Vakre pastellnyheter fra Lulu’s

Disse kom til meg i posten i dag, fantastiske nyheter fra Lulu’s som er tilgjengelige hos Coverbrands akkurat nå. Jeg har sverget til Lulu’s sine toalettmapper i to år nå, og mine er faktisk like fine. Har fra før av alle størrelser i fargen beige, så det skal bli fint å freshe opp med disse nå. Den store er jo fantastisk på tur, og de små passer perfekt i vesken.

Jeg valgte stor i fargen mint, og små både i iris og lavender, utrolig deilige farger! Finnes også i en enda mindre størrelse. Du får alle fargene i alle størrelser. Sjekk utvalget her.

Elsker at det er plass til alle de nødvendige sminkekostene i topplokket på den største. Disse sminkekostene fra Everyday Minerals er forresten utrolig gode, til tross for at børstene er av syntetisk hår. Det er disse jeg bruker for å legge base:

♥ Pudder / bronzer og rouge: Den største av disse er perfekt til pudder eller bronzer, mens den minste er veldig fin å legge rouge med.

♥ Foundationkost: Jeg har ikke brukt svamp til å legge foundation på evigheter, og dersom du aldri har prøvd å legge med kost før, anbefaler jeg virkelig at du prøver! Resultatet blir så utrolig jevnt og fint. Jeg foretrekker denne fra Glo Minerals

♥ Concealer / øyeskyggebase: Bruker også en liten børste til å legge concealer og til å legge øyeskyggebase. Denne fra Everyday Minerals er veldig god.

Her er et tidligere innlegg om den største toalettmappen fra Lulu’s, med bilder innvendig.

annonse 

80 kommentarer

 1. Utrolig lekkert! Jeg elsker mintfarge. Synes de fleste toalettmapper er så små, hvordan er den største i størrelsen?

  1. Fotballfrue

   Den er diger! Skikkelig toalettmappe, den er vel 23x19x25 😀

   – C

   1. Takk for svar! Da skal jeg nok klare å skvise alt ned i den;-)

 2. Michelle

  Nei, du tuller!! Jeg drømme tenkte om at de skulle komme ut med en lavendel en, for kun noen få dager siden! Jippi 😀

  1. Fotballfrue

   Hahah, herlig 🙂 Den er jo bare lekker!

   – C

 3. Hei 🙂 Herlige Lulu`s!:) Tenker å kjøpe meg en av toalettmappene, også lurer på om du kan vise hvordan de forskjellige toalettmappene ser ut på innsiden(inndeling av rom)? Takk for fin blogg:)

  1. Fotballfrue

   Her er et innlegg av den største: https://fotballfrue.no/?p=4613 🙂

   – C

 4. Hei..
  Vil bare informere om at du blir misbrukt på finn.no

  https://www.finn.no/finn/torget/gisbort/annonse?finnkode=34658455

  1. Fotballfrue

   Haha, også til bananesker, da :O

   1. Siri Nilsen

    Ikke så snodig da, mtp. om du googler banan esker og trykker bilder så kommer bildet opp som nr 2 🙂 Ble sikkert valgt fordi Caroline er en pen jente 😉

   2. Helt sant, Siri! Hun er veldig pen, ønsket bare å si ifra
    + at jeg var på jobb og måtte skrive raskt, så det virket som
    en litt sur kommentar 🙂

 5. åh, fineste jeg har sett!! vil haa! synd jeg har de i rosa fra før 🙁

  1. Fotballfrue

   De litt sterkere rosa? Flotte de også 😀

   – C

 6. Kjempefine! Men kjære fotballfrue… Lurer på om du vil være snill å hjelpe meg med noe. Jeg har kjøpt meg solpudder…rouge og highlighter. Nå sitter jeg med tre flotte produkter og lurer på: Når bruker jeg hva… Når passer det best med bare en rouge… når tyr jeg til solpudder, og når i all verden passer det best med highlighter 😉 Det er ikke lett når man er litt grønn, men gjerne vil pynte seg litt 😉 Håper du har mulighet til en rask anbefaling 😉

  1. Fotballfrue

   Highlighter kan du bruke stort sett hele tiden, det er jo så fint 🙂 Solpudder kan du også bruke fast fremover, i stedet for vanlig pudder, forutsatt at du har fått litt farge 🙂 Rouge bruker jeg selv hver dag, det kan du også, evnt. over solpudderet (jeg bruker legge på kinnbein, ved tinning, panne og hake), men dersom du vil gå for en naturlig look, er det finest med bare solpudder, det gjør mye i seg selv 🙂 Dette er det forresten ofte highlight i fra før, men nå vet jo ikke jeg hva du har kjøpt 😉

   Håper dette var til hjelp?

   Klem!

   1. Takk kjære deg… ble litt klokere… Får prøve meg frem litt. Har kjøpt Guarlaine…tror ikke det er highlight i den. Takk for svaret. Klem

 7. Disse er såå nydelige! <3
  Gjør det jo til en fest å pakke med seg sminken 😉 Hi hi!

  1. Fotballfrue

   Haha, I know 😀

   – C

 8. Så fine de var! =)

  Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Min hverdag med mine interesser, og lidelsen anoreksi. Lizbethosnes.com.

 9. De er så fine! Jeg har dessverre ennå ikke somlet meg til å kjøpe en, for stort sett når jeg bruker toalettveske reiser vi med ryggsekk, og da er plass en mangelvare… Men har så lyst på uansett! 😀

 10. Stine Jeanette

  I´m in L.O.V.E!

 11. Hei hei 🙂
  Veldig fine, har tenkt meg slike selv. Men jeg har et spørsmål… Når du får tilsendt de samme produktene flere ganger (som i dette tilfellet, bare at de er i andre farger), hva gjør du med de gamle da? Kaster du dem? Eller tar du vare på alt du får? Du får jo tilsendt så mye, så du må vel snart bygge et elt hus bare til det 😀 :p

  1. Fotballfrue

   Det har jeg ikke tenkt over, men kunne aldri falt meg inn å kaste de gamle :O Jeg tar vare på noe, men gir bort en del også 🙂 (noe både mamma og venninner setter pris på 😉 Ofte får jeg bare vareprøver, og de er jo ikke noe å ta vare på etter bruk.

   – C

 12. De er helt nydelige. Skulle gjerne investert i disse, men andre prioriteringer kommer desverre først 🙂

 13. Marita Ø

  Den serien der er helt nydelig! Blir å investere i noen slike i nærmeste fremtid, de er jo så fantastisk fine! 😀 Viktig at sminken vår har en fin plass å bo i også, haha 🙂

 14. Gud kor fine farga! 🙂

  No veit ikkje eg om du tar nokon «requests» til innlegg, men eg lurte på om det var mogleg for deg å lage eit innlegg med forslag til ein trenings- og matplan (for ei veke, eller månad elns.) for å komme ned i vekt? No begynner sola å koma fram, å då e de greit å vere på sitt beste. Problemet er jo å få tak i skikkelig hjelp til det 🙂 Kunne dette ha vore noko du kunne ha vurdert?

  1. Fotballfrue

   Jeg er jo ingen ekspert, og ønsker ikke råde noen til det ene eller andre, men jeg kan for eks. høre med min PT om han kan tipse om fine øvelser frem mot sommeren?

   Klem!

   1. Håper du snart har tid til et innlegg om ute/natur trening 🙂

 15. Åh, MÅ ha den mintfargede! Så fin 😀

 16. Hvis du allerede har tre stk, kan du vel gi ut tre til oss lesere også? VErste er at vi tar i mot de brukte også..:)

  1. Er det noen her som er en tanke eller to misunnelig??
   Hva Caroline gjør med ting hun får eller kjøper flere av selv er vel opp til henne!! Det er ikke lenge siden hun gav vekk noen vesker som hun fikk tilsendt!
   Hva ville du gjort, gitt bort det du fikk??

 17. Marianne

  Hei! Jeg vet at dere er veldig opptatte, men når kommer filmen fra ferien deres på Vilamendhoo? =) hihi. Venter i spenning.

  1. Fotballfrue

   Hehe, den er lagt litt på is, kan du si :p Skal høre med Lasse om han kan hjelpe meg snart, men det er liksom alltid noe annet som kommer opp :O

   Klem!

   1. Marianne

    Jippi 🙂 Den som venter på noe godt… Forresten, hvilket redigeringsprogram bruker dere? Så nettopp på teaser’en og den var gjennomført altså, Lasse er flink 🙂

   2. Fotballfrue

    Vi brukte imovie 🙂

    – C

 18. Ja takk! Eg vil gjerne ha 😀

 19. Lill-Hege

  Er det ikke bra at kostene er av syntetisk hår? Da er det ihvertfall ikke noen former for dyreplageri involvert.

  Jeg bruker koster kjøpt fra iherb, eco-tools heter de. De selges også på apoteker i norge, men til en mye høyere pris. Det er de beste kostene jeg har prøvd 🙂

  1. Fotballfrue

   Jo, absolutt. Men finnes vel noe som er hakket bedre enn syntetisk også, som fortsatt ikke er dyrehår, eller? I hope. .

 20. Har de ikke en toalettmappe som er en mellomstrørrelse av den til 299 og den til 599?

  1. Fotballfrue

   De hadde det tidligere, men ser ikke ut til at den finnes nå :/

   – C

   1. Åh, så dumt. De er jo så fine, men ikke i den strørrelsen jeg ønsker :/

  2. Lina: De har jo den til 399,-. Jeg har den fra før, og den er standard toalettmappe-størrelse. Helt super! Men jeg må ha en ekstra til sminke og stash da, så har bestilt den til 299,- nå!;-)

 21. Hei! Du har speilrefleks ikke sant? Hva gjør du når du skal ha det med deg rundt om kring? Jeg gidder aldri ta med mitt ettersom jeg da må drasse med meg både veske og den *ikkesåveldigfine* kamerabaggen! Jeg tør heller ikke legge det rett oppi veska, med tanke på at det ikke er så godt beskyttet da.. Ender alltid med at jeg ikke tar det med…

  1. Fotballfrue

   Hehe, slenger det over skulderen 😉 Ellers får det plass i Mulberryvesken min, og i de fleste andre større vesker jeg har 🙂 Kamerabag bruker jeg kun på tur.

   – C

   1. Hoho, vi har hatt med speilreflekskameraet vårt på mange klatrerturer i fjellheimen, dinglende på kroppen. Det har utrolig nok gått helt fint, selv om det har slått inn fjellveggen mange ganger, og kamerahuset har fått seg en god del skraper. Men det har likevel holdt i snart ti år nå! Et kamera er jo til for å brukes. 🙂

    (På de mest strabasiøse strekkene har det så klart blitt puttet i sekken, siden det da er altfor mye i veien, men stort sett befinner det seg ikke i sekken.)

   2. Fotballfrue

    Ah, det er skrekken :O Har fått seg noen slag dette også, på byturer blant annet 😉 Hehe. Må regne med det om man ikke er forsiktig 😉 Men det har *bankibordet* gått fint med vårt også 😀

    – C

 22. Susanne K.

  Caroline! Jeg er så spent på Nelly konkurransen ?
  Skal du ikke trekke en vinner snart =) ?

  1. Fotballfrue

   Har gjort det for lenge siden, og vinneren er kontaktet 🙂 Det var Ingerid som vant, bare å søke i søkefeltet 🙂

   – C

 23. Etter å ha surfet litt på ulike moteblogger, slår deg meg at det er så merkelig at folk kan bry seg om alt fra klær til mobilpynt når en så flott go’gutt fra Norge er dø. Det kreves selvsagt ikke at en fashionista skal skrive om Alexander Dale Oen, men etter hvert kom jeg på deg, fotballfrue. Jeg tenkte at av alle personer, så må du være den personen som nettopp hedrer et slikt menneske, uansett bakgrunn eller interesse. For et godt hjerte for alle, det har du. Selv om du ikke hadde skrevet om Aleksander Dale Oen i dag, så synes jeg fortsatt at du virker som et flott menneske. Både på innsiden og på utsiden.

  1. Fotballfrue

   Selv om jeg ikke har skrevet et innlegg om han, betyr ikke det at dødsfallet ikke har gått inn på meg :/ Jeg føler at dagspressen dekker dødsfallet godt nok, er vel igrunn den eneste grunnen for at jeg ikke har skrevet om det.

   – C

 24. Jannicke

  Elsker disse toalett mappene, jeg har foreløpig 3 str i sort, men pastellfarger hadde gjort seg.)

  Fant denne linken på finn.no nå… Noen som har lånt bilde av deg?
  https://www.finn.no/finn/torget/gisbort/annonse?finnkode=34658455

 25. Annegret

  I wish I could get these bags in Germany… Love them!

  1. ragnhild

   You will in June;) Jacks Beauty Department Berlin 😉

 26. Disse er så utrolig fine, elsker fargene!

 27. Kunne du kanskje laget et innlegg om hvordan du renser børstene og kostene dine? Det vil vel samles en del bakterier der etterhvert tenker jeg, og trenger virkelig tips for å rengjøre mine egne:-) så søte toalettmapper !!:)

  1. Fotballfrue

   Det kan jeg gjøre, har gjort det tidligere, men det skader aldri å gjøre det igjen 🙂

   – C

 28. Ja da har jeg bestilt meg 2 stykk, i fargen Iris <3
  Husker innlegget ditt om disse forrige gang, og
  hadde veldig lyst på disse & … nå er det gjort :))
  ~ superskjønne ~ gleder meg til jeg får de hjem
  i posten… Takk for masse flott tips og inspirasjon

  ~ ønsker deg en fortsatt fin kveld, klem fra Mette

 29. Virkelig lekre!!
  Nydelige solbilder, kreativt! 🙂

  Birte

 30. Tenkte å bestille meg en av de mellomste lulu’s veskene, og lurte på om det er plass til hverdagssminken sin i den. I så fall, kunne du lagt ut bilder så jeg kunne sett? skal nemlig til oslo med klassen, og kunne gjerne hatt den med meg på tur :))

 31. Hei 🙂 Jeg trodde du brukte kostene til nilens jord? Hvertfall foundatiaonkosten, du har sagt at det er den beste ! Og samme med kabukibørsten deres? Syns du disse er bedre? Siden du tipser om disse nå ? 😉
  Utoooolig lekkre farger !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. Fotballfrue

   Stemmer at jeg brukte koster fra Nilens jord før, men etter ett år startet de å miste børstehårene, så da kjøpte jeg meg nye 🙂 Har testet mange fra både everyday inerals og glominerals nå, og endt opp med disse enn så lenge 🙂 Synes i hvert fall de er veldig gode, men de fra Nilens jord er fortsatt en favoritt, bare kjedelig at børstehårene startet å falle av :/

   – C

 32. kjempefine toalettmapper! kan du ikke vise den lille innvendig med litt sminke i så jeg får inntrykket av hvor mye det egentlig er plass til?

  1. Fotballfrue

   Nederst her: https://fotballfrue.no/?p=2116 🙂

   – C

   1. takk 🙂

 33. Nydelige farger! Ble ekstra fint når du hadde tatt bildene ute, fikk skikkelig sommerfølelse. 🙂

 34. Åh, så heldige dere eeeer! Vil også ha sol og varme… Nordland er jo ikke annet enn vind og overskyet for tiden! Vil ha sommer nåå

 35. Hei 🙂 syntes toalettmappene ser mye mer blasse ut i fargen, når jeg ser på bildene på coverbrands. Mens på dine bilder ser de kjempe fine ut! Vurdere å kjøpe i litt forskjellige farger, men vil ikke bli skuffet :/

  1. Fotballfrue

   Enig! De er absolutt ikke blasse 🙂

 36. Fy skam deg!!
  Nå har du fått meg til å kjøpe hele serien, jeg har akkurat bestilt den, toalettbagen, toalettvesken, kosmetikk vesken og den penal aktige saken, i ulike farger slik som du har =)
  Kan nesten ikke vente til det kommer….weeeeee =)

  1. Fotballfrue

   Haha! De er jo så fine 🙂

 37. Hei søte Caroline! Jeg trenger virkelig noen tips for hva som funker av kjoler i et sommerbryllup.. Da tenker jeg på hvor lang kjolen må være, hvilke farger som er passende,og hvordan man «tolker» de forskjellige kleskodene på invitasjonene. Jeg tror du har skrevet om det tidligere, men det hadde vært fin med et nytt og oppdatert innlegg..!:)

 38. heihei ! lurte på om ikke du kunne legge ut noen tips mot uren hud ? 🙂

 39. Jippii! 3 stykker er på veg hjem til meg nå!
  Takk for tipset!!! 😀
  ha ei strålende helg, fine du!

 40. Åh lucky you!! 🙂 Har såå lyst på den lille. Så utrolig fin!:)

 41. Hadde vert helt fantastisk om du klarte å lage et tilbud sammen med coverbrands på lulu’s toalettmapper, eller salg på bare de tre du kjøpte!
  Har veldig lyst på den stor i mint og den litt mindre i iris, men de er så dyre! 😮
  håper du får til dette, siden alle ikkje har råd til toalettmapper som er så dyre… 🙁
  men du klarer jo å fikse alt! 😀
  elsker bloggen din!!

  1. nei nå er den største allerede bestilt…

 42. […] viste jeg hvordan den største ser ut i lokket, kjempefint å oppbevare sminkekostene sine der. Klikk her for […]

 43. Heiu, har lyst på den lille blå, men de selger ikke i de fleste butikker jeg har sett i. Vet du om et sted jeg kan kjøpe eller en nettside jeg kan bestille på? 😀 <3

 44. Hei Caroline!

  Har du noen tips til hvordan man kan rengjøre disse? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker vanlig såpe og vann på en klut og skrubber 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *