Rosa løper, Ida Tequila og hodepine

Nå er jeg snart i Drammen igjen, og klar for å kjøre hjemover. Dette har vært to helt fantastiske dager, og hodepinen jeg våknet med tidligere i dag, var SÅ verdt det! Er fortsatt litt trist på grunn av kameraet mitt, men det løser seg i morgen. Har lånt bilder litt her og der, så bilder skal dere få!

Her er hele gjengen samlet etter foredraget til Trine. Nevnte jeg at det var dødsbra? Jeg gjorde visst det. Men jeg sier det igjen: Foredraget var dødsbra! Jeg vil også være så flink til å holde foredrag.

//foto: Maren Claussen 

Anette Marie, undertegnede, Trine, Ida, Kathrine, Belinda, Rakel og godeste Tom.

Etter foredrag og mingling ble det pizza og vin, før vi skiftet og stakk ned i baren igjen. Der poserte vi på rosa løper, skålte i drinker, skravlet og lo. Klokken ni var det middag, som varte en hel evighet, men en veldig morsom evighet. Så ble det fest, tusen glass vin og enda flere tusen Ida Tiquila. Ja, hun fikk søren meg sin egen drink. Og den var SÅ god!

Her er Caroline Maria, Rachel og jeg ♥

Kveldens antrekk ble denne kjolen fra Asos.com, som jeg klikket hjem en gang i vinter da jeg satt og drømte om sommeren. I går fikk jeg endelig brukt den, og jeg vil bare gå med den hele tiden! Ser den er utsolgt, men jeg klikket akkurat hjem en lignende, som du finner her. 

Skoene er Cloud fra Nelly.com ♥ Smykket er fra Hasla / Treasures.no.

Yes! Ida Tequila. Uten tequila, faktisk.

Tommy sang vakkert, mens Rachel var mer opptatt av puppene til Belinda. Hmmm. .

Alltid ivrige, blide og pratsomme Jan Fredrik. Løftet stemningen!

Nå setter jeg kursen hjemover, dere. Skal bli fantastisk å boltre seg på terrassen i dette været. Og ikke minst: Gleder meg til å se guttene mine igjen. Føler det er evigheter siden sist. .

71 kommentarer

 1. Michelle

  Så fine bilder av dere 🙂 Ja, enkelte ganger er den hodepinen vel verdt det 😉 Bra at du koste deg Caroline

 2. For en nydelig og sommerlig kjole! 🙂
  Så ut som en knall kveld!
  God tur hjemover!

 3. Ida Marie Sørland

  Kjempefin kjole du hadde på igår! Jeg bare lurte om du syntes det hadde vært fint å bruke de blå nelly skoene du har på bilde til http://www.asos.com/Love/Love-Chiffon-Wrap-Hi-Lo-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2179526&SearchQuery=love%20dress&sh=0&pge=0&pgesize=-1&sort=-1&clr=Mint denne kjolen i min farge? eller blir det for mye blå/grønt? hva slags farge på sko ville du brukt? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det kan funke, men det kan også bli litt mye. Da ville jeg i så fall hatt rolig tilbehør. Ellers synes jeg nude er lekkert til mint 🙂

   Dersom du skal kjøpe de luseblå skoene, anbefaler jeg å gå en strl. opp. De er litt smale i foten :/

   Klem!

 4. Hei,

  Hvilken frisør gikk du til for å få de krøllene du hadde på senkveld/ Costume eller var det cosmopolitan awards? Skal i bryllup og vil ha de samme=)

 5. Du minner meg litt om ho Bree fra frustrerte fruer 😀 ikke noe negativt, men i utseende og personligheten 🙂

  1. Enig!!

   1. Emilie Solberg

    Hehe, synes jeg også!! 🙂

 6. O. B. E

  Utrolig fin kjole, den var skikkelig fin på deg!! 🙂
  Elsker hele klesstilen din og personligheten din! Du virker som en skikkelig god og snill person<3

  Det er en ting jeg også lurer på å det er om du kan gi meg noen tips til sko og farge på skoene som jeg kan ha til denne kjolen: http://www.hm.com/no/product/97256?article=97256-C#article=97256-C ? 🙂 Hadde også eventuelt vært fint om du hadde hatt lyst til å lage et innlegg om hvordan sko og farge på sko man kan ha til korte hvite kjoler! 🙂

  1. Fotballfrue

   Alt går til hvitt, og i sommer er det jo lekkert med pasteller til 🙂

   Klem!

 7. Ser ut som om dere virkelig koste dere, herlig! Og så vakker du var i den kjolen, wow 🙂

 8. Hehe, så moro ut 🙂 men er det bare meg som ikke heeelt har fått med meg hva womans weekend går ut på? Er det bare masse jenter på et hotell liksom? Hehe 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha, nja. Inspirasjonshelg av og for kvinner 🙂 Masse foredrag, trening, stands, sminke, alt en dame elsker 😉 Og drinker og vin, of course 😀

   Klem!

 9. Dette så ut som en morsom kveld! Jentekvelder er ofte best:-) Flott og sommerlig kjole!

 10. Det hørtes ut som en herlig helg! Kjolen din var bare nydelig 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   – C

 11. Therese

  Neimen har du fylt inn i leppene dine igjen? Frøken duck 😉

  1. Fotballfrue

   Ja, for jeg ser virkelig ut som en frøken duck. Haha. Da har du ikke sett en and i hvert fall 😉

  2. Så uforskammet du er, Frøken Frekk!
   Carolines lepper er nydelige og naturlige! 🙂

  3. Snyskaveln

   Ville du Therese sagt dette til Caroline om du hadde møtt på henne? Dette var virkelig en unødvendig kommentar. Du burde tenke over hva du skriver. Ville du satt pris på å få slike kommentarer selv? Har du ikke noe positivt å si, er det lov å la være.

 12. Jeg lurer på en ting. Hvorfor er det ingen av dere bloggere som lager et innlegg om Aleksander Dale Oen?
  Det synes jeg er veldig trist.. Han var jo en fantastisk mann som burde bli hedret på alle mulige måter. 🙂

  Kjolen din var fantastisk fin 🙂

  1. Fotballfrue

   Dette har jeg svart på veldig mange ganger nå. Årsakene til dette er flere. Dagspressen dekker saken fyldig, og jeg personlig hadde ikke noe forhold til Dale Oen, heller ikke Lars-Kristian. Skulle jeg skrevet om noe sånt, hadde jeg nok allerede gjort det da Carl Erik Torp nesten led samme skjebne i fjor. Lars-Kristian er jo, som sikkert noen vet, en god bekjent av ham.

   – C

   1. Du kunne nevnt det i slutten av et innlegg kanskje. Hvil i fred Alexander Dale Oen helt på slutten av innlegget. Tenkte på det samme jeg… Fint å vise at man bryr seg uansett om man kjente personen eller ikke.

   2. Lars-Kristian Eriksen

    Og eneste måten å vise at man bryr seg er via sosiale medier? Av og til lurer jeg på hvordan verden fungerte før internett og sosiale medier kom….

   3. Marianne

    Jeg synes det er bra at hun ikke skriver om det eller andre saker som ABB. Som Caroline sier, dagpresset dekker saken fyldig. For meg er det deilig å komme inn på bloggen å få litt «avkobling» =) Det betyr iallefall ikke at Caroline ikke bryr seg =)

   4. Rosabloggere burde holde seg til å blogge om kaffekrokstoler og ELIXIA…. Ikke vondt ment, men dette er ikke en sånn type blogg, derfor synes jeg ikke det passer seg å ta opp slike alvorlige temaer her…Død og fordervelse står ikke helt i stil med lavkarbo og dagens antrekk…

   5. Lars-Kristian Eriksen

    E: rimelig uenig i påstandene dine. Mener du det samme når det kommer til naturkatastrofer, sultkatastrofer etc?

 13. Så koselig det så ut! 🙂

 14. Elsker antrekket. Hva slags veske hadde du til og hvor er den fra?
  Hvor er smykket fra?

  Kjempe fin er du 🙂

  1. Fotballfrue

   Den er fra H&M, og smykket er fra Hasla / treasures.no 🙂

   – C

 15. Elisabeth

  Nydelig kjole! Hvor fant du den? Og hvordan er de skoene på? Har sett litt på dem på Nelly, men har vært usikker på å bestille dem siden det står at de er litt trange fremme. Selv har jeg en veldig smal fot fra før, men er fortsatt litt usikker.

  Så ut som en kjempe koselig kveld! :))

  1. Fotballfrue

   Har linket til en lignende kjole 🙂 Den jeg har ser ut til å være utsolgt :/

   Skoene er veldig høye, men ganske gode på foten 🙂 Kunne godt vært litt bedre å gå i, men jeg skulle helst hatt en strl. større, hadde jeg hatt det, ville de vært veldig bra 🙂 Anbefaler å gå en strl. opp 🙂

   – C

 16. Haha, jeg fikk en sånn rar følelse da jeg så det øverste bildet der flere av de bloggerne jeg følger er med. Det var en sånn følelse av at man tar hovedpersonen i flere tv-serier eller filmer, og setter de sammen i en ny film. Haha, skjønner du hva jeg mener?

  Forresten, du så helt smashing ut – som vanlig 😀

  Klem!

 17. Så koselig det så ut! Herlig gjeng 🙂 Kjolen var jo bare helt nydelig =)

  Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Min blogg med mine interesser, og lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg ER meg. Lizbethosnes.com.

 18. Likte det smykket godt til antrekket. Kan du poste et bilde av vesken 🙂 ?

 19. Har du link til den kjolen du har på deg som er utsolgt? Likte den best <3

 20. Marthe Sveen-blogger.

  Når kommer videoen fra ferien? Vær Så Snill Svar… Har Spurt Mange Ganger!

  1. Fotballfrue

   Jeg svarer jo hver gang at jeg ikke vet :p

 21. Lurer på om du kunne gitt meg tips til hva jeg kan bruke som tilbehør og sko til den hvite sommerfugl kjolen som du laget et innlegg om for en stund siden. Jeg klikket hjem kjolen, men sliter med som sagt med å finne tilbehør. Skal bruke den i et bryllup så da bør jeg kanskje styre unna hvitt..?

  1. Fotballfrue

   Pumps eller sandaler i nude? Eller du kan plukke opp noen av fargene i sommerfuglene? 🙂

   – C

 22. therese

  er det bare jeg som lurer på hva denne Ida tequila inneholder:P??

 23. Marita Ø

  Kjolen du linket til var sååå fin! Eneste jeg misliker, er at stoffet er av 100% polyester :/ Av en eller annen grunn liker jeg ikke helt det stoffet.. Hmm, klikke hjem, eller ikke? Mulig den blir min, hvis jeg ikke finner noe annet! 🙂

  1. Fotballfrue

   Klikke hjem! Den er mye finere i virkeligheten, jeg elsker i hvert fall min 🙂

   – C

 24. Så utrolig fin kjolen din var 🙂 Du så smashing ut!

 25. Nok en gang vises det hvor du skiller deg ut blant andre jenter.Håret og hele deg gløder.At noen kan si noe negativt om deg er bare uforståelig og jeg regner med du ikke tar det til deg,men i tilfelle så ville jeg bare si det 🙂

  1. Fotballfrue

   DU er for snill! Tusen takk, E <3

 26. Åh, så koselig da : ) Dit vil jeg også!!

 27. den kjolen du linker til har jeg, dødsfin!

 28. Så fin kjole, Caroline:-) Lurer bare på om Rakel er like pen og har like fantastisk kropp i virkeligheten?? Hun ser jo alltid stunning ut!

  1. Fotballfrue

   Rakel er en fest! Flott jente 🙂

   – C

 29. Fantastisk nydeleg kjole, Caroline! Du såg kjempeflott ut (som alltid). 🙂

  Skal sjølv i eit bursdagsselskap med fin klesskode om nokre veker, og sjølvsagt forsvant yndlingskjolen min frå nelly sekundet før eg fekk klikka den heim. :/ Vurderar derfor å handle hos Asos eller anna nettbutikk frå utlandet, men lurte litt på leveringstid. Veit det er veldig forskjellig, men vil du tru at ein kjole frå asos kjem fram på 14 arbeidsdagar (minus laurdag-søndag)?

 30. Elisabeth

  Du ser fantastisk ut:D

 31. Utrolige fine bilder! Kan jeg spørre deg om hvordan du lager krøllene i håret? Rettetang, krølltang eller bølgetang?

 32. Fy søren så vakker du er, og for en nydelig kjole!

 33. Hei,

  Jeg ønsker å bestille en slik kjole som du linket til over, og lurer på hvilken størrelse du bestilte? Ser de bare har S igjen, og jeg pleier bruke XS..

  1. Fotballfrue

   Det er S som er den minste faktisk, sitter fint den 🙂

   – C

 34. Kjolen din var nydelig! Elsker snittet og formen nederst 🙂

 35. De lyseblå Cloud skoene dine er så skjønne, jeg bestilte dem etter jeg så dem på her på bloggen din! Bloggen din er veldig oppmuntrende og fin, er innom her hver dag for å se på de fine klærne + tingene du legger ut 😉 Inspirasjon lenge leve!!
  Masse lykke til fremover med alt som skjer i livet ditt! Får håpe Alexander skårer flere mål også,er jo så moro.

  Lots of love <3 Ei trofast leser 😉

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, snille 🙂

   Men jeg håper du mener Lars-Kristian 😉

   – C

 36. Kristina

  Hei! Er det noen mulighet for å få se/lese dette foredraget til Trine Grung noen plass? Har hørt fra så mange hvor utrolig inspirerende det var, og hadde hatt veldig lyst til å se mer av det.

 37. anneline

  hei! vet du om small er det minste i den kjolen?:)

  1. Fotballfrue

   Det er det 🙂

   – C

 38. Hei på deg skjønne du. :o)

  Har akkurat kommet over bloggen din, å den er jo bare så super! Ikke bare blogger du om klær, men om interiør også. Me like. hihi
  Jeg selv har en interiørblogg, å er egentlig aldri innpå disse såkalte «rosa» bloggene som de kaller dem. hehe Men din synes jeg var så fin. Kjekt med litt klestips osv. ;o)

  Den kjolen du har er jo smashing på deg, ville så gjerne ha den selv så kanskje jeg skal prøve på den du linker til, selv om jeg likte best den andre fargen da. :o) Men er så lita, 1,53. hihi så lurer litt på om den i S kan bli litt vel for stor. hehe Hvor høy er du liksom? ;p

  Ellers et flott hus, jente og blogg! Deg skal jeg følge videre å legge deg til på bloggrullen min.

  Ha en flott kveld.

  Klem Simone :o)))

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord 😀 Så hyggelig at du liker bloggen min 🙂

   Jeg er 170, og synes lengden var fin til meg. Men du kan kanskje løse det med skyhøye hæler? 😉

   Klem 🙂

 39. Hei jeg lurte på hvilken str du har i runwaydreamz shortsen din?? det hadde vært fint om du kunne svare for jeg har tenkt til å kjøpe meg en!! <3 😀

  1. Fotballfrue

   xs har jeg i den 🙂

   – C

 40. Claudia

  Hei Caroline!

  Når jeg leste innlegget ditt fikk det meg til å tenke på noe. Ettersom du går på et såkalt LCHF- kosthold, hva gjør du da når du får servert mat med vanlige karbohydrater på anledninger som dette? Velger du å spise det, eller bestiller du annen mat på forhånd?
  Hva skjer hvis man spiser mat med vanlige karbohydrater i ny og ne?

  1. Fotballfrue

   Det er ingen fare, enten så spiser jeg det som er uten karber, eller så skader det aldri med en potet eller litt ris innimellom 🙂

   – C

 41. Hei, eg bare lurte på om du synes den kjolen virker kort? den ser veldig kort ut på modellen har veldig lyst på en sånn men tørr ikke helt gå for den!

  Btw u looked amazing, as always 🙂

  1. Fotballfrue

   Den jeg har mener du? Det er fin lengde på den, akkurat passe 🙂 Så er den jo lang bak 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *