøliaki og må derfor holde meg unna mye, men med din bok og blogg er det ikke lenger noe problem. I tillegg til diagnosen min er jeg svært opptatt av ernæring og trening og jeg må virkelig si du er et sunt og BRA forbilde, noe du er for meg hvertfall! Uansett bare et spørsmål ang. lavkarbo…
  Jeg er glad i cafe og da gjerne latte, hva foretrekker du av hel og soya melk? Og hvordan ser du på gresk yogurt med din hjemmelagde musli, er det OK frokost?
  Tuuusen takk på forhånd! 🙂

 20. For et herlig fuglebad, liker at du tenker på spirrevippene 🙂
  Teit å bare lempe ut pakka da, men det blir vel stas når mølla er i hus 😀 Er enig i at 20 min hver vei til å få løpt er litt tungvindt, så kan tenke meg det letter litt i hverdagen 🙂

  1. Fotballfrue

   Absolutt 😀

 21. Hei søte!! Oppdaget bloggen din for ikke lenge siden, og er nå fast følger. Liker stilen din og hjemmet ditt, og i tillegg virker du som en genuint skjønn og herlig jente 🙂 Ha en fin kveld!!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Melissa! Så herlig du er 🙂 Og hjertelig velkommen 🙂

   Klemmer <3

 22. De leser nok bloggen fuglene også, så kommer de :p hehe!
  ha en fin kveld!

  1. Fotballfrue

   Hahah, håper det 😀

 23. Ikke bra service. Jeg har av og til vært alene når varer kommer. Og løpt ut når bilen har kommet. Det har hjulpet. Ser de min mann, er servicen langt dårligere. Merkelig i 2012.

  1. Fotballfrue

   Og nå ligger mølla ute og blir helt sikkert ødelagt 🙁 ÆÆÆÆÆÆÆÆ!!!!

  2. Haha, hva slags betydning har det at vi er 2012? Skal dette på en magisk måte medføre at folk er serviceinnstilt? 😛 Jeg vil nesten heller påstå at vi går motsatt retning og at service sjeldent tilbys med mindre det er betalt ekstra for det!

 24. Du er nydelig, Caroline 🙂 Du er et stort forbilde! Jeg lurte bare på om du hadde noen gode tips til hvordan man kan trene styrke hjemme? Har ikke et treningssenter i nærheten og vil veldig gjerne få trent så mye som mulig og få strammet opp kroppen 🙂

  Ha en fin kveld! Klem til deg 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, jeg har noen tips i boken faktisk, med bilder og det hele 😀 Skal se om jeg kan få lagt de ut her også.

   Klemmer 🙂

 25. Synnøve

  Den styrketreninga di i Skien har vært snill med stumpen din! looking good! 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha :p Jeg har alltid hatt stumpete stump, da. Men takk 🙂

   – C

 26. Så nysgjerrig på å høre om tredemølla di. Jeg skal selv kjøpe… Håper du deler litt av researchen din også, hva som virket som de beste alternativene i de forskjellige prisklassene.. Mitt budsjett er 10 000.. Blir kanskje sponset du?

  1. Fotballfrue

   Hadde det bare vært så vel! 🙂

   – C

 27. Hei
  Kjempe fint, sjekk ut noe av bildene som ligger ute på glade.no idag og,
  mye fin interiør 🙂

 28. Hihi….»matforgiftnings»historien din har blitt farsott på Twitter og kommentarfeltet til Nettavisen! 😀

  1. Fotballfrue

   Folk er ikke helt kloke. De får styre som de vil 🙂 Kjedelig å være syk pga. ost uansett :/

   – C

   1. Folk foran dataskjermer har generelt for lite å ta seg til når de nedverdiger seg til å diskutere andres sykdomshistorie. Og har tydeligvis aldri vært matforgiftet selv. Godt du er frisk igjen, søta!

 29. Jeg visste at du kom til å kjøpe deg egen mølle 🙂 Godt kjøp!

 30. Så heldig du er 😀 jeg å vil ha mølle, kostet den mye? gleder meg til å se hvordan den ser ut 🙂 hvor skal du ha den foresten?

  1. Fotballfrue

   Du kan få møller fra 10.000 – 50.000 :O

 31. huff, ser at en kommentar jeg hadde lagt igjen ikke er her, glemte visst å trykke på «submit comment» knappen :p

  MEN – det jeg lurte på var om du VÆRESÅSNILL kunne si hvilken tredemølle du har kjøpt, evt. linke til nettsiden? Har satt kjøpet mitt på vent for å se hvilken tredemølle du velger, men nå har jeg ikke tålmodighet til å vente med å bestille lenger, haha! :p Vil så gjerne løøøøøpe litt snart!! 😀

  1. Fotballfrue

   Selvfølgelig skal jeg det! Må bare få den i hus 🙂

   Klem!

 32. Håper du hadde en god økt, og at kroppen samarbeidet på trening etter matforgiftningen (for ja, jeg tror deg – skal ikke komme og påstå at det var tomatene som forårsaket tilstanden som bare 1 måneds gammel ferskost kan)! Gleder meg forresten til å se tredemøllevidunderet, den kommer nok til å gjøre den hektske hverdagen din bitte-litte-granne minde hektisk 🙂 Ha en fin dag, skjønne!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *