Nummer 4 og bilder på veggen

God morgen ♥

Titter bare innom for å ønske dere en strålende dag! Jeg skal avgårde på ukens treningsøkt nummer 4, jeg har nesten kun hatt rolige økter denne uken, har nemlig pådratt meg en strekk på baksiden av låret, og stort sett alt jeg foretar meg gjør ganske vondt. Au. Hadde likevel en ganske hard økt i går, en HEL time med styrke på overkropp og en mil på mølla. Også klarte Alexander å overtale meg til å trene med ham 2 ganger i uken, men jeg fikk overtalt han igjen til at den ene kun skal dreie seg om kondisjon. Så dette blir bra!

Ellers reiser vi til Oslo om få timer, og jeg har en del å gjøre innen den tid. Hentet nettopp en diger pakke på posten, utrolig vakre ting jeg har ventet på fra Lille My. Den butikken er ikke annet enn farlig.

Har dere sett en større klokke enn denne, forresten? Den er så fin, og så rimelig! Nå begynner det å fylle seg opp på veggene her hjemme, endelig.

Før helgen var Cecilie Sundfær her for å se på farger og stemning i hjemmet vårt, hun er en veldig dyktig kunstner som holder til i Skien, og skal male et ganske stort bilde til oss. Hun har egen hjemmeside her. Gleder meg sånn til å se hvordan resultatet blir! Nå må jeg løpe, jeg er håpløs til å stoppe skrivingen noen ganger..

Sees snart ♥

90 kommentarer

 1. På det første bilde så er det to biler, er det deres? Den til høyre ser veldig stilig ut, har tenkt til å kjøpe meg bil snart, hvordan type bil er det?

  Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det er det 🙂 Det er en Ford Kuga 🙂

   Klem tilbake!

   1. Hva bil er den andre bilen? 🙂

   2. Fotballfrue

    Toyota hybrid 🙂

    – C

 2. Marita Ø

  God treningsøkt flinka! Elsker klokken, har sett på liknende selv, de gjør så mye ut av seg 🙂

 3. Jeg vil ha kroppen din Caroline! Den er råfin 🙂 Men da må jeg kanskje løpe 1-2 mil? 😉 Holder med maks 8 km for meg, for jeg synes det er kjedelig å løpe i lengden. Må ha variasjon, så veskler mellom spinning, styrke, yoga, og svømming. Åh, du er så fin!

  1. Fotballfrue

   Sikker på at din egentlig er mye finere :p Men tusen takk 🙂 Neeeida, du trenger ikke løpe SÅ mye 😉 Denne uken har jeg kun løpt 1 mil én gang, og resten 8,8 og 6. LÅRET :O

   Klemmer 🙂

   1. Kristin

    Bare hyggelig 🙂 Hehe, det er ikke lite det da. Superkvinnen! Endelig fant jeg ut hva du bruker i VS-bikinene. Gikk i gjennom mange innlegg på søkeordet «victoria secret.» Men du har også sagt at alle VS-bikinene varierer i str. Men hvis jeg kjøper for stor rundt omkretsen, så kan man sy det inn? Det skrev du også :p Hehe.. Er usikker på om jeg skal ha 70/75 rundt. Nå maser jeg fælt her!

   2. Fotballfrue

    Ja, jeg har sydd inn mine bak, i hvert fall 🙂 Bestilte en strl. mindre en gang, og da var den plutselig alt for liten, men igjen, dette var en litt annen modell, så jeg holder meg stort sett til den ene modellen jeg vet hvilken strl. jeg har i, også syr jeg den bare inn bak 😉

    Klem 🙂

 4. For en utrolig fin klokke! Det er så fint med romertall!
  Dagen min blir alltid et hint bedre av å lese bloggen din, du er så utrolig inspirerende og du sprer masse glede med bloggen din! TAKK!
  Håper du får en helt fantastisk dag, skjønne 😀
  Klem

  1. Fotballfrue

   Bare hyggelig, du gjør meg glad 😀

   Klem!

 5. Haha – var inne og la masse i handlekurven hos LilleMy, så ble jeg plutselig litt stressa over mannens reaksjon over at det leveres ENDA en pakke på døra. Aner ikke hvor mange pakker vi har fått på døra i det siste (mye med bryllupsgreier) så jeg tror jeg må vente litt før jeg bestiller mer. Hehe. Men jeg skal definitivt tilbake til LilleMy og handle etterhvert 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha, den følelsen :p

 6. Kan du skrive hvor mye du tar i de forskjellige øvelsene?

 7. Takk for et herlig morgen hilsen. Blir så glad av slike innlegg, spesielt nå som jeg sitter og leser til eksamen selv 🙂
  Jeg elsker stilen dere har i huset. Er det forresten to «frø-baller» til fugler, som henger ute hos dere? Det er så koselig!
  Ha en fin treningsøkt. Her er det så fint vær at jeg tror det blir en løpe eller sykkeltur senere i dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Jaaa, det er det 😀 De har fått slike hele vinteren, de elsker det! Nå har jeg kjøpt fuglebad til fuglene også 😀 Skal få hengt det opp så jeg kan vise dere 😀

   Klem!

 8. Hvor har du kjøpt engelen med lykta den var kjempe fin?

  1. Fotballfrue

   Ja, ikke sant? Den fant jeg på Nille faktisk, tror den koster 299,- eller noe, de har mange fine engler der nå 🙂

   – C

 9. Heisann

  Kan du anbefale ole henriksen dagkrem , nattkrem , og rens for blandingshud?

 10. Bloggen din gir meg virkelig sommerstemning 😉 Lille My er også min favoritt butikk <3 Ha en flott dag!!

  1. Fotballfrue

   Så koselig å høre 🙂

   Takk, det samme 🙂

 11. Er hele det parkeringsplassen deres? Så deilig! Huset deres er virkelig nydelig, både inne og ute!
  Lykke til på trening, håper låret blir bedre!

  1. Fotballfrue

   Ja, vi har litt lyst til å bygge en garasje etter hvert 😀

   – C

 12. Hei!
  Vi kunne veldig gjerne trenge din hjelp. Sparebank1 deler ut 10 kroner per stemme Bergen Challenge får og dette er sårt trengte penger for oss. Bergen Challenge jobber for å fremme idrett blant studenter i Norge. I oktober i år arrangerer vi studentleker hvor studenter fra hele Norge kommer for å konkurrere i ulike idretter og for å knytte sosiale bånd på kveldstid. Vi arrangerer også en Barnedag og et arrangement som heter «Idrett for alle» hvor vi fremhever at det også finnes en plass for funksjonshemmede innen idrett.

  Facebook-linken for å stemme på oss er her:
  https://www.facebook.com/srbank/app_411633518866549?app_data=5FE61355-F499-655A-DF1AD443791A3B38

  Det tar 20 sekunder, koster ingenting og man trenger ikke være medlem i Sparebank1 for å stemme 😀

  Mvh,
  Synnøve

 13. Åå, den klokka var kjempestilig 😀

 14. Nydelig klokke! Ønsker deg en fin dag 🙂

 15. Har dere to bilder? er det de to man ser?:)

  1. Fotballfrue

   To bilder hvor? På dette bildet er det 3 bilder, og med disse har vi tilsammen i hele huset 8 🙂

   – C

   1. My guess.. biler??

   2. Therese

    Tipper hun mener biler..

   3. Tror hun mener to biler, Caroline 😛

   4. Fotballfrue

    Sikkert :p Men jeg vet aldri, noen har jo klaget på at veggene våre er tomme 😉

    – C

   5. Terese

    Haha, klart jeg mente to biler:) klager absolutt ikke på veggene deres:) liger huset veldig godt!:)

   6. Fotballfrue

    Hahaha, vet aldri :p

   7. Går ut i fra at hun mente biler? 😉 Hehe.

   8. Fotballfrue

    Hehe , sikkert 😉

 16. Etter å ha fulgt bloggen din ei stund har jeg funnet igjen inspirasjonen til å trene igjen. Har hatt noen år nesten uten å bevege meg, noe som har vært i stor kontrast til å drive med toppidrett tidligere. Så det er såååå digg, og som ukas fjerde økt for meg ble det 4 ganger 4 intervall på mølla 😉 Nå hjelper jo finværet litt også, får så mye energi og blir så glaaaad 😀

  1. Fotballfrue

   Så fantastisk å høre, Margrete! Lite eller ingenting er bedre enn følelsen etter en treningsøkt 🙂 4×4 er gøy 😀 Fortsett sånn!

   Klem 🙂

 17. Elisabeth

  Kan du legge ut ingrediensene til sorbeen du lagde i forrige innlegg? Så så godt ut! 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det kommer ila. dagen eller morgendagen 🙂

   – C

 18. Den klokka var helelsk<3

 19. Elsker klokken! Har en litt mindre selv, som vi fikk i gave fra svigers etter de hadde vært i Tyskland, love it! 🙂
  Spennende å få malt et bilde til seg, gleder meg til å se 😀

 20. det irriterer meg at du ikke svarer på kommentarene mine.. . Men jeg skal skrive det igjen.

  Du lo ut bilder fra du var liten og du var jo litt tynn da. OG jeg sliter med tynne legger… vet du hvordan jeg kan få større legger jeg ligner på en pinne.
  Fint med svar på mail eller her.

  -astrid

  1. Fotballfrue

   Beklager, men jeg kan ikke se at du har kommentert tidligere?

   Når det gjelder leggene dine har jeg dessverre ingen råd. Men styrketrening gjør sikkert susen 🙂

   – C

   1. Tror man kan få ganske bra legger av å spille fotball… Men jeg ville gått for styrke!

   2. Styrketrening, rollerblades, ridning, klatring, løpe i trapper, utfall.. Hehe, her er det ikke mye som setter begrensningene! 🙂 Husk å ha et godt sammensatt kosthold og nok innhold til å kunne bygge muskler =)

    Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Min blogg med mine interesser, og lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg ER meg. Lizbethosnes.com.

 21. Du? jeg antar at du ikke liker spinning noe særlig godt, siden du aldri går på det. Men hva er det med det du ikke liker? burde du ikke vurdere å variere kondisjonstreningen din? 🙂 med tanke på skader og belastningskader på sikt!?

 22. Vet ikke om dette blir godkjent, med link, men jeg prøver!

  Har du sett disse bildene av Miley? Nesten like fin kropp som deg jo, motivasjon x1000!
  https://www.media.allerinternett.no/php/obj.phpi?d=x3&o=4359137&w=450&h=600&ee=1335975608&frame=0&nobg=1

 23. Kjører du gjennomført shabby chic eller bare innslag av det? Blir fint å se hele huset!

  1. Fotballfrue

   Bare innslag 🙂

 24. Jeg elsker sånne klokker, den var nydelig 🙂 Kunne ikke hjelpe å legge merke til hvor langt trærne har sprunget ut hos dere!! Her er det knapt nok noen stusselige knopper 🙁 Gleder meg til grønne trær 🙂 God bedring bak låret 😉

 25. Benedicte

  Bloggen din er til stor glede og et deilig avbrekk i hverdagen Caroline! Jeg blir så inspirert og har nå bestilt meg et smykke fra Treasures som jeg krysser fingrene for at kommer før helgen. Ønsker meg også flere andre ting derfra som jeg nok må bestille etterhvert:)

 26. Michelle

  For en preking du er Caroline!! Imponerende 🙂 Er helt dau i armene nå, kom nettopp hjem fra 1 timer styrke på overkropp.. Deilig er det uansett 😀 Nå er det vel bare å stupe nesen tilbake i bøken og lese til eksamene som komme på rekke og rad ukene etter 17 mai :/
  Ha en super tur til Oslo, kos deg <3 og ja, nydelige ting du har fått deg til huset 😀

 27. Heihei 🙂

  Ååh, for en herlig klokke. Minner meg litt om gamle togstasjoner.
  Å huste deres er nydelig. Du har så mye fint av både møbler og interiør. Du har også veldig mange fine antrekk, og du er så flink og sette sammen 🙂 Lurer bare på om du har noen faste blogger som du henter inspirasjon fra på noen av disse frontene? Kunne godt treng litt hjelp på disse områdene siden jeg har min egen plass nå 😉

  Håper låret ditt blir bra snart 🙂

 28. Hei!
  Jeg hadde min første løpetur i går… Hvordan i all verden klarer du å løpe 2 mil? Jeg holdt seriøst på å kaste opp etter 200 meter, og det er ikke tull engang! Nå er jo jeg for så vidt meget utrent fra før, da, men likevel…
  Det hjelper ikke akkurat på motivasjonen å ha en så dårlig start, men jeg må begynne med noe nå ettersom jeg som student på fjerde året ikke har gjort stort mer enn å sitte på rumpa de siste fire årene :O Vil jo bli bikiniklar jeg også!! 🙂 Jeg er 166 cm og veier 59 kg så jeg er jo ikke overvektig heller, men ønsker å bli kvitt noen kilo samt stramme opp litt! Noen tips/oppmuntring å komme med til sånne slitere som meg?

  Ha en fin dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Tålmodighet 😉 Jeg har løpt flere ganger i uken siden jeg var 20, så det er jo noen år. Fleste gang forrige uke at jeg løp 2 mil :p
   Det er bare å stå på!

   Du trenger absolutt ikke en vektnedgang, men Vik helt sikkert merke resultater ved regelmessig trening og sunt kosthold 🙂

 29. Marthe Sveen-blogger.

  Den vinkelen Du var i bildet i har Jeg aldri sett før, stor eiendom, kan Du vise Oss bildene Deres?:-)

 30. Så fin! Håper du får en kjempe fin dag!:)

 31. Så mye flotte ting til huset:) Håper du har tenkt til å gi en skikkelig «house tour» når alt er klart:)

 32. Herlige bilder søteste Caroline. Du gjir meg så mye inspirasjon og jeg blir så glad av bloggen din…tusen takk 🙂
  Lille My er en blandt mine favoritt nett butikker også, farlig mye fint har de 😉

  Har kjøpt meg masse nye treningsklær, og har så smått begynnt å få trenings gleden tilbake, det er så herlig.

  Gleder meg til Sorbe oppskriften kommer 🙂

  Ha en strålende dag videre du skjønne gledesspreder <3

  Klem

 33. Såå fint 🙂 Ha ein herlig dag!

 34. Hei

  dette har ingenting med bildene dine og gjør.. Men jeg har sett på nette etter bikinier fra victoria secret så kom bloggen din opp. Også ser jeg du har hvert og kjøpt bikinier fra nettsiden dems.. 🙂

  så jeg bare lurte på om du visste noe om express som de bruker. Er det sånn at jeg betaler først også kommer pakken eller betaler jeg når pakken er kommer til norge?? Bor i kristiansand btw…

  Hadde satt veldig pris på om du kunne svart meg på dette 😀

 35. Den dagen jeg får råd til min egen leilighet, kommer jeg til å leie deg inn som interiørarkitekt! Du er herved advart 😉

  1. Fotballfrue

   Hihi, takk 😀

 36. Ingeborg

  Hei Caroline! Sida du e så glad i mote, interiør o.l. så he ej et tips til dej. Bloggen https://abeautifulmess.typepad.com/my_weblog/ e heilt fantastisk, med DIY på tøffe kle, div. interiørartiklar, en kjempefin nettbutikk og fantastiske outfit som gir masse inspirasjon. Verdt en kikk. Bloggen e forresten på engelsk, amerikanske jenter(damer) som drive den.

 37. Koselig å se deg i dag også Caroline! Du ser så flott ut, alltid 🙂 I går fikk jeg boka di, så nå er jeg skikkelig inspirert og har handla MYE mat ;p
  I dag klinker jeg til med pizza etter trening! Det blir spennende å prøve oppskriftene dine! Takk for inspirasjonen! 🙂

 38. Hei Caroline.

  Takk for en fin blogg med mye inspirasjon, både på motefronten og på matfronten.

  Jeg har et spørsmål som kanskje går litt utenom dette innlegget her, men siden den store bunadsdagen nærmer seg, har jeg et «motespørsmål» til deg. Bruker du øredobber til bunaden din? Ser på nettet at det er veldig forskjellige meninger angående dette. Lurer litt på om jeg skal ønske meg ørepynt til bunaden til bursdagen min nå i mai… Hva syns du?

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig at du liker bloggen min 🙂 Gjør meg glad!

   Jeg har øredobber som hører til bunaden min, og det synes jeg er veldig fint. Dette er vel kanskje noe som har blitt laget i nyere tid, men for min del bruker jeg de fordi de hører til, og fordi jeg synes det er kjempefint å ha alt som kan og skal brukes til 😉

   Klem!

 39. Veronika

  Så utrolig fin og kul klokke!! 🙂 Den hadde gjort seg godt hos meg!

  MEN, selvfølgelig er den utsolgt 🙁 Jaja, hehe 🙂

  Ha en fin dag og kveld, Caroline! 🙂

 40. Hei!

  Så utrolig fin klokke! 🙂
  Har du forresten sett på noen av produktene til Perfect Home? De har masse fine produkter! 😀
  Og siden jeg er forhandler for dem, kan du jo bare bestille produkter gjennom meg 🙂 Hehe…
  Varer blir sendt i posten 😉

  Ha en fin dag videre!

 41. her er det to grader og snøstorm 🙁 kjenner jeg blir litt misunnelig på det pene været! nyt det 🙂

 42. Hei, vet dette er et personlig spørsmål og skjønner godt hvis du ikke ønsker å svare på det 🙂 Jeg lurte bare på om du har mensen? Jeg har gjerne lyst til å trene like mange ganger i uka som deg, men samtidig ønsker jeg å ha en kropp som fungerer som den skal! Da jeg var yngre mistet jeg mensen fordi jeg trente for mye og den var vekke i 5 år, men nå har jeg lyst til å prøve litt mer trening 🙂

  1. Fotballfrue

   Det gjør ingenting om du spør. Jeg har hatt stabil menstruasjon siden jeg var 13 😉 Jeg trener jo ganske mye, men har aldri opplevd å være i nærheten av noe så alvorlig. Kanskje det ligger i maten? Å trene 5-6 ganger i uken skal ikke samsvare med å miste menstruasjonen. Da skal du i så fall kjøre kroppen din hardt :/

   – C

  2. Jeg er ingen ekspert, og du spurte egentlig om Carolines erfaring, men jeg har lyst å legge til et par ord. Mensen forsvinner ofte som et resultat av stress. Dette kan være både psykisk (store endringer i livet, press i skole/jobb) og fysisk (lite mat, mye trening) etc. Det beste er uansett å snakke med lege/helsesøster e.l. slik at man sammen kan prøve å finne ut hvilke endringer som bør gjøres.

   1. Miriam

    Tusen takk for svar 🙂 Er greit å få litt råd om slike ting!

 43. hei 🙂 hvor har du kjøpt den flotte engelen med lykten i hånden? den var utrolig fin 🙂

  1. Fotballfrue

   Nille :p De har kjempemange fine engler der nå 🙂

 44. Hei Caroline. Kjedli med strekk. Du, jeg husker du fikk nåler med strøm da du slet med kneet. Det er utrolig effektivt mot muskelforstrekning, så hvis du får behandling kjapt kan det hende strekken slipper raskere. Ellers er det jo bare å kjøre på med eksentrisk trening, men det vet du sikkert fra før:)

  Klemmer fra meg 😀

  1. Fotballfrue

   Takk for tips 😀 Ser ikke ut til at dte vil gi seg med det første, så. . 🙁

   Klem 🙂

 45. Omgivelsene ser så skjønne ut der dere bor, altså! Åh! 🙂

  Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Min blogg med mine interesser, og lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg ER meg. Lizbethosnes.com.

 46. hei 🙂 er d lov å spørre hvor klokka er kjøpt og hvor stor den er 🙂 ? syns den va rålekker 😀

  1. Fotballfrue

   Har linket 🙂 699,-

   – C

 47. Hei, når kommer bildene av hele huset? 🙂

 48. Kristiane

  Utrolig fin klokke! Jeg elsker å handle interiør!
  Min favoritt butikk er Frisk Bris på Nøtterøy, utenfor Tønsberg, har du vært der?

 49. Du gir so mykje inspirasjon!:-) Alltid kjekt å stikke innom bloggen din å sjå!
  Er midt i oppussing av hus no, og var lett å bruke litt peng på den sida her ja 😉

 50. Victoria

  Hei, hvor kjøpte du lysestaken? 🙂

 51. Ragnhild

  Hvis du er interessert i nytt/mer interiør i hjemmet bør du sjekke ut facebook-siden til Villa Nostalgi eller http://www.villa-nostalgi.no. De sender gjerne i posten og er behjelpelige med masse. God kvalitet på massevis av varer, både til hage og hjem. 🙂

 52. For en nydelig klokke, og ikke minst så vakre bilder. De bildene der tror jeg nok jeg må sette opp på ønskelisten min selv 🙂
  Du har forresten et vakkert hjem og nydelig stil 🙂

  Klem Helene

 53. heei!

  kunstner kristin børresen er en veldig flink maler, synes jeg. ta en titt på hennes verk 😉 kanskje kan det være noe du liker!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *