Kom mai du skjønne, milde!

Ah, for en fantastisk start på mai, dere! Her skinner solen, og selv om det er kaldt i luften har vi innviet verandaen i annen etasje. Jeg var så heldig og gjøre et kupp på Nille av alle butikker før helgen, og fikk tak i et  hvitt cafésett til bare 599,- Var Skien rundt og fikk kjøpt det siste i utstillingen på Herkules. Lykke!

Perfekt på den lille plassen her oppe. Skikkelige hagemøbler i rotting mangler vi fortsatt til den store verandaen nede, men satser på å få det på plass før 17.mai.

Nå er det bare 1 måned til vi har vært kjærester i 5 år. Herregud, tiden flyr. . Fikk en utrolig søt pakke i posten fra jentene som driver Lille My her om dagen, så disse hjertesjokoladene forsvinner NÅ!

Tipper forresten det er mange slitne sjeler rundt omkring? Natt til 1. mai er jo den store partydagen. For vår del ble det en rolig kveld i går, Lars-Kristian spiller cupkamp mot Gvarv om noen timer, mens jeg skal til Porsgrunn og møte Siri. Gleder meg! Håper dere får en fin dag ♥

80 kommentarer

 1. Sikke en skøn morgen – god dag til dig Caroline 🙂

  // http://www.fielind.blogspot.com

 2. har nesten lyst til å si at jeg angrer bittert etter en tur ut.. i hvertfall det jeg tenker i dag, men ikke akuratt det jeg tenkte i går! haha

  1. Fotballfrue

   Jeg skjønner deg! Dagen derpå er aldri særlig god. Men du kan jo trøste deg med at det er flere med deg 😉 Også er det fin vær, så du kan bare daffe i solen med vann og blad 😉

   Klem!

 3. å, herregud som mannen din lignet på Brad Pitt her!

 4. Haha du krysser beina som jeg pleier å gjøre, en gang til rundt liksom. Mange som lurer på hvordan det er mulig når jeg gjør det 😀

  1. Fotballfrue

   Uæ, jeg ser det! Tenker ikke over det selv, det ser jo ikke bra ut :p

   – C

 5. å, herregud som mannen din lignet på Brad Pitt på dette bilde!!

  Ha en fortryllende dag!

  1. Fotballfrue

   Haha, fantastisk! Nå blir han sikkert kry 😉

   Klem 🙂

  2. han ligner også litt på han dvergen i game of thrones!!

 6. Madeleine Bråthen Fåne

  Du er en stor inspirasjon, Caroline! Mener det virkelig. Jeg blir så glad og i godt humør av å lese blogginnleggene dine.

  Takk for at du er til!

  Ha en kjempe fin dag! Ps: Porsgrunn er sååå mye bedre enn Skien 😉

  Kleem

  1. Fotballfrue

   Hihi, gleder meg til å se Porsgrunn litt, har bare vært der en kjapp tur tidligere 🙂

   Takk for fine ord <3

   Klemmer 🙂

 7. Hei Caroline 🙂
  Ser ut som dere koser dere i solen!
  Skulle bare si at du må stelle godt med kjæresten din i dag, så han spiller bra i kveld. Samboeren min har nemlig tippet på han (og resten av Odd, da) hehe.

 8. Good morning, I’m looking for this sweater soooo long … online shops, and too in our bigshopping center. and i can´t found it.. can you recommend?? Please answer. thx

 9. Hei, om du tar bildene dine med manuelle innstillinger? Liker svært godt kvaliteten og lyset på bildene dine, bruker du adobe photoshop når du redigere bildene dine? Pluss i boken for å ha så gode bilder, og så bra tekst!

  1. Fotballfrue

   SÅ bra at du liker kvaliteten, forsøker så godt vi kan 🙂

   Vi tar bildene med manuelle innstillinger, og så stiller vi litt på lys og farge i photoshop 🙂

 10. Lyckliga Ingrid

  Se på dokkar! Så fine dere er.:)
  Og vet du, jeg og min kjære har også 5 års dag om en måned. 31. mai.:) Vittig!

 11. Charlotte

  Skal du ikke på kampen? Nå vet jeg det er mange Gvarv-supportere som blir skuffet. De fleste av jentene hvertfall, hadde håpet å se deg der. Spesielt ei som heter Nina, hadde virkelig håpet på å se deg og ta bilde med deg. Men men.. Kanskje neste gang? 🙂

  1. Jeg var fryktelig skuffa, og det så jeg at Nina var også! Men kanskje en annen gang 🙂

 12. Beste øvelsen for å kvitte seg med «det lille ekstra» på innsiden av lårene?

 13. Haha, good å se at noen andre sitter like teit med beina som meg. Tommel opp!

 14. For en koselig start på dagen! Dere er så søte 🙂

 15. Fine, fine mai! Heldige dere er som har uteplass 🙂

 16. Herrefred jeg er misunnelig. I Tromsø kom det SNØ igår, og den ligger på bakken idag, pluss at det bare fortsetter å lave ned. SNØ! Kan du fatte det? Jeg blir deprimert. Har du ledig rom så jeg kan komme å bo hos dere til sommeren kommer hit? For her hopper vi tydeligvis over våren 😛 hihihi..
  Klem.

 17. Ååå, så herlig! Deilig med vår nå! 😀

  Ha en kjempefin dag <3

 18. Å, dere har det så koselig! Så ut som en finfin morgenstund.
  Spiste frokosten for første gang på balkongen i år selv i dag. Herlig måte å starte dagen! 😀

 19. Marielle - snart tobarnsmamma

  Ha en nydlig dag Caroline!! Her skinner solen og det er 17 grader i skyggen!

  Jeg fikk sove til 10.30, da kom samboer og 2åringen min inn med frokost, bursdagssang og en splitter ny iPad!
  Da var jeg endelig 20 år, og om 1 mnd er jeg tobarnsmamma. Ikke verst 😉

  1. Fotballfrue

   Så herlig 😀 Gratulerer med dagen <3

   Klemmer 🙂

 20. Du er et forbilde, Caroline!

 21. For en fantastisk start på dagen! Men kjære Caroline, kan jeg spørre om noe angående trening? Jeg har nettopp begynt å trene igjen etter mange års pause (pga sykdom og skader). Jeg har ikke mye muskelmasse, men jeg har lyst å stramme opp og få vekk litt ekstra rundt hoftepartiet og på magen til jeg skal til syden om 1 måned. Og selvfølgelig fortsette med treningen etter det! Motivasjonen er heldigvis på topp, men jeg kan trenge noen tips til hvordan jeg går fram. Jeg har lastet ned Nike Training Club appen (den MÅ du skaffe deg!) med forskjellige treningsprogram, grader og hva du vil oppnå. Har hørt at styrketrening kombinert med kondisjon gir det beste resultatet. Er det beste å ta annen hver dag med styrke og kondisjon eller kan man kombinere de i lag hver dag? Hva synest du er best? 🙂 Håper på svar, og på forhånd takk! Klem fra fast leser på 22 år <3

  1. Fotballfrue

   Du kan fint kombinere styrke og kondisjon, men det avhenger litt av hvor hardt du trener begge deler. Trener du hard kondisjon, vil det gå utover styrke, og omvendt. Da bør du i så fall forsøke å gjøre det på forskjellige dager 🙂 Er det snakk om litt mer moderat løping, kan du fint trene styrke samme dagen.

   – C

   1. Ok, tusen hjertelig takk for svar!! 🙂

 22. Marita Ø

  Så ut som en herlig start på dagen ja 🙂 Her skinner solen for fullt, været er helt nydelig og jeg skal snart begi meg ut på en joggetur! Fin start på mai-måneden, kjenner jeg blir SÅ glad! Sommeren nærmer seg med stormskritt <3 Ønsker deg en fin dag i Porsgrunn 🙂

 23. Du er så vakker Caroline, selv på morgenen, hehe!:)

  1. Fotballfrue

   Takk, søte <3

 24. KristinaSJ

  Tips til kjøp av Rottingmøbler; netthandel.no. Veldig gode priser og masse fint 😉
  Kos deg i solen! xx

 25. søte caroline!
  dere er slikt et flott par!
  folk er jo så forskjellige- hvordan vet man om en gutt er interessert i deg som mer enn en venninne?(hvis vedkommende er av den sjenerte/arrogante/stille/kalde varianten?-og som henger med mange jenter så vel som gutter- vi er jo i 2012, og jeg tenker hvis man oppfører seg på en måte mot en venninne så gjør man det sikkert på samme måte overfor en annen. kan vel være close og snakke om alt uten at det betyr noe mer..?)- hva betyr det når man får miksede signaler? …

  1. Fotballfrue

   Det kan dere absolutt være. Hva slags signaler har han sendt, da?

   Klem!

 26. Tusen takk for at du har inspirert familien og meg til å begynne med lavkarbodiett! Hva angår vektreduksjon har jeg et spørsmål; du skjønner, etter jeg begynte å spise masssse fett og betraktelig mindre karbohydrater, har jeg merket en fantastisk vektreduksjon til tross for at jeg spiser MYE mer mat enn før! Kan du forklare dette? Fornuften sier at det ikke burde skje, ettersom fett inneholder masse kalorier (jeg frotser i kokosolje, mandler, avokado, fløte, og alle oppskriftene dine:)).

  Jeg elsker kroppen og figuren LCHF gir meg, tusen takk for inspirasjon, Caroline!

  1. Fotballfrue

   Så bra 🙂

   Det er vel et godt eksempel på at vekt ikke bare har med kalorier inn/kalorier ut å gjøre, men at det også er styrt av hormoner. LCHF gjør jo at hormonsystemet i kroppen er i balanse, i motsetning til hvis du spiser mye karbohydrater 🙂

   – C

  2. Fant en ganske fin tråd på lavkarboforumet som forklarer litt om dette:
   https://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=23531

   Jeg har selv gått ned nesten 30 kg på ett drøyt år ved å legge om til lavkarbo/ketolyse. Elsker det! 😀

   1. Tusen takk, Liz! Har faktisk lett etter en slik side! Lenge leve lavkarbo 😀

 27. lykke til på kamp for lars kristian, og så får du ha en fin dag du også 🙂
  Jeg må vell få skifta fort som fy, for jeg skal på «harry» konsert med 3 gale kvinnfolk. alt for å slippe eksamenslesing litt, og er jo deilig slå ut håret å:)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   Å, kos deg maks i fineværet! Deilig med et avbrekk, ja 🙂

 28. Må bare si at jeg syns du er så søt og pen på de bildene der det ser ut som om du ikke har stylet deg noe særlig. Som dette bildet. Du er selvfølgelig flott etter styling og, men for meg blir du en i mengden av pene, tynne blondiner med exctensions og stylet hår og perfekt sminke. Men på dette bildet ser vi DEG. Og du er virkelig en kjempesøkt og pen jente!

  Klem og kos deg i dag! 🙂

 29. For noen herlige vakre trøttetryner 😀 Ha en fin dag!

 30. hehehe, hva drev DERE på med i gårkveld da? Dere ser jo helt ferdige ut begge to, hihi:))

 31. Så kjempekoselig ut:) Dere er så søte.
  Hihi, for en søt måte du sitter med bena i kryss på:))

 32. Hej Caroline.
  Jeg følger din blog hver dag, og jeg synes den er fantastisk. Jeg går lige som dig meget op i træning, men jeg eeeelsker søde sager 🙁
  Følger du en kostplan dagligt eller kan evt. kan give mig et eksempel på, hvad du spiser.
  Håber at høre fra dig 🙂

  Mange hilsner fra Malene, Danmark

 33. Ser ut som en herlig måte å starte dagen på 🙂 og bildene du tar er så fine og stemningsfulle!
  Jeg var (heldigvis) ikke ute i går, skal levere bacheloroppgaven i morgen, så her trengs all energi jeg kan få 🙂 skal ut på fjelltur senere i dag da, blir en deilig siste innspurt på oppgaven 🙂 ha en finfin dag!

 34. Ninetta Bagarelli

  Ååååå, koselig bilde….:-) Og en kjekk mann med morrasveis og sjeggstubber gjør seg veldig godt i denne settingen, kan ikke unngå å legge merke til det;-)

  Å, og må ikke glemme å skryte uhemmet av LUNSJBRØDET du la ut oppskrift på. Virkelig, virkelig godt, det beste lavkarbobrødet jeg har spist. Gojibærene kom til sin rett her, de ble skikkelig søte og myke. NAM:-)

 35. Michelle

  Dere er virkelig ett fantastisk søtt par dere to 🙂 <3

 36. God 1 mai til dere:-)

  Så fint det ble med det nye cafesettet da.:) Koselige bilder av dere.

  Takker for tips om nettbutikken LilleMy,ikke hørt om den før,den må utforskes.

  Ha en strålende dag:-)

  1. Fotballfrue

   De har kjempemasse fint der 🙂

   Klem 🙂

 37. Looks like the perfect beginning of a day, btw great view behind you.

  http://www.kameliaandpearls.blogspot.com

 38. Så utrolig søte dere er på morgenkvisten 🙂
  Ha en fin dag Caroline 😀

  Klem

 39. Hei Caroline!:) Jeg lurte på om du kunne lage et innlegg hvor du viser oss hvordan du trener med Alexander (PT), alle øvelsene, hvor mange repetasjoner, osv. Du kan velge selv om du vil skrive ett innlegg eller kanskje lage en video av «Your Day with Alex»:) Det hadde vært til stor hjelp, siden jeg er litt skeptisk på å løfte tunge vekter, og håper å få noen ideer:) Please, please!:)

  Ha en strålende dag!:)

 40. Dere har virkelig fått det veldig fint i huset. Kan tenke meg det blir enda koseligere nå som sommeren er på vei. 🙂

  Når det gjelder kostholdet ditt har jeg skjønt at du ikke spiste så mye karbohydrater selv før dere la om til LCHF, men noe må du jo ha kuttet ut. Hva syns du har vært det vanskeligste high-carb produktet å gi opp?

 41. Så koselig det så ut! Ha en flott dag begge to!

 42. her i dublin oese poeser det 🙁 tror du jeg er ‘litt’ sjalu eller?! 😉

 43. Veronika

  Ha en fin første mai, Caroline! 🙂

  Jeg er også blant de som tok det rolig i går, ganske deilig i dag det egentlig 😉

  Du kan forresten trøste deg med at du var på landet og ikke i Oslo i natt. Det var ikke akkurat stille her!

 44. Karianne

  hei fotballfrue, jeg synes du har så fint hus, så jeg lurer på om du kan vise noen bilder? 🙂 Jeg skjønner at du ikke vil vise hele huset pga privatliv, men jeg håper du kan vise litt 🙂 <3

  1. Fotballfrue

   Har lagt ut masse bilder, bare å bruke søkefeltet 🙂 Det kommer mer etter hvert 🙂

   Klem!

 45. Å, den sangen pleide pappa alltid å synge til meg da han levde, fordi jeg hadde bursdag i mai, og han byttet ut ‘milde’ med ‘vilde’ da .. 😉
  Det var forresten et veldig fint og koslig bilde av dere på den lille verandaen – gode stunder gir gode minner! Håper du har hatt en koslig dag!!!
  Selv har jeg gått tur på bygdøy med mamma, og vi har kost oss i den varme sola med deilig sjøluft og lyden av bølgeskvulp, og vi har sett en del som har tatt sitt første bad i sjøen! o_O

 46. Å gjøre* 🙂 Hihi, jeg er litt perfeksjonist =) Så herlig det så ut å kunne sitte på verandaen og kose seg i fineværet altså! Her er det elendig døgnrytme etter gårsdagens forsøk på å feste litt, så får håpe jeg ordner den snart 🙂 Du har jo alltid så god døgnrytme, lurer på hvordan du «klarer deg» etter en natt ute? =)

  Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Min hverdag med mine interesser, og lidelsen anoreksi. Lizbethosnes.com.

 47. Gjør du noe annet enn å shoppe, bruke selvutløser, sminke deg, fikse hår og blogge? Du er hva man kaller overfladisk. Første og siste gang jeg besøker denne bloggen, trist å se hva som er inspirasjon for unge jenter.

  1. Fotballfrue

   Du har tydeligvis ikke fulgt med om dette er bildet du har av meg. Dette er jo bare trist, Anne. DU er den som er overfladisk, som virkelig ikke klarer å se lenger enn nesa peker. . .

   – C

  2. Jeg er forferdet over menneskesynet ditt, Anne! Din kommentar sier lite om Caroline, men all verden om deg selv. Stakkars lille menneske….

 48. Rottingmøbler er så fine synes jeg. Vedlikeholdsfrie og veldig praktiske om man har plass (og plass til putene inne). Vi har kjøpt nye på Bohus. Se her:

  https://hjemmetsgleder.blogspot.com/2012/04/lekre-utembler-fra-bohus.html

  De er enda finere i virkeligheten, men slik er det ofte synes jeg 🙂

  Ha en fin dag!

 49. Så koselig dere har det!
  Jeg må bare si at du har det fineste håret jeg noen gang har sett :))

 50. Haha L-K ser ut som om han virkelig tok av natt til 1. mai 🙂

  1. Fotballfrue

   Hehe :p

 51. Nina Nikolaisen

  Hei.

  Flott Blogg du har:). Bare må innom hver dag!
  Jeg har også de kafésett møblene ( kjøpt på Åhlen’s) og lurer på hvor du har kjøpt de putene? De så ut til og være passe stor til stolene. De jeg først hadde kjøpt ble for store:(.

  Mvh.
  Ninikko

  1. Fotballfrue

   Jeg kjøpte disse i Sverige i vinter, faktisk 🙂

   – C

 52. Elisabet

  Så fin du er med naturlig fall i håret. Kan du ikke ha det sånn en dag, i stede for å rette det ut :))

  1. Fotballfrue

   Dersom du ser på antrekkscollagen lenger ned, pleier jeg nesten aldri å ha rett hår lenger 🙂 Liker å variere.

   – C

 53. Dere er så søte sammen, og du er så vakker! 🙂

 54. Karoline

  Haha d øverste bildet!! :p

 55. Takk for svar;). Ønsker deg en flott helg;)

 56. Kristine

  Hei Caroline:)
  Lurte på om du kunne kommet med forslagt til frokost og mellommåltider som du spiste før du begynnte med LCHF?

 57. Så utrolig gøy at du likte kafébordsettet fra oss! Sånt blir vi superstolte av, såklart – særlig når det kommer fra en av bloggene vi stadig titter innom for inspirasjon! Vi jobber mer og mer med fokus på trendvarer, og vi ble så stolte nå at vi rett og slett måtte blogge om det på vår blogg 🙂 Håper du får en strålende helg og at du og din kjære får mange hyggelige stunder på balkongen deres! GOD HELG!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *