26 dager til ferie

Nå er det bare 26 dager til vi reiser, og jeg sitter her og drømmer meg helt bort. . Siden vi ble kjærester i 2007, har vi faktisk ikke vært på skikkelig sommerferie sammen. Vi har selvfølgelig vært på ferie i november og desember, etter sesongen, men aldri midt på sommeren. Vi har alltid reist vanvittig langt og lenge for å komme til varmere strøk, og det er derfor jeg gleder meg sånn til å kunne sitte i fly i underkant av fem timer, og plutselig være i vakre Hellas med et av de hyggeligste folkeslagene, den deilige maten, vakre naturen og ikke minst: SOLA! For dere som ikke har fått det med seg, reiser vi med VING til Pigadia, og skal bo på Alimounda Mare. Et fantastisk lekkert hotell PÅ stranden. Utsikt er viktig for oss, så dette er mer eller mindre perfekt.

Sjekk treningsrommet 😀 SÅ FINT!

I tillegg har vi leid bil hos Avis, slik at vi skal ta turen til Lefkos en dag. Mamma og pappa er der akkurat da, så det blir veldig hyggelig med en dag sammen med de også. Lefkos er ferieparadiset til mamma og pappa, siden de sluttet å drasse med meg og storesøster verden rundt, har de faktisk reist hit hvert eneste år. På Lefkos skal vi bo én natt på et hotell som heter Sea Melody.

Dette blir jo en litt annerledes og ikke minst kortere ferie enn hva vi er vant til, men det skal bli fint å oppleve litt annet. Dessuten har jeg alltid elsket Hellas, og synes det er på tide at Lars-Kristian får oppleve det også. Tzatziki, oliven og fetaost

Har bladd litt gjennom arkivet mitt nå, og funnet frem noen bilder fra sommer-og ettersesongferiene vi har vært på sammen fra 2007. Noen som vil se? Hehe 😀

Sommeren 2007 var jeg på Hellasferie med jentene, og vi hadde nesten akkurat blitt et par, så denne sommeren dro vi ikke på noen ferieturer sammen. Men på vinteren, etter sesongen, klarte faktisk Lars-Kristian å dra meg med til Milano for å se Milankamp! Det var faktisk veldig gøy. En helt annen opplevelse å se utenlandsk fotball, på en SÅ stor stadion som San Siro. Har dessverre ingen bilder, ettersom jeg har byttet data med årene. Kjedelig.

Sommerferie 2008: Lars-Kristian hadde så kort ferie, at vi ikke fikk gjort noe spesielt. Men vi var mye på hytta og i Ålesund, og ikke minst: Han fikk overtalt meg til fisketurer i Nordmarka! Det var faktisk veldig gøy. Bare vi to, hundene, vin og fiskestanga. Romantikk.

Vinterferie 2008: Vi dro på vår første, ordentlige ferie sammen. Turen gikk til Thailand og vi hadde regn i 10 av 13 dager. HVA gir du meg?

Sommerferie 2009: Heller ingen lang ferie på herr Eriksen, dessuten ønsket vi at foreldrene våre skulle møtes, i og med at vi hadde forlovet oss. Så vi dro med oss mamma og pappa på en liten Norgesferie, hvor turen stoppet i Ålesund med svigers, før de ble med ned til Østlandet og hytta igjen. Fantastisk sommer!

Vinterferie 2009: Vi dro ikke på ferie fordi vi skulle gifte oss den kommende sommeren, men vi dro tusenvis av turer til London. Blant annet fordi jeg fikk brudekjolen min sydd og designet der.

Sommerferie 2010: BRYLLUP! Ingen ferie, men et langt opphold på vakre Hällsnäs Herregård hvor vi giftet oss.

Vinterferie 2010: Bryllupsreise og Maldivene. Vi forelsket oss helt i dette fantastiske landet.

Sommerferie 2011: Sommerferie? Ikke mer enn 6 dager. Turen gikk til flotte Ålesund og familien vår der, så rakk vi noen dager på hytta, og til sist: Farris Bad. Det var hektiske dager, men veldig gøy.

Vinterferie 2011: Tilbake til Maldivene. Hvem kan motstå? Ikke vi!

Gøy med slike tilbakeblikk! Nå  har jeg forresten klikket hjem årets bikinier. Gleder meg til å vise dere 😀

sponset ferie 

196 kommentarer

 1. Hvilken dato dra dere ?:)<3

 2. Samboeren og meg selv kommer ned med flyet dere skal hjem med 🙂
  Reist til karpathos siden 2001 og folket der nede er som familie. Dere kommer til å storkose dere <3
  Blir gøy å følge med på bloggen din uken før vi reiser. Kanskje dere oppdager noen perler jeg ikke har oppdaget enda.

 3. Jeg merker at jeg fikk lyst til å lese mer om turen(e) deres til London. Elsker byen<3 Fant ikke noe i arkivet?

 4. Er ikke London ferie? Jeg har vært i London en gang, og selv om det var slitsomt, så vil jeg se på det som en av de største ferieopplevelsene i mitt liv. Men du definerer kanskje ferie som syden og sånt? Greit det altså, alle definerer ting forskjellig 🙂 Du har et så utrolig liv virker det som, sinnssykt heldig! 🙂 Første gangen jeg besøker bloggen din, den ser veldig bra ut hittil. God bedring forresten! 🙂

  1. Fotballfrue

   Jo, London er ferie, men ikke ferieferie, mer som en langweekend. Vi har bare vært der 3-4 dager av gangen. Vi har vært på flere storbyferier, men jeg tok jo utgangspunkt i sommer-og vinterferie her 🙂

   – C

 5. så dere giftet dere sommerferien 2010 og dro på brylluppsreise før det, vinterferien 2010? haha 😛

  1. Fotballfrue

   Hehe :p Vinterferie er for oss etter sesongen, fra november / desember. De kaller det vinterferie på kalenderen til Lasse. Studenter kaller jo dette juleferie.

   – C

 6. Heeerlig 😀 Kreta er nydelig!

 7. Hei Caroline=)’

  Ser du skriver at du har vært mye i London,så jeg lurte på om du hadde noen hyggelige og romantiske hotell å anbefale?
  Jeg og samboeren min skal ta en langhelg der i august/september og det blir min første gang i London!:)
  Jeg har lovet samboeren at vi skal på en fotball kamp,…………..men er det noe annet du syns vi burde få med oss mens vi er der?
  Kanskje noen bra spisesteder du kan anbefale?

  Hilsen Sandra

 8. Julia H

  De sita bilderna från Maldiverna är så himla fina!! vart i maldiverna var ni och vad heter hotellet? Tack på förhand. super fin blogg ferresten! Kramar från Sverige.

  1. Pernille

   Søkefelt 🙂

 9. Som «fotballfrue» selv kommer sommerferiene ofte til kort, men i år har vi hele 11 dager å boltre oss på! 😀 Så vi drar med fly til Roma, er der i noen dager, tog til Rimini/San Marino, og sover i San Marino i noen dager, tog til Venezia, Trieste og buss til Pula i Kroatia. Der skal bi være i noen dager og bare bade 😀 Så drar vi til Como for å sove på toppen av fjellet der (går fløibane opp). Syk fin utsikt over innsjøene. Milano og hjem igjen 😀 Gleder meg? Ja!!! 😀

  Er også veldig glad i Hellas. Har bodd på Rhodos og jobbet en hel sommer når jeg var 18 år. Nydelig natur og god mat 🙂 Dere får nok en nydelig ferie sammen :):)

  Jeg var selv veldig flink å spise riktig for noen år siden, og trente regelmessig. Jeg ble sterk, sjeldent syk og så utrolig bra og stram ut (puppene mine ble litt små da :P), for meg handlet det bare om at jeg ønsker å skifte til en mindre organisert livsstil og selv om treninggleden er der enda, går den mer i rykk og napp. Om jeg hadde hatt tålmodigheten til å forsette i samme spor, hadde jeg nok være like slank som deg. Skjønner at folk kan bli fristet til å bruke ordet tynn istedenfor slank, men det ligger muskler under huden din, ikke bein. Jeg synes du er nydelig!

  Elsker det bildet av det med den store sekken på, da ser man at du er virkelig sterk. Du holder jo ikke på å tippe over i det hele tatt! 😀

  Du er en inspirasjon for oss alle Caroline!!! Ikke for at alle skal se ut som deg, men for at man skal ta sitt egent liv på alvor: ta vare på kroppen, leve et liv som er «meg» og mest av alt: huske å elske seg selv og sine kjære :):) Ha en strålende dag 😀

 10. Life in Barcelona

  FANTASTISK BLOGG! Følger deg hver dag! Her er en liten video fra Barcelona, en by verdt å besøke!! Ønsker deg en riktig god dag og god ferie 🙂

  http://www.youtube.com/watch?v=ZMPxEGVb3s8

 11. Cathrine

  Hei!

  Skikkelig bra trent mage du har!! 🙂 Noen tips? Evt øvelser?! Nærmer seg sommer og bikini nå 😉

 12. kaltrina

  Åh, som jeg elsker bloggen din, Caroline!! <3 dagen er ikke den samme uten!

  Men jeg bare lurer på en ting, den hvite kjolen fra Nelly som du har på deg på bilde som er tatt på farrisbad.. jeg har den samme, men den er så veeldig gjennomsiktig, så jeg lurte på om du har lagt inn noe stoff på den eller hva du eventuelt gjør? føler at jeg ikke kan gå med den fordi den er så gjennomsiktig.

 13. Jeg elsker den rosa kjolen! Hvis du noen gang vurderer å selge den, så må du ta kontakt:) Hehe!

 14. Du er ei flott jente! Godt å se at dere år etter år er fortsatt like nyforelsket! 😀 Det ser iallefall slik ut, og faktisk, glød i øynene skal det litt mer å kunne juge seg bort 🙂 Flott par er dere! Blir nok godt med ferie litt tidligere enn dere er vandt med også! Hellas er flott :))
  Ønsker dere en riktig god ferie når den tiden kommer 😀

  Klem

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord <3 Forelskelsen er absolutt ikke død, den vokser jo bare i takt med kjærligheten 🙂

   Klemmer tilbake 🙂

 15. Sommeren 2008, hva heter vannet dere teltet ved i Nordmarka? Det så så idyllisk ut, og tror det vil passe perfekt for sommerferien vår, som også i år blir tur og telt i Norge.

  1. Hvorfor svarer du ikke? Vet du ikke eller vil du ikke svare? Hvis du ikke vet hva det heter, husker du sånn ca hvordan dere kom dere dit? Det hadde hjulpet masse! 🙂

   1. Lars-Kristian Eriksen

    Øyungen 🙂 Kjør inn til Skar i Maridalen. Når dere kommer opp til vannet så gå langs høyresiden til dere kommer til Storholmen (liten øy som ligger midt i vannet). Minuset med dette stedet er at det er ganske kort ned til Skar, sikkert en del folk som ferdes der.

   2. Tusen takk for svar! Krysser fingrene for at vi får en helg uten masse folk 🙂

 16. Cathrine

  Hvor mye kosta det ca å dra til maldivene? Har alltid hatt lyst til å dra dit 😀

 17. Elizabeth och Ella

  Hej igen Caroline!! 🙂
  Du har så underbart fantastiska fina vågor i ditt hår när du är «uppklädd» på under «Vinterferie» år 2010, 2011 och 2009. Snälla, vore så gulligt om du kunde berätta hur du gjorde med plattången för att få till dem , för jag antar att du inte lägger upp videosar här?
  MVH
  Elizabeth och Ella

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *