Nummer 4 og bilder på veggen

God morgen ♥

Titter bare innom for å ønske dere en strålende dag! Jeg skal avgårde på ukens treningsøkt nummer 4, jeg har nesten kun hatt rolige økter denne uken, har nemlig pådratt meg en strekk på baksiden av låret, og stort sett alt jeg foretar meg gjør ganske vondt. Au. Hadde likevel en ganske hard økt i går, en HEL time med styrke på overkropp og en mil på mølla. Også klarte Alexander å overtale meg til å trene med ham 2 ganger i uken, men jeg fikk overtalt han igjen til at den ene kun skal dreie seg om kondisjon. Så dette blir bra!

Ellers reiser vi til Oslo om få timer, og jeg har en del å gjøre innen den tid. Hentet nettopp en diger pakke på posten, utrolig vakre ting jeg har ventet på fra Lille My. Den butikken er ikke annet enn farlig.

Har dere sett en større klokke enn denne, forresten? Den er så fin, og så rimelig! Nå begynner det å fylle seg opp på veggene her hjemme, endelig.

Før helgen var Cecilie Sundfær her for å se på farger og stemning i hjemmet vårt, hun er en veldig dyktig kunstner som holder til i Skien, og skal male et ganske stort bilde til oss. Hun har egen hjemmeside her. Gleder meg sånn til å se hvordan resultatet blir! Nå må jeg løpe, jeg er håpløs til å stoppe skrivingen noen ganger..

Sees snart ♥

90 kommentarer

 1. Victoria

  Hei, hvor kjøpte du lysestaken? 🙂

 2. Ragnhild

  Hvis du er interessert i nytt/mer interiør i hjemmet bør du sjekke ut facebook-siden til Villa Nostalgi eller http://www.villa-nostalgi.no. De sender gjerne i posten og er behjelpelige med masse. God kvalitet på massevis av varer, både til hage og hjem. 🙂

 3. For en nydelig klokke, og ikke minst så vakre bilder. De bildene der tror jeg nok jeg må sette opp på ønskelisten min selv 🙂
  Du har forresten et vakkert hjem og nydelig stil 🙂

  Klem Helene

 4. ingvild

  heei!

  kunstner kristin børresen er en veldig flink maler, synes jeg. ta en titt på hennes verk 😉 kanskje kan det være noe du liker!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *