Kom mai du skjønne, milde!

Ah, for en fantastisk start på mai, dere! Her skinner solen, og selv om det er kaldt i luften har vi innviet verandaen i annen etasje. Jeg var så heldig og gjøre et kupp på Nille av alle butikker før helgen, og fikk tak i et  hvitt cafésett til bare 599,- Var Skien rundt og fikk kjøpt det siste i utstillingen på Herkules. Lykke!

Perfekt på den lille plassen her oppe. Skikkelige hagemøbler i rotting mangler vi fortsatt til den store verandaen nede, men satser på å få det på plass før 17.mai.

Nå er det bare 1 måned til vi har vært kjærester i 5 år. Herregud, tiden flyr. . Fikk en utrolig søt pakke i posten fra jentene som driver Lille My her om dagen, så disse hjertesjokoladene forsvinner NÅ!

Tipper forresten det er mange slitne sjeler rundt omkring? Natt til 1. mai er jo den store partydagen. For vår del ble det en rolig kveld i går, Lars-Kristian spiller cupkamp mot Gvarv om noen timer, mens jeg skal til Porsgrunn og møte Siri. Gleder meg! Håper dere får en fin dag ♥

80 kommentarer

 1. Nina Nikolaisen

  Hei.

  Flott Blogg du har:). Bare må innom hver dag!
  Jeg har også de kafésett møblene ( kjøpt på Åhlen’s) og lurer på hvor du har kjøpt de putene? De så ut til og være passe stor til stolene. De jeg først hadde kjøpt ble for store:(.

  Mvh.
  Ninikko

  1. Fotballfrue

   Jeg kjøpte disse i Sverige i vinter, faktisk 🙂

   – C

 2. Elisabet

  Så fin du er med naturlig fall i håret. Kan du ikke ha det sånn en dag, i stede for å rette det ut :))

  1. Fotballfrue

   Dersom du ser på antrekkscollagen lenger ned, pleier jeg nesten aldri å ha rett hår lenger 🙂 Liker å variere.

   – C

 3. Dere er så søte sammen, og du er så vakker! 🙂

 4. Karoline

  Haha d øverste bildet!! :p

 5. Ninikko

  Takk for svar;). Ønsker deg en flott helg;)

 6. Kristine

  Hei Caroline:)
  Lurte på om du kunne kommet med forslagt til frokost og mellommåltider som du spiste før du begynnte med LCHF?

 7. Så utrolig gøy at du likte kafébordsettet fra oss! Sånt blir vi superstolte av, såklart – særlig når det kommer fra en av bloggene vi stadig titter innom for inspirasjon! Vi jobber mer og mer med fokus på trendvarer, og vi ble så stolte nå at vi rett og slett måtte blogge om det på vår blogg 🙂 Håper du får en strålende helg og at du og din kjære får mange hyggelige stunder på balkongen deres! GOD HELG!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *